BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 7

Rebecca krijgt 2 pikken te verwerkenRebecca voelt hoe haar man haar aanstaart. Ze zitten samen op de bank, ieder op hun eigen helft. Ze wachten vol spanning tot Mohammed er is. De jonge huisvrouw heeft speciaal voor de gelegenheid een babydoll aangetrokken. Niet omdat ze haar man wil verleiden, maar voor Mohammed.

Ze kan nog steeds niet met haar verstand erbij hoe het is gelopen. Haar man heeft haar op heterdaad betrapt met Mohammed en in plaats van dat hij haar op straat heeft geschopt, heeft hij kennelijk geaccepteerd dat ze een affaire heeft met de Marokkaanse jongen. Mohammed heeft het Krijn duidelijk gemaakt dat zij gelukkig met hem was. Haar bekentenis dat wat Mohammed zei klopte, had haar man dusdanig wakker geschud dat hij blijkbaar besefte dat hij haar praktisch naar de Marokkaan toe heeft geleid.

In de dagen nadat hij haar had betrapt, hebben ze er urenlang over gesproken. Uiteindelijk was het Krijn duidelijk dat hij totaal geen interesse in haar toonde en al een hele lange tijd niks heeft gedaan om haar gelukkig te maken en te houden. Dat Mohammed daar wel voor zorgde, dat hij haar speciaal liet voelen, had hij maar te accepteren. Rebecca wilde Mohammed niet kwijt en daar moest Krijn maar mee leven.

Sindsdien was er een enorme last van Rebecca’s schouders gevallen. Ze hoefde niet meer geheimzinnig te doen over het afspreken met de jongen die haar gelukkig maakte. Niet alleen dat, maar hij liet haar ook genieten zoals geen enkele andere man haar heeft kunnen laten genieten. Dat liet ze Krijn ook merken. Wanneer ze bij haar thuis afspraken, maakte het niet meer uit of haar man er was of niet, ze kreunde en schreeuwde hoe dan ook luidkeels haar genot uit.

Het leek voor Krijn ook een opluchting te zijn. Hij hoefde ook niet meer te doen alsof. Hij kon gewoon verdergaan met zijn leven terwijl Rebecca haar genot bij een ander zocht. Sterker nog, af en toe bekroop Rebecca het idee dat haar man het niet alleen accepteerde, maar dat hij het wel zag zitten om af en toe mee te krijgen hoe zijn vrouw door een ander werd geneukt. Zo lang als niemand anders het hoefde te weten, liet hij haar haar gang gaan met Mohammed.

Wanneer de deurbel gaat, staat Krijn op om de deur open te doen. Ze weten allebei dat het argwaan oproept als Rebecca de deur opendoet voor een Marokkaanse jongen in een zwart kanten babydolletje. Rebecca hoort verbazing in zijn stem. Ze snapt waarom wanneer ze ziet dat hij naast Mohammed nog een andere jongen binnen heeft gelaten.

Ook al is ze argwanend, Rebecca staat op om haar minnaar te begroeten met een knuffel en een zoen. De Marokkaanse jongen bekijkt haar van top tot teen en geeft haar een goedkeurende blik. Ze ziet dat de jongen die hij heeft meegenomen ook zijn ogen goed de kost geeft. Terwjil ze zoenen, voelt ze dat Mohammed haar babydoll over haar billen schuift en zijn vriend een blik op haar blanke billen gunt.

“Schatje, dit is Michael”, zegt Mohammed lachend. “Hoi Michael”, zegt Rebecca met een hese stem. “Ik heb Michael verteld hoe leuk wij het samen hebben en hij wilde jou ook wel eens ontmoeten.”

Rebecca is even van haar apropos wanneer Mohammed zegt dat hij over haar heeft gepraat. Toch besluit ze om er niet te zwaar aan te tellen en ze herpakt zich snel. Ze vertrouwt haar minnaar en ze weet dat hij niks zou doen om haar vertrouwen te beschadigen. Daarnaast vindt ze dat de jongen er niet verkeerd uitziet. Hij heeft dezelfde bouw als Mohammed. Ze probeert zich al in te beelden of Michael net zo groot geschapen is als haar minnaar. De jonge huisvrouw weet donders goed waarom Mohammed hem mee heeft genomen en weet al snel hoe ze het spelletje mee moet spelen.

