BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (8) Sinterklaas

Het was traditie in ons dorp dat de jongerenkeet door Sinterklaas werd bezocht. We verzamelden ons daarvoor in de jongerenkeet en daar kwam de Sint jaarlijks met een of soms met 2 Pieten. Ik kom daar de laatste jaren vaker, niet alleen voor Sinterklaas. Vorig jaar was er een andere, nieuwe Sint. Ik wilde de nieuwe Sint dit jaar wel een klein beetje plagen en dus ging ik halverwege de avond bij hem op schoot zitten. Ik omhelsde hem en zei dat ik hem een kanjer vond. Ik voelde dat de Sint het ongemakkelijk vond dat ik bij hem op schoot zat en op zeker moment vroeg hij me om toch maar van zijn schoot af te gaan. Ik herkende de stem van de Sint maar ik kon die op dat moment niet thuis brengen. Ook voelde ik wel hoe ik de Sint een beetje in verlegenheid had gebracht want met mijn hand had ik wel, ondeugend meisje dat ik ben, al enige tijd voor ‘op zeker moment’ een beetje expres gevoeld dat hij een stijve had.

Weet je, ik had daar eigenlijk niet meer bij stil gestaan tot we dit jaar weer de Sint op bezoek kregen. Ik had alvast een kort rokje met panties aangetrokken, want ik zou nog met vriendinnen uitgaan. Toen ik weer bij hem op schoot zat, herkende ik zijn luchtje. Hij vond het weer lastig, ‘doe maar niet Hilde’ en toen wist ik het zeker. Dit is Frank, de vader van Joyce, die bij mij ook in het korfbalteam zit en met wie ik vanavond ook uit zou gaan. Expres bleef ik nu iets langer op schoot zitten, bewoog wat met m’n billen en voelde weer met mijn hand -en mijn kut- zijn stijve.

Juist op dat moment begonnen de jongens keihard met een blikje bier in de hand te zingen: ‘t Heerlijk avondj’is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas. Vol verwachting klopt ons hart wie de koek krijgt, wie de gard. Vol verwachting klopt ons hart, wie de koek krijgt wie de gard.

Pas maar op Hilde riep een van de jongens, straks krijg je nog billenkoek van de Sint. Of de roe. Hilarisch gelach in de keet. En opnieuw zetten de jongens in, terwijl ik nog steeds de strakke stijve lul van de Sint in mijn kruis voelde. Ze zongen weer, maar sommige jongens zongen er een andere tekst doorheen, ‘t Heerlijk avondj’ is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas. Vol verwachting klopt zijn paal, wie de roe krijgt, wie de gard. Vol verwachting klopt haar kut, wie de roe krijgt, wie de gard.’ Ik voelde zijn lul vlak bij mijn -natte- kut. Toen ik van zijn schoot afstapte klonk er gejoel en iemand vlak naast me fluisterde in mijn oren ‘ben je al nat Hilde?’

‘s Avonds had ik het er met mijn vriendinnen over. Ik vertelde niet dat ik hem herkend had.

Het weekend na Sinterklaas had ik met Joyce bij haar thuis afgesproken. Joyce was net met haar moeder en zusje naar de stad gegaan om te shoppen. Haar broertje was voetballen en haar vader was ook weg. Maar ik kon naar binnen, want gelukkig wist ik waar de sleutel lag.

Ik zat net een paar minuten op de bank toen Frank, Joyce’s vader, binnenkwam. Hij was bezweet van het joggen en zag er knapper uit dan ooit. Mannen als Frank hebben een enorme aantrekkingskracht op me. En gelet op Frank’s reactie eerder, ik op Frank ook. Frank begroette me enthousiast, streelde met een hand door mijn haar en kuste me zelfs op mijn wang, dat deed ie anders nooit. Hij dronk een glas water en ging heel kort lazy naast me op de bank hangen. Ik zag een enorme paal in zijn sportbroek. Hij merkte dat ik keek, al probeerde hij dat te verbergen. Hij stond snel op en zei dat hij zich eerst even wilde opfrissen en ging douchen. Vanaf de plek op de bank waar ik zat had ik als ik mijn hoofd een beetje draaide goed zicht op de gang tussen de badkamer en zijn slaapkamer en ik zag in de verte hoe hij naakt uit de slaapkamer naar de badkamer liep. Na een paar minuten kwam hij al weer terug uit de badkamer en probeerde ik opnieuw zo onopvallend mogelijk te kijken. Hij had een ongelooflijke erectie. Even later kwam hij terug uit de slaapkamer, nu gekleed met een T shirt, jogging broek en met zijn geurtje op. Of ik warme chocolademelk met slagroom wilde. Toen hij het neerzette zei ik ‘dank u Sinterklaasje.’ Hij kwam naast me zitten, vroeg me ‘Hej, je hebt hetzelfde rokje aan als vorige week, maar draag je nu geen panties? Krijg je zo geen koude benen?’ en raakte voorzichtig mijn rechter bovenbeen aan. Ik kreeg er direct kippenvel van en voelde mijn schaamlippen open gaan.

Voor ik er erg in had zat ik bij Frank op schoot en voelde hoe zijn geslacht tussen mijn billen priemde. Ik legde mijn hoofd in zijn hals, zei dat hij lekker rook en ik weet eigenlijk niet meer of ik hem, hij mij, of wij elkaar kusten… Wel dat zijn paal net zo stijf was als die van Sinterklaas. Ook dat hij mijn billen streelde; eerst over mijn slipje, maar al snel er onder. Mijn tepels stonden strak. Iets minder snel deed hij mijn slipje uit en duwde me op mijn rug op de leren bank en hij deed wel snel zijn joggingbroek omlaag. Nog net voor hij me penetreerde wilde hij weten of ik de pil slikte. Natuurlijk, zei ik, maar ik loog dat ik nog maagd was, en dat wakkerde zijn -en mijn- verlangen alleen maar aan. Ik voelde dat hij me wilde, nou ja, hij wilde neuken en daar lag ik en eigenlijk vond ik dat heel lekker want ik had na vorige week wel gehoopt dat ie nog es met me zou kussen en nu, nu ging hij ook nog in me. Zachtjes maakte hij met zijn natte vingers een openingetje bij mijn kutje. Ik was best nat en voelde hoe hij met zijn strakke lid in me kwam. Hij bewoog langzaam, ik voelde hem, eerst diep in mijn schoot, toen voelde ik hoe zijn staaf langs mijn lippen in me heen en weer bewoog. M’n kut begon te kloppen, mijn lippen en clit begonnen te zwellen. Frank duwde mijn knieen naast mijn oren zodat hij me nog dieper penetreerde. Ik tongde, fluisterde dat ik zo geil was van hem en hoopte dat hij meer kon dan een ouwe kerel. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en ging als een razende in mijn kut tekeer. Nadat hij in me gespoten had zong ik zachtjes ‘Dank u Sinterklaasje’.

Ik was net op tijd weer uit de badkamer toen het tuinhek open ging. Ik weet niet of Joyce zag dat ik mijn slipje nog van de bank plukte, die deed ik snel in mijn rugzak. Frank had keurig op tijd ons vocht van de bank afgedroogd. Vlak voordat zijn vrouw de voordeur open deed zei ik, een beetje gemeen, tegen hem: ‘Was ik nou zo stout dat ik de roe verdiende? Ben ik nou ontmaagd door Sinterklaas?’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6934 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dagboek van Hilde (8) Sinterklaas”

    • Er liggen nog verhalen klaar over Hilde, dus er komt zeker nog een vervolg. De bruiloft en de huwelijksnacht van Daan en Hilde’s zus bijvoorbeeld

Plaats een reactie