BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 6

Eigenlijk past dit verhaal niet helemaal in de serie, maar wil het toch niet onthouden aan de lezers. In mijn ontwikkelende puberteit, had ik natuur-lijk wel eens meisjes ontmoet, maar ook toen al was ik geen drieste jon-gen die elk meisje wilde pakken, ik keek altijd, soms te lang, de kat uit de boom. Ik had in die periode via een andere meid in ons vriendengroepje wel kennis gemaakt met een meisje, ze heette Anne. Anne was een leuk bescheiden meisje wat me wel aansprak, en op een avond zei de vriendin dat Anne alleen thuis was en ze wel even met me wilde praten, omdat haar ouders er niet waren.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken, en dicht bij haar huis aangekomen, zag ik haar al voor het raam staan. Kort gezegd, het was geen fiasco, maar ook niet het succes wat ik had gehoopt. …. Jaren later ik was inmiddels weer getrouwd kwam ik haar naam toevallig tegen op Facebook, en ik besloot haar een berichtje te sturen hoe het met haar ging enz. Mijn huwelijk liep op dat moment niet zo lekker, en onze gesprekken werden steeds intiemer. Ik wist dat ze een masseuse was en ook voetbalteams begeleidde in de verzorging, daagde ik haar een keer uit met het verhaal dat ik zondagochtend een spier blessure had opgelopen, en of ze me wilde masseren, ja hoor zei ze kost 20 euro. Ik zei dat het geen probleem was, maar zei dat ik dan wel wilde dat ze een masseuse pakje aandeed. Ik zal kijken wat ik nog heb liggen zei ze, en we spraken een datum af en ze gaf me haar adres door.

Op de bewuste morgen stond ik bij haar voor de deur, ze deed de deur open, maar helaas had ze gewoon een handige broek en shirt aan, ik keek haar vragend aan en ze zei ik kon niets vinden, maar later verklaarde ze dat haar man die ochtend laat vertrokken was en ze geen tijd had gehad om goed e zoeken. Ze ging me voor naar haar werkkamer en ze weer me de massagetafel aan waar ik me op neer vleide. Ze begon de massage, en we raakten aan de praat over vroegere tijden, maar ze gaf direct toe dat ze daar niet meer veel van wist, maar dat ze mij gelukkig nog wel herin-nerde. Ik zal jullie Anne even beschrijven, ze was niet heel groot, 1.65m, 75 kg maar en dat ontdekte ik later een grote F cup maar daarover later meer. De massage gebeurde goed en degelijk zonder ook maar enig erotische handeling, en ik ging als nieuw weer naar huis.

Het contact op FB bleef bestaan en af en toe spraken we elkaar even via de chat, en dan was ik altijd weer diegene die er een erotische lading aan gaf. Een paar maand na de massage vertelde ze me dat ze was geschei-den, en nu uit nood op een camping woonde omdat ze nog geen onder-dak had. Ze vertelde dat ze ik daar erg prettig voelde, en omdat mijn vrouw die dag aan het werk was zei ik tegen haar langs te willen komen voor een koppie koffie, zodat ik er achter kon komen waar ze woonde en hoe de vlag er voor stond mbt iets verder gaan in onze relatie. Zo gezegd zo gedaan, ik heb een bakkie bij haar gedaan, wist nu waar ze woonde, en hoe lang ik nodig was om haar te bereiken, dit was handig omdat ik 1x in de week 2 uur sportte dus kon ik makkelijk bij haar komen in die tijd en ook nog iets anders mochten we dat willen.

Na een maand weer FB chat-ten, en steeds meer laten weten wat ik wilde wat ze wel doorhad. Ik moet er bij zeggen dat het geen drukke camping of zo was maar gewoon een caravan die op het erf van een boer stond die hem aan haar had ver-huurd. wat ze wel doorhad, zei ik op een dag dat ik savonds weer zou sporten, dat ik langs wilde komen, maar dat ik nu wel verwachtte dat ze een masseuse schort aan zou doen. Komt voor elkaar zei ze, en terwijl ik onderweg was naar haar hadden we al telefonisch kontakt en vertelde ze al een beetje hoe het was. Na een 20 minuten rijden was ik bij haar en rende haast naar haar caravan. Ik zag haar deur al op een kier staan, en ze verwelkomde me in een soort verpleegstersschort waar ik veel knopen aan ontdekte. Ik had vanwege de zomerse temperaturen alleen zomerse kleding aan, en ik haastte me naar binnen waar we eerst even bij elkaar gingen zitten om uit te vinden of dit was wat we wilden. Ik vroeg waar de slaapkamer was en ze ging me voor, draaide ze om en gaf me een tongzoen.

