BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 6

Geschreven door Hajo.

Zo stapte ze op de fiets en ging weer naar de praktijk om te werken.
Ze begroet Werner en ging naar haar bureau opende haar computer en zo nieuwsgierig ze was keek ze in haar dossier wat hellemaal was bijgewerkt en het onderzoek tot in detail was beschreven en de bewoordingen waren geil te noemen.
Patiënt is van het begin van het onderzoek geil en blijft geil vagina is goed nat en ondergaat de onderzoeken goed.
Patiënt heeft er plezier in om zicht te moeten laten onderzoeken.
Jill kon niets anders dan beamen dat wat dokter opgeschreven had klopte en zo zag ze onderaan staan dat hij het uiterst nootzakelijk vond dat een gynaecoloog het meest uitgebreide inwendig onderzoek wat mogelijk was bij Jill zou moeten doen.
Met rode wangen sloot Jill het dossier en keek in de agenda wat er vandaag aan patiënten kwamen.
En daar stond een afspraak voor haar bij de gynaecoloog en die stond op morgen waarbij dat ze nuchter moest zijn en een potje ochtendurine mee moest nemen.

Jill kon het adres niet plaatsen bij een arts of ziekenhuis toen ze het op routenet opzocht.
Het ei stond verder de hele dag stil en toen ze naar de dokter toe wouw gaan om hem gedacht te zeggen begon het weer.
Ze deed de deur open en zei tot maandag dokter waarop hij van zijn computer opkeek en vroeg heb je een rijbewijs Jill.
Ja dokter waarom vraagt U dat.
Omdat je morgen nog al ver moet daarom kun je mijn auto meenemen kom hem morgen maar bij mij ophalen.
Dank U wel dokter en deed de deur dicht.
De volgende morgen werd ze waker van het trillen van het ei ging douchen en kleedde zich zoals gewoonlijk erg sexy met een zeer kort jurkje waar de boord van de sta up nylons maar net onder bleven en toen ze klaar was om naar de dokter te lopen wand die woonde maar twee straten verder begon het ei heel hart te trillen zo erg had ze nog niet meegemaakt en realiseerde zich dat het er niet uit mocht dus ook bij de gynaecoloog er nog in haar kutje zou zitten wat haar erg geil maakte maar ook een beetje raar wand die dokter zou het bij het onderzoek zeker tegen komen en wat moest ze dan zeggen.
Zo kwam ze bij de dokter aan die al met de sleutels klaar stond ze aan Jill gaf en veel succes bij de dokter Jill.
Dank U wel Dokter.

Jill startte de auto en begon met de navigatie in te stellen wat erg snel ging wat Jill deed denken dat het adres al eerder in deze navigatie stond.
Het was anderhalf uur rijden en Jill zag dat ze een kilometer of 30 van het ziekenhuis waar ze stage had gelopen af was.
Jill had moeite om haar boord van haar nylons te bedekken met het korte jurkje wat ze aan had.
Het was niet druk op de weg en ze was ruim op tijd reed even voorbij aan het huis en parkeerde.
Zo liep ze terug en stond voor een riant huis op de hoek van een straat midden in het centrum van een redelijk groot dorp.
Jill viel het wel op dat er geen praktijk was van een gynaecoloog hier er stond niets bij de deur.
Jill belde aan en even later hoorde ze hakken op een stenen vloer en ging de deur open.
Ze zag een jonge vrouw wel heel erg schaars gekleed met een kapje in haar haar met een rood kruis er op zo kon Jill zien dat het een zuster was.
Ik heb een afspraak met de dokter zei Jill.
Dat kopt zei ze ik ben zuster Anna kom maar binnen.

Jill ging naar binnen en de zuster deed de deur dicht en Jill zag nu meer van haar kleding voor zover je het kleding kon noemen.
De zuster had en wit textiel noem het maar stroken pakje aan.
Van voren liepen twee bandjes van amper drie cm van haar schouders over haar zeker E cup borsten om dan naar haar lissen te lopen en zo haar kutje te bedekken en achter in een string vorm met verder dunne koortjes naar haar schouders te lopen.
Verder had ze witte sta up nylons aan met zeer hoge naaldhakken.
Jill dacht dat haar naaldhakken hoog waren maar dit was wel een standje meer.
Ze vroeg Jill om haar te volgen waarop Jill zag met welk gemak ze met deze schoenen liep werkelijk Manjefiek.
Zo liepen ze een lange gang door waar Jill diverse opschriften op deuren zag staan zoals klysma room en onderzoek kamer 2 Interniste Dora en nog net zag ze aan de andere kant gynaecologe maar de naam kon ze net niet zien.
Wel dacht ze vlug daar moet ik zo meteen voor onderzoek naar toe Ook zag een verwijzing naar sm ruimtes.
Jill was in een privé huis maar hoe kwam Werner er bij om haar hier gynaecologisch te laten onderzoeken.
De zuster deed weer een deur op en daar stond een bureau waar een zuster achter zat net zo gekleed als Anna en zij stond op en stelde zich voor met zuster Tessel en vroeg Jill om plaats te nemen.
Jill zitten en de zuster vroeg heb je een plasje bij je.

Ja zuster en Jill pakte haar tas en ze mocht het potje aan Anna geven die er mee naar een wegliep en de urine ging controleren.
Toen Jill Tessel nog eens aankeek kon ze zich herinneren dat ze haar eerder had gezien in het ziekenhuis toen ze daar stage liep.
Tessel nam een clipboard en begon vragen te stellen.
Leeftijd en verdere gegevens en toen vroeg ze wanneer ze voor de eerste keer ongesteld was geworden en of ze dan ook pijn had vervolgens wanneer dat ze voor het eerst gemeenschap had gehad en hoe vaak ze nu gemeenschap had.
Jill beantwoorde de vragen waarna zuster Anna weer binnen kwam en zei dat de urine goed was en Jill vroeg om zich uit te kleden.
Ze mocht haar schoenen en nylons aanhouden en mocht Tessel volgen naar de kamer ernaast.
Jill had inmiddels voor haar zelf achterhaald waar ze beide zusters eerder had gezien.
Dat was toen ze stage liep in het ziekenhuis.
Ze stapte een zeer grootte kamer binnen helemaal wit en achter het bureau zag Jill dokter Sandra zitten.
Als een flits ging het onderzoek bij dokter Sandra en dokter Max door haar hoofd maar snel bracht Sandra haar weer bij het heden en zei ga zitten Jill wat fijn dat je naar mij bent doorgestuurd.
Om goed onderzocht te worden.

Ik heb wat gegevens van jou werkgever gekregen en aan de hand van mede het onderzoek dat ik een halfjaar geleden bij jou heb gedaan vind ik het ook beter dat de gegevens kloppen en jou dossier bij Werner en mij goed op elkaar aan sluiten vind je zelf ook niet.
Ja dokter ik kan mij daar wel in vinden maar had zeker U niet verwacht.
Ja Jill ik ga niet overal vertellen dat ik ook een privé kliniek heb wand dat is voor zeer ingewijden maar dat zal je wel begrijpen als ik met je klaar ben.
Dokter Sandra stond op en kwam van achter haar bureau en wat een prachtige vrouw zag Jill op haar afkomen sexy gekleed en gaf Jill opdracht om op de onderzoekstafel te gaan liggen waar beide zusters bij kwamen staan.
Dokter Sandra pakte haar tel en zocht een app op drukte op een toets waarop Jill van schik met haar billen van de tafel kwam en niet zo een beetje ook.
Het trilei stond op en stand te trillen die Jill nog niet had meegemaakt maar dokter ging al over tot andere onderzoeken waarbij de zusters precies wisten wat dokter nodig had haar borsten en buik werden onderzocht en haar gehoor en gezichtsvermogen kwamen ook aan de beurt en wat Jill inmiddels wel wist dat dokter van Werner alles had gehoord over haar.
De tepels werden vacuüm gezogen en ook haar clitoris en een thermometer ging diep in haar anus waarop Sandra tegen de zusters zei kijk deze patiënte word geil zie haar kut die glinstert van het geilvocht.
En dokter Sandra vroeg hoeveel keer mag je van dokter Werner klaar komen Jill.
Een keer per dag dokter.
Mooi maar ik zie dat je er niet ver vandaan zit dus hou je in he.
Ja dokter.

Ga maar op de gynaecologenstoel liggen en zo lag Jill even later met haar benen wijd voor de dokter en zusters en kreeg de opdracht om het trilei uit haar kut te drukken terwijl het op volle stand trilde.
Maar toen Jill net met haar benen in de beugels lag draaide Tessel de steunen los om ze verder uit elkaar te zetten wat Jill verraste wand het ging wel heel erg ver wand Jill moest haar billen ver over de rand van de gynaecologenstoel leggen en Sandra zei prima zo ben je beschikbaar en kan ik ongestoord verder werken.
Dokter ontsmette haar handen wat door de zuster aangereikt werd en Jill zag dat dokter geen handschoenen gebruikte.
Heel mooie volle schaamlippen sluiten prima clitoris is niet te zien maar als ik de schaamlippen uit elkaar haal zie ik mooie roze lippen van binnen en een bijzonder mooie clitoris mooie
grote en heel erg gevoelig kijk maar en zo ging dokter met haar wijsvinger over de clitoris waarbij Jill met haar billen van de tafel los kwam.
Dat bedoel ik met gevoelig en dat zal een gevolg zijn van de kogels en het tril ei.
Hoe vaak masturbeer je Jill.
Nu niet meer dokter omdat ik maar een keer per dag mag klaarkomen.
Maar daarvoor.
Zeker drie keer per dag dokter.
En waar denk je dan aan.
Het meest aan dokters en onderzoeken dokter Sandra.
Dat is mooi om te horen.

Jill voelde dokter nu verder haar vagina verkennen en ging steeds dieper naar binnen en sprak zuster aan met deze patiënte heeft in opdracht van dokter Werner een tril ei in haar kutje om het soepel te hebben en houden Tessel maak notitie dat ik dat proces wil volgen.
Jill kreeg het te kwaad en begon te hijgen en haar onderlijf werd onrustig wat zuster Tessel niet ontging en pakte twee tepel pompjes zette die op de tepels en zoog ze in het glaasje zover dat het glaasje bijna vol zat en de pijn Jill haar naderend orgasme weer deed wegvloeien.
Netjes opgelost zuster nu kan ik weer verder met het onderzoek en Jill voelde nu haar vingers diep rond het ei gaan en nam de tijd om het onderzoek zijn voortgang te doen vinden.
Sandra keek Jill diep in de ogen en vroeg je geniet wel van het onderzoek is het niet.
Ja dokter maar ook omdat ik verplicht ben mij bij U te laten onderzoeken.
Mooi dan pers het ei maar eens naar buiten zodat ik verder inwendig onderzoek kan doen.
Jill perste op haar vagina wat zuster Anna niet goed vond gaan en kwam naast haar staan en begeleide Jill in het goed persen en nu kwam het ei naar buiten.

Dokter ving het op en zette het af ging zitten en kreeg van Tessel een speculum aangereikt en waar ze op het ziekenhuis dat met respect bij vrouwen deed duwde ze het zeer groot koude speculum in een keer naar binnen en zette het zover als het kon open de lamp boven Jill werd aangezet en vol op haar onderlichaam gericht zo dichtbij dat Jill de warmte van de lamp voelde.
Sandra keek langdurig diep in Jill haar kutje benoemde allerlei termen die Tessel opschreef en opeens voelde Jill een enorme pijn diep in haar vagina en al snel wist ze waar het vandaan kwam wand dokter zei dat de baarmoedermond verder opgerekt diende te worden waarvan Tessel ook notitie van maakte en Jill zag dat dokter een erg dikke dilator uit haar kutje in haar hand hield en het bekeek daar zit geen bloed aan dat is prima het speculum werd verwijdert Jill zag dat dokter haar hele hand met glijmiddel insmeerde en zag aankomen wat ze op het ziekenhuis ook had gedaan ze wilde met haar hele hand in haar kutje.

Niet veel later kreeg ze aanmoedigingen van Anna en gleed de hand van Sandra naar binnen en sloten de schaamlippen vast om dokter haar pols.
Jill voelde dokter haar hand diep in haar kutje en genoot van het onderzoek wat ook Sandra niet ontging en Tessel opdracht gaf hier van ook notitie te maken en zuster Anna opdracht gaf om de oprek dildo te pakken die Jill even later zag en waar ze een slangetje aan zag zitten met een blaasbalg er aan deze had ze nog niet gezien maar ondertussen moest ze alle zeilen bij zetten om niet een gierend orgasme te krijgen maar dokter Sandra voerde het gevoel heel ver op om net toen ze een hoogtepunt dreigde te bereiken dokter vol in een van de eierstokken te knijpen .
Jill gilde het uit van pijn wat even later al weer zakte toen Jill voelde dat dokter haar g plek aan een nauwkeurig onderzoek onderwerpt de glaasjes op haar tepels voelde ze niet meer en concentreerde zich wederom op het niet krijgen van een orgasme.
Maar nu werden de tepels helemaal in het glaasje gezogen Jill zag dat ze nu hellemaal vol zaten.
Nu realiseerde Jill zich dat ze dokter Werner had verteld dat ze nog nooit een hele hand in haar kutje had gehad wat natuurlijk niet waar was en gezien ze nu bij de vrouwenarts was die dat al een keer had gedaan haar baas en dokter die gegevens ook had.
Eindelijk trok Sandra haar hand uit het geile zeer getergde kutje en Sandra liet Tessel weten dat het kutje zich sloot als ze het verwachte maar we moeten het toch wel oprekken zodat deze patiënte op elke penetratie in haar kut is voorbereid.
Nu zag Jill Anna komen ging tussen haar benen zitten waaruit Jill kon opmaken dat er nog meer onderzocht moest worden.
Zuster Anna blies de ballon een stukje op en wilde hem insmeren waarop dokter riep is dat nodig zuster.
Anna keek op naar dokter die naast haar stond en zei nee dokter ik denk dat ze nat genoeg is.
Goed dan begin maar waarop ze de ballon bij Jill in haar kut schoof.

Zie je hoe makkelijk dat gaat zuster.
Ja dokter.
Mooi dan ga door met je werk maar ik zal je voor de fout die je wilde maken wel ter verantwoording roepen is dat begrepen zuster Anna.
Ja dokter.
Anna blies de ballon op en even later kreeg Jill de opdracht het naar buiten te drukken wat na even persen lukte en Jill schrok van de maat die de ballon had maar veel tijd om er over na te denken kreeg ze niet wand de ballon verdween weer in haar kut en werd nog verder opgeblazen om even later weer uit haar kut te moeten persen en telkens werd de ballon groter.
Jill vroeg zich af hoever dokter Sandra zou willen gaan maar Jill zag dat haar tepels paars aanliepen omdat de doorbloeding ver was beperkt.
Tessel zag het en een gil van pijn floepte de ballon uit haar kut en tegelijkertijd masseerde Tessel haar wel heel erg pijnlijke tepels wat de pijn in haar kut deed verminderen.
Jill kende de behandelingen wel maar had ze nog niet eerder ondergaan maar was er van overtuigd dat het niet de laatste keer zou zijn en dat ze niet voor niets naar deze dokter was gestuurd.
Sandra bekeek de tepels en keurde het goed en complimenteerde zuster Tessel en liet Anna weten dat er nog twee keer de vagina opgerekt moest worden.
Dus kreeg Jill weer de ballon ingebracht om deze weer naar buiten te persen wat haar extra veel moeite koste en tranen in haar ogen vertelden dat ze tot het uiterste ging.

En Jill verwachte dat ze die laatste keer niet meer hoefde te doen.
Maar niets was minder waar opnieuw werd de ballon ingebracht maar nu heel langzaam opgeblazen het duurde zeker 5 keer langer dan er voor en Jill zag dat haar buik dikker werd maar de pijn was door het langzamer te doen bijna niet aanwezig het was zelfs aangenaam en dat ze dit kon verdragen.
Ook zag Jill dat het onderzoek nu al 4 uur duurde waarvan ze schrok maar tevens het wel fijn vond.
Maar over naar de realiteit opnieuw werd Jill aangezet om de ballon uit haar reeds zeer getergde kut te persen maar hoe sterk ze perste het lukte niet wel zag ze in de spiegel dat de ballon er voor ongeveer een derde uit haar kut te voorschijn kwam maar even vlug weer naar binnen schoot als ze stopte met persen.
Jill zag dat nu dokter en beide zusters naast haar stonden nu Jill begon te huilen van pijn en snikte het lukt niet dokter Sandra mag er alstublieft wat lucht uit.
Sandra stond bij haar hoofd en Tessel aan de andere kant en beide streelden haar wangen waarop Sandra zei beste Jill ik heb opdracht gekregen om je vergaand te onderzoeken en dat doe ik bij deze en ik weet heel goed hoever ik kan gaan en daarom wil ik dat je deze proef met succes afrond ik heb het volste vertrouwen in jou dat het lukt.

Sandra liep even weg en Tessel boog zich voorover naar Jill haar oor en fluisterde het kan wel even duren maar pers behoedzaam het gaat steeds beter.
Pas na vele aanmoedigingen en drie kwartier verder kwam eindelijk de ballon uit haar kutje en zag dat het zeker zo groot was als een kinderhoofdje.
Anna en Tessel zeiden beide dat het toch wel goed was gegaan en dat ze toe was aan een rustpauze
Jill zag dokter weer binnen komen en ze bekeek de ballon en ook zij was tevreden maar Jill zag ook dat dokter nieuw dingen bij zich had.
Sandra nam plaats tussen Jill haar benen nam een Bud plug van het tafeltje smeerde deze in en plaatste die tegen haar anus en al drukkend en draaiend ging deze langs de sluitspier en sloot deze toen de plug op zijn plaats zat.
Jill kende de pluggen wel van zien maar had ze nog niet in haar lichaam gehad en ook wist ze dat er stroom op kon worden gezet wat wel iets is waar je aan gewend moet zijn en gezien het de eerste keer was zou ze het wel merken.
Ook de tweede plug die aanmerkelijk groter was maar lang niet zo groot als de ballon die er net uitgekomen was dus deze gleed makkelijk in haar geile kut.

Op zijn plaats mocht Jill van de gynaecologenstoel komen en mee lopen naar het kamertje er naast waar een bed stond.
Het was wel een bijzonder gevoel met twee pluggen te moeten lopen maar was zich er wel van bewust dat het uitproberen hier bij de dokter tot gevolg zou hebben dat die regelmatig het gevoel zou zijn wat ze in de toekomst moest ondergaan.
Eenmaal op bed zag ze geen lakens en dekens moest ze van dokter haar benen spreiden en werden de pluggen op een kastje aangesloten.
Sandra keek Jill recht in haar ogen en zei blijf mij aankijken Jill en zo voelde Jill prikkelingen in haar kut en even later ook in haar kont.
Niet veel later werd de stroomtoevoer opgeschroefd waarbij Jill wel liet merken dat het een heel raar gevoel was pijn deed het niet maar erg prettig kon ze het ook niet noemen.
De sterkte werd opgevoerd tot dokter tevreden was en stelde het apparaat zo in dat ze wisselend sterke stroom voelde met van bijna niets tot heel hoog maar kon niets zeggen hoe hoog het was en eventueel kon maar Jill kon er niets van zeggen wanneer welke stoom door genitaliën werd gejaagd.
Zo lieten ze Jill alleen en wist ze niet hoelang ze in deze toestand zou moeten doormaken.
Tijd kon ze nergens zien en ook het regelapparaat stond achter haar hoofd zodat ze ook daar niet op kon aflezen wat er met haar ging gebeuren.
Een tijd lang werd om de paar seconden stroom door haar darmen gejaagd afgewisseld met door haar kut.
Een tijd kon Jill er niet bij geven maar op en gegeven moment stopte het voor langere tijd tot het Jill in haar eerste slaap was maar toen werd opgeschrikt door een heftige stroomstoot door zowel haar kut als haar kont.
De stroomstoten wisselden niet meer ze kwamen telkens op beide tegelijk en ook nu weer voor heel lange tijd.
Het stopte weer en Jill die inmiddels wel erg moe was viel weer in slaap zodat ze niet merkte dat zowel dokter als Tessel naast haar bed stonden en beide tevreden keken naar de gegevens van haar hartslag en ook haar polsslag waar Tessel dokter er op wees dat ze met gespreide benen lag en de kut glinsterde van het geilvocht.

Beide zeiden niets en liepen langzaam weer de kamer uit.
Sandra keek op de klok en zei ze ligt nu anderhalf uur zo en ik ben zeer tevreden en daarom wil ik haar nog een uur zo behandelen wat vind jij Tessel.
Ik vind dat het nog zeker anderhalf uur kan dokter maar laten we na een uur kijken hoe het er voor staat met haar en of we haar nog verder moeten beproeven mij lijk van wel dokter.
Wat mij wel opvalt dokter is dat bij anderen ze de pluggen er al lang uit geperst hadden.
Zeker Tessel dat hebben we nog niet mee gemaakt en geeft mij vertrouwen dat we deze patiënte nog vaak zullen zien.
Na nog eens anderhalf uur kwamen de zusters met Sandra weer binnen en Jill een compliment maakten wand de laatste anderhalf uur was de stroom er nooit hellemaal af geweest.
Maar Jill had wel regelmatig geslapen als de stroom op iets meer dan minimum stond.
Sandra vroeg Jill wat ze tot nu toe van het onderzoek had gevonden.
Heel erg enerverend dokter ik heb zoiets nog niet eerder meegemaakt.
Kun jij je vinden in de onderzoeken die ik heb gedaan Jill.
Ja wel dokter Sandra maar ik heb niet te vinden dokter en ik ga er vanuit dat mijn werkgever dit onderzoek ook nodig vind.
Blij te horen Jill dat jij je onderdanig opstelt en ja we hebben samen besloten dit onderzoek bij jou nodig te vinden.
Jill mocht opstaan maar de pluggen bleven in haar kut en kont en nog steeds een klein beetje stroom er op en zo liep ze door de gang weer naar de onderzoekskamer terwijl Anna het kastje vast hield en bij het betreden van de kamer vloog de stroom omhoog wat Jill liet stilstaan waarop dokter voor haar ging staan en zei kijk mij aan Jill en zei vind je het genoeg Jill.

Einde deel 6.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5769 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Jill word doktersassistente Deel 6”

Plaats een reactie