BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn derde jaar op de havo deel 5

Ik trok mijn kleren uit en ging voor de tweede keer die avond onder de douche. Ik liet de deur van de badkamer open. Na vijf minuten wilde ik uit de douche komen maar er waren geen handdoeken. Ik riep: mam, waar zijn de handdoeken. De deur ging vol open en mijn moeder had de handdoeken op haar arm en zei: ik wilde ze net komen brengen. Ik stond zonder schaamte naakt voor haar en mijn moeder keek weg. Ze zei: bedek je. Ik zei: mam, je hebt mij jarenlang naakt gezien, en dan nu ineens schaam je je daarvoor. Ze keek naar me en zei: maar nu ben je een stuk groter. Een heel stuk groter zei ze terwijl ze naar mijn piemel keek. Ik droogde me af en liep naar mijn slaapkamer. Mijn moeder trok haar t-shirt en joggingpants uit net als haar slipje en stapte de douche in. Toen ik dat hoorde kwam ik uit mijn kamer en ging ik in de deur van de badkamer staan kijken hoe mijn moeder zich waste. Toen ze me zag staan riep ze: scheer je weg. Ik zei: mam, jij hebt de deur open laten staan en ik heb je naar mij zien staan kijken.

Mijn moeders hoofd werd als een biet zo rood. Ze kwam onder de douche uit en ik gaf haar haar handdoek die ze snel om haar sloeg. Ze zei: zo en nu naar bed, ik ben helemaal kapot van al dat werken. Ik zei: pak eens een badlaken en leg dat op je bed, dan zal ik je eens masseren. Ze keek me aan en vroeg hoe ik wist om dat te doen. Ik zei: onze gymlerares heeft ons een en ander geleerd. Ze keek me aan en zei: ok, maar geen funny business. Ik zei: ok mam. Ze spreidde het badlaken en ging er op haar buik op liggen en ik begon haar te masseren. Eerst haar hoofd en nek en daarna haar rug en armen. Ze zei: wat voelt dat enorm lekker. Ik zei: dat is goed, blijf maar lekker liggen. Na haar rug begon ik met haar voeten en ging daarna langzaam omhoog tot hoog in haar dijen. Het zuchten ging over in zacht kreunen. Ik begon haar billen te masseren en liet zacht mijn wijsvinger door haar bilnaad gaan. Ze kreunde: ohhhh lekker en ik begon zacht tegen haar anus te drukken. Ze zei: nee, niet daar.

Ik liet mijn vingers verder gaan en voelde dat haar kut kletsnat was. Ik zei: mam, draai jezelf maar om. Ze deed dit en trok haar handdoek over haar tieten en hield haar hand voor haar kut. Ik zei mam, doe in godsnaam niet zo preuts, ik ben het, je zoon en ik heb je zojuist naakt in de douche zien staan. Ze zei: maar dit is anders. Ik lig hier naakt en jij zit hier in je shorts en t-shirt. Ik zei: die kan ik wel uitdoen als je dat liever hebt. Ze zei: zolang je je slip maar aanhoudt. Ik trok mijn shorts en t-shirt uit en hing over haar buik zitten en begon nu bij haar schouders. Ik zag haar bewonderend naar mij kijken en ging rustig door ik liet mijn handen wat zakken en masseerde de zijkant van haar tieten. Ze kreunde weer en ik besloot een stap verder te gaan. Ik pakte nu een van haar tieten in mijn hand en masseerde die zacht en streelde haar tepel zacht. Die werd direct snoeihard.

Hierna deed ik haar andere tiet en daar gebeurde hetzelfde. Ik ging naast haar zitten, nam haar arm in mijn hand en legde haar hand op mijn kruis en begon zacht haar arm te masseren ze liet haar hand wat zakken en opende die en liet die daarna weer op mijn kruis liggen. Ik keek haar aan en zag tranen in haar ogen. Ik zei: het is ok mam. Ze zei: ik schaam me zo, je bent mijn zoon. Ik zei en jij bent een vrouw die haar behoeftes heeft. Ik kuste haar tranen weg en zei weer: het is ok mam. Ze keek me weer aan, met een vragende blik en ik knikte ja. Heel voorzichtig schoof ze haar hand in mijn slip en pakte ze mijn piemel vast. Ze zei: je bent zo groot geworden. Ze keek me aan en zei: wil je nu je slip uitdoen. Ik ging verzitten en trok mijn slip uit en ging verder met haar arm te masseren terwijl mijn moeder mij aan mijn piemel en zak bevoelde.

Toen ik haar arm gedaan had nam ik haar hand in die van mij en likte ik haar vingers een voor een om ze daarna een voor een in mijn mond te nemen en erop te zuigen. Haar kreunen werd nu hard na haar laatste vinger begon ik de binnenkant van haar hand te likken. Ik zag dat ze zich probeerde in te houden en zei: mam, als je wil mag je rustig klaarkomen, ik vind het niet erg. Tien seconden daarna was ze zover en kwam ze klaar: OOOOHHHH HIER LOOP IK AL DE HELE DAG OVER TE DROMEN JAAAAHHHHH. Haar hele onderlichaam schokte. Ik deed hierna haar andere arm en ging daarna weer naar haar benen en begon van onder naar boven te gaan. Vanaf haar knieen kuste ik mijn weg naar haar schaamstreek en kuste ik zacht haar behaarde kut. Ze hield mijn hoofd vast en ik liet haar gaan. Zocht haar clit en zoog erop tot ze weer klaarkwam. Ik ging naast haar liggenen zag haar ogen vol tranen. Ze zei weer: ik schaam me dood, zoiets doe je niet met je zoon.

Ik kuste haar ogen, neus en mond en drukte mijn tong zacht haar mond in. Ze zoog mijn tong naar binnen en begon met mijn tong te spelen. We deden dit voor bijna tien minuten tot ze zei: ik wil dat je nu naar je slaapkamer gaat. Ik keek haar aan en ze zei: nu, naar je slaapkamer, je hebt morgen school. Ik vertrok en liet mijn kamerdeur open ik hoorde het zachte snikken van mijn moeder en toen dat over ging in een volle huilbui liep ik terug haar kamer in. Ik ging naast haar liggen en nam haar in mijn armen en liet haar rustig uithuilen tien minuten later vroeg ik of ze ok was en ze zei weer: ik schaam me dood. Ik zei: maar ik niet. Ik heb een enorme mooie sexy moeder die het hard nodig had om eens lekker te ontspannen. En als dat in de armen van haar zoon gebeurt, dan heb ik daar geen enkel probleem mee. En als jij morgen zegt: nooit meer is dat ok, maar als jij zegt, vaker, dan is dat ook ok. Ik hou van je mam. Ze keek me aan en ik kuste haar zacht. Ze zei: meen je wat je zegt? Ik zei: elk woord!

En ik trok haar vast tegen me aan. Ze sloeg haar armen om mij en hield me vast tegen haar aan. Ze vroeg: mag ik vannacht zo tegen je aan slapen? Ik zei natuurlijk mam, en morgen en overmorgen, zo lang je wil. Ze keek me aan en zei: maar geen woord hierover, tegen niemand. Ik zei: dat beloof ik, dit blijft tussen ons. Ze begon nu te ontspannen en ging op mijn schouder liggen. Ik streelde zacht haar tieten en zij mijn piemel. Ze zei: het is zooooo lang geleden dat ik me zo gevoeld heb en ik weet niet wat er met me gebeurd is. Ik zei: het is ok mam, leer nou eens te ontspannen. En op het moment dat jij er klaar voor bent, zou dat gebeuren, gaan wij net zo ver als jij wil. Onder een voorwaarde. Ze keek me aan en vroeg: wat is dat? Ik zei: onder voorwaarde dat je dat oerwoud daar beneden weghaalt en mooi kaal scheert. Ze keek me aan en zei: vind je dat mooi? Ik zei: niet alleen mooi, ook hygienischer, het kriebelde in mijn neus toen ik je clitje zoog. Ze vroeg: dat wilde ik nog even weten, hoe weet jij dit allemaal? Ik zei: ik heb daarvoor twee leraressen. De eerste is mijn gymlerares, die heeft mijn piemel ook mooi kaalgeschoren. Mijn moeder vroeg en wie is de tweede? Ik zei: dat zeg ik liever niet, anders word je misschien kwaad.

Ze keek me aan en zei: ik zal niet kwaad worden. Ik zei de tweede is de moeder van Ingrid. Mijn moeder keek geschokt en ik zei: daar is een reden voor en ik vertelde wat Carol mij verteld had. Ze zei: en Ingrid, heeft die er geen problemen mee? Ik zei: tot ze wist wat er gebeurd was met Carol stond ze te twijfelen, nu heeft ze er geen enkel probleem mee, ook niet met het feit dat haar moeder een relatie heeft met mijn gymlerares. Haar moeder, Carol, heeft het Rachel laten doen omdat die onze relatie zag ontwikkelen en voorkomen wilde dat haar dochter iets eender zou overkomen als wat haar gebeurd was. Ik heb nog steeds geen volledige seks met Ingrid gehad tot ik toestemming krijg van haar moeder en Rachel. Dat krijg ik pas als ik alles weet wat ik weten moet. Mijn god zei moeder, dat moet voor jou ook een hele opgave zijn, en dan komt dit er nog bovenop. Ze vroeg en hoe zit het met dat Engels? Is dat onzin? Ik zei: nee mam, dat is absoluut waar. Oh en voor ik het vergeet, Rachel heeft me een 9,5 gegeven voor de test. Ze heeft een half punt afgetrokken omdat ik te laat was voor de afspraak.

Moeder zei: goed, dan leer je dat ook. Ze ging verder en zei: maar je zal het op een bepaald moment toch ook tegen Ingrid moeten vertellen. Ik zei: dat komt vanzelf en ik weet zeker dat dat geen probleem vormt, zeker niet met de relatie zoals die nu al is. Ik trok mijn moeder dicht tegen me aan en kuste haar en zij mij. Ze vroeg: wil je vannacht bij mij in bed blijven? Ik zei: niet alleen vannacht. Ze had mijn pik in haar hand genomen en zei: voorlopig bij mij ook geen volledige seks, maar spelen alleen vind ik al genoeg voor nu. Ze keek me aan en vroeg: mag ik je aftrekken en zien klaarkomen? Ik zei: ga ervoor mam. Ze trok me langzaam af en toen ik na tien minuten zei: mam ik ga komen, mag dat in je mond? Ze keek me aan en zei: nee, deze keer wil ik het zien, volgende keer kijken we verder. Ze trok door tot ik drie stralen zaad over haar buik spoot. Ze keek ernaar, haalde haar vingers erdoor en likte ze schoon. Ze zei daarna: nu ik weet hoe je smaakt mag je volgende keer in mijn mond. Morgen maak ik dat oerwoud kort en scheer het kaal, dan mag jij mij morgen weer masseren en likken.

Ze ging naast mij liggen en ik nam een van haar tepels in mijn mond en begon erop te zuigen. Ze zei: dat vond je vroeger al zo lekker. Je hebt dat tot je vijfde jaar gedaan en ik vond het ook heerlijk, het geeft een speciale bond. Ze zei: je mag deze de hele nacht in je mond houden als je wil. Ik zei graag mam. Ze legde haar kussens zo dat mijn mond op dezelfde hoogte lag als haar tiet en zei: kom maar, mama vindt dat lekker. Ik viel in slaap aan mijn moeders tiet en die sliep voor het eerst in lange tijd weer eens rustig.

De volgende morgen was de tepel helemaal verrimpeld toen die uit mijn mond kwam moeder streelde mijn haren en zei: dit was de beste slaap die ik in jaren heb gehad. Ze stond op en deed haar badjas aan. Ik keek haar aan en zei: ik zie je liever naakt. Ze zei: in dat geval doe ik eerst de gordijnen dicht. Ze kwam daarna terug en deed haar badjas uit en ik zei: mam, wat ben jij een gigantisch sexy wijfje. Ze keek me aan en draaide een paar keer rond en vroeg: dus alles goed en op de juiste plaatsen? Ik gaf haar een tik op haar kont en zei: nou moet je niet gaan overdrijven. Ik heb je verteld hoe sexy ik je vind maar er moet nog wel wat werk gedaan worden. Ik vroeg: zal ik de heggenschaar halen? Ze keek me lachend aan en gaf mij een klap op mijn kont en zei: nee, laat dat maar aan een vrouwenhand over. Ik wil niet met littekens rondlopen. Ze zei: kom dan maak ik je ontbijt klaar en je lunchtrommel. Ik zei: dat heb je al lang niet meer gedaan. Ze zei: nu heb ik er weer een reden voor.

Na het ontbijt kleedde ik me en liep met mijn tas naar de achterdeur. Moeder zei: vergeet je niet iets? Ik kuste haar nog een keer met mijn tong en streelde haar kut nog een keer, liep naar buiten, pakte mijn fiets en liep ermee naar Ingrid die ik even zacht kuste. Ze zei: moeder zei dat wij over een tot twee weken met elkaar mogen neuken. Ik keek haar lachend aan en zei: ik kan niet wachten. We fietsten naar school waar onze eerste les Engels was. De lerares stopte mij aan het einde van de les en zei: je hebt je opdracht goed gemaakt, maar ik wil jou vanavond wel even bij mij thuis spreken over de voortgang. Ze gaf me het adres en zei: ik verwacht je om half zeven. Ik vertelde dit aan Ingrid en ze zei: ik ben benieuwd wat dat is. Ik zei: ik laat het je later weten. De rest van de schooldag verliep normaal en tijdens de gym zei Rachel: ik heb begrepen dat je Engelse lerares je vanavond wil zien. Kom aan het einde van de les maar even bij me dan krijg je nog een energiedrankje van me.

Ook tijdens de les werd ik meermaals aangeraakt door Rachel en aan het einde van de les nam ze Ingrid en mij mee naar het apparatenhok. Ze gaf mij mijn energiedrankje en liet Ingrid halfnaakt op de bok liggen. Rachel zei: lik haar kutje maar terwijl ik even met je pik speel. Ik likte Ingrid naar een orgasme en Rachel trok mij af tot ik mijn zaad over de vloer spoot. Ze veegde het op met een doekje en zei: zo nu even douchen. Ingrid gaat bij mij de douche in en jij mag kijken terwijl wij elkaar wassen. Ik stond toe te kijken hoe Rachel Ingrid nogmaals klaar vingerde. Ze zei: nu jij. Ze waste mij snel en stak twee vingers in mij kont en speelde met mijn prostaat zodat ik mijn zaad tegen de tietjes van Ingrid spoot. Rachel likte het zaad eraf en we mochten ons aankleden. We fietsten samen naar huis en ik ging daarna naar mijn huis waar mijn moeder naakt in de keuken zat met een kale kut. Ik zette mijn tas weg en ze trok me naar haar toe en zei: lik me klaar, ik kan niet langer wachten.

Ik likte en zoog tot moeder gillend klaarkwam. Ze wilde mijn kleren uittrekken maar ik zei: nee mam, vanavond laat. Ik moet nu naar mijn Engelse lerares. Ik schrokte mijn eten op en sprong weer op mijn fiets en reed naar het opgegeven adres. Een vrijstaand huis. Ik drukte op de bel en werd binnengelaten door mijn lerares. Ze zei: geef mij je kleren maar. Ik gaf haar mijn jas en ze bleef staan kijken. Ze zei: en de rest, die gaat ook uit. Ik kan je zo toch niet aan mijn bezoek tonen? Toen ik al mijn kleren uit had nam ze me mee de woonkamer in. Daar zaten nog twee vrouwen van ongeveer dezelfde leeftheid, ook rond de vijftig. Een was slank, de andere net als mijn lerares volslank. Mijn lerares zei: dit is Jolanda. Het was de magere vrouw en ik wilde haar mijn hand geven. In plaats daarvan pakte ze mijn pik even vast. De volgende was Gina en ook daar kreeg ik geen hand van, althans niet in mijn hand. Mijn lerares zei: en mijn naam is Hetty. De komende drie uren ben jij hier voor onze spanning en ontspanning.

Hetty keek mij aan en zei: nu mag je bij elk van ons onze bloes uittrekken. Ik begon bij Hetty die er een kanten bh onder had. De volgende was Gina die er een normale bh onder had. Ik kwam bij Jolanda en deed haar bloes uit, ze had geen bh aan en ik streelde zacht over haar tepels. Ze keek me aan en pakte mijn pik weer vast en speelde er even mee. Ze ging met haar pink over mijn pisgaatje en smeerde het voorvocht over mijn eikel. Hetty keek mij aan en de drie dames zaten nu naast elkaar op de bank. Hetty zei: begin jezelf maar langzaam af te trekken. Voor iedere drie minuten dat jij het volhoudt zonder klaar te komen mag jij een kledingstuk opnoemen wat wij alle drie uit moeten trekken, maar om het speelveld gelijk te zetten deden Hetty en Gina ook allebei hun bh uit. Beide hadden grote tieten. Die van Gina waren groter en voller dan die van Hetty en hadden grote donkere tepels erop staan.

Hetty keek op haar horloge en zei: begin maar. Ik trok me langzaam af en toen de drie minuten voorbij waren zei ik: rokken uit. Jolanda keek en wees naar mijn pik waar een lange draad voorvocht uit droop. Ze stond op en haalde haar vinger erdoor en likte haar vinger sensueel af. Ze zei: dat smaakt naar meer. Hetty startte de klok weer en weer drie minuten later gingen de slipjes ook uit. Ik stond nu tegenover drie naakte vrouwen. Hetty stond op en deed me een slaapmasker voor en zei: nu gaan we jou om beurten pijpen. Jij moet raden wie het was die je pijpte. Heb je het goed, dan mag je haar een half uur gebruiken. Heb je het fout dan mag degene wiens naam je gezegd hebt jou iets naar haar wens laten doen. Met mijn masker voor was het gewoon op goed geluk raden. Ik had de eerste gelijk fout en werd bij die vrouw over de knie gelegd waarbij ze mij zacht op mijn billen sloeg en met haar ene hand aan mijn pik trok. Ze zei: nu opstaan en ze nam mijn pik weer in haar mond en zoog net zolang tot mijn zaad in haar mond spoot.

Ze stond op en kuste mij op mijn mond en liet het zaad van haar mond in die van mij gaan. Ze zei: slik je zaad door. Ik deed dat. Hierna zei ze: ik was Gina, niet Hetty. Het spel begon opnieuw maar nu wist ik er een te onthouden en mijn kansen waren nu 50/50 na een paar minuten vroeg Hetty: wie was dat? Ik zei: Jolanda. Hetty zei correct, nu mag je haar een half uur gebruiken terwijl wij toekijken. Ik liep naar haar toe, sloeg haar armen om mijn nek en tilde haar op. Ze sloeg haar armen om mij heen en wilde zich op mijn pik laten zakken maar ik stopte haar. Ik droeg haar naar de salontafel en legde haar erop, tilde haar benen omhoog en zette mijn pik tegen haar anus en drukte die in een keer helemaal in haar. Ze zei: OEF DAT HAD IK NIET VERWACHT. Ik neukte haar kont en speelde met haar tietjes. Het duurde een kwartier voor ik mijn zaad in haar darmen spoot.

Ik trok mijn pik uit haar en drukte die direct haar kut in. Ook daar neukte ik haar. Ze had ervaring want ze melkte me met haar kutspieren tot ik na 10 minuten mijn zaad ook in haar spoot. Hett zei: zo nu mag je even rusten. Ik keek naar Gina en vroeg mag ik bij haar aan de borst? Hetty zei: maar ze geeft melk. Ik zei: nog beter. Er werd plaats gemaakt op de bank en Gina ging in het midden zitten en ik mocht op haar schoot gaan liggen. Ik nam een tepel in de mond en begon er hard op te zuigen. De melk vloeide in mijn mond en Gina ging met haar hand naar mijn pik en begon ermee te spelen. Ze zei: dit is altijd al een droom van mij geweest om dit te mogen doen. Na een kleine tien minuten moest ik andersom gaan liggen en kreeg ik de andere tiet toegespeeld ik begon weer te drinken en Gina ging verder met trekken, net zo lang tot ik mijn zaad spoot en dit op haar en mijn buik belande. Ze streelde mijn haren en zei: dank je dat je mijn wens hebt vervuld. Ik keek haar aan en vroeg hoe ze op haar leeftijd nog melk had en ze zei: mijn dochter is inmiddels 16 en vindt het nog steeds lekker en zolang ze blijft zogen, zolang blijf ik melk produceren. Ze heeft vanaf haar elfde tot aan haar veertiende niet gedronken en ik ben toen opgedroogd, maar ze wilde vanaf haar vijftiende toch weer aan de melk.

De combinatie van de pil en een hormoon voor korte tijd loste dat probleem op en nu ze weer 5 tot 6 keer per dag aan de borst gaat heb ik weer voldoende melk. Hetty kwam naar me toe en vroeg of ik nog voldoende stamina had om zowel haar als Gina nog een beurt te geven. Ik zei: ga maar op handen en knieen zitten. Hetty deed dat en ik neukte haar voor een kleine 20 minuten. Ik hoorde haar klaarkomen maar voelde het niet. Na 20 minuten spoot ik mijn zaad diep in haar. Ik trok mijn piemel uit haar en ze stond op en kuste me en zei: dank je, je bent precies zoals Rachel je beschreef. Ik liep naar Gina en vroeg: hoe wil jij mij hebben? Ze zei: mag ik in plaats van je in mijn kutje te hebben, je in mijn mond klaar laten komen? Ik zei: natuurlijk lieverd. Ze ging voor mij op haar knieen zitten en begon me te pijpen terwijl ik zacht haar tieten streelde. Ze zei: klaarkomen is voor mij niet zo belangrijk, het feit dat je mij zo behandeld vind ik veel fijner.

Ze nam mijn pik terug in haar mond en pijpte mij tot ik mijn zaad in haar mond spoot. Hierna werd ik door de drie vrouwen meegenomen naar de badkamer waar ik door alle drie onder de douche gewassen werd. Eenmaal uit de douche en aangekleed zei Hetty: eigenlijk is de tijd te kort. Ik wil jou blijven zien op een maandelijkse basis en als je hier komt zal je elke keer twee nieuwe vrouwen aantreffen. Ik heb veel kennissen die jou willen leren kennen, maar ik wil die ene dag in de maand naar zondag verplaatsen zodat we meer tijd met elkaar kunnen spenderen. Ik zal iets met Rachel en je moeder uitwerken om dit te bewerkstelligen. Ze gaf me een tongzoen en zei: er gaat niets boven jonge jongens, die willen en kunnen veel meer en zijn leergierig. Ook Gina en Jolanda gaven me een tongzoen en bedankten me voor mijn aandacht. Ik werd buitengelaten en reed op mijn fiets terug naar huis. Binnen zeiden Jolanda en Gina: Hetty, meid, dat was een toffe avond die je ons bezorgd hebt.

Ik kwam thuis aan en het was net voor tien uur. Mijn moeder zat onrustig te wachten toen ik binnenkwam vroeg ze: is alles goed gegaan? Ik zei: prima mam, maar ik wist niet dat conversaties zo moeilijk waren. Ik heb de hele avond geprobeerd om met drie vrouwen te praten, maar moest veel gecorrigeerd worden. Maar dat vind ik ok, ik leer er veel van. Ik omhelsde mijn moeder en gaf haar een kus op de lippen en drukte mijn tong zacht in haar mond. Ze kuste me terug en ik vroeg: ben je klaar om met mij naar bed te gaan? Ze keek me aan met een geile glimlach en ik zei: vooruit en gaf haar een tik op haar bil. Opschieten met dat sexy lichaam van je. Eenmaal in de slaapkamer kleedde ik haar uit en zei mij en gingen we eerst een tijdje strelen. Ik vroeg haar: mam, ben jij aan de pil? Ze vroeg: waarom wil je dat weten? Ik zei: ik heb gehoord dat als je aan de pil bent en je slikt een korte hormoonkuur, dat je dan weer melk kan aanmaken. Ze keek me aan en vroeg: wil jij dan weer aan de borst bij mij? Ik zei: ik zou niets liever willen. Ze zei: ik wil dat voor je doen mits je me beloofd drie keer per dag een kwartier aan elke borst te gaan. De andere drie keer kolf ik mezelf en doe ik die melk in een flesje. Dat wordt je drinken bij je lunchpakket.

Ik gaf haar een kus en vroeg: mag ik dan nu vast oefenen? Ze zei: niet mogen, vanaf vandaag ga jij drie keer per dag aan de borst. Ze ging zitten en ik ging over haar schoot liggen en zoog een half uur samen aan beide tieten. Ze kuste me en streelde me en zei: dit voelt zooo goed. Toen ik van haar tiet afging liet ik haar op haar rug liggen en zei ik: ik heb nog iets wat zooo goed voelt. Ik spreidde haar benen en begon haar rustig te likken. Tuusen het likken door zei ik: het voelt zoveel beter zonder je oerwoud. Mijn moeder drukte mijn hoofd, lachend, terug op haar kut en zei: niet praten, likken. Ik liet haar twee keer klaarkomen en ging daarna op haar schouder liggen. We kusten zacht en moeder streelde me. Ze zei: ik wil je vast tegen mij houden vannacht. Lekker dicht tegen elkaar, warm en gemoedelijk. Ik zei: vind je dat fijn? Ze zei: ja, dat heb ik jaren moeten missen. Ik wilde niet dat kinderen je als mamies kindje zouden zien. Daarom ben jij vanaf de lagere school in je eigen bed gegaan. Maar nu, het interesseert me niet wat anderen denken, wat wij doen blijft tussen ons.

Ze trok me dicht naar haar toe en deed het licht uit. Ze voelde nog even in mijn kruis en legde mijn pik tussen haar dijen. Ze zei: zo, nu liggen we pas echt dicht tegen elkaar aan. Ze zei: ga nu maar slapen want ik maak je straks wakker voor je volgende voeding. Ik kuste haar en lag op haar schouder en viel in slaap. Mijn moeder lag ook te slapen, maar lag niet echt stil. Ze draaide een beetje en met al haar draaien kwam mijn pik in een positie te liggen dat mijn eikel tussen haar schaamlippen kwam. Ik wist dit omdat ik mijn arm verlegd had en voelde waar mijn pik was. Ik drukte zacht mijn bekken wat naar voren en voelde mijn piemel zacht bij haar naar binnen gaan. Heel rustig ging ik te werk, zacht in en uit. Na een paar minuten opende moeder haar ogen en keek ze me aan en vroeg ze: wat ben je aan het doen? Ik keek haar beschaamd aan en zei: mam, met je draaien kwam mijn eikel tussen je schaamlippen en heb ik hem naar binnen gedrukt. Ze keek me aan en vroeg: wil je dit zo graag? Ik knikte beschaamd ja en ze zei: waarom heb je dat niet gezegd. Ik dacht dat je nog niet zo ver was. Ze vroeg: is dat ook een van de redenen waarom je wilde weten of ik aan de pil was? Ik knikte weer beschaamd.

Ze hield mijn lichaam vast en rolde op haar rug zodat ik op haar kwam te liggen. Ze zei: je hebt mij twee keer laten klaarkomen, kom maar dan mag jij nu in mij klaarkomen. Ze zei dit met een glimlach en zei erbij: maar dit gebeurt enkel ’s avonds of ’s nachts en niet meer dan een keer per dag. Je moet jezelf sparen voor je vriendinnetje. Je mag bij mij en in mij komen, mijn melk drinken en me liefhebben, maar je vriendin komt eerst. Ik knikte en ze zei: steek je piemel nu maar eens helemaal in me, zodat ik voel hoe groot je geworden bent. Ik drukte mijn pik nu vol in haar en ze kreunde oh mijn god, wat lang en dik. Zo heb ik het in lange tijd niet ervaren. Kom jongen, geef je moeders hunkerend kutje wat ze nodig heeft. OOOOOHHHHH JAAAAAHHHHH IK KOM IK KOM JAAAAAAAHHHHHH. Ik voelde mijn moeders kut knijpen toen ze klaarkwam. Het duurde voor mij nog een kleine vijf minuten voor ik mijn zaad bij mijn moeder in haar kutje spoot. Ze zei zacht: blijf nog even in me, het voelt zo lekker. Ik keek haar aan gaf haar een kus en zei: wil je nog een ronde gaan? Ze keek me aan en vroeg: kan je nog een keer? Ik zei: op zo’n mooie vrouw als jou, nog wel twee keer?

Ze keek me lachend aan en zei: ok dan, maar deze keer ga ik bovenop. Ik zei: jouw feestje, dan kan ik lekker met die mooie strakke tieten van je spelen. Ik trok me uit haar en ging op het bed liggen en mijn moeder kwam met haar zaad druipende kut boven mijn pik en liet zich er langzaam op zakken, hard kreunend bij elke centimeter die in haar ging. Ze begon mij heel langzaam te berijden en ik zei: mam, terwijl ik je tieten streel wil ik dat jij met je clitje speelt. Ik wil je drie keer voelen klaarkomen voor ik weer in je spuit. Toen ze uiteindelijk voor de derde keer klaarkwam liet ze zich voorover op mij vallen en zei ze: dit ben ik niet meer gewend. Ik zei: blijf maar liggen, dan maak ik het wel af en ik stootte in haar door mijn bekken te kantelen. Ik deed dit tot ik wederom mijn zaad in haar spoot. Ze keek me aan met grote ogen toen ik mijn nog steeds harde pik uit haar trok en aan haar vroeg of ze nog een keer wilde. Ze zei: nee, ik wil dat je nog even lekker aan mijn tieten zuigt en dan mag je er een in je mond houden en gaan slapen. Je hebt morgen school, weet je nog? Een half uur later ging ik aan een van mijn moeders tieten liggen en sliep ik als een baby.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8994 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn derde jaar op de havo deel 5”

Plaats een reactie