BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 6

Weekend was weer voorbij gevlogen en het was weer maandag dus school, vanavond lekker trainen en even koppie leegmaken.
Liz was vandaag thuis gebleven van school, ze had maar 4 uurtjes les en met haar buik en rug pijn had ze het wel best gevonden en mocht ze thuis blijven.
Rick was even langs gegaan na het 6e uur en had haar weer even gemasseerd en alle liefde gegeven die ze nu even nodig had in de vorm van een grote reep chocolade, was een tip van Suus.
Mvr de Pater had zelfs gezegd “Geef mij zo een man, wat een attente jongen is dat toch Liz.” Rick vond het allemaal prachtig, en na een colaatje en kusjes van Liz stapte hij weer op zijn fiets en ging die richting huis, klein omweggetje langs de voetbal kooi waar zijn maten waren, even uurtje balletje trappen en slap ouwehoeren. De meesten hadden nu ook een vriendin en plannetje voor een avondje weg met zijn allen werd snel gemaakt, ging altijd sneller zonder de dames erbij. Hij vertelde van de vakantie die ze gingen doen en boys wil be boys er waren er direct een paar die Rick vroegen om een paar Fotos van zijn lekkere zus te sturen, liefst topless uiteraard. Hij lachte deze vragen maar weg, in zijn hoofd wist hij uiteraard al dat dat niet ging gebeuren.

“He mafklappers ik ga mijn spullen pakken en zie jullie zo op het veld, laterssss” en hij scheurde naar huis toe.
Stormde naar binnen, dacht aan zijn tas en rende voor dat iemand wat kon zeggen naar boven, pakte zijn voetbal zooi bij elkaar en rende weer terug, gooide zijn tas op de tafel en greep een banaan uit de schaal
Esmeralda aanschouwde deze race door het huis en zei sarcastisch “Oh hoi pa en ma, hoi Suus. Oh leuk dat je er bent Rick hoe was school? Ja leuk, hoe was jullie dag?” Rick keek haar aan en zei iets van “Ben je aan het oefenen voor een toneelstuk ofzo met meerdere personages?”
Hans greep even in en legde hem uit dat niemand zo door het huis vliegt zonder ook maar even iemand gedag te zeggen. “Ja goed verhaal maar ik heb haast en we waren bij de kooi en nu moet ik racen naar de training want als ik te laat kom sta ik zaterdag reserve, doeii tot zo”
Bam deur dicht en de rust was er weer..Suus keek even om “ja jullie hadden na mij moeten stoppen, maar nee jullie wilden er twee. Nou dan krijg je dit, wat eten we?” Hans en Esmeralda keken naar elkaar aan de tafel, “wanneer worden kinderen eigenlijk leuk Hans?”
“Hé ik zit hier hė ik kan jullie horen” vanaf de bank.
Zucht, “we eten rijst met kip en groenten en oosters sausje” “Hebbie kroepoek” “Neem aan dat je wou zeggen heeft u of hebben jullie kroepoek gekocht? Reageerde moeders kortaf.
“Ja dat ja, Jeetje wat een sfeer gelijk, ik ben boven” en Suus liep naar haar kamer, apte Rick even om hem te bedanken voor het kut humeur van mama.
Hij apte terug, ben op tijd ik zeg zo wel sorry als ik thuis ben, gezeik altijd.
Train ze, gb xxx Suus.
…is aan typen…

Hahaha ik wou vragen gb??? Maar ik snap hem, tot zo xx.
Liz was niet bij de training dus moest hij eerst aan drie gasten uitleggen dat het niet uit was maar dat ze ziek was, training ging lekker hij kon alle frustratie eruit trappen en dat deed hij ook. Na iets meer dan een uur stuurde de trainer ze naar de douches en door naar hun moeders, tot woensdag niksnutten was het laatste wat hij riep. Ze waren geen niksnutten, met deze trainer / coach gingen ze zaterdag op hun sloffen kampioen worden thuis ook nog dus dat werd wel een feestje.
Fris en fruitig kwam hij weer binnen en liep direct naar zijn ma, kuste haar op haar hoofd en “sorry mama van vanmiddag, ik had echt haast maar zal er voortaan op letten, sorry” ze gaf hem een kus terug en zei dat zijn eten in magnetron stond. Druk append met Liz en Suus zat hij aan tafel, Suus stuurde continu fotos van bikini s, ze moest er een paar bestellen en afentoe een foto van haar borsten met een oops tekst erdoorheen, Liz wou weten hoe de training ging en of hij nog even langskwam straks.

“Mam is het goed als ik zo nog even naar Liz ga?
“Morgen wel gewoon school hė lieverd, maak je het niet te laat”
App terug, kom er zo aan xx.
Suus weer een bikini en die zag er echt leuk uit, ja deze Suus apte hij, “hahah die hangt in mijn kast stompie, ik heb hem toch aan nu”
Bord in de vaatwasser, en hij ging zijn spullen boven zetten, deed de deur open en zag Suus druk aan het passen.
“Looking good zussie” ze wenkte hem binnen en hij moest de deur dicht doen, meteen hing ze aan zijn nek en begonnen ze te zoenen, “heb je gemist vandaag Beertje” “ik jou ook” ze drukte zich helemaal tegen hem aan, “nog 4 weken Rick” hij kreeg een smile en kneep lief in haar kontje. “Je gaat naar Liz zeker?” Hij beaamde het en ze trok een pruil lipje, “morgen ben ik vroeg uit school en jij vrij toch, hmm ik zie mogelijkheden” nu lachte ze weer, “hup ga gauw naar Liz, kus…” Hij zoende haar en vloog de trap weer af, zei nu wel gedag en weg was die.

Liz zat beneden met haar ouders en begon te stralen toen ze hem zag, “Goedenavond meneer en mevrouw de Pater” en kuste zijn meisje.
“Je mag ook Renee en Miranda zeggen hoor jongen” zei haar vader, hij had een leuke oneliner in zijn hoofd en gooide die er maar uit, “is het nog te vroeg voor pa en ma??”
Miranda en Liz schoten in de lach, Renee “Hij heeft wel humor dat vind ik wel tof Liz”
En lekker tegen elkaar aan op de bank kon hij nog het laatste half uur van Oranjezomer meekijken. Liz tegen hem aan maakte zijn hoofd weer leeg, hij was zo gek van haar, zag de chocolade verpakking leeg liggen, en wees erna..”ja ik had het echt nodig vandaag, maar gelukkig gaat het nu iets beter nog 2 daagjes en dan ben ik er weer vanaf.” Miranda wou alles van de vakantie weten en nadat Liz begon te gapen keek hij op de klok, 23:00 ..”het spijt me mensen maar ik moet en Liz denk ook morgen weer naar school” samen nog even lekker staan zoenen bij de deur en binnen 10 min was hij weer thuis.

Zag dat Suus geapt had, een fimpje, hij ging op de wc even kijken en wow, ze was met haar eigen satisfyer aan het spelen en hij zag haar genieten en klaarkomen. Morgen dacht hij, morgen help ik haar zelf wel even. Stuurde een stijve paal terug met de tekst, dank je wel nu moet ik weer trekken.
Geen bericht terug, ze zal wel slapen, ging toch even kijken maar ze sliep al lekker.
Hij was aardig opgefokt door haar filmpje dus toch de druk er maar even afgehaald op bed.
Smorgens kwam hij Suus tegen in de badkamer en konden ze even snel zoentje wisselen en elkaar beetje gek maken, Esmeralda kwam ook de badkamer in, “Oh zijn jullie al aan het trainen voor twee weken badkamer delen?” Suus zei direct, “nou ik deel niks en doe zo de deur op slot, stel je voor dat hij mij gaat bekijken als ik aan het douchen ben”

Rick hoorde het aan, “nou Suus haal maar niks in je hoofd, ik wacht wel op de kamer tot je klaar bent”
Suus sneerde terug ” je zou niet weten wat je met mij zou moeten doen, zelfs niet als ik het voor zou doen”
Mama greep maar in, “kinders wees lief, niemand gaat iemand bekijken onder de douche”
Rick deed zijn handen in zijn boxer shorts, “ik ga nu douchen hoor” Suus lachte “bluf jongen, bluf dat je je boxer uit doet ”
Rick twijfelde maar deed het toch, en stond met zijn blote reet naar hun toe. “OMG , die gek doet het gewoon, ik ben weg” zei Suus
Esmeralda wist niet wat ze hiermee aan moest en liep ook maar weg.
Tijdens het ontbijtje zaten ze er alweer om te lachen, “jij hebt echt geen schaamte he broer?” En dat beaamde hij, ik douche al vanaf mijn 10e met andere op de voetbal het boeit mij echt niet, alle gasten hebben een pik en ballen en thats it.
Nou zei Suus “ik zou dat niet zo snel doen hoor”

Hij dacht enkel dingen, geile dingen maar zei verder niks. “Maar Rickster je hebt wel echt een waanzinnig mooi lijf en dat zeg ik als vrouw, echt hoor”
Hij kleurde ervan en bedankte voor het compliment
Esmeralda deed er nog een schepje boven op, “je hebt gelijk hoor Suus, de natuur heeft zijn werk goed gedaan”
Dames settle down, ik ben geen lust object van jullie twee..
Dames hadden het niet meer, “ik vind jullie eng ik ga papa roepen”
Hij pakte ze tas in, kuste ze moeder, Suus keek en tikte op haar wang, “ik zit hier hoor chipendale” lachend kuste hij haar wang ook en liep de deur uit.
De dames zaten samen aan tafel en Esmeralda vertelde dat ze Rick van de week al paar keer in vol ornaat was tegengekomen. Suus gaf ook aan dat ze hem al een paar keer gezien had in zijn blote kont en alles al eens bekeken had, moeders haakte in, “en hij is net als je vader goed bedeeld , arme kleine Liz”

“MAMA, toch foeii, hihi maar dat had ik ook al gezien Ja.” Bleven elkaar aankijken, “dit kan eigenlijk niet he Suus, we hebben het nu over Rick zijn piemel” en samen schoten ze in de lach. “Ja maar wel zijn mooie grote piemel” “nee Suus klaar dit kan echt niet, hem boeit het blijkbaar niet, hij loopt er zelf mee te koop” en ja kijken mag zei Suus.
Beide ruimde ze boel op en ook Hans was klaar en samen met zijn vrouw gingen ze naar werk.
Suus apte direct Rick met het verhaal dat mama naar zijn pik had gekeken en vond dat hij een mooie had.
Hij apte direct terug ,”wtf, waarom praten jullie over mijn tamp” Suus “omdat hij lekker is en mij lekker vult in mijn gaatjes” “vrouwen..zucht jullie willen maar 1 ding”
Suus” ja jouw pik in mij, dat wil ik, fijne dag op school lieverd, ik ga even wat scheren nu xx”
“Sloer ben je, maar wel een lekkere sloer, ik moet de klas in, tot zo lekkertje onee geil teefje”
“Hahah mag jij zeggen beertje”

De tijd ging niet echt snel en na Nederlands nog 2 uur economie en dan was hij vrij, had al tegen Liz gezegd dat hij vanmiddag Suus moest helpen met een kamer verbouwen dus hij kon ‘helaas’ niet afspreken met haar, gelukkig was Liz zelf ook druk vanmiddag.
Eindelijk klaar, al waren het maar 4 uurtjes op naar huis.
Suus was niet beneden, ook niet boven, huh dacht Rick, ze zou toch thuis zijn.

Hij wou haar appen maar ze was hem voor, ben er bijna stond er. Gauw even naar de plee dan dacht hij, en door naar boven, toch maar zijn pik even wassen, je weet maar nooit zei hij tegen de spiegel. Hé hij hoorde haar aankomen, snel naar beneden en daar was ze al. “He lieverd, waar was je?” Ze zei dat ze even boodschapje moest halen, vrouwen spulletjes, maar ze pakte hem meteen beet, “kom hier lekkertje” ze stond voor hem “zo loop jij mama een beetje gek te maken met je naakte lijf en lekkere pik? Arme mensje wist niet waar ze moest kijken” hij stond met een grote grijns, “nou mama mag er voor haar leeftijd nog wel zijn hoor, haar lichaam is nog behoorlijk strak van wat ik gezien heb” Suus keek hem aan, “geil je op mama ofzo?” terwijl ze zijn harde pik vast had. “Nee ik geil op jou nu want ik voel je tepels tegen mij aan.” Zoenend en wild tongend lagen ze op de bank, zeker drie uur hadden ze nog samen.

“Kom we gaan naar boven, ik wil wat uit doen”zei Rick. En zo belande ze op haar bed en waren ze beide naakt. “Je hebt echt een lekkere pik hoor, mooie dikke lul, juiste lengte, ik wil hem proeven” Suus trok hem af met zijn eikel tussen haar lippen, haar hand om zijn ballen en ze liet ze tussen haar vingers rollen. Hij probeerde bij haar billen te komen en Suus hielp hem een beetje en ging op zijn mond zitten. Hij snoof haar kut geurtje op, ” Oh Suus wat ruik je weer lekker” en likte haar lipjes, zijn handen op haar kont zodat hij haar billen iets kon spreiden en naar haar donkere sterretje kon zien. Zoog haar clit en liet zijn duim haar kutje inglijden, ze gaf een kreetje maar bleef hem zalig pijpen, zijn natte duim wreef nu over haar kontgaatje en langzaam drukte hij hem langs haar kringspiertje. Hij voelde haar vingers onder zijn ballen gaan en als hij het goed voelde wreef ze nu over zijn kontgaatje.

Lang leve nat wc papier dacht hij snel, ben ieder geval schoon daar. Ze probeerde een natte vinger in zijn kontje, wow dit was even anders zeg, hij stopte met likken en probeerde dit gevoel even te voelen. Suus stapte van hem af en ging tussen zijn benen liggen, “hup, Hup omhoog die benen” zei ze
Hij had wel een vermoeden wat ze ging doen, en werd soort nerveus. Ze moedigde hem aan door hem te helpen en duwde onder zijn dijbenen,”hoger man” hij trok zijn benen op, beetje onwennig allemaal dit, kwetsbaar vooral. En toen voelde hij Suus haar hand weer om zijn paal die wat slapper was van de zenuwen en haar tong op zijn kontgaatje. Ze likte zijn sterretje en hij ervaarde iets totaal nieuws, zijn pik schoot als een raket weer omhoog en hij gaf direct aan hoe fucking lekker dit was dat ze zo aan zijn gaatje likte, ” wist ik wel hoor, geniet er maar van schatje, word nog veel leuker” zo lag hij, benen omhoog handen in zijn knieholte terwijl Suus hem aan het rimmen en trekken was, “Oh my god Suus dit is zo lekker , please ga door” en ze duwde haar tong een stukje zijn kontje in.

Rick lag te genieten als een malle hoe hij gerimd werd. Toen ze even stopte voelde hij weer een vinger tegen zijn ster aan, “ontspan schatje” en ze duwde 1 vinger vrij makkelijk langs zijn ontspannen spiertje. Hij voelde dat ze haar hand draaide en toen kwam vinger twee erbij en ook die duwde ze zijn aarsje in. Dit voelde beetje gek, gevuld vooral, maar naarmate ze langzaam neuk bewegingen maakte werd hij meer ontspannen. Ze kwam weer omhoog en begon zijn ballen en pik weer te likken, haar vingers zaten nu behoorlijk diep in hem, elke keer op het diepste raakte ze iets in hem en hij kreeg het gevoel dat er zaad uit zijn eikel sijpelde terwijl hij niet eens klaar kwam.

Ze likte het er vanaf en begon dat plekje steeds sneller te bewerken terwijl ze zijn pik nu in haar mond had. Hij bleef het gevoel houden, van plassen of sperma maar het voelde zo goed en Suus neukte hem behoorlijk snel en diep nu terwijl ze aan zijn pik zoog. Het gevoel werd steeds heviger, het gevoel van klaarkomen maar het voelde zo anders en toen overmande het hem, het warme en drukkende gevoel van binnen en kwam hij klaar zoals hij nog nooit klaargekomen was, stralen zaad kwamen uit zijn pik hij bleef maar klaarkomen, ze bleef hem ook neuken met haar vingers, seconden lang kwam hij klaar, ze liet het maar uit haar mond lopen zoveel was het en toen ebte het gevoel langzaam weg en kon hij weer amdem halen, ze haalde haar vingers uit hem en met een paar natte doekjes die ze had liggen maakte ze haar vingers schoon en kwam ze naast hem liggen, met een handdoek maakte ze zoveel mogelijk schoon rond zijn pik, al zijn zaad wat ze niet weg kreeg plakte rond zijn pik die slap op zijn buik lag.

Ze kusten hem teder en wreef door zijn haar, “ik hou van je Rick” zei ze zachtjes hij opende zijn ogen en keek haar verliefd aan,”ik ook van jou Suus, wat doe je met me, dit is toch niet normaal lekker” Suus glimlachte, “kom schatje we gaan douchen” Samen onder de douche wou hij toch wel weten wat ze net gedaan had met hem, “Google maar prostaat melken” hij lachte maar zag dat ze het wel serieus meende. Alles plakte en werd weer schoon gespoeld, ze stonden weer tegen elkaar aan te vrijen onder de douche. Handen waren weer overal en hun tongen speelden samen. Rick waste zijn zus helemaal met haar douche gel en elk plekje werd gestreeld door zijn handen, eenmaal bij haar voetjes aangekomen zat hij al op de douche vloer en kuste hij haar kutje.

Ze stond te leunen tegen de douchewand en hij tilde één been van haar op en zette haar voet op het muurtje. Zachte strelingen over haar benen en billen, zijn warme adem voede ze tegen haar clit, ze pakte zijn hoofd en duwde zijn mond tegen haar warme plekje.
Hij likte tussen haar lipjes door en proefde haar warme geil, de warme stralen over haar hoofd terwijl ze zijn tong haar clit voelde bewerken, ze werd week in haar knieën toen ze ook twee vingers haar natte doosje in voelde komen. Oh wat genoot ze hiervan, zijn tong op en in haar kutje, hij kon zo lekker beffen. Zijn vingers drukte precies op de goede plekjes in haar doosje en zijn tong die precies snel genoeg en stevig genoeg haar clit beroerde, ze voelde haar orgasme opbouwen vanuit haar buikje en toen als een golf kwam het over haar heen, ze kreunde hard toen hij haar weer klaar gebeft had.
Hij liet haar voet staan waar die stond en leiden zijn eikel staand zo haar doosje in, op 1 been steunend hangend aan zijn nek voelde ze hem in haar onderlijfje stootte.

Dit vond ze zo lekker standje, hij raakte zo precies een heel gevoelig plekje in haar doosje.
Snelle stoote wisselde hij af met lange rustige stoten in haar. Ze hing met 1 arm om zijn nek, haar andere hand beroerde haar eigen clitje, hij bleef maar stoote in haar en ze voelde haar volgende orgasme zich al aankondigde, “Jaa Rick Oh wat lekker” hij voelde haar knijpen in zijn rug, hij hield haar staande met zijn handen op haar billen, ze kwam weer klaar en beet in zijn schouder. Rustig bleef hij zijn pik in en uit haar drijven, haar ogen draaide weg ze werd helemaal gek van zijn beukende paal in haar.
Ze hing nu helemaal aan hem en hij tilde haar op en sloeg haar benen om hem heen, weer begon hij haar onderlijfje te misbruiken en ze voelde zijn paal weer ongenadig in haar beuken. Haar rug tegen het glas haar kont in zijn handen, hij hield haar met gemak omhoog en kon zo heel diep in haar komen.
Ze wist niet meer hoe ze had, zo was ook zij nog nooit gebruikt, ze pakte zijn hoofd, “ik ga zo weer komen , ga door, misbruik me Rick , neuk me helemaal suf”

Hij verhoogde zijn tempo nog verder en hoorde haar rug tegen de glaswand klappen, haar verwilderde blik in haar ogen maakte hem super geil, hij was er bijna voelde hij, Suus ook merkte hij aan gehijg in zijn oor. “Oh schatje ik ben er bijna , neuk je sletje maar, Oh fuck je paal voelt zo goed in me” weer voelde hij haar nagels in zijn rug knijpen en haar tanden in zijn schouders, en toen ontplofte hij ook diep in haar.
Hij hield haar stevig vast onder haar kontje, “hou me vast , hou me vast Rick ik wil nooit meer zonder je” kreunde ze hard. Ze begonnen elkaar weer wild te zoenen en hij zoog aan haar tepels tot ze weer hard waren, hij wou haar helemaal niet meer loslaten, ondertussen gleed zijn slappe pik uit haar en voelde hij warm zaad langs zijn benen lopen wat uit haar lektje. Zo stonden ze daar minuten lang, hij droeg haar nog steeds en innig zoenend en zuigend aan haar borsten en tepels. De douche ging uit en hij droeg haar naar haar kamer legde behendig met 1 hand een grote handdoek op haar bed en lag haar erop. Kwam weer naast haar en streelde haar overal, ze lag met gesloten ogen, suf geneukt te genieten van zijn warme handen. Hij bleef haar aaien en strelen en wreef zachtjes over haar kutje. “Ga op je buik liggen” zei hij en ze draaide op haar buik, direct weer zijn warme handen over haar schouder en rug en ze ontspande helemaal onder zijn aanrakingen.

Haar billen kneden hij zachtjes samen met haar boven benen en hij pakte een kussen en legde dat onder haar buik neer, ze liet alles toe, ze was als was in zijn handen. Spreiden haar benen en ging er tussen liggen, kusjes voelde ze overal, dijbenen kuiten, hij sabbelde aan haar tenen, de rillingen en kippenvel overal nu. Hij kuste en likte zich langs haar benen omhoog naar haar billen, kuste elke plekje op haar billen. Spreiden haar billen en liet zijn tong erdoorheen glijden, helemaal van boven naar beneden en weer terug door haar lipjes, zijn eigen zaad nog proevend, door over haar sterretje. Spreiden haar billen weer en begon haar sterretje te verwennen met zijn tong, zachte kreuntjss uit haar mond, ze genoot hier zo van. Met het puntje van zijn tong bewerkte hij haar kleine gaatje, duwde zijn tong een stukje in haar kontgaatje en zij lag te genieten en zwaar te ademen terwijl ze weer zalig gerimd werd door hem. Hij verplaatste zijn aandacht naar haar warme plekje en begon met zijn duim over haar sterretje te wrijven terwijl hij nu aan haar clitje likte en afentoe zijn tong door haar kleverige lipjes liet glijden, weer terug naar haar clitje en zo bespeelde hij haar gaatjes, ze werd onrustig met haar kontje en hij bleef haar ongestoord heel teder en zacht verwennen met zijn mond.

Weer terug naar haar kleverige lipjes waar hij zijn eigen zaad weer proefde wat nog steeds uit haar lektje, zijn duim klein stukje in haar poepertje en er weer uit, blijven sabbelen op haar knopje, het lekken van haar doosje werd meer proefde hij, haar benen spanden zich aan, rustig verder sabbelen aan haar clitje zijn duim teasend in haar kontgaatje. Een gesmoorde kreun en gehijg toen hij haar weer over het randje gelikt had. Zo kroop hij naast haar en streelde haar rug en billen, lieve woordjes fluisterend in haar oor. Ze rolde om en kuste hem weer, haar natte haren haalde hij uit haar gezicht en keek naar haar voldane koppie en glazige oogjes, “mag ik hier blijven liggen voor altijd” vroeg ze aan hem, “zou wel lekker zijn nu ja maar kijkend naar haar wekker, we moeten ook nog wat opruimen en droog maken schatje.” Diepe zucht van Suus, ” ik wil dit soort sex elke dag met je, broer of niet, zoals als vandaag heb ik nog nooit meegemaakt Rick, nog nooit” hij kuste haar weer en stond op, droogde nog wat af en hielp haar overeind. Bed was gelukkig schoon gebeleven en droog , nu de douche nog even schoon en droog maken en alsof er nooit iets gebeurt was zaten ze driekwartier later op de bank met een drankje, stiekem even zoenen tot ze de auto hoorde.
Alsof er nooit wat gebeurt was begroeten ze hun ouders.

“Oh jullie zijn er allebij, dat komt mooi uit” zei Hans, wie van jullie gaat zo Chinees halen? Rick stak zijn hand op,” doe ik wel hoor”
En na het eten vertrok de één naar de sportschool en de ander naar haar vriendin Kelly.

Word vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 7656 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 6”

Plaats een reactie