BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (7) Safari met en op Fenna

Eindelijk was het dan zo ver. Overdag was er al verjaardagsbezoek geweest, in het weekend zou Fenna met vriendinnen haar 17e verjaardag vieren. Fenna’s ouders hadden besloten de feestdag zelf af te sluiten met een barbecue omdat het nog zulk mooi weer was en dus waren Linde, Marie en Fons daar ook bij. Linde gaf aan haar oudere nichtje een pakketje. Fenna vroeg zich af of dit het cadeau was waar ze al zo lang op had zitten wachten. Ze pakte het uit en zag dat er een mooie tekening in zat met twee leeuwen, een giraffe en een safariauto. Er was een zon en een maan op getekend. Linde vroeg haar wat het zou kunnen zijn en ze vermoedde iets van een dierentuin, maar die safariauto dan? Ze werd nieuwsgierig. Van tant’ Marie kreeg ze een envelop waarin een cadeaukaart zat: een nachtsafari in de Beekse Bergen met drie overnachtingen in een Savanne kamer. De safari zou duren van 6 tot 10 uur en ze zou die volgend weekend samen met Fons maken. Marie en Linde konden niet ‘omdat Linde dat weekend een wielerkoers had waar ze al heel lang naar had uitgekeken’. Het paste prima en Fons vertelde dat ze zijn cadeau dat weekend zou krijgen.

Fons stond vrijdag al vroeg voor de deur om Fenna op te halen. Hij checkte of ze alles had. ‘Koffer, paspoort, goed humeur, fototoestel, tandenborstel, scheermesje, schone slipjes, natte kut’. Het laatste zei hij heel zachtjes maar ze kon goed liplezen. Fons ook, zo had ze gemerkt toen ze in de auto zaten, met en zonder slagroom op haar kut. Ze zouden eerst overdag een ronde door het park maken, konden om 3 uur naar de kamer en om 6 uur konden ze in een bus voor de safari tour met hapjes en drankjes. Dan hadden ze nog een hele zaterdag en zondag. Ze gingen pas maandagmorgen weg. Fenna besefte dat dit een heel duur cadeau was. Fons vond het meer dan waard en kneep in haar tepels. Om half 3 checkten ze in en liep ze direct naar de kamer, ‘waar het allemaal zou gebeuren’. Fons pakte zijn koffer uit en gaf een pakje aan Fenna. Hij kuste haar, eerst op haar wang, toen op haar mond, en zei erbij ‘als het gebeurt dan wil ik dat je dit aan hebt’.

Hij keek naar haar toen ze het uitpakte en haar mond viel open van verbazing. Ze pakte een bodystocking uit die ze direct wilde aantrekken. Ze begon zich uit te kleden en liep op Fons toe. Ik vergeet je helemaal te bedanken, ging met haar naakte lichaam op zijn schoot zitten en kuste hem. Dit cadeau is alleen van jou, neem ik aan. Alleen van hem. Ze ging weer van zijn schoot af, trok de bodystocking aan en liet hem van voor, opzij en achter zien. Ze wilde weten of haar billen en haar borsten er mooi in uit kwamen. Net zo mooi als naakt vond Fons en hij raakte haar heupen, haar dijen, haar borsten en haar billen aan. Ze deed haar strakke jeans aan en een jasje. Ze vond het gewaagd. Geen safarikleding he, maar het zit zo lekker. Ze was zeker van haar zaak. Zo ging ze. Maar eerst liep ze op Fons af en knoopte zijn blouse los. Ze vond het tijd voor een middagsafari.

Toen ze zijn broek open deed zag ze zijn leren onderbroek waarin zijn geslacht voor haar lag opgevouwen, krachtig gebold en er ontglipte een wow uit haar mond. Wow die is dit weekend voor jou herhaalde Fons. Alleen in zijn leren broekje deed hij Fenna’s jasje en jeans uit en was zij alleen nog gekleed in haar bodystocking. Hij duwde haar op bed, en ze stoeiden, kusten, zijn vingers gleden langs haar hele lichaam, totdat hij de onderkant van de stocking had bereikt en hij haar op haar buik duwde. Hij ritste zijn leren onderbroek aan de zijkant los zodat zijn geslacht aan de poorten van haar hemel lag en hij ‘nu de hemel ging bestormen’. Zij moedigde hem aan, ‘kom furie, breek de poorten van de hemel open’. Met zijn stormram, eerst voorzichtig, maar steeds feller drong hij door de hemelpoort en bereed heel de weg, bij iedere stoot naderde hij dichter en boorde hij de bronnen aan die in haar schoot voorzichtige maar steeds krachtiger stromen lieten opborrelen. Haar strakke nauwe kutje konden vocht gebruiken, de stromen waren welkom. De wanden van haar kut gaven hem voldoende weerstand om zijn lul in terug te trekken en bij de diepe stoten in haar voelde hij het vel van zijn eikel afgestroopt worden en bij een terugtrekkende beweging leek zijn eikel er weer in verstopt. Zij gaf voldoende vocht af om dit ritueel steeds krachtiger en feller voort te zetten. Zijn bewegingen speelden zich af tussen zijn billen omhoog en zijn geslacht diep in haar kut totdat het vel van zijn lul tot de laatste millimeter was afgestroopt.

Fenna voelde iets vochtigs en hards drukken tegen de plek waar anders haar vingers speelden. Nu stootte hij in haar, eerst leek het niet zo diep, maar toen zij voelde dat zij meer dan anders nat werd, drong hij dieper door, drong hij tot aan haar baarmoeder bij haar naar binnen. Met zijn handen klemde hij haar heupen, het volgende moment had hij allebei haar borsten vast en zo, met zijn handen krachtig haar borsten tegen haar lichaam duwend voelde zij hem stoten, stoten, duwen, rammen, en dat monotone ritme van terugtrekken en diep in haar stoten zweepte haar op, de herkenning van de herhaling en toch was iedere beweging, iedere beuk, iedere stoot anders, hij trok haar haren, beet haar oorlelletje, tikte haar billen of draaide aan een tepel, de monotonie van zijn beuken bracht haar in extase en zij voelde golven opkomen die niet te stuiten waren en ze meende dat ze de kustwacht moest waarschuwen voor springvloed, en voor een orkaan met donder en bliksem, die in haar schoot de springvloed aanwakkerde, de donder naderde het moment dat bliksem en donder samen vielen, dat alles zinderde en bulderde en vlak bij haar oor hoorde zij ‘je bent ontmaagd, Fenna’ totdat hij bij het vierde bulderen haar bij de keel greep, haar linkerpols klemde en zij haar billen omhoog deed omdat zij explodeerde en juist op dat moment ramde hij dieper dan ooit te voren zijn zaad diep in haar schoot en voelden zij de schokken van zichzelf en van elkaar, de naschokken van de aardbeving die zijn ejaculatie en de pulseringen in haar klaargekomen kut veroorzaakten. Minutenlang bleven de naschokken aanhouden en pas na een halfuur werd zij zich bewust dat het gewicht van Fons op haar drukte. ‘Jees dit was misschien wel de lekkerste safari van het weekend, wat ben jij lekker meid’ was het enige dat hij kon zeggen toen hij zich uit haar terugtrok. ‘Wat ben jij een lekker teefje’. De hele safaririt zouden die woorden in haar hoofd resoneren en pas verdwijnen als hij die avond, die nacht opnieuw in haar zou komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6167 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie