BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 7

Het was even vreemd wakker worden voor het 4-tal. Zo naakt met zijn allen in 1 bed hadden ze uiteraard nog niet eerder meegemaakt. Joris ging voor iedereen koffie halen en dan bleven ze in bed nog even napraten over de avond ervoor. Wouter en Yvonne hadden al een redelijk duidelijk beeld van wat hun te wachten ging staan. Zeker na het zien van de beelden van de avonden dat Joris en Anja al bij Mr Karel waren geweest. Wouter wilde nog wel van Joris weten hoe het zat met hem en Chris en Joris gaf onomwonden toe dat hij Chris heel aantrekkelijk vond en dat dit hem net zo had verbaasd als dat het Wouter deed. Niet dat het veel uitmaakt broertje, we zullen toch het komende jaar of we het lekker vinden of niet nog veel pikken in ons lijf krijgen. Automatisch voelde Wouter naar zijn nog gevoelige kont en wist nog niet wat hij hiervan vinden moest.

Ze moesten echter op gaan schieten. Chris zou met een busje komen om hen te helpen bij de verhuizing en die kon er elk moment zijn. Nu realiseerde Joris zich dat hij Chris nog nooit had gezien met kleren aan. Even later arriveerde Chris en met zoveel handen was het busje snel ingeladen. Anja bleef achter in het huis om de mensen van de kringloop op te vangen en Wouter en Yvonne gingen zich melden bij de dokter voor hun medische keuring.

Voor het eerst waren Joris en Chris nu samen en nadat zij alle dozen in het nieuwe huis hadden gebracht was het tijd om het zweet van hun lijf te spoelen. Snel stonden ze naakt tegenover elkaar en Chris vroeg hoe de piercings voelden. Dat gaat al een stuk beter reageerde Joris, het meeste wennen zijn nog wel die ringen om mijn zak. Chris bekeek alles nog even goed en het zag er inderdaad goed uit, geen ontstekingen in ieder geval. Hij pakte de hand van Joris en als een verliefd stelletje liepen ze samen de trap op naar de badkamer. Pis mij eerst even lekker vol schatje zei Chris en ging door zijn knieën. Het koste Joris nog steeds wat moeite om niet in een pot te pissen, maar in een geil bekkie, maar dan kwam zijn straal los en Chris genoot van de sterke ochtendpis van Joris. Dat smaakt veel beter dan die slappe pis van later op de dag zei hij terwijl hij zijn lippen aflikte en opstond om Joris te tongen. Wil jij ook? Joris vond intussen alles van Chris lekker en zo wisselden ze van plaats. Nu merkte hij wat Chris bedoelde. Ook de pis van Chris smaakte veel sterker dan anders.

Durf ja al te neuken met je Prins Albert vroeg Chris en ging al klaar staan voor Joris. Ja hoor zei Chris en smeerde de kut van zijn lover in. Het trok even aan zijn eikel toen hij bij Chris binnendrong, maar dan genoten de twee sletjes van elkaar en kreeg Chris een flinke lading zaad in zijn kut. Ze wasten elkaar en na het afdrogen begonnen ze alvast wat dozen uit te pakken. Begin van de middag kwamen ook de anderen aan en nu wilden ze wel eens op hun gemak de kelder goed bekijken. Het was vreemd om gekleed in de kelder rond te lopen, maar ze ontdekten heel veel materialen waar ze nog geen kennis mee hadden gemaakt. Vooral de verzameling zwepen en canes maakte indruk, maar ook nog toestellen die ze niet eerder hadden gezien. Bij sommigen gaf Chris uitleg, maar het meeste moesten ze maar gaan ervaren vond hij. Wel merkte Joris aan Chris dat hij ergens mee zat. Wat is er mannetje vroeg hij. Ik woonde tot nu in dit huis en het huis waar Mr Karel nu woont heeft hij al een slaafje, dus ik ben feitelijk dakloos. Joris keek Anja even aan en die knikte instemmend. Van de chef mag het Chris, maar in huis ken je de kledingvoorschriften. Als antwoord was Chris even later naakt en vroeg met een grijns, voldoet dit aan de voorschriften?

De rest van de week verliep normaal, iedereen ging weer aan het werk. Voor Joris was er nog wel even een lastige kwestie. Op zijn werk werd hij apart geroepen door de bewaking toen hij binnenkwam. De hoeveelheid metaal aan zijn lijf was opgevallen met de detector en met een rood hoofd verzon Joris dat zijn vriendin dat graag zag. De bewaker geloofde het maar half en Joris was niet zeker of dat geen staartje ging krijgen.

Het was intussen weer zaterdag en om 18.00 uur gingen ze met zijn allen spoelen en wachten ze naakt op het bezoek voor die avond. Mr Karel was er als eerste en inspecteerde de piercings, waar hij tevreden over was, maar bij Joris hadden de ringen al wat speling gekregen en Chris kreeg opdracht om de ringen weer op te vullen met een extra ring. Zoals ook de andere avonden was Chris er vooral voor de drankjes en hapjes. De andere slaven hingen met hun armen omhoog aan het plafond. De club was deze avond weer op volle sterkte en het nieuwe neuk- en martelvlees werd goedkeurend betast en bekeken. Toen iedereen binnen was nam Mr Karel het woord. Zoals jullie weten discrimineren we hier niet en onze nieuwste slaafjes hadden wat opmerkingen bij de kennismaking die ze moeten afleren. Terwijl hij dit zei liep jij op Wouter af en greep hem stevig bij zijn kloten. Wat vond jij smerig sletje? Negers Meester, stamelde Wouter. Zo zei je het niet slet, je had het over nikkers. Om zijn woorden te benadrukken kneep Mr Karel extra hard in de ballen van Wouter, die het uitgilde. Ja Meester, ik heb gezegd dat ik nikkers goor vond

Wouter en Yvonne werden losgemaakt en naast elkaar op de neuktafel gelegd, waar ze stevig werden vastgebonden. Hierop verliet Mr Karel de kelder om even later terug te komen met 4 zwarte naakte mannen. Zoals afgesproken gaan jullie die twee fatsoen leren en wel zo dat kut en kont met condoom gebeurt en die bekken mogen jullie volspuiten. Wouter en Yvonne keken vol afgrijzen naar de zwarte pikken die op hen afkwamen. Ze hielden beiden hun mond stijf dicht, maar toen de mannen hard in hun tepels knepen konden zij een gil niet onderdrukken en hadden ze beiden een zwarte pik in hun bek. Tegelijk voelden ze hoe hun ster werd ingesmeerd en zonder dat ze het konden tegenhouden hadden ze even later ook beiden een zwarte pik in hun reet. Stelletje smerige witte hoeren werd er naar hen geroepen en de mannen sloegen tegelijk hard om de tieten van Yvonne en de ballen van Wouter. Ook de kut van Yvonne kreeg een stevige beurt en uiteindelijk kozen ze alle 4 ervoor om hun zaad over de smoelen van Wouter en Yvonne te dumpen. Met hun bekken vol zaad moesten Wouter en Yvonne bekennen dat juist zij degenen waren die smerige hoeren waren en niet de mannen die hun net een lesje hadden geleerd.

Wouter en Yvonne konden zich hierna even opknappen en nu werden Yvonne en Anja klaar gelegd om door de leden in al hun gaten geneukt te worden. Voor Wouter en Joris stond er wat anders op het programma. Er werd een forse dildo voor hun kut gezet van 35 cm lengte en de kop hiervan werd al in hun kut gedrukt. Vervolgens werden hun ballen apart afgebonden en werd er aan elke bal een ketting van zware elastieken gezet. Hun ballen werd op deze manier hard aangetrokken en de enige manier om dit te verminderen was om zich op de dildo te rijgen met hun kut. Toen ze beiden al een flink stuk van de dildo in zich hadden werd het elastiek opnieuw gespannen en konden ze alleen de pijn in hun zak verlichten door nog verder over de dildo te wurmen met hun kut. Vooral voor Wouter die nog helemaal weinig gewend was leek het alsof hij gespietst werd. Door de neukbeurt die hij net had moeten ondergaan was hij wel al opgerekt, maar 35 cm ging wel heel diep. Maar uiteindelijk hadden zowel Joris als Wouter de gehele dildo in hun kut en stak alleen de stok er nog uit waar hij op gemonteerd was. Ze dachten dat ze het nu gehad hadden, maar de elastieken werden nog een keer strakgetrokken en dan doorgeknipt waardoor ze hard tegen hun gekwelde ballen sloegen. Hun handen werden nu vrijgemaakt en ze mochten zelf de dildo uit hun kut halen. Toen deze er eenmaal uit was lieten ze beiden een zucht van verlichting.

Yvonne en Anja waren intussen volledig suf geneukt en er droop zaad uit hun kont en kut en hun gezichten en haren zaten ook onder het zaad. Ze kregen hierop alle 4 even een pauze om bij te komen en zich te fatsoeneren. Na deze pauze moesten ze met zijn allen op een metalen schijf gaan staan die met slaphangende kettingen aan het plafond hing. Ze konden maar net met hun voeten allemaal staan op de schijf en toen ze eenmaal stonden werden de kettingen boven hun hoofden strakgetrokken en stonden ze in feite strak ingepakt in een kooi van kettingen met hun konten tegen elkaar. Hun vlees puilde tussen de kettingen door. Rondom hun namen nu mannen plaats met zwepen in hun handen en al snel volgde een eerste serie van zweepslagen. Overal onder hun kin werden ze geraakt en ze konden niets anders doen als afwachten wanneer weer een zweep, hun pik, kut of tieten zou raken. De striemen tekenden zich al heel snel af en ze knepen in elkaars handen om elkaar steun te geven gedurende deze kwelling. De zwepen werden afgewisseld met canes en singletails tot Mr Karel aangaf dat het genoeg was geweest. De kettingenkooi zakte en de slaven werden opgevangen om te voorkomen dat zij eruit zouden vallen nu de kettingen weer slap waren.

Ieder ondersteund door een lid van de club werden ze op banken gelegd, waar Chris hun striemen kon verzorgen. Terwijl het 4-tal lag bij te komen amuseerden de clubleden zich met elkaar en Joris zag hoe Herman, de baas van Anja stevig geneukt werd van twee kanten. Aan de andere kant waren drie mannen bij een vrouw al haar gaten tegelijk aan het vullen en de vrouw kronkelde tussen hun lijven. Die had het duidelijk best naar haar zin. Maar opeens zag hij dat ook Mr Karel aan het neuken was en hij neukte Chris. Even wist Joris niet wat hij voelde, maar dan ontdekte hij dat hij jaloers was. Dat Anja, zijn broertje en zijn schoonzus platgeneukt werden was een onderdeel van de afspraak en voelde anders. Hij wist even niet hoe hij dit emotioneel moest plaatsen. Het enige wat hij kon doen was het als een feit accepteren.

Eenmaal weer een beetje bijgekomen moest Joris in standje 69 Yvonne laten klaarkomen en zij hem en datzelfde moesten Wouter en Anja doen met hun gefolterde pik en kut. Voor de broertjes duurde het best lang voor er leven kwam in hun geteisterde pikken, maar de meiden waren sneller alweer nat en kwamen heerlijk klaar op de gezichten van elkaars partner. Voor de broertjes eindelijk hun zaad verschoten kwamen de meiden zelfs nog een keer klaar.

Het 4-tal mocht hierna naar boven gaan om zich verder op te knappen en Chris volgde hen voor de verzorging. Intussen gingen de clubleden nog door met hun feestje en toen het 4-tal met Chris al een tijd met elkaar op het grote bed lagen bij te komen kwam Mr Karel nog even bij ze kijken en om te melden dat iedereen weer weg was en dat hij beneden wel af zou sluiten. Te moe om verder nog wat te ondernemen vielen ze in willekeurige volgorde naast elkaar in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 7470 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Het koophuis deel 7”

    • Het verhaal van Tinekes praktijkvoorlichting is al van lang geleden, maar heeft wel altijd een apart plekje bij mij gehad. Ik beloof nu nog niks, maar ik zal er in ieder geval naar kijken als ik met het koophuis klaar ben. In ieder geval dank voor de aandacht voor dit oude verhaal.

Plaats een reactie