BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (18)

Ik werd vrijdagochtend wakker naast mijn moeder, zij werd ook net wakker.
‘Zo lekker mannetje van me, goedemorgen.’
Ik kwam omhoog en kuste mijn moeder. ‘Goedemorgen vrouwtje. Lekker geslapen?’ vroeg ik lief.
Ze begon te lachen. ‘Ja heerlijk, zeker na de heerlijke seks die we gisteravond er nog uit konden persen.’ en we begonnen nu allebei te lachen. Ik stapte uit bed toen de telefoon van mijn moeder ging. Ze keek op het scherm en zag dat het mijn vader was, ze wees op de telefoon en zei. ‘Dat is je vader.’
Ik stak mijn duim op en ging douchen.

Tijdens het ontbijt hoorde ik dat mijn vader en Dennis zondag tegen 12 uur hier zouden aankomen. Daphne zou hier dan al zijn en misschien zou mijn moeder Daphne op vrijdag al uitnodigen. Dit werd gezegd met een knipoog, we hadden dus nog 2 volle dagen de tijd voor elkaar.

Ik was klaar met eten toen mijn telefoon ging, ik keek en zag dat het Brenda was.
‘Hi Brenda.’
‘Hi Remco, sorry dat ik zo vroeg bel maar ik heb een klantje en wil graag weten of jij volgende week woensdag om 2 uur in de middag zin hebt om samen met mij een show te geven bij een goede klant van mij?’ en het werd stil aan de andere kant van de lijn.
‘Brenda, ik heb geen afspraken staan. Maar wat kan ik verwachten als vergoeding?’
‘Nou dat hangt helemaal van de klant af, normaal spreek ik af dat mijn model 10% van het bedrag krijgt wat ik verkoop bovenop het standaard bedrag van 200 euro.’ Ik werd nu stil want ik had dat niet verwacht. ‘Haha dat had je niet verwacht hé?’ en Brenda lachte nog even door. ‘En het komt voor dat de klant zo tevreden is dat het model ook nog eens een fooi krijgt. Ligt helemaal aan jezelf. Dus oke, dan ga ik de afspraak bevestigen.’
We sloten het gesprek af met de afspraak dat ze dinsdag nog zou bellen over de afspraak.

Mijn moeder zit me aan te kijken met een grote glimlach op haar gezicht. ‘Zo meneer gaat nu ook al in de panty business.’ en ze staat op om koffie te pakken.
Mijn telefoon gaat weer en ik kijk en zie dat het Jolanda is.
‘Hi Jolanda, met Remco.’
‘Hi Remco, ja Jolanda hier. Ik wil je wat vragen.’ klonk het vrolijk door de telefoon
‘Kom maar door met je vraag Jolanda, ik kan niet wachten.’ zei ik nadat ik Jolanda zo lekker vrolijk had horen praten.
‘Nou, zou jij straks een kop koffie of thee willen komen drinken? Mijn moeder vroeg hier namelijk om. Ze wil je wat beter leren kennen.’
Ik was even stil want dit had ik niet verwacht. ‘Jolanda, vroeg je moeder of ik wilde komen?’
‘Ja, grappig he. Ze vind je leuk want anders doet ze dit niet, jij bent ook de eerste waarbij ze het vraagt.’
‘Nou, oke, hoe laat wordt ik verwacht.’ vroeg ik om te kijken of ik moest opschieten of dat ik rustig aan kon doen.
‘Nou, als je om 11 uur komt dan kunnen we samen lunchen, ik moet om half 2 werken dus we zien wel tot hoe laat je blijft.’
‘Oke, dan ben ik er om 11 uur. Nog iets anders?’ vroeg ik nog.
‘Zou jij…ehu…voor mij….een panty aan willen trekken?’ vroeg Jolanda wat voorzichtig.
‘Jolanda, ik zal voor jou een panty aandoen, heb je een voorkeur?’
‘Nou, als je er geen sokken bij aandoet dan moet het wel een donkere zijn anders valt het op.’
Ik wist genoeg, Jolanda wilde dus dat ik het zichtbaar zou dragen zodat ze het zou zien. ‘Maar wat zou jouw moeder er van zeggen als ze ziet dat ik een panty aan hebt?’
Het bleef even stil. ‘Ik weet dat mijn moeder geregeld panty’s en kousen draagt. Volgens mij is ze net zo’n liefhebber als jij alleen vind mijn vader het hoerig.’
‘Jolanda, ik ga jou over een uurtje zien en dan zie je wel wat ik aan heb. Spreek je straks.’ en ik verbrak de verbinding.

‘Jongen, welkom in de wereld van de vrouwen.’ en mijn moeder stond op, gaf me een kus en liep naar boven. Mij verbouwereerd achterlatend.
“Wat overkomt mij nu weer? Wordt ik op de koffie gevraagd door Hetty, maar moet ik van de dochter een panty aantrekken. Niet dat ik het erg vind maar wat gebeurd er allemaal?” ik ging ook naar boven en liep bij mijn moeder de kamer in. ‘Mam, wat zal ik aantrekken naar Jolanda?’ en mijn moeder hield al 2 panty’s omhoog.
‘Kijk jongen, als je echt wil dat je opvalt dan trek je deze wit glimmende panty aan, als je voor zeker gaat dan moet je deze zwarte dikke panty nemen. Of noem het een maillot.’ en ze hield beide omhoog.
‘Geef mij die witte maar, ik wil wel eens zien waar dit op uitloopt. Die witte heb ik eerder in mijn hand gehad maar niet voor gekozen, ik wil die wel eens proberen.’

Ellen gaf de witte panty aan haar zoon en zag dat hij hem gelijk door zijn handen liet glijden en voorzichtig voelde. Ze zag ook dat er een gelukzalige glimlach op zijn gezicht stond en dat hij helemaal in zijn nopjes was. “Wat is alles snel gegaan.” dacht Ellen. “Eerst de maillot om warmte te geven naar de panty en gisteren een rokje, jasje en schoenen.” ze voelde een bepaalde warmte en geluk dat ze haar zoon hierbij kon steunen. “Dat ik er ook nog beter van werd is alleen maar lekker en mooi meegenomen.” dacht ze verder. Het begon alweer te jeuken tussen haar benen en ze vroeg zich af of ze zich nog even lekker liet nemen door haar zoon voordat hij richting Jolanda ging. “Nee, ik doe het niet, ik wacht wel tot hij weer thuis is en dan kijken we wel.” Remco liep de kamer uit en ze keek hem gelukkig na.

Ik pakte de panty aan en voelde het witte gladde nylon tussen mijn vingers, ik wilde deze zo snel mogelijk aantrekken. Ik liep de kamer uit en rechtstreeks naar mijn kamer, hier trok ik de panty aan en en zocht er een spijkerbroek bij die lang genoeg was zodat het niet gelijk zichtbaar was. Ik was klaar om naar Jolanda te gaan.
Ik nam afscheid van mijn moeder en stapte de poort uit met de fiets, in de poort stond Renate.
‘Hi Renate, weer onderweg naar Eva?’ vroeg ik haar.
‘Hi Remco, nee Eva komt vanmiddag naar mij toe. Maar nu ik je toch spreek, heb jij vanmiddag even tijd om naar mijn laptop te kijken?’ en ze lachte lief naar me.

Ik gooide mijn been over mijn fiets en ging op mijn zadel zitten, ik had mijn been op de trapper en mijn broek schoof omhoog zodat de panty zichtbaar werd. Ik zag Renate naar mijn voet kijken. “Sukkel, nu ziet Renate dat je een witte panty aan hebt. Net doen of je het niet door hebt.” en ik keek Renate gewoon aan. ‘Ja hoor Renate, als ik thuis kom dan loop ik wel even langs. Zal ik via de voorkant komen of achterlangs?’
Renate schrok en keek me geschrokken aan. ‘Ehu…kom maar achterlangs, de deur is open.’ en ze pakte haar telefoon die afging. ‘Hi Eva, wacht even.’ en ze keek mij weer aan. ‘Dan zie ik je vanmiddag oke?’ en ze gaf me een knipoog.

Renate zag Remco zijn been over zijn fiets doen en op zijn zadel gaan zitten met zijn voet op de trapper. Renate keek automatisch naar de voet van Remco en was verbaasd wat ze zag. “Heeft hij nu een witte glimmende nylon sok aan? Het moet niet gekker worden.” en ze bleef in trance kijken naar het stukje tussen de broek en de schoen.
‘Ja hoor Renate, als ik thuis kom dan loop ik wel even langs. Zal ik via de voorkant komen of achterlangs?’
“Wat, wat zei hij nu? Voorkant, achterkant.” Renate rukte zich uit de trance en zei ‘Ehu…kom maar achterlangs, de deur is open.’ Renate voelde haar telefoon trillen en daarna het geluid. Ik pakte mijn telefoon. ‘Hi Eva, wacht even.’ en ik keek Remco aan. ‘Dan zie ik je vanmiddag oke?’ “Nu snel een foto maken want vanmiddag wil ik hem met beide confronteren.” en ik gaf Remco een knipoog

Ik reed langs Renate en hoorde haar telefoon een foto maken. “Zou ze een foto gemaakt hebben van mijn panty?” ik vond het spannend en hoopte het eigenlijk wel. Ik fietste ontspannen richting Jolanda en na een minuut of 20 stopte ik voor het adres wat ik gekregen had van Jolanda. Ik zette mijn fiets op slot en ik hoorde de deur al open gaan. Ik liep naar de deur en zag hier een Jolanda in kleding die ik niet had verwacht.
‘Hi Remco, kom binnen.’ en Jolanda hield de deur open.
‘Hi Jolanda, wat zie je er geweldig uit.’ en ik stapte naar binnen. Ik hoorde de deur achter mij dicht gaan en ik draaide me om.

Daar stond Jolanda in een fluorescerend groen shirt met een visnet t-shirt erover. Een zwart leren rokje met daaronder een panty met gaten en ladders met daaronder 1 roze en 1 groene kous. Ik wist niet waar ik kijken moest.
‘Dat had je niet verwacht hé?’ vroeg Jolanda stralend.
‘Nee, maar je ziet er waanzinnig uit. Loop je er altijd zo bij?’ vroeg ik nog steeds verbaasd.
‘Nee, als mijn vader thuis is dan kan ik dit niet aan, dan is het huis te klein.’ en ik zag haar sip naar beneden kijken. ‘Nee, dit soort kleding draag ik voor mijn werk in de winkel, normaal trek ik dat daar pas aan maar mijn vader is weg.’ en ze keek weer wat vrolijker. Ze kwam naar me toelopen en gaf me een kus. ‘Ga je mee?’ en ze pakte mijn hand en liep de kamer in.

Ik zag Hetty op de bank zitten in een zwarte broek en witte blouse erop, erg degelijk allemaal. Ze stond op en kwam naar ons toelopen. ‘Hi Remco, leuk dat je langs kon komen.’ en ze stak haar hand uit.
‘Kom op mam, niet zo stijf.’ zei Jolanda. Die ik niet herkende ten opzichte van het terras waar ze zo bang keek. ‘En je mag ook wel wat anders aantrekken hoor, pap is toch pas vanmiddag laat terug.’ en ik zag Hetty ook wat vrolijker kijken.
‘Je hebt gelijk meid. Ik ga me omkleden. Als jij Remco alvast koffie geeft dan loop ik even naar zolder.’ en Hetty verliet de kamer.

Jolanda trok me nu naar de bank en duwde mij op de bank. ‘Zo, en nu wil ik zien of je geluisterd hebt.’ en Jolanda ging op haar knieën zitten en maakte mijn schoenveter los, ze trok mijn schoen uit en slaakte een kreetje van vreugde. ‘Oooooo leuk, een witte.’ was het enige wat ze zei en streelde mijn voet. Ze trok nu ook mijn andere schoen uit en zette mijn schoenen onder de tafel. Ze kwam omhoog en keek mij met een brede glimlach aan.

‘Wat tof dat je een panty aan hebt, deze valt echt wel op hoor.’ Ik moest gelijk denken aan wat Hetty wel zou zeggen. Jolanda kwam dicht tegen mij aan zitten en legde een hand op mijn been, ik deed hetzelfde bij haar. Ik wreef over haar bovenbeen en door een gat voelde ik dat de roze kous gladder was dan de panty, het was een verrassende sensatie. Ik keek opzij en Jolanda kwam naar voren en begon me te zoenen. Ik zoende terug en mijn hand bleef haar bovenbeen wrijven, ze draaide iets naar mij toe en bracht haar been iets omhoog en legde deze op mijn been waardoor mijn hand lager gleed richting haar rokje. We stopte met zoenen toen we Hetty van de trap af hoorde lopen, we keken elkaar aan met rode wangen. Het was lekker en leuk.

Hetty kwam de kamer en we keken naar een heel andere vrouw. Hetty had een doorschijnende blouse aan met daaronder een zwarte body of iets dergelijks. Een witte rok met een zwarte panty eronder met witte laarzen. Ze zag er nu vrouwelijk uit en een klein beetje sexy. ‘Ja mam, dit is veel beter.’
Hetty draaide een rondje en het rokje zwierde leuk omhoog zonder dat je iets kon zien. ‘Ja he, dit voelt ook heerlijk.’ zei Hetty vrolijk en ze draaide nog een keer. Ze keek op tafel en zei tegen Jolanda. ‘Nog geen koffie?’ en ze liep lachend naar de keuken. Jolanda blozend achterlatend.

We hebben zitten praten en zo kwam ik erachter dat de vrouwen bang waren voor de vader van Jolanda, Freek. Freek was 3 jaar geleden erg veranderd nadat hij een weekend weg was geweest met de mannen, er was wat gebeurd maar niemand wist wat. De mannen zwegen als het graf en Freek zei er ook niets over. Het was verboden om erover te praten. Maar sindsdien was Freek anders naar de LHBTI gemeenschap gaan kijken en was hij veel meer verbitterd. Hetty liet ook vallen dat de seks veel minder was en dat het alleen maar ter genot van Freek ging. Ik had wel medelijden met de dames.

We hadden lekker gegeten en lekker zitten kletsen toen Jolanda aangaf dat ze moest werken. ‘Laat jij mij even uit Remco?’ en ze stond op en gaf haar moeder een kusje. Ze bleef iets langer bij haar moeder hangen en toen ze opstond liep ze naar de deur en liep de gang in. Ik liep achter haar aan en toen ik de deur dicht deed sprong Jolanda om me nek en begon me hartstochtelijk te zoenen. Haar tong drong ze naar binnen en ze begon me als een gek te tongen. Ik deed natuurlijk mee en pakte haar stevig vast. Na een minuutje loste we en keek ik diep in haar ogen. ‘Ik vind je leuk Jolanda.’ en ik kreeg een kus van haar.
‘Ik vind jou ook leuk Remco.’ en nu kuste ik haar. ‘Ik kijk uit naar nieuwjaarsdag.’ en weer kuste we elkaar.
‘Nu de deur uit anders red je het niet, ik blijf nog even bij je moeder en dan ga ik ook weer naar huis toe.’
Jolanda keek mij aan en fluisterde in mijn oor. ‘Wil je voor mij iets doen?’ en ze wachtte even. ‘Zou jij mijn moeder een plezier willen doen?’ en weer wachtte ze. ‘Ze vind jou ook erg leuk.’ en nu stapte Jolanda naar achteren, pakte haar jas en liep naar buiten. Mijn totaal verbouwereerd achterlatend.

Ik bleef even staan om na te denken wat ik moest doen. “Moest ik nu iets gaan proberen met Hetty? Kreeg ik van Jolanda goedkeuring? Moest ik alleen maar Hetty gezelschap houden?” ik draaide om en liep de kamer in.
‘Nog een bak koffie Remco?’ vroeg Hetty en ze liep al naar de keuken.
‘Ja is goed.’en ik liep achter Hetty de keuken in. Ik zag haar net bukken en ik keek tegen het kruisje aan van haar zwarte panty, ik kon niet zien of ze er een slipje onder aan had. Het was wel een geil gezicht, terwijl je eigenlijk niets zag. Hetty kwam omhoog en ik kuchtte zodat Hetty doorhad dat ik ook in de keuken was. Ze draaide zich om en ging verleidelijk tegen het aanrecht aan staan.

Ze trok haar been een beetje op waardoor het rokje omhoog kwam, ze zette haar voet op de stoel die dicht genoeg bij stond en zette haar hand op haar enkel. Ze streelde haar enkel, via haar kuit en knie naar haar bovenbeen. Ze bleef mij steeds strak aankijken en haar uitdrukking werd zachter en geiler. Ze kwam aan bij de rand van het rokje en ze bleef door wrijven, het rokje gleed verder omhoog en er werd steeds meer zichtbaar van haar been. Ze was bijna bij haar kruisje aangekomen toen ze even stopte.
Ik was zo gefocust op wat er gebeurde dat ik nu omhoog keek en zag dat ze met een geile grijns op haar gezicht mij stond uit te dagen. ‘Je mag van mij doorgaan hoor.’ zei ik met een schorre stem.

Hetty deed wat ik vroeg en ze duwde het rokje nu verder omhoog en streelde haar heuveltje door de panty heen. Ze sloot haar ogen en stond ervan te genieten.
Ik liep naar Hetty toe en ging vlak voor haar staan en drukte mijn mond op die van Hetty, mijn tong tikte tegen de lippen van Hetty aan die gelijk open gingen. Ik zoende Hetty zwoel en geil en mijn hand legde ik op de hand van Hetty, ze trok haar hand weg ik drukte nu op haar heuveltje en voelde de warmte door de panty heen. Ik wreef en kon de lipjes voelen. “Ze heeft er geen slipje onder aan.” was mijn eerste gedachten. Ik drukte mijn vinger nu iets steviger door de panty heen en voelde de lipjes wijken.

Er ontsnapte een kreun uit de mond van Hetty toen ik haar knobbeltje raakte. Mijn vinger ging naar beneden en ik voelde weer de warmte en drukte mijn vinger dieper in de panty, ik verdween een klein stukje in het grotje van Hetty die nu geil tegen het aanrecht hing en zich liet betasten door een vriendje van haar dochter.

Ze was geil, beregeil en ze reed dan ook tegen de hand van deze jongeman op, het maakte niet uit wat er gebeurde als ze maar klaarkwam. Ze had zich al de hele ochtend op lopen geilen op de jongen die naast haar dochter zat. Ze had hem 1 keer gezien en gelijk vlinders gevoeld, nu zat hij aan haar kutje, ze had hier wel van gedroomd maar had dit nooit verwacht.

Remco voelde dat Hetty stond te trillen en tegen een orgasme aan zat.
Ik bracht mijn vinger nu naar het clitje en vingerde door het nylon het knobbeltje wat zo lekker tussen de lipjes uitstak. Dit was genoeg voor Hetty om kreunend klaar te komen. ‘Oooo……ja jongen………’ en Hetty steunde op het aanrecht om niet om te vallen.
Ik zoende Hetty weer die het geil beantwoorden en haar tong in mijn mond stak.
Ik deed een stap naar achter en het rokje viel weer naar beneden en zo stonden we tegenover elkaar. Ik wilde wel meer en volgens mij Hetty ook. Ze wilde naar mij toe stappen toen we de voordeur open hoorde gaan. Hetty keek verbaasd. ‘Zou Jolanda nu al terug zijn?’ en ze ging verder met koffie zetten en ik deed 2 stappen naar achter.

‘Wat heb jij godverdomme nu weer aan?’ hoorde ik een man schreeuwen. Ik schrok mij rot en draaide me om. Ik zag een man in de deuropening staan die stond te schreeuwen naar Hetty. ‘Je lijkt wel een hoer. En wie is dit? Je minnaar?’ en ik zag Hetty nu verschrikt kijken.
‘Nee, ehu…dat is …..Remco…een vriend van Jolanda.’ zei Hetty zachtjes. Hetty was helemaal in elkaar gedoken en je kon gewoon zien dat ze bang was voor Freek.

‘Waarom loop je er als een hoer bij?’ vroeg Freek aan zijn vrouw.
‘Ik vind dit …leuke kleding…net als Jolanda…..’ zei ze bijna stotterend. ‘Ik draag het toch alleen binnen.’ zei ze er zachtjes achteraan.
‘Ja dat zal lekker worden, dat je het ook buiten zou dragen, dan breekt de pleuris helemaal uit. Dan vraag je erom om aangerand te worden.’ en Freek draafde maar door.
Ik werd kwader en kwader, hij had het recht niet om haar zo te behandelen. Dit was gewoon respectloos.

‘En wat heeft hij aan zijn voeten? is dat een panty? Heeft ze weer zo’n homo uitgezocht?’ en hij wees naar mij.
Freek was een kop kleiner dan mij en nu was ik echt boos. Ik liep naar Freek toe en ging voor hem staan. Hier schrok Freek een beetje van want die had dit niet verwacht. ‘Als jij niet snel met respect je vrouw gaat behandelen…..’
‘Ja wat dan?’ schreeuwde Freek. En hij wilde uithalen maar ik had hier op gerekend. Ik pakte zijn hand en draaide deze op zijn rug. ‘Klootzak, wat doe je nu, laat me los.’ schreeuwde Freek
‘Als eerste stop je met schreeuwen.’ en ik tilde zijn hand hoger op zijn rug.

‘Stop klootzak, homo.’ schreeuwde Freek maar al wel iets zachter. ‘Je doet me pijn klootzak. Laat me los.’ Ik duwde zijn hand hoger op zijn rug en Freek bukte iets omdat het echt zeer ging doen. ‘Je doet mij pijn.’ Zei Freek nu een stuk rustiger.
‘Freek is het toch?’ vroeg ik aan Freek. ‘Ja, ik ben Freek.’ ‘Nou Freek, leuk om kennis te maken. Kan ik je losmaken zonder dat er iets gebeurd?’ en ik zag Freek knikken.
Ik liet Freek los en hij draaide om en wilde mij weer slaan. Ik pakte weer zijn hand en draaide deze weer op zijn rug.

‘Hetty, heb jij hier in de keuken tie-wraps?’
‘Nee Remco, maar wel in de schuur.’ en ze wees naar de deur.
Ik liep met Freek de schuur in en zag een potje met tie-wraps staan, ik pakte een grote tie-wrap en pakte nu ook zijn andere hand en bracht deze bij elkaar op zijn rug. Ik deed de tie-wrap om zijn polsen en zo had Freek beide handen op zijn rug. Ik duwde Freek nu voor mij uit naar de keuken waar Hetty nog steeds bang en geschrokken tegen het aanrecht aanstond.

Ik zette Freek op een stoel en deed een tie-wrap om elk been en om de stoelpoot. Freek was nu niet zo druk meer, ik weet niet of hij zich verslagen voelde of iets anders maar dat boeide mij ook helemaal niet. Ik liep naar Hetty en vroeg zachtjes. ‘Gaat het met je?’ en ze knikte van ja. Ik draaide me weer om en pakte een stoel en ging nu voor Freek zitten.
‘Freek, wat je net liet zien kan niet meer. De vrouwen zijn bang en je behandeld je vrouw echt respectloos. Waarom?’
Freek keek mij kwaad aan. ‘Met homo’s praat ik niet.’ en hij keek naar de grond.
‘Freek, ik ben geen homo, maar al was ik dat wel dan nog doe je normaal.’ en ik tilde zijn hoofd op.
Freek keek nog steeds kwaad. ‘Mijn vrouw ziet eruit als een hoer, vriendje van mijn dochter is homo. Dan wordt je toch pissig?’

‘Freek, je vrouw ziet er goed uit, beslist niet hoerig. Hooguit sexy maar dat vind een vrouw leuk, de mannen een beetje uitdagen. Maar waarom noem je mij een homo? Als ik hier in de keuken kijk dan zie ik maar 1 persoon die ik aantrekkelijk vind en dat ben jij niet.’ en ik stond op en liep naar Hetty toe. ‘Dit is wat ik noem aantrekkelijk.’ en ik wees naar Hetty.
Hetty begon wat te bekomen van de schrik en keek mij glimlachend aan. ‘Zie je nou Freek, ik ben niet lelijk.’
Ik keek Hetty aan. ‘Vind Freek je lelijk?’ en Hetty knikte. Ik keek nu naar Freek en wist niet wat er in het hoofd van die man omging.

‘Freek, je bent echt een sukkel als je deze vrouw lelijk vind. Dan zijn er in jouw ogen maar weinig mooie vrouwen. Moet je kijken?’ en ik ging naast Hetty staan en legde mijn hand op haar rug en duwde haar iets van het aanrecht af. Mijn hand gleed over haar onderrug naar haar kont die ik even wreef. Daarna draaide ik haar iets zodat ze weer voor de stoel stond waar haar been op had gestaan. Ik fluisterde in Hetty haar oor dat ze haar been weer op de stoel moest zetten. Heel langzaam zette Hetty haar laars op de stoel. Ik drukte mij nu tussen het aanrecht en Hetty door, met mijn lul hard tegen haar kont aan drukkend, en ging naast haar been staan. Mijn hand legde ik op haar been en schoof de rok iets omhoog. Ik wreef over haar been en ik keek naar Freek.

Freek was rood aangelopen en begon te schreeuwen. ‘Blijf met je homo poten van mijn vrouw af.’ en ik streelde daarom nog intenser over het bovenbeen van Hetty. De rok schoof steeds verder omhoog en er werd steeds meer been zichtbaar, ook mijn hand ging steeds hoger en ik zat nu bijna tegen het kruisje aan waar ik net zo heerlijk over had gewreven.
‘Kijk Freek, zo warm je een vrouw op, niet gelijk broek uit, neuken, je zaad spuiten en omdraaien.’
Freek zijn ogen spoten vuur, zowel naar mij als naar zijn vrouw.
‘Maar Freek, als ik een homo was, dan zou je toch niets van mij te dulden hebben? Dan val ik toch op mannen en niet op vrouwen?’

Ik zag Freek denken en weer naar mijn voeten kijken. ‘Maar een hetero heeft toch geen panty aan?’ vroeg hij enigszins rustig.
‘Nou Freek, ik wel hoor en ik vind het heerlijk.’ en ik trok mijn broek uit en gooide die op de stoel. Ik had nu alleen mijn shirt nog aan met de panty. Ik zag Hetty geil naar mijn kijken en buiten het zicht van Freek haar lippen aflikken. Ik pakte weer het been van Hetty, draaide mij om naar Hetty en begon haar te zoenen. Hetty schrok maar ging toch door toen ik zachtjes in haar been kneep.

‘Wel godverdomme, sta je daar mijn wijf te zoenen. Klootzak.’ en Freek wilde opstaan maar zijn been zat vast.
Ik liep snel om de stoel heen waar Hetty haar been op had en met 2 stappen was ik bij Freek. Ik maakte snel zijn broek los en trok deze naar beneden, Freek verzetten zich nog wel maar hij zag wel in dat hij met zijn handen op zijn rug en been aan de stoel niet weg zou komen. Nu ook nog zijn broek op zijn knieën en hiermee was het helemaal gedaan. Ik duwde Freek weer op de stoel en pakte nog een tie-wrap en maakte ook zijn armen vast. Nu zat Freek met zijn benen wijd op de stoel, zijn kleine piemeltje lag zielig op de zitting en ik had medelijden met Hetty.

Ik liep weer naar Hetty terug die haar voet weer op de stoel zetten nadat ik weer naast haar stond. Ik ging nu tegen Hetty aan staan en begon haar te zoenen, eerst een kusje op de wang, daarna iets dichterbij de mond, en daarna vol op haar mond toen ik haar hoofd iets bijdraaide. Ik stak mijn tong in haar mond maar ik kreeg geen respons. “Zou Hetty bang zijn?” dacht ik bij mezelf. ‘Hetty, laat je gaan? We gaan je kerel laten zien hoe je een vrouw moet verwennen.’ fluisterde ik Hetty in haar oor.

Ik zoende Hetty weer en nu voelde ik een voorzichtig tongetje tegen mijn lippen aan tikken. Ik opende mijn mond en de tong van Hetty drong voorzichtig bij mij binnen. Heel rustig begon Hetty wat los te komen en mijn hand gleed van haar been onder haar rokje, ik voelde de warmte weer van het heuveltje wat onder de panty zat. Hetty begon me gulziger te zoenen en het werd best wel een heftige zoen. Hetty ging los en pakte mijn hoofd vast en drukte onze monden nog harder op elkaar. We hoorde niet eens wat Freek allemaal liep te blèren, we waren met elkaar bezig. Mijn hand drukte nu weer hard op het heuveltje en ik voelde dat deze natter was dan net. Ik wreef er een paar keer over en toen loste ik de zoen.

Ik liep weer om de stoel heen en ging op mijn knieën voor Hetty zitten, ik stak mijn hoofd onder het rokje en kuste het heuveltje door de panty heen. Ik likte ook aan het kruisje en ik streelde haar andere been. Mijn twee handen gleden over het been van Hetty naar haar kruis waar ik het kruisje van de panty stuk trok en mijn mond op de natte kale gleuf van Hetty persten. ‘O Jezus, er likt iemand aan mijn kut. Dat heb jij nooit gedaan Freek.’ hoorde ik Hetty zeggen. Ik likte eerst over de lipjes en duwde mijn tong ertussen. Het puntje van mijn tong raakte het clitje en er ging een schok door Hetty heen. ‘O jaaaa……’

Met 2 duimen spreidde ik de lipjes en nu liet ik mijn tong van beneden naar boven van het grotje naar het clitje gaan. Ik voelde de handen van Hetty op mijn hoofd en ze trok de rok omhoog. Ik keek omhoog zonder mijn mond van haar gleuf af te halen en zag Hetty geil naar beneden kijken.
‘Ja Remco, lik mijn kutje maar lekker. Je doet het zo geweldig. Kijk eens Freek, zo kan het ook. Zo kom ik ook nog eens aan mijn trekken.’ en ze duwde mijn hoofd harder tegen haar kutje aan. Ik likte alles wat er op mijn weg kwam en zo likte ik Hetty voor het eerst naar een orgasme toe.
‘Ja Remco, lik me klaaaaaaaarrrrrrrrrr…….’ Hetty stond op haar benen te trillen en ik duwde haar iets naar achter zodat ze steun had van het aanrecht. ‘O Remco, wat was dit een sensatie.’ en ze trok me omhoog. Ze kuste mij en draaide mij om zodat ik tegen het aanrecht aan stond.

Hetty ging door de knieën en streelde door de panty mijn lul, die al hard tegen de panty aan drukte. ‘Remco, is hij echt zo groot?’ vroeg Hetty met een verbaasde stem en grote ogen.
‘Kijk zelf maar?’ en Hetty drukte de panty naar beneden en mijn lul sprong naar voren.
‘Wauw, Jezus. Deze is veel groter dan die van Freek.’ en ik zag Hetty omkijken naar haar man. Ze pakte mijn lul vast en bleef haar man aankijken. Ze bracht mijn lul richting haar mond en likte over de eikel. ‘Zo kan het dus ook.’ was het enige wat ze tegen Freek zei en nu nam ze mijn eikel in haar mond en begon ze er op te zuigen. Ik had niet zoveel ervaring maar ik begreep wel dat Hetty deze helemaal niet had.

‘Hetty, lik eens over mijn eikel in je mond?’
Hetty begreep het gelukkig en ze zoog niet meer zo hard maar begon met haar tong rond mijn eikel te draaien en steeds een stukje meer lul naar binnen te krijgen. Het voelde totaal anders dan toen mijn moeder op mijn lul zoog, maar het was nog steeds niet verkeerd. Ik had mijn zinnen gezet om Hetty te neuken voor Freek, de ultieme vernedering. Hij had er zelf om gevraagd omdat hij zijn vrouw vernederde voor mijn ogen.

Ik trok mijn lul uit haar mond en trok Hetty omhoog, ik zoende haar en draaide haar richting het aanrecht. Ze zette haar handen op het aanrecht en ging licht gebogen staan, ik sloeg het rokje omhoog en zo werd de kont van Hetty zichtbaar. Het nylon was gescheurd maar haar kont was grotendeels gehuld in nylon, wat ik een geil gezicht vond. Freek waarschijnlijk ook want zijn lul stond recht omhoog tussen zijn benen. ‘Kijk Hetty, schaam je niet want Freek vindt het ook geil.’ en ik zakte door mijn knieën en likte het kutje van Hetty.

‘Vind Freek het geil? Vind Freek het geil dat zijn vrouw gelikt wordt door het vriendje van je dochter?’ vroeg Hetty geil aan Freek. Ik hoorde wat gescheld maar het was allemaal niet overtuigend. Ik stond op en legde mijn handen op de kont van Hetty, ik wreef over de nylon billen van Hetty. Ik draaide Hetty iets zodat Freek kon zien dat ik mijn lul tegen het kutje van Hetty zetten, Ik keek opzij en zag Freek aandachtig kijken wat er ging gebeuren. Heel zachtjes drukte ik mijn eikel tussen de lipjes van Hetty die al begon te kreunen. Heel voorzichtig drukte ik steeds een stukje lul in het kutje van Hetty.

Ik moest Hetty tegenhouden omdat ze naar achter wilde komen. Ik wilde heel langzaam het kutje vullen voor de ogen van Freek. Ik keek Freek nu recht in de ogen en ik zag wel een glinstering maar ook afschuw. Ik zat helemaal in het kutje van Hetty die geil over haar schouder naar mij keek. Ze draaide haar hoofd om en keek naar Freek. ‘Freek, ik heb me nog nooit zo gevuld gevoeld als nu. Jezus wat heeft die jongen een groter stamper. Ik zal me zeker meer laten neuken door Remco, misschien mag je dan ook wel kijken?’ en ik begon te bewegen en daarbij stokte de adem van Hetty. ‘Jezus jongen, even rustig aan hoor.’ hoorde ik Hetty kreunen.

“Niets rustig aan. Ik ga je kut helemaal uitwonen hier in je keuken.” en ik begon nu sneller en harder te neuken. Hetty begon te hijgen en te kreunen en er kwam geen normaal woord meer uit. Ze stond tegen mij aan te rijden en ik neukte haar met een goed tempo. Ik was geil, retegeil dus het duurde niet echt lang voordat ik mijn zaad omhoog voelde komen.
‘Freek, ik ga je vrouw volspuiten met mijn zaad.’ en ook ik begon te hijgen en te kreunen. ‘Hier Hetty, ik ga dat geile kutje van je volspuiten. Voor de ogen van je vent.’
‘Ja, spuit mijn kutje maar vol geile jongen. Spuit maar geil.’ en Hetty kreunde hard en kreeg nog een orgasme toen ik mijn zaad in haar kutje dumpte.

Ik liet mij op de rug van Hetty vallen en lag uit te hijgen. Samen kwamen we omhoog en keken naar Freek, hij zat met tranen in zijn ogen naar ons te kijken. Hetty keek mij aan en ik fluisterde in haar oor. ‘Als je nu zijn lul aanraakt dan komt hij spontaan klaar.’ en Hetty keek mij geil glimlachend aan. Ze ging staan en liep geil naar Freek toe, ze ging voor hem op de grond zitten en keek hem recht in de ogen. ‘Was het geil om te zien?’ vroeg ze Freek.
Freek draaide zijn hoofd weg en kon zijn tranen niet uit zijn ogen wrijven. Hetty pakte zijn lul beet en trok eraan en na 3 keer op en neer spoot er een grote straal sperma op het blousje van Hetty.

‘O was de nood zo hoog kerel?’ zei Hetty spottend. Hetty draaide nu het hoofd van Freek naar zich toe. Ze keek hem diep in de ogen. ‘Het is vandaag de laatste keer geweest dat je zo tegen mij bent uitgevallen, ik accepteer helemaal niets meer van je en ik wil de Freek terug van 3 jaar geleden. Je gaat mij straks vertellen wat er allemaal gebeurd is anders pakken we straks je kleren en dan rot je maar op.’ Hetty ging staan en kwam naar mij lopen. Ze draaide zich weer om en zei. ‘En als je nog een keer klaarkomt voordat ik klaargekomen ben dan rot je ook maar op. Nu bepaal ik wat we gaan doen.’ Hetty draaide zich naar mij en kuste mij vol op mijn mond en knuffelde mij. Zachtjes zonder dat Freek het hoorde zei ze. ‘Dank je wel Remco, ik ben blij dat het zo gelopen is. Jolanda heeft een fijne jongen met een geweldige lul gevonden. Ik zou geen betere schoonzoon kunnen bedenken, zeker niet als ik hem ook af en toe mag lenen.’ Ze deed een stap naar achter en keek me lief aan.

Ik waste mijn lul en trok mijn broek aan. Ik hielp Freek uit de stoel en knipte de tie-wraps door. Het was een hele andere man geworden en Hetty liep met Freek naar de kamer, ze gaf me een knipoog en zonder geluid zei ze. ‘Ik bel je.’
Ik pakte mijn schoenen uit de kamer en Freek zat te huilen op de bank, ik lette niet op het stel en zij niet op mij. Ik verliet het huis met een fijn gevoel, ik had wel het idee dat Freek nu zou veranderen.
Ik fietste naar huis en dacht aan de belofte die ik had gedaan aan Renate, ik zou gelijk bij thuiskomst langs lopen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10708 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (18)”

Plaats een reactie