BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (9) Fenna en Fons op safari

A. Paardrijden in de nacht

Een serene rust was over Fenna gekomen na die eerste overweldigende ervaring met Fons. Zij belandde in een diep ontspannen slaap die pas in de loop van de nacht veranderde. Wilde paarden galoppeerden door haar dromen en zij zag hoe de paarden, allemaal hengsten, een voor een aan haar hun paardenlul toonden. Sommige lullen waren meer dan een meter lang. Na een tijdje vormden ze een kring om haar heen en ze kreeg zin om een van hen te bestijgen. Ze zag zichzelf naakt op het zadel van een van hen zitten, ze pakte de teugels, de hengst steigerde en galoppeerde met haar op zijn rug weg. Ze voelde het ritme van het paard en merkte dat het zadel nat werd, omdat haar kut meeging in de kadans van de hengst. Ze bewoog zacht op het zadel heen en weer en merkte dat er honger in haar binnenste ontstond door de opwinding die het bewegen op het zadel tot stand bracht. Ze verlangde om niet meer op die paardenrug te rijden maar ze wilde die immense lul die onder het dier dat ze bereed bungelde in haar kut voelen. Het ritme van het galopperen wond haar op, ze voelde dat ze heel dicht bij een orgasme was. Plotseling stopte het paard bij een boerderij waar een naakte man, zijn hand uitnodigend naar haar uitstak. Ze dacht dat het de bewoner van de boerderij was. Ook hij had een gigantisch geslacht, hij hielp haar van het paard, en toen ze op haar voeten stond duwde hij haar in het gras op haar buik en verdween zijn geslacht diep in haar. Zijn geslacht bepaalde het ritme in haar kut en in haar slaap gilde ze ik kom, ik kom, klemde het kussen waar haar hoofd op lag en het leek wel alsof ze 12 meter hoog van een watergolf naar beneden viel. Ze voelde hoe nat het was tussen haar benen en deinde weg in een diepe slaap. De volgende morgen werd ze wakker en voelde dat ze het geslacht van Fons in haar hand had, zaad tussen haar vingers en toen ze uit bed stapte om te plassen voelde ze hoe het tussen haar benen plakte van haar vocht en zijn zaad. Ze had hem en zijn paardenlul bereden.

B. Tantra op balkon

In lazy kleren zaten ze aan het ontbijt in het restaurant, genoten van alles wat er te kiezen was en na afloop kwamen ze terug in hun kamer. Fons zette de balkondeur open en hij had er een stoel zo neergezet dat hij daar zelf op kon zitten, met zijn rug naar het park, naakt. Fenna kroop bij hem op schoot, ze zag hem, maar ook de giraffen achter hem. Zijn paal was diep in haar geboord en hij wilde dat ze zich die morgen zou concentreren op het gebruik van haar kutspieren. Ze moest van hem oefenen om die te openen en te sluiten en na een tijdje lukte het haar werkelijk om bewust die spieren in beweging te krijgen. Ze klemde zijn lul, liet hem los, klemde hem weer vast en voelde de sensatie die daarbij hoorde. Haar eigen sensatie dat het haar lukte, en Fons sensatie die blij werd van het opwindende gevoel in zijn stijve lul. Klemde zij hem vast dan fluisterde hij dat ze vast moest houden en duwde hij zijn wapen dieper in haar strakke kut. Het lukte haar de concentratie supergoed vast te houden en toen ze merkte dat haar kut vocht produceerde, dat het ritme dat ontstond haar geil maakte bewoog ze stilaan, langzaam aan, steeds krachtiger op zijn lul, omdat ze met het opvoeren van het ritme voelde dat haar kut zich daar steeds lekkerder door voelde. Ze duwde af en toe haar billen iets naar achteren en toen ze voelde dat ‘het’ er nog niet was maar dat het er aan zat te komen en dat er geen houden meer aan was, bereed ze zijn lul steeds feller, duwde haar billen naar achteren, reed haar kut naar voren en daarbij klemde ze haar armen om Fons heen en was in alle kamers links en rechts van hen luid en duidelijk te horen dat Fenna op het punt stond krachtig klaar te komen. En wie het niet begrepen had of niet goed had gehoord, ze herhaalde het; een keer of 10 minstens.

Toen ze later die avond aan de bar beneden zaten vertelde iemand aan de barman dat er ook een stelletje was dat die morgen feestelijk genoten had en waarvan zij, volgens hem, minstens 10x gezegd had ‘ik kom, ik kom, ik kom klaar.’ Het was duidelijk dat de verteller niet vermoedde dat die gelukzalige klanken uit haar keel gekomen waren, al was het maar omdat er bij de andere gasten het beeld bestond dat Fons heel kuis met zijn dochter op pad was. Terug in hun kamer, toen ze was uitgekleed om naar bed te gaan, sloeg Fons Fenna op haar billen. Ze moest wel op haar woorden passen, ‘Wat zij er toch uit kraamde die morgen, foei, je hoort het wel, de mensen spreken er allemaal schande van. Zo doen keurige meisjes niet’. Ze draaide zich op haar rug, spreidde haar benen en zei ‘nee maar een lekker teefje wel, Fons’ en trok hem naar zich toe. ‘Naai je me nog een keer voor het slapen gaan? Ik wil nog wel 10x laten weten dat ik klaarkom.’

C. Futuroscopie

Eerder die zondag, ‘s middags in het park merkte Fenna dat ze geobsedeerd was geraakt door piemels. Een olifant met een staaf groter dan in haar droom over de hengsten moest op de foto. Van een gorilla die zijn mannelijkheid toonde door op zijn borst te trommelen en daarbij ook zijn geslacht toonde maakte ze een filmpje en bij het kijken naar de monotoon heen en weer lopende jachtluipaarden in afwachting van het vlees dat de bewaker binnen afzienbare tijd bij hen zou brengen maakte ze een close up filmpje van de hand van Fons die haar clitoris streelde. Ze probeerde daar oerwoudgeluiden bij te maken wat aan Fons nadat ze gestopt was de vraag ontlokte of zij ook aangeschoten wild was. Dat was ze pas na een fles rose antwoordde ze ad rem. En nu ze het daar toch over hadden, wilde ze weten hoe Fons de toekomst met haar zag. En ook wat Marie daar van vond. Fons zei dat hij de komende tijd nog wel een bijdrage wilde leveren aan haar seksuele ontwikkeling en ontluiking, en dat hij -zonder in details te treden- daarover met Marie een bevredigende oplossing had gevonden. Direct nadat ze van het Safariweekend thuisgekomen waren speelde Fenna een hoofdrol in de seks tussen Marie en Fons waardoor Marie de escapades met Fenna alleen maar stinuleren kon en af en toe ook actief bijdroeg aan nieuwe methodieken, nieuwe kleding en nieuwe fantasieen in Fons’ samenspel met Fenna. En als Fons weer thuis bij Marie was, in bed, op de bank, in de badkamer of in de tuin, werd zij door Fons bijgepraat en vooral in geuren en kleuren bijgeneukt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5283 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie