BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (10)

Lees vooral de voorafgaande delen. En voor wie bang is dat dit verhaal snel zal eindigen: deel 21 is inmiddels in de eerste aanzet.

Sofie is bij ons op bezoek. Overdag is ze bij Sam geweest, de nacht heeft ze alleen bij mij doorgebracht. Vandaag gaat Sofie weer naar huis.

Het ontbijt was op en ineens zei Sofie: “Weet je waarin nu zin heb? In een sandwich.” Sam keek haar vreemd aan: “Maar we hebben net ontbeten. Een sandwich? Heb je niet genoeg gehad?” Sofie keek mij aan en samen barstten we in lachen uit. “Met een sandwich, lieve Sam, bedoelt Sofie dat ze gelijktijdig door ons geneukt wil worden. Zij tussen ons in, een sandwich…” Sam begon nu ook te lachen: “Haha, dat ik dat nou niet begreep. Jullie zijn wat dat betreft een stuk sneller dan ik. Maar ik vind het een goed idee. Dus Sofie, als jij je nu even helemaal gaat opfrissen voor ons, dan ruimen Peter en ik ondertussen de tafel af. Roep maar wanneer je zover bent. En vergeet de anaaldouche niet te gebruiken.” Sofie knikte: “Ik zal me ook meteen even scheren want ik voel een paar stoppeltjes rond mijn kutje.”

Een half uurtje later kwam er een stemmetje uit de slaapkamer: “Liefjes, komen jullie, ik lig er helemaal klaar voor.” Sam kleedde zich uit en ik liet mijn badjas van mijn schouders glijden. Hand in hand liepen we naakt naar de slaapkamer. Toen we binnenkwamen, lag Sofie in een verleidelijke pose op bed. “Moet je zien Peter”, zei Sam tegen mij, “en ligt een schoonheid op ons te wachten. Wat zullen we daar nu eens mee gaan doen?” Ik grinnikte: “Wellicht moet je eerst even controleren of ze haar kutje prachtig glad voor ons heeft geschoren.” Sam knikte en nam plaats op het bed. Ze spreidde de benen en liet haar vingers over de venusheuvel van Sofie gaan. “Het lijkt mij wel in orde, maar voel jij eens.” Ik deed een paar stappen naar voren en beroerde met mijn vingers ook het prachtige kutje. Plagerig liet ik ook vinger door het spleetje glijden en voelde dat het al vochtig was. “Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wel goed uit, maar je kunt beter even met je lippen voelen. Die zijn veel gevoeliger.”

Sam boog voorover en zette haar mond op het kutje van Sofie. Ze likt haar lipjes en ook de huid eromheen. “Perfect”, gaf Sam aan, en ging enthousiast door met beffen. Ik keek er even naar en zei toen: “Als jij Sam nu op je rug gaat liggen en Sofie er overheen, dan kan jij haar beffen en zij jou pijpen.” Dat geschiedde, en zo kwam het heerlijke kontje van Sofie voor mij onder handbereik. Ik besloot haar de ‘behandeling’ te geven die ze de avond ervoor bij mij geïntroduceerd had. Met mijn handen spreidde ik haar billen nog beter en met mijn tong begon ik haar aarsje te likken. Dat had meteen uitwerking. “Ohh Peter, toen ik dat gisteren bij jou deed, had ik geen idee dat het zo lekker zou zijn.” Direct daarna ging ze door met het pijpen van Sam, terwijl ik het roze sterretje flink nat maakte met mijn tong. Ik merkte dat de sluitspier zachter werd en zich dus ontspande. Sofie merkte dat blijkbaar zelf ook op want ze zei: “Stop even met beffen, lieve Sam. Ik wil jouw tong nu ook in mijn kontje voelen. Als Peter nu op bed gaat liggen, dan kan ik met mijn kutje over hem heen zakken. En als Sam dan nog even mijn kontje likt, dan ben ik daarna klaar voor de sandwich.”

Door het heerlijke kontje van Sofie was mijn erectie al tot volkomen wasdom gekomen, zonder enige aanraking. Ik ging op bed liggen en Sofie liet mijn pik langzaam in haar kutje verdwijnen. Rustig bewoog ze op en neer terwijl Sam haar aarsje likte en soms met haar handen mijn ballen beroerde, hetgeen zeen zeer intens gevoel opleverde. Daarna pakte Sam het glijmiddel, smeerde haar penis ermee in en liet ook een klodder op het sterretje van Sofie vallen. “Ben je er klaar voor, lieve Sofie? Hier kom ik.” Sam plaatste haar eikel tegen het sterretje en zonder enige moeite schoof haar paal zo naar binnen. En daarmee begon de sensatie. Ik voel jouw pik langs de mijne schuiven”, zei ik tegen Sam. “En ik de jouwe langs de mijne. Wat een gaaf gevoel.” Sofie kreunde: “En ik voel jullie allebei. Ik voel me helemaal opgevuld. Wat is dit lekker en geil”.

Onze lichamen bewogen langzaam. Ik voelde mijn penis in en uit het zalige kutje gaan en tegelijk voelde ik de penis van Sam langs mijn paal schuiven. “Wauw”, zei ik, “dit is echt superlekker.” Sam beaamde dat: “Helemaal mee eens.” Sofie kon alleen maar kreunen: “Ohh, ga door… ga door… ik ga zo komen…” En niet veel later begon haar lichaam heftig te trillen. Sam en ik moesten goed opletten dat de bewegingen van Sofie niet betekenden dat onze pikken uit de gaatjes zouden verdwijnen. Zo goed en kwaad als het ging, bleven we doorstoten. En Sofie leek terecht te zijn gekomen in een opeenvolgende reeks van orgasmes die zijn weerga niet kende. Op een gegeven moment schoot de lul van Sam uit het kontje. Ze rolde opzij, en dat gaf mij de gelegenheid om Sofie op haar rug te rollen en haar zo verder te neuken. Sam ging op haar knieën naast ons zitten, streelde met haar ene hand de borsten en tepels van Sofie en met de andere hand trok ze zich af. En toen kondigde Sam aan: “Ik ga komen. Sofie: mond open.”

Sofie draaide haar hoofd richting Sam, die haar lul op tien centimeter bij de geopende mond hield. En toen zag ik het zaad straal na straal in de geopende mond van Sofie verdwijnen. Ik vond dat zo’n geil gezicht, dat ook ik het niet meer kon houden. “Ik kom ook”, riep ik en even later pompte ik mijn zaad in het kutje van Sofie. Daarna kreeg ik een tikje op mijn billen van Sam. Ik begreep haar bedoeling en rolde van Sofie af. Sam zette direct haar mond op het kutje van Sofie om zo mijn zaad uit haar te zuigen. Maar in plaats van het door te slikken, bewoog Sam zich omhoog naar de mond van Sofie. “Open die mond.” Sofie gehoorzaamde en Sam liet mijn zaad dat vermengd was met de kutsappen van Sofie uit haar mond in die van Sofie lopen. Om direct daarna haar lippen op de mond te zetten voor een sensuele tongzoen. Wat een geil gezicht…

Met name Sofie was helemaal kapot en lag met gesloten ogen. Sam en ik lagen ieder aan een zijde en streelden langzaam de zachte huid van Sofie. Na een minuut of tien opende Sofie haar ogen en keek ons om de beurt verdwaasd aan. Ze keek vervolgens naar het plafond, zuchtte diep en zei: “Ik wil vaker een sandwich…” Ze sloot haar ogen weer en niet veel later hoorden we een zacht snurkje… ze was in slaap gevallen. Ik pakte de hand van Sam en samen liepen we naar de douche. Ik had een brede regendouche laten installeren waar we makkelijk samen onder konden. Terwijl we minutenlang zwijgend genoten van het neerkletterende water, zei Sam opeens: ”Wie had dat ooit kunnen denken… dat die vrouw van alleen recht-op-en-neer zou veranderen in zo’n seksbeest.” Ik grinnikte: “Kijk naar jezelf, mijn lieve buurvrouwtje. Jij was tot een paar weken geleden niet eens van recht-op-en neer. Jij was nog maagd. En kijk nu eens…” Sam gaf me een kus. “Maar hoe zit dat dan met jou? Want jij hebt me nog nooit verteld over jouw seksleven en dat met jouw vrouw.” Ik knikte: “Dat klopt en dat wil ik vooralsnog even zo houden. Niet dat ik geheimen heb, maar het voelt niet prettig om daar nu over te praten.”

“Wat voelt niet prettig om nu over te praten? Hebben jullie het over mij?” Sofie kwam de douche ingelopen en maakte met haar handen plaats om zich tussen ons in te positioneren. Sam gaf Sofie een zoen. “Nee lieve Sofie, het ging niet over jou. We hadden het over het seksleven van Peter en zijn overleden vrouw. Daar wil hij niet over praten.” Sofie knikte: “Dat snap ik wel. Je moet ook dingen voor jezelf kunnen houden. En als je er op een gegeven moment wel over wilt praten, dan is dat prima. En niet praten is ook prima. En ik ga nu wel wat zeggen. Ik vat deze twee dagen samen in één woord: WAUW. En daar laat ik direct op volgen: Ik wil meer.” Ook ik gaf Sofie en kus en zei: “Ik denk dat ik namens iedereen spreek, wanneer ik het samenvat in drie woorden: We want more!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7011 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (10)”

  1. Beste schrijvert [Rotterdams dialekt] van de ‘buurvrouw Sam’ verhalen:

    Allereerst mijn komplimenten!
    Het wordt echt tijd dat je hier een gebruikersnaam maakt zodat we jouw verhalen gemakkelijker kunnen vinden. Maakt niet uit of dit een echte naam of een fantasienaam is. Je, inmiddels vele, verhalen zijn dat zondermeer waard.
    Je kunt daarna de webmaster vragen om je reeds ingezonden verhalen aan deze gebruikersnaam te koppelen.
    Ga vooral door met schrijven!

Plaats een reactie