BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 3

Eind jaren 90 , na bijna een jaar gescheiden te zijn geweest, en diverse korte kennis-makingen had gehad , zie de vorige verhalen, besloot ik om eens weer de stoute schoenen aan te trekken.
In die tijd had je nog geen Tinder of andere datingsites. De advertentie kwamen toen nog via het dagblad tot je, en ik wist dat in de zaterdageditie van het lokale dagblad veel eenzame dames op zoek naar gezelschap zich aanboden, Ik had de krant ge-kocht, en onder het genot van een kopje koffie, begon ik de contactadvertenties door te spitten, als er een dame was die ik interessant vond, dan zette ik hier een cirkeltje om. Aan het eind van deze sessie zag ik dat er maar twee dames mijn interesse had-den opgewekt. Toen moest je de dames nog benaderen via een brief, dus heb ik net-jes twee brieven geschreven, en had op één reeds haast per omgaande post een re-actie.

Deze dame Rita genaamd , was zo vrij geweest om ook haar telefoonnummer er bij te zetten, aan het eind van de brief schreef ze dan ook, als je zin hebt bel me ik zit op je te wachten. Dit zo doorlezend , leek me dit geen dame die voor een relatie ging maar puur voor de lust. Later in die week, ik had mijn werkcyclus afgerond, zat ik te zappen voor de TV, toen opeens de brief van Rita weer in me opkwam, was hem bijna vergeten door de drukte. Omdat ik best wel zijn had in een wip, trok ik de stoute schoenen aan en belde haar. Na twee keer overgaan werd de telefoon al opgenomen, en ik hoorde een spannende stem zeggen met Rita, ik stelde me voor en vertelde wie ik was, waarop ze reageerde dat ze al bang was dat ik haar was vergeten. Ik vertelde dat ik eraan kwam zonder een lang gesprek te willen houden, en dat zei ik ‘kunnen we later wel verder kletsen. Na een half uur, rijden en een kwartier zoeken naar de straat waar ze woonde, stapte ik uit mijn auto deed mijn haar goed en liep naar haar woning. Het was een rijtjeshuis in een hofje, dus alle buren wisten wie waar wanneer op visite ging. Ik belde aan en hoorde kinderstemmen en de deur ging open.

Daar stond Rita,1.60m, mollig en c/d cup, goed geproportioneerd vond ik zelf, kom binnen zei ze, en ze ging me voor. Toen ze de kamerdeur opende zat er nog een vrouw en een lading kinderen. De aanwezige dame stelde zich voor, maar vertelde dat ze er vandoor ging, en ze nam de kinderen mee. Neem plaats zei Rita toen ze ver-trokken waren, wat wil je drinken, ik bestelde een bakkie koffie, en zo raakten we aan de praat. Het gesprek wat we hadden duurde een paar uur, en toen ik op mijn horloge keek was het al tegen tienen. Ik ga er vandoor zei ik tegen haar, en ietwat teleurgesteld begaf ik me naar de voordeur, daar aangekomen, zei ze wacht nou even is er iets dat je zo snel gaat, terwijl ze haar onderlijf tegen me aandrukt. Ik zeg tegen haar dat ik ei-genlijk voor de seks kwam, en twee tellen later kust ze me intens en glijden haar han-den over mijn onderlijf en knijpt ze in mijn lul. Oei dat voelt goed zegt ze en springt op me en ik til haar op en we lopen weer terug naar de lounge bank waar we de hele avond hebben zitten kletsen. Ik leg haar op de bank , maar binnen twee tellen heeft ze zich op mij gedraaid, en trekt met grote haast mijn broek uit. Het is alsof deze furie in jaren geen pik heeft gehad, want binnen de kortste keren heeft ze mijn lul in haar mond gezogen. Ze pijpte alsof haar leven er vanaf hing, en ik masseerde ondertussen haar borsten waardoor ze nog harder begon te zuigen. Ik draaide haar kut boven mijn gezicht en begon haar lekker uitziend kutje te likken. Na de eerste aanraking van mijn tong, kronkelde ze al over mijn lijf, en liet ze mijn lul uit haar mond glippen, o ja doe het zegt ze laat me klaarkomen, het is zo lang geleden met een man.

Langzaam begint ze me weer te pijpen en glijdt met haar tong langs de schacht van mijn lul. Dan verkrampt ze en knijpt haar benen zo stevig tegen elkaar dat ik bijna geen lucht meer krijg, maar een fractie van een seconde later komt ze ongelooflijk lang en nat klaar, en verdrink ik haast in haar kutsappen. Na een lange orgasme kruipt ze on-der me weg en zegt en nu ben jij aan de beurt. Ze kruipt op me neemt mijn lul weer in haar mond en begint me met lange halen te pijpen. Ze zuigt het zaad haast uit mijn ballen zo hard gaat het, langzaam aan kruipt ze omhoog richting mijn borst, wetend wat er gaat komen houd ik mijn lul alvast vast zodat ze er zo op kan kruipen ze waar-deert dit zeer en laat zich in een wip over mijn lul zakken en blijft dan even zitten om te wennen, o jee zegt ze wat een joekel, en beweegt zich langzaam omhoog, tot mijn ei-kel zichtbaar wordt en dan laat ze zich weer zakken, dit doet ze een paar keer en dan gaat ze echt los.

Ik had nog nooit een vrouw meegemaakt die zo tekeer ging op mijn lul. Ze bleef maar op en neer gaan en ik moest haar zelfs vasthouden om te voorko-men dat ze haar evenwicht zou verliezen. Het leek alsof ze in een andere wereld zat en helemaal niets meer meekreeg van de dingen die ik bij haar deed, want ik probeer-de een tepel naar binnen te zuigen en met mijn duim haar klit te strelen, toen ik daar een [aar minuten mee bezig was diende zich het orgasme bij Rita aan, ze begon voor zover mogelijk nog sneller te neuken , slaakte enkele keel geluiden en toen liep ze let-terlijk en figuurlijk helemaal leeg, ze spoot me onder en klapt dan op mijn borst en moet even bijkomen van het orgasme. Allemaal mooi en wel zegt ze tegen mij maar nu moet jij nog klaarkomen, en ze gaat op haar knieën voor me zitten, en zegt ram die dikke lul in mijn kut en laat ons beiden klaar komen. Ik ga achter haar zitten en laat mijn lul in haar kut glijden en begin haar te neuken. Ik neuk haar snel en hard, en na een poosje leunt ze op haar ellebogen, en begint met haar kut te knijpen, waardoor im mijn zaad voel opborrelen en ook Rita weer en orgasme krijgt, ik neuk haar hard door en ze beantwoord mijn stoten met een groot gemak, en eindelijk voel ik mijn orgasme ook naderen en vertel tegen Rita dat ik zo ga klaarkomen, zeg het zegt ze tegen mij dan pijp ik je klaar en mag je in mijn mond spuiten.

Even later zeg ik tegen haar dat ik klaar kom en ze draait zich snel om en neemt mijn lul in haar mond begint te zuigen en trek-ken , en twee tellen later spuit ik een hoeveelheid sperma in haar mond waar ik me vanaf vroeg waar het vandaan kwam. Het is zoveel dat Rita het niet kan verwerken, en kleine straaltjes sperma uit haar mond hoeken lopen. Even later liggen we beiden uit-geput na te genieten, en vraagt wanneer ik weer langs kom. Een uurtje later nemen we afscheid van elkaar, en we hebben elkaar nooit weer gezien, maar de wip met Rita staat zeker in mijn top 3.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4375 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie