BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onderweg naar huis

Op een late zaterdagavond stappen we samen in mijn bedrijfsbusje om terug te rijden naar huis. Het personeelsfeest in een zalencomplex in het midden van het land liep zo’n beetje op het einde. Het themafeest was goed verzorgd en best gezellig geweest, maar het was tijd voor de terugreis. Zelf drink ik niet, maar mijn vriendin heeft een aantal wijntjes op. “Ik verheug me erop om straks lekker tegen je aan te liggen” zeg ik, terwijl ik de contactsleutel omdraai en de dieselmotor aanslaat. Ze kijkt me glimlachend aan. Onderweg leg ik mijn hand op haar bovenbeen en streel haar daar, mijn standaard liefkozing. Heerlijk ontspannen pakt ze mijn onderarm en drukt die tegen haar buik, mijn open hand net boven haar kruis en met mijn elleboog tegen haar linkerborst. De verbondenheid die uit deze aanraking spreekt is heerlijk en ik kijk even vluchtig opzij. Haar mooie grote ogen staren liefdevol terug.

Met mijn blik weer op de weg, wrijf ik mijn arm tegen haar borst en streel haar onderbuik tijdens het rijden. Met een zachte zucht zakt ze wat verder onderuit in haar stoel en legt mijn hand nu stevig op haar venusheuvel terwijl ze haar benen iets verder uit elkaar zet. Meer uitnodiging heb ik niet nodig en direct laat ik mijn hand stevig over haar geslacht gaan. Mijn vingers kneden haar schaamlippen door de stof van de strakke spijkerbroek heen. Afwisselend wrijf ik over de binnenkant van haar dijbenen en ook haar liezen sla ik niet over. “Mmmhhhh” hoor ik haar zachtjes zuchten. Ze vind het fijn maar ook wat onbevredigend want de harde stof van de gulp beperkt de gevoeligheid behoorlijk. Op de tast trek ik haar T-shirt uit haar broek en probeer mijn hand in haar slipje te krijgen. Met moeite bereikt mijn middelvinger haar clitoris, maar speelruimte is er niet. Met mijn hand op haar blote kutje, ritst ze haar gulp open, duwt haar heupen iets van de zitting en pelt de broek van haar heupen. Dit is beter !! Mijn middelvinger glijdt tussen haar lipjes door zo diep mogelijk haar kutje in. Ze kreunt nu wat luider. De broek die net onder haar billen zit verhindert het verder spreiden van haar benen, maar zo kom ik er wel.

We rijden op een stuk snelweg zonder lantaarns en het is niet heel druk met ander verkeer. Op de rechterbaan rijden we met een gangetje van zo’n 90 km/u naar huis. Ik heb geen haast, ik wil hier zo lang mogelijk van genieten. Mijn hand trek ik voorzichtig terug en proef het geil op mijn vinger. Mijn aandacht richt zich nu op haar zware borsten en ik neem ze één voor één even in mijn handen. Die BH moet ook uit denk ik en voor dat ik iets gezegd heb, heeft ze mijn gedachten al geraden. Ze leunt iets naar voren en haalt geroutineerd het textiel onder haar shirt vandaan. Onder haar opgestroopte shirt hangen haar forse memmen nu lekker vrij. In het spaarzame licht zie ik ze log op en neer deinen op de beweging van de auto. Opgewonden grijp ik haar borsten met mijn rechterhand vast en rol dan de harde tepels teder tussen mijn vingers heen en weer. Tering dit is geil !!

Dan voel ik haar slanke vingers over mijn kruis glijden op zoek naar de rits. Leunend in mijn richting opent ze met twee handen mijn broek. Haar naakte borst drukt tegen mijn schouder en ik ruik haar frisse adem als ze me zachtjes zoent in mijn nek. Met mijn ogen zo goed en zo kwaad als het gaat op de weg gericht geef ik haar een snelle maar heftige tongzoen. Om het allemaal nog hitsiger te maken pakt ze met links mijn spijkerharde lid vast terwijl ze met de vingers van haar rechterhand zichzelf begint te masturberen. Ik hoor haar kutje soppen van geilheid.

Mijn opwinding neemt nu zulke vormen aan dat het gevaarlijk wordt. Met grote moeite breng ik mijn aandacht bij de belangrijkste taak van dit moment: veilig thuis komen. We draaien van de snelweg af en moeten nog zo’n 10 km naar huis. Met mijn pik in haar hand, streel ik haar hete lichaam waar ik maar kan. Ondertussen loopt de spanning bij ons allebei steeds verder op. Hitsig kijken we elkaar aan. we halen ons huis niet op deze manier. “Zal ik stoppen??” vraag ik. Ze knikt bevestigend Ik weet nog wel een plekje verderop.

Iets te hard rijden we over de provinciale weg tot aan de afslag die ik in gedachten heb. Aan de rand van het bos zijn wat beschutte parkeerplaatsen waar in dit jaargetijde bijna niemand komt. Het is aardedonker als we parkeren in het groen. Zodra we stilstaan buigt ze naar me toe en neemt mijn lul in haar mond. Ik worstel me uit de gordel om haar wat meer ruimte te geven. Mijn erectie raakt bekant het stuur. Ooohh …….haar tong flitst over mijn eikel en af en toe zakt haar mond diep over mijn harde staaf. Mijn hand glijdt langs haar billen in haar kale kutje. Ik kan me alleen maar concentreren op mijn eigen genot. “STOP schatje, ik wil nog niet komen, ik ga je neuken !! Met mijn lul uit mijn broek stap ik uit en loop naar het bijrijdersportier. “Kom” en ik sleur haar bijna uit de auto. Gelijk zakt ze door haar knieën om de pijpbeurt voort te zetten. Het is begin maart en behoorlijk koud, maar dat deert ons nu niet. We zijn veel te heet.

Met mijn pik in haar mond grijp ik haar beide tieten en knijp er wellustig in. De stilte wordt alleen verstoort door wat smakkende geluiden en zacht gekreun. Plots krijg ik een geil idee: ik trek haar omhoog en troon haar mee naar de voorkant van de auto. De oneffen grond maakt het niet makkelijk op haar hakken maar ik krijg wat ik wil. Met haar benen iets gespreid buig ik haar voorover over de motorkap. “Blijf staan sletje” fluister ik. Snel kruip ik achter haar en laat mijn broek wat verder zakken. Met twee broeken tot op onze knieën duw ik mijn kloppende lul tegen haar kont. Één hand rust op haar heupen en met de andere dirigeer ik mijn pik naar haar nog steeds drijfnatte kut. Zonder veel moeite glijd ik tussen haar lippen naar binnen. een harde kreun van genot ontsnapt aan haar keel. Zelf zucht ik diep als ik aan haar met lange halen begin te neuken. Oh jaahh …….. “neem me harder” Met twee handen haar heupen grijpend stoot ik hard op haar in. Het kletsende geluid van mijn stoten klinkt hard in de koude lucht van de nacht. De deur van de auto is in de haast open blijven staan en in het vage licht van de cabine zie ik haar borsten zwiepen met elke stoot. Telkens raken haar tepels de motorkap die nog een beetje warm is van de rit. oef wat een geil gezicht en gevoel. Ik neuk mijn sletje op zijn hondjes over de motorkap in het donkere bos !! Die gedachten en het geile gevoel in mijn eikel brengt me snel naar de rand. Wild beukend breng ik mezelf over de streep. Net op tijd trek ik me uit haar terug en spuit kreunend mijn zaad op de grille. Even heb ik moeite met mijn evenwicht, maar ik houd me nog steeds aan haar vast.

Nog steeds opgewonden draai ik haar om en duw haar zachtjes achterover op de motorkap. Normaal ben ik zuinig op mijn spullen, maar nu kan het me geen moer schelen of er een deuk in het plaatwerk komt. Met haar billen op het warme metaal, kniel ik op de grond en zet haar voet op mijn schouder. Zo staat ze lekker open voor me. Snel begin ik aan mijn taak. met mijn vingers en tong bewerk ik haar klitje terwijl ik de duim van mijn andere hand bij haar inbreng. Al na een minuutje begint ze te schokken en drukt mijn hoofd hard tegen haar vagina. Ooohh ….. niet stoppen, ik ga komen ……… OOOOOHHHHH JAAAHHH……….. Trillend op haar benen komt ze gruwelijk lekker klaar. We nemen weinig tijd om bij te komen, want het begint nu wel behoorlijk fris te worden. In de auto fatsoeneren we onze kleding even en vervolgen dan onze weg naar huis.

Eenmaal in bed, liggen we naakt onder de dekens tegen elkaar aan. Ze wrijft haar billen tegen mijn penis en deze reageert meteen. Ze grijpt mijn pik achter zich en trekt er een paar keer liefdevol aan terwijl ik haar borsten streel. Dan draait ze zich om, kruipt bovenop me en neukt me droog met haar schaamlippen over mijn harde lul. Nou ja droog ….. zelf is ze ook alweer vochtig. Ze schuift zo ver omhoog dat mijn pik als vanzelf in haar strakke kutje glijdt. Ze laat zich voorover vallen en ik neuk haar langzaam terwijl we heel intiem tongzoenen in een innige omhelzing. Na de sex vallen we allebei in een diepe slaap en worden pas de volgende ochtend bijna tegelijkertijd wakker.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9716 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie