BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levenslessen van Corinne (5)

Omdat ik de afgelopen jaren een verandering in mezelf heb meegemaakt die ik eigenlijk elke vrouw toewens, en er zo veel vooroordelen bestaan over vrouwen die verslaafd zijn aan sex, wilde ik dit graag zo goed mogelijk vast leggen voor anderen om inspiratie op te doen en erkenning te vinden voor hun eigen gevoelens. Lees voor onze achtergrond en hoe het begon eerst de andere delen.

Jeanine en ik liepen de kledingwinkel uit in onze nieuwe sexy en uitdagende outfit. ONder de lange lederen jas voelde ik dat mijn nieuwe broek mijn billen voor een stuk bloot liet en de luchtstroom die elke stap door mijn bilnaad schoot zorgde ervoor dat ik mij enorm opgewonden bleef voelen. Met onze heupen wiegend tippelden we op onze hoge laarzen naar een winkel op de bovenste etage van het centrum. In de etalage zag ik veel sieraden liggen, maar niet echt de gebruikelijke. Ik had kunnen verwachten dat Jeanine mij niet naar een normale juwelier zou brengen. Dit bleek een erotische sieraden shop, waar alles op het gebied van erotiek te koop was met een specialisme op het gebied van lichaamssieraden.

Via een klein voorportaal liepen we de winkel verder in en kwamen in een ruimte waar verschillende etalagekasten aan de wand hingen met allerlei soorten piercings. Jeanine trok me mee naar de 1e kast en vroeg:”zullen we met een tepelpiercing beginnen en later verder uitbouwen”? Ik had nog nooit nagedacht over een piercing, laat staan een tepel piercing maar Jeanine bleef maar praten hoe mooi dat bij mij zou staan en hoe geweldig mijn tepels er voor geschapen waren om ze te laten ringen. Naast de kast hingen diverse foto’s uitgestald met verschillende vrouwenborsten met net zoveel verschillende piercings of versieringen. Ik moest toegeven dat het gezicht wel wat met me deed, alhoewel de combinatie met mijn kleding ook natuurlijk zijn werking had. Naast echte piercings liet ze me ook een aantal versieringen zien die om mijn tepel zouden klemmen en mijn borsten met een bloem, hart of ster zouden versieren. Ik vond het echt een mooi gezicht en Jeanine kon echt heel overheersend overkomen dus toen ze vroeg om mijn bovenlichaam te ontbloten en de eigenaar van de zaak er bij haalde wist ik dat ik overstag zou gaan en haar de versierselen zou laten uitkiezen. Terwijl ik op een behandelbank mocht plaatsnemen en de eigenaar mijn borsten en tepels begon te ontsmetten zocht Jeanine verschillende versierselen uit. Voor mijn linkerborst was het een hartje wat over mijn tepel heen zou schuiven en een staafje met 2 ronde knoppen die door mijn tepel heen zouden gaan en door 2 oogjes van het hartje om het op zijn plek te houden. De 2e was een halve cirkel waarbij het rechte stuk door mijn tepel zou gaan en de halve ronding naar beneden hing als een oorbel, aan de ring was een hangertje bevestigt met een massief klein staafje met een inscriptie die twee sierlijke xx voorstelden.

De eigenaar pakte een soort handgreep waar een lange naald in stak en zette deze tegen mijn linkertepel aan de buitenkant en zo dichtmogelijk tegen mijn alweer rode tepelhof aan. Zonder aankondiging schoot de naald door mijn tepel en ik voelde het gemeen branden, maar al snel veranderde dat in een warme gloed. Met een simpele beweging schoof het staafje door mijn tepel en ik kermde. De geoefende vingers schoven het hartje nu over mijn tepel en werd mijn borst wat ingedrukt toen hij het staafje aan de daarvoor bedoelde ringetjes van het hartje bevestigde. Ik stond versteld hoe snel het ging ondanks dat de bevestiging zo minuscuul was. Binnen een paar minuten was mijn linker tepel gepiercet en zag ik in de spiegel hoe erotisch mijn borst en tepel er nu uitzagen. De eigenaar schoof naar de andere kant van de tafel en de routine herhaalt zich. Binnen 10 minuten waren beide borsten nu voorzien van een prachtig sieraad en de ervaring van het dragen van een sieraad daar deed veel met me merkte ik gelijk. Ik vond mezelf mooier, uitdagender, meer sexy en voelde een bijzonder effect op mijn zelfvertrouwen. Ik stond op en was verbaasd over de lage pijnscore die ik onderging. Ik rechte mijn rug, duwde mijn borsten vooruit en bekeek me met een glimlach in de spiegel.

Nog nooit was ik zo blij geweest met mijn eigen lichaam. Ik had nooit gedacht opgewonden te raken van het zien van mijn eigen lichaam in de spiegel, maar het gebeurde nu toch echt. Het zien van mijn grote borsten en gepiercte harde tepels gaf me kippenvel en het verlangen om mijn lichaam beschikbaar te stellen voor ongelimiteerde seks, ongeremd, volledig in dienst van mijn eigen en anderen hun lustgevoelens. Niet in het minst werden deze verlangens gestimuleerd door de nog steeds in mijn kontgaatje zittende plug die mij een zalig gevuld gevoel gaven. Ik kon niet begrijpen dat ik al die jaren nooit heb gemerkt hoe erotisch ook je andere gaatje kan zijn wanneer goed bewerkt. Jeanine kwam achter me staan en keek via de spiegel naar mijn lichaam; “waar denk je aan lieverd”?, vroeg ze terwijl haar handen in mijn broek gleden en gelijk mijn alweer, of nog steeds natte kut bereikten. 2 vingers spreiden mijn schaamlippen en kromden naar binnen. Ik kreunde en schokte met mijn bekken en voelde mijn knieën gelijk week worden. “Nou, zeg op sloerie, waar denk je aan”. Haar woorden , vooral het woord sloerie kwam echt bij me binnen en ik verwonderde me dat het me eerder opwond dan dat het me krenkte. Ik kon alleen maar in een kreun antwoorden: “Jaaa, echt….. sloerie….. heerlijk”. Haar twee vingers omsloten nu mijn clit en teder begon ze me te masseren. Mijn genotsknopje schoot tussen haar vingers en mijn kutgeil zorgde er voor dat alles nat en glad bleef. Mn lichaam schokte en weer zakte ik door mn knieen. “Rechtop blijven staan geile slet, doe je armen maar om mijn nek om te blijven staan en blijf in de spiegel kijken hoe ik je klaarvinger” .

Ik deed wat ze zei en het uitzicht op de spiegel zorgde voor een extra sensatie. Zo mooi om Jeanine te zien hoe ze mijn halfnaakte lijf koesterde en haar hand in mijn broek langzaam heen en weer schoof. Ik kreeg weer een beetje controle over mijn lijf terug en genoot intens van wat ik zag. “Mmmmmmmmm”, kreunde ik,”jaaaa zo zalig dit, ik voel me zo geil door jou Jeanine, ik vind het zalig als je me zo noemt en mijn lichaam gebruikt”. Via de spiegel keken we elkaar aan en terwijl 1 hand nog steeds mijn extreem sensitieve clit bespeelde tokkelde de vingers van haar andere hand om en om mijn tepels en bemerkte ik dat ze nog gevoeliger leken te zijn door de piercings. Jeanine voerde de druk en tempo wat op aan zowel mijn spenen als genotsknopje en ik alle signalen voor mijn nieuwe orgasme werden op groen gezet. Mijn eerste orgasme wat ik in de spiegel zag aankomen, mijn eerste orgasme met mijn tepels voorzien van een piercing.

Jeanine beet in mijn oor en siste me toe:”blijf staan slet van me, hou je vast aan me en kijk in de spiegel en aanschouw je eigen slettelijf wat mij toebehoort, ben je alweer toe aan een nieuwe pik sloerie? Wil je weer gepaald worden door een hengst met een grote paal die alleen maar jouw gaatjes wil om zijn zaad in je te lozen”, Ik kreunde en schokte door de impulsen die mijn kut en tepels kregen, maar meer nog van haar woorden. “Aahhhjaaaaammmmmm, bevestigde ik nauwelijks verstaanbaar. Jeanine voelde dat mijn orgasme nu onomkeerbaar was en heel langzaam begon aan te zwellen. “Hoeveel pikken wil je straks slet? Ik verloor de controle en stotterde en snotterde: “Wat jij denkt dat goed voor is Jeanine, jij weet alles zo goed voor me. Haar vingers lieten mijn clit los en stootten woest mijn kut binnen, eerst twee, toen 3 en toen alle vier en ze neukte me nu met lange diepe halen en ik voelde hoe ze me oprekte. Mijn onderbuik verkrampte en pulseerde en ik voelde hoe een fontein zich in mijn schede ophoopte om te gaan spuiten. Ik keek in de spiegel en zag een buitensporig hitsig lijf spuitend en schokken een orgasme krijgen, een uitzicht wat ik nooit meer zou vergeten. Ik genoot er van om te zien hoe ik zelf klaar kwam, hoe mijn geile rijpe lijf smachtte naar seks, naar bevrediging en ik wilde nu alleen nog maar geneukt worden door een harde pik van een vent die me hard zou nemen en mij zou gebruiken voor zijn eigen lust.

Ik kwam bij van mijn orgasme en Jeanine kustte me vol op mijn mond. We tongden en ze smeerde mijn lichaamssappen uit over mijn buik en borsten. Je bent zo heerlijk geil Jeanine, mijn hele hand diep in je kut, vier vingers en mijn duim op je clit. Vier vingers sletje, dat betekent dat we voor 4 pikken gaan straks. “Doe je top aan, dan gaan we naar een club waar je op bijzondere wijze kunt eten en drinken”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Corinne

Ik ben Corinne, 54 jaar nu en wil met een serie verhalen mijn sexuele bevrijding die in 2018 vorm kreeg met jullie delen.

Dit verhaal is 9359 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Levenslessen van Corinne (5)”

Plaats een reactie