BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ben ik nu een nimfomane? Deel 3

roodharige nymfomane in een geile buiEen paar weken later, Marc had zijn dochters die week, ik kwam van de gym toen ik Ruben in de supermark bij mij om de hoek tegenkwam. Ik ken Ruben van kunstenaarsfeestjes waar ik met mijn ex Bas weleens naar toeging. Ruben een grote robuuste stoere vent, nodigde me uit om zijn nieuwe werk te bekijken in zijn atelier. In een oude garageloods vlakbij mij met mooi daklicht stonden een paar sculpturen en schilderijen. Ruben vertelde dat hij de volgende week een expositie had en al twee schilderen had verkocht. Terwijl ik de schilderijen bekeek maakte Ruben een fles wijn open en zetten twee glazen en olijven op een tafeltje. Ik had mijn jas uitgedaan.

Ik voelde zijn ogen over mijn lichaam gaan. Langs mijn lange slanke benen naar mijn kontje. Ik had een strakke sportlegging aan. Ik voelde mijn opwinding opkomen. Ik zag dat mijn tepels strak stonden in mijn zip sportbeha. Ik plofte neer in de grote leren chesterfieldbank die midden in het atelier stond. Ruben schonk de glazen vol en ging naast me zitten. We proosten. ‘Je bent nog steeds even mooi met je rode krullen. Wat was ik jaloers op Bassie’, zei hij. ‘Wat wilde ik je toen graag neuken’. Ik keek hem aan en antwoorde ‘toen, en nu niet meer?’ en keek hem uitdagend aan. Zijn hand legde hij op mijn knie en ik voelde die langzaam aan de binnenkant van mijn been omhoog gaan. Ik voelde mijn kutje tintelen. Zijn hand ging over mijn kruisje. Hij bleef mij aankijken en ik hem. Hij deed de rits van mijn sportbeha naar beneden en ontblote mijn borsten.

Hij kneep in mijn stijve tepel, een tintelende pijn. Ik kreunde. Ik deed mijn mond open en likte mijn lippen. Ruben likte aan mijn tepel en beet er zachtjes in. Ik kreunde weer. ‘Mag ik je neuken vroeg Ruben’. ‘Misschien’ antwoorde ik. ‘Ga staan’. Hij gehoorzaamde. Ik deed zijn riem en broek los. Zijn broek en onderbroek vielen naar beneden. Ik zag een flinke pik en pakte zijn zware balzak in mijn hand. Ik kneep met kracht in zijn zaadballen. Ruben kreunde. Zijn pik was inmiddels knuppelhard geworden en zijn eikel glinsterde van het voorvocht. ‘Ja, zei ik, je mag me neuken, maar eerst mij verwennen’. Hij deed mijn sportschoenen uit en stroopte mijn strakke legging van mijn lange slanke benen af. Ik spreidde mijn benen en ik voelde zijn tong over mijn schaamlippen gaan. Hij zoog aan mijn klitje en beet even in mijn schaamlippen.

Een heerlijk ervaren man die me liet genieten. Hij beet harder in mijn lippen. Wat zalig die tintelende pijn. Ik kronkelde op de bank bij mijn orgasme. hij haalde twee vingers door mijn natte poesje en smeerde mijn geiligheid op mijn lippen. We tongde. ‘Nu mag je me neuken’ zei ik. In een keer boorde hij zijn dikke pik tussen mijn schaamlippen. Na enige tijd draaide hij me om op mijn knieën. Hij ging achter me staan en hij gaf een flink pets op mijn billen. Ik schreeuwde het uit en gelijker tijd ramde hij zijn pik mijn kutje in. Mijn billen gloeiden. Hij haalde zijn pik na twee lange diepe harde halen uit mijn kutje en haalde zijn vingers door mijn kutje en kneep hard in mijn schaamlippen. Ik schreeuwde het uit en weer stootte hij zijn pik mijn gloeiende kutje in. Hij had mijn tepels tussen zijn vingers en kneep ze af. Met lange halen neukte hij. In een totale extase kwam ik klaar en een fractie later voelde ik zijn lichaam verstijven om vervolgens met een brul zijn lading in mij te spuiten.

We plofte op de bank neer. Hij gaf me mijn wijnglas aan. Ik voelde zijn sperma en mijn eigen sap uit mijn kutje druipen. Ik trok mijn benen op. Plots sprong Ruben op van de bank en begon met spullen te schouwen. Hij legde een lange plank op twee schragen en haalde een barkruk tevoorschijn. Met de afstandsbediening liet hij een enorm scherm naar beneden zakken. Hij vroeg me op de kruk te gaan zitten met mijn beide armen leunend op de plank achter me. Hij pakt zijn fototoestel en riep me toe mijn kin omhoog te doen, geil te kijken en mijn benen wat meer uit elkaar te doen. Enthousiast maakte Ruben zijn foto’s. ‘Wat een uitstralingen, wat een geilheid’ riep hij uit. ‘Wat een mooi rood toefje schaamhaar!’

Toen moest ik me omdraaien en naast de barkruk gaan staan met mijn linker arm op de plank licht naar voren gebogen. ‘Naar de camera kijken. Je benen meer uit elkaar, op je tenen staan en zwoel en verleidelijk naar mij kijken’ riep hij enthousiast terwijl ik het klikken van de camera hoorde. Ik was zo opgewonden. Naakt geil poseren, ik voelde mijn poesje steeds natter worden. Mijn tepels stonden stijf. Hij liep naar me toe. Ik zag dat hij niet alleen enthousiast was, maar ook super geil. Zijn pik stond recht omhoog. Hij legde de camera op de plank duwde mij met mijn buik op de barkruk. Ik deed instinctief mijn benen uit elkaar en opende mijn kutje. Heerlijk neukte hij me. Ik kwam direct klaar. Na ons orgasme vielen we in de grote lerenbank. We dronken onze wijn en Ruben liet me de foto’s zien. ‘Ik ga twee schilderijen van je maken. Vind je dat goed?’ ‘Ja, maar dan wil ik beide schilderijen van je krijgen’. Het bleef even stil en ik zag hem mij van top tot teen bekijken. ‘Goed dan wil ik je wel blijven neuken’. ‘Ja, antwoordende ik, je mag me blijven neuken’. ‘Neem volgende keer hoge zwarte sexy laarzen mee’ vroeg Ruben toen ik naar huis ging.

Twee weken later ging ik met de mijn zwarte lieslaarzen met een naaldhak naar Ruben. Hij had alles klaargezet. Hij schonk me koffie in en ik kleedde me op zijn verzoek uit en deed mijn sexy laarzen aan. Op zijn aanwijzingen ging ik net zo tegen de plank op de barkruk zitten als de vorige keer. ‘Wat geil’, fluisterde hij ‘doe je benen iets uit elkaar’. Hij haalde mijn toefje rood schaamhaar door zijn vingers. ‘Geweldig deze laarzen die tot halverwege je dijen komen’ merkte hij op. Ruben maakt weer foto’s en zette een ezel neer met een schilderdoek van 1.60 bij 0.80m en begon te schetsen. Ik voelde me begluurd als een exhibitionist. Na tien minuten zette hij een ander doek op zijn ezel. Op Rubens aanwijzing ging ik in de andere pose staan met mijn rug naar hem toe met mijn benen uit elkaar. Hij gaf me een pets op mijn billen.

Ik was al opgewonden, maar dit maakte me super geil. Hij ging met mijn zijn vingers door mijn kutje een kneep even in mijn schaamlippen. ‘Wat een geile pose’ zei hij. Een heerlijk gevoel maakte me van mij meester. Volledig bloot, kwetsbaar en sexy terwijl Ruben gekleed alles met me kon doen. Mijn poesje was kletsnat. Hij maakt foto’s, waarna hij weer schetsen achter zijn ezel op het nieuwe doek maakte. Ik keek zo verleidelijk mogelijk. Wat was ik geil. Na een minuut of tien kon ik het niet meer houden. Ik duwde Ruben op de lerenbank, maakte zijn broek los, pijpte en klom op zijn bikkelharde pik. Ik had direct mijn ontlading. Ik ging van hem af en nam weer mijn pose aan bij de barkruk. Mijn geil en Rubens sperma liep langs mijn benen. Ruben schetste in zijn blote kont verder. Ik zag zijn pik groeien. Ook hij kon het niet meer houden van geiligheid. Hij stapte op me af drukte zijn stijve vanachter mijn kruisje in. Ik lag voorover op de barkruk met mijn lange slanke benen uit elkaar in mijn hoge sexy laarzen terwijl Ruben te keer op mij ging tot hij brullend klaarkwam.

In de weken die volgden ging ik in het weekend, als Marc zijn dochters had, bij Ruben langs en zo nu en dan ook door de week direct na het werk als Brain geen tijd voor me had. Dan voldeed ik aan mijn verplichtingen jegens Ruben en liet ik me lekker verwennen en vol spuiten. De schilderijen vorderden en werden steeds mooier en opwindender. Na een paar maanden waren ze klaar.

Ruben is van de week de schilderijen bij mij komen ophangen. Tot mijn verrassing kwam hij met een vriend. De mannen gingen op mijn aanwijzing de slaapkamer in en hingen een rail op tegen het plafond boven mijn bed en hingen de twee enorme schilderijen eraan op. Bijna levensecht hing ik daar aan de muur leunend aan de bar van een café bij de één kijk je regelrecht tegen mijn kutje aan met mijn rode toefje schaamhaar. Mijn pronte borsten hebben stijve tepeltjes. Bij de andere kijk je aan tegen mijn ronde billen en mijn roze schaamlippen tussen mijn lange slanke benen in sexy laarzen. Bij het ene schilderij kijk ik geil en bij de andere kijk ik brutaal verleidelijk. Ik zag de twee mannen verlekkert naar mij kijken op de schilderijen. Ik voelde mijn kutje kloppen. Ik zag de bobbels in de spijkerbroeken van de mannen. Ik kon mezelf niet meer beheersen. Ik stond op van mijn bankje en liep naar de mannen en wreef over hun bobbels in hun broek.

Ruben deed de rits van mijn jurkje naar benden en ik liet met plezier het jurkje over mijn hoofd uittrekken. Ik voelde de warme handen van de vriend mijn borsten omvatten en hij kneep zachtjes in mijn stijve tepels. Ik deed mijn slipje uit en ging op bed liggen. De mannen ontdeden zich snel van hun kleren en de één dook tussen mijn benen en de ander bood zijn lekkere pik aan om aan te sabbelen. Van opwinding van de twee mannen die mij beminden kreeg ik snel een heftig orgasme. De vriend drukte al snel zijn pik mijn kutje in. Gelijktijdig neuken en pijpen valt niet mee. De mannen wisselden elkaar telkens af. Er leek geen einde aan te komen. Met mijn benen in mijn nek, met mijn benen opzij en dan weer doggy en ze bleven afwisselend hun pikken diep en lang in mij pompen. Onderwijl zogen ze aan mijn tepels of knepen erin. De opwinding hielt ook bij mij heel lang aan tot ik ontplofte met een schreeuw van genot. Ik nam de pik die niet in mijn kut te tekeer ging in mijn mond en zoog die hardvochtig af. Ik voelde zijn opwinding opkomen. Ik kneep in zijn balen. Hij haalde zijn pik uit mijn mond en spoot in drie stralen zijn sperma over mijn gezicht.

De vriend bleef mijn kutje bewerken. Tot ook hij zijn lading over mijn gezicht spoot. Wat vernederend, wat geil! Mijn gezicht vol sperma. Ik waste mijn gezicht en de mannen kleedde zich aan en ruimden hun gereedschap op. Ik liep in mijn peignoir naar de keuken en bood hen een biertje aan. Ik zag ze naar mijn slanke frêle lichaam kijken en hun begeerte. Ik voelde mijn opwinding weer opkomen. Toen ze hun biertje op hadden vroeg ik of ze me nogmaals wilde neuken. Ik draaide me om met mijn borsten op de tafel en deed mijn benen uit elkaar en ja hoor ik voelde een pik mijn kutje inglijden. Zo lag ik met mijn hoofd op mijn armen op de tafel terwijl twee pikken afwisselend lekker lang mijn kruisje ingingen tot ze klaar waren. Ik dankte ze toen ze vertrokken en ging ik lekker lang onder de douche.

De afgelopen dagen heb ik me afgevraagd wat is me het afgelopen jaar overkomen. Ben ik een nimfomane? Ik – het altijd zo deugdzame meisje – gaat vreemd en ik laat me nu door meerdere mannen neuken. Ik kan niet wachten om geneukt te worden en nu heb ik me zelfs door twee mannen tegelijkertijd laten neuken, waarvan ik er één niet eens kende. Wie en wat ben ik? Ben ik een nimfomane?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10154 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie