BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 6

We werden gewekt door Annelies. Het was 5 uur en ze zei: opschieten, we willen voor de spits weg zijn. Carmen keek me aan en ik zei: we gaan bij mij thuis wat dingen ophalen. Ik stond op en kreeg mijn gewoonlijke ontbijt, dit keer weer met jus de orange. Ik gaf Carmen nog een tongzoen. De rest sliep nog. We liepen samen naar de garage waar Annelies de mercedes naar buiten reed en tegen Chantal en mij zei: jullie achterin. Als we in de polder zijn ruilen Chantal en ik van plaats. Het beloofde een lange rit te worden. Volgens Waze zou het iets meer dan vier uur duren voor we bij mij thuis in Eindhoven zouden zijn. Voor we het erf afreden kwamen we langs een oude schuur. Ik vroeg Chantal of die bij hun huis hoorde en Cantal zei: ja, die moeten we nog laten slopen. Ik vroeg Annelies even te stoppen en stapte uit en bekeek de schuur. Met passen nam ik de maat op en ik keek binnen door de open voorkant. Deze schuur was vroeger gebruikt om hooi in op te slaan en tractoren in te zetten. Hij was aan drie kanten met steen opgezet en er lag nog een kleine hooiberg in.

Ik liep terug naar de auto en stapte weer in. Ik zei: daar in die hooiberg wil ik best een avondje met jullie doorbrengen. Annelies zei: ben je gek? Daar zitten muizen en daar ben ik bang voor. Chantal zei hetzelfde. Ik keek Chantal aan en zei: jullie zijn gek als jullie deze schuur laten slopen. Mijn hobbie is tekenen in autocad en ik ga jullie laten zien wat de mogelijkheden zijn. Dat is mijn geschenk aan jullie. Je gaat toch geen gebouw van 40 bij 11 meter platgooien??? We reden weg richting Eindhoven naar de Hubertastraat. We waren ongeveer een half uur onderweg toen Chantal vroeg: wat zou je zeggen als een van ons drieen je zou vragen of je haar zwanger zou willen maken? Ik antwoordde gekscherend: waarom niet alle drie? Chantal zei: nee ben nou eens een keer serieus. Ik zei dat ik net aan mijn studie begon en ik deze verantwoording niet aan kon. Chantal zei: en als je nu eens geen verantwoording zou hebben. Je weet dat wij financieel onafhankelijk zijn.

Annelies zat aandachtig te luisteren en zei: ik wist dat dit zou gebeuren. Chantal zei: je maakt je druk om niets. We weten alle drie dat hij gek is op jou en daar willen we niet tussen komen, maar wat zou jij ervan denken? Ze keek me recht in mijn ogen en zei: ik heb maandag mijn spiraaltje laten verwijderen in de hoop dat je de vader van mijn kind wil worden. Mijn biologische klok begint te tikken en als ik er nu niet aan begin is het misschien te laat. Mijn arts heeft me gewaarschuwd dat ik vanaf de dag dat het spiraaltje verwijderd was, ik per direct zwanger kon worden. Ik ovuleer deze week en wil graag zo snel mogelijk zwanger worden. Ik keek haar aan en zei: meen je dit serieus? Ze knikte en ik zei: zonder enige touwtjes eraan verbonden? Ze knikte weer. Ik zei tegen Annelies: wat denk jij ervan? Ze antwoordde: in dat geval, en als ze niet tussen ons wil komen, vind ik het ok. Ik zei tegen Annelies: vind maar een rustige parkeerplaats, dan ga ik mijn best voor je doen. Annelies zei: dan ga ik liever door een van de kleine dorpen van de snelweg af en vind ik een beschutte plek. We hebben nog genoeg tijd.

We waren Assen voorbij en Annelies nam de afslag naar Beilen waar we een rustige plek op een uitgestorven landweg vonden. Ik zei tegen Chantal: trek je slipje maar uit en doe je rok maar omhoog dan ga ik je hier op de motorkap leggen en je kutje volspuiten. Ze deed dat en ging op de motorkap liggen en ik zette mijn pik tussen haar inmiddels natte schaamlippen. Heel rustig ging ik in haar tot mijn pik niet verder kon. Ik had nog een kleine 6 centimeter over en begon haar te neuken. Elke keer dat ik in haar stootte kwam ik tegen haar baarmoederkanaal en na een kleine tien minuten in haar gestoten te hebben voelde ik dat ik dieper kon gaan. Ik zei tegen Chantal: ik ga mijn zaad direct in je baarmoeder spuiten. Ik voel dat die zich geopend heeft. Ik stootte nog een aantal keren en spoot toen zeven stralen dik zaad in haar baarmoeder. Wat er niet meer in ging liep langs mijn pik uit haar kut. Ze trok me op haar en gaf me een lange tongzoen. Ze zei: als ik wat voor jou kan doen moet je het zeggen. Ik zei: vanavond mogen jij, en Annelies wat voor mij doen.

Ik trok mijn pik langzaam uit haar en voelde hoe de baarmoederhals langzaam sloot. Chantal zei tegen Annelies: pak jij even een tampon uit mijn tas. Annelies gaf deze aan Chantal en ze deed deze in haar kut. Ze zei: ik wil geen zaadje verliezen. Na deze korte stop gingen we verder richting Eindhoven. Toen we eenmaal in de polder waren zei Annelies: tijd om van plaats te wisselen. Annelies stapte uit op een parkeerplaats naast de snelweg en Chantal klom uit de auto. Ik stapte ook uit om even mijn benen te strekken en pakte Annelies van achteren bij haar tietjes. Ze vroeg: ga je mij hier neuken? Ik antwoordde: hoezo, ben je een beetje geil? Natuurlijk zei ze, wat had je zelf gedacht? Ik keek rond en zag dat er verder niemand op de parkeerplaats was en trok toen de rok van Annelies omhoog. Ik zag dat ze geen slip aanhad en deed mijn broek omlaag. Ik boog haar voorover over de motorkap en stak mijn pik in haar. Ooooohhhhh klonk het. Dat voelt zo goed.

Ik neukte haar 10 minuten voor ze, knijpend met haar kut, klaarkwam. Oooohhhh mijn god wat is dat lekker. Na nog 5 minuten spoot ik ook haar kut vol met zaad en trok daarna mijn pik uit haar. Annelies ging op haar hurken voor me zitten en likte mijn pik schoon en toen dat gedaan was en ze opstond zag ik dat er niet alleen een zaadplek onder haar lag maar ook een plas geel vocht. Ze keek me aan en zei: alles in een keer en lachte daarbij breeduit. Chantal had alles gezien van achter het stuur. Ze drukte op de claxon en we keken op. Er kwam een auto aangereden. Ik zei tegen Annelies: laat die chauffeur even naar je kut kijken en Annelies tilde haar rokje omhoog. De man stak twee duimen omhoog ten teken dat hij het gezien had. Annelies wees naar de plek onder haar benen en kreeg een paar claxon geluiden als toegave. We stapten terug in de auto en reden in een ruk door naar Eindhoven. We hadden een executive suite bij Pullman in Eindhoven gereserveerd voor de nacht.

We arriveerden bij mij thuis in de straat waar een vergunning nodig is om te parkeren. Chantal parkeerde voor de deur en ik zei: parkeerverbod! Ze zei: laat ze me maar een boete geven. Als we dingen moeten laden, ga ik niet ver van de plek parkeren. We stapten allen uit en ik deed de deur open van mijn thuis. Moeder kwam direct naar me toe en ik stelde Chantal en Annelies voor aan haar. Ze antwoordde: ik ben Hilde, de moeder van Eric. Even later kwam er gestommel van de trap. Het was mijn zus Janet. Ze vloog me om de nek en zei: ik heb je gemist deze laatste twee weken. Het is zo stil hier in huis. Ik stelde haar voor aan mijn twee meiden en zei: dit is Chantal, ze is de dochter van mijn huisbaas en Annelies is de huishoudster. Janet keek haar aan en zei: ik heb medelijden met je. Jullie wasmachine zal nu wel overuren maken. Ik zei: hoezo? En Janet antwoordde: alle bevuilde onderbroeken van je.

Annelies lachte uitgebreid en zei: ik heb een rol keukenpapier bij zijn pc gezet. Daar kan hij gebruik van maken. Ik keek haar lachend aan en zei: oh, is dat daarvoor? Ze gaf me een stomp tegen mijn arm en zei: dat weet je verdomd goed. Ik zei: zijn we op tijd voor lunch? Mijn moeder zei: ik heb niets klaargemaakt. Ik zei in dat geval loop ik even naar de toko om de hoek en haal wat. Chinees ok met jullie? Het werd ok bevonden en ik zei: dan hebben jullie even tijd om met elkaar te praten. Ik liep naar de toko en Hilde vroeg hoe het was om Eric in huis te hebben. Chantal zei: hij past zich goed aan. Hij woont nu in een huis met 5 vrouwen. Behalve mijn moeder wonen ook mijn twee drieling zussen er en Annelies. Wij vrouwen houden hem goed onder controle en hebben de stelregel dat er na 10 uur ’s avonds geen vrouwelijk bezoek in ons huis is. Janet vroeg naar zijn kamer en Chantal zei: zijn kamer is 46 vierkante meter. Hilde zei: dat is bijna net zo groot als onze woonkamer en eetkamer samen. Dat kost hem een kapitaal. Dat kan hij niet verantwoorden.

Chantal zei: als 275 euro te veel is dan moet hij maar iets anders zoeken. WAT zei Hilde 275 euro, daar krijg je hier in Eindhoven een kleerkast voor. Chantal zei: we hebben hem deze deal gegeven onder voorbehoud dat hij zijn studies goed doet en meehelpt in huis met klusjes die wij vrouwen niet goed kunnen doen. Eric heeft gevraagd of jullie dit weekeinde kunnen komen om zijn kamer te bekijken. Als jullie willen natuurlijk. Hilde zei: willen best, maar financieel hebben we het niet al te breed. Chantal pakte haar handtas en zei: hier is 200 euro, dan kunnen jullie een weekeinde retour nemen eerste klasse naar Groningen en halen wij je op op het station. Janet zei: mam, alsjeblief, kunnen wij gaan? We gaan nooit nergens naar toe. Hilde keek Janet aan en zei: nou ok dan en ze accepteerde het geld. Ik was intussen terug met het eten en we hadden een uitgebreide lunch.

Na de lunch zei ik: mam, waar staan mijn gitaren en mijn versterker. Die wil ik meenemen naar Groningen. Ze staan waar ze altijd gestaan hebben. In het achterhuis. Chantal vroeg: speel jij gitaar? Janet gaf haar als antwoord: ja hij ging iedere zaterdag en zondag muziek maken in de binnenstad van Eindhoven en Den Bosch. Wat hij ermee verdiende gaf hij aan moeder en die gaf hem dan zakgeld om uit te gaan met zijn vrienden op woensdag. Chantal keek Annelies aan en die begreep meteen wat ze bedoelde. Ze zei: dan moet hij dat ook maar in Groningen doen en zijn geld opsturen. Hij heeft het in Groningen niet nodig. Hij krijgt drie maaltijden per dag en als hij iets wil drinken is er altijd wat in huis. Na nog een paar uur gepraat te hebben zei Chantal: we moeten zo meteen terug gaan om op een redelijke tijd thuis te zijn.

We zetten zijn gitaren op de achterbank en zijn versterker met alles wat erbij hoorde ging in de kofferbak. Na afscheid genomen te hebben vertrokken we naar het hotel, dat tegen het uitgaansgebied lag. Ik zei: als we straks in het hotel zijn dan moeten jullie wat voor mij gaan doen. In het hotel aangekomen zei ik: we gaan vanavond uit, maar we gaan wel elk op een ander tijdsstip. Ik ga als eerste naar de ierse pub. Die is gevestigd op de markt. Je loopt de straat tegenover het hotel in en dan pak je de eerste straat rechts. Dan zie je de pub vanzelf aan de rechterkant. Daar zat mijn vriendengroep altijd op woensdag avond. Ze staken altijd de draak met mij omdat ik nooit een meisje had. Ik ga als eerste naar binnen. Een kwartier later wil ik dat jij Chantal volgt. Je kijkt gewoon rond in de pub en ziet mij daar staan. Je roept naar mij, komt naar me toe en geeft me een lange tongzoen. Chantal zei: dat is niet moeilijk. Ik antwoordde en zei: ik wil dat je een strak t-shirt draagt, zonder bh en een rokje, zonder slipje. En dan gaan we de groep eens de ware ik laten zien.

Chantal keek me geil aan. Ik stel je voor als mijn ex. Een kwartier erna vertel je dat Liesje ook in de stad is en in jouw hotel verblijft. Je belt haar op en laat ook haar hiernaartoe komen. Liesje, jij draagt je kruisloze slipje en ook een strak t-shirt zonder bh en een kort rokje. Jullie kleding zit in mijn koffertje. Maar eerst gaan we eten. Na ons eten gingen we naar onze suite en kleedde ik me om. Het was inmiddels tegen 8 uur en ik zei: ik zie jullie straks. Chantal vroeg of ze zich hoerig moest opmaken en ik keek haar boos aan. Ik zei: je mag je zo opmaken dat je er fris en jong uitziet. Ik vertrok met de woorden: wens me geluk. Ik kreeg van beide een tongzoen en vertrok. In de pub aangekomen was het merendeel van mijn vriendenkring al aanwezig. Ze waren verbaasd mij te zien en ik vertelde hen dat ik wat spullen kwam ophalen. Ik liep naar de bar en bestelde een Guinness en kwam terug naar de hangtafel waar iedereen stond.

Al vrij snel kwam het onderwerp over mijn seksleven naar voren en ik zei dat dat mijn prive leven was en niet ter discussie stond. Een van mijn vrienden zei: zie je hij is nog steeds maagd. Op dat moment kwam Chantal binnen. Ze keek wat rond en keek naar onze groep. Ze riep: Eric, wat doe jij hier. Ik dacht dat je in Groningen zat. Ze kwam naar mij toe en gaf me een lange hete tongzoen. Iedereen stond met grote ogen te kijken. Ik zei: jongens en meisjes. Dit is Chantal, mijn ex. De monden van sommige vielen open van verbazing. Chantal kwam naast me staan en ik sloeg mijn arm om haar middel en ging met mijn hand, heel brutaal, onder haar t-shirt. Ik streelde een van haar tepels tot beide hard naar voren staken onder haar bloes. Ik zei: wat brengt jou hier? Ze zei: ik moest de boekhouding voor een firma controleren. Ze vervolgde: nu moet je ophouden met dat gefriemel aan mijn tieten. Ik weet dat je mijn tepels mooi vindt, maar als je zo doorgaat heb ik zo meteen een plas onder mij liggen.

Ik keek haar aan en zei: word je een beetje geil dan. Ik liet mijn arm onder haar t-shirt vandaan komen en keek haar aan terwijl ze ja knikte. Dit deel was zacht gezegd, maar toch hard genoeg om door een paar mensen gehoord te hebben. Ik hield mijn hand omhoog en zei: kijk droge vingers en ging met mijn hand onder haar rokje en stak drie vingers in haar natte kut. Ik haalde ze eruit en bracht mijn hand weer omhoog en liet de natte vingers zien voor ik ze schoonlikte. Chantal zei: moet dat nou, in het bijzijn van je vrienden. Chantal keek een van de vrouwen in de kring aan en terwijl ze dat deed likte de vrouw haar lippen. Ik zei: tja, mijn vrienden denken blijkbaar dat ik nog maagd ben. Chantal schoot in haar lach en zei: laat ze maar in het ongewisse. Ik vroeg of Chantal wat te drinken wilde en ze zei: doe maar wat jij hebt. Ik liep naar de bar en haalde nog twee glazen. Johan was naast Chantal gaan staan en legde zijn hand op haar rokje. Chantal draaide zich naar hem toe en keek hem kwaad aan. Ze zei: als je je hand nu niet weghaalt van mijn kont dan breek ik al je vingers.

Johan droop af en Chantal zei: ik ben geen goedkope straathoer. Niemand, behalve Eric komt aan mijn lichaam zonder mijn toestemming. Maar zei ze tegen Johan, ik geef je 10 punten voor het proberen en lachte naar hem. Johan kreeg zijn grin weer terug op zijn gezicht en haalde zijn schouders op. Hij zei: ik kon het toch proberen. Ik was intussen terug met het bier voor ons tweeen en Chantal zei: wat zal Annelies opkijken als ze jou hier ziet. Wacht dan bel ik haar even. Ze is in het hotel waar we verblijven. De vraag uit de groep was: wie is Annelies? Ik zei: Annelies is net als Chantal, iemand die ik heb leren kennen met mijn muziek op straat. Ze is tevens een kennis van Chantal en beide wonen in Den Bosch. Johan zei: geen wonder dat we ze niet kennen. Chantal had haar telefoon opgeborgen en zei dat Annelies onderweg was en niet kon wachten om haar vriendje in haar armen te nemen. Het duurde ongeveer 10 minuten voor Annelies arriveerde. Ze rende naar mij toe en sprong me om de nek en sloot haar benen achter mijn rug. Ze zei: waarom heb je niet verteld dat je naar ons Brabant zou komen. Ik zei: het was een laatste moment ingeving en terwijl ik dat zei kuste Annelies mij vol op de mond en tongde ze me heftig.

Na de tongzoen kwam ze naast mij staan en zei: dus dit zijn nou jouw vrienden. Ik ben Annelies en ben Erics nieuwe vriendin. Nou nieuw we gaan al bijna een jaar met elkaar. Ik streelde zacht over haar t-shirt waar haar tepels zaten en ze keek me lachend aan. Ze zei: volgens mij heb je zin in mij. Ik vroeg haar of ze haar ringetje droeg en ze zei: natuurlijk, sadist die je bent. Ik kan geen broekmeer dragen sinds je dat ringetje hebt laten zetten. Iedereen keek mij aan en ik zei: haar clitring. Vol ongeloof keek iedereen mij aan en Chantal zei: jullie verwachten toch niet dat ze haar kut aan iedereen laat zien om te behaffelen? Chantal keek Eva aan en zei tegen Annelies: ga jij maar met Eva naar de toilet en laat het haar maar zien. Ze liepen samen naar het toilet en daar aangekomen vroeg Eva: mag ik eerst een paar normale fotos van je maken? Natuurlijk zei Annelies. Eva nam drie normale fotos en vroeg toen: zou je het erg vinden om je shirt omhoog te trekken zodat ik je tietjes kan zien? Annelies trok haar shirt omhoog en Eva maakte nog een paar fotos. Ze zei: die zijn voor mijn prive collectie.

Til je rokje eens omhoog Annelies deed dat en Eva keek tegen een kruisloos slipje aan waar haar schaamlippen en clit uitpuilden. Ook dit werd vastgelegd op camera. Eva ging samen met Annelies een toilet in en zei: blijf maar staan en leun wat achterover. Ze pakte een been van Annelies en zette het verder uit elkaar. Ze legde haar hand in het kruis van Annelies zo dat het ringetje en het plaatje eraan goed zichtbaar waren. Ze nam hier ook een foto van. Hierna legde ze haar telefoon aan de kant en ging met haar gezicht naar de kut van Annelies ze nam het ringetje tussen duim en wijsvinger en streelde zacht over de clit. Terwijl ze dit deed stak ze haar middelvinger tussen de schaamlippen van Annelies die zacht kreunde. Na wat strelen van de clit met haar duim nam ze deze in haar mond en begon ermee te spelen en ging gelijker tijd nu met drie vingers haar kut in. Annelies kreunde harder en Eva gebaarde dat ze stil moest zijn.

Eva stootte haar vingers in de kut van Annelies en zoog op haar clit tot Annelies schokkend op het gezicht van Eva klaarkwam. Hierna stopte Eva en Annelies vroeg: ben je lesbisch? Nee was het antwoord maar ik vind seks met een vrouw net zo lekker als met een man. Annelies zei: heb je zin om met ons mee te gaan naar ons hotel? Dan gaan we Eric de nacht van zijn leven geven en kan hij al onze gaatjes vullen. Eva keek haar aan en zei: lukt hem dat dan? Annelies zei: dat en meer. Zijn record staat op 17 keer klaarkomen op een dag. Dat moet ik meemaken zei Eva. Annelies pakte haar tas en gaf de toegangskaart voor de suite aan Eva en zei: ga jij maar als eerste, dan vermoeden ze binnen niets. Eva zei: eerst moet ik even de foto van je clit laten zien. Dan geloven ze pas dat Eric de waarheid vertelt. Ze liepen samen de pub terug in en Eva liet de foto zien. Iedereen keek totaal verbaasd. Na vijf minuten zei Eva: shit ik denk dat ik ongesteld ben en ik heb niets bij. Ik ga naar huis om te voorkomen dat ik straks een rood kruis heb.

Ze verliet de pub en ging naar het hotel. 20 minuten later zei Annelies: kom Chantal en Eric, dan gaan we een prive sexfeestje houden. Johan vroeg: hij met jullie twee samen? Chantal zei: ja, hij is een echt beest in bed en Annelies vindt het niet erg om te delen met haar beste vriendin. Ze liepen met drieen de pub uit naar het hotel. Uit de pub gaf Liesje mij een fles met energiedrank. Ze zei: opdrinken want je zult je energie nodig hebben vanavond. We liepen op ons gemak de 700 meter terug naar het hotel en daar aangekomen gingen we naar de bovenste verdieping. Ik vroeg Annelies om de keykaart maar ze zei dat we die niet nodig hadden. We liepen naar de suite en Annelies klopte op de deur. Deze werd opengedaan en toen ik als eerste binnenliep zag ik Eva achter de deur staan. Ik zei: wat doe jij hier en ze antwoordde: ik ben uitgenodigd door Annelies. Ik heb op weg hiernaartoe 4 flessen wijn gehaald dus we hoeven niet zonder te zitten.

Toen iedereen binnen was schonk Eva voor ieder van ons een glas wijn in en zei: op een succesvolle avond. Annelies stond op en ging achter Eva staan en zei: ik wil jou uitkleden, daarna mag jij Chantal uitkleden en zij mag mij uitkleden. Daarna doen we samen Eric. Annelies trok de trui van Eva uit en maakte haar broek los. Daar stond Eva in enkel haar ondergoed. Annelies maakte haar bh los en een paar flinke tieten kwamen tevoorschijn zeker 38 c en misschien wel d maat ik keek Chantal aan en die zei: ik weet wat jij denkt. Je wil haar straks ook tiet neuken. Eva keek vreemd naar Chantal en die zei: hij wil jou straks tussen jouw tieten neuken en je onder spuiten. Annelies trok haar slipje naar beneden en er kwam een mooi gesloten kutje tevoorschijn. Ik zei: wat ben je mooi Eva en ze antwoordde: waarom heb je mij niet eerder zien staan. Ik heb vaak genoeg achter je gestaan en mijn tieten in je rug gedrukt, mijn kut tegen je kont gedrukt maar je deed nooit iets. Ik dacht dat je misschien wel een homo was.

Annelies schoot in haar lach. Hij een homo? Je moest eens weten. Eva zei: toen jij mij de koude schouder gegeven hebt heb ik mijn geluk geprobeerd bij Bart. Dat was een fiasco eerste klas. Vijf minuten pompen en toen hij zijn condoom had volgespoten was het over met de pret. Vanaf die tijd ben ik me meer op vrouwen gaan richten. Ik zei: dat verandert na vanavond. Ze zei: dat moet ik nog zien. Eva liep naar Chantal en begon haar uit te kleden. Het was makkelijk bij haar. Een t-shirt en haar rokje, meer was er niet. Chantal kleedde Annelies uit en vrij snel waren er drie naakte vrouwen in de suite. Met drieen stapten ze op mij af en begonnen mijn kleding uit te trekken. Mijn boxer ging als laatste en werd door Evan naar beneden getrokken. Ze keek met grote ogen naar mijn pik en zei zacht: mijn god wat een hengsenpik. Annelies zei: voor we echt beginnen gaat iedereen naar de badkamer. Ik heb mijn reistas bij en iedereen gaat zich spoelen.

We liepen met vieren de badkamer in en Annelies sloot de slang met spoeler aan op de kraan. Ik ging op de wc zitten en spoelde mezelf 2 keer. Annelies en Chantal deden hetzelfde en toen vroeg Eva waarom we dit deden. Ik zei omdat we poep vies vinden om op onze tong te krijgen. Doe nu maar gewoon, Annelies zal je wel helpen. Annelies hielp haar en bij de vierde keer kwam er alleen nog maar helder water uit haar. Zo zei Annelies, dan wordt het nu partytime. Ze pakte Eva bij de hand en legde haar neer op het bed. Ze vroeg hoe lenig Eva was en die zei: best wel lenig. Ik heb jarenlang gymnastiek gedaan. Annelies zei dan doe maar eens een achterover rol. Eva deed dit en halfweg hield Annelies haar tegen. Ze spreidde de benen en keek tegen het gesloten kutje van Eva aan.

Annelies ging met haar mond naar het kutje en spreidde het met twee vingers. Ze liet haar tong langs de schaamlippen gaan en zei: je smaakt lekker ze deed haar hoofd iets omhoog en begon met haar tong vanaf haar anus tot aan haar clit te likken. Eva kreunde: OEHHH WAT IS DAT LEKKER. Annelies concentreerde zich eerst op haar anus en ging met haar tong naar binnen. Eve kneep met haar anus en Annelies kneep in haar kut en zei: niet doen, gewoon ontspannen. Chantal was naast het bed komen staan en had de telefoon van Eva in haar hand. Ze zei: wat is je pin? 17205 was het antwoord, wat ga je doen? Ik ga je filmen als je dadelijk klaarkomt. Chantal was intussen de fotos op de telefoon van Eva aan het bekijken. Ze vroeg: wie is dit meisje? Ik zag haar vanavond in de pub. Eva antwoordde en zei: dat is Els. Wij delen lief en leed met elkaar. Chantal zei: meer liefde en leed aan de fotos te zien. Ja we spelen ook wel eens samen zei Eva.

Chantal nam een aantal fotos van Eva en Annelies en wachtte tot het moment dat Eva zou klaarkomen. Dat liet niet lang op zich wachten. Annelies had haar lipjes gespreid en wreef met haar duim over de clit en met haar andere hand speelde ze met de anus van Eva. Eva begon harder en harder te kreunen en Annelies ging met haar mond naar de clit van eva en begon erop te zuigen. Chantal begon te filmen en Annelies stak haar wijsvinger diep in de anus van Eva. Ze gilde haar orgasme uit. WHOAAAA JAAAAHHHH IK KOM IK KOM . Annelies liet haar tot rust komen en liet haar normaal op haar rug liggen. Eva vroeg: mag ik je kussen? Annelies keek mij aan en ik zei: vanavond mag iedereen alles bij anderen doen. Chantal was inmiddels aan het texten op de telefoon van Eva. Ze zei: ga even naar het toilet, dan stuur ik je een filmpje. In de pub ging Els naar het toilet en ze kreeg binnen een minuut het filmpje van Eva die schreeuwend klaar kwam. Ze texte terug: What the Fuck. Chantal texte haar terug en zei: meedoen? Kom dan naar het Pullman hotel en vraag naar de kamer van Annelies van Herck. Zeg dat je een afspraak hebt. Zij zullen je wel vertellen waar je naar toe moet gaan.

