BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met oudere man (2)

Nadat ik een heerlijke dag had gehad, met de oudere man ongeveer 45 jaar oud, en waar hij was klaar gekomen in het zout bad, het was zo al heerlijk om bijna gewichtloos te zijn en dan een grote vreemde pik in je strakke kut te voelen.
Wij waren niet de enige die de daad deden.
Maar goed ik voelde mij opgelaten en reed naar, thuis aangekomen zei mijn vriend wat kijk jij blij uit, ik had dus wel gelijk he dat je naar de sauna moest gaan.

Gelijk betrok mijn gezicht, ik was bang dat hij zou door vragen, en ik mij zou verpraten.
Ik wimpelde het af met, ja schat het was heerlijk, dankjewel maar zullen wij gaan eten.
Een paar weken later, ik en mijn vriend hadden dus mijn sauna gang inclusief neukbeurt, nog geen seks gehad hij is moe, weg of heeft hoofdpijn, het was zaterdag en ik probeerde wat om aan hem te zitten met de hoop op een massage en seks, gelijk hoorde ik moet zo weg schat.
Ik keek chagrijnig en mompelde dat ik wel eens zin in een massage had.
Mijn vriend pakte zijn telefoon en zei ik boek voor jou vandaag een dagje sauna.

Gelijk schoot de vorige keer door mijn hoofd maar dat was natuurlijk heel veel toeval dat goede seks hebt met een leuke man met een ideale pik.
Maar goed een gewoon dagje sauna is ook heerlijk.
Mijn vriend zei met een tevreden gezicht, geboekt en je wilde gemasseerd worden nou ik heb er een uur massage bij geboekt, zijn wel vaak van die tedere vrouwenhandjes die masseren maar beter dan niets toch, hij sprong uit bed en kleedde zich aan en zette koffie, ik ging mijn kutje scheren en kleedde mij aan, na de koffie verdween mijn vriend en een poosje later kwam ik bij het wellnes centrum.
Nadat ik had ingecheckt kreeg ik de mededeling dat de massage over een uur was.

Ik zat in de wachtruimte toen een man van een jaar of 35 mijn naam riep, ik dacht dat het tedere dames handjes zouden worden, ik liep in mijn badjas de massageruimte binnen.
De masseur stelde zich voor als Wim en zei dat ik mijn badjas weg kon hangen en dan op mijn buik moest gaan liggen, hij keek de andere kant op toen ik ging liggen.
Ik lag daar naakt en hij legde een badlaken over mij, en vroeg wat wil jij voor massage, hard, zacht of een tikje erotisch dat houd in dat de billen en de zijkant ook voorzichtig worden gemasseerd.

Maakt niet uit zei ik, en hij zei gelijk als niet goed of fijn voelt dan gelijk aangeven of een lichte zwaai met de hand, want ik wil geen trammelant.
Hij begon te masseren het voelde heerlijk en ik droomde weg hij masseerde mijn billen zo als nog nooit iemand had gedaan hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde mijn lipjes opzwellen nat worden en uit elkaar gaan.
Mijn hand lag naast mij en kwam nu per ongeluk tegen zijn pik, ik voelde dat die stijf stond, nu ging mijn hand als een magneet naar zijn pik en voelde het ding door zijn broek, nu begon hij harder de masseren en voelde zijn vingers langs buitenkant van mijn kutlipjes, ik begon te schokken en het kon mij niets meer schelen mijn hand ging in zijn broek en zijn pik knakte bijna zo stijf stond dat ding.

Hij vroeg mag ik jou neuken, ik knikte ik moest op mijn knieën gaan zitten en hij neukte mij op zijn hondjes.
Hij zat zo diep in mij dat ik zijn pik tegen de binnenkant van mijn buik voelde, ik kwam gillend klaar en snel trok hij zijn pik uit mijn kut en kwam naast mij staan duwde zijn natte pik met mijn kutvocht er aan in mijn mond en zei streng pijp mij slet.
Ik proefde het vocht van mijn kutje en gelijk voelde ik zijn pik kloppen hij kwam klaar in mijn mond, hij keek zakelijk op de klok en zei, het uur is voorbij, maar mocht ooit nog eens willen bespreek dan bij het boeken met de melding massage Wim.
Hij gaf mij een hand en zei tot ziens.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5055 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met oudere man (2)”

Plaats een reactie