BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (24)

Intersekse Sam maakt een showtjeDe plannen voor het restaurant en het hotel worden steeds tastbaarder. Interieurarchitecte Eva heeft ons lijstje van wensen en eisen samengesteld maar kwam toen met een vreemde vraag.

“Ik wist dat je dat zou vragen”, lachte Sam toen Eva gevraagd had of ze seks met ons allemaal mocht hebben. Eva keek haar aan: “Hoe wist je dat dan?” Ik moest lachen: “Volgens mij heb je tijdens het verhaal van Sam niet goed opgelet. Ze zei het weliswaar niet expliciet, maar een goed verstaander zou hebben opgemerkt dat Sam de gave heeft om mensen te doorzien. Zij zag iets bij Sofie, ze zag iets bij Nina. En nu zag ze dus iets bij jou.” Sofie stond op: “Laten we lekker met z’n allen gaan zwemmen.” Ook Nina stond op, gevolgd door Sam: “Goed plan.” Ik stond ook op: “Ga je mee Eva?” Ze keek me aan: “Ik heb geen bikini mij me.” Ik lachte: “Die heb je ook niet nodig, want wij zwemmen altijd naakt.”

We liepen naar het zwembad. Sofie was als eerste naakt en sprong in het water. Eva aarzelde even met uitkleden maar Sam loste dat op door naar haar toe te lopen en haar lippen op die van Eva te zetten. Zij beantwoordde de kus en langzaam openden de lippen zich waarna de tongen sensueel om elkaar draaiden. Sam maakte zich uit de kus los: “Het is voor jou even wennen, en dat begrijp ik. Vermoedelijk heb je nog nooit een vrouw met een penis en een intersekse gezien.” Eva knikte: “Dat klopt.” Sam antwoordde: “Wel, dat ga je nu aanschouwen” en ze maakte er een kleine striptease van. Als laatste deed ze haar slip uit waarna haar penis tevoorschijn kwam. Ze ging pal voor Eva staan en zei: “Kijk maar, raak me maar aan.” Eva stak haar handen uit en voelde eerst aan de borsten van Sam: “Ze zijn mooi. En zacht.”

Het strelen en kneden had direct uitwerking op Sam: haar penis begon stijf te worden. Eva verplaatste haar handen strelend naar beneden om bij de half stijve van Sam uit te komen. Ze zakte naar beneden en haar handen streelden de erectie die enthousiast nog groter werd. Ze ontblootte de eikel en gaf er een kusje op. Vervolgens sprong Sam in het water om meteen naar Sofie te zwemmen. Nina ging vervolgens voor Eva staan en begon ook een showtje weg te geven tot zij naakt voor haar stond. Hetzelfde ritueel herhaalde zich en ook bij Nina was er snel een volledige erectie. “Maar waar zit nu jouw vagina”, vroeg Eva. Nina spreidde met haar vingers haar volle schaamlippen die als een balzak oogden.

“Hier”, antwoordde ze. Voel maar.” Eva bracht een vinger tussen de lippen en penetreerde daarmee het kutje. “Je bent nat”, zei ze verbaasd. Nina knikte: “Mijn vagina functioneert net als die van elke andere vrouw. Ik heb alleen geen clitoris maar een penis.” En vervolgens dook ook zij het water in. Toen trok ik mijn kleren uit. “Aan mij valt niet zoveel te zien”, zei ik. “Dat ben ik niet met je eens”, zei Eva en vervolgens liet ze ook haar handen over mijn lichaam gaan. Ook hier hadden de strelingen effect en mijn jongeheer stond binnen de kortste keren rechtop. Ook mijn eikel kreeg een kusje en vervolgens dook ik het water in. Nina, Sofie en Sam hingen op dat moment inmiddels half op de kant en terwijl ik me bij hen voegde, zei Sam: “En nu jij.” Ook Eva maakte van het ontkleden een showtje. Ze bleek een paar behoorlijk grote borsten te hebben. Door haar slobbertrui was me dat niet eerder opgevallen. Als laatste verdween haar slipje en stond ze naakt voor ons. Ze had zich helemaal glad geschoren en wat direct opviel, was de grote clitoris die zich als een micropenis presenteerde. “Genoeg gekeken”, zei Eva.

Ze dook sierlijk het zwembad in en trok meteen een paar baantjes in borstcrawl. Ze bleek razendsnel in het water en dat zei Sam dan ook. “Ik heb vroeger aan wedstrijdzwemmen gedaan”, verklaarde Eva en zwom naar Sam toe. Ze sloeg haar armen om de nek van Sam en de benen rond haar lijf. Vervolgens begonnen de twee elkaar te kussen. Sofie deed hetzelfde bij Nina en ik besloot om even op de kant te gaan zitten om alles goed te bekijken, terwijl ik mijzelf langzaam aftrok. De vier stonden vlak bij elkaar in het water. Er werd geen woord gewisseld maar de partners wisselden als vanzelf van plek. Zo stonden ineens Sam en Sofie te zoenen en hing Eva om de nek bij Nina. En niet veel later waren Eva en Sofie aan het zoenen terwijl Sam en Nina hetzelfde deden. Tot Eva ineens zei: “Ik mis iemand.” Sam lachte: “Ja, ons mannetje. Peter, kom er gezellig bij.” Ik schudde mijn hoofd: “Ik denk dat we ons beter kunnen gaan douchen, van buiten en van binnen, en dan binnen verder moeten gaan.”

Een half uurtje later lag ik als eerste in de woonkamer, op het grote kleed bij de open haard. Het was een kleed van zware kwaliteit en behoorlijk dik zodat je er comfortabel kon liggen. De eerste die na mij binnenkwam, was Eva direct gevolgd door Sam. Eva dook direct bovenop me en begon te zoenen. Daarna zakte ze langzaam naar beneden om mij oraal te verwennen. Sam maakte van die ruimte dankbaar gebruik. Ze bood haar erectie aan en ik hapte graag toe. Terwijl Eva mij pijpte, deed ik hetzelfde bij Sam. Eva zag het, onderbrak even het pijpen en zei: “Wat een geil gezicht is dat, een man die pijpt.” Daarna nam ze mijn geslacht weer in haar mond. Toen kwamen Sofie en Nina binnen. “Kijk nou, ze konden niet eens even op ons wachten.” Sofie ging naar Sam zodat zij haar kon beffen en Nina schoof haar hoofd onder het kutje van Eva om haar oraal te verwennen. Dat duurde heel even maar toen stopte Eva met pijpen, schoof naar boven en zakte met haar vochtige gaatje over mijn erectie heen.

Nina besloot om vervolgens het sterretje van Eva te gaan likken en bracht daarna langzaam ook een vinger naar binnen. “Voorzichtig”, gromde Eva, “ik ben daar nog maagd.” De ervaren Nina wist als geen ander hoe ze een maagdelijk kontje zo moet bewerken dat er een aangename ontmaagding zou zijn. En die eer was voor Sam want zij heeft immers de kleinste penis. Er werd flink wat glijmiddel aangebracht en heel langzaam en voorzichtig penetreerde Sam het kontje van Eva, daarbij geholpen door Sofie die de penis van Sam goed voor het sterretje had gezet. Nina bood inmiddels haar erectie aan Eva aan, die gretig toehapte. Toen de erectie van Sam volledig in Eva was verdwenen, begon ze haar voorzichtig te neuken. Eva liet Nina even uit haar mond glippen: “Wat is dit een apart gevoel. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik voel me compleet gevuld.” Sofie had inmiddels met gespreide benen haar kutje boven mijn mond gesitueerd zodat ik haar kon beffen. “Zo’n sandwich is mijn favoriete standje”, zei Sofie. “Mijn orgasmes zijn bij de sandwich altijd heel intens.”

We wisselden van positie. Sofie ging op haar rug liggen en ik penetreerde haar zalige kutje. Sam positioneerde zich achter mij en penetreerde liefdevol mijn sterretje. “Goh Peter, jij laat je ook van achteren neuken”, merkte Eva op. “Wat een geil gezicht.” Ze kroop naar ons toe om het beter te kunnen bekijken. Nina nam achter haar plaats en duwde haar lul het kutje van Eva in. Ze kon een kreun niet onderdrukken. “Oef, wat is die dik en lang. Je stoot steeds tegen mijn baarmoeder aan.”

De eerste die klaarkwam, was Sam. Met een oerkreet spoot ze haar warme zaad bij mij naar binnen. Vlak daarna kwam Sofie klaar en niet veel later kondigde ik aan dat ik op knappen stond. Op dat moment trok Nina zich uit Eva terug. Toen ik klaar was, trok ik me uit Sofie terug en direct zette Nina haar mond op het volgespoten kutje om het helemaal leeg te zuigen. Eva zag het met verbazing aan: “Is dat niet vies? Ik bedoel, ik heb nog nooit zaad in mijn mond willen hebben.” Sam lachte: “Het is helemaal niet vies, Peter smaakt hartstikke lekker. Maar misschien moet je eerst eens met Nina beginnen. Zij heeft namelijk geen zaad maar alleen prostaatvocht. En dat proef je altijd wanneer je een man pijpt.” Eva knikte: “Dat vind ik inderdaad niet onaangenaam.” Nina had het kutje inmiddels leeg en toonde de ‘buit’ aan Eva door haar mond te openen. Daarna ging ze naar Sam om een tongzoen te geven en vervolgens ging ze naar Sofie. “Wil jij ook proberen?”, vroeg Sam aan Eva. Eva schudde haar hoofd: “Niet nu, misschien een andere keer.” Nina ging liggen en zei tegen Eva: “Dan mag jij mij nu leegzuigen.” Eva deed wat van haar gevraagd werd en pijpte haar snel naar een hoogtepunt. Het vocht dat daarbij vrij kwam, hield Eva even in haar mond. “Gewoon slikken”, zei Sam. Dat deed ze: “Dit smaakt helemaal niet verkeerd. De volgende keer ga ik voor het echte zaad.”

Ik hield het even voor gezien, maar Sam was nog lang niet klaar met Eva. Ze sprong op en zei: “Kom op, mee naar boven.” Sofie was net zo enthousiast en ging direct mee. Nina en ik bleven achter. Na een minuutje kwam ze in beweging. “Zullen we gaan kijken?”, stelde ze voor. Ik knikte en hand in hand liepen we naar de master bedroom. We betraden de ruimte en zagen dat Eva op bed lag, met haar nek op de rand van het matras zodat Sam haar mondje kon neuken. Veel ervaring met deep throaten bleek ze niet te hebben, want Sam ging uiterst voorzichtig te werk. “Goed door je neus ademhalen”, zei ze tegen Eva. Sofie lag tussen de benen van Eva en was bezig met de grote clitoris van Eva. Ze kon haar lippen rond de genotsknobbel plaatsen en maakte pijpbewegingen. Tegelijkertijd vingerde ze met haar middelvinger het kutje van Eva. Aan de bewegingen te zien, probeerde ze haar G-spot te stimuleren. Dit alles had een enorme uitwerking op Eva. Haar lichaam kronkelde van genot en het duurde niet lang voordat ze klaarkwam. Sofie ging rustig door en dat resulteerde erin dat Eva van het ene na het andere orgasme ging.

Het was zo’n geil gezicht dat mijn jongeheer zich weer roerde. Ik begon me langzaam af te trekken, in een steeds hoger tempo. Toen kwam het moment dat Sam ging klaarkomen. “Ik ga komen Eva, gewoon slikken zo.” Eva kon alleen maar kreunen. Toen kwam Sam klaar en spoot haar zaad in de mond van Eva. Toen ze terugtrok, zei ze: “En nu slikken.” Eva deed braaf wat er van haar gevraagd werd. Ze trok geen vies gezicht, dus blijkbaar viel het haar mee. Ondertussen kreeg ze weer een orgasme. Door het aftrekken, stond ik inmiddels ook aan de rand van klaarkomen. Ik liep op Eva af en zei: “Mond open.” Ze deed braaf wat er gevraagd werd. Ik plaatste mijn eikel tussen haar lippen en spoot toen mijn kwakkie in het mondje. Ze kwam weer klaar en ik gebaarde naar Sofie dat het nu genoeg was. Ze kwam overeind en zei: “Zalig, het is net alsof je een heel kleine piemel aan het pijpen bent. Dat is zo gaaf om te doen.” Ik trok mijn penis uit de mond van Eva. Ze had geen aanmoediging meer nodig maar maakte vanzelf slikbewegingen.

Een uurtje later zaten we gedoucht en aangekleed weer beneden. Nina had een fles wijn opengemaakt, Sofie had wat blokjes kaas gesneden en Sam had in korte tijd heerlijke hapjes weten klaar te maken. Zwijgend nipten we van onze wijn en vulden de hongerige magen. Ik was de eerste die sprak: “Zo Eva, is alles naar wens geweest?” Eva knikte: “Het was fantastisch. Ik zou het graag bij gelegenheid willen herhalen.” Sofie grinnikte: “Dan moet je eerst maar eens met een goed voorstel komen en misschien dat wij dan onze hand over het hart strijken.” Nina mengde zich in het gesprek: “Sofie, zit haar niet zo te plagen.” Ze richtte zich tot Eva: “Ik heb ook genoten en wat mij betreft blijft het niet bij deze ene keer.” Sam knikte: “Maar… dan zul je wel moeten blijven slikken want dat doen we allemaal.” Eva nam nog een slokje van haar wijn: “De smaak viel me eigenlijk niet tegen. Het is niet van ‘o o wat is dat lekker’ maar onaangenaam was het zeker niet. Dat had ik niet verwacht.” Sam antwoordde: “Ik vind het juist wel lekker smaken. Maar je moet het gewoon vaker proeven. Het is net als met eten: je moet de smaken leren waarderen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4238 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie