BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 30

Toen we de volgende morgen wakker werden en iedereen uit bed was behalve Juuls en ik zei JJ: vul haar kontje nog maar een keer voor je naar beneden komt. Dat heeft ze verdiend. Ze keek Juuls aan en zei: het kan niet makkelijk zijn geweest met die ballen in je kut en die pik in je kont. Juuls zei: als je er eenmaal aan gewend bent, dan is het best lekker. Juuls vroeg: mag ik boven op je komen liggen? Ik zei: jij mag alles. Ik draaide me op mijn rug met Juuls op haar rug boven op me. Met mijn handen over haar heen trok ik haar dijen uit elkaar en zei ik: zo, nu heb je maximale wrijving tussen mijn pik en je anus. Ze draaide haar hoofd en ik gaf haar een kus op haar wang. Ze zei: je had gisterenavond gelijk, je bent verslavend. En ik begin er steeds meer van te genieten. Na vijf droge jaren heb jij mijn akkers bevloeid en komt alles weer tot leven. Mijn god, wat heb ik toch veel gemist. Ik heb nooit gedacht dat ik ooit in een situatie kon komen waarbij ik bekeken werd door mijn dochter en andere vrouwen, laat staan betast worden door andere vrouwen. Ik zei: ik heb je gewaarschuwd. Maar ik ben blij dat je besloten hebt om jezelf opnieuw uit te vinden.

Ik neukte haar voor bijna een kwartier en vulde haar darmen. Toen ik mijn pik uit haar trok bleef haar anus open staan en zei ik: het is beter als je nog een half uurtje blijft liggen tot je anus sluit, anders trek je een zaadspoor door het hele huis. Ze knikte en zei zacht: wil je nog even met me knuffelen en zoenen? Ik ging naast haar liggen en deed waar ze om vroeg. Toen ik vertrok lag ze met een voldane glimlach naar me te kijken hoe ik me aankleedde en de kamer verliet. Ze zei: ik volg zodra dit gaatje in de dijk gesloten is. Ik keek haar lachend aan en zei: je kan altijd je vinger in het gaatje steken. Ze keek me lachend aan en zei: nee, ik wacht wel tot het vanzelf dichtslibt. Nadat we ons ontbijt hadden gehad vroeg ik aan Loes of ze JJ, Liesje en mij naar ons huis kon brengen. Juuls vroeg: mag ik ook komen kijken waarop ik zei: als je nog een week kan wachten, dan is de grootste rommel weg. Ze zijn op dit moment enkel nog aan het slopen. Het is een grote troep. Juuls zei: ok, maar ik wil het wel zien voor het klaar is. Loes bracht ons naar ons huis en we gingen naar binnen. Er stonden twee busjes voor de deur dus er waren al mensen aan het werk.

Bij binnenkomst zag ik dat er op drie plaatsen een betonnen vloertje was gestort met afvoerleidingen erin. Een vrouw was de vloertjes aan het afstrijken en een andere vrouw was inmiddels bezig met het zagen van profielen voor de valse wanden. Lila stond te praten met twee vrouwen en ik liep op hen af. Het waren een moeder en dochter. De moeder, Anja was laat in de veertig en de dochter, Trudie was een jaar of 25. Ik stelde mezelf en JJ en Liesje voor en gaf hen een hand en drie kusjes. Anja zei: je zal van Trudie niet veel horen, ze is stom. Ze kan niet spreken, maar denk niet dat ze achterlijk is want ze is heel slim. Ze is electricien, volledig afgestudeerd. Ze kan alles verstaan en communiceert met mij op twee manieren. De ene is gebarentaal en de andere is via dit apparaatje. Anja liet een soort van horloge zien met drie knoppen en een display. Ze zei: Trudie heeft hetzelfde. Er zitten drie knoppen op. Een geeft aan ok, een geeft aan let op en een geeft aan stop, gevaar. Zo werken wij samen. Trudie begon in gebarentaal met haar moeder te praten en Anja zei: ze wil je wat prive vertellen. Ze heeft een gave die nog niemand heeft weten te verklaren.

Ik liep samen met Anja en Trudie naar waar de keuken moest komen en Trudie was volop met haar handen aan het communiceren. Anja zei: Trudie zegt dat er hier drie zwangere vrouwen zijn, klopt dat? Ik zei dat klopt. Trudie vroeg aan haar moeder of ze ze een voor een even mocht zien en voelen. Ik riep Liesje en Trudie voelde met haar hand onder het t-shirt van Liesje en ging in gebarentaal tegen haar moeder verder. Die pakte een stuk papier en schreef er wat op. Trudie vroeg om de volgende. Ik stuurde JJ naar haar toe en ze deed hetzelfde alleen deze keer duurde het wat langer. Ze maakte weer wat gebaren naar haar moeder en die schreef weer wat op. Als laatste kwam Lila en Trudie voelde op haar buik en maakte wat gebaren en stopte toen. Ze ging weer met haar handen over de buik van Lila en voelde wat rond en begon toen tegen haar moeder die eerst wat wegkraste op het papier en toen opnieuw begon te schrijven. Lila werd weggestuurd en Anja keek me aan. Ze zei: Liesje is zwanger van een meisje, JJ is zwanger van twee meisjes en Lila krijgt twee jongens en een meisje. Ik keek beide vrouwen aan en zei: je hebt de getallen van twee correct, maar we weten nog niet wat het wordt. Anja zei: bij deze weet je het wel. Ik zei: bij Lila is nog geen echo gedaan, die staat voor vanmiddag gepland. Anja zei: neem dit briefje en laat het naderhand aan de gynaecoloog zien en je zult zien dat het waar is, ook het geslacht. Maar dat kan de gynaecoloog pas met zestien weken bevestigen. Hou tot die tijd dat briefje maar bij je en laat het niet aan de meisjes zien.

Ik keek haar sceptisch aan en ze zei: Trudie heeft een 100 procent succes hierin. Praat met de gynaecoloog zonder de meisjes erbij ok? Ik zei: ok, we zullen je er morgen meer over vertellen. Trudie stak haar duim op en liet weten het graag te horen. Anja zei: nu voor het gedeelte elektriciteit. We zullen hier alle bedrading moeten vervangen. Alles wat er nu zit is in slechte staat en ver verouderd. Dus we hebben nogal wat te doen. Ik zei: maar we hebben net de twee slaapkamers geschilderd. Anja zei: daar heb ik een oplossing voor. We verlagen je plafond met 10 centimeter. De ruimte tussen het oude en nieuwe plafond gebruiken we om nieuwe bekabeling en leidingen te leggen en de open ruimte ertussen gebruiken we om isolatiemateriaal in te leggen. Anja liep met ons mee naar de slaapkamers. Het plafond in de hal lag open en ze zei: we hebben geluk, de electra dozen voor de slaapkamers zitten hier in de hal. Ik vroeg: is het mogelijk om de verlichting op twee groepen te zetten? Anja zei: dat doen we sowieso. En we zetten de drie slaapkamers en de hal op een groep, de keuken op een eigen groep, de woon en eetkamer op een eigen groep en ik heb begrepen dat je in de badkamer ook een stopcontact wil, dat komt ook op een eigen groep. De loft krijgt een eigen groep. Ik zei: en ik wil dat de voorbereidingen getroffen worden om in de twee slaapkamers die geverfd zijn airco units geplaatst kunnen worden, alsmede in de woonkamer.

Anja zei: dat worden dan nog drie extra groepen. Ik zei: als we dan toch bezig zijn, trek ook maar bekabeling voor een aircon unit in de loft. Anja vroeg: verder nog wensen? Ik zei: we moeten de mogelijkheid hebben om zonnepanelen en een batterij unit in te koppelen. Voor zowel het woongedeelte als de winkel, maar de winkel is van latere zorg. Daar moet waarschijnlijk ook alles vervangen worden. Anja zei: we hadden hier niet op gerekend met de begroting. Ik zei: het is geen probleem, zolang je mij een faire aanbieding doet vind ik het ok. Ik zei: ik heb de tekeningen voor de keuken hier zodat je kan zien wat waar moet komen. Het enige wat niet ingetekend staat is de dubbel deur koelkast die aan het einde van de lange kant komt te staan. Anjavroeg: en het stopcontact in de badkamer? Ik zei op twintig centimeter hoogte rechts van de wc. Ze keek me vragend aan en ik zei: het wordt een wc met een bidet zitting, een Japanse met verwarmde zitting, een was en droog faciliteit ingebouwd. Ze zei: ik heb die nog nooit geïnstalleerd of gezien. Ik zei: als het huis klaar is mag je komen kijken en mag je hem zelfs proberen. Ze zei: daar hou ik je aan.

Terwijl wij dit gesprek voerden maakte Trudie aantekeningen en op het einde maakte ze gebaren naar haar moeder. Anja zei: Trudie wil je toilet straks ook proberen. Ik zei: ok. Anja vroeg of ze even in de slaapkamers mocht kijken en een aantekening mocht maken waar de stopcontacten voor de airco moesten komen. We liepen eerst de kinderkamer in en ik liet zien waar ik de unit wilde hebben. Trudie begon in gebarentaal tegen haar moeder en die zei: ze heeft gelijk, waar willen jullie je verlichting hebben. Ik zei dat is een goed punt. Ik wil de commode goed verlicht hebben en verder vier ledlampjes die ik via google kan bedienen, maar wel met een schakelaar ertussen. Anja zei: ik begrijp wat je bedoelt. We liepen onze kamer in en ik zag Trudie geschokt naar de fotos kijken die er hingen. Ze begon direct met haar moeder te communiceren. Anja zei: Trudie vindt deze fotos spectaculair. Ze zei: het is naakt in een niet offensieve manier, erg mooi. Ik keek naar Trudie en zei: dank je wel, je maakt de fotograaf trots.

Ze begon weer met haar moeder en Anja vroeg: heb jij die genomen? Ik zei: ja, zelf gedaan samen met nog honderden andere. Een aantal zijn er als gelimiteerde oplage in de verkoop. Trudie keek me aan en was in gebarentaal bezig tegen haar moeder. Anja zei tegen Trudie: ik weet niet of ik dit kan vragen. Trudie begon weer en keek mij smekend aan. Anja zei: ze wil weten of je van haar ook dat soort fotos zou willen maken? Ik vroeg: wil jij naakt op de foto? Ze communiceerde weer met Anja en die zei: in elk geval half naakt en als ik vind dat ze mooi genoeg zijn mag je de rest ook op foto zetten. Ik keek haar aan en zei: je hebt een deal. Als jullie morgen wat langer blijven dan de rest, dan ga ik fotos van je maken. Anja zei: de rest is hier morgen maar een paar uur om de valse wand op te stellen en de valse wand voor het toilet op de loft en in de badkamer hier. Dat duurt maar een paar uur, daarna zijn ze weg en komt de volgende ploeg de dag erna. Dat zijn timmervrouwen en installateurs. Dus morgenmiddag kan je volop fotos maken terwijl ik aan het werk blijf. Ik zei: maar ik wil ook fotos maken terwijl jullie aan het werk zijn. Anja vroeg: wil je mij dan ook op de foto zetten? Ik zei: ik zal jullie morgen eerst wat fotos laten zien, daarna mogen jullie samen beslissen. Ik heb al een paar ideeen.

Anja zei: dan denk ik dat we maar eens gaan beginnen. Hoeveel verlichting wil je op de loft: ik zei op het keuken en badkamer deel wil ik voldoende licht hebben, het woon en slaapkamer deel wil ik zes spotjes hebben, ook allemaal met een schakelaar maar ook allemaal bestuurbaar met google. Anja zei: dan zullen we daar ook de plafond platen moeten verwijderen en kunnen we daar ook meteen isolatie plaatsen. Laten we beginnen met bedrading te trekken voor de keuken. Trudie kwam naar me toe en gaf me een kus op mijn wang en maakte wat handgebaren. Anja zei: dat is je eerste bedankje. Ik gaf haar een tik op haar kont en zei: vooruit, aan het werk. Ze keek me lachend aan en liep naar de trap en kwam een paar minuten later terug met leidingen en een rol kabel. JJ kwam naar me toe en vroeg wat dat allemaal was en ik vertelde haar wat er besproken was. Ze zei: gelukkig, god zei dank hoeven we de kamers niet opnieuw te schilderen. Ik keek op mijn horloge en zag dat het tijd was voor lunch. Ik riep Anja en zei: maak eens een lijstje wat iedereen van de snackbar wil hebben. Vijf minuten ging ik naar de snackbar en bestelde alles, inclusief wat er voor ons zelf bij zat. Ik liep terug met twee tassen vol met eten en we hadden een gezamenlijke lunch op de vloer. Ik zat naast JJ aan een kant en Trudie aan de andere kant. Anja zat tegenover ons. Ik was halfweg door mijn frikandel toen Trudie die uit mijn hand trok en snel op at. Ik keek haar boos aan en zei: jij verdient straf. Als mijn vriendin dit zou doen zou ik haar over mijn knie leggen en haar billen rood slaan.

Trudie deed wat handgebaren naar haar moeder en Anja zei: nou, wat let je. Ik pakte de stoel die achter ons stond en trok Trudie naar me toe. Ik zei: maak je broek maar open en kom maar over mijn knie liggen. Tien seconden later zei Anja: Trudie zegt dat jij dat maar moet doen, jij wil haar straffen. Ik trok Trudie naar me toe en maakte haar werkbroek los en trok die naar haar knieen. Ik trok haar slipje omlaag en legde haar over mijn knie. Ik sloeg een paar keer hard op haar billen en streek daarna tussen haar benen zacht over haar kutje. Ik herhaalde dat nog twee keren en vroeg toen aan haar: heb je je les geleerd? Ze knikte ja en ik liet haar opstaan. Ze kwam voor me staan en keek me aan terwijl ze gebaren maakte. Anja zei: ze zegt dat je haar nu ook haar slipje en broek weer mag aandoen zoals het zat. JJ keek gefascineerd toe hoe ik het slipje omhoog trok met mijn vingers binnen de pijpen van het slipje en hoe ik zacht even over haar kutje wreef. Hierna trok ik haar broek weer omhoog en deed de knoop dicht. Mijn hand ging even in de ritssluiting van haar broek en ik wreef even over haar schaamheuvel voor ik de rits sloot. Ze keek me aan en gaf me nog een kus op mijn wang en maakte weer een gebaar.

Anja zei: ze zegt sorry. Ze ging nu naast JJ zitten en gaf haar ook een kus op de wang en maakte hetzelfde gebaar. JJ sloeg haar arm om Trudie en zei: het is ok. Trudie keek haar lachend aan en gaf haar nog een kus. Na het eten ging iedereen terug naar het werk en werden de frames voor de valse muren gezet en aan de grond en plafondbalken vastgemaakt. De elektra buizen gingen door het frame en water en afvoer zouden erachter gemaakt worden. Toen het half vier was zei ik: JJ, ik ga met Lila Juuls ophalen en gaan naar het ziekenhuis. Blijven jullie hier? JJ zei: ja, komen jullie daarna eerst hier terug voor je Juuls terug naar Loes brengt? Ik zei: natuurlijk. We vertrokken, Lila reed en ik zat naast haar. Ik zei: ik ben benieuwd wat Jose zegt. We haalden Juuls op en toen we bij het ziekenhuis aankwamen ging de laatste patient net bij Jose naar binnen. Twintig minuten later waren wij aan de beurt. We liepen naar binnen en Jose vroeg: waarmee kan ik jullie van dienst zijn. Ik zei: zou jij Juuls eens een vaginaal onderzoek willen geven? We kunnen haar clit niet vinden. Jose zei: o, kleed je maar helemaal uit dan krijg je een volledig onderzoek.

Juuls kleedde zich uit en Jose begon haar te bekijken en te bevoelen. Ze kneep zacht in de tepels die direct hard werden. Ze zei dat is allemaal in orde, ga maar in de stoel zitten, zodat ik je kutje eens kan bekijken. Leg je benen maar in de steunen. Jose ging op een krukje tussen de benen van Juuls zitten en begon haar kutje te bevoelen. Ze trok de schaamlippen ver uit elkaar en stak drie vingers in haar kut. Ze zag het touwtje en zei: heb jij nu de ballen van je dochter in je? Juuls knikte beschaamd en Jose zei: schaam je daar niet voor, het is goed voor je kutspieren. Ze ging op zoek naar de clit van Juuls en zag enkel het kapsel. Jose zei: ik zie het probleem al. Je kapsel kan niet open en je clitje zit daarachter. Ze pakte een spuitje en zei: ik ga je even lokaal verdoven en dan met een lasermes het kapsel openen. Als ik het op die manier doe bloed je niet. Het ruikt wel even naar barbecue, maar dat is maar even. Ze gaf Juuls het spuitje en liep even naar buiten en kwam terug met een klein apparaatje. Ze kneep even in de schaamlippen om te voelen of de verdoving werkte en ging toen met het mes aan het werk. Een halve minuut later was het gebeurt. Ze keek naar haar werk en naar het clitje wat zich nu toonde.

Ze zei: ik ga je clitje even inspuiten met groeihormoon zodat het wat groter wordt en je er meer plezier van gaat krijgen. Ze vulde een spuitje met hormoon vloeistof en spoot dat direct in de clit van Juuls. Ze zei: ik wil je over een week terugzien. Ze hielp Juuls uit de stoel en zei: de komende twee dagen geen seks in haar kutje. De volgende. Ik zei: Lila is zwanger, maar we weten niet hoever ze is. Jose zei: ga maar op het bed liggen dan zullen we eens een echo maken. Open je broek maar en trek die maar samen met je slipje een stukje naar beneden. Ze pakte een fles contactvloeistof en zei: dit voelt even koud aan en begon met het echoapparaat over haar buik te wrijven. Na een halve minuut keek ze op en vroeg: zijn er meerlingen in je familie? Ik zei: ja haar moeder is een van een drieling. Ze keek me aan en zei: en wie is de vader? Ik zei: wie denk je? Ze zei: gefeliciteerd papa, je hebt er nog drie op komst. Lila keek met schrik naar Jose en vroeg: bedoel je dat ik een drieling krijg? Jose zei: ja je bent ongeveer vijf weken zwanger van een drieling. Ik vroeg nadat de echo gedaan was of Lila en Juuls even in de wachtkamer konden wachten. Ze vertrokken en ik zei tegen Jose: ik wist het inmiddels. Ze vroeg hoe. Ik gaf haar het stukje papier wat Anja me gegeven had. Ik zei dit is wat een vrouw mij gegeven heeft nadat ze alle drie de meisjes bevoeld had. Jose keek ernaar en zei: dit is onmogelijk. Ik zei: en toch, ook met het geslacht erbij. Ze zegt dat deze vrouw het bij elke zwangere vrouw bij het rechte einde had.

Ongelofelijk zei Jose, ik wil die vrouw wel eens ontmoeten. Ik zei: dat kan, ze kan niet praten, maar haar moeder kan met gebarentaal die zei spreekt met haar communiceren. Ze werkt de komende weken in ons nieuwe huis. Jose zei: dan kom ik beslist langs. Ik liep de wachtkamer in en vond daar Lila in tranen. Ik zei: ik dacht dat je blij zou zijn. Ze zei: ik ben ook blij, maar drie in een keer, hoe moet ik dat alleen doen? Ik zei je kan altijd terugvallen op je beide moeders. Ze zei: maar daar is geen plek om drie kinderen te behuizen. Ik keek haar aan en zei: dan kom je bij ons in de loft wonen. Ze keek me aan en vroeg en JJ vind die dat ok? Ik zei: maak je daar niet druk om. Die zal blij zijn om familie in huis te hebben. Ik zei: maar voor het zover is gaan we dit eerst aan Ling en Chi vertellen. We reden naar Ling en gaven haar het nieuws. Ze was stom geslagen maar wel ontzettend blij. Hierna gingen we naar Chi en vertelden haar de resultaten. Ook zij wist niet wat ze moest zeggen. JJ kwam binnen en Chi zei: jij dacht dat jij het zwaar ging hebben? Lila komt net terug van Jose en is in verwachting van een drieling.

JJ rende naar haar toe, omhelsde en kuste haar. Ik zei tegen JJ: ik heb haar verteld dat ze bij ons in de loft mag komen wonen. Er is geen ruimte bij Chi of Ling om drie kleine kinderen op te voeden. JJ zei: ik ben blij dat je dit voorgesteld hebt aan haar, anders had ik het gedaan. Wij gaan elkaar ondersteunen en moeder heeft een meisje beloofd om in het huis te helpen. Ik zei: ik ga aan Ling vragen of die ook een meisje kan missen, want met 5 kinderen hebben we onze handen vol. JJ zei: en we zullen ook regelmatig Liesje over de vloer krijgen. Over Liesje gesproken, kom dan gaan we het haar vertellen, en brengen daarna Liesje en Juuls naar Loes, die wil dit ongetwijfeld ook horen. We kwamen aan bij Loes en vertelden wat er allemaal gebeurd was. Loes keek ontsteld naar Lila en zei: meisje, ik heb medelijden met je. Juuls zei: mijn probleem is hopelijk ook verleden tijd. Ik vroeg haar of ik ernaar mocht kijken en Juuls trok haar slipje uit en ging wijdbeens zitten. Ik ging tussen haar benen zitten en zag nu het kleine knobbeltje. Ik blies er zacht tegen en Juuls begon direct te kreunen. Ze zei: het werkt, eindelijk kan ik me een echte vrouw noemen. Ik zei: maar de komende dagen geen seks voor jou, dus houd je maar in.

Juuls keek me aan en zei: maar blazen mag, ga alsjeblieft nog even door. Ik bleef tussen haar benen zitten en blies zacht op haar clit tot ze uitschreeuwde: JAAAAAHHHHH HET IS ZOVER OOOOOHHHHH WAT LEKKER GA DOOR OOOOOHHHHH. Na een halve minuut zei ze: mijn god wat was dat lekker, wat ik mijn hele leven al gemist heb, was ik maar eerder bij Jose terecht gekomen. Ik zei: ze is nog niet klaar met je, je clitje is nog erg klein, maar zal over de komende weken wel een stuk groeien en als Jose zegt dat het groot genoeg is krijg ook jij een ringetje door je clit. Juuls keek me geil aan en vroeg: mag ik dan ook over je pik schuiven? Ik zei: jij mag dat. Ik zei tegen Loes: zorg jij voor Juuls, Marijke en Liesje dan gaan Lila en ik terug naar huis. Ik wil vannacht met Lila en JJ slapen. Loes zei: maak je niet druk, Juuls slaapt vannacht bij mij en Marijke mag bij Liesje. We vertrokken en gingen naar de salon waar we na een paar glazen wijn naar bed gingen. Chi ging naar haar kamer en Lila, JJ en ik naar de kamer van JJ waar we samen op het bed lagen tot Lila zei: de dag was te inspannend voor mij. Vind je het erg als ik ga slapen? Ik zei: nee, maar je krijgt wel mijn pik in je kontje en JJ komt voor je liggen, lekker knus. Lila keek me aan, gaf zowel mij als JJ een tongzoen en zei: ok, kom maar in me en daarna, welterusten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5374 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 30”

Plaats een reactie