BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 58

We werden wakker rond zeven uur en nadat we gedouched hadden vertrok Angela na ons bedankt te hebben voor de gezellige avond en nacht. We besproken wat we deze dag zouden doen en besloten niet nog een nacht in Pisa door te brengen en ons fatsoenlijk te kleden. De naaktfotos van Lila hadden we inmiddels genoeg. Na het ontbijt namen we onze backpacks en vertrokken we richting de scheve toren. Toen we op het plein aankwamen kwam er ook net een bus aangereden die op die plek stopte. Er kwamen een 15 tal meiden van tussen de 16 en 18 uit en vier vrouwen van een jaar of 24. Een van hen stond uitleg te geven en ik zei tegen Lila: laten we eens met hen gaan praten. Ik liep naar een van de vrouwen en sprak haar aan in het Engels. Ze verwees me door naar een andere vrouw. Ik stelde mezelf en Lila voor en ze zei dat haar naam Bella was. Ik vroeg: zijn jullie bekend in deze regio en Bella antwoordde: wij vier zijn leraressen op een school in Napels. De naam van de school is: Collegio del Sacro Cuore. Ik vroeg wat dat betekende en ze zei het is een exclusieve meisjesschool, Sacred Heart College.

Bella ging verder en zei: Sofia, de vrouw die nu staat te praten komt uit Pisa. We zijn op een week excursie en hebben al drie dagen in Rome doorgebracht. Vandaag is het de beurt aan Pisa, morgen Florence waar ik vandaan kom, overmorgen is Sienna aan de beurt, daar komt Bianca vandaan en als laatste stop voor deze trip gaan we naar Lucca, de thuisstad van Celia. Ze vroeg wat wij hier deden en ik zei: eigenlijk hetzelfde als jullie en we hebben een gelijk reisdoel voor de komende dagen. Ik zei: gezien jullie de lokale kennis hebben, zouden jullie het erg vinden als we daarvan mee kunnen profiteren? Bella zei: ik heb er geen probleem mee, maar entree kosten zijn voor jullie eigen rekening, hetzelfde geld voor eten. Ik zei: dat is geen enkel probleem. Bella keek ons aan en zei: dan kunnen onze meiden tegelijk hun Engels oefenen. We zijn met vier groepjes van vier meisjes en elk heeft een van ons als leidster. Lila zei: en dan kan mijn vriend hier fotos voor jullie maken. Hij is fotograaf van beroep.

Bella liep naar de andere drie vrouwen en praatte even met hen. Ze kwam terug en zei: we zijn het erover eens dat het ok is als jullie met ons mee komen. ik vroeg: zou het ok zijn als we onze backpacks in jullie bus wegzetten? Bella liep met ons mee naar de bus en zei: zet ze maar binnen in de bus. De chauffeur blijft bij de bus. We zetten onze backpacks weg en ik pakte mijn camera en we liepen terug naar de groep. Sofia riep de groep bij elkaar en zei: we hebben twee extra gasten. Ze gaan samen met ons Pisa bekijken en Gerrit en Lila, dat zijn hun namen gaan fotos maken die voor de hele groep beschikbaar zijn. Ze ging verder en zei: ik wijs Lila toe aan de groep van Bella en Gerrit komt bij onze groep. Jullie kunnen in het Engels met hun praten en ik verwacht dat jullie aan hen vertellen wat ik in onze taal tegen jullie zeg met betrekking tot wat we te zien krijgen. Ik zei op mijn beste Engels: ik wil eerst een groepfoto van iedereen, daarna van de individuele groepjes. De fotos werden genomen en Lila werd omringd door vier vlotte meiden en ik werd door twee andere meiden in de arm genomen.

Ze stelden zich voor als: Lucia en Franca en zeiden: de andere twee in onze groep heten: Mirella en Liona. Franca was degene die alles vertaalde voor mij. Haar Engels was uitstekend. We liepen naar de scheve toren en Sofia kocht combitickets voor de hele groep en ik vroeg of ze twee extra tickets kon doen, dat scheelde ons en hen in de prijs. Ik betaalde Sofia direct en we hadden nu tickets voor de kathedraal, de toren en de doopkapel waar we al eerder waren geweest. We bezochten eerst de kathedraal en de doopkapel waar diverse fotos werden gemaakt en daarna gingen we de scheve toren op. Het was een vreemde sensatie om in een scheefstaand gebouw te lopen. Nadat we uit de toren kwamen gingen we naar de Camposanto, wat een oud kerkhof was uit de dertiende eeuw. Franca vertelde honderduit en bleef strak aan mijn arm hangen en toen ik mijn hand in de zak van mijn trainingsjack deed ging haar hand er ook in en hield ze die vast. Ze keek me aan en gaf me een knipoog.

We gingen van daaruit over de oude stadsmuur lopen met een mooi uitzicht over de stad zelf. We waren een kwartier op de stadsmuur aan het wandelen toen ik een gelato stand zag en ik hardop vroeg wie er een ijsje lustte. Ik werd omringd door de complete groep, inclusief leidsters en gaf elk de keuze. Het kostte me bijna 80 euro, maar het was het waard. Ik zag neuzen met gelato erop en maakte diverse fotos en toen ik mijn eigen gelato in mijn hand had drukte Franca het ijsje in mijn gezicht onder luid gelach van iedereen. Ik keek haar aan en gaf haar een tik op haar billen. Ze keek me aan en gaf me weer een knipoog. Ik zou niet weten hoe ik kwaad op deze meid kon worden. Ze was gewoon erg speels. Lila zag dit ook en zei tegen mij in het Nederlands: volgens mij heeft deze meid een oogje op jou. Ik keek Lila aan en zei: ik denk het ook en terwijl ik naar Franca keek gaf ik Lila een korte kus. Ik zag de negatieve blik in de ogen van Franca. En toen ze weer naast me liep zei ze: waarom kus je haar? Ik zei: omdat ze mijn vriendin is. Franca vroeg: ben ik dan niet een vriendin van je?

Ik keek haar aan en zei: ja, dat ben je. Ze trok me achter een kolom uit het zicht van de groep en kuste me op mijn mond. Ik stak mijn tong in haar mond en ze zoog erop. Ik verbrak de zoen snel en ze zei: dat is beter. Ze stak haar hand weer bij die van mij en hield die stevig vast terwijl we verder liepen. We gingen naar Giardino Scotto, het stadspark van Pisa waar de groep hun lunch at. Franca deelde haar lunch met mij. Ze zei: ik heb niet zo’n honger. Ze gaf me de helft van haar lunchpakket en ik zag dat Lila ook van de andere groep een paar broodjes kreeg. Na de lunch liepen we door de binnenstad van Pisa waar de nodige souvenirs gekocht werden. In een periode van een klein kwartier betrok de lucht en werd het bijna donker. Je kon de bui letterlijk zien aankomen en toen die begon, kwam het er ook met bakken uit. Ik trok iedereen een restaurant in en Sofia keek me aan. Ik zei: we moeten schuilen. Ze zei: maar hier zijn consumpties verplicht. Ik vroeg: nou en? Ik liep naar de bar en vroeg om 22 koppen hete chocolademelk met slagroom. De gast achter de toonbank wist niet wat hij hoorde.

Een kwartier later zat iedereen aan de chocomelk. Er werd veel gelachen en deze keer was ik het die Franca met haar gezicht in de slagroom drukte. Iedereen zag het en lachte erom. Ze zei: ik denk dat ik dit verdiend heb. En ze lachte zelf ook terwijl ze met haar vingers de slagroom naar haar mond dirigeerde en haar vingers een voor een aflikte. Het was rond drie uur dat het ophield met regenen maar wel erg zwaarbewolkt bleef. Sofia zei: we hebben de belangrijkste dingen gezien, laten we terug naar de bus gaan. We liepen terug naar de bus en moesten een paar drukke straten oversteken. Bij een van deze liet franca haar tasje vallen terwijl wij aan het oversteken waren. Ze zei: wacht maar aan de andere kant, dan pak ik mijn spullen even op. We staken over en zagen Franca haar spullen terug in de tas doen toen er plotseling een auto passeerde en door een diepe plas bij Franca reed. Franca kreeg de volle lading water over haar. Ze was net een doorweekt katje, half verzopen. Ze had haar spullen in haar tasje gedaan en kwam huilend de weg over. Ze was letterlijk helemaal nat en zei: zo kan ik toch niet in de bus.

Ik keek Sofia aan en die zei: wat kan je anders doen, we hebben geen reservekleding bij en niemand heeft hier rekening mee gehouden. Ik legde mijn arm om haar middel en zei: ik heb een oplossing voor je in de bus. Sofia keek me aan en we liepen naar de bus. Het was gelukkig een bus met toilet en toen we bij de bus aankwamen zei ik tegen Lila: pak jij eens een bh hemd met lange mouwen, een slipje en je trainingsbroek en een paar sokken uit je backpack. Lila deed dat en ik gaf het aan Franca en zei: ga je maar even omkleden in de toilet. Ze keek me blij aan en ook Sofia keek me dankbaar aan. Ik zei: ik kan mijn vertaalster toch geen longontsteking laten oplopen. Ik zei tegen Lila: breng haar maar een plastictas waar ze haar natte spullen in kan doen. Lila nam de tas naar de toilet en gaf die aan Franca. Ze stond op dat moment nog in het bh hemd en slipje en Lila zei zacht tegen haar: het is ok, ik vind het niet erg dat je een beetje gek op hem bent, dat ben ik ook. Hij kan erg lief zijn, daarom ben ik in verwachting van hem, maar ik vind het niet erg als je met hem en hij met jou speelt. Ze keek met grote ogen naar Lila die zei: ik zag je met hem kussen en ik denk dat je goed bij hem past.

Ze gaf Lila een grote glimlach en zei dankjewel. Toen ze eenmaal weer geheel gekleed was kwam ze uit de toilet en ging op de een na laatste stoelen in de bus zitten, bij het raam. Ik liep naar haar toe en zei: gaat het nu een beetje? Ze zei: ik heb het erg koud. Ik liep naar Sofia toe en zei: waar gaat de bus naar toe? Ze zei: we zitten op een camping bij Piombino, bijna anderhalf uur hier vandaan. Ik vroeg is er daar mogelijkheid om te overnachten. Ze zei: momentje en ze riep de overige drie leidsters bij elkaar. Na een paar minuten zei ze: we hebben overlegd en na alles wat jij voor ons gedaan hebt bieden wij jullie onderdak aan en mag je de komende dagen met ons mee naar de andere lokaties. Wij hebben 4 zespersoons stacaravans op deze camping en we hebben besloten dat we jullie de komende vier nachten laten rouleren over deze caravans.

Jij mag met mij mee en Lila mag vannacht bij Betty in de caravan. Daarna schuiven we jullie elke avond een caravan door zodat jullie bij elke groep geweest zijn. We vinden het zo tof wat je voor Franca gedaan hebt en jullie moeten jullie eigen kleding ook terugkrijgen, dus geniet de komende drie dagen en vier nachten van ons gezelschap. Ik zei: dank je, maar we zijn jullie toch niet tot last? Er klonk een oorverdovend nee uit de bus en een hartelijk welkom. Ik keek Lila aan en die vroeg: kunnen we onderweg ergens pinnen? De chauffeur zei: ik stop wel even bij een bank. Daar aangekomen pinde Lila 800 euro. Ze kwam terug de bus in en zei: bij wie wij in de caravan slapen zijn degene die die avond op onze kosten mogen eten. Maak je niet ongerust, jullie komen allemaal twee keer aan de beurt. Er klonk een luid gejuich uit de bus en we gingen zitten voor de terugreis naar Piombino. Ik ging naast Franca zitten en die zei zacht: ik heb het zoooo koud. Ik zei kom maar lekker dicht tegen mij aan zitten. Ze zei: voel mijn handen eens. Ze waren inderdaad steenkoud.

Ik trok mijn trainingsjack uit en deed het bij Franca om haar lichaam en zei: doe je handen maar onder mijn t-shirt, dan worden ze weer warm. Ze deed dit en zat dicht tegen mij aan. Ze zei: mijn benen zijn ook koud. Ik begon over haar benen te wrijven en masseerde ze tegelijkertijd. Ze zei: dat voelt een stuk beter. Ik ging met mijn handen over haar bovenbenen en masseerde die ook en ze zei zacht: mijn buik voelt ook heel koud. Ik keek haar aan en bracht mijn hand onder het bh shirt en streelde haar buik, die was niet echt koud. Ze keek me aan en zei: hoger, daar heb ik het koud. Ik ging met mijn hand hoger en voelde haar harde tepels tegen mijn hand. Ze zuchtte en zei: ja, daar, daar heb ik het ook koud. Ik streelde haar tietjes even lekker en daarna zei ze: er is nog een plekje dat het koud heeft en dat ook nog nat is. Ik ging met mijn hand naar beneden in de trainingsbroek en streelde over het slipje van Lila. Ze keek me vragend aan en ik stak mijn hand in het slipje en streelde haar kutje zacht. Ze fluisterde: voel je hoe nat het daar nog is. Ik keek haar aan en ze kwam wat omhoog en gaf me vlug een kusje.

De hand die Franca op mijn buik had liggen was inmiddels ook op zoek gegaan en verdween in mijn broek en boxer. Ze voelde en keek me aan en zei: zo groot en warm. Ik was intussen zacht met haar kutje bezig en streelde zacht over haar clitje. Ze nam de mouw van mijn trainingsjack in haar mond en beet er hard op. Ik keek haar aan en vroeg zacht: ben je aan het klaarkomen? Ze knikte zacht met een rood hoofd. Ik zei: dat is goed, daar word je warm van. Ik bleef haar nog even strelen tot ze weer tot rust kwam en ze tegen mij aan ging liggen. Ze hield haar hand om mijn pik en viel in slaap. Een half uur later kwam Lila naar me toe en zei: ik heb haar verteld dat ze dit mocht doen en ze wees naar de hand in mijn broek. Ik keek haar aan en ze zei: de volgende vier dagen zijn voor jou. Na wat jij voor mij gedaan hebt, gun ik jou ook je pleziertjes.

Ik gaf haar een kus en zei: dank je schat. Lila streelde de haren van Franca die even haar ogen opende. Lila legde haar hand op de plek waar Franca haar hand om mijn pik hield en zei zacht: geniet maar van hem. Hij zal je lief behandelen. Franca zei zacht: dat heb ik al gemerkt. Ze sloot haar ogen weer en Lila gaf haar een kusje op haar haren en zei: droom maar lekker verder. Toen we in Piombino aankwamen op de camping gingen we eerst naar de caravans waar iedereen sliep. Ik werd door Sofia meegenomen en Lila door Bella. Sofia zei: deze caravans beschikken over 6 slaapplaatsen. Een kamer met een dubbel bed, een slaapkamer met een stapelbed en twee banken in het woongedeelte die als bedden gebruikt kunnen worden. De meiden hebben ieder hun eigen plek en jij zal het met mij samen moeten doen. Er klonk direct commentaar van de vier meiden en Sofia zei: er zal weinig actie gebeuren, maak je niet druk. Ik keek Sofia aan en zei: nu eerst naar het restaurant. We haalden de groep van Bella op en liepen met 12 man naar het restaurant waar we ons vol aten met pizza en pasta.

Hierna gingen we terug naar de caravans. Daar aangekomen zei ik: ik ga eerst even de fotos overzetten op mijn laptop. Terwijl ik dit deed zat franca naast mij toe te kijken. Ze zei: je hebt veel fotos? Ik zei: duizenden. Ze vroeg: mogen wij er een aantal zien? Ik keek naar Sofia en zei: het merendeel van deze fotos zijn fotos van vrouwen die weinig kleding aan hebben. Sofia zei: laat eerst de fotos van vandaag maar zien. Ik liet ze zien en iedereen was erg onder de indruk. Franca vroeg: heb je ook fotos van Lila. Ik zei: die heb ik, maar zijn nogal persoonlijk. Ze heeft afgelopen maand of zes weken moet ik zeggen haardrieling verloren omdat een van de babys dood in haar baarmoeder zat. We hebben toen alle drie de babys moete opgeven. Dat is de reden dat wij met deze bedevaart bezig zijn. Sofia vroeg: bedevaart? Ik zei: ja, we zijn al in Lourdes, Santiago de Compostella, Fatima en Barcelona geweest en moeten nog naar Rome. Op elke plaats steken we kaarsen op voor onze drie babys. Sofia vroeg: dus jullie zijn al langer aan het reizen? Ik zei: onze eerste maand zit erop, we hebben nog een maand en veel plaatsen te bezoeken.

Ik opende de map van de fotos die we in de verkoop hadden en liet diverse fotos zien. Sofia zei: ik wist dat naakt mooi kon zijn, maar dit is wel heel apart. Franca vroeg wie iedereen was en ik legde uit dat ik in een relatie met drie vrouwen zat en wees op de fotos van Lila, Trudie en JJ. Ik zei: dit is mijn grootste liefde: dit is JJ en ik liet de fotos van haar zien waarop ze in het meer stond en de foto waarop ze stond met haar broek open en haar hand in haar broek. Iedereen vond ze mooi. Ik liet fotos van Lila zien in Parijs en ook fotos in Lissabon. Sofia vroeg alsof het de normaalste zaak van de wereld was: raak je daar zelf niet opgewonden van? Ik zei: dat gebeurt inderdaad wel. Ze vroeg: en wat gebeurt er dan? Ik zei: dat hangt van de persoon af die ik aan het fotograferen ben. Soms niets, andere keren loopt het wel een uit de hand.

Sofia zei: maar nu eens iets anders, wat deed jouw hand onder het shirt van Franca? Ik keek haar aan met een serieus gezicht en zei: ze had het koud, moet ik haar dan een longontsteking laten oplopen? Sofia keek me aan en zei: dus het was zuiver om medische redenen dat je dit deed? Ik knikte ja. Ze ging verder en zei: en dat kussen? Was dat ook voor medische redenen? De meiden zaten een beetje te gniffelen. Ik keek Sofia aan en zei: als een meisje mij vraagt of ik haar wil kussen, dan kan ik toch geen nee zeggen? Ze keek me aan met een geheimzinnige glimlach en zei: dus als ik jou zou vragen of je mij zou willen kussen? Ik stond op, liep naar haar toe, pakte haar hoofd en kuste haar vol op haar mond. Haar tong kwam direct in mijn mond en haar hand verdween direct in mijn broek. Ik op mijn beurt stak een hand onder haar bloes en streelde haar tieten en mijn andere hand vond zijn weg onder haar rok waar ik een zeer natte slip aantrof.

Na een paar minuten verbrak ze de zoen en zei toen tegen Franca: je hebt gelijk, hij heeft inderdaad een enorm grote pik en haarloos. Ik keek Franca aan en die haalde haar schouders op en zei met een glimlach: ze is niet voor niets ons vertrouwenspersoon. Ik moest mijn verhaal toch ergens kwijt. De andere meiden gilden: laat ons eens zien. Ik keek Sofia aan en zei: ok, op voorwaarde dat ik van ieder van jullie drie naaktfotos mag maken. Als jullie daarmee instemmen, mogen jullie allemaal op toerbeurt drie kwartier met mij alleen in de dubbele slaapkamer en mogen jullie met mij doen wat jullie willen. Sofia keek de groep rond en zei: we zijn niet zo preuts als we eruitzien. Op ons internaat komen regelmatig jongens binnengeslopen. Wij weten hiervan en laten dit mondjesmaat toe. Ze keek de meiden om beurten aan en ieder van hen knikte ja. Sonja zei: maar mogen wij je eerst met allemaal bewonderen en bevoelen? Ik zei: als jullie dat willen. Ik trok mijn schoenen en sokken uit en vroeg: helemaal naakt of alleen het bodem gedeelte?

De meiden zeiden in koor: helemaal naakt. Ik ontdeed me van al mijn kleren en stond in het midden van een groep van vijf jonge vrouwen. Ik werd bevoeld door vele handen. Sofia zei: jullie weten wat de volgende stap is. Ze ging voor me zitten op een kruk en aan weerszijde van mij kwamen twee meiden staan die mij om beurten begonnen af te trekken. Om beurten deden ze dat een paar minuten. Toen iedereen hun beurt had gehad deed Sofia de rest. Met een hand om mijn pik en een hand aan mijn ballen trok. Na een paar minuten zei ik: ben je er klaar voor? Ze vroeg: ga je klaarkomen? Ik knikte en Sofia gaf nog een paar trekjes aan mijn pik en toen begon ik te spuiten. Straal na straal gingen over haar kleding en gezicht. De ogen van de meiden werden zo groot als schoteltjes. Toen ik na acht stralen ophield zag ik de verbazing in de ogen van Sofia.

Ze stond op en rende de deur uit en liep naar de stacaravan waar Bella en Lila waren, met de andere twee begeleidsters om het programma van de volgende dag door te spreken. Ze liep de caravan in en de drie begeleidsters zaten met grote ogen te kijken naar Sofia. Lila zei: ik zie dat je hebt kennisgemaakt met Gerrit. De vrouwen keken Lila aan en die zei: dit is wat je van hem kan verwachten. Heeft hij je niet gevraagd of je er klaar voor was? Sofia moest dat toegeven en zei: maar dit is toch absurd. Lila zei: zo is hij nu eenmaal, en niet een keer, maar keer op keer, de hele nacht lang als je zou willen. Hij blijft gewoon snoeihard en kan uren doorgaan, en dat is geen fabeltje.

Een paar van de meiden uit de groep van Bella waren wakker geworden en zagen wat er gebeurd was. Ze schoten in hun lach en Sofia zei: wacht maar, morgen hebben jullie hem. Ze liep volledig ontstemd terug naar onze caravan en ik zei: misschien moet je die maar uittrekken, dan kan ik gelijk ook wat fotos van je maken. Ze keek me aan en zei: krijg ik dan meteen mijn drie kwartier? Ik zei: dat had ik toch beloofd. Ze deed haar kleding uit in het bijzijn van iedereen en zei: als ik straks terugkom wil ik iedereen net zo naakt zien als ik nu ben. Ze pakte me bij de hand en ik pakte mijn camera. We liepen de twee persoonskamer in en Sofia zei: en ik wil niet dat jullie aan de deur gaan staan luisteren. Eenmaal in de kamer sloot ze de deur. Ik vroeg haar op het bed te gaan zitten en maakte een paar profiel fotos en voor aanzicht fotos.

Sofia had een mooi figuur alleen was het jammer dat ze haar oksels niet geschoren net als de enorme bos haar op haar schaamheuvel. Na de eerste fotos vroeg ik haar op het bed te gaan liggen en ik nam ook nog wat fotos in een liggende pose. Hierna legde ik mijn Camera op het nachtkastje en ging bij haar op bed liggen. Ze kwam direct om mijn nek hangen en begon me te kussen terwijl ze mij, en ik haar, streelde. Ze zei zacht: als je in mij klaarkomt word het dan ook zoveel? Ik knikte ja terwijl ik zacht op haar tepels zoog. Ze zei: je hoeft je niet druk te maken over voorbehoedsmiddelen. Alle meiden nemen elke dag hun vitamines en een daarvan is de pil. Zo voorkomen we onverwachte zwangerschappen. Sofia nam mijn pik in haar handen en ze vroeg: hoe komt het dat je haarloos bent? Ik zei: omdat vrouwen dat fijner vinden.

En ik vind het ook prettiger als vrouwen haarloos zijn, dat maakt likken een stuk gevoeliger voor haar en ook als ze ongesteld zijn is het makkelijker schoon te houden. Sofia zei: hier in Italie zal je niet veel kale vrouwen vinden, sommige vrouwen houden het kort, maar ik ben van: als de natuur je haar geeft, laat het maar groeien. Ze vroeg aan mij of ze mocht kiezen hoe ik haar wilde neuken en ik zei: natuurlijk mag de vrouw kiezen, net als de snelheid, de hardheid en alles wat daarbij hoort. Ze keek naar me en zei: doe mij maar als een hondje. Ze ging op handen en knieen zitten en ik ging achter haar zitten. Haar schaamhaar ging door tot in haar bilnaad. Ik zette mijn pik tegen haar schaamlippen en ze zei: eerst langzaam en dan langzaam harder. Ik ging in haar en deed wat ze vroeg. Terwijl ik haar neukte speelde ik om beurten met haar tieten en clit en ze kwam drie keer zacht klaar. Na twintig minuten zei ik: ben je er nu wel klaar voor? Ze zei: spuit mijn kut maar vol.

Ik spoot zes stralen in haar kut en trok mijn pik uit haar en draaide haar op haar rug en spoot de rest tegen haar schaamhaar zodat het goed plakte. Ze keek me bevredigd aan en ik zei: nog even een paar fotos en dan mag je gaan. Ik nam nog een zestal fotos en liet haar van het bed afkomen. Ze vroeg: wie is de volgende? Ik zei: ik kies zo meteen wel. Ik liep met Sofia terug de woonkamer in en zag vier naakte meiden zitten kijken naar mijn laptop. Ze waren de fotos van Ines aan het bekijken. Ze keken mij aan en zeiden: wat is dit? Ik zei: ze is net als jullie een vrouw, ze heeft alleen een ongeluk gehad, maar verdient daarom meer dan een andere vrouw de liefde die ik haar gegeven heb. Als je daarover meer wil weten mag je het aan Lila vragen. Ik nam het kleinste meisje uit de groep mee, Mirella was haar naam. Ze keek naar Sofia en ging met haar vinger door het zaad op haar schaamheuvel en likte haar vinger schoon. Eenmaal in de slaapkamer begon ik ook met haar te fotograferen.

Ze had kleine tietjes en een mooi getrimd kutje. Ik nam een flink aantal fotos en ging toen bij haar op het bed zitten. Ze vroeg: mag ik kiezen wat ik met je wil doen? Ik zei: jouw keuze. Ze zei: dan wil ik eerst je pik even in me voelen en je daarna in mijn mond laten klaarkomen. Ik vroeg: heb je nog een voorkeur standje? Ze zei: ik op mijn rug. Ze ging liggen en zei: kom maar op me liggen. Ik zei: nee, pak maar een paar kussens en leg ze onder je kont. Ze deed dit en ik schoof een paar keer met mijn pik over haar clit. Dit liet haar direct kreunen. Ik stak mijn pik in haar en neukte haar voor bijna twintig minuten terwijl ik met haar tieten speelde. Ik voelde dat ik niet ver van mijn orgasme af was toen Mirella haar eerste heftige orgasme kreeg. Ik trok mijn pik uit haar en ging in standje 69 op haar liggen en begon haar te beffen terwijl ze mijn pik in haar mond nam. Ze kwam nogmaals klaar voor ik mijn zaad in haar mond begon te spuiten. Na twee stralen verslikte ze zich en trok ik mijn pik uit haar mond en spoot ik de rest over heel haar lichaam. Ze zei hoestend: ik wist niet dat het zoveel zou zijn. Ik klom van haar af en tilde haar op.

Ze draaide de deur van het slot en ik droeg haar de woonkamer in waar ik haar op haar bankbed legde. De andere meiden keken haar vol bewondering aan. Ik vroeg: wie nu en Liona en Lucia staken beide hun hand op. Ik vroeg: wie moet ik nu kiezen? Ik zei: weet je wat, komen jullie maar allebei mee. De twee meiden keken elkaar aan en liepen hand in hand met me mee. Na een veertigtal fotos gingen ze op het bed liggen met mij tussen hen in. Ik vroeg: hebben jullie al bedacht hoe jullie dit willen doen en Liona zei: jij op je rug, Lucia op je gezicht en ik op je pik en daarna draaien we het om. Zogezegd zo gedaan en terwijl ik Lucia meerdere keren liet klaarkomen reed Liona op mijn pik en hoorde en voelde ik ook haar diverse keren klaarkomen. Toen ik na 20 minuten mijn zaad in Liona spoot riep ze hard: ik voel hem in me spuiten en toen ik uitgespoten was keek ze naar mij en zei ze: dit is het meeste zaad dat ik ooit gezien heb. Ze zei tegen Lucia kom dan wisselen we van plaats.

Ze deden dat en Liona zei: je mag wat van het zaad uit me eten, maar ik wil er ook nog wat van in me houden. Ik begon haar te beffen en mijn eigen zaad vermengd met haar sappen op te slobberen terwijl Lucia als een bezetene op mijn pik op en neer wipte. Ik voelde haar kut nog drie keer verkrampen terwijl Liona nog twee keer klaarkwam voor ik mijn zaad in Lucia spoot. Ze liet zich voorover op mij vallen en zei zacht tegen Liona: dit is de beste trip ooit. Beide meiden klommen van me af en ik zei: ho ho dames, eerst nog een foto van jullie lekkende kutjes. Nadat ik die fotos genomen had liepen de meiden hand terug de woonkamer in. Ik liep naar Franca en nam haar bij de hand naar de slaapkamer. Daar aangekomen begon ik fotos van haar te maken. Het waren mooie fotos en toen ik haar naar het bed begeleidde zei ze tegen mij: doe je heel voorzichtig met mij? Ik vroeg wat er aan de hand was en ze zei: jij bent mijn eerste. Ik keek haar aan en zei: dit had ik niet verwacht.

Ga maar vast liggen, ik ben zo terug. Ik opende de slaapkamerdeur en riep Sofia. Ze kwam en ik nam haar mee de slaapkamer in en sloot de deur. Ze vroeg wat is er gaande en ik zei: Franca is nog maagd. Dat verraste Sofia ook en ze zei: maar waarom wil je dat ik hier ben? Ik zei: ik wil dat jij erbij blijft zodat je kan zien dat ik haar met respect en voorzichtigheid behandel. Ik zei: ga maar op het bed tegen de muur zitten. Ze deed dat en ik zei tegen Franca: dan gaan we beginnen door eerst eens lekker met elkaar te vrijen. Het kussen wist ze heel goed te doen en het strelen beviel haar ook uitstekend. Na een klein kwartier vroeg ze: ga je nu een vrouw van me maken? Ik zei: nog niet, eerst ga ik je laten genieten. Ik pakte de twee kussens en legde die onder haar kont en begon met mijn pik op en neer te schuiven tussen haar schaamlippen.

Ze kwam drie keer klaar en na die derde keer zei ik: de volgende keer dat je klaarkomt gaat mijn pik in je, tot aan je vliesje en dan mag jij zeggen of het wel of niet gaat gebeuren. Ze knikte en toen ze de vierde keer klaarkwam ging mijn eikel bij haar naar binnen tot aan haar vliesje. Ze zei: hij is zo groot en dik, wacht even en laat me er aan wennen. Ik wachtte vijf minuten en vroeg: gaan we door of stoppen we. Ze zei: wat dacht je zelf, we gaan door. Ik zei: dan moet ik je even pijn doen als ik door je vliesje ga. Ik ging een stukje uit haar en zag haar op haar lip bijten en ik stootte toen in een keer door haar vliesje. De tranen sprongen in haar ogen en liet mijn pik zitten waar hij zat en begon haar te kussen en haar tranen weg te likken en pas toen ze zei dat het ok was ging ik verder. Ik liet Sofia het hoofd van Franca omhoog heffen zodat ze kon zien hoe mijn pik onder het bloed zat. Ze glimlachte en ik zei: nu mag jij je ook vrouw noemen. Ze sloeg haar armen om mijn nek en kuste me hartstochtelijk en zei: je maakt mij de gelukkigste vrouw ter wereld.

Ik liet haar in die waan en Sofia zei zacht: ik zou willen dat het bij mij met net zoveel liefde en tedere gevoelens gedaan was. Helaas was dat bij mij niet het geval. Franca zei: wil je bij ons blijven terwijl hij mij verder neukt en klaarkomt in mijn kutje en ze greep de hand van Sofia. Die keek haar aan en vroeg: mag dat, ik wil het graag helemaal uitzien? Franca zei: ik zou het fijn vinden. Ze zei tegen mij: je mag nu weer doorgaan en ik begon langzaam in haar te stoten tot mijn pik volledig in haar zat. Ze was krap als een te kleine handschoen, maar het bloed en kutslijm maakte het toch nog zo glad dat neuken mogelijk was. Ik voelde Franca nog twee keer klaarkomen waarbij ze zacht zuchtte en kreunde. Toen ik tenslotte mijn zaad in haar spoot zei ze: dit voelt zo lekker, hier kan ik aan wennen. Sofia zei: bij een normale man krijg je niet meer dan een eetlepel vol zaad, dit is niet de norm. Ik ging nu op haar liggen en zei: hoe was je eerstekeer? Ze zei: ik was bang, doodsbang hiervoor, maar jij hebt me zo fijn behandeld. Dank je daarvoor. Ik zei: en ik dank jou omdat ik jouw eerste mocht zijn. Sofia zat met tranen in haar ogen toe te kijken.

Ik zei tegen haar: kijk eens of de rest al ligt te slapen? Ze deed dit en zei: als een baby, allemaal in slaap. Ik zei: wil je vannacht bij ons blijven? Ze keek me aan en zei: en Franca dan? Ik zei: jij hebt gezien hoe ik haar verwend heb. Ik keek Franca aan en vroeg: wil je zien hoe ik Sofia ook ga verwennen? Franca knikte ja en zei: zolang ik straks op jouw schouder mag slapen. Ik zei: dat mogen jullie allebei. Ik ging op mijn rug liggen en zei: kom maar over me heen zitten. Ze deed wat ik vroeg en ik trok mijn knieen omhoog en zei: dat is je rugleuning. Ze pakte mijn pik en ik zei: nee, laat die maar liggen, leg je schaamlippen maar aan weerszijde ervan en begin er maar over te schuiven. Zet je handen maar op mijn borst en schuif maar met je clitje over mijn pik. Ze deed dit en zei zacht: oh mijn god wat voelt dit lekker. Ik zei tegen haar: als je zo meteen klaarkomt moet je door blijven schuiven, dan houd je orgasme lekker lang aan. Ze deed dit en haar orgasme hield zeven minuten aan, gevolgd daarna na ongeveer een minuut door het volgende dat bijna tien minuten aanhield.

Bij haar derde orgasme tilde ik haar omhoog en liet ik haar op mijn pik zakken. Ze begon nog tijdens haar orgasme op me te wippen en kwam nog een vierde keer klaar voor ik haar kutje nog een keer vulde. Ze liet zich op mij vallen en zei: zo heftig ben ik nog nooit klaargekomen. Ik zei: dus je bent tevreden? Ze zei: meer dan tevreden, ik ben voldaan ze kwam van me af en ging op mijn ene schouder liggen terwijl Franca op mijn andere schouder ging liggen. Ik zei tegen Sofia: ik ga morgenvroeg vragen of er nog een vierpersoons caravan is die ik voor drie nachten kan huren. Dan ga ik elke groep behandelen net als jullie, en ga daarna naar de vier persoons caravan waar ik, samen met Lila op jullie wacht, elke nacht willen wij seks met jullie hebben. Sofia keek me verschrikt aan en zei: met jouw vriendin erbij? Ik zei: ja, ze vindt het fijn als we met meer personen in bed liggen. En nee ze is niet lesbisch maar vind strelen en vrijen met een vrouw net zo lekker als met mij. Bovendien mag ik niet in haar klaarkomen omdat ze zwanger is en haar baarmoeder ver onder in haar buik zit.

Ze is bang dat de baby verdrinkt in mijn zaad. En je mag tegen je collegas zeggen dat wij jou en Franca extra Engelse les geven. Sofia zei: en denk jij nu echt dat ze dit geloven? Ik zei: maakt niets uit. Ik heb het gevoel dat er bij jullie in het internaat ook genoeg onderling gedaan wordt. Franca zei: en dat is iets wat ik kan bevestigen. Ik zei: maar overdag zal ik vanaf morgen bij een andere groep lopen en zal je mij moeten missen. Franca keek me aan en vroeg: maar mag ik wel naast je in de bus zitten? Ik zei: dat mag en ik wil dat Sofia naast Lila gaat zitten. Zodat jullie elkaar beter leren kennen. Sofia vroeg: en moet ik dan aan haar zitten? Ik zei: nee, dat komt vanzelf. Begin maar met naast haar te zitten. De rest komt vanzelf. Een half uur later sliepen we.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 1788 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie