BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 12 Slot

Geschreven door Hajo.

Jill keek Werner aan en zei ik zou ook best wel eens willen kijken in die sm boerderij.
Sandra belde ook met Justinne zodat ook zij verder kon.
Karima was weer netjes aangekleed vergezeld met beide zusters.
Zo Karima ga zitten.
Ik heb je in opdracht van dokter Werner onderzocht en ben tot de volgende uitslag gekomen je bent super geil en vind de onderzoeken heerlijk.
Ja dokter dank U wel.
Ik ben van mening dat je met regelmaat voor controle moet komen zowel bij mij als bij dokter Werner kun jij je daarin vinden.
Als U beide het nodig vinden dan ga ik daarmee akkoord.
Prima maar dan nog iets je moet van dokter Werner ook nog naar een psychologe is het niet.
Ja dokter.
Heb je daar al een afspraak voor staan.
Nee dokter ik heb haar gebeld maar ze nam niet op.
Dat kan ze is nog al druk bezet.
Zal ik haar nu even bellen.
Als U dat wil dokter dan mag het van mij.
Even later hoorde Karima de meest uitgebreide versie van de onderzoeken die ze had ondergaan en kon ook horen wat dokter Kate zei.
Zo kwam nog deze week een afspraak tot stand die de volgende dag in de avond zou plaats vinden.

Met deze gegevens ging Karima naar huis plofte op de bank en onder het genot van een bak koffie resumeerde Karima de dag bij deze uitzonderlijke dokter en toen ze haar kutje beroerde kwam ze binnen een minuut klaar.
Het was al laat ze douchte en ging naar bed.
De volgende dag ging Karima naar de psychologe belde aan en dokter deed open stelde zich voor als dokter Kate en het viel Karima meteen op hoe mooi en knap ze was.
Ze schatte haar rond de dertig mooie volle lippen en volle wangen hoogblond opgestoken haar en schaars gekleed deed de vormen van haar lijf goed uit komen wat een prachtig vrouw.
In de praktijkruimte stond een bed zoals Karima had verwacht en mocht er op plaats nemen.
Karima deed haar benen over elkaar wat veel van haar dijen bloot liet en dokter deed het zelfde wat haar benen nog mooier uit deed komen.
Kate pakte een lijst en begon met een spervuur van vragen van haar afkomst tot de meest vulgere vragen en ondertussen was haar slip zeiknat.
Het was al een uur verder toen dokter zei ik heb wel een indruk hoe je er voor staat en kan wel een link leggen tussen de onderzoeken die je al hebt gehad.
En ik wil graag weten hoe geil je eigenlijk bent dus kleed je maar uit.
Niet veel later zat ook dokter Kate met haar hand in Karima haar kut en drie vingers in haar anus.
Ik zie veel in jou terug komen van wat Werner en Sandra hebben vast gesteld maar merk ook dat je nog ergens mee zit.
Karima vertelde ook aan Kate hoe de situatie bij haar thuis was en wie het daar voor het zeggen had en absoluut die confrontatie niet aan durfde.
Ik heb wel door dat je verder wat je heb meegemaakt bij de dokters in samenhang met je gevoelens dat grootte problemen geeft.
Wat je nog niet weet is dat wij onder elkaar al veel overleg hebben gehad en ook Sandra heeft gemerkt dat je graag kennis wil maken met meesteres Justinne en zij met jou.
Een heerlijke schok ging door Karima haar lijf wat Kate duidelijk voelde met nog steeds haar hand in de kut.
U weet alles al dokter.
Wel al heel veel en de rest wil ik van jou horen.
Kate ging met nog steeds haar hand in de kut naast haar zitten en merkte dat Karima het heel fijn vond zelfs als het pijn deed wat ze kon aflezen aan haar gezicht.
Karima voelde zich veilig en vertelde hoe het bij hun thuis ging en dat ze daar veel moeite mee had.
Dokter Kate vertelde dat ze al wel wat onderzoek hadden gedaan en waren er achter gekomen dat haar vader en broer regelmatig bij meesteres Justine kwamen om met slavinnen te spelen.
Karima schrok zo erg dat de hand van dokter klem zat in haar kut wat een ongekend orgasme opleverde doordat de knokels van dokter haar hand de g spot maximaal beroerden.
Toen Karima weer een beetje tot rust was gekomen trok Kate haar hand terug maar smeerde het in overvloed zijnde kutslijm uit rond haar anus en zo diep mogelijk er in zodat het lekker glad was.
Kate pakte een plug uit een lade smeerde die ook in en Karima keek met grootte ogen van moet dat in mijn kont dokter wat Kate wel begreep en zei ja dat zal moeten wil je verder in het slavinnen bestaan.
Het duurde even voor de plug op zijn plaats zat maar toen dat het geval was en ze even rond moest lopen ging het gevoelige ding wel lekker op zijn plaats zitten.

Zo nu even over je toekomst Karima ik zou je in contact met Justinne kunnen brengen wil je dat.
Ja dokter ik wil graag zien hoe het daar is en met deze meesteres spreken.
Dat is mooi wand zij heeft ook een vraag aan jou buiten de bdsm om.
Karima keek Kate aan en vroeg wat dan.
Dat zal je wel van haar horen en Justinne Werner Sandra en ik hebben mogelijk de oplossing voor je probleem met de familie maar dat hoor je morgen.
Karima werd nieuwsgierig maar Kate zei dat hoor je morgen als je bij de club bent.
Hoe laat moet ik daar dan zijn dokter.
Ik zal haar even bellen en zo hoorde Karima dat ze zich om 9 uur op de boerderij moest melden.
Dat is dan geregeld slavin zei Kate hetgeen bij Karima een genots golf door haar hele lijf liet gaan wat Kate goed merkte.
Ze gaf Karima een hand en zei ik wil je nog wel een paar keer zien om je in je nieuwe bestaan te begeleiden ik laat je wel weten wanneer en dan mag je nu je kleding weer aan doen.
Karima nam aanstalten om haar slipje aan te doen toen ze dokter hoorde zeggen dat hoeft van af nu niet meer je verdere leven is zonder slipje.
Een beetje onder de indruk van het gezag dat deze dokter nu ook over haar had deed ze verder haar kleding aan en toen het slipje nog op de grond lag wees Kate er na en zei aan mij geven.
Karima pakte haar slipje op en gaf het met gebogen hoofd aan dokter.
En wat zeg je dan slet.
Alstublieft meesteres.
Goed zo dat lijk al ergens op.
Ik zie je morgen weer en gaf haar en hand.
Mag ik U bedanken dokter en zonder een antwoord af te wachten zakte ze op haar knieën en kuste Kate haar schoenen maar nu voelde ze ook weer de plug in haar kont.
Kate boog voorover pakte haar kin en zei kijk mij recht in mijn ogen en toen ze dat deed trok ze weer een pijnlijk gezicht en zei die plug moet die blijven zitten meesteres.
Dat je mij zo bedankt zegt veel over je gevoelens slavin en wat die plug betreft als die er uit had gemogen dat had ik dat wel gezegd slavin.
Met een kusmondje naar Kate zei ze dank U wel meesteres /dokter Kate ik zie U morgen.
Een brede glimlacht verscheen op Kate haar gezicht.
En zo liep ze naar de auto en toen ze ging zitten was ze wel blij dat het een soepele plug was die snel de nieuwe form van haar lichaam accepteerde toen ze weer ging zitten.

Thuis deed Karima nog wat werkzaamheden die ze onderhanden had afwerken en nog een afspraak verzetten zodat ze morgen naar de afspraak met de dokters en meesteres door kon laten gaan.
Ze had goed geslapen maar werd waker omdat de plug haar blaas beïnvloede dat ze erg nodig moest plassen.
Wat er zou gebeuren wist ze niet maar ze had ook elke morgen stoelgang maar ze kreeg geen aandrang toen ze uit geplast was dus liet ze de plug zitten.
De hele dag was nog vol gepland tot net voor ze naar de meesteres moest dus nam ze wat makkelijk eten douchte snel en kleedde zich erg sexy met zelf ophoudende glans nylons de hoogste hakken die ze had en een heel kort rokje dat een heel stuk dij bloot liet.
Ruim op tijd arriveerde ze bij de boerderij hellemaal ingesloten door hoge zeer dichte heggen en een poort met elektronische bedinging en camera op het schermpje zag Karima een vrouw die niet veel aan had haar grootte borsten waren goed te zien en ook een ring in haar neus en tepels die vriendelijk zei kom maar binnen en parkeer maar achter het gebouw.
Zo liep Karima even later naar de ingang van een groot herenhuis dat voor de boerderij stond en ze was onder de indruk van het uitgestrekte om de boerderij maar ook het stalgedeelte dat er achter stond.
Net voor ze zich wilde melden ging de deur open en zag Karima de zelfde vrouw die ze bij de poort ook had gezien maar nu helemaal ook met glansnylons en stiletto hakken verder was ze naakt en zei volg mij maar.
Zo werd ze naar een kamer geleid waar ze moest wachten en wat ze wilde drinken wand het zou nog wel een halfuur duren wand Justinne was nog in gesprek met wat mensen.

Karima wist dat daar in elk geval ook dokter Kate bij was.
Karima bekeek wat bdsm bladen en ondertussen waren Justinne en haar gasten die betrokken waren bij wat de plannen met haar waren.
Justine was al erg blij met wat ze voor de kost deed en dat ze dat heel goed kon gebruiken met ook wat de dokters verpleegsters en Jill hadden verteld.
Ook bespraken ze hoe Karima haar seksuele genoegens optimaal kon benutten.
Tevens werden er afspraken gemaakt hoe Werner en Jill samen met Sandra, Tessel en Anna de controles van het personeel van Justinne controleerden zeg maar regelmatig medisch onderzoeken zoals in hun arbeidscontract staat.
Werner en Jill waren onder de indruk van de mogelijkheden die geboden werden en dus ook regelmatig door hun kon worden benuttigd.
Tessel en Anna waren al goed opgevoede slavinnen van Sandra maar werd Jill duidelijk ook van Justinne erg geil.
Werner had het woord genomen en Sandra en Justinne gevraagd om van Jill een perfecte slavin te maken en hij vroeg Sandra en Justinne om Jill samen met hem op te leiden zodat ze ook hier slaven en slavinnen aan pijnlijke onderzoeken te kunnen onderwerpen wand hij had ook gemerkt dat Jill wat het medische betreft erg dominant was.
Justinne liet hen alleen om met Karima in gesprek te gaan.
Karima keek op toen de deur open ging en er een prachtig vrouw stond gekleed in zeer dun leer wat strak om haar lijf en dat goed accentueerden.
Vriendelijk lachend stak ze een hand uit en vroeg haar om mee te komen.
In haar kantoor stak ze van wal en zei je bent hier om op dokters verzoek je te oriënteren over je gevoelens.
Over wat ik al van de anderen heb gehoord denk ik dat het wel moet lukken je bent zeer onderdanig en je wild dat in je vrije tijd je hier verder ontwikkelen.
Karima zei dat ze dat wel wilde maar dat ze ook beperkingen had.
Die ken ik al sletje dat komt helemaal goed.
Dan wil ik het nog met je over het werk hebben.
Heb je nog tijd om mijn financiën erbij te doen wand dat zou mij goed uitkomen.
Hebt U dan niemand meesteres.
Ja wel maar die heeft geen gevoel bij BDSM en wil er graag mee stoppen.
Karima zei ik heb een volle agenda maar heb wel wat klanten die ik niet zo graag heb omdat ik mijn vingers er niet achter krijg wat ze werkelijk doen er spelen nog al wat schimmige zaakjes.
Maar hoeveel werk is het en wat verwacht U van mij meesteres.
De accountant die ik nu heb werkt 16 uur per week voor mij.
Maar als jij het wil doen slet dan kunnen er dingen samen vallen zoals je slavin zijn en de opleiding zou mooi samen kunnen vallen.
En ik voel aan dat jij je wel prettig voelt klopt dat.
Ja meesteres.
Goed dan geef ik je een voorbeeld contract waar beide in beschreven zijn loop dat door als je thuis bent en dan kun je zelf je voorkeuren in zetten.
Dat vond Karima een goed idee.
Mooi dan wil ik je nu even naakt zien zodat ik je kan bekijken en vast kan stellen dat je bent zoals de dokters hebben verteld.
Karima aarzelde geen moment en kleedde zich uit liep naar Justinne en zei uw slet presenteert zich meesteres.
Dat ziet er goed uit slet sprak Justinne op zeer strenge toon.
En meteen voelde Karima haar hand tussen haar benen die ze automatische spreidde.
Zo zo zeiknat dat beloofd wat de dokters hebben niets te veel gezegd.
Mooi lijf goed gevormd DD tieten denk ik.
Ja meesteres tegen EE aan.
En mooie billen en dijen ik heb genoeg gezien kleed je maar aan slipje aan mij geven.
Je had toch van dokter Kate me gekregen dat je geen slipje meer mocht dragen.
Ja meesteres.
Hou je daar dan aan slet dit is de laatste waarschuwing is dat duidelijk.
Ja meesteres dank U wel meesteres.

Weer gekleed zei Justinne kom dan laat ik je het huis zien en begon met een kantoor en als je besluit om hier ook te werken dan zet ik daar nog een bureau neer en kunnen we altijd nog bespreken dat je de andere klanten ook van hier uit bediend wand je hebt een kantoor aan huis toch.
Ja maar daar moet ik nog wel even over nadenken.
Verder met de rondleiding.
Zo kwamen ze allemaal slaven en slavinnen tegen en ruimtes waar werd gespeeld en het viel Justinne op dat haar tepels keihard waren en door de bh en bloes priemden.
Karima stond versteld van de mogelijkheden die je hier had en dat was nog niet alles.
Maar wat haar het meeste aansprak was wel het medisch gedeelte met ziekenhuis bedden en zalen en de mogelijkheid om meerdere dagen te kunnen verblijven.
En overal waren slaven en slavinnen aan het werk.
Wat wel opviel was dat alle slaven waar niet mee gespeeld werd een peniskooi aan hadden.
Toen gingen ze naar buiten en kwamen bij enkele stallen in de linkse stal waren onderkomens voor het spel met honden met enkele kooien met menselijke teven en de reuen waren allemaal groot van Duitse herders en labradors tot Deense doggen.
Met ook een ronde afgeschermde ruimte waar toeschouwers konden zitten en Justinne zei dat ook van buiten nog wel reuen en teven meegenomen worden om te dekken.
En hier nog een ruimte voor de veearts om teven te keuren en te onderzoeken onder meer of ze loops zijn of om te kijken of ze drachtig zijn.
In de andere stal stonden allemaal boxen vooraan met drie hengsten Justinne zei de kleinste een Wels pony was de tweede Friese hengst en de derde een Arabische hengst.

Justinne zag Karima haar aankijken sloeg een hand om haar middel keek haar aan en zei bent je verast wat je hier ziet.
Ja meesteres ik heb er wel van gehoord maar verder geen aandacht aan besteed en het trek mij ook niet zo aan.
Dat kan ik begrijpen schat het is ook wel het meest extreem maar word meer bedreven dan je denkt.
En als je hier komt werken zal het zeker voorbij komen dus hoor je ook te weten dat het hier speelt.
In de volgende boxen zag Karima enkele menselijke merries staan en vroeg blijven die hier altijd.
Nee hoor deze zijn vandaag gebracht of gekomen en wordt vanavond nog mee gespeeld.
Zijn er ook slavinnen van hier die hier spelen.
Ja twee kunnen besteld worden maar de meesten komen hier van buiten om te spelen.
Zo kwamen ze aan het eind van de stal waar rijtuigen stonden opgesteld en tot verbazing van Karima werd aan de andere kant een merrie getuigd om mee te spelen.
Justine zag dat het haar interesseerde en vroeg wil even blijven kijken.
Karima knikte en zo zagen ze dat de menselijke merrie een tuig aan kreeg een hoofdstel met zelfs een bit in haar bek met een plaat die de tong verhinderde om te bewegen.
Karima vroeg heel zachtjes is dit een slavin van hier.
Nee dit is een vooraanstaand persoon die het fijn vind dat er met haar op deze manier gespeeld word zij is elk weekeind hier maar nu heeft ze vakantie en verblijft ze twee weken in onze stal.
Is dit haar vaste partner.
Nee ze zoek zorgvuldig uit wie met haar speelt dat zijn er drie twee mannen en een vrouw.
Karima vroeg aan Justinne of ze dichterbij konden komen.
Natuurlijk je mag zo dicht bij als je wild als je ze maar niet hindert.
De merrie was bijna aangekleed en Karima zag een beeldschone vrouw halfbloed met lang gitzwart haar in een vlecht.
Ze had oogkleppen op haar hoofdtuig maar toen ze recht voor de merrie stond konden ze elkaar zien en Karima voelde meteen een kribbel in haar buik keek haar nog eens aan maar langer en recht in haar ogen waarop de merrie haar een knipoog gaf en ondanks het bit in haar bek zag ze ook een glimlacht wat haar gezicht nog mooier maakte.
Karima knipoogde terug met een kusmondje er achter aan.
Justinne zag het maar met haar arm nog steeds om haar middel voelde ze ook dat er wat met haar gebeurde.
Ook zag Karima dat de merrie nog twee staafjes door haar tepels kreeg en ze trok haar wenkbrauwen op toen ze zag hoe makkelijk het toch redelijk dik staafje door het gat in de tepel ging en daar werden nog twee belletjes aan gehangen.
De merrie werd nu mee genomen en je kon duidelijk de hoefijzers op de betonnen vloer horen.
Karima vroeg aan de man doet het geen pijn aan haar voeten.
Nee hoor en meteen hoorde ze de merrie met haar hoef over de vloer schrapen en hinnikte blij dat kon je horen.
Bij het rijtuig aan gekomen zag Karima maar een stang waar een sulky normaal twee heeft maar al snel werd het haar duidelijk toen ze op de stang twee dildo,s zag zitten en zo ze veronderstelde spreidde de merrie gewillig haar benen en zonder glijmiddel zaten de beide dildo,s in de kut en kont toen ze ook nog een staart op haar stuitbeentje bevestig kreeg werden de dildo,s door riemen diep in de kut en kont getrokken en vast gezet.
Haar meester ging op de sulky zitten en drukte op een knopje waarbij de merrie met haar heupen draaide om zo en zo liet Justinne weten de dildo,s die opgeblazen werden een plek te geven zodat ze er het minst last van had.
Ook zei Justinne dat ze nog konden vibreren.
Even later Karima en Justinne elkaar nog stevig om de middel vast de sulky wegrijden voort getrokken met haar kut en anus wat voor de merrie al lang gewoon was en het heerlijk vond.
Karima vroeg waar gaan ze heen.
Een rondje door het bos denk ik en dat duurt zeker een uur.
Zo kwam er een einde aan de rondleiding.

Weer in het kantoor liet Karima er geen gras over groeien en zei ik wil hier graag werken en zal het zo snel mogelijk regelen.
Hoelang denk je nodig te hebben Karima.
Hooguit een paar dagen.
En zal ik dan de opleiding voor je slavinnen bestaan maar vast gaan regelen.
Dat is goed meesteres maar betekend het dan ook dat ik verhuurd word als slavin.
Dat zeker maar alleen voor dat wat jij wil je bent hier om te genieten net als alle andere slaven en slavinnen en daar kun je ook geld mee verdienen.
Iedereen is hier vrijwillig.
Dank U wel meesteres.
Met een dikke knuffel verliet Karima de club.
De volgende dag moest er veel geregeld worden en er waren klanten die het niet leuk vonden dat ze weg ging.
Wel moest ze de hele dag aan die merrie denken en daarom werkte ze harder om die avond nog naar de club te gaan om Justinne te melden dat het allemaal geregeld was.
Die was blij en kon haar gelijk een contract aan bieden wat ze samen doornamen en met en handtekening werd bekrachtigd.
Ze kreeg een opleiding van diverse meesters en meesteressen en Justinne wist ook te vertellen dat ze samen met Jill deze opleiding zou krijgen wat niet wil zeggen dat jullie altijd samen zijn.
Je krijg overal toegang en je komt op de site te staan met je voorkeuren maar wel je hoofd onherkenbaar maar dat geld voor veel hier verder is wel heel je lichaam te zien.
Zover alles geregeld vroeg ze of ze die avond rond mocht kijken wat werd toegestaan.
Zo zag ze dat slaven werden gestraft en in en kleine kooi werden opgesloten.
En in de medische afdeling zag ze twee dokteressen een slaaf herkeuren wat wel lang duurde.
Waarna ze door liep naar buiten waarvan Justinne had verwacht dat ze dat meteen ging doen maar toen ze bij de stallen aan kwam was de box waar de merrie van gisteren stond leeg.
Wat haar gisteren niet was opgevallen zag ze nu wel de naam van de merrie Ank op een bordje op de box met krijt geschreven zodat ook andere merries in deze box konden , wel zag ze nu twee boxen met menselijke hengsten met peniskokers zodat ze niet konden dekken.
Verder zag ze dat een meesteres een hengst aan het klaar maken was om met de sulky te gaan rijden en toen hij werd ingespannen werd zijn kop van zijn penis bloot gemaakt een dun touwtje er om werd zijn penis strak tegen zijn buik aan het tuig vast gezet zijn ballen werden vervolgens met een dun touwtje afzonderlijk opgebonden zodat beide strak naar achter aan het tuig vast werden gezet wat zo veronderstelde Karima met het lopen niet zonder pijn zou zijn en toen de meesteres zat en met de zweep opgang bracht kon ze hem duidelijk horen zuchten.
Toen ze eigenlijk een beetje teleurgesteld naar de andere stal wilde lopen kwam Ank aanlopen met nu een meesteres op de sulky.
Ze was goed bezweet toen ze werd uitgespannen geheel naakt met de hoeven nog aan de handen en voeten werd ze niet naar haar box gebracht maar met een slang op de wasplaats schoongespoten en afgedroogd.
De blikken van Karima en de merrie kruisten elkaar regelmatig wat nu ook deze meesteres niet ontging maar ook van Justinne al had gehoord wat er de dag tevoren was voorgevallen.

Nu verwachte Karima dat ze naar de box werd gebracht maar ze werd meegenomen naar het eind van de stal met op de deur veearts.
Ze gingen naar binnen en de meesteres zag Karima twijfelen en daarom wenkte ze haar dat ze gerust mocht kijken.
De veearts een tenger gebouwde man vergezeld door een assistente liet de meesteres weten dat ze de merrie bij een grote metalen tafel vast kon zetten.
De veearts liet weten de wekelijkse te zullen doen en zo werd samen met de assistente Ank hellemaal onderzocht van top tot teen waarbij de veearts na een inwendig onderzoek zei de ze merrie is niet drachtig.
De meesteres had haar hand om de middel van Karima geslagen en toen ze beide hoorden dat de merrie niet drachtig was keken ze haar aan en vroeg de meesteres wat vind je hier van.
Ik heb niets met dier seks maar het medische onderzoek staat mij wel aan ik vind het prachtig.
Maar wat vind je van de vrouw die de merrie is.
Ik vind haar prachtig en bewonder haar dat dit haar spel is.
De veearts was klaar en zo hield de meesteres Karima om haar middel vast en begeleide zo de merrie naar haar box.
Er gebeurde heel veel in korte tijd Jill en Karima werden in hun slavinnen bestaan opgeleid Karima was dag en nacht in de club en leerde veel van wat anderen voor voorkeuren hadden in het spel.
Samen met Jill genoten ze er van en met name Karima kon haar vader en broer op de club tv bekijken en kwam er samen met Werner Justinne en Sandra achter dat het in hun genen zat om vrouwen te vernederen zonder dat er overleg met deze vrouwen was en het genot ook niet wederzijds was.
Karima zat op haar kantoor toen er een prachtig geklede dame binnen kwam met een hoed die veel van haar gezicht bedekte zodat Karima niet kon zien wie ze was.

Net even later liep ook Justinne binnen die de dame verzocht te gaan zitten en meteen ging er een schok door Karima haar lichaam toen ze Ans zag.
Justinne zei ik heb gemerkt dat je bewondering hebt voor Ans en zie dat het nu ze normaal gekleed is ook zo is klopt dat Karima.
Ja meesteres.
Je bent nu geen slavin dus ben ik ook geen meesteres.
Wel heb ik gemerkt dat er iets speelde tussen jullie dat je regelmatig naar de stal gaat om naar Ans te kijken en jij kunt zien wanneer ze naar de veearts moet en dan was jij er ook maar Ans was niet in de gelegenheid om te mogen praten maar jullie gevoelens waren overduidelijk is het niet hun beide aankijkend.
Nu nam Ans het woord en zei ik heb nog niet eerder deze klik gehad en wil dat graag met haar bespreken en kijken wat er nog verder tussen ons kan groeien.
Karima keek vol trots naar Ans en pakte haar hand die net binnen bereik was.
Dan laat ik jullie alleen en tussen beide werd een stortvloed aan gevoelens gedeeld.
Al snel werd duidelijk dat ze beide van nursing hielden maar Ans het meer richting dierlijk ging waar Karima het met dokters en zusters deed ze deelden een schat aan informatie waarbij ze afspraken beide de rol van elkaar over te nemen maar ook heel veel elkaar zien en leren kennen.
Ans was ook wel benieuwd en mocht komen kijken wanneer Karima werd opgeleid en omdat het veel samen met Jill ging was Jill ook akkoord dat Ans daarbij was.

En zo na enkele weken werd Ans bij dokter verwacht en Karima ging naar de stal om te ervaren hoe het was om een merrie te zijn.
Hoewel Karima niet de zwaarste dingen moest doen vond ze het best heftig zeker toen ze de dildo,s in haar kut en kont kreeg om een sulky te trekken.
Daar in tegen vond Ans het heerlijk om langdurig op gynaecologenstoel te moeten liggen.
Maar wat ook steeds dichter bij kwam was de confrontatie met haar vader en broer waar Ans ook van op de hoogte was gebracht.
En het meest rare was dat Ans en de vader wel eens zaken hadden gedaan.
Ze hadden een spel uitgedacht om beide te confronteren met het sm spel en de gevoelens die hierbij speelden en wat van de vader en broer werd verwacht en daar mee om te gaan voor ieders gevoelens.
Karima en Ans waren samen gaan eten en ondertussen met elkaar delen wat ze meegemaakt hadden zo had Ans van dokter Jill een keuring gehad die best zwaar was en ook het inwendig dragen van een trilei wat ze nu ook in had.
Maar zei ze ik heb wel genoten van de keuring wat duurde die lang zeg heerlijk.
En ondanks dat Jill onderdanig is vond ook zij dat ze als arts erg dominant was.
Ook konden de drie het heel goed met elkaar vinden en Jill had ook toegegeven dat ook zij wel en proef als merrie wilde ondergaan.
Eindelijk waren Karima en Jill klaar met hun slavinnen opleiding en waren de voorbereidingen voor de confrontatie klaar.
Toen de club hellemaal vol zat wand iedereen wist dat er twee slavinnen werden toegelaten tot de club maar op welke manier het zou gaan was voor ieder geheim.

Het was iedereen opgedragen voor slavinnen glansnylons te dragen meesteressen met naad en de slaven hadden allemaal een kuisheidsgordel aan.
Toen iedereen binnen was ging Justinne midden in de zaal staan en vertelde dat er vandaag twee nieuwe slavinnen in de club gingen werken maar wel op parttime basis en ze werken allebei een voltijd baan.
Maar vanavond worden ze op de proef gesteld.
Justinne ging langs de zijkant en vroeg aan twee mannen of ze de eerste proef wilden afnemen.
Beide zeiden het te willen maar dat ze geblinddoekt werden had Justinne even achterwege gelaten.
De mannen werd gevraagd om het pijpen van beide slavinnen te beoordelen.
Toen ze beide naakt op de vloer stonden werden ze geblinddoekt en werden Karima en Jill binnen gelaten.
Karima en Jill wisten dat het de vader en broer van Karima waren wat voor heel veel niet bekend was.
Karima moest haar vader eerst pijpen en dat hij het lekker vond stak hij niet onder stoelen of banken.
En in korte tijd kwamen ze beide klaar en hadden de slavinnen hun mond vol sperma wat ze op last van Justinne kuipend met hun mond open aan het publiek moesten tonen om het daarna door te slikken.

De slavinnen werden afgevoerd en de mannen kregen een uur om bij te komen en een eerste oordeel over beide slavinnen werd op papier te zetten.
Ondertussen mocht Ans haar bevindingen met het publiek delen over haar eerste bezoek aan een arts in de club die gespeeld werd door Jill en vond deze ervaring een genot om aan onderworpen te worden en had zo ze zei al weer een vervolg afspraak staan.
Het publiek klapte om haar verhaal en zo werden even later beide mannen weer binnen gelaten en werden weer gepijpt maar nu net anders om.
Met name de zoon kreunde van genot toen zijn zus hem naar en hoogte punt bracht.
En zijn vader even later ook en werd hen gevraagd om hun oordeel te geven waarop beide Karima als winnaar aan wezen.
Dan het vervolg zei Justinne zijn jullie beide bereid om zonder kennis het volgende met deze beide slavinnen te ondergaan.
Ze stemden beide toe en zo werden twee tafels binnen gereden met beugels waar hun benen in vastgezet konden worden.
En zo lagen ze beide vast en konden geen kant uit.
Meesteres Justinne nam het woord en zei het is algemeen bekend dat jullie het schaamhaar niet afscheren en dat is jullie goed recht maar jullie hebben deze kans om de nieuwe slavinnen te beoordelen met beide handen aangegrepen en daar hangt aan vast dat jullie geschoren dienen te worden en dat gaan de slavinnen die jullie gepijpt hebben nu doen.

Dat viel niet zo heel goed want hoe moesten ze dat thuis uitleggen maar dat vonden ze in heel de club een zorg voor hen dus protesteren had geen nut.
Zo kwamen Jill en Karima weer binnen om de beide mannen van hun schaamhaar te ontdoen zo konden de mannen het geluid van de knipschaar duidelijk horen en niet veel later de tondeuse die het zo kort afschoor dat ze met het scheermes kaal gezet konden worden.
Met voldoende scheerschuim masseerden de beide vrouwen zo dat hun ballen goed geraakt werden en de penis werd ook niet vergeten zodat die recht omhoog stonden en met een giecheltje van beide slavinnen begonnen ze te scheren en niet veel later waren ze zo glad als een biljartbal.
Karima en Jill vertrokken weer en de beide mannen kregen een applaus en ook de keuze om de slavinnen te beffen en daarna ook te neuken maar dan dienden ze wel de hele avond naakt te blijven en kregen dan pas zelf te zien wie ze hadden geneukt.
Ook daar gingen de mannen mee akkoord maar wat voor dominante mannen niet zo fijn is dat ze door velen in de club betast werden en dat van zeker drie meesteressen toe moesten laten.

Twee uur later werden ze beide weer geblinddoekt en werden de beide slavinnen weer binnen gebracht beide op een gynaecologenstoel die in het midden van de grootte ruimte waren geplaatst.
Met hun benen wijd zagen ze de mannen bij ze gebracht worden en moesten ze met twee vingers voelen of ze geil waren en beaamden dat het zo was.
Justinne zei nu om beurten de slavinnen beffen en ze krijgen van mij het sein om klaar te mogen komen niet eerder.
Justinne lette op dat Karima en Jill tegen hun hoogtepunt zaten en dan moesten ze wisselen en ook even wachten om de slavinnen een klein beetje bij te laten komen.
De zaal vond het prachtig wat er gebeurde en klapten in hun handen en werden ze woordelijk aangemoedigd.
Zowel Jill als Karima zou aangeven dat ze het klaarkomen niet meer uit konden stellen en na 45 minuten kwamen ze beide gierend en gillend klaar wat voor Karima nog een ding was omdat ze zichzelf zou kunnen verraden maar zowel vader als broer merkten niet dat ze hun dochter en zus aan het bevredigen waren.
Zo en Justinne kwam in het midden staan en vroeg moeten deze slavinnen nog gedekt worden wat met luid gejuich werd bevestigd en de mannen hadden al zolang ze aan het beffen waren permanent een keiharde lul.
Ik zie zei meesteres Justinne dat de slavinnen nog aan het bijkomen zijn maar is dat een reden vragend aan de beide mannen om nog te wachten met het neuken.

Beide zeiden dat slavinnen daar niets over te zeggen hadden wat Justinne ook heel normaal vond en zei hen beide bij de penis te pakken en ze zo naar de kutten te leiden waar de gynaecologenstoelen op hoogte werden gezet en Karima zag dat haar vader haar ging neuken en haar broer Jill.
Meesteres Justinne bepaalde het tempo ook om de beide slavinnen zoveel mogelijk te laten genieten.
Karima haar broer vroeg net voor het klaarkomen zacht aan de meesteres of ze de slavinnen vol mochten spuiten.
Justinne schepte er genoegen in om deze vraag hardop aan de zaal te vragen die luidkeels riepen volspuiten en de penis laten zitten zodat het kostbaar zaad niet verloren raakt zei een vrouw nog.
Jullie horen het he volspuiten wand drachtig kunnen ze niet worden daar zijn ze voor behandelt.
Beide mannen wisselden nog twee keer van slavin voor ze klaar kwamen.
En met hun penis nog in de kutten van de slavinnen werd hen gevraagd wie de beste slavin was.
Beide gaven ze Karima de eer.
Zo heren ging Justinne verder nu word onthuld wie de slavinnen zijn en de blinddoeken werden verwijdert.
Een schok ging door beide mannen toen ze hun dochter en zus zagen liggen.
Zo heren en nu het volgende terwijl de broer van Karima zijn penis van schrik uit zijn zus had gehaald jullie beide respecteren dat familie hier haar lust vind er word naar de buitenwereld niet over gesproken .
Als jullie dat niet doen zijn jullie niet meer welkom.

Dus op de eerste plaats respecteren jullie de gevoelens van je zus en dochter en ook dat ze hier regelmatig komt bij haar werk dat ze nog steeds doet.
Zo verlieten ze de ruimte vader broer en zus die verder achterin nog wat doorspraken en waar Karima ook nog liet weten lesbisch te zijn onder het toeziend oog van Werner en Sandra kwamen ze tot een compromis.
Waarop Karima liet weten als ik hier ben, Ben ik slavin en als jullie mij willen gebruiken dan moet ik dat toelaten zoals een goede slavin betaamt.
Vader en zoon konden niet anders dan in hun brein de omslag te maken en tradities te laten varen.
Toen ze weer in de club kwamen stonden nog vier mannen in de rij om de weer op de gynaecologenstoel liggende Jill te neuken en als er weer een klaar kwam ging een meesteres met haar hele hand in de zeiknatte kut Van Jill om te voelen of ze nog verder geneuk kon worden.
Zo kon Jill na allen mannen te hebben afgewerkt van de tafel komen en mocht ze zich na bij haar meester Werner te hebben bedankt gaan douchen.
In de weken er na kwamen de broer en vader van Karima nog wel maar het werd steeds minder en thuis werden de meisjes niet meer aan allerlei verplichten gehouden.
Wat zich ook positief ontwikkelde was Merrie Ank en Karima ze hadden elkaar gevonden en ook bij dokter Sandra en Werner in het bijzijn van elkaar onderzoeken ondergaan.
Zo ook Karima al enkele malen als merrie had gefunctioneerd wat beide heerlijk vonden.
Wat voor Karima heel fijn was dat ze overeenkomsten vond in het onderzoek bij de dokter en als merrie bij de veearts hoewel het toch heel anders was.
Waar de dokter met zijn patiënte sprak vond de veearts dat niet nodig en dat ondervond Karima toen ze onderzocht moest worden dat ze na dekking drachtig zou zijn.
En ook Jill had haar draai hellemaal gevonden in de club als assistent van dokters maar ook als ze zelf arts was.
Ze was ook de vrouw van Werner.
Karima en Ans woonden ook samen Karima deed de administratie voor Justinne in de club als slavin maar ook voor het bedrijf van Ank.

Einde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Jill word doktersassistente Deel 12 Slot”

Plaats een reactie