BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (25)

Heerlijk bijkomen in de jacuzziNa de uitgebreide sekspartij met Eva, die door Sam anaal werd ontmaagd en voor de eerste keer in haar leven zaad proefde, gingen we weer over tot de orde van de dag.

We hadden een offerte ontvangen van Eva voor de inrichting van het hotel en het restaurant. Het was een uitgebreide offerte, waarbij alle kosten keurig waren uitgesplitst. Het viel mij niet tegen. Natuurlijk, de inrichting zou een lieve duit gaan kosten, maar dat was allemaal zakelijk te verantwoorden. Bovendien had Eva een leuke korting gegeven op haar uurtarief. Ik kon wel bedenken waar we die korting aan te danken hadden. De architect had nieuwe tekeningen aangeleverd die helemaal voldeed aan onze wensen. Eva had nog wel een paar opmerkingen die betrekking hadden op de elektriciteit in verband met sfeerverlichting in het restaurant maar die aanpassingen waren eenvoudig door te voeren. In overleg met onze financiële man Ruud was de Besloten Vennootschap Rossini opgericht die het hotel en het restaurant zou bestieren. Privé verhuurden we het bijgebouw aan de BV zodat zakelijk alles goed geregeld was en we privé geen schade opliepen wanneer de BV failliet mocht gaan.

In overleg met de chefs Jeroen en Herman werd de keukenapparatuur uitgezocht en zij gaven ook tips voor borden, bestek en dergelijke. De aannemer die ons huis verbouwd had, had ook een goede offerte uitgebracht voor het hotel en restaurant. We waren zeer tevreden dus gunden hem graag de opdracht. Van de vijftien hotelkamers kwamen er twee suites en dertien ‘gewone’ kamers. Met de aannemer was afgesproken dat hij eerst één kamer en één suite zou opleveren om die dan in de praktijk te proberen. Was er toch iets niet naar wens, dan kon dat eenvoudig in de andere kamers direct veranderd worden.

Omdat Sam, Sofie en Nina nog gewoon aan het werk waren, was ik belast met de dagelijkse gang van zaken in de BV Rossini en was ik dus als directeur benoemd. Ik had veel te regelen. Zo moest er natuurlijk personeel gezocht worden: medewerkers voor in de keuken, voor de bediening, voor het hotel. Ik voerde veel gespreken met sollicitanten. Wanneer ik het gevoel had met een geschikte kandidaat vandoen te hebben, liet ik Sam altijd bij een vervolggesprek zijn. Haar mensenkennis was immers geweldig, zij had vaak aan een blik voldoende. Eén van de sollicitanten bij wie ik een goed gevoel had, viel bij Sam direct af. “Ik zag in zijn ogen dat hij het ‘achter zijn ellebogen’ heeft. Als we die aannemen, dan wordt iedereen uiteindelijk tegen elkaar opgezet en tegen elkaar uitgespeeld.” Gelukkig hadden we aan sollicitanten geen gebrek dus een vervanger was snel gevonden.

We hadden het allemaal druk: ik met onze BV en de dames met het afronden van hun stage en werkbetrekkingen. Want dat iedereen in ons restaurant zou gaan werken, dat stond vast. Daardoor waren we vaak te moe voor uitgebreide sekspartijen. Maar toen de eerste hotelkamer en de eerste suite waren opgeleverd, veranderde dat. Want die kamers moesten we natuurlijk uitproberen. We waren allemaal enthousiast toen we de kamers betraden. Ze waren heel sfeervol en romantisch. Eva had prima werk geleverd. Natuurlijk hadden de kamers een groot bed, comfortabele stoelen om op te zitten, breedbeeldtelevisie, sfeerverlichting en dat soort zaken. De badkamers hadden verwarmde spiegels zodat ze niet zouden beslaan. In de ‘gewone’ kamer was een ligbad dat groot genoeg was voor twee personen, een douche met dubbele regendouche, direct daarnaast een toilet met anaaldouche en separaat ook nog eens een extra toilet; er zijn immers ook mensen die bij een toiletbezoek wat privacy wensen. De suite had een nog iets ruimere badkamer waarin geen gewoon ligbad maar een tweepersoons jacuzzi was voorzien.

Sam wilde graag met mij een kamer delen. “Maar dan gun ik jullie de suite met jacuzzi”, had ze tegen Sofie en Nina gezegd. Die vonden het prima. Wat was het toch fijn dat iedereen zich comfortabel voelde en er nooit onenigheid was over wie bij wie zou slapen. Ik had wel aan iedereen als advies gegeven om op- of aanmerkingen direct op te schrijven zodat die niet vergeten zouden worden. Toen Sam en ik onze kamer betraden, liet ze het bad gelijk vollopen. Daar hoefde ze maar één knop voor te gebruiken. We hadden voor de baden een aparte waterleiding laten aanleggen die het bad snel kon laten volstromen met een watertemperatuur van 40 graden. Door afkoeling zou het badwater, wanneer het bad gereed zou zijn, tussen de 38 en 39 graden zijn: de ideale temperatuur voor volwassenen.

We kleedden ons uit en namen samen plaats in het bad. Het formaat bleek prima. Sam kwam heerlijk met haar rug tegen mijn borst aanliggen. Zonder woorden lagen we te genieten van elkaars gezelschap. Ik streelde zachtjes Sams borsten en beroerde teder haar tepels. Dat, plus het feit dat Sam zo heerlijk in mijn armen lag, zorgde ervoor dat ik een erectie kreeg. Maar daarin was ik niet alleen: ook Sams geslachtsorgaan kwam langzaam maar zeker in de actiestand te staan. Toen we dat merkten, draaide Sam zich tussen mijn benen om. Ze liet water weglopen tot mijn penis volledig vrij was. Ze pakte hem met haar handen vast en ontblootte mijn eikel. Ze trok me heel traag af en plaatste toen haar dichte mond tegen mijn eikel aan. Ze drukte haar hoofd iets naar beneden en opende traag haar lippen zodat mijn eikel voorzichtig haar mondje kon binnengaan. Die beweging herhaalde ze een aantal malen voordat ze mijn penis in een keer volledig naar binnen liet glijden. Vervolgens kreeg weer alleen mijn eikel de aandacht tot ze opnieuw mijn geslacht volledig in haar mond liet verdwijnen. En dat herhaalde ze steeds weer. Hoewel het tempo laag lag, bereikte ik al snel het punt dat ik zou gaan klaarkomen. Toen stopte Sam ineens. Ik liet mijn teleurstelling blijken maar Sam maakte duidelijk dat ze wist wat ze deed: “Jij mag nog niet klaarkomen, lieve Peter. Jij mag pas klaarkomen wanneer ik dat wil.” Ik kende de ‘grillen’ van Sam inmiddels, dus ik liet haar maar begaan. Ze liet het bad leeglopen en stapte eruit om zich af te drogen. Ik volgde haar maar voordat ik een handdoek had kunnen pakken, zakte Sam op haar knieën en begon me weer zalig te pijpen. Net voor het moment van no return stond ze op en begon zich verder af te drogen. “Treiterkoppie”, beet ik haar liefdevol toe. Ze lachte van oor tot oor.

Het ritueel herhaalde zich op bed. Ik moest van Sam op mijn rug gaan liggen en ze nam tussen mijn benen plaats. Opnieuw bracht ze haar dichte mond tegen mijn eikel aan en liet die langzaam toe. Toen ik naar mijn orgasme onderweg was, stopte ze en duwde mijn benen omhoog. Daardoor kwam mijn sterretje vrij te liggen die ze heerlijk begon te likken. Met mijn voorvocht maakte ze een vinger glibberig die vervolgens mijn aarsje penetreerde. Ik genoot van haar behandeling. Opnieuw bracht ze haar mond naar mijn erectie voor een subtiele pijpbeurt. En net toen ik dacht de ze me nu wel zou laten klaarkomen, stopte ze weer. Ze pakte het glijmiddel van het nachtkastje en bracht flinke klodders aan op mijn anus en haar pik. Daarna plaatste ze haar eikel tegen mijn sterretje aan en gaf een klein beetje druk. Heel langzaam en liefdevol schoof haar penis mijn darmkanaal binnen. In een traag tempo begon ze mij te neuken, terwijl ze mij met haar rechterhand begon af te trekken. Uit de druk die ze zette, leidde ik af dat ik nu echt mocht gaan klaarkomen.

Elke vezel in mijn lijf was gespannen en ik verlangde naar die ultieme ontlading. Maar ook nu weer stopte Sam toen ik richting mijn hoogtepunt ging. Ze dreef me tot wanhoop. Elke cel in mijn lichaam schreeuwde om een orgasme. Dus ik zei: “Lieve Sam, alsjeblieft. Laat me alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft klaarkomen!” Sam glimlachte: “Je mag zo klaarkomen, nog even geduld.” Ze begon het neuktempo ineens flink te verhogen en na slechts een paar fanatieke stoten voelde ik dat zij haar zaad in me spoot. Blijkbaar had de ‘behandeling’ ook een groot effect op haar eigen geilheid. Hoewel ze was klaargekomen, was er van enige afname van haar erectie geen sprake. Ze neukte door, in het rustige tempo van daarvoor. Opnieuw greep ze mijn pik en begon ze me stevig af te trekken. Inmiddels was de spanning zo hoog dat ik niet veel meer nodig had. Sam merkte dat het bijna zover was, trok zich razendsnel uit mij terug en omsloot met haar lippen mijn eikel. Nu mocht ik van haar klaarkomen en dat deed ik ook. Mijn eerste straal schoot met zo’n kracht in haar keel dat ze zich verslikte en moest hoesten. Ze hield mijn penis rechtop en de tweede straal schoot de lucht in. Terwijl de derde straal ging spuiten, kwam de tweede op mijn pik terecht. Het werd een grote zaadplas op en rond mijn schaamstreek.

Toen Sam was uitgehoest, nam ze liefdevol mijn penis weer in haar mond om de restjes eruit te zuigen. Daarna nam ze mijn schaamstreek onder handen en likte alle zaad weg. Toen ik weer helemaal proper was, kwam ze omhoog en zocht met haar lippen de mijne op. Ze gaf me een kus en haar tong speelde met die van mij. Daarna richtte ze haar hoofd op en keek me indringend aan: “Ik hoef niet te vragen of het lekker was. Ik heb je nog nooit zo hard voelen spuiten.” Ik kon alleen maar knikken, ik was niet in staat om enig woord uit te brengen en lag na te genieten van het gelukzalige gevoel dat mijn hele lichaam beheerste. Ik sloot mijn ogen om zo lang mogelijk van dat gevoel te genieten, terwijl Sam naast me kwam liggen en zich in mijn sterke armen nestelde. Zo vielen we in slaap.

De klimaatbeheersing in de kamer bleek uitstekend te werken. We hadden voor een systeem gekozen waarbij de gasten in elke kamer individueel de temperatuur kunnen bepalen. Wilde je de kamer op 21 graden hebben, maar dat die zodra je in bed lag naar 15 graden zakte, dan kon dat systeem dat binnen vijftien minuten realiseren, zonder lawaai of koude wind. En omgekeerd hetzelfde: wilde je om 7 uur opstaan, dan gaf je dat in het systeem aan en dan begon om kwart voor zeven het systeem geluidloos de kamer te verwarmen tot om 7 uur de kamer de gewenste temperatuur had. Het systeem zorgde er ook voor dat vanaf een half uur voor de ingegeven opstatijd de verlichting heel langzaam aanging, tot het op de gewenste tijd op volle sterkte brandde. Comfortabeler opstaan kon een mens zich niet wensen. Sam en ik waren dan ook uiterst tevreden. “Alleen de roomservice is hier waardeloos”, grapte ik. “Je krijgt hier niet eens ontbijt.” Sam lachte uitbundig: “Kom op mannetje, we gaan lekker douchen, aankleden en dan naar ons huis. Dan zal ik een lekker ontbijtje voor ons allemaal maken. Ik ben benieuwd hoe Sofie en Nina het hebben ervaren.”

De dubbele regendouche bleek geweldig. Je kon samen onder één regendouche of de tweede ook aanzetten zodat je allebei de ruimte had. We wasten ons en ineens, zonder enige aanleiding, zakte ik op mijn knieën en nam de slappe penis van Sam in mijn mond. Ik zoog eraan en sabbelde erop. Het resultaat bleef niet uit: ik had hem binnen de kortste keren stijf. “Mmm, lekker”, zei Sam. “Ik wil je mondje neuken. Met mijn linkerhand zocht ik extra steun terwijl ik met mijn rechterhand de billen van Sam streelde, terwijl ze mijn mond als genotsgrotje gebruikte. Voorzichtig ging ik met mijn middelvinger door haar bilnaad. Toen ik haar anus beroerde, stootte ze extra hard in mijn mond. Ik herhaalde dat steeds totdat Sam uitriep: “O ja, ik kom.” Ze spoot haar stralen in mijn mond en toen ze zich terugtrok, liet ik het lauwe, glibberige vocht nog even door mijn mond gaan. Ik genoot van de smaak en slikte het daarna door. Ik stond op en gaf Sam een kus: “Dankjewel lieve Sam voor deze geweldige nacht. Ik hou van je.” Sam kuste terug: “En ik van jou.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7261 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie