BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De geillijster (6) Muti

Net na de jaarwisseling ging ik voor mijn werk voor een aantal dagen naar een congres in Berlijn. Lief kon mee maar liet dat graag aan zich voorbijgaan, ze heeft niet zoveel met Duitsland, en ik had het vermoeden dat zij haar agenda in die dagen heel anders wilde vullen. Toen ik van Martine hoorde dat, oh wonderlijk toeval dat Jean Paul voor werk bijna de hele maand voor onderzoek in het buitenland was drong ik niet langer aan bij lief en was er snel een, beter, plan B geboren. Buitenland was in elk geval niet in Duitsland verzekerde Martine mij op voorhand. Zij wilde natuurlijk wél en maar al te graag in diezelfde periode ‘die Heimat besuchen’, regelde dat met haar werk en ze had bedacht dat ik natuurlijk niet met de trein naar Berlijn hoefde te gaan, maar dat ik wel met haar mee kon rijden naar haar moeder in Potsdam, waar zij tijdens mijn congres eerst een aantal dagen zou verblijven. Ik had lief al laten weten dat ik na mijn congres aansluitend nog een aantal dagen in Berlijn zou blijven, wat cultuur zou snuiven en musea zou bezoeken. Ook had ik, met Martine uiteraard, in die dagen een concertbezoek geboekt.

Martine had voor ons onderdak geregeld, een oom en tante die in Berlijn woonden waren voor een aantal dagen weg en zij kon via haar moeder de sleutel van hun appartement krijgen zodat we daar wel konden overnachten. De oom en tante wisten niets van een introducee in hun appartement, maar Martine’s moeder zat in het complot en zei natuurlijk dat ik meer dan welkom was. “Schläft ihr zusammen? Das erspart ihnen eine weitere Bettwäsche ins Appartment”. Uiteraard merkte ze nog wel fijntjes op om de gebruikte condooms niet in het huis achter te laten, maar ja, dat hoefden we ‘Muti’ dan weer niet wijs te maken, die gebruikten we niet. Martine vond haar moeders bezorgdheid aandoenlijk, Muti moest nog wel ‘met een geile glimlach’ laten weten dat ze wel snapte dat Martine ‘so ein Hübschen Mann’ in haar bedje had gelokt. Ze hield zich aanbevolen als reservekandidaat lachte ze haar dochter toe, mijn leeftijd lag immers dichter bij die van haar dan bij die van Martine. In elk geval zou Muti voor haar enige dochter alle discretie in acht nemen en niemand, ook Jean Paul niet, zou van haar te weten komen dat haar dochter -en al ruime tijd- met een andere meneer van bil ging. En, zo knipoogde ze, als ik op haar avances in zou gaan, had ze nog meer reden om te zwijgen.

Omdat het voorbereidingscomite van het congres, waar ik deel van uit maakte, zondag voor het congres al bij elkaar kwam was het helemaal niet vreemd dat ik in de loop van vrijdag al naar Berlijn afreisde. Lief bracht mij naar het treinstation, kuste mij intens en het was voor ons beide geen geheim dat Gijs haar gedurende mijn afwezigheid bezoeken -en erotisch vermaken en onderhouden- zou en ik vermoedde dat hij misschien wel zijn intrek zou nemen in de echtelijke sponde. Bij het volgende treinstation wachtte Martine mij op en reisden we in haar auto naar Potsdam waar we eerst twee nachten bij Muti zouden verblijven. Muti, was een gedistingeerde, charmante vrouw, en Martine had in de auto al verteld dat ze ongetwijfeld avances zou maken en uiterst geinteresseerd zou zijn in de minnaar van haar dochter. Dat haar dochter überhaupt een minnaar heeft paste niet in het beeld dat zij van haar dochter had. Wel bij de lifestyle van Muti overigens, zij oogde flamboyant en expressief. Natuurlijk maakte Muti al tijdens het avondeten toespelingen over het bed in de logeerkamer, de vroegere kamer van Martine, dat het kraakvrij was en we ons dus echt niet hoefden in te houden.

Toen Martine even in bad lag kwam ze naast me op de bank zitten en wilde ze van mij weten hoe ik tegen haar dochter aankeek. Zij had nooit achter haar gezocht dat zij zo’n sprankelende kerel had kunnen treffen, want ja je kent Jean Paul toch, degelijk en oersaai. Direct viel ze zichzelf in de rede en bevestigde ze wat ik al maanden had vermoed en bedacht, namelijk dat Martine Jean Paul nodig had om juist het leven te kunnen leiden dat ze nu leefde. Ze was dan wel getrouwd, maar door zijn frequente afwezigheid was ze als vrouw, maar ook als seksueel actieve vrouw, enorm zelfstandig. Ze was vrij, vrijbuiterig en Muti vond haar zelfs een beetje hoerig geworden, een deel van haar leven waar Jean Paul ‘ganz nichts’ van af wist laat staan er ook maar voor een stukje aan deel nam. Ze streelde met haar hand over mijn rechterbeen en zei daarbij dat ze echt nooit gedacht had dat haar schatje zo’n ondeugend meisje was geworden. Ze liet weer los, maar ik was me er echt wel van bewust dat Muti niet zou stoppen tot die hand gedetailleerd het lichaamsdeel geinspecteerd had dat haar dochter zoveel vreugde bezorgde. In elk geval voelde ik dat hij al een vreugdedansje in mijn kruis maakte toen Muti over de dunne stof van mijn avondbroek streelde.

Ze haalde voor ons allebei koffie uit de keuken en bij het presenteren van een chocolaatje boog ze diep voorover alsof ze met het presenteren van haar borsten mij op dat moment wilde laten weten dat zij echt wel verder dacht dan de suggestie die ze eerder aan Martine had laten weten, namelijk dat ze een serieuze reservekandidaat was. Martine had me daar in de auto al op voorbereid en zelfs gezegd, dat ze er rekening mee hield dat Muti met me naar bed wilde. Ik vroeg er verder over door en ze zei ‘als ik had gewild dat het niet zou gebeuren dan had ik je niet met me naar huis toe meegenomen’ en toen ik vroeg of ze dan misschien ook een beetje wílde dat ik haar moeder neuken zou, hield ze zich op de vlakte. Muti was in elk geval geen no go area en dus liet ik het maar een beetje gebeuren, ik zag wel hoe de dingen liepen. Toen Muti opnieuw naast me kwam zitten vond ze dat ik haar maar gewoon Emma moest noemen en raakte daarbij mijn bovenbeen aan.

‘Emma’ zei ik en het klonk door het kippenvel dat het teweeg bracht bijna fluisterend-erotisch en Emma had direct door dat ze mij opwinding bezorgde en ze verplaatste haar hand naar mijn kruis. En als ik je daar streel hoe spreek je mijn naam dan uit? ‘Emma’ sprak ik gedecideerd, bijna meesterlijk streng en Emma kreeg direct ontzag en ook zij schikte zich vanzelf door de veranderende toon. ‘Ik sta tot uw beschikking, Meester, uw wil geschiede.’ en op dat moment zag ik Martine op de drempel verschijnen, in een badjas die nog halfopen hing, haar borsten en haar kutje zichtbaar. Emma’s hand lag nog altijd op mijn geslacht, roerloos, stil, alsof ze wachtte op verdere instructies. Ik hoefde niets te zeggen want mijn geslacht gaf zelf instructies, stond strak gespannen, fier, verlangend naar die nieuwe handen en een nieuw kutje. ‘Het bad is vrij’ zei Martine toen ze naar ons toeliep en helemaal niet vreemd opkeek van het tafereel dat ze aantrof. ‘Dan kunnen wij in bad’ zei ik zonder daarmee te bedoelen dat Emma en ik samen in bad zouden gaan, maar direct vatten Emma en Martine dat zo op.

Emma kneep in mijn harde staaf en ik zag Martine naar mij en naar Emma kijken, die vervolgens zei ‘Ik zal het bad aanzetten en voor je voorverwarmen, Meister, als het klaar is zal ik je roepen dan kun je er in.’ ‘In bad en in Emma’ fluisterde Martine in mijn oor toen ze naast me ging zitten en kneep in mijn billen ‘toe maar, Meister, mit dem Schwanz in Muti’s Muschi.’ Martine streelde mijn borst en gleed met haar vingers langs mijn navel naar mijn kruis en voelde druppeltjes aan mijn eikel hangen en voor haar was duidelijk dat ‘hij’ er wel zin in had. Ze stond op, liet haar badjas vallen, trok mijn avondbroek omlaag en ging bij mij op schoot zitten. ‘Kom maar, ik zal je even voorverwarmen’ en mijn staaf gleed supermakkelijk bij haar naar binnen. ‘Vannacht mag je me alles vertellen, alles!, ook of dit je eerste schoonmoeder is. Emma vindt jou meer schoonzoon dan Jean Paul, zei ze daarnet’ en ze was benieuwd hoe ik tegenover haar mijn dominantie zou ontwikkelen, ze vond in elk geval dat ik door mij dominant te gedragen tegenover haar de juiste toon had aangetroffen en misschien zei ze, hoopte ze ook wel dat ik haar zo ook een beetje plaatsvervangende straf kon aanbieden, dat gunde ze haar wel, ook al zou ze er misschien wel meer geil dan gestraft mee worden.

Emma riep dat het bad lekker was en dus maakte ik me los van Martine kuste haar tepels en haar wangen en liet haar achter in de woonkamer. Emma liep naakt in de immense badkamer rond en was bezig om een paar waxinelichtjes neer te zetten. We scheelden nauwelijks 5 jaar in leeftijd, en voor haar 44 jaar was ze prachtig mooi, strakke billen, een kut met een geschoren streepje er boven en stevige borsten met prominente tepelhoven. Ik voelde mijn pik die nog vochtig was van het korte bezoekje aan Martine rijzen toen ik naar haar keek en ik zag dat ze de woorden die ze wilde zeggen inslikte, alsof ze zich bewust was van haar onderdanige rol. Toen ik ‘spreek’ zei zakte ze een klein stukje door haar knieen en zei ze alleen maar dat ze ‘hem’ (mijn lul) en mij was toegewijd. Ik stapte in het bad, ging er in liggen, nodigde haar uit tegenover me te komen zitten en zei dat ze haar toewijding mocht beginnen. Meestal betekent lippendienst dat er geen sprake is van een echte toewijding maar nu, met haar tong en lippen startte ze een heerlijke mondmassage van mijn lul die mij zo strak en geil maakte en dat ik niet anders kon dan uiteindelijk krachtig en langdurig in haar mond mijn stralen te spuiten.

Ik hoefde geen commando te geven, ze slikte uit zichzelf alles wat ik haar geschonken had en toen ze ook haar lippen en mijn eikel schoongelikt had zei ze zachtjes ‘Danke, Meister.’ Ik draaide me om ging met mijn hoofd tegen haar borsten liggen en liet me heerlijk door haar handen met badolie masseren. Haar handen waren zacht, ervaren, en ze bevestigde dat ze meerdere minnaars had gehad, maar vanwege Martine eigenlijk al die tijd alleen gebleven was en daardoor hadden ze natuurlijk wel een min of meer symbiotische relatie gekregen. Door de komst van Jean Paul was dat niet veranderd en toen ik op het toneel verscheen had Martine een aantal weken nadat ze mij voor het eerst ontmoet had over mij verteld. Emma had enthousiast gereageerd op wat er met haar dochter gebeurde en was blij dat ze zich nu vooral geliefd en bemind voelde. Martine zei toen al Muti, je zou es moeten voelen hoe heerlijk hij is en Emma vermoedde dat haar dochter al lang heimelijk bedacht had dat Emma en ik …

Jemig, lief moest eens weten, in onze fantasie over Gijs en over Martine bedachten we echt wel eens dingen waarvan we dachten dat die toch nooit zouden gebeuren, maar dit was ‘far beyond my fantasy’ en kon ik ook maar beter thuis niet vertellen. Misschien konden we er tijdens stomende seks een keer in zo’n richting fantaseren. Maar dan moest ik lief misschien eerst maar suggeren zich een grote beurt door Gijs’ vader te laten geven…wat waren Emma’s handen heerlijk en ik bedacht me dat ik haar wel wilde laten klaarkomen, maar niet door haar te nemen. Ik kwam terug op de heerlijke mondmassage en zei dat ik merkte hoe toegewijd ze was. Ik wilde nog meer van haar toewijding zien en wilde dat ze op een handdoek op de stenen bank in de badkamer zou gaan liggen.

Ze ging op haar buik liggen en met een kleine handdoek bedekte ik haar hoofd en fluisterde ‘ontspan je maar.’ Ik begon haar rug en billen te strelen en toen ik haar vroeg hoe makkelijk zij klaar kon komen vertelde ze dat dat sterk afhankelijk was van de man, het geslacht en vooral ook van de voorbereiding. Dat hoefde niet eens of altijd erotisch te zijn. Een fijne sfeer aan tafel kon al bijdragen dat zij aansluitend heel gemakkelijk een orgasme kon krijgen. Mijn handen streelden haar billen, en ineens sloeg ik met mijn hand vol op haar billen. Ik voelde mijn paal strakker worden toen ik haar billen zag natrillen van die klap. Even leek ze ontdaan, na de tweede klap ontsnapte er bijna spontaan een ‘Meister’ uit haar keel en toen ik haar direct een derde en een vierde pets verkocht en ze wilde vragen of ik haar zo naar een orgasme wilde brengen, verbood ik haar te spreken en sloeg haar nogmaals.

Mijn handen gloeiden, maar sodeju, ik wist niet eens of ik haar nu wel wilde laten klaarkomen of dat ik vooral hoopte dat ik zelf een spontane zaadlozing zou krijgen. Emma duwde haar billen wat omhoog, kreunde nog ‘ik ben van u, Meester’ en ik laat haar zo even liggen. Als ik naar de slaapkamer loop zeg ik ‘Blijf liggen’ en zoek in de slaapkamer naar een hulpmiddel om mijn handen te ontzien. Als ik in een halfopen kast haar paardrijdlaarzen zie staan vind ik al snel een zweepje en neem dat mee terug in de badkamer. Net als ik het zweepje in de aanslag breng lijkt het alsof ze het geluid herkent en smeekt bijna ‘Nein, Meister, nein, mijn mooie billen’ maar het windt me alleen maar verder op en ik sla haar met haar eigen zweepje en zie daarbij ook het effect, ik zie pareltjes te voorschijn komen en als ik een paar slagen verder ben dan worden de pareltjes druppeltjes, dan neemt de ademhaling van Emma alleen maar toe en mijn god, ik had bedacht dat ik haar wilde zien klaarkomen van het zweepje maar mijn lul staat nu zo ongelooflijk strak dat ik mijn eigen belofte ga breken en binnen een paar minuten Emma’s kut met mijn roede laat kennis maken.

Met mijn vingers streel ik langs haar kutje wat pareltjes op en zuig en proef die in mijn mond. Ik herhaal dat en ik masseer wat pareltjes in haar bilnaad en laat ook wat massageolie in haar bilnaad glijden. Ik glijd met mijn lul tussen haar billen en kom op haar liggen en fluister in haar oor. ‘Is je kut van mij?’ En wacht haar ja af. ‘Zijn je billen van mij?’ Snel zegt ze ja. ‘Is je kont van mij?’ Ik voel haar trillen, een lichte huiver in haar stem. ‘Ik geef mijn kont aan jou, als eerste’ en in een flits bedenk ik me de vrouwen die mij hun kontje gaven, de meeste en de lekkerste keren met lief, de eerste met een jeugdvriendin die nog niet ontmaagd wilde worden en haar kontje gaf en nu een vrouw van 44, wier dochter haar kontje al een aantal keer door mij heeft laten bezoeken en precies op dat moment hoor ik haar zeggen ‘neem mijn kontje, Meester, ze is van u’. Met mijn vingers en wat spuug bereid ik haar sterretje voor en daar wordt mijn lul zo stijf van dat ik niet meer wachten kan en niet kies voor de voorzichtige benadering, maar ik rijd in een keer haar strakke kontje binnen, en met mijn vingers leid ik haar klitje af.

Ik zie dat het haar zeer doet, ze houdt haar pijnkreet binnensmonds, maar als ik in haar ben en ritme maak gaat zij mee in die cadans en durft zelfs het tempo te versnellen tot ze voelt wat ik ook voel. ‘U gaat komen, Meester, rijdt uw zaakje in mijn kont.’ Dat laat ik me geen twee keer meer gezeggen…en met ferme halen stoot ik in haar kont. ‘Martine is van mij, jij, Emma, jij bent van mij, mijn zaad in jou… dan hoor je bij mij. En zo ram ik in haar kont, ‘du bist Mein’ en telkens reageert ze in de adem die mijn beuken opvangt ‘ich bin dein’ 5, 6, 7x beuk ik haar tot ik haar haren stevig vastgrijp en net als ik me in haar kontje leeg wil stoten voel ik handen die mijn billen duwen en een vinger die mijn anus penetreert, zodat ik niet kan uithalen voor een laatste, ultieme stoot maar nu in die handen die mij zo diep in haar kontje duwen voel ik dat de ultieme uitstoot die ik in gedachten had een zachte stromende zaadrivier wordt die dankzij de duwende handen van Martine in haar moeders kont stromen. Martine duwde door, het gaf me het gevoel dat ze actief ‘de hand of een vinger’ wilde hebben in de ‘verovering van Emma’s kont’.

Als ik mij uit haar terugtrek en het laatste zaad tussen haar billen lek hijgt Emma nog na, ‘je hebt niets teveel gezegd, Martine…’ Martine fluisterde in mijn oren, ‘nu is ze van jou, Weltmeister, en ze is net als ik hondstrouw’. Ik wil niet naar mijn congres vertrekken voordat ik moeder en dochter samen in mijn bed heb.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10016 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie