BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 7

Ik werd wakker op het moment dat ik in de kut van Annelies begon te spuiten. Ze zei: hehe, het werd tijd, ik ben al bijna 20 minuten met je pik aan het spelen en je hebt door alles heen geslapen. Toen ik uitgespoten was trok ze mijn pik uit haar, draaide zich om en begon me hartstochtelijk te kussen. Els was inmiddels ook wakker en ik zei tegen haar: tijd om jou eens flink te laten genieten. Ga maar naar de douchecabine en ga daar maar op de grond liggen. Ze keek me vragend aan en ik zei: jij wilde toch onder gepist worden. Een vreemde glimlach kwam op haar gezicht en ze verdween naar de douchecabine. Ik zei tegen Annelies: jij laat je zo meteen door haar leeglikken en pist haar daarna in haar mond. Ik liep naar de tweede slaapkamer waar Chantal en Eva in standje 69 lagen te slapen. Ik zei: wakker worden, er is werk aan de winkel. Ik wil dat jullie allebei aan een kant van Els gaan zitten en jullie je pisstraal op haar tepels richten.

We liepen gezamenlijk naar de doucheruimte waar Els inmiddels op de vloer was gaan liggen. Annelies kroop boven haar gezicht en zei: lik mijn kut leeg sletje. Eva en Chantal gingen elk over een arm zitten en Els begon hen direct te vingeren. Ik zei: dames ga je gang en na even gingen er twee stralen pis over de tepels van Els. Ze kreeg er kippenvel van, maar haar tepels kwamen hard overeind. Ik ging tussenhaar benen zitten en richtte mijn pik op haar kut. Met mijn hand spreidde ik haar schaamlippen en begon ik tegen haar clit te pissen. Ze duwde Annelies omhoog en begon te kreunen en gillen: JAH JAH DAAR, PRECIES DAAR. Ze kwam direct klaar. Ik stopte mijn pisstraal, tilde haar onderlichaam omhoog en zette mijn eikel tussen haar schaamlippen. Ik liet mijn pisstraal weer lopen en duwde mijn eikel in haar en begon rustig in haar te pompen terwijl ik mijn pis liet lopen. Ik voelde haar met haar kut knijpen en wist dat ze weer aan het klaarkomen was. Op dat moment begon Annelies in haar mond te pissen en moest Els slikken om niet te stikken. Ik bleef in haar pompen tot mijn pis op was en trok toen mijn pik uit haar.

De pis liep uit haar kut over de vloer. Toen ook Annelies uitgepist was en van Els afklom kon ze met moeite zeggen: dit is het heftigste orgasme wat ik ooit gehad heb. Ze stond op en gaf ieder van ons een tongzoen. Ik zei: en nu douchen maar Els antwoordde: nee ik wil jullie lucht de hele dag kunnen ruiken en ze liep nat van de pis de woonkamer in. Wij volgden haar en ik zei tegen Eva: ik heb nog een gaatje tegoed van jou. Ze zei: ik hoopte dat je dat vergeten was. Pijpen is niet mijn hobbie. Ze ging op de bank zitten en ik ging voor haar staan. Ze begon mijn pik langzaam schoon te likken en nam mijn eikel in haar mond. Ze speelde er mee met haar tong en liet het puntje van haar tong in mijn pisbuis gaan. Ik begon langzaam in haar mond te stoten en ze trok haar hoofd terug. Ze zei: niet in mijn keel. Jij blijft gewoon stil staan en laat mij het werk doen. Ze nam mijn eikel weer in haar mond en begon met haar tong rondom mijn toompje te gaan. Ik zei tegen haar: jij hebt dit vaker gedaan.

Ze knikte slechts en begon nu op mijn eikel te zuigen en na een kwartier dit gedaan te hebben voelde ze mijn eikel dikker worden. Ik stond op het punt om klaar te komen en toen ik dat deed ging de eerste straal diep in haar mond. Ze trok mijn pik uit haar mond en de volgende twee stralen gingen vol in haar gezicht. De rest wist ze te verdelen over haar tieten en buik. Toen ik uitgespoten was zei ze: dit had ik nooit kunnen slikken. Het zaad droop van haar tieten naar beneden op haar benen en zo op de bank en vloer. Met haar vinger veegde ze zoveel mogelijk van haar gezicht af naar haar mond. Dit werd allemaal gefilmd door Chantal die daarna zei: nu ga ik alles even naar mijn laptop overzetten. We hadden bijna 3 uur aan filmmateriaal en ik zei: goed genoeg om een pornofilm van te maken. Els en Eva keken mij verschrikt aan en ik zei: als jullie niets zeggen dan doen wij hier niets mee. Alleen voor eigen kijkplezier. Beide ademde opgelucht en Eva zei: als onze vrienden hiervan wisten, zouden we ons net zo goed naakt kunnen laten zien in de pub.

Nadat Chantal klaar was met het overzetten zei ik tegen haar: schat, kom eens hier, ik wil jou nog even wat extra zaad geven zodat je zwanger raakt. Ik ging op de bank zitten en Chantal kroop over me en liet mijn pik diep in haar gaan. Ze reed me als een echte amazone en deed dit voor bijna twintig minuten. Ze zei: ik voel je eikel dikker worden en ze perste zich zo ver mogelijk op mijn pik. Ik wist dat ik tegen haar baarmoeder kanaal zat en misschien zelfs erin. Ik begon te spuiten en Chantal begon met haar kut te knijpen om zeker te zijn dat elke laatste druppel in haar ging. Ze zei tegen Annelies: vlug een nacht tampon. Ik wil niet dat er iets verloren gaat. Annelies reikte haar de tampon en toen Chantal omhoogkwam en mijn pik en een deel van het zaad naar buiten kwam werd de tampon direct in de kut gestoken. Het was inmiddels half 8 en ik stelde voor om ontbijt te bestellen voor 5 personen en deze naar de suite te laten brengen. Ik zei tegen Annelies: trek jij je sexy ondergoed aan dan mag jij de deur opendoen. De rest van ons blijft hier naakt zitten.

10 minuten later werd er op de deur geklopt en deed Annelies open. De vrouw die de ontbijt kar bij haar had keek met grote ogen naar Annelies. Ze reed de kar naar de tafel en zag ons daar allemaal naakt zitten. Haar hoofd kleurde fel rood. Ze keek naar mij en daarna naar mijn pik en keek me vragend aan. Ik zei: ja die is echt en je mag hem best aanraken. Ze liep langzaam naar me toe en pakte mijn pik voorzichtig beet. Ze zei: hij is zo groot en zo hard. Ze trok er zacht aan en Annelies die achter de vrouw stond ging met haar hand onder de rok van de vrouw. Ze zei: ze drijft in haar slip. En trok deze langzaam naar beneden. Toen duwde ze de vrouw naar mij toe en zei: Eric, geef haar ook even een van jouw behandelingen. Ik trok haar op mijn schoot en ze bracht mijn pik zelf naar haar harige kut. Ze zei: ik dacht dat mijn vriend een flinke pik had met zijn 16 centimeter, maar dit overtreft hem bij zeker de helft.

Ik knoopte haar bloes los de deed haar bh omhoog en er kwamen twee flinke tieten tevoorschijn. Ze liet zich zover mogelijk op mijn pik zakken en begon op me te rijden. Ik zei: je hebt hem nog niet helemaal in je en ze zei: verder gaat niet. Ik zei: zullen we wedden en bij elke keer dat ze zich liet zakken stootte ik hard in haar en na 10 minuten zei ik: zie je wel, nu zit ik helemaal in je. Mijn eikel zit nu gevangen in je baarmoeder. Ze begon met haar kut te knijpen tot ze eerst zelf klaarkwam en niet veel later ik mijn zaad diep in haar spoot. Ik vroeg aan Annelies of ze nog een tampon over had en Annelies trok er nog een uit haar tas en gaf die aan de vrouw. Mijn pik eruit en de tampon erin. Ze fatsoeneerde zich en toen ik haar een tip wilde geven zei ze: nee, anders voel ik me als een hoer die betaald wordt. Mijn tip zit nu diep in mijn buik. Ze liep naar de badkamer, fatsoeneerde haar haren en vertrok.

Na het ontbijt kleden Els en Eva zich aan en voor ze vertrokken vroegen ze aan Annelies of beide mij een tongzoen mochten geven. Annelies had geen bezwaar en om beurten kreeg ik van beide een tongzoen en een greep naar mijn pik. Toen ze vertrokken waren zei ik tegen Annelies: bel jij roomservice even en vraag of de vrouw die ons ontbijt heeft gebracht hier kan komen om alles op te halen. Tien minuten later klopte de vrouw op de deur en deed Annelies open. De vrouw keek mij weer aan en keek naar mijn nog steeds harde pik. Ik vroeg haar of ze me misschien ook nog een keer wilde pijpen en ze kwam direct op haar knieen tussen mijn benen zitten. Ik zei: voor je hieraan begint, wil ik dat je eerst je slipje uit doet en je rok omhoogtrekt. Annelies gaat tussen jouw benen liggen en jou beffen terwijl jij me pijpt. Houd er rekening mee dat als ik begin te spuiten je hard en veel zal moeten slikken.

Ze ging op haar knieen tussen mijn benen zitten met haar benen genoeg gespreid dat Annelies er met haar hoofd tussen kon liggen en liet zich met haar kut op het gezicht van Annelies zakken die meteen aan haar clit begon te likken. De vrouw nam mijn eikel in haar mond en begon me langzaam te pijpen. Ik ging steeds dieper met mijn pik bij haar binnen tot ze plots mijn pik uitspuugde en zwaar kreunend klaarkwam. Ik pakte haar bij haar haren en zei: het is geen excuus om te stoppen als je klaarkomt. Ze nam mijn pik weer in haar mond en Chantal ging naast Annelies zitten en zei zacht: bijt er maar eens zacht in. Annelies deed dat en de vrouw ging snel met haar onderlichaam omhoog. Genoeg tijd voor Annelies en Chantal om van plaats te wisselen. Terwijl Chantal het beffen over nam ging Annelies snel met haar telefoon wat fotos maken en ging daarna achter de vrouw staan en knoopte haar bloes weer los. Schoof haar bh weer omhoog en begon te spelen met de tieten van de vrouw. Ze kwam nog een keer klaar voor ik mijn zaad in haar mond begon te spuiten. Ze slikte en slikte maar het was te veel en het droop uit haar mondhoeken naar beneden over haar tieten en op haar rok.

Nadat ik uitgespoten was zei ze: kut, zo kan ik niet naar beneden. Ik pakte een glas met rode wijn en goot het over de zaadplek en wreef het in. Ik zei: zeg beneden maar dat ik het op je gemorst heb. Ze keek me lachend aan en zei: dat heb je ook gedaan. Ze stond op veegde het zaad van haar tieten met een servet en deed haar slipje weer aan. Ze deed haar bh weer goed en knoopte haar bloes weer dicht. Ze liep naar de badkamer en fatsoeneerde haar gezicht en zei: voor ik het vergeet, mijn naam is Anneke en als je volgend keer hier weer bent vraag dan maar naar mij. Ze zwaaide toen ze de deur uit liep en zei: dit is een dag die me nog lang zal heugen. Hierna gingen Chantal, Annelies en ik samen de douche in en kleedden ons daarna aan voor we naar de receptie gingen waar Chantal de rekening betaalde met een creditkaart. We liepen naar buiten naar de parkeergarage en zagen Anneke diezelfde kant op lopen om een nieuw set kleren uit haar auto te halen. Ze zwaaide lachend naar ons toen ze ons in de auto zag stappen.

