BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (32)

Gisteravond na ons spel met Jason en Daphne, zijn wij nog even in de bar iets gaan drinken en genoten van een mooie show. Wij hebben het niet te laat gemaakt want om 9 uur vanmorgen legt de boot aan en vanaf 7 uur kunnen wij gaan ontbijten. Iets na zeven staan wij aan de ingang van het restaurant en krijgen een tafeltje toegewezen. Het ontbijt is in buffetvorm dat is gemakkelijk om je keuze te maken. Als wij een kwartier aan tafel zitten, zien wij Jason en Daphne samen met nog wat andere jongeren binnen komen. Daphne maakt oogcontact met ons en ik knipoog naar haar. Zij krijgen een tafel aan de andere kant van het restaurant, maar af en toe komen wij elkaar tegen aan het buffet. Tijdens een van deze momenten slaat Nelleke een praatje met Daphne en als zij terug aan tafel komt, zegt zij dat Daphne zo dadelijk bij ons komt douchen omdat de badkamer bij hen al de ganse tijd bezet was. Een beetje later komen Daphne en Jason naar onze tafel. Ik stel voor dat de dames naar onze kamer gaan en Jason en ik blijven nog zitten om een koffie te drinken.

Toen Daphne en ik aankwamen op onze kamer, kleedde Daphne zich uit en ging onze badkamer binnen. Even later hoorde ik de douche aangaan. Ondertussen begon ik mijn boek te lezen in afwachting dat Daphne gedoucht was. “Nelleke” hoorde ik vanuit de badkamer roepen. Ik ging naar de badkamer en opende de deur. “Ja Daphne is er een probleem?” “Neen Nelleke maar mag ik je iets vragen?” “Ja natuurlijk zeg maar waar ik je mee kan helpen?” “Wel, ik zag gisteren dat jij je kutje kaal hebt geschoren. Waarom doe je dat?” “Ach ja er zijn een paar reden daarvoor, eerst vind ik het hygiënischer, ook vindt Juul het leuker om mijn kutje te likken zonder haartjes dan krijgt hij geen haren in zijn mond, en verder vind ik het ook lekkerder als ik gelikt word zonder haartjes. Mijn kutje en lipjes zijn dan gevoeliger.” “Is het echt lekkerder als je geen haartjes hebt en je wordt gelikt?” “Ja ik vind dat persoonlijk wel en weet je als Juul dan mijn kut lekker volgespoten heeft, kleeft er ook geen sperma aan die haartjes.” “Zou jij mijn kutje willen scheren Nelleke?” “Ja wil ik wel maar vind je het niet vervelend om een andere vrouw aan je kutje te laten komen?” “Nee joh ’t is toch maar om te scheren?” “Ja maar ik ga je lipjes moeten aanraken om die ook goed kaal te krijgen en af en toe ga ik dus je gleuf aanraken.” “Ach maakt niet uit waar moet ik gaan zitten?” “Kom droog je maar af en kom daarna naar het bed, leg je maar op het bed, ik neem ondertussen het nodige materiaal voor het scheren.”

Even later komt Daphne naakt de slaapkamer binnen en legt zich op het bed. Als ik haar bekijk, voel ik toch een kriebel tussen mijn benen, wat geil om haar daar te zien liggen en wachtend op de scheerbeurt. Ik neem plaats tussen haar benen en duw die verder open. Mooi gesloten kutje heeft Daph. Even concentreren op de scheerbeurt. Ik scheer eerst met een tondeuse de lange haartjes weg. Daarna neem ik de scheerborstel van Juul en sop die in de kom warm water. Langzaam ga ik met de borstel over haar venusheuvel. Daphne kreunt lichtjes. “Lekker gevoel dat warm water?” vraag ik haar.

“Uhhhhmmm … ja … heel … leekkkkeer”. Ik sop de borstel nog eens in het warme water en ga opnieuw over haar venusheuvel zodanig dat haar haartjes goed nat zijn. Nogmaals sop ik de borstel in het warme water en ga dan met de borstel rond haar gleufje. “Oooohh ….. Ooooooh” kreunt Daphne. Ik buig een beetje naar voor en fluister in haar oor “wordt je daar geil van sletje?” Daphne bijt op haar onderlip en knikt. Ik sop de borstel nogmaals in het warme water en ga met het borsteltje door haar kutlipjes. “Oooooeeeeeeehhhhh” kreunt Daphne. Als alles goed nat is, neem ik het scheerschuim en smeer haar huid goed in. Dan neem in het scheermesje en begin langzaam haar venusheuvel te scheren. Heel veel haar staat er niet op maar het zijn zachte haren dus iets moeilijker om die weg te krijgen.

Als haar venusheuvel glad is neem ik de borstel weer en sop hem in het warme water en ga over haar huid met de borstel. Daphne duwt haar heuvel tegen de borstel aan en hierdoor schiet de borstel in haar gleuf over haar clitje. “Ohhhh…. Oooohhhhh….. Ooooooohhhhhhh” kreunt ze. Ik neem terug wat scheerschuim en breng dit rond haar kutlipjes aan. Ik zorg er telkens voor dat ik haar lipjes lichtjes beroer en af en toe langs haar uitstulpende clitje ga. De lipjes van Daphne staan ondertussen open en je ziet het geil langs haar lipjes lopen. Ik neem terug het mesje en neem een van haar lipjes tussen mijn vingers om de haartjes van de lipjes te scheren. Dit herhaal ik aan de andere kant. Om te controleren dat alles glad is neem ik terug de borstel dip hem in het warme water en ga over haar lipjes. “Uuuummhhhhhh…… ooooooeeeehhhhhh” hoor ik Daphne kreunen. Ik duw de borstel op haar clitje en maak een draaibeweging. Uit ervaring weet ik dat dit een heerlijk geile golf door het clitje stuurt.

Daphne draait en wiebelt met haar gleuf over de borstel. Ik trek de borstel terug en Daphne kijkt een beetje teleurgesteld. Ik neem de handdoek en maak haar heuvel en gleuf droog. Ik ga korter bij haar kutje hangen om beter te inspecteren. Ondertussen blaas ik lucht over haar kutje ‘Mmmmmmm …. Mmmm …..Mmmmm” klinkt het. “Zo helemaal glad, Daphne, voel zelf eens even” zeg ik haar. Zij gaat met haar hand naar haar kutje en maakt draaiende bewegingen over en door haar kut. “Geil sletje?” vraag ik haar. “Jaaaaa” kreunt ze en duwt een vinger in haar neukgrot. Ik buig me voorover en vraag “zal ik je kutje eens likken, lekker geil met mijn warme tong over je geile kut?” Daphne kijkt mij verwonderd aan maar zegt niets. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en zet mijn lippen op haar geile natte kut. “Oeeee …. Ooeeeee….. Ooooooooooeeee” komt er geil uit haar mond. Ik begin haar gulzig te likken en haar clit te bewerken. Oh wat smaakt dat jonge kutje lekker. Ik steek mijn tong in haar grotje en maak draaiende bewegingen met mijn tong.

Ondertussen ga ik met mijn duim over haar clitje. Dit wordt Daphne te veel en met een luide diepe grom komt zij spetterend klaar. Spastische bewegingen maakt haar kutje van haar orgasme. Ik laat haar even rustig genieten en ga dan naast haar liggen. Ik kijk haar aan, neem haar hoofd tussen mijn handen en kus haar, een kus die overgaat in een tongkus. Als wij elkaar loslaten kijk ik haar vragend aan. “Lekker Nelleke, oef zo hard ben ik nog nooit klaargekomen. Ben ik nu lesbisch?” zegt zij. Ik lach en zeg “neen maar je hebt wel ontdekt dat ook vrouwensex lekker kan zijn.”
Terwijl we zo naast elkaar liggen ben ik ondertussen met mijn hand onder mijn rokje gegaan en wrijf over mijn kutje. Ik ben geil geworden door die geile Daphne. Mijn kutje voelt nat en zwoel aan. Misschien kan ik even de vibrator gebruiken.

Ik trek mijn rokje omhoog, trek mijn slipje opzij en begin gewoon mijn kutje te vingeren. Daphne komt overeind en kijkt naar mijn vingerwerk. Oh verdomme zo geil dat die tiener naar mijn geile kut zit te kijken. Er klinkt een soppend geluid door de kamer, mijn neukgrot is lekker nat. “Oooooh… mmmmm … ben zo geil” kreun ik. Daphne streelt over de binnenkant van mijn dijen, dat maakt mij alleen maar geiler. Ondertussen heb ik al drie vingers in mijn hete gleuf gestoken en sop nog harder. Daphne raakt met haar vingers mijn lipjes aan en ik kreun nog geiler. “Oooooh Daphne” kreun ik “ ik … ben …. Zooooooo….. geeeiiilll.” “Smaakt een kutje lekker” vraagt Daphne. “Mmmmm …. Jaaaaa… zoooo lekker ….. een kutje” antwoord ik. Daphne buigt een beetje voorover en komt korter bij mijn kutje hangen. “Ruikt wel lekker” kreunt zij. “Oooooh Daphne, lik me, likkkkk meeeee” kreun ik. Daphne komt nog wat verder naar voor en dan voel ik haar lippen op mijn hunkerende kutje. “ Oooooeeeeeee …… mmmmmmffffff” kreun ik. Ik word gek van geilheid die tiener die voor het eerst een kutje likt.

Na een paar aarzelende likjes steekt zij haar handen onder mijn kont en trekt mijn kut tegen haar mond aan. “Ooooh … ah… ah ….. aaaaahhhhh” zijn de enige klanken die ik kan voortbrengen. Daphne likt met haar tong rond mijn clitje. Genotgolven gaan door mijn lichaam. “Leeekkkkkkkeeeeeer” grom ik. Daphne heeft de smaak te pakken en drijft mij ongenadig naar een climax. Mijn kut ontploft en ik spuit Daphne onder met mijn geil. Mijn kut krampt en spuit. Ik duw Daphne weg want mijn kut is te gevoelig nu. Daphne kijkt mij trots aan en glimlacht. Na een paar minuten ben ik weer helemaal bij mijn positieven. Ik kom recht en neem Daphne bij de hand. “Dank je, geile meid, dat was lekker”. Daphne glundert en buigt naar mij toe, zij zet haar lippen op de mijne en wij verzeilen in een heftige geile tongkus. Terwijl wij zo hevig aan het tongen zijn, horen wij ineens applaus. Als wij opkijken staan Jason en Juul in de kamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6390 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie