BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (21)

Ik werd wakker en moest nodig plassen, ik liep naar het toilet en keek de kamer van mijn moeder in. Ze was al uit bed en ik hoorde beneden stemmen. Ik deed mijn ding en ging nog even liggen, wilde even rustig bijkomen en alles overdenken wat er de afgelopen paar dagen allemaal gebeurd was. Ik lag nog even te dommelen toen mijn deur open ging.

‘Hi slaapkop. Ik heb ontbijt voor je.’ en Jolanda kwam naar mijn bed lopen met een dienblad in haar handen. Ze keek de kamer rond en zette het blad op mijn nachtkastje. ‘Leuk ingericht allemaal.’ en ze liep verder naar het raam en schoof de gordijnen open.
Nu pas zag ik dat ze een leuk zwart jurkje aan had met twee verschillende kousen, een roze en groene. Net als toen ze naar haar werk ging alleen zat er nu geen panty overheen.

‘Jolanda, hoe lang ben je al hier?’ vroeg ik verbaasd.
Ze draaide zich om en kwam naar mijn bed lopen en ging op het randje zitten. ‘Ik ben er net een half uurtje denk ik, lekker met je moeder en Daphne zitten praten.’ Ze pakte een beker van het blad en trok haar benen onder zich en ging op bed zitten.
Ik kon het niet laten om te kijken of ik onder haar jurkje kon kijken. Helaas had Jolanda het door. ‘He, kan je het zien?’ en ze tilde het jurkje snel op en liet het gelijk weer zakken.
“Had ze nu wel of geen slipje aan?” Ik schudde mijn hoofd en pakte ook een beker en nam een slok thee.

Jolanda ging nu in kleermakerszit zitten maar zo dat ik net het kruisje niet kon zien.
‘Remco, je moet me een aantal dingen vertellen. Wat is er gebeurd toen ik weg was gegaan naar mijn werk.’ en ze keek met een glimlach op haar gezicht naar mij.
‘Nou…ehu…ja wat zal ik zeggen?’ begon ik. ‘Wat wil je horen?’ vroeg ik maar om even tijd te winnen.
‘Ik wil graag weten wat er is gebeurd, de hele versie en niets weglaten oké?’

Op dat moment ging mijn deur open en stonden daar Daphne en mijn moeder in een zwart jurkje met een witte panty eronder. Ik keek naar de dames die begonnen te lachen.
‘Dat had je niet verwacht he jongen?’ zei mijn moeder die mijn verbaasde gezicht zag.
Ik schudde mijn hoofd en was even in de war. ‘Ja, vertel nu maar eens wat je gisteren gedaan hebt om de vader van Jolanda zo om te laten slaan als een blad van een boom?’

Daphne en mijn moeder kwamen ook naar het bed gelopen, Daphne kroop op het bed en ging net als Jolanda in kleermakerszit zitten en mijn moeder pakte mijn stoel en draaide deze zo dat ik ook iets onder haar jurkje kon kijken. Ik zag bij de drie vrouwen helemaal niets.

‘Waar zal ik beginnen?’ en ik keek Jolanda aan. ‘Wil je echt het hele verhaal horen?’ en ik zag Jolanda ja knikken. ‘Met alle details die je nog weet.’ en ze begon weer te glimmen.
“Die weet meer.” ging er door mijn hoofd. Ik zag dat Daphne haar hand op de knie van Jolanda legde, die Daphne aankeek met een glimlach.

‘Oke, daar gaat hij dan.’ Ik vertelde het verhaal in geuren en kleuren. Dat ik eerst Hetty klaar had vingerd, de toestand met Freek en dat ik hem op een stoel vastgebonden had, dat Hetty voor het eerst gelikt was en mij heeft gepijpt. Ook het neuken kwam in detail voorbij en toen ik klaar was keek ik tegen 3 gezichtjes aan met rode koontjes.

‘Remco, je hebt inderdaad echt alles gezegd. Ik had dit namelijk ook zo gehoord van mijn moeder. Je bent alleen vergeten dat ze ook gevraagd heeft om je af en toe te lenen.’ Jolanda kwam omhoog en kuste mij, ze bleef tegen mij aan hangen en fluisterde in mijn oor. ‘Heb je echt zo’n grote piemel zoals mijn moeder zegt?’ en ze ging iets naar achter en keek me zwoel aan.
‘Kijk zelf maar.’ en ik trok het dekbed naar beneden zodat mijn lul zichtbaar werd.

Jolanda keek geschrokken naar Daphne en mijn moeder die allebei in lachen uitbarsten.
‘Jolanda, we weten inmiddels hoe de piemel van Remco eruit ziet en voelt. Remco zal wel vertellen hoe dat zit. Kom je mee Daphne? We laten deze 2 tortelduifjes met rust.’ en ze trok Daphne van het bed. Jolanda totaal verbijsterd achterlatend.
Jolanda keek mij aan en ik kon alleen mijn schouders maar ophalen en stom lachen. ‘Vertel jongen, doe jij het ook met je moeder en Daphne?’

Ik knikte en begon te vertellen dat ik een aantal dagen geleden een maillot aantrok en de rest van het verhaal. Ik sloeg niets over en ik zag dat Jolanda aandachtig zat te luisteren tot ik aangekomen was bij het heden.
Het bleef even stil en ik was een beetje bang dat ze van het bed zou stappen en naar huis zou gaan.
‘Remco, ik ben blij dat je mij dit allemaal verteld maar hoe zou jij verder willen? ik had namelijk een kleine hoop dat wij iets zouden krijgen.’ en Jolanda keek mij vragend aan.

Ik trok Jolanda naar mij toe en kuste haar vol op haar mond. ‘Jolanda, ik vertel je dit omdat dit voor mij totaal nieuw is en ik niet weet wat ik wil. Ik zou graag met jou verder willen maar ik zou ook graag met andere mensen dingen willen ontdekken.’
Jolanda keek mij blij aan en kuste nu mij. ‘O Remco, je maakt mij zo gelukkig. Ik wilde hetzelfde maar durfde dat niet te vragen. Ik denk dat ik ook niet genoeg heb aan 1 persoon, ik wil experimenteren met meerdere personen, mannen en vrouwen.’ en ze gaf me nu een tongzoen.

Jolanda ging op mij liggen en mijn handen gleden over haar rug naar haar billen, ik trok het jurkje iets omhoog en voelde de blote billen die tevoorschijn kwamen. Ik streelde omhoog om te voelen of ze een string aan had maar kwam niets tegen. Mijn handen gleden verder omhoog richting de rits van het jurkje en hier voelde ik wel iets. Ik ritste deze naar beneden, duwde het jurkje over haar schouders en Jolanda drukte zich omhoog. Ik trok het jurkje nu over haar hoofd en daar zat Jolanda met een gordeltje aan en een mooi bh-tje maar zonder slip op haar knieën op mijn bed.

Ik ging nu voor Jolanda op mijn knieën zitten en bekeek haar, ze was prachtig. Haar borsten waren niet groot maar wel lekker stevig, ze was niet dun maar ook niet dik, gewoon lekker. Mijn hand ging nu naar haar hoofd en ik streelde door haar haren. ‘Jolanda, ik zou graag met jou dingen willen ontdekken maar ook alleen.’
‘Remco, dat wil ik ook en als je wilt dan mag mijn moeder je ook wel eens lenen hoor.’ en ze lachte en gaf me een kus.

Ik trok haar naar beneden en begon haar zachtjes te strelen, eerst haar gezicht en via haar nek naar beneden richting de borsten. Door het bh-tje zag je de tepels stijf staan, ik kneden haar borsten door de bh heen en kneep lekker in haar tepels. Jolanda lag te genieten en te kreunen. Mijn handen gleden over haar buik naar het gordeltje wat lekker zacht aanvoelde.
Ik liet expres het heuveltje links liggen en via de jarretels ging ik naar haar benen, de nylon kousen voelde heerlijk zacht aan en ik kwam omhoog en ging naast Jolanda zitten. Ik streelde haar been nu verder naar beneden en pakte haar voet vast, ik begon deze te masseren en Jolanda lag met haar ogen dicht te genieten. Ze kreunde en haar handen ging voorzichtig richting haar borsten, ze streelde haar borsten zelf en kneep ook weer in haar tepels.

Ik zette mijn mond op haar voet en begon aan haar grote teen te sabbelen. Ik keek langs haar groen been en zag dat haar grotje iets open stond en dat ze al lekker vochtig was. Ik pakte nu ook haar andere been en deed hetzelfde bij deze voet. Met beide voeten in mijn handen deed ik haar benen wijd en keek zo recht in haar geopende poortje. Ik liet mij langzaam tussen de benen zakken met de benen aan weerszijde van mijn gezicht, het nylon wat langs mijn gezicht wreef voelde geweldig geil. Heel langzaam kwam ik bij het kruis van Jolanda die haar benen nu zelf iets wijder deed.

Ik was aangekomen bij de overgang van de kousen naar het stukje been wat bloot was, dit voelde ook wel lekker maar het nylon was toch echt mijn favoriet. Ik rook Jolanda nu ik zo dicht bij haar kutje was, ze rook niet onaardig. Ik drukte mijn mond op haar gleuf en er ontsnapte een diepe kreun uit de mond van Jolanda.
Ik stak mijn tong uit en haalde deze tussen de lipjes door, mijn hele tong was vochtig en ik nam het vocht tot mij en slikte het door. Ik voelde nu 2 handen op mijn hoofd.
‘Ja doe hetzelfde wat je bij mijn moeder gedaan hebt.’

Mijn handen liet ik meedoen en ik opende de lipjes verder door mijn duimen op de lipjes te zetten en deze opzij te duwen. Ik kreeg zicht op een mooi stukje roze vlees. Ik blies er tegen wat een rilling bij Jolanda teweeg bracht. Ik likte nu het kutje van Jolanda die harder op mijn hoofd drukte. ‘Remco, dit is lekker.’ kreunde Jolanda.
Ik likte verder en nam de lipjes in mijn mond en ik zoog erop, ik sabbelde op haar lipjes en likte afwisselend haar kutje en lipjes maar liet haar clitje links liggen.
‘O Remco, dit voelt zo fijn. Veel beter dan het zelf doen.’ en ze kroelde door mijn haren met haar handen.

De druk werd wat steviger en ik voelde dat ze haar lichaam ging aanspannen, dit was het moment waar ik op gewacht had. Ik liet het lipje wat ik tussen mijn lippen had los en drukte mijn tong op het clitje en begon deze te likken.
‘Ooooooooo………..’ was het enige wat Jolanda kreunde. Ze duwde haar kutje tegen mijn mond en met haar kont van het bed kreeg ze haar orgasme, haar hele lichaam was gespannen. Ze viel nu slap op het bed terug en lag te hijgen als een paard. Ik liet Jolanda heel even met rust want ze lag zo lekker te genieten van haar orgasme.

Ze deed haar ogen open en keek me lief aan. ‘Wil je mij nu neuken?’ vroeg ze zwoel.
Ik liet me rustig over haar heen glijden en kuste haar. ‘Ik zou niets liever willen. Maar is dit de eerste keer?’ vroeg ik voorzichtig. Jolanda schudde haar hoofd en ze trok mij naar zich toe, ze drukte haar mond op de mijne en we begonnen te zoenen. Ik drukte mij omhoog en pakte mijn lul vast en zette deze tegen het kutje van Jolanda. Heel voorzichtig drukte ik mijn lul in het krappe kutje van Jolanda.

Jolanda haar ogen ging wijd open en ze hapte naar adem. ‘Jezus, wat is hij groot.’ kreunde ze nadat ik helemaal in haar zat.
Heel rustig begon ik in en uit Jolanda te bewegen, we waren zo met elkaar bezig dat ik niet hoorde dat Ellen en Daphne de kamer weer binnen waren gekomen.
‘Lekker he Jolanda?’ hoorde ik mijn moeder zeggen. ‘Ja Ellen, mijn moeder zei het ook al. Zijn lul is geweldig.’ en ze begon wat zwaarder te hijgen. ‘Ja lekker diep met die geile lul.’ kreunde Jolanda.

‘Even wat anders.’ zei Daphne en haar hand gleed over mijn kont. Ik stopte met neuken en keek Daphne aan. ‘Ja jongen, trek die geile leuter maar uit je meisje.’ en ze duwde mij opzij.
Daphne stak haar hand uit naar Jolanda die hem aan pakte, Jolanda gleed van het bed en Daphne klopte op de rand van het bed. ‘Remco, kom hier zitten, zet je voeten op de grond en leun op armen iets naar achteren.’
Ik deed wat Daphne vroeg en zag Jolanda aandachtig kijken. Daphne zette haar benen aan beide zijde van mijn benen neer en zei tegen Jolanda. ‘Nu pak je zijn lul en die laat je zo in je gleufje glijden.’ en Daphne pakte mijn lul en stak deze onder haar jurkje. Ze liet zich zakken en ik voelde haar lippen wijken en mijn lul gleed zo het kutje van Daphne in.

Jolanda stond met grote ogen te kijken. ‘Maar Daphne, je hebt toch een panty aan?’
Daphne wipte wat op mijn lul en zei geil tegen Jolanda. ‘Trek mijn jurkje maar omhoog.’ en ze bleef nu stil zitten en liet Jolanda het jurkje optillen. ‘O, je hebt een panty aan met een open kruis. Geil.’ en ze stak haar hand uit en raakte mijn lul en het kutje van Daphne aan.
‘Wat is dit geil.’ en Jolanda begon over het clitje van Daphne te wrijven.
‘Ja lekker Jo, ga door.’ en Daphne begon te bewegen. Ik zat met mijn armen naar achter en kon ze niet weghalen want dan zou ik achterover vallen. Ik moest het dus lijdzaam aan zien of voelen.

‘Jij geile opdonder, je maakt me klaar op de lul van je vriendje.’ en Daphne kreeg een orgasme op de vingers van Jolanda en mijn lul. Daphne bewoog nog iets en ging voorzichtig staan geholpen door Jolanda.
‘Nu ik.’ en Jolanda draaide zich om en wilde gaan zitten. Ik hield haar tegen en kwam wat meer naar de rand toe en ging rechtop zitten, 1 arm naar achter en ik trok Jolanda op mijn schoot. ‘Kom maar op mijn schoot zitten.’

Jolanda liet zich over de lul van Remco zakken en voelde dat zijn lul nu de voorkant van haar kutje goed raakte. Dit was weer een nieuw gevoel wat ze nog niet kende. Ze liet zich helemaal zakken en voelde zich goed opgevuld.

Ik zag mijn moeder met haar telefoon foto’s of filmpjes maken. Ik liet nu mijn vrije hand naar de voorkant van Jolanda glijden en streelde haar kousen. Mijn hand gleed nu naar haar kutje en toen ik haar clitje betaste hoorde ik een harde kreun ontsnappen uit de mond van Jolanda. Ik voelde nu ook dat iemand mijn hand vastpakte en deze op de kous van Jolanda legde.
‘O Ja Daphne, lik mijn kutje.’ hoorde ik Jolanda hijgen. Ik voelde nu ook de tong van Daphne op mijn ballen. Daphne likte mijn ballen en zo omhoog langs de lipjes naar het clitje van Jolanda. Ik hoopte dat mijn moeder hier een filmpje van maakte want ik kon het niet goed zien maar wilde het wel graag.

Jolanda ging nu omhoog en liet zich weer zakken, ik voelde een hand op mijn hand en we lieten Jolanda even rustig neuken. Ze hijgde en kreunde als een malle.
‘Ja Jolanda, neuk jezelf maar naar een hoogtepunt meisje.’ hoorde ik mijn moeder zeggen.
Ik zag haar dichterbij komen met haar telefoon en volgens mij maakte ze een close up video.
Jolanda ging sneller bewegen en zwaarder te hijgen. ‘Jezus, wat een geweldig lul zit er in mijn kut.’ en Jolanda bracht haar handen naar haar haren en woelde er doorheen. Ze was me nu echt aan het afneuken want ik moest nu 2 handen achter mij neerzetten.

‘Ja Remco, daar komt het……..’ en Jolanda kwam hijgend klaar. Ze liet zich tegen mij aan vallen. Ik kuste haar in haar nek en zag dat mijn moeder tussen de benen van Jolanda kroop. Ik voelde weer een tong over mijn ballen en daarna niet meer. Daphne trok Jolanda omhoog en mijn lul schoot uit het kutje van Jolanda. Die gelijk weer begon te kreunen omdat mijn moeder haar mond vol op het volgespoten grotje van Jolanda had gedrukt.
Mijn lul viel op mijn buik en zat onder het sperma en kutvocht. Daphne trok nu Jolanda verder naar zich toe en ik zag dat mijn moeder mijn lul vast pakte en hem in haar mond stak.

‘Jezus mam, even rustig hoor want Jolanda heeft wel een erg strak kutje. Mijn eikel is best wel gevoelig.’
Mijn moeder keek mij geil een en zoog mijn lul verder naar binnen en likte mijn lul schoon. Ze trok hem uit haar mond en likte het vocht wat op mijn ballen was gedruppeld geil op. Ze bleef mij aankijken toen ze het vocht en sperma in haar mond liet zien, ze slikte het door en opende haar mond weer. Ik liet mij lachend achterover vallen en was als een koning zo blij.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9772 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (21)”

    • We zitten nu halverwege de kerstvakantie dus nog een week met heerlijke verhalen te gaan. Maar daarna moeten we kijken wat Remco gaat doen……….

Plaats een reactie