Ga maar zitten zei ze en ik ging op de rand van het bed zitten, ze ging voor me staan, en met een handbeweging lag het schort op de grond, en daar stond ze naakt voor me, mijn mond viel open, want boven het bolle buikje prijkten een paar lekkere grote borsten, waar ik direct op aanviel, ik ging staan, en Anne trok zo snel mogelijk zo goed en zo kwaad als het ging mijn portkleding uit. Ik zoog op de lekkere spenen van haar en zei pakte mijn lul in haar hand, die direct groeide. Ik was nog steeds onder de indruk van die grote stevige borsten en zoog aan de tepels en kneedde ze terwijl ik nog steeds op het bed zat. Anne had nu andere plannen en ze wilde dat ik naast haar op het bed ging liggen, en wilde een beetje tedere strelingen enz. Ik streelde haar over haar lijf en borsten, en zij streelde mij over mijn lul. Wil je dat ik je pijp vroeg ze me, ik antwoordde dat als ze dat zou durven ik het wel geil zou vinden. Ik heb eigenlijk niet veel ervaring met pijpen gaf ze toe, maar ik zei dat ze maar een poging moest wagen, en ze boog voorover naar mijn lul en nam mijn eikel eerst in de mond.

Terwijl ze me pijpte begon ik haar te vingeren iets wat ze blijkbaar lekker vond want ze begon steeds heftiger te bewegen en zuigen. Ik haalde mijn lul uit haar mond en zei dat ze maar even lekker moest genieten van het vingeren, en ze ging lekker relaxed achterover deels op mij liggen, ondertussen aan mijn lul trekkend, na verloop van tijd voelde ik dat ze bijna klaar kwam, want ze trok haar benen tegen elkaar aan, waardoor ik mijn hand haast niet meer door haar kut kon halen. Na-dat ze stilletjes , maar toch heftig klaar was gekomen, begon ze weer aandacht aan mij te schenken, en boog ze weer voorover over mijn lul. Ze nam eerst mijn eikel in haar mond en daarna steeds een beetje dieper. Zo pijpt ze me een beetje door, totdat ik vond dat ik haar nu wel eens mocht neuken, ik vroeg haar hoe ze het liefste geneukt werd, en ze gaf aan dat ze graag op haar rug wilde beginnen. Ik legde haar op haar rug, en kroop tussen haar benen.

Eindelijk na al die jaren, zou ik haar dan eindelijk neuken, ik drukte mijn eikel tegen haar schaamlippen en drukte hem voorzichtig in haar kut. Langzaam drukte ik door totdat ik er helemaal in zat. Anne hapte iets naar adem, en ik bewoog iets heen en weer om haar te laten wennen. Ik be-gon steeds harder en dieper te neuken, maar door haar nauwe kut wist ik iet hoe lang ik het zou vol houden. Ook Anne begon mee te bewegen en te kreunen totdat ze zomaar opeens een luide kreun gaf en klaar kwam. Ook ik hield het niet lang meer, en na nog een paar stoten spoot ik mijn sperma in haar nauwe kut. We lagen even bij te komen, waarna ze na een poosje zei, ik heb het nog nooit bovenop gedaan, mag ik? Ik ging op mijn rug liggen, en mijn lul werd al weer stijf toen Anne bovenop me kroop met die lekkere grote borsten van haar binnen handbereik.

Ze pakte mijn lul, plaatste deze voor haar kut en liet zich langzaam zakken. Toen ze gewend was, begon ze langzaam op en neer te bewegen, waarbij haar borsten ook al voorzichtig meedeinden. Toen ze de grootte gewend was, begon ze steeds wilder op en neer te bewegen, en draaiden haar tieten grote cirkels op haar lijf. Ik pakte ze beet en begon ze te kneden. Hier reageerde ze erg fel op en binnen de kortste keren kwam ze weer klaar, en liet ze zich voorover op me zakken. Goh wat is dit lekker zei ze, en vroeg of ik volgende week weer kwam. Ik beloofde haar mijn best te doen, maar heb er og geen opvolging aangegeven, ik weet echter zeker dat ik een dezer weken maar weer eens een poging moet wagen…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3506 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “sExen 6”

Plaats een reactie