BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 57

We werden om 9 uur wakker en gingen eerst ontbijten. Daarna terug naar onze kamer om even te gaan douchen en om onze spullen te pakken. Terwijl we onder de douche stonden sprong Lila mij om mijn nek en liet ze zich even over mijn pik zakken. Ze zei zacht in mijn oor: wat ben je toch een lekkere vent. Ik keek haar aan en vroeg: wat brengt dat aan? Ze zei: gewoon, het feit dat je zoooo goed voor mij gezorgd hebt en nog steeds doet. Welke man in zijn gezonde verstand zou gedaan hebben wat jij voor mij gedaan hebt. Ik zei: dat is omdat jij zo speciaal voor mij bent. Jij was erbij toen zowel JJ als ik elkaar ontmaagd hebben, jij hebt ons in alles ondersteund. Dan is het voor mij niets meer dan normaal dat als jij in crisis bent, ik voor jou klaar sta. 150 procent, en dat was precies hoeveel jij nodig had. En dat jij op deze trip jou ware gevonden hebt is alleen maar een extra bonus.

Ze fluisterde: maar je gaat ons toch niet verlaten als wij twee deuren verder gaan wonen? Ik zei: zolang jij voor onze lunch blijft zorgen, ook als je straks voor jezelf begint, blijf jij mijn favoriete tieten vrouwtje. Ze drukte zich strak tegen mij aan en ik zei: zo kan ik je tietjes niet voelen. Ze zei: dat hoeft nu ook niet. Ik hou gewoon zoveel van jou, dat jij zelfs als ik straks voor mezelf begin, jij ook in mijn restaurant aan mijn tieten mag zitten. Ik zei: daar hou ik je aan. Ze kuste me uitgebreid en ging daarna van me af. Ik zei: we hebben nog een half uur voor we moeten uitchecken. Ze keek me lachend aan en zei: jij denkt toch niet dat ik met een lekkende kut in de trein wil zitten? Dacht het niet!!! Als je wil trek ik je even af en mag je je zaad op het bed achterlaten. Ik zei: nee, laat dan maar.

We namen de trein naar Pisa en checkten daar in, in het NH hotel op de Piazza Della Stazione waar we eerst onze backpacks wegzette en daarna even gingen douchen. Dat even duurde bijna 45 minuten. Lila zei: sinds ik weet dat ik zwanger ben voel ik me zo geil. Kan jij me niet even lekker op je pik laten zitten. We neukten met haar rug tegen de wand van de douchecel en ze kwam drie keer klaar voor ik haar kut volspoot. Hierna wasten we elkaar en deed Lila een maandverband in haar slipje voor ze zich aankleedde. Ze zei: we gaan hopelijk vanmiddag niet al te ver weg, want anders moet ik meer maandverband meenemen. Je hebt mijn kut goed gevuld. Ik zei: nee, ik wil even naar het Baptisterium en de kathedraal om daar wat fotos te maken. Dan kan je gelijk de scheve toren van buitenaf zien. Daarna gaan we eten en dan terug naar het hotel. We gingen te voet naar de kathedraal en schoten daar een hele serie fotos, vandaar bekeken we de scheve toren en Lila zei: het is een wonder dat hij zo kan blijven staan.

Ik zei: ik heb gelezen dat ze de toren een aantal jaren geleden aan een kant verankerd hebben om te voorkomen dat hij verder verzakt. We namen wat mooie fotos daar en keken tegelijk hoe laat deze open zou gaan voor publiek de volgende morgen. Vandaar liepen we door naar het baptisterium. Het is een gebouw met een hele vreemde akoestiek. Ik zei tegen Lila: ga jij eens aan de andere kant van het gebouw staan. Lila deed dat en ik zei zacht: wil je vanavond weer met me neuken. Al vrij snel kreeg ik als antwoord: jazeker. Ze was verbaasd over hoe het geluid weerkaatst werd langs de wanden. Toen ik naar haar toeliep kwam ik langs een paar mensen en de vrouw in dat groepje zei: veel plezier dan vanavond. Ik kreeg een kop als een kreeft want ik had niet verwacht Nederlanders tegen te komen. Ik antwoordde: dank je en ik zal volgend keer iets anders vragen.

De vrouw keek naar mij en zei: wij vonden het wel grappig en gaf me een knipoog. Ik vroeg ze: hoelang ze in Pisa zouden verblijven en ze zei: wij gaan hier in de regio met een bus rond. We willen nog naar Sienna en Lucca en vandaar gaat de trip terug naar Nederland. Vanavond verblijven we nog in het NH hotel en morgen tegen lunch vertrekken we. Ik zei: dat is ook toevallig, daar verblijven wij ook. De vrouw keek mij aan en zei: als jullie vanavond met elkaar gaan neuken, mag ik dan, in mijn eentje komen kijken? Ik zei: loop even mee naar mijn vriendin. Ze liep mee en ik zei tegen Lila: deze vrouw wil vanavond komen kijken terwijl wij seks met elkaar hebben, wat denk jij daarvan: Lila keek de vrouw aan. Ze was ongeveer een jaar of veertig, mager gebouwd met kleine tietjes maar wel een flinke kont. Lila stelde zich voor en de vrouw zei: mijn naam is Angela. Lila zei: als je wil mag jij, maar dan ook alleen jij komen kijken onder de volgende voorwaarden: als eerste: wij zijn beide naakt, jij ook. Ten tweede: als je bij ons bent, dan verwacht ik dat je actief meedoet.

Ik zag de ogen van Angela groter worden en ze vroeg: mag ik dat echt? Lila zei: niet mogen, dit is een verplichting. En als laatste: als je meedoet, dan zowel met hem als met mij. Maak je niet druk, ik ben niet lesbisch maar vind vrouwen heerlijk om mee te spelen. Ze vroeg: hoe laat en welke kamer? Ik zei acht uur vanavond en kamer 307. En als je wil mag je een fles wijn meebrengen, niet voor mij maar voor jullie, ik mag niet drinken omdat ik zwanger ben. De vrouw keek ons aan en zei: om acht uur ben ik bij jullie. We namen afscheid en verlieten het gebouw en liepen naar de Borgo Stretto, de winkelstraat van Pisa met veel oude gebouwen en vonden daar een pizzeria waar we ons volaten aan pizza. Hierna nog een lekker ijsje en daarna gingen we terug naar het hotel. Het was pas vijf uur en ik uploadde mijn fotos en stuurde die naar JJ met de vraag: waar zijn we nu?

Twee minuten later kwam er een chatverzoek van JJ en Lila begon met JJ te praten. JJ zei: die vent van mij laat jou wel de mooiste plekken van Europa zien, daar baal ik best van. Lila zei: ik ook, want ik had dit graag met jullie erbij gedaan, nu zijn we afhankelijk van anderen om seks te hebben. Ik ben op dit moment erg geil omdat ik weer zwanger ben, maar dat kan zomaar veranderen, dan heeft Gerrit niemand. Gelukkig komt er vanavond een vrouw van ongeveer 40 jaar en Lila vertelde hoe dat tot stand gekomen was. JJ zei: je weet nooit waar je Nederlandssprekende tegen komt. Weet ze wat haar te wachten staat? Lila zei: ik heb haar de regels uitgelegd. En daarmee is ze akkoord gegaan. Ik denk dat we nog een nacht bijboeken want er is hier zoveel te zien. Morgen gaan we de toren beklimmen, ik ga in mijn trainingspak, dan weet je dat er naakt of seminaakt fotos gemaakt gaan worden. De vrouwen spraken met elkaar tot rond half acht waarna ik zei: tijd om te gaan, ons bezoek komt zo. We verbraken de connectie maar lieten mijn laptop op de tafel staan. Om tien voor acht werd er op de deur geklopt. Het was Angela.

We lieten haar binnen en ze wist niet goed hoe alles zou gaan. Ik liep op haar af en gaf haar een zoen op haar lippen en toen ik mijn tong tussen die van haar deed opende ze haar mond en begon ze terug te kussen. Na een kleine minuut zei Lila: hey, en ik dan? Angela liep naar haar toe en kuste Lila op eenzelfde manier als ze bij mij gedaan had. Ze had de fles wijn nog in haar hand en toen de zoen verbroken was vroeg ze: waar wil je deze hebben? Ik zei: zet hem maar op de tafel bij de laptop. Ze zag dat de laptop nog open stond en dat de foto van Pisa nog op het scherm stond. Ze zei: heb je veel fotos? Ik zei: van Pisa maar een keine 50, maar duizenden van andere plaatsen waar we geweest zijn. Angela vroeg: wat ons op onze reis gebracht had en Lila vertelde het en zei toen ze haar verhaal had gedaan: en ik weet niet wat er verder op het programma staat, dat vertelt hij niet. Angela keek mij aan en daarna naar Lila en zei: je weet natuurlijk dat je hier een hele speciale vent aan hebt? Lila zei: dat weet ik, samen met zijn andere twee vriendinnen. Angela keek op en zei: drie vriendinnen? Ik zei: en het worden er ongetwijfeld vier. Ze vroeg of ze fotos mocht zien van mijn andere vriendinnen en ik liet ze zien, ook de fotos waarop ze zwanger stonden.

Ze zag de fotos uit Lissabon en vroeg wie dat was en Lila zei: dat is een heel verhaal, dat vertellen we je later nog wel eens. Lila was achter Angela gaan staan en liet haar handen over de bloes van Angela gaan en begon die los te knopen. Angela draaide zich om en begon hetzelfde bij Lila te doen. Ik pakte mijn camera en vroeg: mag ik fotos maken? Angela vroeg aarzelend: waarvoor? Ik zei: voor mijzelf en mijn vriendinnen. Ze zei: ok, maar voor niemand anders. Lila had de knoopjes van de bloes van Angela nu allemaal geopend en begon de bloes uit te trekken. Angela had een kanten bh aan die mooi aftekende tegen haar lichaam. Ik zei: wat mooi die bh. Ze zei: die heb ik speciaal voor jullie aangedaan. Lila zei: wat jammer dan dat ik die nu uit ga doen. Ze haakte de bh los en nam die van het lichaam van Angela. Angela had mooie tietjes, alleen waren ze niet op dezelfde hoogte. Ze zei: daarom aarzelde ik toen je vroeg over de fotos. Ik keek haar aan en zei: er is niets mis mee, ze zijn mooi, peervormig en je hebt mooie tepels. Ze keek me aan en zei: ik krijg normaal altijd commentaar, jij bent de eerste die zegt dat ze mooi zijn. Intussen had Angela het bh hemd van Lila ook uitgedaan en stonden beide vrouwen nu half naakt voor me. Angela begon de rok van Lila los te maken en trok die samen met haar slipje uit.

Ze zag het maandverband en vroeg of Lila ongesteld was. Lila zei: nee, ik ben zwanger maar Gerrit heeft vanmorgen nogal veel zaad in me gespoten en om niet met een druipende kut rond te lopen heb ik maandverband in mijn slipje gedaan. Ik was intussen volop bezig met mijn camera. Lila trok de rok van Angela uit en deed daarna een greep in haar slipje. Ze keek Angela aan en vroeg: kaal? Angela keek haar lachend aan en zei: net als jij! Lila zei tegen mij: je hoeft niet te flossen bij deze vrouw, ze is net als mij, helemaal kaal. Lila deed het slipje van Angela uit en uiteindelijk stonden nu beide vrouwen spiernaakt voor me. Ik nam een aantal fotos van hen beide en legde mijn camera toen aan de kant. Lila zei: nu is het aan ons om hem uit te kleden. Ik keek Lila aan en zei: maar eerst wil ik van jullie beide een lange tongzoen, en voor jullie dat doen gaan jullie nog even met elkaar staan zoenen. Ik pakte mijn camera en terwijl ik dit deed waren Lila en Angela inmiddels met elkaar aan het kussen.

Hun handen gingen over elkaars lichamen en raakten ook hun gevoeligste plaatsjes. Goed voor zeker 40 fotos. Ik legde mijn camera weer aan de kant en liep naar de vrouwen. Lila was degene die begon met mijn t-shirt uit te trekken terwijl Angela mijn broeksriem los maakte, de knoop en de rits opende en mijn broek uit trok. Ze begon over mijn boxer aan mijn pik te voelen en zei zacht: jij hebt niet achter in de rij gestaan toen ze deze uitdeelden. Ze kneep zacht in mijn pik en vroeg: mag ik je boxer uittrekken? Ik knikte ja en mijn boxer verdween bij de rest van de kleding. Angela ging op haar hurken voor mij zitten, nam mijn pik in haar hand en kuste mijn eikel. Ze fluisterde: dat wordt straks een hele strijd om deze jongen in mijn kutje te krijgen, maar dat is zeker de moeite waard. Ik keek naar Angela en zei: maar voor we daaraan beginnen wil ik eerst nog een aantal fotos van jullie samen. Ik zei: Angela, welke tiet van jou is het gevoeligst?

Ze zei: dat zijn ze allebei. In dat geval zei ik, ga maar tegen het hoofdbord van het bed zitten en laat Lila maar op jouw schoot liggen en aan jouw tiet zabbelen. Angela ging zitten en Lila ging op haar schoot liggen. Ik moest beide vrouwen verder naar de rand van het bed laten zitten zodat Lila met haar kut precies op de rand van het bed lag. Ik spreidde de benen van lila en ging ertussen zitten en begon haar vanaf haar knieen naar boven te kussen tot ik bij haar schaamstreek aankwam. Ik deed dit bij beide benen en Angela keek toe. Ze zag er mooi uit met haar brilletje en Lila aan haar tietje. Angela keek mij aan en zei: krijg ik straks een eendere behandeling? Ik zei: dat en meer. Maak je niet druk. Angela streelde de tieten van Lila zacht en Lila kon een zachte kreun niet onderdrukken.

OOOOOOOHHHHH WAT DOE JE DAT LEKKER. Ze nam het tepeltje direct weer in haar mond en ook Angela genoot. Ik begon nu de schaamstreek van Lila te bewerken met mijn tong en lippen. Ik likte haar lipjes en nam ze in mijn mond en zoog erop. Daarna ging ik met mijn tong diep haar kut in voor ik met mijn lippen haar clit gevangen hield en met mijn tong erover ging tot ze zwaar kreunend klaar kwam. Ik vroeg aan Lila: welk gaatje wil je dat ik mijn pik in steek. Ze wees met haar vingers naar haar kut en ik ging op mijn knieen zitten en zette mijn eikel tussen haar schaamlippen en drukte die zacht naar binnen. Terwijl ik haar neukte gingen de vingers van Angela op zoek naar haar clit en speelde ze ermee. Voor ik mijn orgasme aan voelde komen was Lila reeds aan haar derde orgasme. Ik vroeg aan Lila: in je of over je. Lila liet de tepel gaan en zei: laat Angela maar eens zien wat ze kan verwachten. Angela keek mij vragend aan en ik stootte nog een paar keer door tot ik klaar begon te komen.

Ik trok mijn pik uit de kut van Lila en begon over beide vrouwen heen te spuiten. Acht stralen dik zaad schoten uit mijn pik over de lichamen van beide vrouwen. Zelfs het brilletje van Angela zat onder het zaad. Ze wist niet wat haar overkwam. Ze zei stotterend: wawawas dat echt? Lila veegde haar brilletje schoon en zei: dat was echt en niet eenmalig. Dat krijg jij straks in jouw kutje gespoten, als je dat wil tenminste. Angela zei: dat wil ik absoluut in me krijgen. Ik vroeg: in welk van je drie gaatjes? Ze zei: als ik mag kiezen, dan in alle drie!! Ik zei: in dat geval moet je misschien maar de hele nacht hier blijven. Dan kan ik als ik klaar ben met je, mijn pik bij Lila in haar kontje laten slapen. Ze keek me aan en zei: dat is niet eerlijk, zij krijgt het elke dag en voor mij is het eenmalig. Je mag je pik ook in mijn kontje laten en me daar dan morgenvroeg vullen. Lila zei: dat vind ik ook ok. Angela begon het zaad van haar naar een plek te vegen en liet lila het weglikken en zij deed hetzelfde bij Lila.

Toen beide lichamen schoon waren vroeg ik aan Angela: is jouw nummer twee gaatje schoon? Ze keek me aan en vroeg hoe bedoel je schoon? Ik zei is het schoon genoeg om met mijn tong naar binnen te gaan. Ze keek me aan en zei: dat is het toch nooit. Ik zei: steek jouw vinger eens bij Lila in haar kontje en trek het er daarna een uit, dan ruik eraan en lik eraan. Zij is schoon van achteren. Angela keek haar vragend aan en Lila pakte haar hand en stak twee vingers bij haar in haar kont en trok ze er daarna uit. Ze zei: ruik maar. Angela rook eraan en zei: ik ruik niets. Lila bracht de vingers van Angela naar haar mond en zei: proef er aar aan. Angela opende haar mond aarzelend en likte aan haar vingers. Ze zei: ik proef niets. Lila zei: dat komt omdat ik me twee keer per dag spoel in dat gaatje. Het voelt veel schoner aan. Angela vroeg: kan je mij eens laten zien hoe dat werkt? Lila nam haar mee naar de badkamer en sloot de anaaldouche aan en zei: ga maar op het toilet zitten en steek deze zo diep mogelijk in je kont dan zet ik het water aan. Angela deed dit en zei: wat een vreemd gevoel.

Lila zei: laat jezelf vollopen tot je niet meer kan, dan trek je de douche uit je en laat je het vuile water in de wc lopen. Dit herhaal je tot er enkel nog schoon water uit je komt. Pas dan ben je echt klaar om ook anale spelletjes te doen. Angela ging ermee aan de gang onder het toeziend oog van Lila en toen er na vijf keer spoelen enkel nog schoon water uit haar kwam zei Lila: kom nu maar weer mee naar de slaapkamer en ga maar met je buik op het bed liggen en met je knieen op de grond. Dan ga ik jou masseren terwijl Gerrit jou gaat verwennen. Terwijl Lila de rug, nek en armen van Angela masseerde ging ik bij haar billen aan de gang. Ik spreidde haar benen zodat ik er met mijn hand tussen kon en begon zacht haarbillen te masseren. Terwijl ik dit deed met mijn ene hand ging ik met mijn andere tussen haar benen door en streelde ik haar buik. Ze maakte het geluid van een spinnende kat. Toen ik haar bilhelften gedaan had ging ik met mijn nagels door haar bilnaad. Ze veerde omhoog en kreunde hard. Ik ging op en neer door haar bilnaad, maar zo dat ik haar anus net niet raakte. Met mijn andere hand daalde ik af naar haar schaamstreek en begon ik zacht haar schaamlippen te strelen. Ze ging met haar hand naar die van mij om mijn hand te sturen en ik zei: weg die hand.

Eerst moet je leren genieten van wat ik met je doe. Ze nam haar hand weg en ik ging met mijn ene hand en mijn nagels nu zacht over haar anus. Haar kreunen werd heftiger en ze begon te smeken: laat me alsjeblieft klaarkomen. Ik zei: alles op zijn tijd. Ik ging verzitten en trok mijn beide handen weg van haar en begon nu met mijn tong door haar bilnaad te gaan en tegen haar anus te drukken. Ik zei: Angela, hou je beide bilhelften uit elkaar dan ga ik je extra laten genieten. Ze trok haar bilhelften uit elkaar en ik boorde mijn tong in haar anus. Het was te veel voor Angela en ze kwam heftig klaar. OOOOOHHHH MIJN GOD WAT DOE JE DAT LEKKER klonk het uit haar mond ik zette mijn lippen op haar anus en begon lucht in haar darmen te blazen. Ze zei: wat doe je nu en ik antwoordde: ik probeer iets nieuws.

Ik blies 10 volle longen lucht in haar anus en ging toen iets terug zitten. Ik zei: pers eens even en er kwam een lange scheet uit haar. Niet wat ik gehoopt had, maar nooit geschoten is misgeschoten. Ik stak mijn hand nu weer onder haar buik en begon haar kutje langzaam te verwennen. Ze begon weer heftig te kreunen en deze keer zette ik mijn pik tegen haar anus, na deze even door haar natte schaamlippen gehaald te hebben. Met twee vingers in haar kut en mijn duim op haar clit bracht ik haar naar haar orgasme toe en toen dat begon drukte ik mijn pik in een keer tot aan de wortel in haar. Ze gilde het uit, niet van de pijn maar blijkbaar van genot. Ze gilde: JAAAAAHHHHH NEUK MIJN KONT EN NEUK HEM HARD. Ik deed wat ze vroeg en bleef met haar kut spelen terwijl ik dit deed. Ze kwam nog twee keer klaar voor ik mijn zaad in haar spoot. Ze riep: ik voel je komen, oh god wat een apart gevoel. Toen ik uitgespoten was trok ik mijn pik uit haar en ging ik op het bed liggen.

Angela kroop naast me en Lila ging weer naast haar liggen. Het werd een half uur strelen en kussen. Na iets meer dan een half uur kroop Angela naar beneden en keek ze me aan. Ze zei: ik ga jou de pijpbeurt van je leven geven. Ze nam mijn pik in haar hand en bracht deze naar haar mond. Voor ze deze in haar mond nam zei ze: ik wil dat jij gewoon stil blijft liggen en mij ALLES laat doen. Ze nam mijn eikel in haar mond en speelde er even mee en ging daarna steeds verder met haar hoofd over mijn pik tot ik tot mijn verbazing zag dat mijn pik volledig in haar mond verdwenen was. Na een halve minuut rust begon Angela te slikken en mij met haar mond te melken.

Zo was ik nog nooit gepijpt. Heel rustig ging ze te werk maar de sensatie voor mij was enorm. Terwijl ze me pijpte speelde ze ook met mijn ballen en het duurde geen tien minuten voor ik haar slokdarm vulde met mijn zaad. Ze zoog me letterlijk leeg tot de laatste druppel en toen ze mijn pik uit haar mond liet komen vroeg ze: en hoe was dat? Ik zei: sensationeel, waar heb je dat geleerd? Ze zei vanaf mijn middelbare school bij elke relatie die ik heb gehad heb ik alleen maar pijpbeurten gegeven. Jij bent een van de eerste die mij naakt ziet en de eerste die geen commentaar op mijn lichaam heeft. Ik heb geprobeerd uit relaties te blijven omdat ik zo gekrenkt ben door de opmerkingen en heb vanaf die tijd alleen nog maar met kleding aan mijn seksuele fantasieën waargemaakt door pijpbeurten te geven. We gingen weer even liggen en ik schonk twee glazen wijn in die vrij snel leeg waren.

Terug op het bed was Lila nu bezig om Angela te bevredigen door haar kut te likken wat zeer gewaardeerd werd en tot een volgend orgasme leidde. Na een klein uur liggen praten, strelen en vrijen vroeg Angela: wanneer ga je mijn kutje vullen? Ik zei: zodra je nog drie orgasmes hebt gehad. Angela zei: vergeet die extra orgasmes en steek je pik in me. Ik wil je in me voelen en voelen spuiten. Ik deed wat ze vroeg en neukte haar hard en terwijl ik dat deed speelde ik met haar tieten. Angela kwam nog een keer klaar voor ik haar kut volspoot. Hierna zei ze: zo, en dan nu voor het slapen. Steek je pik maar in me. Ik deed als gevraagd en Lila ging met haar gezicht naar Angela liggen. Het duurde niet lang voor we alle drie sliepen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4704 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie