BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (5) Coitus permanentus

Geile nachten met LindeMaanden later heeft Linde haar weg gevonden. Ze is nog wel met haar vriend op vakantie geweest op Ibiza, hij was tijdens die vakantie meer gericht op zijn trainingsmaatje dan op haar en zij, ach zij was meer gericht op het ontdekken van seks dan op hem. Zelfs tijdens de vakantie nam zij nog de gelegenheid drie keer een dag lang met een mister X uit Hongarije op pad te zijn. In zijn appartement hadden ze romantische, spetterende en kinky seks. ‘s Avonds kreeg haar vriendje nog wat bijles, ook al wist hij na de eerste avond eigen al dat hun relatie op zijn eind liep. Hij nam het voor lief en haar voor de seks. Desondanks of misschien wel juist daardoor hadden ze die vakantie meer en geilere nachten dan wanneer het was gekomen tot die ene geplande ‘nacht der nachten’.

Onlangs was Linde een weekend met Fenna op hotel gegaan, Fons was dat weekend ‘met de racefiets weg’ wat slechts een retourtje bleek te zijn naar het hotel waar zij met hem drie dagen en twee nachten ongeremde seks konden hebben. Fons bloeide op door de twee jonge meiden die hem geen moment rust gunden.
De relatie met Marie heeft door Linde een nieuwe impuls gekregen en zij, niet blind en doof voor de seksuele ontwikkeling van haar dochter, heeft van beide gehoord dat Fons bijgedragen heeft aan de seksuele ontspanning die zij eerder met haar moeder had besproken. Quasi boos reageerde ze op Fons, heimelijk was ze trots op haar dochter die haar eigen seksuele identiteit zo prominent ontwikkelde, en voor zichzelf hield ze de wijsheid aan dat Linde beter thuis en met bekenden kon experimenteren dan met een of andere creep buiten de deur. En zij wist maar al te goed dat de seks met Fenna, waarover Fons destijds overigens lang niet alles met haar had gedeeld, ook Marie toen meer dan goed had gedaan. Ze wist precies wanneer hij een periode had dat hij ‘er wat op na hield’ en gedoogde het omdat het hem en haar goed deed. Al snel had ze gemerkt dat ze Fons het best in bed kon laten begaan. Meestal wist zij een dag of wat van te voren wat hij met zijn ‘sletje’ uit zou voeren. Ze was het oefenmateriaal waarop hij nieuwe standjes uitprobeerde, hij verfijnde het met haar voordat Fenna toen, Linde nu, en die handvol meiden en vrouwen tussendoor met zijn nieuwe wijsheden kennismaakte. En na afloop ervoer zij het eindresultaat, niet zelden beter afgewerkt dan de tussendoortjes zelf, omdat zij de deskundigste in bed was. Hij kon absoluut niet zonder haar.

Door Linde was de seks met Fenna ook weer geactiveerd, alhoewel de officiele lezing die zij er beiden op nahielden ‘dat zij destijds een jaar lang seks hadden en daarna niet meer’ door iedereen die hen beide kende al die tijd betwijfeld werd en die twijfel kon door beide ook niet weerlegd worden. Fenna kreeg, zo bleek, van Fons nog regelmatig op de meest gekke tijden een ‘verjaardagscadeautje’.

Marie was hij nooit zo jong als Linde tegengekomen en zij moest het als een compliment aan haar zien dat hij zo intens genoot van Lin. Hij onderbouwde dat op twee manieren. Allereerst genoot hij van háár kind dat zich seksueel net zo ontwikkelde als zij. En als hij haar eerder, zo jong als Lin nu is, had ontmoet dan was hij toen -dus- als een blok voor haar gevallen. Dat maakte Lin hem wel duidelijk. Alles wat hij Lin gaf gaf hij eigenlijk ook aan haar. Dat laatste overtuigde haar niet helemaal, maar als zij, zonder dat zij het liet merken, luisterde hoe Linde kermde als een speenvarken als zij door hem genaaid, genomen en seksueel bevredigd werd dan voelde zij het in haar hele lichaam, zij voelde alle spieren in haar kut spannen en ontspannen en als zij lang genoeg doorgingen kon zij zelfs zonder zichzelf aan te raken klaarkomen van het luisteren naar hun lust in Linde’s bed, in de werkplaats op de werkbank, in de woonkamer op de bank of op de tafel, in hun eigen bed als zij zelf in de keuken stond te koken. Marie had absoluut niet te klagen vond ze, ook niet door de vele extra’s die ze kreeg. Zij paste in de kleren van haar dochter en droeg af en toe bewust haar kleren. Regelmatig lukte het haar om Fons er mee te verleiden en vaak fantaseerde hij dan onomwonden over Linde als hij zijn zaad in Marie’s schoot kon stoten, soms was hij zo geil en dacht hij werkelijk dat hij Linde naaide in plaats van Marie. Een keer had Marie heel bewust het slipje aangetrokken dat hij Linde gegeven had ‘voor speciale gelegenheden’ en blijkbaar was dat goedgekozen want hij zag en voelde in zijn geile razernij Linde waar hij Marie tot 3x toe heftig en tot zijn eigen uitputting toe bevredigde. Dat leidde ‘s avonds aan tafel tot een hilarisch gesprek toen hij tegen Linde nog iets zei over hun recente samenspel die middag en pas toen ontdekte hij dat Marie nog steeds Linde’s kleren van die middag droeg. Ze konden er met zijn drieen best om lachen.

Voor de buitenwereld bleef Linde nadat haar relatie was beeindigd meer dan vier jaar ‘vrijgezel’. Haar grootste donateur in die periode was Fons; ook Herman en Fenna sponsorden haar geregeld, de Leuvense student was een terugkerende verschijning bij de dorpsfeesten en af en toe ging ze, om geruchten tegen te gaan, openlijk van bil met wat haar spontaan in de schoot geworpen werd. Zelfs haar ex kwam af en toe even langs, naar eigen zeggen om zijn trainingsschema’s met haar door te nemen. Voor diens lief was dat dan wel in het geheim, in het dorp werd zijn auto natuurlijk gesignaleerd en dat was, met de andere escapades van Lin, voor de verhalen over haar genoeg om het beeld dat het dorp van haar had, het ‘geile teefje van Fons en Marie’, te voeden en in stand te houden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10230 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie