BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn broer George 5.

Het is een beetje raar maar verliefd worden op je eigen broer kan voor vele vrienden en kennissen, laat staan familie toch een rare indruk geven.
Maar toch is het zo ,George is de leukste ,gezelligste ,liefste en geilste jongen waar ik graag mee verder wil in ons nog jonge leven en zeker omdat hij daarbij ook nog eens prachtig is om te zien is ,stoer maar teder in de liefde die hij als geen ander kan bedrijven .Ja en daar gaat het nu om want hij heeft hij de afgelopen 24 uur vele malen volgespoten met zijn warm vruchtbaar zaad terwijl ik geen pil gebruik en hij niet wil neuken met een condoom.

De morning-afterpil dan maar , maar die had ik natuurlijk niet in huis en samen na een wild ontwaken getogen wij naar de apotheek om te voorkomen dat wij over 9 maanden Papa en Mama zouden worden .
Verdorie helemaal vergeten dat onze uitspattingen op zaterdag waren en op zondag de reguliere apotheek gesloten is en moesten dus naar de ziekenhuisapotheek in de stad maar dat was 25 km rijden .
George heeft een heerlijk cabiootje , en heel mooi weer er bij, dus met z’n tweetjes ,open kap richting stad .
Halverwege ,, kut geen benzine meer ,, riep hij en daar stonden we aan de kant opeen romantisch landweggetje dicht bij weien met koeien en paarden wat eigenlijk heerlijk is om te zien maar met een kutje vol vers zaad is dat minder romantisch toch ?
ende noodzaak om aan de morning afterpil te komen drukte een beetje de sfeer.

Dan maar aan de wandel naar de dichtstbijzijnde boerderij opperde George , dus stapte we langs de paardenwei richting bewoonde wereld.
4 prachtige paarden verdrongen het negatieve sfeertje , zeker toen er eentje ,een stoere hengst zijn telescopische leuter liet uitschuiven om gezellig voor onze neus gaan staan plassen ,nou wat je plassen noemt , een waterval spoot uit die zeker 70 cm lange brandslang.
Snierend zei ik tegen George,, jij hebt een behoorlijk kaliber pik maar dit is toch wel heeeeel groot, en ik heb gezien in sexvideootjes dat meiden zo een leuter in hun kutje kunnen schuiven waarbij zo een hengst enorm veel zaad in die geile meiden pompt.
Bij dit aanzien zei ik gekscherend tegen mijn broer,, toch zou ik dat wel een willen vasthouden zo een enorme paardenlul, ,, geen probleem zei hij en pakte mij op en zette mij over de draad in de wei waarna hijzelf met een grote sprong naast mij stond.
De paarden bleven heerlijk rustig door grazen en schoorvoetend liep ik op die grote hengst af en aaide hen over zijn flanken. Maar zijn grote leuter was inmiddels al weer terug geschoven.

Je moet hem over zijn buik aaien mopje zei George ,dus voorzichtig schoof mijn hand richting buik en naar achter terwijl George de hengst bij zijn hoofd vasthield en gerust stelde .
Tussen zijn achterbenen hingen 2 dikke volle zaadballen met daar tussen de opgeborgen paardenlul, en hoe meer ik daar over wreef hoe hitsiger de hengst begon te snuiven en zag langzaam zijn lul naar buiten schuiven .
Whaaaw daar kwam dat enorme gevaarte naar beneden waar ik eigenlijk wel een beetje van schrok ,zo groot maar kon het niet weerstaan deze enorme lul voorzichtig te betasten en mij zelf een beetje daarop te vergeilen .
De hengst had er volgens mij ook best zin in want steeds schokte hij met zijn achterlijf en sloeg zijn stijve lul tegen zijn buik .
George keek met veel plezier naar mijn paardensex gedoe en zei ,, dat grote ding krijg jij nooit in jouw kleine strakke kutje , Ja de mijne wel maar dit gevaarte onmogelijk.

Ik stopte met mijn experiment en liep op mijn geile broertje af , ritste zijn gulp open en haalde zijn inmiddels super stijve leuter naar buiten.
George liet de hengst los die snel in richting van de merries liep , terwijl George mij vol bij mijn tieten greep ,mij kusten en fluisterde ,, geile zus als je geneukt wil worden doen we het nu hier in de wei met snuivende paarden om ons heen.
Hij legde mij in het gras ,rokje omhoog ,tangatje opzij ,en plof met geweld schoof hij zijn knoert harde leuter in mijn inmiddels drijfnatte hunker kutje.
Beide in volle extase neukte wij ons in een no time naar het hoogtepunt en spoot George voor de zoveelste keer diep in mijn naar zaad happende baarmoeder.
Dit was nog eens fijn,geil, spannend, ja zo mooi moest eigenlijk het hele leven zijn maar al met al had ik weer een volle kut met warm zaad maar de auto geen druppeltje benzine.
Dus brachten we alles weer in orde terwijl ik George zijn nakomelingen langs mijn benen voelde stromen.
Gelukkig had ik wat tissues bij me waarmee ik mij zelf wat kon oppoetsen en zo vervolgde wij onze weg richting boerderij.
Daar rondgekeken realiseerde we ons dat het zondag was en waarschijnlijk de familie naar de kerk was voor een dienst ,ja dat is er nog steeds in onze contreien.

George belde naar huis waar paps gelukkig de phone opnam en hij beloofde ons direct te komen om benzine te halen en dat we maar bij de auto moesten wachten .
We liepen terug en inderdaad zette wij ons in het zonnetje heerlijk relaxt in de luie stoel op ligstand.
George begon toch weer wat aan mij te plukken en speelden met mijn tepels omdat mijn borsten niet zo erg groot zijn maar wel erg stevig en ik geen behaatje droeg om de tijd een beetje te doden, dus schoof ik onder zijn polo kroelde door zijn borsthaar en kneep prikkelend in zijn stevige mannentepels waar ik leuke kunstjes mee kon doen .
,,He mopje niet te intens met die knopjes spelen want anders kom ik daardoor ook nog een klaar ,, waarschuwde George mij.
Maar dat zou ik eigenlijk ook wel weer spannend vinden dus zipte ik zijn gulp open ,haalde zijn dikke pik voor de dag en omsloot zijn kloppende eikel met mijn zuigende lippen.
Kriebelend en knijpend in zijn tepels voelde ik zijn pik verder dikker opzwellen in mijn mond toen schokkend de eerste straal sperma diep in mijn keel werd gespoten waarbij nog zeker 5 schoten volgde .
Alles wilde ik inslikken omdat ik echt George zijn zaad heerlijk vindt .
In de verte hoorde wij een auto aankomen dus snel alles weer in orde gebracht en ja hoor daar stond Paps met zijn jerrycan .
Wat er verder volgde horen jullie wel.
Groetjes van mij

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11745 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn broer George 5.”

Plaats een reactie