BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret 4

Geile Lonneke is dominantIk had Lonneke nu 3 weken niet gezien. Uiteraard wel appjes gehad. Op vrijdag vroeg in de middag kreeg ik een appje van haar.
Hi mamie, ik zit nu in de trein ben over een uurtje thuis. Ik heb je gemist. Mag ik vanavond komen?
Mijn hart maakte een vreugde sprongetje.
Mijn dochters kwamen ook naar huis maar die zouden naar mijn ex gaan ivm een verjaardag.
De planning was dat die zondag pas naar mij zouden komen.
Dus ik apptje terug dat ik tot zondag alleen zou zijn. Dus dat ze welkom was.
Fuck waar had ik last van, ik was in een jubbel stemming. Ik leek wel een puber.

Ik ging gelijk in de douche. Deed een sexy lingerie setje aan. Kanten bhtje, bijpassend broekje en jarretels en netkousen die door het gordeltje omhoog werden gehouden.
Deed een wijd rokje aan en een bloes waardoor je mijn bhtje kon zien. En pumps.
Beetje oogschaduw wat lipstick en een lekker geurtje.
Met een glas wijn ging ik buiten zitten. Het was gelukkig nog steeds heerlijk weer.
Tegen half 7 ging de bel.
Zenuwachtig liep ik naar de deur deed hem open en daar was ze dan. Ze had haar haar in een staartje. Een kort vestje over een topje en een kort rokje. En enkel laarsjes. Ze had ook een klein rugzakje. Ze zag er super sexy uit. Kom binnen schat. Een snelle kus op mijn mond en ze liep door naar de kamer.
Je ziet er super uit Annette, ik heb je ontzettend gemist. Ik jou ook. Ik had verwacht, gehoopt dat ze mij smachtend om de nek was gevlogen. Teleurgesteld, herpakte ik mijzelf.
Ik zit aan de wijn en zat buiten, wil je ook.

Met een wijntje gingen we buiten zitten. Allebei met wat kussens ieder in een hoek van de bank.
Na wat slokken wijn keek ze mij aan. Heb je nog kunnen bestellen waarom ik heb gevraagd, zei ze met een glimlach. Ik knikte.
Dat was het eerste wat ik gedaan had de volgende dag. Op een erotische website had ik een voorbinddildo, zo’n gel ding, die er als echt uitzag, besteld. Ook een normale gel dildo met ballen. Hier kon je ook een zuignap op klikken zodat je hem ergens op kon drukken. Zoiets had ik al maar deze was iets langer en dikker. Verder een aantal van die klitteband boeien en van die blinddoekjes. Ook een tweetal zweepjes, ik wilde niet die van Daisy gebruiken. Wilde niet dat ze er achter kwam dat ik aan haar spullen zat. Of zelfs nog gebruikte ook.
Ook had ik een wat dunne anaal vibrator en van die gel staafjes met balletjes van klein naar steeds dikker, zo’n 30 cm lang. Tjee, wat ben ik toch een slet.
Mooi wil ik wel even zien. Ik stond op en haalde de doos waar de buit in zat. Zette hem tussen ons in op de bank. Ik beet op mijn lip en keek haar aan. Ze deed de doos open en bekeek alles wat er in zat. Ze keek mij lachend aan. Hiermee kunnen we lekker uit ons dak gaan.

Ze stond op pakte mijn hand en nam mij mee naar binnen.
Daar plofte ze op de bank. Keek mij aan. Ik heb steeds aan je gedacht Annette en ik wil graag dat wij een hele spannende tijd hebben samen. En jij? Je zult ongetwijfeld ook nagedacht hebben over wat je wil. Wil jij ook spannende dingen doen samen?
Ik ging naast haar zitten en werd er verlegen van, ik wist wat ik voelde. Ik knikte weer.
Nee Annette, ik wil dat je duidelijk uitspreekt wat je wil. Ik wil het horen.
Ja, ik wil ook spannende dingen doen samen.
Het bleef zeker een minuut stil voordat ze iets zei.
Oke, mooi dat je er ook zo over denkt. Maar dan wil ik wel gelijk even wat duidelijk stellen.
Ik keek haar vragend aan. Ik voelde mijn blijde gevoel dat ze er eindelijk was omslaan in zenuwen. Mijn voorwaarden.
Een paar dingen wil ik van je. Ik denk niet dat je er een probleem mee hebt. Ookal ben ik een stuk jonger.
Ik wilde iets zeggen, maar ze onderbrak mij, en zei dat ik stil moest zijn.
Ik wil dat je onherroepelijk mijn teef bent, mijn sex speeltje.
Je doet wat ik zeg zonder protest. Alles. Hoor je, alles.
Reageer je met protest dan straf ik je.
Ik zal zorgen dat ik niets van je wil waardoor je in de problemen komt of lichamelijk beschadigd.
Als we alleen zijn dan noem je mij Juffrouw of Juf Lon.
Simpeler kan ik het niet zeggen.
Als je er een nachtje over na wil denken dan ga ik wel en dan hoor ik het wel wat je besloten hebt.

Ik dacht even na over haar eisen. In principe was ons contact eigenlijk al zo. Ze domineerde mij en wilde dit alleen formaliseren. Ik voelde opluchting en verlangen en zo naief als ik was, goed,
ik ga ermee akkoord, juf Lon.
Zeker? Ja juf Lon. Mijzelf niet echt realiserend dat alles ook echt alles kon zijn.
Oke, schat. Kom hier lekker ding, ze kwam dichterbij en kuste mij heel teder.
Kriebels in mijn buik nu ze kennelijk tevreden was. Dan hoef ik niet weg en kan ik blijven slapen.

Lon, stond op en deed het rolgordijn aan de straatkant omlaag. Kwam terug en trok mij van de bank. Doe je bloes en rok uit.
Wow, je ziet er onzettend geil uit met die jarretels en dat mooie setje. Doe je bhtje ook uit.
Nooit, met je armen en handen voor je lichaam. Of naast je of op je rug. Je moet jezelf tonen als je naakt bent dus tietjes naar voren. Ik deed gelijk wat ze wilde. Het voelde spannend om mijzelf zo ongegeneerd te tonen en mijn tepels reageerde. Ze liet mij zo even staan.

Ik heb ook een kadootje meegebracht. Kom zit, ze klopte naast zich op de bank.
Ze nam haar rugzakje en haalde er een rode lak halsband uit. Ik kreeg een geile kriebel in mijn buik. Ik keek wel eens een porno filmpje waar een vrouw een halsband om had en dat vond ik ontzettend geil.
Ze reikte om mijn heen en deed de halsband om mijn nek. Staat je super sexy.
Vanaf nu ben je mijn teef. Ze pakte ook een heel dun kettingje en haakte die aan de band en stond op. Trek je slipje uit. Ik stroopte mijn slipje over mijn billen en deed hem uit. Ze trok mij op en liep met mij aan de lijn door de kamer. Je doet het goed schat. Vind ja het ook spannend?
Ja, juf Lon.
Bij de bank haakte ze mij los. Ze kuste mij weer heel lief en voelde tussen mijn benen.
Ik was nat. Ze zei niets, kwam met haar vingers terug en liet zien dat als ze haar vingers uit elkaar deed er draden waren van mijn geil. Ze keek mij aan en glimlachte en kwam met haar vingers tegen mijn lippen. Ze drukte drie vingers in mijn mond en liet mij zuigen en toen haar pink er ook bij. Ze deed haar vingers uit elkaar en ik voelde hoe ze mijn mond heel wijd open sperde.
Ze trok haar hand terug en streelde mij lief over mijn wand. Klinkt stom maar ik was trots op mijzelf omdat ze kennelijk tevreden was.
Kom schat, ik lust nog wel een wijntje, en gaf mij een filnke klap op mijn kont.
Het moest een spannend gezicht zijn om mij met alleen jarretels en kousen en op mijn pumps en met een halsband om door de kamer te zien lopen naar de tuin om de glazen te halen. In de open keuken deed ik wijn in de glazen en onder het toeziend oog van Lon liep ik weer terug naar de bank.
Doe je kousen uit. Het zou zonden zijn als die beschadigen. Vanaf de bank volgde ze mijn handelingen. Ik deed de jarretels open en stroopte de kousen van mijn benen. Nu op je knieen en houding aannemen. Ik wist precies wat ze bedoelde ging recht zitten handen achter mijn hoofd en deed mijn knieen uit elkaar.
Ze zat wachtend te kijken.
Haakte toen de lijn aan en schoof het oog onder mijn kin. Het kettingtje hing over mijn borsten en ik moest de lederen lus die als handvat diende in mijn mond doen.

Goed zo, Annette. Ik ben trots op mijn teefje.
Ze stond op en liep achter mij. Ik hoorde haar wat rommelen. Ze kwam achter mij en schoof een blinddoek voor mijn ogen en trok het elastiek achter mijn hoofd. Zo zat ik daar een tijdje. Kom schat sta op. Benen wijd. Goed zo, nu buk voorover. Leg de handen op je billen, mooi. Nu trek je je billen uit elkaar. Buk iets verder. Kom schat laat mij zien wat je mij te bieden hebt.
Kom nu op de tafel zitten. Benen optrekken en uit elkaar. Voel aan je natte kutje. Nu haal je de lus uit je mond en sla er mee op je kutje. Maak je vingers nat met je geil en steek je tong uit en leg ze op je tong. Wow, geil hoor. Nu zuig op je vingers.
Gewillig nam ik alle poses aan die ze wilde.
Nu deed Lon mijn blindoekje weer af en gebood mij naast haar.
Ze nam een slok van haar wijn en reikte mij ook mijn glas.
Je bent echt lekker Annette en ze kuste mij weer heel lief.
Ik heb wat voor mijzelf geregeld voor als ik niet bij je kan zijn. Ik keek haar vragend aan.
Ze opende haar mobiel, trok mij tegen zich aan en toonde mij haar scherm.
Ik schrok mij wezeloos. De eene foto na de andere liet ze mij zien. Ze had net tig foto’s van mij gemaakt. Alles was te zien. De een nog spannender of geiler als de ander.
Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik voelde mijn maag omdraaien.
Ze voelde mijn angst.

Tjee Annette, alles zonder protest, was de afspraak. Vertouwen is belangrijk als je mijn slet wil zijn, ik doe er echt niets mee.
Ja maar……. Ze onderbrak mij, en brutaal zei ze, kijk mij aan.
Je doet wat ik zeg slet, je bent mijn teef, mijn hoertje. Ik maak zoveel foto’s van je als ik wil, begrepen. En nu op de bank met je knieen. Ze trok mij wild overeind. Armen over de leuning
en benen wijd teef. Ik zat voorover met mijn kont naar achter op de bank. Zo nu eerst wat foto’s zei ze om mij te laten zien wie de baas was. Dan nam ze het zweepje met het lederen flapje uit de doos en streelde ermee over mijn billen en begon mij ermee op mijn kont te slaan. Ze sloeg best hard en het striemde. Tranen schoten in mijn ogen. Ze sloeg een paar keer tussen mijn benen.
Gelukkig sloeg ze hier niet al te hard. Toen weer flink op mijn billen.
Wie bepaald, zei ze streng. Tranen liepen over mijn wangen. Jij juf Lon. Toen nog een klets. En zul je luisteren en doen wat ik van je wil? Ja juf Lon zei ik zo onderdanig mogelijk.
Ookal laat ik iemand je neuken. Je bent van mij en ik bepaal. Je doet wat ik van je wil, duidelijk.
Ik zweet brak mij uit. Ik was nu echt over geleverd, drong het tot mij door.

Ze voelde aan mijn kutje. Ondanks alles was ik drijf nat. Ze lachte. Je bent echt een geile teef Annette.
Ze pakte de gel dildo uit de doos. Kom, draai om slet, voeten op de bank en benen wijd.
Snel deed ik wat ze vroeg. Ze gaf mij de dildo. Ik wil dat je dat ding lekker pijpt. Je laat mij zien dat je het lekker vind en probeer hem ook zo diep mogelijk te pijpen. Ik wil dat je jezelf ermee streelt en jezelf ermee neukt. Ik wil het zo geil mogelijk. En ik wil mijn geile hoertje horen.
Ik wil dat je jezelf laat gaan en voor mij klaar komt.
Kun je dat voor mij doen Annette. Ja juf Lon.
Nou laat maar eens zien dat je mijn hoertje bent. Als je het goed doet dan mag je misschien zo wel mijn kutje uit likken.
Ik was geil en gek genoeg vond ik het best heel spannend allemaal. De macht die ze over mij had gaf mij het gevoel dat ik niet de slet was die dit allemaal wilde maar dat ik er niets aan kon doen. Ik werd immers gedwongen.
Ik deed wat ze vroeg begon het ding te pijpen en deed mijn best voor haar en genoot ervan.
Probeerde hem tot aan de ballen te krijgen maar kokhalzend moest ik hem terug trekken.
Dat trainen we nog wel. Hoorde ik haar zeggen.

Ik tikte er hard mee op mijn kutje. En hoorde mijzelf kreunen. Ik moest wat druk zetten om de dikke eikel in mijn kutje te drukken en toen hij naar binnen floepte drukte ik het ding door totdat hij aan de ballen in mij zat. Kreunend neukte ik mijzelf en lag met mijn kont te draaien en te stooten zo lekker voelde het. Ik vergat helemaal dat ik publiek had en ik voelde een orgasme opkomen. Wild neukte ik luid kreunend dat ding. Toen kwam ik gillend en schokkend klaar. Ik kwam weer bij positieven. Lon, stond voor de bank het hele gebeuren met haar mobiel te filmen. Op dat moment kon het mij niet schelen. Met een plop trok ik de dildo uit mijn kutje. Kom hoertje lik hem schoon. Zonder aarzelen begon ik de dildo af te likken en af te zuigen.
Goed zo schat, Ik denk dat dit een heel spannend filmpje is geworden.

Ze begon zich uit te kleden. Je hebt mij onzettend geil gemaakt schat. Naakt ging ze op de bank zitten en kuste mij geil. Kom mamie, kom maar eens op je knieen voor mij en laat maar eens zien hoe een geil hoertje een kutje likt. Ik ging op mijn knieen en begon haar te likken. Ik proefde haar geil en werd er dol van. Dat ze foto’s maakte en filmde van mij tussen haar benen kon mij niks meer schelen. Ik tongde haar kutje en sterretje en het duurde niet lang of ze kwam trillend klaar.

We dronken onze wijn en kletsten en lachten over van alles. Ik lag tegen haar aan en soms kuste ze mij. Ik voelde mijzelf op dat moment gelukkig. Ze scharrelde mij heel geil. Ze kneep in mijn tepels en trok er aan. Ze pakte het riempje en haakte die aan de hals band. Kom, en ze trok mij omhoog. Ze deed de speeltjes en haar mobiel in de doos en pakte hem op. We gaan naar boven.
Aan de lijn liep ik gewillig mee naar boven. Boven ging ze weer de kamer van Daisy op. Ik zei maar niets. Dat had toch geen zin. Ze trok mij voor het raam dat helemaal tot aan de vloer liep. Naakt stond ik voor het raam gelukkig was het donker. Ze stond achter mij en haakte de jarretel los die ik nog om mijn heup had. Ze nam de lus van de lijn en zei open. Ik moest de lijn weer in mijn mond nemen. Ik keek naar buiten het donker in. Flits. Even een paar foto’s van mijn teefje. Draai eens om. Nu ston ik met mijn blote billen naar het raam. Benen uit elkaar en handen achter je hoofd. Goed je tietjes naar voren. Ja zo. Flits, flits. Ze keek naar de fotoos die ze net gemaakt had. Super. Geil hoor. lachte ze. Ze draaide mij weer met mijn gezicht naar het raam zakte op de grond kuste mijn rug. Drukte mijn benen uit elkaar en likte mijn billen toen mijn sterretje en tussen mijn benen. Trillend op mijn benen stond ik te genieten. Ik moest een hand tegen de ruit drukken om niet om te vallen.

Ik was weer drijf nat. Ze drukte mij richting het bed. Kom slet op je knieen. Ze pakte de voorbinddildo uit de doos en gespte die om. Pijp hem nat. Ze drukte de pik tegen mijn lippen. Ik likte er langs en nam hem in mijn mond. Ze drukte mij voorover en zette de pik tegen mijn kutje. Ze drukte de eikel in mij. Ik kreunde, dat hij dik was. Ze trok hem ietsjes terug en drukte hem toen, zonder rekening met mij te houden, in een keer tot aan de ballen in mij. Ik gilde en kreunde. Ze gaf mij een paar flinke petsen op mijn kont en begon mij rustig te neuken. Ik zakte met mijn hoofd op bed waardoor ze nog dieper kwam. Toen gaf mij een flinke beurt. Ik kreunde, steunde en gilde dat ik klaar kwam. Ja, hoertje van mij laat maar horen hoe deze geile mamie klaar komt. Ik kwam smeekend om meer klaar. Geile teef, je bent spuitend klaar gekomen. Dat was mij nog nooit gebeurd.
Ze liet mij eerst het geil van de dildo likken deed hem af en gebood mij met mijn benen uit elkaar op de natte plek op het bed te gaan liggen. Ze pakte haar mobiel. Van zo’n moment wil je een herinnering toch mamie. Ze liet de foto zien waar ik naakt te zien was mijn benen wijd en een hele natte plek op bed. Mijn kutje gezwollen en nog nat van het geil.
Duidelijk was te zien dat ik in de kamer van Daisy was en op haar bed lag.
Zal je dochter leuk vinden. Zei ze lachend. Haar geile hoerige mamie die spuitend klaar is gekomen op haar bed. Hahaha. Daar was Lon weer.
Kom schat zullen we nog even naar beneden gaan? Als je lief bent dan spelen straks nog een keer voor we naar bed gaan. Kijken of ik je nog een keer spuitend klaar kan laten komen als ik je neuk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15767 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Secret 4”

    • Heerlijk Annette, lekker geil. Een fantastisch lekker begin van de week.
      Brn benieuwd naar ’t vervolg 😘

Plaats een reactie