BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (22)

Geile shemale met dikke lulSam heeft besloten haar stage bij chef Jeroen te beëindigen en gaat binnenkort aan de slag in het restaurant waar Sofie werkt. Wat gaat er gebeuren met het plan voor een eigen restaurant? En wat gaan we doen om het ‘woningprobleem’ op te lossen?

Nu de kogel door de kerk was en we allemaal wisten dat Sam weer thuis zou komen, vlogen de weken voorbij. Ze had netjes opgezegd bij Jeroen en ze was gaan kennismaken met chef Herman, de werkgever van Sofie. Wanneer ze vrij waren, sliepen Nina en Sam bij ons. Ons grote bed bleek echter voor vier personen toch wel wat krap, dus regelmatig zochten twee personen een ander bed als slaapplek op. En dat was in wisselende samenstellingen. Nooit werd vooraf afgesproken wie bij wie zou slapen, dat ging vanzelf. Natuurlijk werd in die periode Sofie ook ongesteld. Zij sliep dan, zoals altijd en volgens haar wens, alleen en deelde ik met Sam en Nina de master bedroom.

Nina bleek er dol op wanneer ik haar kontje neukte, terwijl Sam haar vagina penetreerde en haar tegelijkertijd aftrok. Maar ook omgekeerd, dus dat Sam haar van achteren nam en ik haar kutje neukte en aftrok, was geliefd. En natuurlijk ook wanneer Sofie zich de penis van Nina toe-eigende om die te pijpen of te berijden, waren fantastische momenten. Het moge duidelijk zijn: we vermaakten ons uitstekend, soms met z’n vieren, meestal in tweetallen, in wisselende samenstellingen.

Toen de laatste stagedag van Sam bij chef Jeroen was geweest, en daarmee aan het samenwonen van Sam en Nina een einde kwam, wilde Sam vanzelfsprekend Nina de laatste avond voor zichzelf. “Niet dat er geen momenten meer voor ons zullen komen”, zo deelde ze mede, “maar om de periode dat Nina en ik samenwoonden een fraaie afsluiting te geven. Vanzelfsprekend gunden Sofie en ik die mogelijkheid de dames van harte. En dus sliepen zij en ik die nacht bij elkaar. Sofie vond het wel enigszins teleurstellend, maar dat sprak ze alleen naar mij uit toen we met z’n tweetjes in bed lagen: “Morgen word ik ongesteld, dus het is wel jammer dat ik nu geen Rossini kan hebben.” Ik dacht even na en zei toen: “We kunnen het op een andere manier proberen. Waar ik aan denk, is weliswaar geen volledige Rossini, maar het is er wel eentje waarbij je van voren en van achteren gepenetreerd kan worden. We gebruiken gewoon een dildo.”

En zo geschiedde. Ik neukte Sofie eerst in haar kutje om mijn penis daarna naar haar achteringang te verplaatsen. Ik pakte de dildo erbij die ik naast me had klaargelegd. Het was het exemplaar dat Sam als eerste had uitgekozen toen we in de sekswinkel waren en die heel erg veel op mijn penis lijkt. Ik plaatste mijn pik voor het sterretje van Sofie en de dildo tussen haar lipjes. Langzaam penetreerde ik beide gaatjes en liet de fallussen gelijktijdig hun werk doen. Omdat ik met mijn hand de stand van de dildo kon beïnvloeden, kon ik de top zo richten waardoor die nog nadrukkelijker langs mijn penis schoof. Een werkelijk zalig gevoel, dat ook op Sofie uitwerking had. Terwijl ze steeds meer met haar hoofd begon te draaien en geile kreuntjes haar mond verlieten, bedacht ik een plan om de Rossini voor Sofie een volgende keer nog specialer te maken. Maar dat idee hield ik even voor me, want ook bij mij begon inmiddels het punt van no return snel te naderen. Terwijl Sofie op een heftige manier klaarkwam en haar hele lichaam schudde, probeerde ik de bewegingen van mijn penis en de dildo te continueren. Dat lukte met wat kunst en vliegwerk, zodat ook ik mijn hoogtepunt bereikte en als een vulkaan het darmkanaal van Sofie volspoot. Toen ik wat was bijgekomen, trok ik langzaam de dildo uit het kutje en liet die nog even zachtjes over het klitje van Sofie gaan. Vervolgens trok ik mijn inmiddels wat verslappende penis uit haar kontje terug. Ik ging naast haar liggen en zij draaide zich op haar zij, met een been over me heen en haar arm over mijn borstkas. “Goddelijk”, kreunde ze. En zo vielen we vermoeid maar voldaan in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker. En deze keer op een voor de meeste mannen normale wijze, dus zonder dat er een heerlijk pijpmondje mijn geslachtsdeel aan het verwennen was. Sofie lag nog in diepe rust naast me. Ik keek op de klok en zag dat het een mooie tijd was om op de staan. Voorzichtig stapte ik uit bed, schoot mijn badjas aan en liep richting de keuken. Tot mijn verbazing was Sam daar bezig om een ontbijtje klaar te maken. Ik sloeg van achteren mijn armen om haar heen en drukte een kus in haar hals: “Goedemorgen lieve Sam, kan ik je helpen?” Ze draaide zich om, sloeg haar badjas open en toonde haar erectie: “Dat kun je zeker.” Ik tilde Sam op en plaatste haar billen op het aanrecht. Ik maakte haar badjas open om overal goed bij te kunnen. Met mijn handen streelde ik haar ballen en mijn mond hapte toe. Ik liet haar eikel tussen mijn lippen bewegen en streelde mijn tong haar geslacht. Langzaam begon ik haar steeds dieper te pijpen. Sam plaatste haar handen op mijn hoofd om het ritme aan te geven. “Jij bent mijn pijpkoning”, fluisterde Sam. “Er is volgens mij geen man die beter kan pijpen dan jij.” Na dat compliment ging ik natuurlijk met nog meer enthousiasme door en niet veel later voelde ik de pik van Sam wat dikker worden om vervolgens haar zaad in mijn mond te voelen. Het was niet heel veel, dus ik vermoedde dat Nina de afgelopen nacht flink wat zaad te verstouwen had gekregen. Sam gleed met haar billen van het aanrecht af, gaf me een zoen en zei: “En nu snel de eitjes afgieten, want ik denk dat ze ietsje te ver zijn gegaan.”

Dat ‘ietsje’ bleek, toen we met z’n vieren aan tafel zaten, ‘een beetje boel’ te zijn. De dooiers waren totaal gestold. Geen zachtgekookt maar een hardgekookt eitje deze ochtend dus. Sofie merkte het op: “Volgens mij was jij bij het koken van de eitjes met je gedachten totaal ergens anders.” Sam knikte: “Maar dat komt door onze lieve Peter hoor. Hij heeft mij behoorlijk afgeleid.” We konden er smakelijk om lachen.

Die dag namen we afscheid van Nina en woonde Sam weer thuis. Ons oude leventje deed weer zijn intrede, met dit verschil dat Nina op haar vrije dagen altijd bij ons was. We vermaakten ons altijd uitstekend, maar na een paar weken liet Nina weten wat minder tevreden te zijn met haar bestaan. “Ik krijg weer een déjà vu”, zo zei ik, toen Nina had bekend het eigenlijk wel heel moeilijk te vinden om haar leventje alleen weer op te pakken. “Ik wil veel liever bij jullie zijn wanneer ik klaar ben met werken en niet in een leeg huis thuiskomen.” Sam knikte eveneens begrijpend: “Dat had Sofie ook en toen hebben we uiteindelijk dit huis gehuurd zodat we bij elkaar konden zijn. En ik geloof dat het daarom goed is wanneer wij met z’n vieren eens goed over de toekomst gaan praten.”

Ik stak mijn had op: “Praten over de toekomst is vanzelfsprekend zinvol. Maar een simpele oplossing ligt eigenlijk binnen handbereik. Want er is niemand die Nina dwingt om thuis te slapen en alleen op haar vrije dagen bij ons te zijn.” Iedereen knikte instemmend. “Nina, jouw werk ligt helemaal niet zo ver van dit huis vandaan. Waarom rijd je na je werk gewoon niet hierheen wanneer je daar zin in hebt?” Nina sprong op: “Meen je dat?” Ik knikte: “Toen jij hier voor de eerste keer kwam, heb ik al tegen je gezegd dat jij, hoewel je onze gast bent, je niet als gast hoeft te gedragen. Je bent hier van harte welkom. En zoals je weet, is er ook nog een extra slaapkamer beschikbaar, dus er zijn alle mogelijkheden om ook even je privacy te pakken. Laten we het gewoon voor een paar maanden proberen. Houd ondertussen nog je eigen woning aan zodat je altijd een escape hebt wanneer het niet mocht bevallen of wanneer je alleen wilt zijn of niet meer wilt rijden. Maar als het iedereen wel bevalt, dan moeten we maar eens praten over hoe we dat in de toekomst ook financieel gaan regelen.”

En zo geschiedde. Het gebruik van de kleine badkamer bleek in de maanden die volgden het grootste ‘struikelblok’ – hoewel dat eigenlijk de verkeerde benaming is – maar in de praktijk vonden we daar vrij simpel een weg in. En ook wie bij wie sliep, zorgde nimmer voor problemen. Als vanzelf vonden we ook daar een routine in, terwijl het feitelijk nooit routine werd. De samenstellingen waren wisselend en een enkele keer sliepen we ook wel met z’n vieren in het grote bed, alhoewel dat ‘behelpen’ was. Voor mij waren dat, ondanks het behelpen, wel de aangenaamste nachten. Voor mij stond dus vast dat in een nieuw huis de master bedroom zo groot moest worden dat daar een op maat gemaakt bed voor vier personen makkelijk in zou moeten kunnen passen. Verder moest er een supergrote badkamer komen waar we allemaal gelijktijdig in konden verblijven. Een tweede, wat kleinere badkamer stond eveneens op mijn verlanglijstje en mogelijk nog een extra gastenbadkamer, je weet immers maar nooit. Een zwembad mocht vanzelfsprekend niet ontbreken, maar dan wel met een binnen- en een buitenbad, zoals Nina had aangegeven.

Terwijl Sofie en Nina druk met hun werk bezig waren en Sam grote stappen zetten in de keuken van chef Herman, besteedde ik mijn dagen aan ‘praktische zaken’. Voor mezelf had ik eens een rekensommetje gemaakt, op basis van wat Nina had verteld over haar werk als escort. Ze had aangegeven zo’n 20.000 euro per week te hebben omgezet. Als ze zuinig geleefd had, zoals ze zei, dan had ze wellicht 1.000 euro per week uitgegeven, ruim geschat. Als ze zo’n 45 weken per jaar die omzet draaide en dat gedurende tien jaar, dan had ze een kapitaaltje bij elkaar gespaard van ruim 8 miljoen euro, zo bleek toen ik de cijfers op een calculator invoerde. Ik zat er niet ver naast, toen ik op een avond mijn berekening aan Nina voorlegde. Na een korte uitleg over de financiële constructie die Sam, Sofie en ik hadden, bleek dat Nina er wel oren naar had om ook daar haar bijdrage in te leveren, hetgeen ook op instemming van Sam en Sofie kon rekenen.

Nadat mijn financieel adviseur Ruud, inmiddels ‘onze’ financieel adviseur, alles in orde had gemaakt, kreeg ik een telefoontje van de bevriende makelaar: “Peter, over niet al te lange tijd moeten jullie het huis waar je nu woont, uit. En ik denk dat ik iets anders voor je heb.”

Het ons gepresenteerde huis had ‘mogelijkheden’, zo constateerden we gevieren bij de eerste bezichtiging. Het bleek een soort van landgoed dat helemaal omheind was en dus geen inkijk van pottenkijkers had. Bovendien lag het vlakbij een terrein van defensie, waardoor er boven het gehele landgoed een no fly zone was. En dat is natuurlijk voor de dames wel heel prettig, helemaal voor Sam en Nina, bij de aanleg van een zwembad. Over stiekem filmende drones hoefden we ons geen zorgen te maken. Het terrein bestond uit twee delen: het woonhuis met een flinke tuin eromheen, een verderop gelegen bijgebouw dat als klein hotel met restaurant had dienstgedaan en een ondergrondse tunnel die het bijgebouw met het woonhuis verbond. Ik zag meteen mogelijkheden: er zou ongetwijfeld een horecabestemming op dat gebouw liggen, zodat we daar in de toekomst ons eigen restaurant zouden kunnen vestigen. Het woonhuis zelf had achterstallig onderhoud, maar er was voldoende potentie om onze wensen te realiseren.

We schakelden een architect in die tekeningen maakte, er waren gesprekken met de gemeente en natuurlijk werd ook onze financieel adviseur Ruud erbij betrokken. Hem gebruikten we voor onder andere de onderhandelingen met de verkoper. En uiteindelijk resulteerde het in de aankoop. “Dat moet gevierd worden”, zei Sam toen we weer thuis waren. Ze rukte een fles champagne aan en we proostten op onze aankoop, nadat Sam ons eerst helemaal had ondergespoten. Alles was nat, dus we trokken onze kleding uit en dat ontaardde al snel in een vrijpartij. Sofie en Sam waren op hun knietjes gegaan en pijpten Nina en mij, terwijl wij elkaar een intense tongzoen gaven. Al snel vertrokken we naar de slaapkamer en neukte ik Sam terwijl Nina beide gaatjes van Sofie penetreerde. Sofie lag vlakbij Sam zodat ze haar ondertussen ook kon pijpen. Even later wisselden Nina en ik van plaats zodat zij Sam onder handen nam en ik Sofie heerlijk kon neuken. Uiteindelijk kwamen we allemaal heerlijk klaar. Daarna vertrokken Sam en Sofie naar een andere slaapkamer voor de nacht, terwijl Nina bij mij bleef. “Oh Peter, wat een ontwikkelingen allemaal vandaag”, zei ze. “Ik ben zo blij met jullie, ik ben zo blij met jou!” Ik gaf haar een kus en streelde haar slappe penis, om mijn hand al snel naar haar heerlijk stevige maar toch zachte borsten te verplaatsen: “Als iemand mij dit twee jaar geleden had voorspeld, dan zou ik die persoon recht in zijn of haar gezicht hebben uitgelachen.”

In de maanden die volgden, werd ons nieuwe huis volledig gestript. Binnenmuren werden verplaatst om de gewenste indeling te verkrijgen, badkamers werden aangelegd en ondertussen werd er ook had gewerkt aan de realisatie van het binnen- en buitenzwembad. De dames waren gewoon aan het werk dus ik hield toezicht op de werkzaamheden. En het resultaat mocht er zijn. Toen de verhuizers waren vertrokken, bleven Sam, Sofie, Nina en ik achter in ons huis. Snel kleedden we ons uit en doken het zwembad in. Terwijl ik Sofie in het water neukte, waren Sam en Nina op de kant bezig. We zagen hoe Sam het kutje van Nina penetreerde en er woest op los neukte. Bij ons ging het er veel zachter en langzamer aan toe, we genoten van het warme water en van elkaar. “Ik vind het zo lekker wanneer jouw pik zo langzaam in mijn kutje beweegt”, zei Sofie, terwijl wij samen zagen hoe Sam klaarkwam en niet veel later op haar knieën ging zitten zodat Nina haar van achteren kon nemen. Toen Nina was klaargekomen, verhoogden Sofie en ik het tempo. Ik wreef met mijn duim over haar klitje en het was Sofie die als eerste van ons kwam. Daarna nam ik op de kant plaats, zodat Sofie het werk met haar handen en haar mond kon afmaken. “Ik hou van je Peter”, zei ze toen ze smakelijk mijn kwakkie had doorgeslikt.

Sam en Nina waren ondertussen onder de douche geweest die we bij het zwembad gesitueerd hadden, en daarna richting de keuken gegaan. Toen Sofie en ik een tijdje later de keuken inliepen, was Sam met hulp van Nina aan het kokkerellen. “Ik ga jullie verrassen”, riep Sam. En dat deed ze: het ene gerechtje na het andere kwam uit de keuken, tot in de perfectie opgemaakt. En het smaakte ook fantastisch, hetgeen Sofie liet zeggen: “Ik denk dat we binnenkort maar eens met elkaar om de tafel moeten gaan om onze restaurantplannen vorm te gaan geven. Want met het niveau dat Sam nu bereikt heeft, moeten we beslist een succesvolle zaak op poten kunnen gaan zetten.”

We kwamen op het idee om sterrenchef Jeroen, de werkgever van Nina, samen met zijn partner uit te nodigen voor een etentje bij ons thuis. Nina legde het contact en een paar weken later was het zover. Ik liet Nina en Sofie de ontvangst van Jeroen en Bram doen, terwijl ik Sam assisteerde in de keuken. Sam had alles tot in de perfectie voorbereid, zodat alles soepeltjes verliep. Ze had drie verschillende amuses gemaakt en Nina en Sofie hadden tezamen een bijpassende wijn uitgezocht. Het viel bij de heren in de smaak. Jeroen complimenteerde Sam: “Wauw, dit was echt geweldig. Jij hebt echt enorme stappen gezet.” Ook Bram liet zich niet onbetuigd en zei tegen Jeroen: “Dit kan wedijveren met de amuses die jij maakt. En dames, een prima wijnkeuze.” Ook de andere gerechten vielen in de smaak, zo bleek toen we na afloop van het diner met z’n allen aan tafel zaten. “Sam, dit was ongelooflijk goed en lekker”, complimenteerde Jeroen. “Fantastisch hoe jij in korte tijd dit niveau weet neer te zetten. Ik denk dat wij hier aan tafel zitten bij een toekomstige sterrenchef.” Sam straalde.

Jeroen en Bram bleven slapen in onze gastenkamer en Nina had ze er naartoe gebracht. Toen ze in de keuken terugkeerde, zei Sam: “Ik wil vannacht graag samen met Peter slapen.” Sofie en Nina knikten: “Prima, dan nemen wij de andere kamer. Welterusten.” En de dames vertrokken. Sam en ik ruimden nog even alles op. “En dan duiken wij zo de jacuzzi in”, zei Sam.
Niet veel later lagen we te genieten van de bubbels in het bad. Er was ruimte zat, want deze jacuzzi was gekozen om er met zo’n zes personen tegelijk gebruik van te kunnen maken. Desondanks lagen Sam en ik dicht bij elkaar en lieten onze handen strelend over elkaars lichaam gaan. “Wat fijn om weer eens even lekker met z’n tweetjes te zijn”, zei Sam. “Even lekker alleen met mijn mannetje.” We bespraken ons leventje met z’n vieren op een open en eerlijke manier. “Ik vind het geweldig met z’n allen, maar soms heb ik gewoon even behoefte om met jou alleen te zijn”, zei Sam. “Gewoon even een momentje zoals we in het begin hadden, toen we elkaar net ontmoet hadden.” Ik gaf Sam een kus: “Dat is toch prima. Ik vind het altijd prettig wanneer we in elkaars gezelschap zijn.” Sam gaf mij een kus en zei toen: “Ik wil zo met je vrijen.”

Niet veel later lagen we met z’n tweetjes in het grote bed. Eerst verwenden we elkaar in 69, maar al snel pakte Sam het glijmiddel erbij om mij van achteren te penetreren terwijl ze me aftrok. Ik genoot van het heerlijke gevoel in mijn kontje en Sams handwerk. Al snel diende mijn hoogtepunt zich aan. Sam trok snel haar penis uit mijn holletje zodat ze met haar mond het werk kon afmaken. Daarna penetreerde ze me opnieuw om me hard te neuken. Na een minuutje kwam ook zij klaar en deponeerde haar zaad in mijn darmstelsel. Ze liet zich voorover vallen en gaf me een tongzoen: “Ik vind het altijd zo lekker om jouw kontje te neuken. Ik hou van je Peter.” Ik zoende haar terug: “En ik van jou, lieve Sammie.”

De volgende ochtend zaten we met zijn zessen aan de ontbijttafel. De gesprekken gingen over koetjes en kalfjes, tot Bram ineens een vraag stelde: “Het is misschien wat onbeleefd om te vragen en als jullie niet willen antwoorden is dat natuurlijk prima. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe de relatie van jullie vieren in elkaar steekt.” Sam begon te lachen: “Dat is voor jou een vraag en voor ons een weet” en ze gaf mij een knipoog. Die interpreteerde ik als dat ik gerust wel wat mocht vertellen. “Ik denk dat we onze gasten wel wat meer kunnen vertellen”, zei ik en richtte me vervolgens tot Bram. “We leven hier met zijn viertjes onder één dak en we hebben allemaal een relatie met elkaar.” Natuurlijk vertelde ik niet dat Sam en Nina dames met ‘wat extra’s’ waren. “De dames zijn allemaal biseksueel en we genieten van elkaar en van het leven. We slapen meestal in twee stellen in wisselende samenstellingen maar soms hebben we ook wel seks met z’n vieren.” Bram knikte: “Het lijkt mij allemaal wat ingewikkeld. Is er nooit sprake van jaloezie?” Ik schudde het hoofd: “Nee. Wij realiseren ons allemaal dat wanneer je anderen hun genot gunt, je dat genot zelf dubbel terugkrijgt.” Jeroen schudde zijn hoofd: “Niets voor mij. Ik ben best wel jaloers aangelegd in relaties. Als een andere man naar Bram kijkt, dan spelen die gevoelens meteen op. Dat heb ik al bij jou, terwijl jij met drie vrouwen samenwoont en duidelijk niet homoseksueel bent.” Ik besloot mijn biseksualiteit maar even niet te benoemen: “Het is jammer dat je jaloers bent aangelegd. Daarmee maak je het vooral voor jouzelf erg lastig. Jullie hebben een exclusieve relatie terwijl er bij ons geen sprake is van exclusiviteit. Wij gunnen elkaar alles. Eerst waren Sam en ik met z’n tweeën, later is Sofie daar bijgekomen en vervolgens Nina. Maar ik realiseer me dat een relatie zoals wij die hebben niet voor iedereen is weggelegd. Ik kan je eigenlijk maar één boodschap geven: geniet van wat je hebt, geniet van elkaar en heb het leuk.” Bram beëindigde het onderwerp met een plechtig ‘amen’.

Na het ontbijt namen we afscheid van onze gasten, ik met een ferme handdruk, de dames gaven de heren ieder drie zoenen op de wangen. “Bedankt chef”, zei Sam toen de heren de deur uitgingen en naar hun auto liepen. Ze stapten in en reden weg, terwijl wij ze uitzwaaiden. Achter hun auto sloot het toegangshek van ons landgoed vanzelf. Weer binnen constateerde ik dat we een prima avond hadden gehad. “Ja”, zei Nina, “een zeer geslaagde avond. Je hebt de heren geïmponeerd met jouw kookkunsten, Sam.” Zij knikte: “Maar we hebben het vooral samen gedaan, want ook jullie wijnkeuzes hebben daaraan bijgedragen.” Ik trok gespeeld een sip gezicht: “En ik heb natuurlijk niets gedaan.” Sam begon de lachen, liep naar me toe en kwam op mijn schoot zitten: “Jij hebt geweldig de peterselie gesneden.” Ze kuste me en schoof met haar kruis over de mijne. Dat bleef natuurlijk niet zonder gevolgen: ik kreeg een erectie. “En daar ga ik je nu voor belonen”, zei Sam. Ze stapte van mijn schoot en ging op haar knieën voor me zitten. Ze maakte vervolgens mijn broek los en bevrijdde mijn erectie uit mijn strakke spijkerbroek. Sam pakte mijn penis met haar hand vast en trok de voorhuid naar beneden. Ze gaf een kusje op mijn eikel en zei: “Dit is mijn bedankje voor je geweldige hulp in de keuken.” Ze sloot vervolgens haar lippen rond mijn eikel en liet haar tong daar met cirkeltjes omheen gaan. Met haar hand trok ze me in een rustig tempo af maar niet veel later versnelde ze die beweging. Ze bewoog haar hoofd nu ook op en neer en gaf me een geweldige pijpbeurt. Ik genoot met volle teugen van haar inspanningen en het duurde dan ook niet lang voordat mijn orgasme zich aandiende en in mijn stralen zaad in het heerlijke pijpmondje van Sam spoot. Toen ik klaar was, stond Sam met een mond vol zaad op en draaide zich om, vermoedelijk om het met de andere dames te delen. Maar Sofie bleek toen Nina op dezelfde wijze te verwennen als Sam net bij mij had gedaan. Sam liep op Nina af en gaf haar een tongzoen, zodat mijn zaad ook in haar mond kwam. Dat gaf blijkbaar het laatste zetje dat Nina nodig had. Haar lichaam schokte en zij spoot haar vocht in het warme pijpmondje van Sofie. Nadat Nina’s orgasme was uitgeraasd, stond Sofie op en liep naar mij. Ook ik kreeg een tongzoen, zodat ook ik kon genieten van het prostaatvocht van Nina. Ik voelde me volmaakt gelukkig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4803 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (22)”

Plaats een reactie