Toen Annelies en Eva uitgezoend waren ging Chantal op het bed liggen. Ze legde twee kussens onder haar kont en zei: nu is het jou beurt geile hengst. Ik wil dat je me zwanger neukt. Eva keek Annelies aan en die zei: als ze een kind wil hebben, van mij mag ze. Maar zonder support van Eric. Eric ging op zijn knieen tussen haar benen zitten en zette zijn pik tussen haar schaamlippen. Hij drukte zijn pik langzaam in haar tot hij voelde dat hij tegen haar baarmoederhals zat. Chantal zei: ik wil dat je me in mijn baarmoeder spuit. Ik wil die zaadjes van jou om mijn eitje te bevruchten. Ik begon haar rustig te neuken en bij elke slag drukte ik hard tegen haar baarmoederhals. Mijn pik schuurde langs haar clit en Chantal begon hard te kreunen. Na een paar minuten verkrampte haar kut en wist ik dat ze klaargekomen was. Toen ze zich ontspande duwde ik door en kwam met mijn eikel in haar baarmoeder. Ik begon haar harder te neuken tot het moment dat ik ook klaarkwam en mijn pik vol in haar drukte.

Straal na straal spoot ik in haar en het was wederom te veel voor haar baarmoeder en het zaad liep langs mijn pik naar buiten. Eva die nog op het bed zat ging met haar vingers door het zaad en keek ernaar en rook eraan en likte toen haar vingers schoon. Ze zei: het smaakt een beetje naar licht gezouten amandelen. Ik trok mijn pik uit Chantal en die rukte de kussens van onder haar en schoof naar de rand van het bed. Ze liet haar benen over de rand vallen en zei: Eva, lik mijn kut uit. Eva klom van het bed en ging op handen en knieen tussen de benen van Chantal zitten en begon te likken. Er werd zacht op de deur geklopt en Annelies ging naar de deur. Ze opende die op een kier en daar stond Els. Ze zei: ik wil meedoen. Annelies liet haar binnen en zei: eerst je kleren uit en mee naar de douche. Daar werd Els ook gespoeld en toen dat gebeurd was stonden ze in het woondeel van de suite toe te kijken hoe Eva Chantal likte.

Ik was inmiddels achter Eva gaan zitten en had mijn pik tegen haar schaamlippen gezet en deze zacht in haar gedrukt. Eva kreunde onder het slurpen. Chantal had inmiddels haar benen over de schouders van Eva gelegd en liet deze nu zakken zodat haar knieen om de oksels van Eva zaten en ze nergens naar toe kon. Chantal gaf een seintje aan Annelies. Die zei dat Els stil moest blijven kijken terwijl ik Eva anaal ging ontmaagden. Annelies pakte de telefoon en ging op het bed naast Chantal zitten zodat ze het gezicht van Eva goed kon filmen. Ik trok mijn pik uit de kut van Eva en zette die tegen haar anus en drukte er zacht tegen. Eva keek achterom en zei: nee niet daar. Ik drukte nogmaals iets harder en haar anus opende zich. Ik liet even gaan om opnieuw in haar te drukken en drukte ditmaal door tot mijn eikel haar kringspier voorbij was.

Eva keek met tranen in haar ogen achterom naar mij en ze zei: dat doet zeer. Ik zei: het ergste is achter de rug en met hele kleine stootjes ging ik in haar. Eva ging terug naar het likwerk en mijn stootjes werden steeds groter en mijn pik ging steeds dieper in haar tot ik uiteindelijk met mijn schaambeen tegen haar kont beukte. Ze begon nu zelf ook te kreunen en ik pakte haar met een hand bij haar heupen en met de andere hand begon ik haar tepels te bespelen. Ik neukte haar voor dik 15 minuten tot ik mijn zaad diep in haar darmen spoot. Ze riep: ik voel je klaarkomen. Spuit mijn darmen vol. Ik deed dat en op dat moment kwam Els ook op het bed zitten. Ze zei: en mijn vinger was te veel? Schaam je! Ik trok mijn pik uit haar en haar anus bleef open staan. Ik zei tegen els: hier is je kans. Niet alleen voor je vinger, ik denk dat heel je hand hier wel in past.

Els sprong van het bed en ging achter Eva zitten en na wat draaiwerk had ze heel haar hand in de kont van Eva. Ze zei: nu hebben we weer wat nieuws om te proberen. Ik liep naar Els en gaf haar een tongzoen en hield mijn pik naast haar gezicht en Annelies maakte hier ook een foto van. Els was een meid van 21 jaar met nog kleinere tietjes dan Annelies met daarop een paar kleine tepeltjes. Haar kut was in tegenstelling tot die van Eva helemaal kaal. Els pakte mijn pik en stak die in haar mond. Ze trok haar andere hand uit de kont van Eva en pakte daarmee mijn zak vast. Ik probeerde mijn pik dieper in haar mond te duwen maar ze hield mij af. Ze had enkel mijn eikel in haar mond en speelde daarmee met haat tong. Ze wist haar tong een stukje in mijn pisbuis te duwen en draaide haar tong erin terwijl ze op mijn eikel zoog. Met haar andere hand maakte ze trekbewegingen. Het was een vreemde gewaarwording, maar wel ontzettend lekker.

Met haar tanden ging ze over mijn toompje. Ze bleef dit doen voor ongeveer 15 minuten en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik zei tegen Els: begin maar te slikken en ze begon slikbewegingen te maken. Na nog 10 seconden kwam de eerste straal zaad uit mijn pik geschoten. Deze werd gevolgd door nog 8 stralen en bij de zesde hield Els op met slikken en hield ze alles in haar mond. Er liep wat zaad uit haar mondhoeken. Toen ik uitgespoten was liet ze mijn pik uit haar mond en ging ze daarmee naar Chantal. Ze gebaarde dat Chantal haar mond moest openen en toen die dat deed liet ze van een kleine dertig centimeter boven haar hoofd wat zaad uit haar mond lopen in de mond van Chantal, die het gretig door slikte. Dat was zo’n geilgezicht dat Annelies naar haar toe liep en haar mond vol op die van Els zette en de rest van het zaad uit haar mond zoog. Chantal spreidde haar benen zodat Eva nu vrij was maar die wilde blijkbaar nog niet vrij zijn en zoog zich vast op de kut van Chantal en bleef zuigen tot er geen druppel zaad meer uit haar kut kwam.

Ik zei: dat was de eerste ronde en Annelies kwam naar mij toe en gaf me een stomp op mijn arm en zei: ben je mij vergeten? Ik keek haar lachend aan en zei: jou vergeten? Hoe kom je daar nu bij. Ik ga jouw kontje nu eens lekker verwennen terwijl iedereen toekijkt. Ga maar op handen en knieen zitten. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn pik in een keer diep in haar. Ze gaf een luide kreun en zei daarna: waarom heb je mijn kontje niet eerst nat gemaakt? Ik gaf geen antwoord maar begon diep in haar te stoten terwijl ik met mijn handen haar tepels bespeelde. Ze kreunde harder en zei zacht terwijl iedereen om ons heen zat: je mag er zacht in knijpen. Ik deed dat niet en ging rechtop op mijn knieen zitten. Ik zei tegen Chantal: ga jij maar met haar tongen dan kunnen Els en Eva met haar tietjes spelen. Chantal zei: laat die meiden maar beginnen. Ik wil dit eerst filmen.

Chantal ging met de telefoon van Eva en filmde het hele gebeuren van alle kanten inclusief het beestachtige geluid wat er uit de mond van Annelies kwam. Get was geen kreunen meer maar meer iets wat op een leeuw leek. Brullen. Chantal ging naar Annelies en begon met haar te tongen en een kleine drie minuten later voelde ik dat Annelies heftig klaarkwam. Haar hele onderlichaam schudde. Ik bleef in haar pompen tot ik tien minuten later haar darmen ook gevuld had en trok mijn pik uit haar. Deze werd vervangen door de hand van Eva die er diep in ging. Ze zat tot bijna aan haar elleboog in de kont van Annelies en maakte een vuist en begon in haar te stoten terwijl ze zacht in de clit van Annelies kneep. WHOOOAAAA ging het JAAAHHHH OOOOOOHHH IK KOM IK KOM. Ze kneep zich vast op de arm van Eva die even niets meer kon doen.

Toen Annelies na meer dan een minuut klaarkomen tot rust kwam trok Eva haar hand uit haar. Ze zei: dit is het geilste wat ik ooit gedaan heb. Annelies draaide zich naar Eva en gaf haar een tongzoen. Ik stelde voor om eerst een glas wijn te drinken voor we verder zouden gaan. Nadat we dat gedaan hadden en een pauze van een half uur achter de rug hadden zei ik tegen Eva: nu wil ik tussen je tieten klaarkomen. Ga maar op je rug liggen. Ze deed dit en ik ging over haar heen zitten en legde mijn pik tussen haar tieten en drukte deze samen om daarna ertussen te stoten. Els zag dit en ging boven het gezicht van Eva zitten en zei: likken schatje, dat is jouw specialiteit. Eva begon haar te likken en Els begon te kreunen. Ze bleef naar mijn pik kijken die elke keer zijn eikel liet zien tussen de tieten van Eva.

Eva verplaatste haar tong en begon de anus van Els te likken en toen ze haar tong in de anus boorde kwam Els heftig klaar. Met twee handen trok ze haar schaamlippen uit elkaar en begon ze te pissen. Ze richtte de straal op mijn eikel en spoot een lange straal pis over mijn eikel. Chantal had alles op film. De sensatie van de pis op mijn eikel deed mij ook klaarkomen en ik pakte mijn pik vast en spoot mijn zaad over Els haar buik, tieten en gezicht. Het zaad liep van haar tepeltjes naar beneden over haar buik en verzamelde zich boven de mond van Eva. Het kon nergens anders naar toe want Els had het hoofd van Eva vastgekneld tussen haar benen. Eva kon slechts haar mond openen en slikken wat ze dan ook gretig deed. Els zei: dat gebeurt enkel als ik heel heftig klaarkom. Ik hoop dat je het niet erg vond. Ik keek haar aan en zei: zou je het erg vinden als ik dat bij jou zou doen?

Ze keek me geil aan en zei: kom maar, geef me je pis. Het liefst in mijn mond. Ik stond op en ging voor Els staan en die hield haar mond open. Ik begon rustig te pissen en het begin liep over Eva maar toen de straal goed begon ging alles in de mond van Els die gretig alles opdronk en daarna mijn pik schoonlikte. Ze zei: Eva houdt hier niet zo van maar ik ving het lekker. Ze klom van Eva af en kwam naar mij toe en gaf me een tongzoen en zei: je mag dit straks ook in mijn kut doen als je wil. Eva zei: Els wat ben je een geile sloerie. Ze antwoordde: ja maar wel jouw geile sloerie sletje van me. Iedereen schoot in hun lach. Ik zei: nu wordt het tijd voor jullie om te leren hoe een oudere vrouw kan pijpen. Ik keek Chantal aan en ze kwam naar me toe. Ik ging op het bed liggen en ze kroop standje 69 over me heen. Ik zei: let goed op want deze jongen, en ik wees naar mijn pik, gaat helemaal in haar mond verdwijnen.

Onmogelijk riepen Els en Eva. Ik begon Chantal te beffen en Chantal begon mijn pik langzaam in haar mond te werken. Ik zei: ze laat mij klaarkomen door te slikken en ging verder met beffen. Chantal nam mijn pik dieper en dieper. Ze hoestte een paar keer toen ik achter haar huig zat en begon toen door haar neus te ademen en ging nog dieper over mijn pik er was nog 6 centimeter over en de hals van Chantal zwol op. Ik drukte mijn pik nu door tot ik aan mijn schaambeen tegen haar mond zat. Chantal begon nu te slikken en je kon de beweging in haar hals zien. Ik voelde dat dit niet lang ging duren en zoog de clit van Chantal diep in mijn mond. Chantal reageerde heftig en begon sneller en sneller te slikken. Mijn eikel zwol op en Els en Eva zagen dat. Eva keek Annelies aan en die zei: hij gaat elk moment haar slokdarm vullen en dat gebeurde ook.

Op het moment dat ik klaarkwam had Chantal ook haar orgasme en kwam heftig tegen mijn gezicht klaar. Ze spoot haar sappen over mijn gezicht. Jezus, wat heftig zei Eva. Ik trok mijn pik langzaam uit de keel van Chantal en lange draden zaad kwamen mee naar buiten. Ik draaide me om en begon haar te tongen. Na een kleine minuut zei ik: dat was het beste van de dag. Annelies zei: misschien denk je dat, maar mijn kutje is het laatste van de dag en ik ga je verwennen zoals je nog nooit verwend bent. Ik zei tegen Eva: nu is jouw kutje aan de beurt. Eva sprong op het bed en ging liggen. Ik zei: nee dit keer ga jij bovenop. Ik ging naast haar liggen en zei: ga je gang. Eva klom op me en liet zich langzaam op me zakken tot mijn pik niet dieper ging. Ze begon me langzaam te berijden, steeds heftig kreunend.

Met mijn ene hand op een van haar tieten en met twee vingers van de andere hand haar clit masserend bleef ze op me gaan tot ze kreunend klaarkwam en van me afstapte. Ze zei: ik wil dat je me op zijn hondjes neukt. Ze nam de positie aan en ik ging achter haar zitten en ramde mijn pik in een keer zo diep mogelijk in haar. OEEFF klonk het. Ik begon haar te neuken en bij elke stoot in haar sloegen mijn ballen tegen haar clit. Voor ik na 20 minuten klaarkwam was ze drie orgasmes verder. Ik spoot een volle lading zaad in haar en het liep langs mijn pik naar buiten. Ik trok mijn pik uit haar en ze rolde over op haar rug. Els dook tussen haar benen en begon haar kut leeg te likken. Ik nam mijn kans waar en neukte Els in haar kont terwijl ze Eva likte. Ik trok zacht aan haar kleine speentjes en Els kreunde luid.

Toen ik uiteindelijk in haar darmen spoot zei ze: ik voel je klaarkomen en toen mijn pik uit haar kont was bleef haar lekkende anus ver open staan. Ik vroeg aan Chantal of zij de volgende was en ze zei zacht: nee, ik wil morgen nog een keer in mijn kut geneukt worden. Voor nu heb ik genoeg gehad. Ik zei: dan lassen we nu weer een pauze in. Ik zei tegen Chantal dat als ze wilde, ze samen met Eva in de tweede kamer mocht gaan liggen en doen wat ze wilden. Maar in ieder geval wil ik dat jullie niet naar het toilet gaan. Spaar je pis op tot morgen vroeg. Chantal en Eva gingen naar de andere slaapkamer. Ik zei tegen Els: ga maar vast klaarliggen want ik ga jou kut helemaal beurs neuken. Els ging liggen en ik zei trek je voeten maar tegen je dijen. Annelies was bij ons komen zitten en ik zei tegen haar dat ze zich moest laten klaar likken door Els. Annelies ging boven het gezicht van Els zitten en liet zich langzaam zakken. Ik zei: je mag met haar tepels spelen terwijl ik haar ga neuken.

Ik tilde de benen van Els omhoog en spreidde ze zo ver mogelijk en ging er met mijn armen ophangen. Haar kut was nu maximaal geopend en ik zette mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte deze langzaam naar binnen. Ik zei tegen Els: ik ga jou tot in je baarmoeder neuken en die daarna helemaal vullen met mijn zaad. Els kreunde tijdens het li9kken en ik begon mijn pik steeds dieper in haar te stoten terwijl Annelies zacht aan haar tepels trok. Na een kleine 10 minuten voelde ik hoe Els met haar kut begon te knijpen en wist ik dat ze klaarkwam.

Ik begon nu harder in haar te stoten en zag mijn pik steeds dieper in haar gaan. Ik voelde haar baarmoeder kanaal openen en begon haar nu steeds harder en sneller te neuken. Ik zag Annelies met haar ogen rollen en hijgend kreunen: ik kom, ik kom. Ze liet een enorme hoeveelheid kutvocht in de mond van Els lopen. Het duurde nog bijna een kwartier voor ik zover was dat ik haar baarmoeder vol spoot. Straal na straal joeg ik in haar tot het zaad langs mijn pik naar buiten gestroomd kwam. Ik voelde Els weer klaarkomen en besloot mijn pik nog even in haar te houden. Toen ze tot rust kwam trok ik mijn pik heel langzaam uit haar en voelde ik haar baarmoeder sluiten. Ik zei: Els, je baarmoeder is gevuld en ze zei: ik voel het.

Ze duwde Annelies van haar af en zei: misschien moet ik nu vast zwangerschapsverlof aanvragen. Ik zei: ben je niet aan de pil? Ze zei nee, nooit gehad, altijd met condoom geneukt. Ik zei: waarom vandaag niet dan? Ze zei: ik dacht niet dat je zoveel in je had. Ik dacht dat ik enkel door Eva gedaan zou worden. Tegen Annelies zei ik: zullen we een paar uur gaan slapen? Ze zei: alleen met je pik in mijn kut en Els voor mij zodat ik met haar kan spelen. Ik ging op mijn zij liggen en Annelies ging voor mij liggen en ik stak mijn pik in haar. Els ging voor Annelies liggen en werd door haar omarmd. Zo vielen we in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4177 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie