BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (6)

Geile meiden poesjes onder elkaarNATHALY

Op het moment dat ik mijn neef betrapte met mijn zusje Nico op zijn pik wist ik het eigenlijk al: zo heb je Pier en zo ben je hem weer kwijt. Pier is overal voor in. Ik had het daar wel even moeilijk mee, ik had het idee dat we de afgelopen dagen hier in Courchevel samen iets moois hadden gekregen.

Normaal neukt Pier altijd alles wat op zijn pad komt, als het maar een meisje is, liefst een die ook van skaten of boarden houdt. Omdat ik zo’n moeite heb moeten doen om hem in mijn netje te krijgen dacht ik dus dat we nou iets speciaals hadden. Niet dus, want hier, op dit bed, is hij doodgemoedereerd na Nico nu ook aan Charlotte begonnen. Onze oudste zus, die we eigenlijk nauwelijks kennen omdat ze altijd zo in haar eigen ikje ronddoolt. En die nu óók maagd blijkt te zijn, net als Nico en ik. Alle drie hadden we deze week dus voor het eerst seks, met Pier…’

Zusjes onder elkaar

Nico en ik zitten in kleermakerszit te kijken hoe Pier mijn oudste zus Charlotte is gaan neuken. Voor het eerst heb ik haar eens rustig kunnen bekijken, toen ze door Pier open gelikt werd. Ik wist eigenlijk niet dat ze zo’n mooi afgetraind lijf heeft, zo is wel heel goed te zien wat al dat turnen met je doet. Zelfs haar buikspieren hebben van die blokjes. En nou neukt Pier haar dus en het is zó geil om te zien hoe hij zijn billen aan- en ontspant, steeds als hij zijn pik op en neer beweegt in haar lijf. En Char die zich helemaal laat gaan, haar benen na een tijdje om zijn heupen klemt en hem duidelijk steeds dieper in zich wil duwen.

Nico en ik kijken elkaar een beetje zuchtend aan en alsof we het afgesproken hebben, even later zitten we allebei aan ons klitje te friemelen. Sinds Pier en ik eerder deze week samen zijn gaan neuken zijn m’n kutje en klitje hypergevoelig geworden, ik hoef het maar aan te raken of de boel ontploft al daar beneden. En zo zitten we eigenlijk allebei onszelf een beetje verder op te geilen als Nico me zachtjes vraagt of ik haar wil likken. Huh?

Maar eigenlijk hoef ik niet lang na te denken, het lijkt me übergeil om dat te doen dus knik ik en fluister dat ze dan naast Char en Pier moet gaan liggen. Als ze haar benen spreidt ga ik er tussen liggen en voor het eerst zie ik een kutje van zó dichtbij. Ik ben er eigenlijk nog nooit zo mee bezig geweest, voor mij is het een deel van mijn lijf dat ik goed verzorg en waar ik af en toe aan friemel, maar sinds Pier me neukt beleef ik pas wat ik daar allemaal nog meer in huis heb.

En zo bekijk ik nou ook Nico d’r apparaatje. Ze heeft het net als ik helemaal glad geschoren, er is nog geen stoppeltje te bekennen. Ik mag een biet zijn als ze dat niet nog gedaan heeft voordat ze Pier aan d’r haakje is gaan slaan. Ze ruikt er ook wel lekker, naar seks, met Pier. Volgens mij heeft hij nog niet z’n zaad in d’r geschoten, maar toch ruik ik hem duidelijk. Als ik mijn tong vol op haar kutje leg en haar begin te likken voel ik een rilling door Nico’s lichaam gaan, zelfs haar tietjes doen even mee.

Die van haar zijn ietsje kleiner dan de mijne maar toch nog steeds groter dan die van Char. Grappig wel dat we drie zusjes zijn en toch zo verschillende tieten hebben. Terwijl ik haar kutje, lik leg ik ook mijn linkerhand om haar rechterborst en kneed die zachtjes. Lekker wel om dat zachte en toch zo stevige te voelen, dat heb je natuurlijk met van die kleine gevallen. Bij mij zijn ze toch aanweziger, wiebeliger ook, bij het skaten moet ik ze altijd goed vastzetten met een sportbeha. Toch ben ik er wel blij mee, ik zag dat ook Pier er duidelijk op valt.

Terwijl ik zo Nico ligt te likken en ondertussen wat mijmer word ik aangetikt door Pier. ‘Ik neem het wel over’ zegt hij met een vette grijnslach. Ik maak netjes plaats en ga naast Char liggen. Amper ben ik tussen Nico d’r benen verdwenen of hij duikt er tussen en steekt haar in één heftige rush compleet aan zijn paal. Whow, wat een seksdrive heeft die gast.

Poesjes onder elkaar

Charlotte en ik hadden nooit echt zusterlijke gevoelens voor elkaar, ze is drie jaar ouder en dan ook nog eens altijd alleen maar met zichzelf bezig. Alsof wij niet bestonden. Maar nu voelt dat voor het eerst heel anders. Als ik naast haar kom liggen trekt ze me tegen zich en samen kijken we toe hoe Pier zich op Nico begint uit te leven. ‘Hij kan er wat van, hé?’ fluistert Char terwijl Pier zijn paal compleet in Nico verdwijnt. Ik knik. We liggen een tijdje stil naast elkaar, te kijken hoe Nico geneukt wordt en dan vraag ik hoe ze het vond. Char zegt ‘fijn’ en kijkt me blij aan. Daarna vraagt ze of ik niet boos ben dat Nico en zij het nou ook doen met Pier.

Dat brengt me op een idee. Ik antwoord dat ik dat eerst wel was, boos, nu dus niet meer, dat ik het nou juist wel gezellig vind zo met zijn vieren, maar dat ik dus wel een beloning heb verdiend omdat ik Pier deel. Gelukkig vraagt ze door en dan zeg ik dat ik graag zou willen dat ze mijn kutje likt. Ik ben nadat ik dat bij Nico deed zo opgewonden geraakt, ik moet echt hoog nodig geblust worden. Ik ben onwijs blij als ze het wil doen en even later ligt ze echt tussen mijn benen!

Ik voel hoe ze voorzichtig eerst een beetje de boel daar verkent, hoe ze mijn kutlipjes betast en uit elkaar trekt en daarna mijn klitje aanraakt. Als ze er dan even later ook haar tong tegen aanbrengt is het alsof mijn hele lijf alleen maar klitje is geworden, ik voel een ontzettende drang om het tegen haar aan te duwen zodat ze me daar helemaal kan plunderen. Ik span mijn benen en billen aan en gelukkig pikt Char het op, steeds heftiger likt ze me terwijl ze ook mijn klitje goed bewerkt.

Zo lig ik heftig te genieten als ze ineens tussen mijn benen weggaat. Teleurgesteld open ik mijn ogen maar dan zie ik dat ze plaats maakt voor Pier, die nu dus blijkbaar aan mij toe is. Naast hem ligt Nico totaal uitgeteld te kijken, wohw zeg, hij is lekker bezig. Natuurlijk wil ik neuken met hem maar dan nou wel op mijn manier. Terwijl Nico tegen Char aankruipt zeg ik Pier dat-ie op zijn rug moet gaan liggen en klauter dan op hem. Op mijn knieën aan weerszijden van zijn heupen laat ik me over hem zakken, genietend laat ik hem beetje bij beetje in me komen, tot zijn paal ‘op’ is en helemaal in me zit.

Dankzij Char haar likwerk ben ik helemaal klaar hiervoor, als ik me op en neer begin te schuiven op Pier zijn pik voelt het als een machientje dat al soepel ingelopen is en nou lekker hard kan gaan werken. IJverig begin ik me op en neer te bewegen en omdat ik al snel voel dat ik ga klaarkomen zet ik er zo de beuk in dat mijn tieten heftig mee op en neer wippen. Ik zie hoe Pier er verlekkerd naar ligt te kijken en ze dan allebei vol vast pakt. Op het moment dat hij dan ook nog eens in mijn tepels knijpt voel ik dat ik als een raket het heelal in suis. Ik heb het gevoel dat ik in mijn eentje de oerknal naboots en daarna in zo’n zwart gat verdwijn.

Vooruit dan, Pier mag ook

Geen idee hoe lang dit duurt, zodra m’n orgasme wat wegzakt weet ik het door extra te wippen steeds weer te verlengen. Als het uiteindelijk helemaal is uitgewerkt en ik na een tijdje mijn ogen weer open zijn tot mijn verbazing Char en Nico verdwenen. Pier ziet mijn reactie en grijnst: ‘de dames waren afgewerkt, gingen naar hun bedje toe.’ Op hetzelfde moment draait hij zich met me om, brengt hij mijn handen boven mijn hoofd, neemt ze in een houdgreep daarboven, wringt mijn benen ver uiteen, ramt in één keer helemaal zich in me en dan begint hij me te neuken, hard, dwingend, het is nu duidelijk zíjn beurt.

Nou, van mij mag Pier inderdaad ook wel even los gaan, niet te geloven dat hij drie meiden kan neuken zonder klaar te komen. En nóg duurt het heel lang voordat hij gaat spuiten. Hij pompt als een bezetene in me, al snel zweet hij behoorlijk en maakt hij ons samen lekker glibberig. Dan wil ik het toch even weten: ‘Piertje, wie neukt er nou het lekkerst?’ Met een grijns op zijn gezicht valt hij stil en antwoordt: ‘Piertje aan de wand…’ Ik moet er van giechelen, daar lijkt het wel een beetje op ja.

‘Nou?’ dring ik dan toch aan. ‘Kweenie Nathy, jullie zijn zo verschillend. Jou heb ik al wel lekkerder ingereden’ grinnikt hij dan en daar gaat-ie weer, daar moet ik het blijkbaar mee doen. Genietend trek ik mijn benen ver omhoog, tot mijn voeten zo’n beetje bij mijn hoofd zijn, Pier heeft nou alle ruimte om in me te komen. Ik snap echt niet dat die gast het zo lang kan volhouden, na een tijdje voel ik bij mezelf alweer een orgasme opkomen. In het tempo van Pier begin ik mee te kreunen en al gauw is het er weer, mijn hele buik is één kutje geworden, het voelt zó intens.

Pier zet er nog een tandje bij en zo weet hij het voor ons samen nog een minuutje of wat te redden maar dan is zijn koek wel op, geloof. Met veel gekreun spuit hij zijn zaad in me en als zijn ballen leeg zijn zakt hij als een zoutzak op me neer. Mijn handen houdt hij nog steeds in een houdgreep boven mijn hoofd, languit rust hij op me uit, zwetend, hijgend, na-kreunend: ‘ohw Nathy, dat was wel heel erg lekker hoor. Je bent in ieder geval de géilste van je zusjes.’ Nou, daar doe ik het wel mee…

Dorpsjongens

Ik word half en half wakker, met mijn hand zoekend naar de lul van Pier, op het lijf dat naast me ligt. Pas ietsje later besef ik, dat ik nadat we ophielden met neuken naar mijn eigen bed ben gegaan. En dan pas word ik helemaal wakker en zie ik dat het Nico is die naast me ligt. ‘Ehm Nico, wat doe jij nou hier?’ terwijl ik wel mijn hand houd waar die is, met één vinger een beetje in haar gleufje kriebelend.

Ik merk dat ze het fijn vindt, ze kreunt zachtjes. Ze vertelt dat ze eigenlijk nog een keer met Pier had willen neuken maar dat Char haar al voor was. Whow, neukgrage grieten zijn ze geworden, die zussen van me. We gaan er aan te kort komen, aan die ene Pier, giechelend bespreken we dat samen. Wat we geleerd hebben moet wél geoefend worden de komende dagen. En zo komen we samen tot het plannetje om vandaag in Courchevel de jongens op te gaan pikken die we er ontmoet hebben in de oudejaarsnacht. Dan hoeven we niet meer zo afhankelijk te zijn van Pier, die het blijkbaar behoorlijk druk heeft gekregen met Charlotte..

Het sneeuwt nog steeds hard als we rond een uur of twee op pad gaan. Pier en Char hebben we niet meer gezien, het lijkt erop dat die dus inderdaad nog steeds lekker bezig zijn. Het is behoorlijk baggeren, de weg is nog maar amper bij te houden, overal zie je de sneeuwschuivers in de weer maar amper zijn ze langs geweest of het sneeuwt en waait alweer dicht. Om te skiën is het niks, dit is weer om te wandelen, zeker bergaf is het nog goed te doen. Het is heel speciaal, er is bijna niemand op de weg en je hóórt bijna de vlokken bijna vallen, zo stil is het. In die stilte lopen Nico en ik door deze immens weidse witte wereld naar beneden, genietend dat we nu zo close zijn. We hebben lang liggen kletsen vanochtend en doen er nu het zwijgen toe.

In het dorp is ook niet veel te doen, iedereen is wel zo’n beetje thuis gebleven. We gaan naar de Motta, een après-skiclub tegenover de skiwinkel en de liften en daar treffen we ze inderdaad, een hele groep Franse jongens met daarbij Leon en Xavi. Tijdens oud op nieuw hebben we daar veel lol mee gehad, hoewel het mij er ook wel om te doen was om Pier te pesten en te dwingen in actie te komen. Wat dus goed is gelukt.

Het zijn leuke jongens, echt van die zuid-Franse types, donker van uiterlijk, allebei rond de achttien, altijd op de pistes te vinden. We worden met gejuich onthaald, als je het mij vraagt zaten ze zich ernstig te vervelen. Al gauw pap ik met Xavi aan, ik vind hem wel de leukste. Net als ik doet hij aan boarden en skaten, we hebben veel interesses hetzelfde, ik voel met hem een heftige klik. Als even later Nico de andere jongen, Leon, aan de haak heeft geslagen vragen we ze mee te gaan om ‘spelletjes’ te doen. We vertellen dat we vanavond het chalet voor onszelf hebben omdat onze ouders en oma vanochtend met de trein naar Albertville zijn vertrokken, naar familie en daar een paar nachtjes blijven.

De jongens zijn er meteen voor in, ze bellen allebei naar huis om te zeggen dat ze vannacht bij ons blijven, daarna gaan we achter op hun sneeuwscooters de berg op. Echt kicken is dit, ze rijden allebei behoorlijk ruig, natuurlijk om stoer te doen, maar ik hou daar wel van. Ik heb me van achteren helemaal om Xavi heen gekronkeld en terwijl ik zo genietend tegen hem aan zit zijn we al bij het chalet voor we het beseffen. Daar treffen we in de woonkamer Char en Pier, die allebei in joggingpak zitten te chillen op de bank.

Ze vinden het geloof ik wel gezellig dat we nu met meer lui zijn want er wordt ten minste hartelijk geknuffeld over en weer, hoewel, Pier ziet het even aan maar ook hij ontdooit al snel. Niet veel later zitten we met zijn allen aan brood met omelet.

It’s all in the game

Na het eten trekt Char me mee de bank op en dan vertelt ze dat ze het niet zo op spelletjes heeft. Dat ze altijd verliest doordat ze haar concentratie er niet bij kan houden. ‘Geeft toch niet, zus’ antwoord ik dan en geef haar een knuffel. ‘Weet je, we spelen alleen maar om zo snel mogelijk uit de kleren te komen. Het ergste dat je kan gebeuren is dat jij het eerste bloot bent. En weet je, ze mogen je zien hoor, je bent móói!’ Er verschijnt een flauw lachje op haar gezicht, ik weet niet of ze het als een troost ervaart. Maar ja, ik meen echt wat ik zeg, meer kan ik er niet van maken. Opnieuw hug ik haar, weet het verder ook niet.

Als we alles hebben opgeruimd loopt het al tegen achten en gaan we beginnen. Mens-erger-je-niet komt op tafel, we gaan het op voorstel van Pier spelen in een speciale versie die hij ooit leerde van vrienden. We moeten zoals de spelregels voorschrijven alle zes proberen onze vier pionnen als eerste in ons eigen home te krijgen. Iedere keer dat iemand lukt een pion binnen te krijgen moeten de andere vijf iets van hun kleding uitdoen.

Het is echt hilarisch, opwindend. In het begin duurt het lang voordat iemand een pion in ’t home kan laten aankomen, omdat we allemaal een keer rond moeten. Als ’t even kan tikken we elkaar eraf. Sommigen lopen met twee of drie pionnen tegelijk, zoals ik, ik denk dat ik dan meer kans heb om te winnen. Op een gegeven moment, als de eerste pion binnenloopt, van Xavi, moeten de anderen allemaal iets uitdoen.

Dan pas blijkt dat Pier en Char er niet zo goed voorstaan, ze hebben allebei alleen maar sokken, een joggingpak en daaronder een broekje aan. Natuurlijk gaat er als eerste een sok uit maar al snel lopen er daarna nog twee pionnen binnen en zitten zij al in hun onderbroek en trui.

Na de volgende die binnenloopt heeft Char alleen nog haar boxertje over. Ik zie dat de Franse jongens hun ogen op steeltjes zetten om haar tieten te begluren.
Ohw, nou, d’r gaat nog wel meer moois tevoorschijn komen, voorspel ik ze…

Bevalt het verhaal je?
Er volgt nog éen deel, Pierre krijgt als laatste het woord 😊
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 16295 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Vuurwerk met nichtjes (6)”

Plaats een reactie