BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 8

Het was rond 7 uur toen Annelies ons wakker maakte. Ik ging snel even de douche in en spoelde me. Toen ik beneden aankwam zei Cindy dat ze nog nooit zo goed had geslapen gedurende haar ongesteldheid. Ze zei: dat bovenbeen van jou op mijn buik heeft veel goed gedaan. Ik zei: mijn zus heeft me dat geleerd alsmede een warme kruik te gebruiken. Dat schijnt ook goed te werken. Cindy zei: ik denk dat je voortaan bij onze ongesteldheden maar bij ons moet slapen. Mam en Annelies hebben daar geen problemen meer mee. Ik antwoordde: Chantal voorlopig ook niet meer. We hadden ontbijt en terwijl ik mijn portie eieren aan het verorberen was kwam Carmen ook aan tafel zitten en nam ze ook haar ontbijt. Direct daarna zei Carmen: tijd om te gaan, we hebben een drukke dag vandaag. We gaan eerst naar Gina en daarna laten we ons eens lekker masseren. Roxy komt ook naar Gina toe. We stapten in de Peugeot van Carmen en reden naar het huis van Gina.

Daar aangekomen zag ik direct dat Gina had lopen huilen. Haar ogen waren dik en opgezet. Ik zei tegen Carmen: wacht jij maar op Roxy dan kan Gina me haar huis laten zien. We liepen door de woonkamer, eetkamer en keuken. Het was een prachtige monumentale villa. Ze vroeg of ik ook de bovenverdieping wilde zien en ik zei: ok we liepen naar boven en ze zei: dit is mijn studeer kamer en dat is de kamer van mijn dochter Jet. De laatste kamer was de slaapkamer van Gina zelf met een eigen badkamer. Ik liep de kamer in en ging op de rand van het bed zitten en zei tegen Gina: kom eens naast me zitten en vertel me eens waarom je hebt lopen huilen. Ze ging naast mij zitten en zei: is het zo duidelijk te zien? Ik knikte en ze ging verder en zei: het zijn de problemen met mijn dochter. Ze luistert niet, is onbeschoft tegen mij en mijn kennissen en steelt geld uit mijn portomonee. Ik weet niet meer wat ik met haar aan moet. Ik zei: wil je dat ik je help met een oplossing? Ze zei: denk je dat je dit kan oplossen? Ik zei: zolang jij niets doet om het te saboteren denk ik dat ik haar wel kan laten luisteren.

Gina keek me lachend aan en zei: ik beloof het. Ik zei: nu voor de rest van het huis. Ze nam me mee naar de kelder en zei: dit was mijn man’s ruimte. Een deel was afgesloten door een grote plexiglas wand. Ze zei: daar had mijn man zijn wijn collectie. Ik heb de wijn opgemaakt toen mijn man aan leververstening is gestorven. De ruimte is nu leeg. Ik keek rond en zag een eenpersoons bed. Ik vroeg: kan die ruimte afgesloten worden? Gina zei: ja en afgesloten kan je er ook niet uit. Ik vroeg haar de ruimte te openen en met een speciale sleutel maakte ze de deur open. Ik pakte het matras van het bed en sleepte het de ruimte in. Ik zei: lekker koel hier en Gina zei: een complete installatie om de wijn goed te kunnen bewaren. Hij staat nu op 16 graden. Ik vroeg haar om deze op 21graden te zetten en Gina liep naar het controlepaneel en maakte de wijziging. Ik vroeg haar of ze ook nog een paar emmers had, liefst met deksel. Ze zei ik heb er een met deksel en een zonder deksel. Ik zei vul de emmer zonder deksel maar met water en zet deze maar in de ruimte en de andere emmer met deksel ernaast. Ik zei: zo nu ga ik ontbijt en lunch klaarmaken voor je dochter. Heb je ook nog flessen met water? Ze zei: in de koelkast staan liter flessen evian. Ik zei pak daar maar twee van en zet die ook maar in de ruimte.

Gina keek me vragend aan en ik zei: niet vragen vanmiddag mag je kijken. We gingen terug naar boven en ik maakte 3 pakketjes klaar met brood en beleg en deed die in de koelkast. Terug in de woonkamer vroeg ik de sleutel van de wijn opslag. Gina gaf die aan mij. Ik zei die krijg je over twee weken terug. Ik kom elke dag na school even naar je huis om dingen te organiseren en heb dus eigenlijk ook een sleutel van je huis nodig. Gina keek Carmen aan en vroeg: kan ik hem vertrouwen? Carmen zei: ik vertrouw hem met mijn leven en dus denk ik ja, je kan hem ook vertrouwen. Gina pakte een reserve sleutel uit de kast en gaf hem aan mij, nog steeds mij vragend aankijkende. Een kleine 10 minuten later kwam Roxy aan op de fiets. Ik zei: nou dames, waarnaartoe? Carmen zei: naar de Chinese massage tent. Ik zei en wat gaan we daar doen? Carmen zei: ik wil weten waarom jij nadat je daar geweest was dinsdag, jij zoveel hebt kunnen neuken zonder dat je een hulpmiddel gehad hebt. Ik zei tegen Gina: in dat geval mag je je werk laptop meenemen. Ze vroeg waarom en ik zei: die heb je nodig.

We reden naar het massage parlour en ik zei: laat mij maar eerst naar binnen gaan en met de eigenaresse praten. Ik ging naar binnen en liet mijn gouden medaille zien en werd direct naar de eigenaresse gebracht. Ik vertelde haar over de drie vrouwen en wat ze kwamen doen. De eigenaresse (Ping) zei dat ze eigenlijk niet zo gesteld was op buitenstaanders. Ik zei dat Carmen de dochter van Hetty was en dat ze zich niet hoefde druk te maken over praat naar buiten. Ik laat jullie allemaal als patient inschrijven, dan geld het docter-patient protocol en mag er niet over gesproken worden tenzij jullie toestemming geven. Dat is wettelijk bepaald en bij overtreding verliezen ze hun baan en zijn ze wettelijk aansprakelijk. Ping dacht even na en zei toen: als jij er ok mee bent, dan vind ik het ok, maar eerst worden we patient. Oh en voor ik het vergeet, geen telefoons en op de laptop de camera afgeplakt. En ik geef jullie een gratis massage voor het werk dat jij doet. Dus voor jullie de massage ruimte ingaan eerst alle kleding uit. Medische apparatuur mag nadat het gecontroleerd is op cameras.

Ik zei: ok dan laat ik de dames naar binnen komen. Ik liep naar beneden en gaf de vrouwen hun instructies. Ze protesteerden over de kleding en ik zei: het is dat of jullie komen niet binnen. De vrouwen lieten hun telefoons en kleding achter toen ze boven aan de trap aankwamen. Op de laptop werd de camera afgeplakt zodat er niets werd opgenomen. Voor er iets gedaan werd werden eerst alle vrouwen ingeschreven als patient. Toen dat gedaan was zei ik tegen het meisje wat mij de ketting had gegeven: ik dacht dat jij zwanger was? Ze antwoordde en zei: vijf van de zes vrouwen hebben inmiddels hun afsprong gehad. De zesde kan elk moment bevallen. Ik vroeg of ik haar kind mocht zien en de drie vrouwen die samen met mij waren gekomen kwamen ook kijken. Het kind leek drie maanden oud maar het meisje zei: het is vannacht pas geboren. Het kind lag naakt in een wieg en tussen haar benen stak een 15 centimeter slang achtig voorwerp. Ik vroeg wat het was. De vrouw waarvan ik alle opdrachten had gekregen zei: dat is ons voortplantings orgaan. Als het kind over drie maanden geslachtsrijp is dan is het helemaal binnen in haar holte gegroeid.

Ze zei: weet je nog dat jij vorige keer spuiten in jouw pisbuis hebt gehad? Dat was moedermelk en daar reageert het orgaan op. Het moet de melk van de echte moeder zijn anders doet het niets. Het orgaan is bij de baby al direct actief. Ze pakte twee bekers en deed wat moedermelk van de moeder van het kind in een beker en in de tweede deed ze moedermelk van een andere vrouw. Ze hield de beker met de moedermelk van de andere vrouw tussen de benen van de baby en er gebeurde niets. Toen ze de moedermelk van de moeder tussen de benen hield ging het orgaan naar de beker en nam alle melk in zich op. Carmen zei: dus als ik het goed begrijp kan een van deze meiden niet zwanger worden zonder de moedermelk. Dat werkt beter dan de pil. Maar hoe gaat de voortplanting in zijn werk? De vrouw antwoordde: eerst wordt er onder de ballen van Eric een riempje geplaatst en strak aangetrokken zodat de melk niet in zijn blaas terecht kan komen. Hierna wordt de eikel van Eric ingesmeerd met een zalf waardoor zijn eikel zo groot wordt als een mannenvuist. Hierna wordt hij vastgelegd op die bank daar en ingesnoerd zodat hij niet kan bewegen. Hierna krijgt hij een spuit met de moedermelk in zijn pisbuis en daarna gaat een van ons op hem zitten en wordt zijn pik in onze kut gebracht.

Het voortplantingsorgaan gaat zijn pisbuis in en helemaal boven in dit voortplantingsorgaan begint het te trillen wat zijn orgasme te weer brengt en waarbij zijn zaad samen met de moedermelk word opgezogen door het orgaan. Deels gaat naar het verjongen en het laatste deel gaat naar de cel die uit het voortplantingsorgaan komt en dat inmiddels bevrucht is en zich dan in de holte verder ontwikkeld. Het duurt dan nog 3 tot 4 dagen voor het kind geboren wordt. Roxy zei: ik zou willen dat het bij ons net zo kort duurde. Er kwam een roep achter uit de ruimte en twee van de chinese meiden liepen met een kleine matras en handdoeken naar achteren. De laatste van de zwangere vrouwen was bezig met het baren. Ze ging boven het matrasje gehurkt zitten en begon te persen. Een keer hard persen en het kind kwam eruit. Het was kleiner dan een mannenhand en had de deels leeggelopen zak met vruchtwater nog om zich.

Het meisje begon weer te persen en een tweede kind kwam naar buiten, ook dat kind nog deels in de vruchtwater zak. De twee meiden die bij haar waren begonnen de kindjes schoon te maken en toen dat gedaan was gingen ze direct aan de borst. Ping kwam naar mij toegelopen en zei: gefeliciteerd, je bent nu ook vader van een tweeling. Dit is iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Ze zei: dan wordt het nu tijd om aan het werk te gaan. Je weet hoe het gaat. Ik ging op de bank liggen en werd vastgesnoerd. Het riempje werd achter mijn zak en om mijn pik gedaan en strak aangetrokken. Roxy had mij inmiddels voorzien van een bloeddruk machette. En nam mijn bloeddrukop. Carmen was bezig om van elke vrouw die een kind gebaard had een kolfje moedermelk af te nemen om dit later verder te onderzoeken.

Gina, Roxy en Carmen kwamen naast de bank staan en de vrouw die mij de medaille had gegeven smeerde mijn eikel in met zalf. Mijn drie vrouwen keken met grote ogen hoe mijn eikel verder opzwol tot hij vuist groot was. Hierna werd er een tafeltje naast de bank gereden met hierop 7 spuiten met moedermelk. Ze vroeg: wie wil er eerst. Een van de meiden kwam naar voren en de juiste spuit werd geselecteerd en geleegd in mijn pisbuis. Ze klom over me en direct verscheen het slangetje uit haar kut. Ze liet zich over me zakken en direct begonnen mijn ballen tekeer te gaan. Ik ging zo diep mogelijk in haar en toen bleef de vrouw stil zitten. Het duurde minder dan een minuut voor ik klaarkwam en mijn zaad werd opgezogen door het geslacht orgaan. Ze wachtte nog een paar minuten en klom daarna van mij af. Er was slechts een druppel zaad te zien en uit haar kut kwam niets.

De volgende spuit werd in mijn pik gespoten en de procedure herhaalde zich. Dit ging nog 4 keer zo. Uiteindelijk werd de laatste spuit in mij geleegd en de vrouw die net een tweeling had gehad klom nu over mij. Ik vroeg haar of ze niet wilde wachten, maar ze zei: nee, ik wil nog een kind. Ze liet zich over me zakken en ik voelde hoe haarorgaan bij mij binnendrong. Het duurde bij haar een langere tijd dan bij de rest, zeker 10 minuten voor ik mijn zaad in haar spoot. Na nog 5 minuten klom ze van me af en zei: ik hoop op nog een tweeling. Hierna kwam de eigenaresse naar mij toe, ze liet het riempje los en nam mijn pik in haar mond en begon mij te pijpen. Met haar tong ging ze deels in mijn pisbuis en ze ging tevens met haar tong over mijn toompje. Het duurde twintig minuten voor ik mijn zaad in haar mond spoot. Ze zoog alles uit me en toen ze daarmee klaar was ging ze op een stoel naast me zitten en zei tegen Gina: kijk nu maar goed naar mij.

Gina keek en zag dat de vrouw in tien minuten zeker 20 jaar jonger was geworden. Gina’s ogen waren zo groot als schoteltjes. Hoe is het mogelijk was het enige wat uit de monden van alle drie de vrouwen kwam. Hierna zei ze met een geile blik in haar ogen: nu mogen jullie en als jullie geweest zijn krijgen jullie een massage van ons. Carmen was de eerste die op de tafel klom en zich over mij heen liet zakken. Ze kreunde: oooohhhh wat is hij groot en dik. Ze begon mij langzaam als een amazone te berijden en na vijf minuten kwam ze heftig klaar: OOOOOHHHHH MIJN GOD WAT IS DIT LEKKER. Het duurde nog 10 minuten voor ik klaarkwam en haar kut vol spoot. Ze klom van mij af en werd naar een massagetafel gebracht. Ze ging op haar rug liggen en twee van de inmiddels zichtbaar zwangere vrouwen kwamen naar haar toe. Ze moest haar benen spreiden en om beurten gingen de Chinese vrouwen met hun tong haar kut in en likten ze het zaad uit haar. Hun tongen waren extreem lang en gingen heel diep in haar. Ze werd nogmaals klaar gelikt en kreeg toen een volledige massage.

Roxy vroeg of ik losgemaakt mocht worden. Ik werd losgemaakt en kwam van de bank af. Roxy nam mijn plaats en pakte haar enkels vast en trok haar benen zo ver mogelijk op. Ze zei: vul mijn baarmoeder Eric. Ik begon mijn pik tussen haar schaamlippen te zetten en drukte deze heel langzaam naar binnen. Ze zei: voorzichtig, ik wil niet uitscheuren. Ik deed het rustig aan bij haar en ze kwam zeker drie keer klaar voor ik mijn zaad in haar baarmoeder spoot. Het was zoveel dat het langs mijn pik naar buiten liep. Ik trok mijn pik langzaam naar buiten en voelde haar baarmoeder sluiten. Ze stapte van de tafel af en werd naar de tweede massagetafel gebracht. Ik zei tegen de twee Chinese vrouwen dat ze niet te diep mochten gaan met hun tong omdat Roxy zwanger wilde worden. Ze beloofden dat. Toen zei ik tegen Gina: nu jij nog. Gina zei: ik weet niet of ik jouw pik kan hebben. Het is voor mij al jaren geleden. Ik liep naar haar toe en voelde dat haar kut drijfnat was. Ik zei: ga maar op handen en knieen zitten.