We vertrokken richting Groningen en na een stop in de polder waren we om half twee weer “thuis”. Hetty vroeg hoe het gegaan was en we vertelden wat er allemaal gebeurd was. Ik zei tegen Hetty: ik ga naar mijn kamer om wat computerwerk te doen. Ik zie jullie straks wel. Chantal sprak haar moeder aan en zei: we hebben zijn huur toch niet echt nodig? Hetty antwoordde en vroeg: waarom wil je dat weten. Chantal zei: ik heb gezien hoe zijn moeder en zus leven. Eric ging op zaterdag en zondag op straat zingen en het geld dat hij daarmee verdiende ging naar zijn moeder. Dat hebben ze nu niet meer. Kunnen we de huur, samen met 100 euro van mij naar haar rekening storten. Hetty vond het een goed idee en zei: de rest wil ongetwijfeld hetzelfde doen. Laten we een fonds opzetten en dit maandelijks over laten maken. Ik stel voor dat we het EKNMZ fonds noemen. (Eric kan niet meer zingen) Hetty ging verder: en laten we het deze maand ingaan. Dat is 500 euro plus de huur, dat komt neer op 775 euro netto op de rekening van zijn moeder. Laat Annelies maar in zijn telefoon kijken voor het rekeningnummer van zijn moeder.

Een aantal uren later kwamen de andere zussen ook thuis en Cindy was niet echt te genieten. Ze zei: is het eindelijkmijn beurt, dan ben ik ongesteld. Kut kut kut. Ze liep naar boven naar haar kamer en zag mij door de deuropening. Ik was volop bezig achter de pc. Cindy vroeg: ben je weer vieze films aan het kijken en ik zei: nee hoor. Dit is een klein project waar ik aan werk. Ze vroeg of ze het mocht zien en ik zei: kom maar binnen. Ze ging achter mij staan en keek naar de monitor en vroeg: wat is dat? Ik zoomde uit en ze zei: is dat onze schuur? Ik zei: ja, je kan er drie woningen van maken en ik liet haar de details zien. Ze antwoordde: en wij wilden het plat laten gooien. Wat mooi, heb je het al aan iemand laten zien? Ik zei: nee nog niet. Ik wil eerst een en ander in 3d verwerken zodat het pas echt goed zichtbaar wordt. Ik opende een ander venster en liet haar de binnenplaats zien. Ze kreeg een kleur op haar wangen en zei: I love it. ik zei geef me na het eten nog een uur dan maak ik alles in een presentatie en laat het beneden op de tv aan iedereen zien. Tot dan: mondje dicht. Ze beloofde me dat ze niets zou zeggen en ging verder: maar ik heb nu een probleem. Vanavond of vannacht was ik aan de beurt om met je te slapen, maar ik ben ongesteld en voel niets voor seks als ik dat ben.

Ik zei: vind je knuffelen lekker? Ze knikte ja en ik ging verder: dan gaan wij vanavond en vannacht lekker met elkaar knuffelen en als het me echt te veel wordt, dan geef ik mezelf de hand. Cindy zei: niet als mijn hand in de buurt is. Ze stapte uit mijn kamer en zei: over een kwartier eten we. Je mag Annelies helpen de tafel te zetten. Ik weet dat je haar graag helpt in de keuken. Ik liep naar beneden waar Annelies in haar uniform bezig was met het avond eten. Ik ging achter haar staan en streelde haar tepels. Ze kreunde zacht en zei: heb je nog niet genoeg van mij? Ik zei: van jou en jouw tietjes kan ik nooit genoeg krijgen. Ik draaide haar om en nam een van haar tepels in mijn mond. Hetty kwam de keuken in en zei tegen Annelies: het is jouw beurt niet vanavond. Ze zei: ik weet het, maar mijn liefje kan niet genoeg van mij krijgen en ze kuste mijn haren en zei daarna: ga de tafel maar dekken. Nadat we gegeten hadden ging ik terug naar mijn kamer en maakte het project af. Om half 8 riep ik iedereen bij elkaar in de woonkamer. Ik sloot mijn externe harddisk aan op de tv en startte de presentatie.

Na een kwartier kreeg ik niets dan enthousiaste reacties. Ik zei dat dit gedaan kon worden, althans de ruwbouw voor onder twee ton en dat dit bekostigd kon worden vanuit de raamverhuur. Chantal vroeg me of ze deze presentatie door kon sturen naar de architect die hun huizen verbouwd had om officiele bouwtekeningen te maken. Ik zei: ik stuur ze zo meteen door naar je. Na nog wat gepraat te hebben zei ik: volgens mij is het tijd om te gaan douchen, zo dames eerst spoelen en daarna ga ik jullie wassen, in volgorde van leeftijd en als laatste degene bij wie ik vanavond verblijf. Ze mag mij wassen. Ik zag de glimlach van Cindy groter worden. Als eerste was Hetty. Ze spoelde zichzelf en kwam voor me zitten op een kruk. Ik waste haar hele lichaam en had extra aandacht voor haar tieten en kut. Toen ik klaar was met haar te wassen zei ze: je moet mijn haren ook nog wassen. Ik ging voor haar staan en begon de shampoo in haar haren te masseren. Terwijl ik dat deed begon Hetty met mijn ballen te spelen. Een hand aan mijn ballen, de andere om mijn pik. Ze nam mijn pik in haar mond en begon met mijn eikel te spelen, ze stak haar puntje van de tong in mijn pisbuis en ging daarna met haar tong rondom mijn toompje.

Ik spoelde de shampoo uit haar haren en toen ik daarmee klaar was stond ik op het punt om klaar te komen. Ik trok mijn pik uit haar mond en spoot mijn zaad over haar haren. Ik zei: hier is de glans spoeling. Haar haren kleefden aan elkaar en Hetty moest er om lachen. Ik zei: je moet het wel goed inmasseren en na 15 minuten mag je het uitspoelen. Ze keek me aan en zei: meen je dit nou echt? Ik zei: jij bent ermee begonnen. Ga nu maar ergens anders je haren opnieuw wassen want ik heb nog 4 vrouwen die gewassen willen worden. Hetty ging naar de tweede badkamer op de eerste verdieping en Annelies kwam de douche in. Ze ging eerst spoelen en daarna sprong ze me om mijn nek en liet zich op mijn pik zakken. Ik zei: we gaan vandaag niet neuken schat. Je komt hier om gewassen te worden. Annelies trok zich omhoog van mijn pik en ging voor me staan. Ik waste haar en spoelde haar af en begon toen op haar tepels te zuigen. Ze zei: niet neuken, dan ook niet zuigen. Ik zei tegen haar: ik zou willen dat je tietjes melk gaven. Dan kwam ik elke dag bij je drinken.

Meen je dat, vroeg ze. Ik zei zeker weten. Annelies vertrok en Chantal kwam binnen. Terwijl ik haar waste ging Annelies naar Carmen en vroeg haar of ze aan hormoon pillen kon komen die melkproductie konden inzetten. Carmen zei: waarom wil je dat en Annelies antwoordde: om mijn vriendje eens blij te maken. Carmen zei: ik schrijf je wel een recept voor, daarmee kan je de pillen bij de apotheekhalen. Let op want het kan wel een week of twee duren voor je melk op gang komt. En deze blijft daarna werken tot je besluit dat je niet langer wilt borst voeden. Daarna droog je vanzelf op. Na Chantal kwam Carmen voor haar wasbeurt en daarna was de beurt aan Cindy. Ze kwam binnen en zei: als ik ongesteld ben zijn mijn tepels ZOOO gevoelig en mijn clitje nog gevoeliger. Ik begon haar rustig te wassen, haar rug en nek armen en benen.

Hierna was de voorkant aan de beurt en ik begon met haar buik te wassen en ging daarna naar haar tieten. Van de buitenkant langzaam naar de tepels toe. Daar aangekomen speelde ik er rustig mee. Cindy kreunde hard en ik vroeg of ik ze in mijn mond mocht nemen. Ze zei: ik dacht dat je het nooit zou vragen. Ik nam de tepels om beurten in mijn mond en zoog er aan en met mijn tong speelde ik er mee. Ze begon harder te kreunen en duwde mijn hoofd strak tegen haar tiet. Ze riep: ga door, ik kom bijna klaar en na nog wat zuig en likwerk kwam Cindy met een spetterend orgasme klaar. Haar hele lichaam trilde en toen ze tot rust kwam zei ze: ik had niet gedacht dat ik dit zo lekker zou vinden. Ik ging door met wassen en waste haar billen en kutje. Ik vroeg haar of ik haar clitje ook mocht likken. Ze zei: nee dat is vies, ik ben ongesteld. Ik keek naar haar kut en zag het draadje van de tampon uit haar kut hangen. Ik trok de bloederige tampon uit haar en pakte de anaal douche en stak die in haar kut en spoelde net zolang tot er geen bloed meer uit kwam. Ik zei: kijk schoon en begon haar klitje te likken.

Ze kreunde weer heftig en ik zoog haar clit in mijn mond en beet er zacht op. Dit was genoeg om haar weer klaar te laten komen. Ze drukte haar kut tegen mijn gezicht en ik voelde de natte sappen uit haar komen. Toen ze weer bij haar positieven was vroeg ze: Eric, is mijn zus al zwanger van je? Ik verschoot hiervan want niemand had hierover gepraat. Ze zei: maak je niet ongerust, de enige buiten mij die het mogelijk kan weten is Carmen. We zijn een drieling en kunnen elkaars zinnen afmaken. We voelen elkaars pijn en weten wat er speelt. Nou vertel me is ze al zwanger. Zo ja dan moet je opschieten met de verbouwing van de schuur want ik denk niet dat Chantal haar kind wil zien opgroeien met alle seks die in dit huisplaats vindt. Ik zei: ik ben volop bezig haar zwanger te krijgen. Cindy zei: als het met haar lukt, dan mag je daarna mij ook zwanger maken, en ik denk dat Carmen het ook wil. Ik spoelde Cindy schoon en nu was het haar beurt om mij te wassen.

Ze deed mijn rug, armen nek, benen en borst in een paar minuten en nam daarna de tijd om mijn billen en anus schoon te maken waarbij haar vingers met regelmaat bij mij binnendrongen. Ze liet haar duim in mijn anus zitten en speelde met haar vingers met mijn zak en ballen en met haar andere hand trok ze me langzaam af. Na een paar minuten ging ze met haar tong over mijn eikel en zei ze: vind je dit lekker? Ik knikte slechts en ze nam mijn eikel in haar mond terwijl ze nog steeds trekkende bewegingen maakte met haar hand. Ik zei: als je zo doorgaat dan kom ik zo klaar in je mond. Ze knikte ja en niet veel later ging de eerste straal in haar mond waarna ze mijn eikel uit haar mond nam en op haar tieten richtte. Straal na straal spoot ik tegen haar tepels waarna het langzaam vanaf haar tepels naar de grond droop. Ze stond op en kwam met haar mond naar de mijne en gaf me een tongzoen waarbij ze mijn zaad terugduwde met haar tong in mijn mond.

Ze verbrak de zoen en slikte de rest door en zei: nu weet je zelf ook hoe je smaakt. Ze ging weer op haar knieen voor me zitten en likte mijn pik schoon. Hierna spoot ze met de douche haar lichaam schoon en droogden we ons af. We liepen naakt door de woonkamer naar de trap om naar de slaapkamer van Cindy te gaan. Annelies en Hetty waren druk bezig met de afgelopen dagen te bespreken. In de slaapkamer van Cindy aangekomen was het eerste wat ze deed een nieuwe tampon in doen waarna we samen op het bed gingen liggen, elkaar strelend. Na een minuut of vijf kwam Chantal binnen en zei: mag ik Eric lenen om mijn nieuwste speeltje op uit te testen? Cindy zei: waar wil je het doen en Chantal zei: boven, ik heb je neukmachine nodig. Op dat moment kwam Carmen binnen en ze hoorde wat er gezegd was. Ze zei: dan kom ik mee want ik wil weten hoe het met zijn zaadproductie staat. We liepen met vieren naar de martelkamer van Cindy en ik moest op een bank gaan liggen.

Mijn benen werden vastgemaakt aan het verstelbare voeteneinde en mijn benen werden opgetild en deels gespreid. Chantal zei: ja dat is goed, zo is zijn anus mooi zichtbaar. Ze opende de doos en nam de dildo eruit en vulde het zakgedeelte met yoghurt, en maakte die vast aan de neukmachine. Ze zei: dit is een speciaal model. Het kan spuiten en er zit een kogel in die de volle lengte van 23 centimeter op en neer kan gaan. Hij is 8 centimeter dik en dus zou Eric die moeten kunnen hebben. Ze deed glijmiddel over de dildo en maakte de neukmachine vast aan de tafel. Zo nu moeten we hem nog zo instellen dat hij maximaal in en uit zijn kontje kan komen. Nadat dit gedaan was pakte Chantal de afstandsbediening en zette de neukmachine aan met een tweede afstandsbediening.

Heel langzaam begon de dildo in de anus van Eric te gaan om, nadat hij er volledig in was gegaan, er weer helemaal uit te gaan, op de laatste 5 centimeter na. Met de tweede afstandsbediening zette Chantal de kogel in beweging waardoor de dildo op de plaats van de kogel naar buiten werd gedrukt en er rubberen puntjes buiten op de dildo kwamen staan. Ik voelde de puntjes langs mijn anus naar binnen gaan, maar omdat de kogel niet in het midden van de dildo zat maar buiten het midden door de stang doorboord was gingen de puntjes van de ene kant naar de andere kant en terug en dit varieerde waar de kogel in de dildo zat. Soms vooraan, dan weer in het midden of op het einde. De sensatie was niet te beschrijven en ik zei tegen Chantal: dit is geweldig. Ik weet echter niet of ik het zo lang vol houd. Carmen zei: maak je niet druk, ik sta klaar met de maatbeker.

Chantal zette de neukmachine een standje hoger en de sensatie werd alleen maar groter. Ik begon te kreunen en mijn pik begon te trillen. Carmen pakte hem vast en deed mijn eikel in de maatbeker en zei: toe maar jongen, laat het maar komen. En komen deed het, 9 stralen dik wit zaad ging de maatbeker in en toen Carmen de laatste druppels uit mijn pik had getrokken zei ze: veel meer dan verwacht. Je hebt meer dan een bierglas vol gespoten. Chantal stond met open mond toe te kijken en zei: nu wil ik hem in mijn kut voelen. Carmen zei: ben je nog niet zwanger genoeg en Chantal antwoordde: ik wil zeker van mijn zaak zijn. Cindy zei tegen mij: zie je wel, een drieling deelt alles. Maar zei ze: als Chantal zwanger is ben ik nummer twee, jij mag als derde zwanger worden. Chantal klom op de tafel en bracht mijn pik voor haar kutje en liet zich langzaam zakken. Toen mijn pik in haar zat werd de neukmachine weer aangezet en begon het van voor af aan.

Deze keer werd de machine op de laagste stand gezet en voelde ik alles nog beter. Ik zei tegen Chantal: ik weet niet of ik je kan laten klaarkomen. Chantal zei: dat hoeft ook niet, ik ben enkel achter je zaadjes aan, dus spuit mijn kut maar vol als je er klaar voor bent. Ze liet zich zover zakken dat mijn pik tegen haar baarmoederkanaal zat en toen ik klaar kwam ging een deel door de opening haar baarmoeder in en de rest liep langs haar schaamlippen naar buiten. Ze zei tegen Cindy: vlug een nachttampon, ik wil zoveel mogelijk in me houden. Ze kwam van mij af en stak de tampon in haar kut. Ze boog voorover en gaf me een tongzoen. Ik zei: heb je al een naam bedacht? Chantal zei: die heb ik maar die krijg jij alleen te horen. Ze maakten mijn benen los en de neukmachine werd verwijderd. Ik zei: geef die dildo maar aan Carmen, dan heeft zei vanavond ook nog wat om mee te spelen. Ik werd van de tafel geholpen en Carmen pakte de maatbeker en dronk deze leeg. Ze zei: niet goed om zoiets weg te gooien. We gingen terug naar de slaapkamer van Cindy waar we nog een klein uur met elkaar bleven spelen voor we in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 2769 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie