BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (5)

TRIO

Het weekeinde daarop ga ik naar Tessy, mijn Boheemse schatje dat ik aan de HardCore Partyclub overhield. Het is naar Pilsen een treinritje van zo’n twee uur, het is de eerste keer dat ik echt buiten Praag kom en iets van het land zie. Omdat het boemeltje zowat bij ieder huis onderweg stopt heb ik alle tijd om het landschap en de dorpjes en stadjes te bekijken, heel gemoedelijk ziet het er allemaal uit. In Pilsen staat Tessy al op het perron en als ze me ziet rent ze met een gilletje op me af. Ze klimt tegen me op, slaat haar benen om me heen, zo zeg, ik heb dit ongeremde meisje gemist. Ze is zó springlevend, zó totaal niet gecompliceerd, ze voelt net als Roosje aan als een zielsverwant. We komen terecht in een heftige tongzoen terwijl om ons heen het treintje leegstroomt en iedereen het station uitloopt.

Pilsje in Pilsen

Als we zo onze eerste begroeting achter de rug hebben zegt Tessy een beetje giechelig: ‘hey Luuk, je moet eigenlijk zo snel mogelijk mijn bed in maar je bent nou wél in Pilsen, dus eerst een pilsje.’ En best wel trots vertelt ze dat de pils zoals we die nu overal kennen hier is uitgevonden en voor het eerst is gebrouwen. En het blijft niet bij één biertje, het worden er uiteindelijk drie of vier, heerlijk. We zitten samen op een bankje aan een terrastafeltje, lekker chill in het zonnetje en praten honderd-en-een bij over van alles en nog wat.

Het is net of we niet uitgepraat raken, het is gezellig en Tessy is écht leuk gezelschap. Tot ze me ineens out of the blue vraagt of ik ‘het’ nog vaak doe. Tegelijk legt ze onder het tafeltje haar hand op mijn kruis, waardoor mijn pik enthousiast een groeispurtje doormaakt. Ik kijk haar aan: ‘wat denk je? En jij?’ Ze lacht me liefjes toe en antwoordt ‘kijk eens om je heen. Zijn er hier toevallig óók jongens te zien?’ Ik moet daar hartelijk om lachen, ik heb echt wel in de gaten dat die meid de hele tijd aan het spotten is of er nog nog zo’n lekker ding met ’n bobbel tussen zijn benen langs komt. En dan is het mooi geweest, de seks roept, ik wenk de ober, reken af en trek Tessy die wel ’n tikje tipsy is omhoog. Bijna op een drafje vertrekken we, er is ineens bij ons allebei ontzettend veel aandrang om in bed terecht te komen.

Tessy woont iets verderop in het centrum en we stuiteren zowat haar appartementje binnen, al vanaf de voordeur aan kleren rukkend om elkaar zo snel mogelijk bloot te zien en voelen. Tot we in de woonkamer komen, daar zie ik een meisje dat ik me nog herinner van de HardCore club. ‘Oh ja, Luuk, dit is Janike.’ Janike staat op, ze heeft ongeveer dezelfde lengte als Tessy maar is verder het tegenovergestelde van Tessy. Janike heeft blauwe ogen en blond haar, net als ik, terwijl Tessy met haar kortgeknipte zwarte haren veel meer een exotisch meisje is om te zien. Janike hugt me spontaan maar dan vindt Tessy het mooi geweest, ze sleurt me mee de slaapkamer in.

Hongerseks

Ze geeft me daar onverwacht een duw waardoor ik achterover op haar bed val en voor ik besef wat er gebeurt heeft ze mijn broek al losgeknoopt en omlaag getrokken. Woest valt ze op mijn pik aan die in volle glorie tevoorschijn is gekomen, ze neemt hem in een keer bijna helemaal in haar mond en valt er met haar tong en zelfs haar tanden op aan alsof hij eraf moet. Ik neem Tessy’s hoofd tussen mijn handen en probeer het haar wat rustiger aan te laten doen maar het heeft amper effect. IJverig sabbelt en knabbelt ze aan mijn pik, neukt me dan nog verder op door zich steeds weer over me heen te bewegen. Mijn pik, die er al lang klaar voor was, verstijft nog verder en na amper een minuutje of wat schiet ik haar mond vol met mijn eerste zaad. Doordat ik er zoveel van aanmaak is het de eerste ronde altijd maf veel.

Tessy komt een beetje rood aangelopen los van mijn pik, slikt en likt alles weg en zegt dan ‘whow Luuk, dat is heftig. Ik hoef vanavond echt niet meer te eten.’ Ik lach om haar grapje en neem dan het initiatief over. Ik werk me overeind, trek Tessy haar shirtje over haar hoofd uit, haak haar behaatje los en krijg dan die onwijs gave bolletjes van haar vol in beeld. Ik neem ze in beide handen, streel ze zacht, masseer haar tepels stijf en als er dan zachte kreuntjes komen duw ik haar achterover. Ik knoop haar jeans los en trek alles tegelijk omlaag, tot ze helemaal bloot voor me ligt.

Mijn pik is nog steeds voor de volle honderd procent paraat en als ik haar kutje eerst goed glad heb gelikt schuif ik me met een gelukzalige kreun in een keer tot aan mijn ballen diep in Tessy. Ze slaat haar armen om mijn nek, haakt haar benen om mijn heupen en opent zich zo totaal voor me. Ik kijk haar aan, niet te geloven zo’n klik als ik met haar voel. We kussen, we tongen, we veroveren elkaar met onze monden terwijl onze onderlijven het feestje in hetzelfde ritme meevieren. Terwijl we zo heftig tongen neuk ik haar zachtjes, trek me een paar centimeter terug en glijd mijn paal dan weer haar tunneltje binnen, haar iedere keer weer net een millimeter verder open borend. Het voelt alsof al onze zintuigen ver open zijn gezet, alsof de manier waarop we in elkaar bezig zijn een soort drug is. Het verdooft ons en het enige wat er nog is en wat er nog toe doet hoe mijn pik in Tessy’s nauwe gladde opeisende warmte op en neer schuift en hoe onze tongen in diezelfde gladde warmte onze volledige monden van elkaar opeisen.

Zachtjes schuiven tijdens het neuken onze lijven over elkaar en daarbij kán ik niet anders, ik móet mijn borstkas keer op keer over haar tietjes wrijven, waardoor haar tepels als twee zachte spijkertjes in mijn vel krassen. Alles klopt, alles past, alles beweegt, alles is pure seks en passie, dit is voor hier en nu mijn meisje. Langzaam gaat ons tempo omhoog en komen we terecht in de rauwe seks, in het beuken en raggen, in het boren en dieper gaan, in het belegeren en binnentrekken, in een toestand die onze beide lijven een soort van oorlogje laat voeren met elkaar. Alsof we elkaar moeten overwinnen, elkaar alles moeten afpakken en tegelijk elkaar alles moeten schenken. In een straf tempo trek ik mijn zwaard nu iedere keer bijna uit Tessy’s schede en jaag het dan hard tot aan het handvat weer naar binnen, alsof ik haar over de kling wil jagen. En Tessy ondergaat het niet alleen, ze éist het ook, alsof ze me iedere keer weer naar binnen lokt, naar binnen rúkt, me daar vast wil houden, waardoor ik me met moeite uit haar terug trek, om meteen daarna haar al te missen en weer vol en hard bij haar binnen te komen. Thúis te komen.

Zonder waarschuwing zet Tessy het op een gillen, ze pusht me met haar hakken tegen mijn billen iedere keer weer om haar hard te pakken en zo komt ze klaar, open en volledig en eisend, een meisje dat al haar oerkrachten op me loslaat en me bij mijn kladden grijpt. En ik doe mee, ik pak haar en wíl haar en néém haar en pomp me voor de tweede keer helemaal leeg in haar. Kreunend en opnieuw tongend rollen we tegen elkaar geplakt op onze zij en komen even op adem. En dan vraag ik Tessy lepeltjes te gaan liggen, leg haar rechterbeen over de mijne, breng mijn pik opnieuw in haar en neuk haar op die manier chilled verder. Tessy draait haar bovenlichaam naar me toe, we tongen weer en ondertussen streel en ik masseer ik met mijn rechterhand haar tietjes, wrijf ik over haar gladde strakke buik, stimuleer een tijdje haar klitje, bewerk dan weer haar tietjes, en zo steeds weer door. Ik heb geen idee hoe lang we dit hebben volgehouden, op een of ander onbewaakt moment moeten we zo in slaap zijn gevallen.

Spelletje voor drie

Ik word wakker omdat er iemand naast me in bed kruipt. Het duurt even voor ik het besef, Janike, ze is koud en kruipt tegen me aan, komt ons gezelschap houden. Whow, lig ik ineens tussen twee meiden. Tessy reageert wat onrustig maar draait zich dan op haar zij, van me af, en slaapt verder. ‘Wat kom je doen’ fluister ik tegen Janike. ‘Ik hoorde jullie de hele tijd zo heftig bezig en echt waar, ik heb geprobeerd in slaap te komen maar het lukt niet.’ Tegelijk neemt Janike mijn pik in haar hand, die samen met mij ‘wakker’ is geworden en in zijn vertrouwde harde toestand alweer strak gespannen in afwachting is van nieuwe gebeurtenissen. Janike schuift zich op me, beweegt zich omlaag tot ik voel hoe mijn eikel tussen haar kutlipjes terecht komt en dan neemt ze me helemaal in zich. Met een lange diepe zucht eist ze me op en van mij mag ze, ze is onwijs nauw en mijn paal voelt zich direct thuis in haar.

Zachtjes begint Janike zich op en neer te bewegen, steeds diep over mij heen en die meid zat er wel tegenaan zeg, al na een paar minuten komt ze onwijs klaar. Ze bedekt mijn gezicht volledig met haar lange haren en met haar mond tegen mijn oor aan geniet ik van de geluidjes die ze maakt, ze kreunt en zucht en fluistert zachtjes ‘ohw ohw, dit had ik echt nodig.’ Ik streel haar over haar rug, leg mijn handen op haar billen, kneedt ze zachtjes, streel haar weer terug naar boven, ze voelt heerlijk soepel aan onder mijn handen, geen grammetje vet waardoor ik bijna vóel alsof ieder spiertje onder haar huid genietend meedoet. Steeds weer kromt ze haar bekken om me zo diep mogelijk in zich te krijgen en ik stel me mijn boorkopje voor zoals dat nu diep in haar roze nauwe vochtige tropisch-warme kloofje begraven zit en klaar is om haar nog verder uit te boren.

Maar zo ver komt het even niet want Tessy wordt onrustig en daarna wakker van het gedoe naast haar. En even later gilt ze bijna ‘what the fuck….’ en rukt en plukt ze aan Janike. ‘Kutwijf, zit je wéér aan mijn jongen’ en voor ik het besef ben ik in een serieus soort van girlsfight terecht gekomen. Tessy probeert haar vriendin van me af te rukken terwijl Janike zich met alles wat ze heeft aan me vastklampt, mijn pik nog steeds goed diep verankerd in haar en wat haar betreft gaat daar ook geen verandering in komen, geloof ik. Tot Tessy haar genadeloos hard aan haar haren van me af weet te sleuren en de dames naast me een heftig worstelwedstrijdje beginnen, mij en mijn verbijsterde arme pik aan ons lot overlatend. Ik laat het maar even gebeuren, er moet hier duidelijk iets aan de pikorde gedaan worden en daar moet je als haantje nooit tussen komen…

Na een minuut of wat verandert het sfeertje en hoor ik wat gegiechel loskomen. Op de een of andere manier is Tessy met haar gezicht tussen de benen van Janike terecht gekomen en heeft ze met haar mond vol de aanval ingezet op haar kutje. Janike klemt haar dijbenen strak tegen Tessy’s gezicht, om haar tegen te houden en er komt dan een benauwd gepiep tussen haar benen vandaan . Dat lijkt me wel het moment om me er mee te gaan bemoeien. Ik moet even wat kracht zetten maar spreid dan Janike’s benen ver uiteen, zodat Tessy bevrijd wordt. Die wurmt zich nog steeds wat nijdig over Janike’s lijf naar boven en als ze helemaal boven is en tietjes tegen tietjes op haar ligt en weer begint te bitchen grijp ik in. Ik pak haar stevig bij haar heupen en draai haar om, zodat ze op haar rug op haar vriendin komt te liggen.

Poortjes naar het paradijs

Ik kniel tussen de twee paar prachtige meisjesbenen, spreid eerst die van Janike zo ver mogelijk, leg daar die van Tessy nog verder uit elkaar overheen en krijg zo zicht op twee prachtige roze gleufjes, twee poortjes naar het paradijs, boven elkaar gelegen en totaal beschikbaar voor me.

De meisjes hebben wel in de gaten wat er gaat gebeuren en sluiten daarboven snel een wapenstilstand, draaien hun koppies naar elkaar toe en zetten een heftige tongzoen in. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze huisgenootjes dit spelletje vaker spelen maar ik vind het prima want dit is wat mij betreft een win-win-win situatie. Ik plaats mijn pik voor Janike’s paradijspoortje, schuif me all the way in haar, kriebel met mijn duim kort haar klitje en trek me terug. Janike kreunt teleurgesteld maar haar tijd komt nog wel. Ik herhaal het ritueel bij Tessy, schuif me stevig tot mijn ballen in haar, spies haar zo diep mogelijk aan mijn spit en stimuleer kort haar klitje. Dan verlaat ik haar en steek me weer in Janike. En terug in Tessy. En terug, diep in Janike. En opnieuw weer hard en dwingend bij Tessy naar binnen.

Dit is nieuw voor me, twee meiden tegelijk neuken die gewillig hun kutjes boven elkaar aanbieden en me keer op keer als hun heer en meester ontvangen. Zo gaaf en zo bijzonder om te voelen dat ieder kutje zo verschillend is. Bij Tessy zit er kort na het begin een bochtje in haar tunneltje waar mijn pik zich wringend doorheen moet duwen, wat de zenuwen in mijn eikel ontzettend stimuleert. Terwijl Janike haar boorgangetje bijna loodrecht haar lijf inloopt maar zo nauw is dat dat over de volle lengte van mijn pik weer hele andere feelings oproept. This must be heaven en chilled neuk ik tussen die twee paar ver voor mij gespreide prachtige meisjesbenen beide geile jufjes om beurten, ze ieder keer zo diep als maar kan aan mijn staaf rijgend.

Al gauw is er steeds weer een kreuntje of een zuchtje van het meisje van dienst als ik mijn pik in haar plant en niet lang daarna ontstaat er een kreunkoortje. Ik versnel de beurten en als na een tijdje de samenzang op zijn hoogtepunt is kom ik niet te geloven zó klaar. Mijn eerste zaad schiet ik in Janike, wissel dan snel van kutje en de rest krijgt Tessy diep in zich geschoten. Voor Tessy is dat ook het moment waarop ze steigerend klaar begint te komen en het is lief om te zien hoe Janike de tietjes van haar vriendin Tessy vol in haar handen neemt en haar tepels met wat knijpbeweginkjes heftig stimuleert, waardoor Tessy het luidkeels op een jammeren zet en helemaal wegdrijft in haar orgasme. Ik beweeg nog wat na in haar en laat ik me zwetend en uitgeneukt voorover op de twee meisjes vallen. Het lukt ons om een soort driedubbele kus op poten te zetten, het is niet van deze aarde zo fijn om tegelijk met deze twee meisjes zó verbonden te zijn.

Er komt nog éen deel.
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8087 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Praagse Meisjes (5)”

  1. Heerlijk Zara … kom maar op met het volgende deel … gewoon jammer dat het de laaste is in deze reeks.
    Een volgend verhaal zal zeker ook zo heerlijk in&aanvoelbaar geil zijn.

Plaats een reactie