Ze deed dit en ik bracht mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte deze langzaam in haar. Ze zei: ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. Toen ik eenmaal in haar zat begon ik haar rustig te neuken. Na een paar minuten begon ze terug te stoten en kwamen mijn ballen bij elke stoot tegen haar clit. Ze kwam vijf keer voor ik mijn zaad diep in haar spoot en toen ik mijn pik uit haar trok zei ze: de beste neuk sessie ooit. Ook Gina werd naar een massagetafel gebracht en ook haar kut werd eerst leeg gelikt voor ze haar eigenlijke massage kreeg. De eigenaresse kwam naar mij toe en zei: als je wil mag je mij nu ook nog een keer neuken. Ik wil eens voelen hoe het is om te neuken zonder zwanger te worden. Ze zei: doe het maar zoals je bij de laatste vrouw gedaan hebt. Ze ging op handen en knieen zitten en ik ging met mijn pik bij haar naar binnen. Op het moment dat ik helemaal in haar zat en begon te stoten, begon zij met haar kutspieren te knijpen. Ze zei: mijn voortplantingsorgaan voelt dat je in mij stoot en ik geniet van het gevoel dat het me geeft.

Ik neukte haar voor een dik kwartier voor ik uiteindelijk mijn laatste zaad in haar spoot. Ze keek me aan nadat ik me uit haar getrokken had en zei: dit is een geweldige manier om van je te genieten. De komende drie maanden mag je bij mij zo vaak je wil mijn kut vullen, daarna ga jij de eerste kinderen zwanger maken. Ze liep met een zaad druipende kut naar een zij ruimte en kwam terug met nog een gouden medaille. Deze een stuk groter. Ze zei: dit stukje goud is 3 ounces zuiver goud. Dat is voor je service aan ons. Het heeft jaren geduurd voor we een fatsoenlijke donor gevonden hebben en ik hoop dat we nog een tijd gebruik van je mogen maken. Ik zei: ik ben hier nog 4 jaren, dus tijd genoeg om 1x per week op bezoek te komen. Ze zei: je bent geweldig en gaf me een kus. Ik voelde hoe haar tong tot achter in mijn mond verdween. Ze speelde met mijn huig en liet me daarna gaan. Ze zei volgende week krijg je een massage van 8 vrouwen. Ik ging op een stoel zitten wachten tot Carmen, Gina en Roxy klaar waren met hun massage en toen al hun spullen waren ingepakt kleedden we ons aan, namen onze telefoons in handen en voor we vertrokken streelde ik bij elk van de zwangere vrouwen nog even over hun buik. In de auto werd er nog lang na gepraat. Ik vroeg aan Carmen of ze me bij Gina wilde afzetten en zei dat ik zou bellen zodra ik klaar was zodat ik opgehaald kon worden.

Bij Gina aangekomen gingen we haar huis in en hoorden direct een hoop kabaal. Jet was thuis en niet goed gehumeurd. We liepen samen naar de kelder waar ik als eerste de open haard aanmaakte. Jet kwam naar beneden en begon direct met haar moeder te argumenteren. Ze zei: ik moet nu 200 euro van je hebben want ik moet nog naar de nagelsalon en nog naar de kapper. Gina zei: en hoe was school? Jet antwoordde: ik ben niet naar school geweest. Ik moest kleren kopen voor vanavond. Gina vroeg waar ze het geld vandaan gehaald had en Jet liet trots zien dat ze een creditkaart had. Gina keek in haar portomonee en zag dat er drie creditkaarten verdwenen waren. Ze pakte haar telefoon en belde het noodnummer voor gestolen of verloren bankkaarten. Ze gaf al haar creditkaarten op en zei: per direct blokkeren en nu je toch bezig bent mag je mijn bankkaarten ook blokkeren. De vrouw die ze aan de telefoon had zei: dan kan je alleen nog maar geld opnemen in de bank met legitimatie.

Gina zei: dan vraag ik daar wel nieuwe kaarten aan met nieuwe pincodes. Jet keek Gina smerig aan en zei: en mijn 200 euro? Gina zei: ik hoef niet naar de bank, en kijk mijn portemonnee bevat nog 20 euro. Dat is alles. Jet begon direct hevige stampij te maken en ik liep naar haar toe en zei hard tegen haar: en nu even dimmen. Zonder respect kom je nergens. Jet begon nu tegen mij: wie denk jij dat je bent, je hebt je nergens mee te bemoeien. Ik ging tegen haar in en zei: nu je grote bek houden. Ik ben de nieuwe vriend van je moeder en wij zouden een romantisch avondje hebben hier, maar dat heb je nu al mooi verpest. Ze begon weer tegen haar moeder: ga je nu jonge jongens versieren? Wat heeft hij dat een vent van jou leeftijd niet heeft? Gina zei: nou een van de dingen die hij heeft is dat ik hem vandaag al 12 keer heb zien klaarkomen met die gigantische pik van hem. Jet keek mij aan en zei: daar geloof ik geen zak van. Ik zei: welk deel? Het klaarkomen of die gigantische pik?

Ze keek me aan en zei: geen van beide. Ik keek Gina aan en gaf haar een knipoog en zei toen tegen Jet: wil je hem soms zien en ik begon mijn broek los te knopen. Ze zei: ja zeker wil ik dat piemeltje van je zien. Ik trok mijn broek en onderbroek tegelijk naar beneden en Jet kleurde vuurrood en haar ogen werden zo groot als schoteltjes. Ze begon stammerend: maar waarom ga jij voor zo’n oud wijf terwijl je een mooie jonge meid zou kunnen hebben. Ik vroeg: en wie zou dat dan moeten zijn? Ze zei: mij bijvoorbeeld. Mijn tieten hangen niet zoals die van mijn moeder. Ik zei: ik heb jou mijn pik laten zien, dan wil ik nu dat jullie allebei je tieten laat zien aan mij zodat ik kan vergelijken. Gina trok haar bloes uit en deed haar bh af en Jet keek mij aan en ik zei: nou lefbek, laat je je nu ineens kennen? Vol moed deed Jet ook haar t-shirt uit en haar bh af. Ze zei: kijk die van mij zijn nog lekker ferm. Ik liep naar haar toe en voelde aan haar tieten en liet haar even mijn pik vasthouden. Toen liep ik naar Gina en voelde even aan haar tieten. Ik zei: je hebt gelijk, die van jou zijn fermer en gaf Gina een knipoog.

Ik zei maar hoe zit het dan met jullie kutjes? Gina trok haar rok uit en deed haar slip ook uit en stond nu naakt voor me. Ik voelde even aan haar kut die nog steeds nat was. Ik zei en jouw kut: ben jij ook al nat? Jet trok haar broek en slipje uit en zei: voel maar even. Ook zij was nat als een dweil. Ik zei degene die mij klaar kan laten komen zonder handen te gebruiken mag een half uur met mij in de seksruimte doorbrengen. Jet keek naar de ruimte en zei: nou dat word ik dan. Om beurten begonnen ze mijn pik te likken en ik moest toegeven dat Jet best goed was met haar tong. Na een klein kwartier had jet het puntje van mijn eikel in haar mond en op dat moment kwam ik klaar. De eerste straal ging in haar mond en toen verslikte ze zich en liet mijn eikel los. Ik spoot de rest van mijn zaad over haar lichaam en ze keek met grote ogen naar de hoeveelheid. Ik zei tegen Gina: je hebt verloren, ga maar naar boven dan geef ik je dochter eerst een beurt. Gina liep de trap op en ik zei tegen Jet: ben je klaar voor de neukpartij van je leven? Ze knikte en ik ging verder: ga maar vast op het matras liggen, dan ga ik nog even pissen en kom dan naar je toe.

Jet liep de ruimte in en ging op het matras liggen en ik deed net alsof ik naar de wc ging. Toen Jet eenmaal lag begon ze het zaad van haar lichaam op te lepelen met haar vingers. Ik kwam terug van het toilet en liep naar de ruimte en deed de deur dicht. Jet keek mij aan en ik zei: dat is voor je onbeschofte gedrag. Dacht je nu werkelijk dat ik jou zou neuken? Ze begon te schelden en ik zei: als je je leert te gedragen mag je er misschien over een week uit. Ik kom je 1 keer per dag eten brengen en je strontemmer te legen. Je krijgt drie lunchpakketjes en elke dag twee liter vers water. De emmer die naast de gesloten strontemmer staat is gevuld met water waarmee je je kan wassen. Ik liep naar mijn broek en sloot de ruimte. Gina die de herrie gehoord had kwam naar beneden en keek haar dochter aan. Ze zei: ik heb je al vaker gewaarschuwd dat dit fout zou gaan. Ik zei tegen Gina: loop maar naar haar kamer en breng al haar kleren hiernaartoe. Inclusief ondergoed en wat ze vandaag gekocht heeft. Gina zei: dan heb ik een paar koffers vol. Ik zei begin maar met haar ondergoed en alles wat ze vandaag gekocht heeft.

Gina liep naar boven en kwam een tiental minuten later naar beneden met een tas vol ondergoed en vier tassen kleding. Ik begon met de vier tassen kleding op de grond te legen. Het was voor bijna 800 euro aan kleding. Ik pakte het jasje en gooide het in de open haard, gevolgd door de rest. Jet stond tegen het plexiglas en schreeuwde haar longen uit. Ik liep naar haar toe en zei: die heb je niet nodig. Het feest vanavond zal jou niet zien. Nadat al de nieuwe kleding verbrand was ging al haar ondergoed en bh’s de haard in. En toen dat opgebrand was zei ik: ik loop wel even mee dan gaan we de rest ook even opstoken. Na een kwartier kwamen we met 14 shopping bags naar beneden en deze werden een voor een geleegd in de open haard. Jet stond te janken toen ze alles zag verbranden. Nadat deze tassen geleegd waren ging ik naar boven en pakte al haar handtassen en ook die gingen de fik in. Ik zei: je make-up en de rest van die zooi gaat de vuilnisbak in. Je kasten zijn nu leeg en als je de komende week leert om je moeder te respecteren, dan koop ik een nieuw slipje voor je. En zo kan je langzaam maar zeker je kast weer vullen, met kleding die ik geschikt acht voor je. Oh, voor ik het vergeet, je moeder heeft jouw rekeningen laten blokkeren nadat ze via een machtiging je rekeningen heeft leeggehaald. Je bent nog steeds een kind en je moeder heeft nog steeds de volmacht.

Ik ging naast Gina op de bank zitten en we begonnen met elkaar te vrijen en we deden het zo dat Jet alles kon zien. Na een kwartiertje zei ik tegen Gina: ga eens op handen en knieen voor de wijnruimte zitten, dan ga ik jouw kutje eens flink verwennen met die pik van mij. Ze vroeg: doe je het wel voorzichtig? Ik zei: maar natuurlijk schat. Ik nam haar heel voorzichtig en na een paar minuten begon Gina tegen te stoten en zei ze: neuk me nu maar hard en speel met mijn afgezakte tieten. Ik zei: daar is niks verkeerd aan en ze zijn niet afgezakt. Je dochter wilde je alleen jaloers maken. Ik neukte haar voor dik 20 minuten en spoot mijn zaad diep in haar. Ze was tijdens deze eerste neukpartij drie keer klaargekomen. Het zaad liep met straaltjes uit haar kut. Ik tilde haar op en legde haar op haar rug op de tafel, die ook goed zichtbaar was vanuit de wijn ruimte. Er liep zaad uit haar kut tussen haar billen en ik zei: nu je knieen optrekken. Gina deed dit en ik zette mijn eikel tegen haar ster en drukte deze zacht tegen haar anus. Ze zei: voorzichtig, dit is nieuw voor mij. Daar is nog nooit iemand in geweest.

Heel rustig drukte ik mijn pik tegen haar anus en drukte zacht door. Haar anus rekte zich tot mijn eikel naar binnen schoot. Ik zei: dat was het moeilijkste deel en begon eerst met haar tieten en daarna met haar clit te spelen. Langzaam ging ik steeds dieper in haar en toen ze eenmaal gewend was aan mijn pik begon ik harder in haar te stoten tot ik uiteindelijk helemaal in haar zat. Ik begon nu ook het tempo op te voeren en speelde nog steeds met haar clit. Gina kwam schreeuwend klaar. OOOOOHHHH MIJNGOD, ALS IK DIT GEWETEN HAD DAN WAS IK VEEL EERDER IN MIJN KONT GENAAID OOOOOHHHHH WAT LEKKER. Ik zag Jet met belangstelling kijken en zei: voorlopig niet voor jou en ging door met Gina te neuken tot ik ook haar darmen vulde met mijn zaad.

Ik trok mijn pik uit haar en hielp haar van de tafel en we gingen voor de plexiglas wand staan. Het zaad droop uit beide gaten bij Gina. Ze zei tegen haar dochter: als je je leert te gedragen mag je misschien over een maand of zo, hem een avond lenen van me. Jet begon weer te vloeken en te tieren en ik zei: dat is weer een dag extra in deze kooi. Ik pakte haar telefoon en maakte een aantal fotos van haar en zei: nog een woord en ik stuur deze door naar heel je adresboek in je telefoon met als tekst erbij: ik kan jullie voorlopig niet meer zien. Ik heb straf. Dit bracht haar tot bedaren en tot tranen. Jet zei: alsjeblief doe dat niet. Ik heb niets meer en als je mijn vrienden hier mee confronteert heb ik die ook niet meer. Ik zei: dat is misschien de reden waarom je zo bent. Ik gaf Gina nog een tongzoen, kleedde me aan en nam de telefoon van Jet mee. Ik zei tegen Gina: wat ze ook zegt of beloofd, val er niet voor. Als je haar willetje wil breken dan zul je mijn raad moeten opvolgen. Gina antwoordde en zei: maak je niet ongerust. Ik pakte mijn eigen telefoon en belde Annelies dat ze me kon ophalen.

Het duurde een half uur voor Annelies arriveerde. Ik nam afscheid van Gina en zei: morgen, in de loop van de middag, ben ik terug en bespreken we verder hoe we het gaan oplossen. Ik ging met Annelies in de auto en zei: nu eerst naar het meer, ik wil je in het meer neuken. Annelies vroeg hoe vaak ik al klaargekomen was en toen ik zei: 15 keer keek ze me met grote ogen aan. Ze zei: en zonder hulpmiddelen? Ik antwoordde: alleen maar Chinese moedermelk. Bij het meer aangekomen ontdeden we ons van onze kleding en gingen naakt het meer in, waar ik Annelies neukte en volspoot waarna we ons weer aankleden en naar huis gingen. Daar aangekomen gingen we ons douchen en na nog een hapje gegeten te hebben gingen we naar de kamer van Annelies. Chantal volgde ons en zei: heb je nog wat over voor mij? Ik keek Annelies aan en die knikte ja en dus mocht ook Chantal nog een klein half uur van me genieten. Toen haar kut gevuld was zei Annelies: kom nu maar lekker dicht tegen mama liggen dan mag je aan mijn tietjes zuigen. Met haar tepel in mijn mond viel ik in slaap. Annelies zei zacht: rust maar goed mijn zoon, je zal het nodig hebben en ze streelde zacht mijn haren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3463 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eric gaat op kamers deel 8”

Plaats een reactie