“O? Is dat zo? Wat heeft Mohammed je allemaal verteld?” vraagt Rebecca terwijl ze stap voor stap naar Michael toeloopt. Ze kijkt recht in zijn ogen en de jongen beantwoordt zijn blik met een zelfverzekerde blik en een glimlach.

“Nou”, begint Michael lachend, “hij heeft me verteld dat je ontzettend lekker bent…” “O? Vind jij dat ook?” De jongen gniffelt. Hij bekijkt haar schaamteloos van top tot teen. Zijn blik blijft hangen bij haar borsten, waardoor Rebecca doorheeft dat hij daar wel oog voor heeft. “Zeker… Hij zei ook dat je goed kunt zoenen…” Rebecca komt tegen Michael aan staan. Ze voelt zijn stijve al tegen haar buikje drukken. Ze pakt zijn handen en legt die op haar heupen. “Dan moeten we maar de proef op de som nemen.”

Zonder op een reactie te wachten, drukt de jonge huisvrouw haar lippen op die van hem. De jongen lijkt even van zijn apropos, maar hij herpakt zich snel. Zijn handen glijden al snel naar haar kontje. Hij schuift haar babydoll omhoog en kneedt haar volle billen. Terwijl ze gepassioneerd tongzoenen, draait Michael haar zo dat Mohammed en haar man vol zicht op haar billen hebben. Rebecca schrikt op wanneer hij hard met zijn vlakke hand erop slaat. Ze voelt zijn hand nog nabranden, maar ze laat zich niet kennen. Ze kijkt hem aan met een ondeugende glimlach. “Heeft Mohammed je ook verteld dat ik dat lekker vind, of ben je daar helemaal zelf achter gekomen?” De jongen gniffelt. “Ik had wel zo’n gevoel dat je dat lekker zou vinden. Weet je wat Mohammed me wel heeft verteld?” “Nou?”

Nog voordat hij antwoord geeft, legt Michael zijn hand op haar schouder. “Dat je ook heel lekker kan pijpen.” “Is dat zo? Dan moeten we maar eens kijken of hij gelijk heeft, vind je niet?” Ze kijkt met een schuin oog naar Mohammed, die met een stralende glimlach en een goedkeurende knik naar haar kijkt. “Lijkt me een goed plan.” Michael legt wat meer druk op zijn schouder als teken dat ze op haar knieën moet voor hem.

Gewillig laat Rebecca zich op haar knieën drukken door de jongen. Ze weet ook wel dat ze zijn aanmoediging echt niet nodig heeft. Ze vindt het gewoon geil om hem het idee te geven dat hij de touwtjes in handen heeft. Zodra ze op haar knieën zit, trekt ze de grijze trainingsbroek en de onderbroek van de jongen omlaag. Ze kijkt verlekkerd naar de paal die omhoog springt zodra hij bevrijd is. Ze sluit haar vingers om zijn pik en giechelt. “Volgens mij heb jij er wel zin in!” merkt ze op. “Inderdaad, laat maar eens zien hoe lekker je kan pijpen, schatje.” Om zijn woorden kracht bij te geven, haalt hij zijn handen door haar bruine krullen en duwt hij haar hoofd naar zijn kruis toe.

De jonge huisvrouw hapt enthousiast naar Michaels eikel. Ze zorgt er eerst voor dat hij nat genoeg is en begint hem dan met haar tong te verwennen. Met een schuin oog kijkt ze naar Mohammed en haar man. Mohammed kijkt met een trotse blik naar haar. Krijn laat weinig merken. Ze weet niet of het is om zichzelf te beschermen of dat hij echt niet weet wat hij moet doen in de situatie, maar ze kan hem niet peilen. De gedachte flitst door haar hoofd dat dit de eerste keer is dat hij haar met een ander bezig ziet. Het is niet eens Mohammed, maar een wildvreemde jongen die de Marokkaan voor haar mee heeft genomen.

Michaels hand op haar achterhoofd brengt haar weer uit haar gedachten. Ze stort zich weer vol overgave op zijn pik. Ze likt met het puntje van haar tong langs zijn toompje, ze zuigt op zijn eikel en zijn pik is lang genoeg om hem tegelijkertijd met haar mond en haar hand te verwennen. Wanneer ze opkijkt naar de jongen, ziet ze de tevreden blik in zijn ogen.

“Nou? Doet ze het goed?” vraagt de Marokkaanse jongen. Michael kijkt hem aan met een glunderende blik. “Zeker man, ze doet het heerlijk.” Rebecca geniet van het compliment, ook al is het niet eens aan haar gericht. “Je zou bijna denken dat ze het al jaren doet, hè?” grapt Mohammed. Michael zucht zijn genot uit en knikt. Rebecca weet donders goed waar hij op doelt. Ze heeft in al die jaren dat ze met Krijn is getrouwd hem nooit echt gepijpt, maar Mohammed heeft haar in een kwestie van weken omgetoverd tot een volleerd pijpster. Omdat ze weet hoe lekker Mohammed en blijkbaar ook Michael het vindt om gepijpt te worden, doet ze het ook met verve.

De jongen legt zijn hand onder haar kin. Rebecca stopt met hem pijpen en kijkt hem afwachtend aan. “Mohammed heeft me ook wel verteld dat je niks liever wilt dan een pik in je kutje, klopt dat?” De jonge huisvrouw glundert. “Klopt!” bevestigt ze enthousiast. “Dan zal ik jou eens lekker neuken, schatje.” “Graag.”

Zodra Michael zijn hand uitsteekt, pakt Rebecca hem aan en laat ze zich door de jongen omhoog trekken. Ze voelt dat ook deze jongen behoorlijk sterk is, sterk genoeg om haar fysiek te kunnen domineren. In haar achterhoofd bedenkt ze dat hij haar ook wel op andere manieren mag domineren… Met een ondeugende glimlach laat Rebecca zich door de jongen leiden.

“Hé Mohammed, jij zei dat ze toch ook ontzettend lekkere tieten had?” Mohammed knikt enthousiast. Zonder Rebecca ook maar wat te vragen, pakt Michael de rand van haar babydoll en trekt die omhoog. De jonge huisvrouw kan nog maar net op tijd haar armen omhoog houden zodat Michael de babydoll over haar hoofd uit kan trekken. De jongen gooit nonchalant de babydoll van zich af en kijkt verlekkerd naar Rebecca’s borsten. “Poah, je hebt niet overdreven!” zegt hij. Rebecca glundert. Ze holt haar rug om haar borsten wat verder naar voren te duwen. De jongen maakt dankbaar gebruik van haar houding en grijpt haar borsten. Rebecca kreunt zachtjes terwijl de jongen haar borsten kneedt. “Ja, vind je dat lekker, als ik aan je tieten zit, schatje?” Rebecca kijkt hem met een glimlach aan en knikt.

Tot Rebecca’s verbazing leidt de jongen haar naar de bank, waar Krijn nog zit. Ze kan nog steeds niks uit zijn blik halen, hij kijkt stilletjes toe hoe zijn vrouw voor zijn ogen wordt gebruikt door een wildvreemde jongen. Toch laat de jonge huisvrouw zich zonder enige weerstand op de bank neerzetten.

De jongen duwt haar benen uit elkaar en gaat op zijn knieën ertussen zitten. “Wil je geneukt worden, schatje?” vraagt Michael met een hese stem. “Ja, ik wil geneukt worden.” De jongen kijkt naar haar man met een zelfingenomen grijns. “Bedankt hé, dat ik dat lekkere vrouwtje van je mag neuken. En jij ook natuurlijk, Mohammed!” “Geen probleem, kerel”, reageert Mohammed. Krijn blijft stil. Rebecca zou zweren dat ze Krijns mondhoeken eventjes omhoog ziet kruipen in een glimlach, maar als ze hem nog een keer bekijkt, is zijn gezichtsuitdrukking weer onleesbaar.

Rebecca’s aandacht wordt meteen weer naar Michael getrokken wanneer hij zijn eikel langs haar schaamlipjes haalt. “Jezus Christus, wat ben je al nat!” merkt de jongen verwonderd op. Rebecca gniffelt. “Betekent dat ik klaar ben om geneukt te worden”, hoort de jonge huisvrouw zichzelf zeggen. Michael kijkt haar met een brede grijns aan. “Dat komt wel goed.”

De jonge huisvrouw ziet aan Michaels gezicht dat hij de ingang van haar kutje zoekt. Zodra hij hem heeft gevonden, drukt hij zijn pik meteen diep in haar. Rebecca hapt naar adem wanneer hij haar opvult. Mohammed laat haar meestal wennen en Krijn… Zo veel voelt ze niet van Krijns pik. “Oh Jezus”, kermt ze uit. “Is ie groot?” vraagt Michael met een grijns. “Ja!” antwoordt Rebecca zonder twijfel.

De jongen neukt haar al snel met een goed tempo. Ze voelt hoe hij met zijn pik haar kutje heerlijk opvult. Ze kijkt Michael met een gelukzalige blik aan. Af en toe ziet ze dat zijn blik naar haar borsten afdwaalt. Ze pakt haar borsten vast en kneedt ze voor hem. Hoewel de jongen het leuk lijkt te vinden om te zien hoe zij met haar borsten speelt, trekt hij al snel haar handen van haar borsten af om ze zelf te kneden. “Ooh ja… Pak mijn tieten maar…”, moedigt ze hem aan.

Michael leunt over haar heen. Zodra ze zijn hete adem op haar gezicht voelt, sluit ze haar ogen en opent ze haar mond om met open mond met de jongen te tongzoenen. Ondertussen kreunt ze haar genot uit met iedere keer dat hij in haar stoot. Met haar ogen dicht vergeet ze af en toe dat haar man gewoon naast haar zit.

Wanneer Michael zich terugtrekt om zich weer te concentreren op haar neuken, ziet Rebecca dat Mohammed naast haar is gaan staan. “Vind je het lekker?” vraagt hij. “Ja, Mohammed”, antwoordt ze direct. “Fijn om te horen, schatje. Weet je hoe me kan bedanken?” Rebecca hoeft niet op zijn antwoord te wachten. De jongen trekt in een ruk zijn broek en onderbroek naar beneden. Zodra hij zijn heupen naar voren duwt, leunt de jonge huisvrouw naar hem toe. “Dank je wel, lieverd”, fluistert ze hem toe voordat ze zijn eikel in haar mond neemt. De blik in zijn ogen terwijl hij een hand door haar krullen haalt, zegt Rebecca genoeg. Dit is alles wat hij haar gunt, dit is hoe hij haar wil zien. Alleen daarom al vindt ze het heerlijk om door hem en zijn vriend te worden gebruikt terwijl haar man ernaast zit.

“Michael, kan jij al de klit vinden?” vraagt Mohammed lachend. “Zullen we het eens uitproberen?” kaatst Michael terug. Zodra hij zijn middelvinger op Rebecca’s klitje zet, voelt ze een schok door haar lichaam trekken. Ze kreunt zachtjes om het nog duidelijker te maken dat hij haar klitje inderdaad kan vinden. “Denk het wel!” Mohammed lacht.

“Als jij haar nou even lekker vingert, laat haar ook even komen, dat verdient ze wel.” “Dat verdient ze zeker”, stemt Michael in. Rebecca ziet dezelfde verliefde blik in Michaels ogen. Ze weet het zeker: ook Michael gunt haar al het genot van de wereld. Ze kreunt zachtjes met Mohammeds besneden eikel in haar mond, de enige manier die ze heeft om te laten merken dat ze het ermee eens is.

Rebecca beseft dat de jongens over haar praten alsof ze geen eens deel uitmaakt van het gesprek. Met Mohammeds pik in haar mond zou ze het niet eens kunnen, maar het draagt wel bij aan het gevoel dat de jongens haar echt gebruiken. Het deert haar niet; de jongens verwennen haar heerlijk en ze weet donders goed dat de jongens in iedere andere situatie haar net zoals iedere andere zouden behandelen. Met die zekerheid vindt ze het heerlijk om gebruikt te worden door Mohammed en wie hij er dan ook bij wil hebben.

Wanneer Michael kundig haar klitje bewerkt, is dat nog het enige waar ze aan kan denken. Ze kreunt haar genot uit. Ze voelt dat hij haar binnen no time naar een orgasme zou kunnen vingeren. Haar gevoel wordt bevestigd wanneer ze het heerlijke gevoel op voelt komen. “Ga je voor ons komen, schatje?” vraagt Mohammed met een liefdevolle blik in zijn ogen. Rebecca humt instemmend met zijn pik in haar mond. “Goed zo, kom maar lekker”, moedigt hij haar aan.

Zodra hij doorheeft dat Rebecca over het randje gaat, trekt hij zijn pik terug en geeft hij haar een teder kusje op haar voorhoofd. “Kom maar lekker voor me, schatje, laat maar zien hoe lekker je het vindt.” De jonge huisvrouw wil haar lieve minnaar van alles zeggen, maar ze kan niks anders dan hem met grote ogen aankijken terwijl ze haar orgasme op voelt komen. “Ooh Mohammed ik ga komen…” verzucht ze. “Kom maar, kom maar.”

Rebecca’s adem stokt. Haar hele lichaam spant zich aan totdat ze het heerlijke gevoel van haar orgasme vanuit haar tenen op voelt komen. “OOH NEUK ME MICHAEL!” kermt ze luidkeels uit. Ze komt schreeuwend klaar terwijl haar man naast haar zit. Ze heeft niet eens meer door dat hij erbij zit, ze is volledig in de ban van haar orgasme!

Michael kijkt haar met een zelfvoldane grijns op zijn gezicht aan. Hij neukt haar onverbiddelijk door om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk klaar blijft komen op zijn pik. “OOH JA! JA! JA!” schreeuwt ze tussen zijn stoten door. De jongen grijpt haar borsten en kneedt ze stevig terwijl hij ze als houvast gebruikt om zijn pik nog harder in haar klaarkomende kutje te stoten. “OWW PAK MIJN TIETEN!” roept Rebecca buiten zinnen. Ze heeft het gevoel dat alles wat de jongen doet, bijdraagt aan haar genot. Zo wil ze nog veel vaker geneukt worden!

Net wanneer de jonge huisvrouw het idee heeft dat ze in haar orgasme blijft, voelt ze het langzaam wegtrekken. Michael lijkt het door te hebben. Hij stoot steeds langzamer, tot hij zijn pik uit haar kutje trekt. “Nou, lekker gekomen?” vraagt hij grinnikend. “Jaaa”, is het enige dat Rebecca uit kan brengen. Ze ziet in de blikken van Michael en Mohammed dat ze blij zijn dat ze zo lekker klaar is gekomen. Als ze omkijkt naar haar man, meent ze te zien dat hij haar haar orgasme ook gunt, ook al heeft een wildvreemde jongen het haar gegeven terwijl hij er maar een beetje naast zit.

Michael slaat op Krijns knie. “Kijk, zo laat je je vrouwtje komen!” grapt hij. Rebecca’s man kijkt hem ongemakkelijk, bijna gekrenkt aan. Rebecca voelt bijna medelijden voor haar man, maar ze weet dat hij het uiteindelijk allemaal toelaat.

Wanneer Rebecca langzaam weer bij zinnen komt, legt haar Marokkaanse minnaar zijn wijsvinger onder haar kin. Zodra Rebecca omhoog kijkt, leunt hij naar haar toe en zoent hij haar. De jonge huisvrouw beantwoordt gulzig zijn zoen. “Wil je dat ik je ook neuk, schatje?” vraagt hij liefjes. Ze glundert door zijn vraag. “Heel graag”, antwoordt ze met een hese stem. “Ik wil dat je op me gaat zitten.”

De Marokkaanse jongen steekt zijn hand uit naar Rebecca, die hem als vanzelf pakt. Zonder een woord te wisselen maakt Michael ruimte voor de wisseling. Met zijn pik in zijn hand kijkt hij toe hoe zijn vriend de jonge huisvrouw van de bank af trekt, op haar plaats gaat zitten, en haar op zijn schoot laat zitten. De minnaars zijn zo op elkaar ingespeeld dat het haast op een dans lijkt. Rebecca ziet hoe alle drie de mannen haar ondertussen bekijken. Ze straalt. Ze voelt zich mooi, ze voelt zich sexy, ze voelt zich gewild. Met alle liefde geeft ze zich over aan de Marokkaanse jongen die voor haar op de bank zit en zijn heerlijke besneden pik. Dit gevoel zou ze voor geen goud willen missen, ze hoopt dat ze dit nog veel vaker met Mohammed kan doen.

Rebecca voelt Mohammeds handen onder haar billen. Ze pakt zijn pik vast om hem naar haar kutje te leiden, maar de jongen houdt haar tegen om zich over zijn pik te laten zakken. “Wil je mijn pik, schatje?” “Ja, Mohammed…” antwoordt Rebecca met een stralende glimlach. Ze kijkt de jongen aan met een verliefde blik in haar bruine ogen. “Je weet wat je moet doen.”

De jonge huisvrouw hoeft inderdaad maar even na te denken voordat ze beseft wat hij van haar verwacht. “Mmh Mohammed… mag ik alsjeblieft je lekkere, dikke pik in mijn kutje? Toe?” vraagt ze poeslief. Mohammed glundert. “Hoe kan ik nou nee zeggen als je het zo lief vraagt, schatje?” grapt hij terwijl hij haar over zijn pik laat zakken. Rebecca zucht jammerend terwijl zijn dikke pik langzaam steeds dieper haar kutje in dringt. “Is dit wat je wilde?” “Jaaa Mohammed… je hebt zo’n lekkere pik…” verzucht Rebecca voordat ze vol overgave de Marokkaanse jongen zoent. Terwijl ze zoenen, vergrijpt Mohammed zich aan haar borsten, waardoor ze gesmoord in zijn mond kreunt.

Nadat Rebecca gewend is aan Mohammeds paal in haar kutje, schuurt ze langzaam met haar heupen heen en weer op zijn schoot. Het gevoel van zijn pik spoort haar aan om steeds sneller erop te wippen. Ze heeft een gelukzalige blik in haar ogen. “Ooh Mohammed… zo’n… lekkere… pik…” verzucht ze.

Het valt Rebecca op dat zowel Mohammed, Michael, als haar man haar bijna gehypnotiseerd aankijken. Ze hebben alleen maar aandacht voor haar en hoe zij vol overgave op Mohammeds schoot wipt. Ze pakt haar borsten vast en kneedt ze om ze nog meer te geven om naar te kijken. Ondertussen pakt de Marokkaanse jongen haar kont vast en geeft hij haar een paar rake klappen. “Oh! Oh! Oh!” kreunt Rebecca. Ze kan zich niet herinneren dat ze zich ooit zo gelukkig en op haar plek heeft gevoeld. “Neuk me, schatje, neuk me!”

Rebecca voelt dat het niet lang meer duurt voordat ze nog een keer klaar gaat komen. Wanneer ze Mohammeds lul voelt schokken, weet ze dat hij het ook niet lang meer vol kan houden. “Ga je komen, liefje?” vraagt ze hijgend. Mohammed knikt. “Ik ga je kutje volspuiten, schatje”, bevestigt de jongen. Rebecca glundert en lacht. “Spuit mijn… kutje maar… vol… ik wil… je voelen… spuiten”, smeekt de jonge huisvrouw hem. De Marokkaanse jongen glimlacht naar haar. “Wil je mijn zaad?” “Jaaa… geef me… je zaad…”, smeekt ze hem.

“Ik ga komen”, kondigt Mohammed aan. “Kom maar… kom maar…”, moedigt de jonge huisvrouw hem aan. Grommend pakt Mohammed haar kont om zijn pik zo diep mogelijk in haar kutje te duwen. Zodra Rebecca de eerste straal sperma haar kutje in voelt schieten, voelt zij het heerlijke gevoel van haar tweede orgasme haar ook overspoelen. “OOH SCHATJE SPUIT ME VOL!” kermt ze uit.

Mohammed en Rebecca komen allebei luid kreunend klaar. Rebecca komt stuiptrekkend klaar op Mohammeds pik. De jonge huisvrouw melkt hem met haar kutje om ervoor te zorgen dat hij zo veel mogelijk zaad zo diep mogelijk in haar spuit, terwijl Mohammed zo diep als hij kan in haar stoot met iedere golf sperma die hij loost. De minnaars zijn volledig in extase tijdens hun orgasme. “OOH REBECCA!” roept Mohammed grommend.

Pas wanneer Mohammed en Rebecca langzaam bij zinnen zijn gekomen, zien ze dat Michael goedkeurend naar ze kijkt. Ze kijken elkaar aan en lachen hardop. “Zo! Volgens mij heb ik nog nooit iemand zo hard klaar zien komen!” merkt hij lachend op. “Mohammed heeft dan ook wel echt een hele lekkere pik”, kaatst Rebecca terug, nog nahijgend van haar orgasme. “Ik had het niet alleen over jou.” Rebecca kijkt haar minnaar aan met een verliefde blik. “Dat verdient hij ook”, zegt ze zachtjes voordat ze hem een kusje geeft.

Mohammeds pik wordt na zijn orgasme langzaam slapper, totdat hij uit Rebecca’s kutje glipt. Zodra de stop uit haar kutje is, loopt zijn sperma langzaam over haar dijen, Mohammeds schoot en uiteindelijk ook de bank. “Je hebt me echt helemaal volgespoten!” merkt de jonge huisvrouw giechelend op. “Allemaal voor jou opgespaard”, grapt de Marokkaan. Rebecca laat zich op Mohammed vallen. Hij slaat zijn armen om haar heen. Volledig bevredigd genieten ze nog na van hun orgasme.

“Schatje?” vraagt Mohammed. “Ja?” “Michael is nog niet klaargekomen, wil je hem een handje helpen?” Rebecca kijkt over haar schouder naar de jongen, die nog steeds zijn pik in zijn hand heeft. Ze kijken elkaar aan en ze weten genoeg. “Mag een mondje ook?” grapt ze. “Zeker”, antwoordt Michael lachend.

Nog suf van haar orgasme kruipt Rebecca van Mohammeds schoot af. Ze voelt hoe haar dijen plakken door zijn sperma. Ze kan het niet laten om een vinger langs haar schaamlipjes te halen en wat van zijn sperma te proeven. “Mmh”, humt ze vrolijk, alsof ze slagroom aflikt. Ze gaat op haar knieën voor de jongen, die al demonstratief zijn pik voor haar gezicht houdt. Ze sluit haar vingers om zijn pik en trekt zijn voorhuid voorzichtig naar achter. “Heb je al een idee waar je wilt komen?” vraagt ze giechelend. “Hmm… Je hebt zulke lekkere tieten, daar wil ik wel overheen spuiten.” Rebecca gniffelt. “Is goed!”

Vol enthousiasme hapt Rebecca naar de eikel die Michael voor haar houdt. Ze doet haar best om hem zo bedreven als ze kan te pijpen. Ze zuigt op zijn eikel, af en toe neemt ze hem wat dieper in haar mond, ze likt langs alle gevoelige plekjes, en ondertussen trekt ze zijn schacht met haar andere hand af. Het besef flitst weer door haar hoofd dat ze Krijn echt niet tegelijkertijd zou kunnen pijpen en aftrekken. Ze wuift de gedachte weg en stort zich volledig op Michaels pik. “Ooh fuck wat pijp je lekker schatje”, verzucht de jongen. Rebecca kijkt op naar de jongen met een stralende blik in haar bruine ogen. Als ze ziet dat de jongen haar blik vasthoudt, blijft ze hem aankijken terwijl ze hem met haar mond en hand verwent.

“Dit gaat zo niet lang meer duren”, verzucht Michael. Dat is voor Rebecca het teken om te stoppen met hem pijpen. Gehaast spuugt ze tussen haar borsten en klemt ze zijn pik ertussen. “Neuk mijn tieten maar, lekker ding”, moedigt ze hem aan. Meer aanmoediging heeft de jongen niet nodig om zijn pik tussen haar grote borsten te stoten. Ze giechelt wanneer ze ziet hoe lekker de jongen het vindt. In haar ooghoek ziet ze dat Mohammed haar goedkeurend aankijkt.

“Ik ga komen.” Rebecca straalt. Ze laat zijn pik los. Eventjes wacht ze om te kijken of hij wil dat zij hem klaar laat komen, of dat hij het zelf wil doen. De jongen pakt zijn pik en trekt zich af. “Kom maar, spuit maar lekker”, moedigt ze hem aan. Ondertussen zakt ze nog wat verder zodat de jongen zijn eikel op haar borsten kan mikken. “Spuit mijn tieten maar lekker onder, Michael, spuit maar…”

Michael gooit zijn hoofd in zijn schouder. Luid zuchtend kondigt hij zijn orgasme aan. Rebecca giechelt wanneer ze de eerste klodder warm sperma op haar hals voelt spatten. “Op mijn tieten.” Michael snapt de hint en richt zijn pik op haar borsten. De volgende klodder spat op haar borsten en de klodder daarna ook. De jongen doet zijn best om zo veel mogelijk van zijn sperma op haar borsten te spuiten. “Goed zo, goed zo.” Rebecca beseft dat ze een wildvreemde jongen aan zit te moedigen om haar zo veel mogelijk onder te spuiten. Ze weet dat het te gek voor woorden is, maar ze vindt het heerlijk! Ze pakt haar borsten vast en smeert zijn sperma uit over haar borsten tot ze glimmen.

“Oh my God wat ben je geil”, hoort ze Mohammed verzuchten. Hij heeft zijn mobiel gepakt. Met een brede glimlach zit de jonge huisvrouw klaar terwijl hij een foto van haar schiet. Ze zorgt ervoor dat haar glimmende borsten er goed op staan voor hem. Zodra ze doorheeft dat hij een paar mooie foto’s heeft geschoten, richt ze haar aandacht weer op Michael. “Zal ik jou nog even schoon maken?”

De jonge huisvrouw wacht niet op zijn antwoord. Ze pakt zijn schacht vast en trekt voorzichtig zijn voorhuid naar achter. Michael hapt naar adem wanneer Rebecca zijn gevoelige eikel in haar mond neemt en de laatste restjes sperma er vanaf likt. “Oh my God”, verzucht de jongen. Rebecca giechelt. Ze vindt het geweldig dat de jongen niet anders kan dan zijn genot uitzuchten.

Wanneer Rebecca alle laatste restjes sperma van Michaels eikel heeft gelikt, kijkt ze naar Mohammed en Krijn. Mohammed kijkt haar met een trotse blik aan. Krijn heeft een nieuwsgierige blik in zijn ogen. Het lijkt hem op te vallen hoe gelukkig ze is. Ze ziet ook dat hij een bobbel in zijn broek heeft, maar dat hij er niks mee doet…

“Ooh schat… Mohammed en Michael hebben me zo lekker geneukt… Dank je wel, lieverd”, zegt ze terwijl ze Krijn recht in haar ogen kijkt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 15433 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 7”

  1. Snap wat die Rebecca in Krijn gezien heeft ,een man die haar amper ziet staan en haar amper bevredigt.

    Is zij misschien de ideale huisvrouw voor hem?

    Ofwel blijft hij bij haar en ondergaat de vernederende neukpartijen met Mohammed en zijn vrienden.
    ofwel kiest hij voor een nieuwe uitdaging

  2. Gaat wel heel goed zo het verhaal, die heeft er nog lang niet genoeg van, misschien laat ze zich wel zwanger neuken door haar lover. Ze kan zich nog altiijd laten proper likken door haar man he! Misschien mogen de buren ook mee genieten als ze sex hebben? op de een of andere manier.

Plaats een reactie