BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 7

De volgende morgen kwam ik beneden en trof ik Angelien aan in haar nieuwe werkkleding. Ze moest weer een halve dag werken en ging normaal smiddags dan met 2 vriendinnen naar de sportschool. Maar aangezien ze gestopt was bij die sportschool, ze trainde nu enkel nog bij Manuel, was ik benieuwd of ze die middag ook bij Manuel ging sporten. “Ja,” antwoorde ze, “ik ga meedoen met een groepsles boxen bij Manuel, en heb daarna een afspraak bij de tattooshop voor mn 2e beloning.” Oh” vroeg ik, “de stalen buttplug die je vannacht droeg was dus niet de beloning?” vroeg ik haar en meteen verschoot ze van kleur. “Uhm, nee, dat niet, die moest ik van Manuel in, onderdeel van de training zei hij.” Oké, haar kontje werd dus getraind door Manuel, blijkbaar was hij er nog niet tevreden mee dus. Ik besloot het verder maar even te laten en maakte mn ontbijt en moest me haasten om op tijd op mn werk te komen. Ik had een korte dag gelukkig, maar in de ochtend nog wel wat belangrijke zaken te doen. Smiddags zou ik wat tijd voor mijzelf hebben en savonds ging ik trainen in de sportschool. Ik zat nog bij de sportschool waar Angelien eerder ook trainde, bleef dat maar gewoon doen had ik bedacht.

Toen ik begin van de middag net klaar was met de belangrijkste dingen en net wou gaan lunchen kreeg ik een appje van Manuel. “Kooi om, de training gaat verder” was het bericht. Ik liep snel naar het toilet en deed mn kooi om. Bij het verlaten van het toilet liep ik Wendel tegen het lijf. Ze groette me en hield me even staande. “Wat hoorde ik, gaat het goed met de training van Angelien, en die van jou? Ze heeft haar 1e beloning al te pakken begreep ik? En wat leuk dat ze vanmiddag mee gaat doen met de groepsles boxen. Benieuwd hoe ze zich staande houdt tussen al die mannen.” En ze lachte bij het laatste. Mannen, schoot er door me heen, hoorde ik dat goed, alleen maar mannen? En zou ze dan hetzelfde outfit aan als de vorige keer. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Een foto die Manuel me appte bracht duidelijkheid. Ze had dezelfde, weinig verhullende outfit aan als vorige keer en links en rechts van haar stonden 6 grote, zeg maar gerust enorm grote Antilliaanse mannen, groot, gespierd en onder de tattoos. Het onderschrift was al net zo beangstigend als de foto zelf. “Angelien kan bonuspunten pakken vanmiddag!”

Nu was ik zeker een beetje in paniek. 6, inclusief Manuel 7, enorme mannen, mijn vrouw in een weinig verhullende outfit, de 2e beloning die zie vanmiddag zou krijgen en de tekst over bonuspunten. Waar gaat dit heen? Ik besloot mn lunch te laten voor wat het is, doe nog de hoognodige dingen op kantoor en vertrek naar huis. Daar at ik wat en besloot wat afleiding te zoeken door een en ander in het huishouden te gaan doen. Er lag nog wat was, het hele huis moest stof gezogen worden en er moest nog wat dingetjes opgeruimd worden. Ik besloot te beginnen met het stofzuigen en merkte al snel dat door de beweging mn penis kooi flink heen en weer slingerde en dat werd prettiger toen ik besloot mn kleren uit te doen en alleen mn boxer aan te houden. Zo zoog ik het gehele huis en nadat ik klaar was besloot ik de was te doen. Na het opvouwen ruimde ik alles op en viel mn oog op een doosje die in de onderste la lag van Angelien haar kast. Ik haalde het deksel eraf en wat ik zag had ik nog nooit gezien. Ja, 1 ding, de buttplug die ze afgelopen nacht had gedragen. Maar de rest was nieuw. Ik kieperde alles op bed om eens goed te kijken wat het allemaal was. Naast de ene zaten er nog 2 buttplugs in, in 2 verschillende en nog groter formaat dan de 1e. De rest was allemaal kleding, of beter gezegd, lingerie en niet het soort wat ze normaal gesproken droeg. Geil, mini, ordinair, leer, lak, kant, van alles zat erin. Van setjes van bh en string, jarretels met gordel tot catsuits en leren harnassen. Dit had ik nog nooit gezien al had ik haar wel eens iets cadeau gedaan in de trend maar ze wou dat nooit dragen voor me, schaamde zich en voelde zich er niet prettig in. Alles zag er nog nieuw en ongedragen uit voor zover ik dat kon beoordelen en de datum van de pakbon bevestigde dat. Die was van gisteren. Ik keek even naar wat er allemaal op stond, ruim € 200,- aan kleding en speeltjes zag ik onderaan de bon. Toen viel mn oog op een kaartje wat op de bodem van de doos lag. Hier je eerste vervanging voor je huidige garderobe. “Deze keer heb ik het betaald, de volgende rekening gaat naar je man. Liefs Manuel.”
Ok, dacht ik, er komt dus nog meer en ik mag dat gaan betalen. Fraai is dat, hopelijk mag ik er dan ook van genieten dacht ik, maar waarschijnlijk bleef dat bij de hoop, Manuel zal wel andere plannen hebben.
Ik besluit alles netjes weer op te ruimen en zet het doosje weer terug. Als ik op mn horloge kijk zie ik dat het al bijna etenstijd is. Ik besluit Angelien een appje te doen hoe laat ze verwacht thuis te zijn. Ik zie dat Angelien het gelezen heeft maar krijg geen antwoord. Manuel stuurt wel een bericht. “Ze eet hier, je ziet haar vanavond pas”

Ik besluit dus maar iets simpels te maken aangezien ik alleen moet eten en ga daarna naar de sportschool. Nog niet binnen word ik al aangeklampt door 1 van de vriendinnen van Angelien. “He Andre, waarom sport Angelien niet meer hier, ik kreeg een appje van haar met iets over een persoonlijk programma wat ze gaat volgen? Hier hebben we ook hele goeie personal trainers toch?” “Ja, weet ik,” antwoord ik, “maar ze wou toch iets anders proberen, je zult het resultaat vast wel een keer zien” zeg ik en denk aan de 1e beloning die ze al heeft gehad met in mn achterhoofd dat er, Manuel een beetje inschattend, vast nog wel meer zullen volgen die voor de buitenwereld zichtbaar zullen zijn. Eenmaal binnen treft ik nog meer bekenden en telkens dezelfde vraag. Ik geef ze telkens hetzelfde antwoord. Ik ga lekker sporten, doe mn circuit zoals ik dat altijd doe en na tijd drink ik nog wat aan de bar. De vrouw die me als 1e aansprak komt even later naast me zitten. “Hoe zit dat nou met Angelien, ze is ineens weg, is vaag in haar antwoorden en zag haar laatst richting haar werk gaan ik kleding waar ik haar nog nooit in gezien heb.” “Tja, “zeg ik nonchalant, “Ik weet het ook allemaal niet, vraag het haar eens als je haar tegenkomt.” Ik heb eigenlijk niet zo`n zin in dit gesprek dus ga snel naar huis.

Daar aangekomen is Angelien nog steeds niet thuis, wel heb ik een appje van haar. Het loopt allemaal uit, wordt laat, ga maar slapen, ik zie je morgen weer. Ik kijk nog wat tv, ga douchen en besluit maar vroeg op bed te gaan, nog steeds met mn kooi om want ik heb nog geen bericht van Manuel dat hij weer af mag. Ik check nog een keer mn telefoon voor ik om 22.00 ga slapen, nog steeds niks. Als ik een uur half uur later mn telefoon hoor trillen kijk ik meteen. En inderdaad, wat ik al dacht, een appje van Manuel. “Angelien is een goede leerling, ze heeft weer veel punten verdiend vandaag en mn vrienden hebben haar ook goedgekeurd. Ze komt zo thuis, je kooi mag dus af!” Even later nog een berichtje van Manuel. Wat ik dan zie schrik ik wel van. Angelien staat naakt, met haar armen in de lucht en haar polsen vastgebonden aan een fitness toestel. De 6 mannen van de vorige foto staan ernaast, net als op de vorige foto maar ook allemaal naakt, en allemaal met een enorme stijve pik, zeker zo groot als die van Manuel. Onder de foto staat: “2 was vandaag genoeg, volgende keer meer!

Ik weet niet wat ik zie, 6 mannen met een gigantische knuppel als pik, mijn vrouw naakt en vastgebonden, de tekst dat ze veel punten heeft verdiend, het feit dat ze zo laat thuis is, allemaal dingen die mn kop op hol brengen maar me stiekem ook mega geil maken want zodra ik de kooi af doe groeit mn pik naar standje knalhard. Als ik mezelf rustig aftrek hoor ik beneden de deur open en dicht gaan en even later hoor ik Angelien de trap op komen. Ze komt niet naar de slaapkamer maar loopt meteen de douche in die ik even later aan hoor gaan. Een minuut of 10 later komt ze de slaapkamer binnen en begroet me met een kus. “Sliep je nog niet?” vraagt ze me en ik schud van nee. Ik let goed op haar oren, benieuwd of ze daar weer een “beloning” heeft gekregen. Blijkbaar valt het op dat ik zo opvallend kijk en Angelien zegt: “Ik mag de beloning nog niet laten zien van Manuel, het is namelijk nog niet compleet en pas als het helemaal klaar is mocht jij het zien.” Ik vraag haar of ze wel mag vertellen wat het is maar ook dat mocht niet van Manuel. “Mag je wel vertellen hoe het geweest is tijdens de box training?” vraag ik haar en ze krijgt, meteen een kleur. “Ik heb veel geleerd, stoten opvangen, hoe je moet staan op je voeten tijdens een gevecht, pijn incasseren, maar ook dat er aan het eind, als je goed je best doet een beloning is. “Het was me duidelijk dat dit niet haar eigen woorden waren maar dat ze dit moest, of mocht zeggen van Manuel. Ik besloot maar niet verder te vragen en wenste haar welterusten en ging slapen. De volgende morgen moet ik weer werken, het is Angelien haar vrije dag die ze vaak besteed aan het huishouden en boodschappen. Aangezien ik de dag ervoor al een groot gedeelte van het huishouden heb gedaan hoeft ze weinig meer te doen en zegt dat ze heeft afgesproken met vriendinnen om te gaan winkelen en bij te kletsen.

Dat doet ze wel vaker, meestal blijft het bijkletsen want iets nieuws kopen doet ze niet vaak. Ik ben erg benieuwd of de vriendin van de sportschool die me gisteren 2 keer gevraagd had naar Angelien ook meegaat maar besluit niks te zeggen, straks vertel ik te veel. Ik maak me klaar om weg te gaan terwijl Angelien boven zich aan het omkleden is. Als ze beneden komt heeft ze weer bijna hetzelfde aan als naar haar werk, alleen het witte bloesje heeft plaats gemaakt voor een soort satijnen glimmende zwarte blouse, laag uitgesneden en daaronder duidelijk zichtbaar een spannende bh met veel bandjes die met gouden ringetjes aan elkaar zaten. Ik weet alweer niet wat ik zie, en ben erg benieuwd wat haar vriendinnen hiervan gaan vinden. Al haar vriendinnen waren van het type, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Hun kleding sloot daar precies bij aan, netjes, prima verzorgd maar weinig spannends of uitdagend. Ze keek me wat verlegen aan, alsof ze zelf ook wist dat dit totaal anders was dan iedereen haar kende. Ze kuste me, wenste me een fijne dag en ik haar ook en vertrok. Mijn kooi had ik, zoals de laatste dagen elke keer, gewoon bij me, maar was benieuwd of ik hem vandaag nog nodig zou hebben.

Eenmaal op kantoor had ik al mn aandacht nodig bij mn werk en dacht ik, gek genoeg niet aan Angelien. Pas toen ik savonds thuis was moest ik er weer aan denken, haar autootje stond er nog niet dus ze was nog niet thuis. Ik keek op mn telefoon en zag een appje van haar. “Ik kom zo, moest nog even ergens langs voor de beloning” Meteen kreeg ik een stijve en dacht: “Zou ik het vanavond dan wel te zien krijgen?” Maar die hoop werd helaas geen werkelijkheid, ze appte me nog en keer: “Nog even geduld, je mag het en kan het nog niet zien, het is nog niet af.” Ik werd steeds nieuwsgieriger, wat het zou zijn. Ik appte haar terug of ze wel thuiskwam eten maar kreeg al snel reactie. “Nee, na de afspraak moet ik meteen door naar Manuel voor training. Wordt weer laat vanavond. En doe je kooi om, dan krijg ik weer een extra punt van hem” Een extra punt, dacht ik? Ja leuk, maar naast het ene ringetje in hoor oor had ik van alle punten die ze verdiend had nog niks gezien. Even dacht ik erover om een keer te weigeren, maar durfde het toch niet dus besloot nog voor dat ik ging koken mn kooi alvast om te doen. Net nadat ik mn eten op had appte Manuel: “kooi om, wil bewijs zien!” Ik stuurde meteen een foto terug en kreeg ook meteen antwoord: “Je was al voorbereid? Goed zo, ik zal Angelien ervoor belonen.”

Ja, dat had ik natuurlijk niet verwacht, maar wie weet zou ik ooit ook eens van die beloningen mogen meegenieten. Ik besloot maar wat tv te gaan kijken en ging weer vroeg op bed, met kooi. Toen ik voor mn gevoel al een halve nacht geslapen had hoorde ik beneden geluid en even later voetstappen op de trap, gevolgd door het geluid van de douche. 10 minuten later kwam Angelien naast me in bed liggen. Ik begroette haar en haar enige antwoord was “ik ben kapot, moet slapen” en voor mn gevoel viel ze meteen in slaap. Toen ik die ochtend naar beneden ging sliep ze nog, ik besloot haar maar te laten liggen aangezien ze die middag pas aan het werk moest. Beneden trof ik een flink aantal tassen aan met kleding, niet van de winkels die ik gewend was. Een blik in de tassen deed me verbazen. Leren broeken, doorzichtige bloesjes, korte rokjes, hoge laarzen met hoge hakken, lingerie, en dan niet de Hema bh`s en slips die ik van haar gewend was, maar sexy, geile en misschien wel hoerige lingerie. Ik wist echt niet wat ik zag, ze zou gaan winkelen met vriendinnen, die in mn ogen dezelfde kledingstijl, en dus waarschijnlijk ook dezelfde Hema ondergoed droegen als mn vrouw maar zouden ze hierbij geweest zijn toen dit gekocht werd? Ik snapte het niet meer, waar was Angelien, of moest ik zeggen Manuel, mee bezig. En waar zou dit eindigen? Ik ging verder, moest ten slotte gewoon werken vandaag, nam mn ontbijt en vertrok.

Net op mn werk aangekomen kreeg ik een appje van Manuel. Even schrok ik, zou Angelien alweer bij hem zijn schoot er door me heen? Maar nee, het was een berichtje. “Gisteren heeft je slet zich weer voorbeeldig gedragen. Ze heeft haar vriendinnen laten zien dat ze gaat veranderen door samen te gaan winkelen, En daarna heeft ze weer goed haar best gedaan tijdens de kickboks les. Ohja, tussendoor is er weer gewerkt aan haar beloning, ze spaart goed door dus de volgende beloning komt er al aan terwijl deze nog niet klaar is.” Een minuutje later volgen 2 foto’s. 1 van Angelien, liggend in een stoel bij de tattoo en piercing shop. Wat er gebeurd is niet te zien maar wel is duidelijk dat haar bovenlichaam bijna of volledig naakt is. Van de 2e foto schrik ik veel meer. Angelien staat weer, net als laatst, naakt en vastgebonden aan een sporttoestel. Dezelfde 6 mannen van laatst zijn ook te zien, allemaal naakt. 1 staat voor en 1 achter Angelien en de ander 4 staan eromheen met een enorme paal. Het onderschrift is al even schrikbarend: Beide gaatjes kunnen nu een knuppel ontvangen, en dat ook nog eens tegelijk. Ze doet het goed, bonuspunten zijn binnen. Ik kijk mn ogen uit, zoom in, uit, kijk nog een keer en krijg dan -nog een appje……van Manuel…. met een filmpje…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8132 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 7”

Plaats een reactie