BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 47

Ik tilde Ines op en bracht haar naar de woonkamer. Lila volgde ons. Daar aangekomen zag Ines wat er gebeurd was en begon ze keihard te lachen. Cara vroeg: wat is er zo grappig. Amika had inmiddels enige fotos gemaakt van Cara die geheel bedekt was met zaad. Ines zei: sorry, maar ik was vergeten je te vertellen dat Gerrit nogal heftig klaarkomt. Lila keek naar Cara en zei: ja, dit is ongeveer wat hij normaal produceert. Cara wreef het zaad uit haar ogen en bekeek haar lichaam. Ze zei: dit is normaal voor hem? Lila zei: ja, dit en het feit dat hij dit keer op keer kan doen de hele nacht lang. Toen ik Ines in haar stoel had gezet liep ik naar Cara toe en pakte ik haar op en zei: kom, dan gaan wij samen dat zaad van je afwassen. Ik nam haar mee naar de badkamer , trok haar rokje en slipje uit en zette haar onder de douche en begon haar eerst af te spoelen en daarna haar haren en lichaam te wassen en nogmaals schoon te spoelen. Ze keek me aan en zei: dat had je me wel eens eerder mogen vertellen. Ik vroeg: waarom, wat zou je anders gedaan hebben? Ze zei: dit…

Ze sprong me om de nek, sloeg haar benen achter mijn rug en liet zich langzaam op mijn pik zakken. Ze kreunde meteen: ZO GROOT EN ZO DIK, HEERLIJK. En ze begon zichzelf omhoog te trekken en te laten zakken. Ze had niet in de gaten dat zowel Lila met mijn camera als Amika met haar telefoon opnames aan het maken waren. Ze stonden achter Ines die met de rolstoel voor de douche zat toe te kijken. Cara genoot met volle teugen en kreunde opperbest. Na een paar minuten tilde ik haar van me af en zette ik haar met haar bovenlichaam op de stoel en begon ik haar op zijn hondjes te neuken. Het duurde slechts vijf minuten voor ze klaarkwam. Ze kneep met haar kutspieren en ik voelde mijn pik beklemd worden het duurde bijna een volle minuut voor ze weer ontspande. Ik ging door met neuken en ze kwam nog een tweede en derde keer klaar. Dat was het moment dat ik ook klaarkwam en haar kut vol spoot. OOOOOHHHHHH JAAAAAHHH IK VOEL HET SPUIT MIJN KUT VOL OOOOOHHHHH.

Pas toen ik uitgespoten was keek Cara om en zag ze dat we toeschouwers hadden. Ze zei met een glimlach: en was het mooi om te zien? Ines zei: het is de eerste keer dat ik jou zo heb zien klaarkomen. De keren met jouw vibrator waren niets in vergelijking. Cara zei: er valt niets te vergelijken met dit, dit is het echte werk, nu begrijp ik waarom jij daarstraks met een glimlach op je mond binnenkwam. Amika zei: dit is nog niet zo heftig als wat wij hebben doorstaan. Cara vroeg: en wat was dat dan? Ines zei: ijsblokjes, het heftigste orgasme, nee ik moet zeggen de heftigste orgasmes die ik ooit gehad heb. Je weet niet wat er gebeurt, jammer dat we hier geen holle ijsblokjes hebben. Cara zei: bij de supermarkt hebben ze die. Maar dat is voor morgen. Voor vandaag heb ik genoeg zaad gehad. Ze stond op en lange draden zaad liepen uit haar kut. Ze vroeg haar zus om een slipje met een stuk maandverband. Ik keek Cara aan en zei: hou je hand er maar even voor. Het is aan het hoofd van de familie om dit op te lossen. Ik liep naar de stoel waar Ines in zat en tilde haar uit de stoel en legde haar op de bank. Ze vroeg: wat wil je dat ik doe? Ik zei: ervoor zorgen dat mijn zaad niet verspild wordt. Ze keek Cara aan en wenkte haar. Cara kwam naar de bank en Ines zei: hier, ga boven mijn hoofd zitten zodat ik het opvang.

Cara keek haar aan en Amika zei: doen wat ze zegt. De hele familie dynamiek gaat vanaf vandaag op de schop. Toen Cara boven het hoofd van Ines zat deed die haar mond open en het zaad wat uit de kut van Cara liep werd opgevangen en doorgeslikt door Ines. Toen het druipen minder werd trok Ines met haar goede arm Cara naar haar gezicht en begon Ines de kut van Cara te likken. Cara keek mij aan en ik zei: ze houdt pas op als er geen zaad meer is en jij tenminste een keer op haar gezicht klaargekomen bent. Cara zei: dat is niet eerlijk, ze boog voorover en begon haar zus ook te likken. Lila maakte de fotos en Amika stond zichzelf erbij te vingeren. Ik zei: vanaf vandaag slapen jullie om beurten bij je zus en zorgen jullie ervoor dat zowel zij als jullie zelf volledig aan jullie trekken komen. En als Ines straks zwanger is moeten jullie beide bij haar slapen om haar met alles te helpen, want het zal geen gemakkelijke zwangerschap worden. Na ongeveer vijf minuten kwamen Ines en Cara vlak na elkaar klaar en hadden beide hun gezicht vol kutslijm, en in het geval van Ines ook nog zaadresten. Ik likte het gezicht van beide vrouwen schoon en hierna liet ik Ines met haar hoofd op mijn benen liggen. Ze zei: ik voel me sinds gisteren als nieuwgeboren, niet compleet maar wel voldaan. Het enige wat er nog aan ontbreekt is een kind. Ik zei: morgenvroeg krijgen jij en Lila weer een zaadinjectie. Ik keek Lila aan en vroeg: had jij nog niet ongesteld moeten worden?

Lila keek me aan en zei: ik ben de tel kwijt. Ik keek naar Cara en vroeg haar of er een apotheek in de buurt was die 24 uur open was. Cara zei: nee, alleen die bij het ziekenhuis. Ik keek Amika aan en zei: heb je zin om daar even met mij naar toe te gaan? Amika vroeg: hoezo, heb je medicijnen nodig? Ik zei: nee, zwangerschap testkits. Ze deed haar kleren aan en ik trok mijn trainingspak aan. Lila keek me bang aan en ik zei: even checken kan geen kwaad. We vertrokken en waren binnen een half uur terug met vijf verschillende testkits. Ik gaf Lila de keuze. Ze pakte er een en ik zei: je weet wat je moet doen. Ze ging naar het toilet en kwam twee minuten later terug. Ze zei: niets, geen resultaat. Ik vroeg aan Cara om de instructies voor te lezen en die zei: je moet tien minuten wachten voor het resultaat er is. Het waren de langste 10 minuten. Ik had de test kit in mijn hand en liet die aan Cara zien. Ze zei: proficiat, je bent zwanger. Om zeker te zijn pakte ik een tweede test kit en liet Lila nogmaals plassen en ook deze kwam na tien minuten positief terug.

Lila vloog me om de nek en zei: je had gelijk. Ik zei: ik had het je beloofd. Maar nu is de vraag: wie is de vader???? Ik kreeg direct een harde stomp op mijn arm en Lila zei: wie is er vanaf de abortus bij mij geweest behalve jij???? Niemand anders dan jij!! Dus tenzij ik net als de maagd Maria zwanger ben geraakt, moet jij het geweest zijn. Ik ga even op zoom met JJ en haar het goede nieuws vertellen. Ze pakte mijn laptop en belde JJ. Die was net zo blij als Lila. Ze riep hardop in het huis: lila is weer zwanger en er kwamen felicitaties van iedereen daar. JJ vroeg of ze mij even aan de lijn mocht hebben. Ik begon met haar te praten en ze vroeg: kom je dan nu naar huis? Ik zei: nee, sorry maar we hebben onze missie nog niet volbracht. Ik zei: we moeten eerst onze bedevaart afmaken, anders krijgen we misschien wel weer problemen. JJ zei: ok dat begrijp ik, dat wil niemand. Neem je tijd maar blijf wel in contact. Ik vertelde JJ over de 7000 die ik opgenomen had voor Ines en JJ zei: dat vind ik tof van je. Ze vroeg of ze even met Ines mocht spreken.

Ik gaf de laptop aan Ines en de twee spraken bijna een half uur met elkaar waarna het gesprek beeindigd werd. Ik pakte de laptop en gaf die terug aan Lila die zei: ik ga nog wat mailtjes sturen. Ik zei: ok doe maar. Ines begon tegen mij te praten en zei: nu ik met JJ gesproken heb begin ik jou te begrijpen en realiseer ik me hoe gelukkig ik ben geweest dat Lila mij uitgekozen heeft. Je bent inderdaad een hele speciale man en ik ben blij dat jouw vriendin geen jaloersheid heeft met betrekking tot andere vrouwen. Ik zei: ze weet dat zij mijn nummer een is in deze wereld. Dat zij besloten heeft mij te delen was haar beslissing, ik had er niet om gevraagd maar het maakt onze band sterker en de vriendschap tussen mijn meiden des te groter. Ines zei: jij bent volgens mij de gelukkigste man die op deze aarde rondloopt. Ik zei: ik kan me geen beter leven voorstellen. Ik vroeg aan Ines wanneer ze ongesteld zou moeten worden en ze zei: over iets meer dan een week. In dat geval moet je de test kits maar bewaren en pas drie dagen nadat je ongesteld had moeten worden gebruiken. Gebruik er elke dag een. Dus de eerste over 10 dagen, de volgende over 11 dagen en de laatste over 12 dagen. Als de eerst en de tweede positief zijn wil ik dat je de derde ook nog doet en mij pas daarna laat weten of je zwanger bent.

Ze keek me aan en zei: ik voel het nu al. Ik weet zeker dat ik zwanger wordt van je. Ik vroeg aan Ines of ze het erg zou vinden als ik haar een tijdje verliet om Amika en Cara mee te nemen in de douche. Ines zei: geen probleem, leef je uit, maar voor je dat doet wil ik dat je mij eerst even naar het toilet laat gaan. Ik liet haar rechtop zitten en tilde haar op en droeg haar naar het toilet. Ik vroeg: wil je privacy? Ze zei: nee, je hebt alles van mij al gezien en ik wil dat je mijn kutje zo meteen even droogt. Ze spreidde haar benen en zei: wil je het zien, kom dan maar dichterbij. Ik ging dichtbij tussen haar stompen zitten en ze pakte mijn hand en hield die onder haar kut en begon te pissen. Ze zei: lekker warm, of niet dan. Ik zei: precies de goede temperatuur voor een vrouw die zwanger aan het worden is. Ze trok mijn hoofd naar dat van haar, zei zacht: precies wat ik horen wilde en gaf me een lange tongzoen. Ze zei daarna: de natte doekjes liggen daar en ze wees naar een klein kastje. Ik veegde haar kutje schoon en zei: vermaak jij jezelf met Lila? Ze antwoordde: wij hebben veel te bespreken. Ik wil dat zij de peetmoeder wordt van mijn kind. Ik zei: dat zal ze fijn vinden, maar ik weet niet of ze dan al kan reizen. Ines zei: ik kan wachten met de doop tot jullie beide terug kunnen komen. Ik antwoordde: maar dan wel met het vliegtuig, een lange treinreis zit er niet in met een klein kind. Ines vroeg: hoe zou jij het vinden als Amika of Cara samen met mij, gedurende mijn zwangerschap bij jullie op bezoek zouden komen? Ik zei: dan maak je ons helemaal blij. Mooi, dan is dat geregeld zei Ines.

Ze keek even naar beneden tussen haar benen en zei: mijn kutje is nu wel schoon genoeg, ga maar met mijn zussen spelen, ik wil met Lila praten. Ik tilde haar van het toilet en bracht haar terug naar de bank en legde haar met haarhoofd op de schoot van Lila en zei: veel plezier. Ik zei tegen Amika en Cara: kom jullie beurt om eerst gespoeld te worden en daarna met mij te gaan douchen. Cara vroeg: is dat nu echt nodig? Ik zei: als je mij nog in je bed wil zien, dan ja, het is echt nodig. Ik wil dat als ik bij jou kom slapen mijn pik in je kontje zit, net als wat Amika vannacht kan verwachten. Voor we naar de douche gingen zei ik tegen Lila: ik wil dat Cara morgen dezelfde haarkleur krijgt als haar schaamhaar. Ik houd niet van valse kleuren. Lila zei: ik kan haar ook scheren. Ik zei nee, kleur haar haren terug en laat je fantasie te werk gaan wat je er daarna mee wil doen. Tegen Ines zei ik: voor jullie samen in bed gaan wil ik dat je je eerste facebook post en instagram post online zet. Laat je kennissen maar weten dat je terug bent en wat je plannen zijn.

We liepen met drieen naar de badkamer en ik liet Cara zien hoe ze zich moest spoelen. Het nam 6 keer in beslag bij haar voor het water schoon was. Bij Amika slechts 2 keer en bij mij hetzelfde. Ik zei tegen Cara: nu voor de controle: ga maar even op handen en knieen voorovergebogen op de stoel van Ines zitten. Ik ging achter Cara zitten en liet mijn tong door haar bilnaad gaan. Ze begon direct te kreunen en toen mijn tong haar anus aanraakte schoot ze omhoog. Wat doe je vroeg ze. Ik zei controleren of alles goed schoon is en ik drukte haar weer op de stoel. Terwijl ik met mijn tong over haar anus ging liet ik een hand de vrijeloop bij haar kut en vingerde ik haar zacht terwijl mijn duim over haar clit ging. Na een kleine vijf minuten voelde ik dat ze op het punt stond om klaar te komen en toen dat gebeurde drukte ik mijn tong door haar kringspier haar darmen in. Ze gilde het uit. ZOOOO LEKKER GA DOOR OOOOOOHHHH GA DOOOR. Haar hele onderlichaam schokte op en neer en ik had de grootste moeite om mijn tong in haar te houden.

Ze kwam 7 minuten aan een stuk klaar en mijn hand was volledig bedekt met haar kutslijm en sappen. Ze zei uiteindelijk: dat was heftig en vroeg: krijgt Amika dezelfde behandeling? Ik zei: dat is iets wat zeker is. Cara vroeg: mag ik kijken? Ik zei: jij moet kijken, de hele nacht lang, want jij blijft vannacht bij ons in bed. Dan kan je zien wat jou morgen te wachten staat. Ik legde Amika over de stoel en gaf haar dezelfde behandeling als Cara en toen die voorbij was zei Cara: wat een mooi gezicht om jou zo te zien klaarkomen. We zetten de douche aan en ik waste beide vrouwen en zij deden dat ook bij mij. Na het douchen droogden we elkaar af en sprong Amika mij om de nek en liet ze zich op mijn pik zakken. Ze zei: draag mij maar de woonkamer in. Ik deed dat en Cara volgde ons. Daar aangekomen zat Ines achter haar laptop en was druk aan het typen. Ze zei: binnen vijf minuten na mijn post op facebook had ik al meer dan 50 reacties, allemaal positief. Ik heb nog geen tijd gehad om naar mijn instagram te kijken. Ik tilde Amika van mijn pik af en zette haar in de luie stoel. Ik pakte mijn laptop en zei: log hier maar even op je instagram in, dan kijk ik wel even. Ines deed dat en er waren 200+ likes en een kleine 40 commentaren. Ik zei: jullie hebben het voorlopig nog veel te druk om met elkaar te gaan spelen. Ik zie jullie morgenvroeg wel.

Ik nam Cara en Amika mee naar haar slaapkamer en zei: jouw eerste opdracht voor vanavond is dat je mij moet pijpen. En laat geen zaad verloren gaan, je moet alles doorslikken op de laatste straal na. Die geef je aan je zus door middel van een lange tongzoen waarbij jij het zaad in haar mond lepelt. Beide vrouwen keken mij aan en Cara vroeg: en dan? Ik zei: als jij het in jouw mond hebt, mag je het op dezelfde manier aan mij geven, daarna gaat het terug naar Amika die het dan pas mag doorslikken. Cara zei: wat een geil idee, daar had ik nog niet aan gedacht. Ik ging op de rand van het bed van Amika zitten en ze begon me te pijpen. Ze had duidelijk minder ervaring hierin dan Cara en ik zei: Cara, vertel haar eens hoe ze het moet doen. Cara legde een en ander uit en hierna ging het een stuk beter. Ik zei tegen Cara: omdat jij hiermee veel meer ervaring hebt dan je zus ga ik jou morgen diep in je keel neuken. Ze keek me aan en zei: de laatste keer was mijn eerste keer en ik moest kokhalzen. Ik zei: als ik bij je huig aankom moet je niet kokhalzen. Je moet door je neus ademen en continue blijven slikken zodat mijn eikel voorbij je huig je slokdarm in gaat.

Ze keek me aan en vroeg: weet je zeker dat dit werkt? Ik zei: vraag het maar aan Lila morgenvroeg. Zij doet het precies zo. Cara zei: dan geloof ik je wel en zal dat morgen bij je proberen. Ik zei: niet proberen, maar doen. En met publiek. Ik wil dat iedereen dit ziet en dat Lila er fotos van maakt. Cara zei: dat dacht ik niet. Ik zei: ok, dan mag je nu naar je eigen slaapkamer gaan en daar morgen ook blijven, in je eentje wel te verstaan. Dan is het feest voor jou voorbij. Ze keek me aan en zag dat ik het meende en bedacht zich toen. Ze zei: ok, maar dit zijn wel prive fotos, niet voor publieke vertoningen. Ik zei: de enige die ze te zien krijgen zijn jullie en mijn vriendinnen in Antwerpen. Amika was intussen nog steeds volop bezig met mijn pik in haar mond. Ze speelde met mijn eikel en likte mijn toompje. Ze deed gewoon goed haar best en toen ik tegen haar zei dat ik bijna klaarkwam keek ze me met grote geile ogen aan. Het duurde nog bijna een volle minuut, maar toen begon ik diep in haar mond mijn zaad te lozen. Ze slikte en slikte tot ik zei: nu stoppen met slikken en de rest in je mond bewaren.

Ze deed dit, maar de hoeveelheid was net iets teveel voor haar en het liep langs haar mondhoeken uit haar mond en droop op haar tieten. Ik trok mijn pik uit haar mond en wees naar Cara. Amika begon Cara te tongen en het zaad over te lepelen met haar tong en Cara deed het erna bij mij. Toen ze alle zaad in mijn mond had gedaan ging ik weer naar Amika en kuste haar en gaf haar mijn zaad terug waarna ik zei: nu even in je mond laten en daarna doorslikken. Ze draaide met haar tong het zaad rond in haar mond en opende die zodat ik kon zien wat ze deed. Ik streelde haar haren en zei: nu mag je het doorslikken. Ze deed dat en kwam toen vlak bij mijn mond en liet een boer. Ik keek haar aan en ze zei: dat doen chinezen altijd als het goed gesmaakt heeft, of niet dan? Ik zei tegen haar: mijn Chinese meisjes doen dat absoluut niet. Ze zei: sorry, ik was onder de indruk dat ze dat wel deden. Ik keek haar aan en zei: dat is ok, je kan niet alles weten en ik gaf haar een lange tongzoen.

Ik ging midden op het bed liggen en had aan weerskanten een van de twee zussen liggen die met mij aan het spelen waren. Cara vroeg me of ik geïnteresseerd was in meer extreme vormen van anale seks. Ik zei: ik weet niet precies wat je bedoelt, maar ben zeker geïnteresseerd. Ze pakte haar telefoon en belde een vrouw en zei daarna: zo meteen komt er een vrouw bij die enorm opgewonden raakt van alles wat met anale seks te maken heeft. Zij gaat jou, samen met mij, naar een ongekend hoogtepunt brengen en dingen met je doen waaraan je zelf nog nooit gedacht hebt. Ze is een leerling in de club waar ik af en toe in het weekeinde werk. Een kleine 10 minuten later werd er op de deur van het appartement geklopt en zei Cara: Ines, ik doe wel open, blijven jullie maar lekker met elkaar spelen. Cara deed de deur open en nam de jonge vrouw mee naar de slaapkamer. Het was een donkere Moorse vrouw die zich voorstelde als Noura. Ik stelde me voor en Noura vroeg: is dit de man? Cara zei: ja, dat is hem. Amika stelde zich ook voor en Noura vroeg: blijft zij ook hier terwijl wij ons over hem ontfermen? Cara zei: ja, zij mag fotos maken van wat we gaan doen.

Noura zette haar tas op de grond en begon zich uit te kleden. Toen ze naakt was en ik haar bekeek zag ik een meisje wat nog in ontwikkeling was. Ze had kleine tietjes met spitse tepels. Een kaalgeschoren kutje en een mooie bolle kont. Noura zei tegen mij: wat we met jou gaan doen verlangt dat we je gaan vastbinden. Ze pakte uit haar tas een uitschuifbare stang met diverse haken eraan. Tevens haalde ze een aantal leren lappen uit de tas en een set polsboeien. Ze begon met mijn knieen in de leren lappen te doen en mijn polsboeien om te doen. Toen dat gedaan was werden de knieboeien aan de spreidstang gedaan. Mijn benen waren nu ver gespreid. Noura pakte nu een brede leren band en deed die achter mijn nek en maakte beide uiteinden van de band vast aan de spreidstang. Ik lag nu half opgerold op mijn rug met mijn kont volledig zichtbaar. Mijn polsboeien werden ook vastgemaakt aan de spreidstang zodat ik nu totaal niets meer kon doen. Cara zei: wil je even tongen met Noura? Ze vindt het fijn voor ze begint om even lekker te vrijen.

Noura kwam naar mij toe met geopende mond en liet haar tong zien. Deze was ontzettend lang en spits. Ze deed mijn mond open en bevoelde heel mijn mondholte met haar tong. Het tipje van haartong ging zelfs voorbij mijn huig. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Amika was inmiddels bezig om fotos te maken. Cara deed een rubberband om mijn zak, net boven mijn ballen en zei: je weet wat er gebeurt als je zak koud word? Dan trekt hij samen, en als je koorts hebt dan willen ze ballen zo ver mogelijk van je lichaam weg en word je zak langer. Wij gaan dit simuleren. Ze maakte een haakje aan de rubberen ring en deed een verstelbaar bandje aan het haakje en makte dat vast aan de spreidstang zodat mijn zak strakgespannen stond. Noura was inmiddels weer naar beneden gegaan en zat nu net achter mijn billen. Ze begon me daar te likken en Cara zei: hij is gespoeld, dus als je wil mag je bij hem ook naar binnen gaan. Noura drukte haar tong door mijn kringspier en ging met haar tong een stuk mijn darmen in. Daar voelde ze rond tot ze wist waar mijn prostaat zat en trok toen haar tong uit me.

Ze greep in haar tas en haalde er een grote eendenbek uit die ze bij mij in mijn anus drukte. Ze zei: we gaan nu beginnen met je anus zover mogelijk te openen, zodat we er straks makkelijk dingen in kunnen doen. Cara was naar de badkamer gegaan en kwam terug met een haardroger. Ze gaf die aan Noura en sloot hem aan op een stopcontact. Noura begon mijn zak op te warmen en na een paar minuten moest de band om mijn zak strakker gezet worden. Mijn zak was een stuk langer geworden. De band werd aangepast en Noura ging verder met het opwarmen van mijn zak en ballen. Ze deed dit voor de volgende twintig minuten en vier keer moest de band bijgesteld worden. Cara had intussen de eendenbek zover mogelijk geopend en kwam met een pot vaseline en begon mijn anus ermee in te zepen zodat wat erin zou gaan, zonder problemen in mijn kont kon gaan. Noura kwam weer naar mijn gezicht, echter deze keer bood ze me een van haar tietjes aan en ik zoog er hard op. Ze streelde mijn haren en zei: nu gaan we pas echt beginnen.

Ze kroop terug naar mijn kont en maakte de band die mijn zak uitrekte los en pakte mijn ballen en trok ze hard naar beneden. Ze drukte mijn ballen een voor een mijn anus in en toen die erin zaten sloot ze de eendenbek. Mijn ballen zaten nu in mijn darmen. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ik voelde mijn ballen bewegen in mijn darmen. Noura kwam nu met haar hand naar mijn pik en zei: nu ga ik je rustig aftrekken. Ik wil dat het lang duurt voor je klaarkomt zodat je je eigen ballen in je darmen kan voelen bewegen. Cara vroeg: moet ik de eendenbek uit hem halen maar Noura zei: nee, erin laten, dat is makkelijker om zijn ballen straks weer uit zijn kont te laten komen. Noura trok me heel langzaam af en lange draden voorvocht kwamen uit mijn pik gelopen en om beurten likten Cara en Noura deze op. Noura zei: hij maakt veel voorvocht aan, hoe staat het met zijn zaad? Cara zei: dat merk je straks wel. Het duurde bijna 20 minuten voor Noura dit te zien kreeg en haar ogen werden groter bij elke straal die ik over me heen spoot. Toen ik uitgespoten was gingen Cara en Noura beide te werk om mijn zaad van me af te likken en toen dat gedaan was zei Noura: spreid de eendenbek maar weer zodat zijn ballen nu bevrijd worden. Cara deed dit en Noura trok mijn zak zachtjes uit mijn kont waarna Cara de eendenbek verwijderde. Toen die weg was begon Noura mijn anus te likken en met haar tong mijn prostaat te stimuleren waardoor ik nogmaals klaarkwam.

Ze pakte hierna een grote dildo uit haar tas en begon daarmee in mijn darmen te stoten. Noura keek Cara aan en zei: hij blijft hard. Ik zei tegen Noura: ik kan zo uren doorgaan. Cara zei: ik heb mijn aandeel gedaan, nu mag jij doen wat je beloofd hebt. Noura begon mij los te maken en toen alles verwijderd was ging ze op mijn buik zitten en zei ze: ik heb Cara beloofd dat jij mij mag neuken, mijn kont is al vele malen gebruikt, maar ik wil dat jij mijn kutje voor het eerst gebruikt. Ik keek haar aan en zei: ben je nog maagd dan? Ze zei: nog wel, maar hopelijk niet lang meer. Ik ben al enige tijd op zoek naar een geschikt persoon en heb dat in jou gevonden. Ik keek haar aan en vroeg: weet je het zeker? Ze knikte ja en beet zacht op haar lip. Ze vroeg me wat de minst pijnlijke manier was en ik zei tegen haar: het is maar heel even pijnlijk, op het moment dat ik door je vliesje stoot, daarna wordt het steeds beter. Ik vroeg haar: wil je dat ik je eerst een paar keer laat klaarkomen voor ik je neuk. Ze keek me vragend aan en ik tilde haar op en liet haar op haar rug liggen. Ik legde twee kussens onder haar en legde haar benen op mijn schouders en mijn pik tussen haar schaamlippen. Ik begon zacht op en neer te schuiven en bracht Noura twee keer tot een orgasme. Ik zei: bij je volgende orgasme steek ik mijn pik in je en stoot ik door je vliesje ok?

Ze knikte en toen ze vijf minuten later weer klaarkwam zette ik mijn eikel tussen haar lipjes en stootte ik door tot ik voelde dat haar vliesje doorboort was. Ze keek me aan met tranen in haar ogen. Ik vroeg: deed het pijn? Ze zei: een klein beetje, wil je mij even laten wennen aan je pik? Ik hield stil en zei: zeg maar als ik verder mag gaan. Ik voelde het warme bloed samen met haar kutsappen uit haar lopen en zag dat zowel Amika als Cara nu volop fotos aan het maken waren, inclusief close-ups van haar bloedende kutje. Na een paar minuten sloeg Noura haar benen achter mijn rug en trok me dieper in haar en zei ze: nu mag je me neuken zoals je al je vrouwen neukt. Zo hard als je wil. Ik keek haar aan en zei: ik neuk mijn vrouwen met tederheid en liefde. Ze keek me vragend aan en zei: en je knijpt niet in mijn tepels of slaat me niet? Ik zei: een echte man doet zoiets niet. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik tilde haar op. Ze begon zelf haar lichaam op te tillen en te laten zakken. Na een paar minuten zei ze zacht hijgend in mijn oor: ik kom weer klaar. Jij bent de eerste man die mij zo behandeld. Ze ging met haar mond naar die van mij en begon me te tongen. Ik stopte haar en zei: alleen het tipje van je tong in mijn mond, dat vind ik fijner. Ze deed dit en we zoenden elkaar lang en teder.

Nadat de zoen verbroken was vroeg ze aan me: ga je ook in mij klaarkomen? Ik keek haar aan en vroeg: wil je dat? Ze knikte en zei: ik wil nu eindelijk eens voelen hoe het is om in mijn kutje gespoten te worden. Ik zei: dan doen we dat. Ik stond nu op van het bed en begon rustig met Noura op mijn pik rond te lopen. Ze vroeg: waarom doe je dat? Ik zei: om jou elke ribbel van mijn pik te laten voelen en zodat ik jouw kutje om mijn pik voel. Ze gaf me weer een tongzoen en het bloed liep langs haar benen naar beneden. Ik zei: kom dan leg ik je weer op het bed en ga ik je kutje vullen. Ik legde haar op het bed en vijf minuten later kwam ik klaar in haar. Ze gilde: ja, ik voel je in mij spuiten, je hebt nu een vrouw van me gemaakt. Toen ik uitgespoten was verwachtte ik dat of Cara of Amika haar kutje zou uitlikken, maar in plaats daarvan werden de kussens onder haar kont gedrukt en zei Cara: zo, nu nog een half uur blijven liggen, dan heb je de grootste kans om zwanger te worden. Ik keek Cara aan en ze zei: dat was haar wens en die van haar moeder. Ze heeft mij gevraagd om een man voor haar te zoeken die haar kon bevruchten voor ze 18 jaar oud was. Ik zei: WAAATTT? Voor ze achttien jaar oud was? Hoe oud is Noura dan? Cara zei: ze is twee maanden geleden zestien geworden. Ik zei: dus jij hebt mij een tiener laten neuken? Noura zei: nee, het was mijn wens en mijn moeders wens. Als jij het niet was geweest was het iemand anders geweest die niet zo voorzichtig en lief was geweest. Ik keek haar aan en vroeg haar: en wie gaat er voor alle kosten zorgen? Cara zei: dat regelen haar moeder en ik, van de inkomsten uit onze club. Ik zei: Cara, ik wil morgen met haar moeder spreken over wat er gebeurd is. Cara zei: je hoeft niet tot morgen te wachten. Als ik zo meteen bel, dan komt ze haar dochter ophalen en kan je haar dan aanspreken.

Cara belde en een kwartier later werd er op de deur geklopt en deed Cara open. Er verscheen een mooie Moorse vrouw. Ze stelde zich voor als Fatima en ik vroeg haar waarom ze dit had laten gebeuren. Ze zei: omdat haar vader haar wilde uithuwelijken. Om dat te kunnen doen moest ze nog maagd zijn. Nu ze dat niet meer is, is het voorgestelde huwelijk met deze verschrikkelijke man uitgesloten. De man is achter in de vijftig en is gemeen. Dit is beter. Ze keek haar dochter aan en vroeg: was hij goed voor je? Noura zei: mam, hij was geweldig, lief en teder. Ik zei tegen haar moeder: en jullie gaan nu voor haar zorgen, en ik keek de moeder en Cara aan. Cara zei: dat gaan we doen, en vanaf vandaag werkt ze niet meer in de club, ze mag hier in ons huis als huishoudster komen werken. Wij betalen haar salaris en kosten voor medische hulp. Jij bent alleen maar een donor geweest. En wij dragen allemaal ons steentje bij om het meisje een fatsoenlijke opvoeding te geven. Het uithuwelijken moet nu maar eens voorbij zijn.

Fatima keek Cara aan en die knikte naar haar. Fatima kwam naar mij toe en kuste me vol op de mond en drukte haar tong bij mij naar binnen. Ik verbrak de zoen en keek haar aan en vroeg: en wat denkt je man hiervan? Ze zei: wij leven al vijf jaar niet meer bij elkaar. Ze kwam weer met haar gezicht naar me maar ging nu naar mijn oor en zei zacht: wil je mij ook geven wat je mijn dochter hebt gegeven? Ik keek haar aan en zei: wil jij ook seks met mij? Ze knikte enigszins beschaamd en zei: ook ik ben in mijn vruchtbare periode en zou graag nog eens zwanger willen worden, echter zonder het probleem van een man. Maar ik weet dat die nodig is om me zwanger te krijgen, dus vraag ik het jou als een gunst naar mij. Ze nam mijn hand en bracht die naar haar borst en zei: voel maar, ik ben nog ferm en daalde daarna met mijn hand door naar haar buik en kut. Ik keek haar aan en zei: ok, maar dan wil ik dat je het op mijn manier doet en dat Cara en Amika overal fotos van maken. Ik zei: maak je niet druk, die zijn enkel voor mij als herinnering. Ze keek Cara aan en die knikte ja.

Ze kwam weer naar me toe en vroeg: mag mijn dochter erbij blijven? Ik zei: dat is niet mag, maar moet en ja ik wil dat ze ziet hoe haar moeder zwanger gemaakt wordt. We liepen samen naar de slaapkamer waar ze het bebloede laken zag. Ze gaf haar dochter een kus en zei: ik ben blij voor je. Ik ging achter Fatima staan en begon haar heel langzaam te ontdoen van haar kleding. Toen al haar kleding uit was en ze naakt voor me stond was er nog maar een ding dat gebeuren moest. Haar hoofddoek moest af. Ze protesteerde. Ik liep naar haar toe en ging met mijn hoofd naast dat van haar en vroeg: wil je dat ik met je neuk? Dan moet die doek ook af. Ze keek me aan en ik knikte ja. Ze zei: een vrouw zonder hoofddoek is bij ons een onzedige vrouw. Ik keek haar aan en zei: dan zijn er in Nederland een kleine 7 miljoen onzedige vrouwen. Ik denk dat het iets is wat persoonlijk is. Ik vroeg haar: kan je mij laten zien waar het in jullie bijbel staat? Ze zei: nee, maar onze geestelijke leider zegt dat het moet. Ik zei: het is dezelfde man die jouw dochter wil laten uithuwelijken. En daar luisterde je ook niet naar. Het zijn regels gemaakt om vrouwen te onderdrukken. Ze dacht daar even over na en deed toen haar hoofddoek af en er kwam een geweldig mooie bos donker haar tevoorschijn.

Ik keek haar aan en zei: zo ben je veel mooier en ik kuste haar op haar mond. Ze drukte haar lichaam en haar c cup tieten strak tegen me aan en drukte haar kruis tegen dat van mij. Ze keek naar beneden en zei zacht: volgens mij heeft hij er zin in en ze wees naar mijn pik. Cara zei: die heeft er altijd zin in. Ze pakte mijn pik in haar hand en zei: doe je wel voorzichtig, het is al weer lang geleden dat iemand mijn kutje bezocht heeft. Ik trok haar mee het bed op en ik ging op mijn rug liggen en liet haar over me heen zitten. Ze pakte mijn pik en wilde erop gaan zitten maar ik zei: nee, eerst gaan we even elkaar verwennen. Ik begon zacht over haar tepels te strelen en ze boog voorover en bood ze me aan. Om beurten nam ik ze in mijn mond en zoog zacht op haar tepels en likte ze rustig. Ze kreeg er kippenvel van en zei: dit ben ik niet gewend. Noura zei: wacht maar even, je gaat nog veel meer dingen doen die je niet gewend bent. Ik liet haar rechtop zitten en legde aan weerskanten van mijn pik een van haar schaamlippen en zei: schuif nu maar zacht op en neer en terwijl ze dit deed speelde ik met haar tieten. Ze begon bijna direct te kreunen en kwam in een tijdspan van een kwartier vier keer klaar. Bij de vierde keer tilde ik haar op en liet ik haar over mijn pik zakken. Ze begon me langzaam te berijden. Langzaam genoeg om haar nog twee keer te laten klaarkomen voor ik tegen haar zei: ben je zover? Ze zei: nog heel even en toen ik haar kut weer voelde verkrampen begon ik mijn zaad diep in haar te lozen.

Toen ik uitgespoten was liet ze zich voorover op mij vallen en kuste ze me vurig. Ze zei: dank je, dit is zoveel anders dan dat ik gewend ben. Ik draaide haar en mij zo dat ze onder me kwam liggen en Cara pakte twee kussens en duwde die onder de kont van Fatima. Ik zei: nu een half uur blijven liggen zodat mijn zaadjes dat eitje van je kunnen vinden. Ze keek me aan en vroeg: blijf je nog even lekker in me? Ik zei: als jij dat wil. Ze keek me aan en zei: ga maar zo diep mogelijk in me. Ik deed dat en ze begon met haar buik en kutspieren mijn pik te melken. Ik keek haar aan en vroeg: heb je nog niet genoeg gehad? Ze zei zacht: dit kan ik uren volhouden. Ik spreidde mijn benen en zag Noura achter me komen zitten. Die trok mijn bilhelften uit elkaar en begon met haar tong door mijn bilnaad te gaan en mijn anus te likken. Na een kleine minuut drukte ze haar lange tong in mijn anus en ging op zoek naar mijn prostaat. Fatima zei: goed zo dochter, laat hem nog maar een keer in me komen. Toen Noura mijn prostaat gevonden had begon ze die met haar tong te masseren en binnen een halve minuut vulde ik Fatimas kut tot overvloeden. Het zaad liep met een kleine stroom uit haar kut. Noura trok haar tong uit me en zei: volgens mij heb je nu genoeg mama. Ik trok mijn pik langzaam uit haar en er begon meer zaad uit haar te lopen. Fatima bleef een half uur liggen en pakte toen een nacht tampon uit haar tas en deed die in. Ze had er ook een voor haar dochter, maar Cara was haar voor geweest en had haar een van haar tampons gegeven.

Toen er drie kwartier voorbij waren stond Fatima op en begon ze haar kleding aan te trekken. Ik gaf haar de hoofddoek maar ze zei: die mag je houden als aandenken. Vanaf vandaag geen hoofddoek meer voor mij. Fatima gaf me een lange tongzoen en Noura, nadat ze haar spullen ingepakt had deed hetzelfde en beide vertrokken. Ik bleef achter met Cara en Amika. Ik zei: ik verwacht bericht van jullie over de voortgang. Cara zei: natuurlijk. Ik wilde op het bed gaan liggen maar Cara trok me mee naar haar slaapkamer en Amika volgde. Daar aangekomen ging ik midden op het bed liggen en zei ik: tijd voor rust. Amika ging voor me liggen en zei: doe je wel voorzichtig als je bij mij in mijn kontje wil. Ik zei natuurlijke en ging langzaam bij haar naar binnen. Cara ging voor Amika liggen en met hun gezichten naar elkaar toe begonnen ze te kussen. Ik was binnen 5 minuten in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3934 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 47”

Plaats een reactie