BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 6

Bij de praktijk aangekomen was het precies wat Leontien voorspeld had. Diana zat op Timmy te wachten. Voor ze echter de kans kreeg hem te ontmoeten zag ze Chi en vroeg ze aan Timmy wie dit was. Timmy zei: dit is onze huishoudslavin. Als jij blijft werken en ik ook bezig ben, moet iemand voor het huis zorgen. Haar naam is Chi. Hetty heeft mij verteld dat ik vanaf zondag bij jou kom wonen. Nou dan komt Chi mee. Diana zei: maar ik heb maar een groot bed. Chi pakte een pen en papier en schreef: ik neem niet veel plaats in. Diana zei: waarom schrijft ze dat en Leontien zei: omdat ze niet kan praten. Hetty heeft dit voor ons beslist zei Timmy en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen. Ze kan masseren als de beste, dus als jij ’s avonds thuiskomt, kan ze de stress helemaal weghalen bij je. Diana zei: nou in dat geval, kleed je maar uit, want je moet je kooi weer om.

Timmy deed zijn kleren uit en Diana deed hetzelfde. Ze zei tegen Leontien: ik geloof dat ik zijn pik kleiner kan neuken. Leontien zei: ga je gang. Diana zei tegen Timmy: ga maar op de onderzoekstafel liggen. Hij deed dat en Diana klom erbij en liet zich over hem heen zakken. Ze zei dit voelt zo goed terwijl ze hem neukte. Ze deed dit voor tien minuten voor ze haar eerste orgasme kreeg. Haar kutspieren verkrampten en Timmy voelde dat zijn pik nu vast in haar zat. Het duurde een minuut voor haar spieren zich ontspanden en ze verder ging met hem berijden. Ze kwam nogmaals klaar en wederom spanden haar spieren zich. Dit keer duurde het drie minuten voor ze weer ontspanden. Na nog tien minuten zei Diana: ik geef het op voor vandaag. Timmy zei: maar ik nog niet en begon hard in haar te stoten Diana begon zijn stoten te beantwoorden en na nog vijf minuten spoot Timmy zijn zaad diep in haar. Toen ze van hem afklom liep het zaad met lange draden uit haar kut.

Ze liep naar de koelkast en pakte een icepack en draaide het om zijn pik. Zijn pik schronk tot normale slappe toestand en Diana deed vlug zijn kooi om de pik. Ze gaf hem een lange tongzoen en zei: ik zie je vanavond wel. Ik heb de wijn al koud staan. Chi pakte weer het papier en pen en schreef: en ik zal de maaltijd verzorgen. Vanavond is het Vietnamees. Ik zal straks boodschappen doen. Diana zei tegen Leontien: dan zal ik met haar mee moeten om haar de winkels te lasten zien. Leontien zei: ok ik kan het vanmiddag zelf wel af. Ze zei: nu ga ik eerst Timmy naar huis brengen zodat hij op tijd op school is. Timmy werd naar huis gebracht waar hij hallo tegen Lotte zei en haar een tongzoen gaf, zijn tas pakte en met de fiets naar school ging. Op school aangekomen melde Timmy zich bij Hetty. Ze zei: je moeder is een geil loeder. Ik ben blij dat we elkaar hebben leren kennen en nu ze haar contract getekend heeft krijg jij een bonus van 500 euro.

De Nissan die ik je beloofd heb gaat vandaag weg voor een nieuwe apk en wordt daarna opnieuw ingeschreven bij de belasting en verzekering. Dat zou het einde van vandaag geregeld moeten zijn. Toen zei ze: tijd voor inspectie, laat je broek maar zakken. Timmy deed dat en Hetty inspecteerde de kooi en liet daarbij zijn ballen tussen haar vingers rollen. Ze kwam omhoog en ging voor Timmy staan, pakte zijn hoofd vast en begon hem uitgebreid te tongen. Ze zei daarna: bijna net zo lekker als je moeder. Zo trek nu je broek maar weer omhoog dan mag je naar je klassen. Je laatste uur is uitgevallen dus ik verwacht je hier om half twaalf. In de gang kwam hij moeder-overste tegen en die zei: straks krijg je je rondleiding in het klooster en gaan we jouw kamer even bekijken. De lessen waren saai en toen ze voorbij waren ging Timmy terug naar Hetty’s kamer.

Intussen, bij Leontien moest Chi in de onderzoeksstoel gaan zitten. Ze had zich inmiddels uitgekleed en zat na een kleine minuut in de stoel waar er diverse banden over haar heen gedaan werden. Leontien zei: als dit onderzoek goed verloopt dan zal ik je de pil voorschrijven zodat Timmy eventueel ook seks met je kan hebben. Jullie gaan immers met drieën samenwonen en een bed delen. In dat geval zei Diana en liep naar het hoofdeinde van de stoel. Ze nam het hoofd van Chi in haar handen en plaatste haar lippen op die van Chi en drong met haar tong de mond van Chi in. Ze stond zeker vijf minuten te tongen met Chi en speelde met de kleine tietjes van haar. Chi kon niets terug doen omdat haar benen en armen met leren banden vast zaten. Leontien was intussen tussen de benen van Chi gaan zitten en had een eendenbek in haar hand die ze voorzichtig in de kut van Chi stak. Ze opende de eendenbek en pakte eerst een lampje om binnen te kijken. Hierna ging ze met twee vingers bij Chi naar binnen en voelde ze rond in haar kut.

Na vijf minuten in haar steeds nattere kut gevoeld te hebben nam ze de eendenbek uit haar en ging ze verder met het vingeren. Ze gebruikte haar duim om over de clit van Chi te gaan. Chi begon steeds harder te ademen en na een paar minuten begonnen haar kutspieren zich samen te trekken om de vingers van Leontien. Leontien zei tegen Diana: ze komt klaar, ik voel het aan mijn vingers, ze worden bijna afgeknepen. En kijk zei ze: ze begint veel vocht te produceren. Ik wed dat ze bij de volgende keer dat ze klaarkomt zelfs kan spuiten. Diana zei tegen Leontien: laat mij haar dan maar eens likken, dan kan ze klaarkomen op mijn gezicht. Leontien zei: ok ruilen, dan kan ik haar tieten onderzoeken en verwennen. Diana ging tussen de benen van Chi zitten en begon haar te likken. Likken, dan haar tong bij haar in haar kut stoten, dan de clit in haar mond nemen en daarop zuigen. Dit ging zo afwisselend door tot Chi met haar onderlichaam begon te stoten. Leontien zei: ze begint klaar te komen. Zuig haar clit tussen je lippen en lik erover met je tong. Diana deed dit en voelde een straal geil uit de kut van Chi spuiten. Heel het gezicht van Diana zat vol met witte melkachtig vocht wat Chi over haar had gespoten.

Diana likte zoveel mogelijk op en veegde de rest met haar vingers naar haar mond en likte ook dat op. Ze zei: het smaakt kruidig maar wel lekker. Leontien vroeg aan Diana: wat denk je is ze goedgekeurd? Diana antwoordde en zei: ik denk dat ik en mijn nieuwe vriend veel plezier van haar gaan hebben. Leontien maakte de riemen los en zei: je mag je aankleden, en jij trouwens ook Diana. De rest van de dag heb je vrij, zodat je boodschappen kan doen. Ik hoop dat je goed kan koken zei ze tegen Chi, want ik kom vanavond eten bij jullie. Jullie mogen mijn auto gebruiken om jullie boodschappen te doen. En dan zie ik jullie vanavond wel. Hier zei Leontien hier heb je een recept voor de pil. Denk er echter aan dat deze pas echt werkzaam is na 7 dagen. En je zal merken dat je menstruatie op een andere dag gaat plaatsvinden dan je verwacht.

Terug in Hetty’s kamer zat Timmy samen met Hetty te wachten op moeder-overste. Toen die binnenkwam zei ze tegen Timmy: waarom ben je nog gekleed? Trek je kleren maar uit dan gaan we een rondleiding doen. Timmy trok zijn kleren uit en liep naakt met zijn peniskooi om met moeder-overste mee. Ze zei: ik zal je eerst je kamer laten zien. Het was een grote kamer met eigen toilet en douche. Ze zei: deze kamer was van de pater die hier regelmatig op bezoek kwam. Hij is echter oud en versleten. Timmy keek de kamer rond en zei: er moet wel een en ander veranderd worden. Moeder-overste vroeg wat wil je veranderd hebben. Timmy zei: er moet een kleine koelkast komen die gevuld is met energiedrank en cola zero. Verder moet dit bed weg en moet daarvoor in de plaats een groot dubbel bed komen en moet zowel de matras als de vier bijbehorende kussens bedekt zijn met synthetisch rubber. Dat is makkelijk schoon te houden. En zei Timmy, voor ik hier aan het werk ga wil ik van jou de belofte hebben dat zuster Agnes hier blijft, ook als ze zwanger wordt. Dit wordt haar kamer en zei zal er bij zijn bij elke keer dat ik met een van de nonnen het bed deel. Verder is ze van normaal werk verlost omdat ze mijn kamer en alle rommel moet opruimen. Doe het desnoods maar onder het mom van geestelijke bijstand.

Moeder-overste zei: dat laatste vind ik een prima idee, en wat betreft zuster Agnes hier blijven, daar ligt de uiteindelijke beslissing bij haar. Voor de rest van jouw wensen zal ik zorgen dat deze morgenvroeg ingewilligd zijn. Ze vroeg: heb jij op zaterdag ook nog tijd om mij af en toe nog een beurt te geven. Timmy zei: jij bent iedere zaterdag als eerste aan de beurt zodat de nonnen die ik verder uitkies kunnen zien dat de opdracht van hogerhand komt. Prima idee zei ze. Kom dan geef ik je een rondleiding door heel het klooster behalve de kapel. Dat zou onze lieveheer misschien niet goed vinden. Ze gingen met de trap naar de kelder waar ze eerst in de wasserij gingen kijken. Een aantal nonnen waren geschokt toen moeder-overste Timmy voorstelde en zei dat hij de plaats van de pater ging innemen. Twee nonnen kwamen naar Timmy toe en voelden aan de kooi en zijn ballen en vroegen waarom hij de kooi om had. Timmy zei dat is om te voorkomen dat ik vandaag een van jullie mee zou nemen naar mijn kamer en je daar zou neuken. Er werden door veel nonnen kruisjes geslagen. Moeder-overste zei: jullie weten het, ik heb vorige week verteld dat elke nog vruchtbare non zwanger gemaakt gaat worden. Diegene die niet meer vruchtbaar zijn zullen ook door Timmy geneukt gaan worden.

Ze gingen verder en liepen naar de keuken waar Timmy Agnes zag en haar een knipoog gaf. Ze glimlachte terug. Na de keuken kwam de mediakamer aan de beurt. Timmy vroeg waar die voor diende en moeder-overste zei: hier maken wij onze gebedskaarten en verder zijn er hier drie nonnen die naar de radio en tv mogen kijken en luisteren. Zij bepalen welk nieuws voor de rest van de nonnen relevant is. Alles wat met geweld of oorlog te doen heeft mag sowieso niet bekend worden gemaakt aan de nonnen. Alleen de nonnen die buiten het klooster mogen weten van dit soort dingen maar hebben een zwijgplicht. Timmy keek ook hier rond en hield de nonnen in de gaten welke kleur koord ze om hadden. Hij had inmiddels twee nonnen gevonden die hij morgen zwanger kon neuken en een van hen was Agnes. De andere was het kleine gezette nonnetje uit de wasserij. Er zat hier ook nog een non die niet meer vruchtbaar was die Timmy wel een beurt wilde geven. Ze moet achter in de vijftig geweest zijn. Hij werd meegenomen naar de tuin waar de nonnen hun eigen groenten en fruit teelden en werd daarna weer mee teruggenomen naar de kamer van moeder-overste.

Daar aangekomen vroeg ze of Timmy reeds vrouwen had geselecteerd voor zaterdag. Timmy zei: ik zag in de keuken een vrouwtje, iets dikker met een mooie glimlach. Ze had een groen koord om. Verder zuster Agnes, die droeg ook een groen koord. Verder jezelf en dan wil ik de vrouw uit de mediakamer. Die met het grijze haar, ongeveer 60 jaar oud. Moeder-overste zei: daar wens ik je veel succes mee. Zelfs de oude pater heeft niets bij haar klaar kunnen maken. Timmy zei dit wordt dus een meer weken project met haar. Hij zei: ik wil dat jij Hetty om een sleutel voor mijn kooi vraagt. Ik ga haar ervan overtuigen dat ze niets te vrezen heeft en dat ik bij haar mijn kooi om houd. Maar ik wil wel dat Agnes beide nonnen in het kruidenbad doet en ze naderhand inspuit met citroensap. Moeder-overste vroeg Timmy om even te wachten, ze zou snel terugkomen. Ze liep eerst naar Hetty om de extra sleutel in ontvangst te nemen en haalde daarna zuster Agnes op. Toen die in de kamer van moeder-overste kwam legde moeder-overste uit wat het plan was, inclusief het nieuwe onderkomen van zuster Agnes.

Zuster Agnes keek Timmy aan en hij zei: en jij bent de enige die als je zwanger wordt hier mag blijven. Zuster Agnes rende naar hem en vloog hem om de nek. Dank je zei ze. Nu, zei Timmy, moet jij de twee geselecteerde nonnen meenemen naar het kruidenbad. Ik wil geen haar, behalve wat er op hun hoofd staat zien. En spuit ze daarna maar in met citroensap. Hij zei verder: jij bent morgen als laatste aan de beurt, maar ik wil dat jij erbij bent als de andere drie vrouwen geneukt worden. Agnes zei: ik heb er maar twee en moeder-overste zei: ik ben de derde en je mag mij ook het bad in doen. Een voor een zodat ze zich niet hoeven te schamen. Ze zei: ik zal als eerste het bad in gaan, daarna zuster Franka, die kleine uit de keuken en daarna zuster Ignatia uit de mediakamer. Ze zei: jij moet zolang hier blijven. Hetty komt jou zo gezelschap houden. En inderdaad kwam Hetty een paar minuten later de kamer binnen. Ze zei: ik zal je kooi afdoen, zodat je vanavond met je vriendin kan vrijen. Ik heb van Leontien gehoord dat Chi per vandaag aan de pil is maar de komende week niet mag neuken omdat het pas na een week veilig is. Maar ze is vanavond al in huis bij Diana. Ze is gekeurd en goedgekeurd, ook door Diana. Hetty had intussen de broek van Timmy al uit en maakte de kooi los.

Ze stond op voor hem en zei: wat ben je toch een lekkere geile vent. Ze pakte zijn hoofd en begon met hem te tongen. Timmy maakte haar bloes los en trok haar rok uit. Een slip had ze niet meer aan. Hij tilde haar op, ze sloeg haar benen om zijn rug en hij liet haar langzaam op zijn pik zakken. Timmy drukte haar tegen de muur aan en begon haar hard te neuken. Het duurde maar even voor Hetty klaarkwam. Ze hijgde als een paard en kreunde daarbij heftig. Timmy bleef haar neuken tot hij zijn zaad diep in haar spoot. Hij bracht haar naar het bureau van moeder-overste en legde haar op het bureau. Hij pakte een kussen van de stoel en legde die onder de kont van Hetty en trok daarna zijn pik uit haar. Hij zei: zo blijven liggen, moeder-overste komt zo terug uit het bad, dan kan ze jou kut leeglikken. Toen moeder-overste terugkwam rook ze naar citroen en nam Timmy haar bij de hand en liet haar tussen de benen van Hetty knielen. Hij zei: nu mag jij het sap des herens uit de kut van Hetty zuigen en likken. En laat er niets verloren gaan. Ze ging aan de gang en Timmy tilde haar habijt op. Hij ging tussen haar benen liggen en begon haar te beffen. Na tien minuten kwamen beide vrouwen gelijktijdig klaar en zei Timmy: hoe gaat het in de badkamer? Moeder-overste zei: ga maar door het raampje naar binnen kijken. Timmy deed dit en zag net het dikkertje uit het bad komen.

Ze had mooie strakke tieten en een flinke reet. Hij zag ook de oude vrouw het bad instappen. Ze had een buikje en een paar gigantische hangtieten. Die hingen tot bijna haar navel. Hij liep terug naar de kamer van moeder-overste en zag haar en Hetty in standje 69 op het bureau liggen. Timmy liep op moeder-overste toe en ging bij haar kont staan. Hij zette zijn pik tegen de schaamlippen van moeder-overste en drukte zijn pik in een keer helemaal in haar. Een oerkreet kwam uit haar mond maar deze werd snel gesmoord door de handen van Hetty die het gezicht van moeder-overste hard tegen haar kut drukte. Ze zei: likken zoals je nog nooit gedaan hebt en ze klemde het hoofd tussen haar dijen. Dit ging door tot Timmy zijn zaad in haar kut spoot. Zo zei Hetty, nu is het mijn beurt om jou kut te legen. Tien minuten later, terwijl Hetty nog steeds bezig was om moeder-overste’s kut leeg te likken kwam zuster Agnes binnen. Ze verschoot van wat ze zag en sloeg snel een kruis.

Moeder-overste keek haar aan en zei: dit blijft tussen ons. Ik doe jou een plezier door je hier te laten blijven, op verzoek van Timmy, tijdens en na je zwangerschap. Jij gaat mij beloven dat je dit nooit gezien hebt. Ze zei tegen Hetty: laat jij zuster Agnes even zien hoe ze de peniskooi om moet doen bij Timmy. Dit zal nodig zijn bij zuster Ignatia om haar gerust te stellen. Hetty liet haar zien wat ze moest doen inclusief het gebruik van een icepack. Toen ze het eenmaal zelf de kooi om kon doen zei Timmy: ik zie jullie morgen. Ik ga nu naar huis. De kooi laat ik hier, leg die maar in mijn kamer, beter nog geef die maar aan zuster Agnes, zij moet hem morgen bij mij omdoen. Timmy kleedde zich aan, pakte zijn fiets en reed naar de bungalow achter het huis van Leontien. Terwijl hij zijn fiets parkeerde rook hij het avondeten al. Hij ging naar binnen en gaf Diana een lange tongzoen waarna ze zei: heb je me gemist? Timmy pakte haar hand en legde die op zijn kruis en zei: voel maar eens hoe erg ik je gemist heb.

Hij keek haar woonkamer in en zag Leontien op de bank zitten en Chi in de keuken staan achter het fornuis. Wat ruikt het lekker zei hij. Diana zei: we hebben gevulde vis in gembersaus en gerold, gevuld varkensvlees met knoflook, citroengras, lente-ui en honing dat aan de buitenkant met kokos sap besmeerd is en verder hebben we rijst. Timmy liep naar Leontien toe en gaf ook haar een tongzoen en liep daarna de keuken in en zei tegen Diana: ik moet haar ook even bedanken. Diana zei: sinds ze een deel van onze familie is mag je bij haar hetzelfde doen als bij mij. Maar denk eraan, ze is onze slavin. Fout zei Timmy, ze is mijn slavin en hoeft alleen maar opdrachten van mij te doen. Maar in jouw geval maak ik een uitzondering. Jij mag haar ook dingen vragen. Hij liep naar Chi en gaf ook haar een tongzoen. Leontien was bezig de tafel klaar te maken voor het avondeten en nadat dit met smaak verorberd was zei Diana: zo dan wordt het nu tijd voor mij om even lekker te gaan badderen. Ze verliet de eetkamer en liep richting de badkamer. Ze zei: jullie vermaken jezelf wel terwijl ik lekker ga liggen in het bad.

Timmy keek Chi aan en wees naar de badkamer. Chi begreep wat ze bedoelde en volgde Diana. Eenmaal daar aangekomen was Diana zich net aan het uitkleden. Chi liep op haar af en hielp haar uit haar kleren. Terwijl ze dit deed streelde ze Diana op al haar lekkere plaatsen. Diana vroeg: wil je mee in bad? Chi knikte ja en Diana begon Chi uit te kleden. Ze stapten samen in bad en Chi nam een spons en douche creme en begon heel rustig het lichaam van Diana te wassen. Alle plekjes werden schoon gemaakt en toen ze daarmee klaar was begon ze Diana zacht te kussen. Haar tepels, haar kutje en haar mond. Diana zei: wij gaan nog veel meer lekkere dingen met elkaar doen. Ze pakte de spons over van Chi en begon Chi te wassen en toen ze daar mee klaar was gingen ze verder met tongen en vingeren. Ze zei: we moeten alleen nog van dat schaamhaar af. Kom maar even op de rand van het bad zitten, dan zal ik je even scheren.

Toen haar kut eenmaal schoon en kaal was gingen de meiden verder met elkaar. Intussen werd er in de woonkamer ook het nodige gedaan. Leontien had haar kleren uitgetrokken en was bezig Timmy uit te kleden. Ze zei: jij had gisteren een natte droom, maar nu heb ik een natte kut en daar moet echt met jou brandslang geblust worden. Ik heb de morning after pil nog niet ingenomen. Dat doe ik pas als ik jou helemaal suf geneukt heb. Ze sprong hem om de nek en plaatste haar benen achter zijn rug. Timmy droeg haar naar de koffietafel en vroeg hoe wil je het. Leontien zei: zo diep mogelijk. Timmy legde haar neer op de koffietafel en pakte haar benen. Hij legde die op zijn schouders en begon diep in haar te stoten. Leontien liet een schreeuw uit haar mond komen toen hij zijn pik tot aan de hilt in haar stootte.

Hij neukte haar hard terwijl hij met haar tieten speelde. Hij zei: als ik maandag kom om mijn kooi aan te laten doen, wil ik eerst jou tussen je tieten neuken en klaarkomen over je gezicht. Leontien zei: jij mag bij mij klaarkomen waar je maar wil. Voor jou zijn alle drie mijn gaten beschikbaar. Hij neukte haar nog vijf minuten voor Leontien gillend klaarkwam. OOOOOHHHHHHHH JAAAAAAAH NAAI MIJN KUT VOL. SPUIT JE ZAAD DIEP IN MIJ. Diana en Chi hadden dit gehoord en stapten uit het bad en gingen druipend nat staan toe te kijken terwijl Timmy Leontien neukte alsof zijn leven ervan afhing. Het duurde nog bijna vijftien minuten, gedurende welke Leontien nog een keer luidruchtig klaar kwam, voordat ze uiteindelijk zei: ik voel je eikel dikker worden. Kom geile jongen, vul mijn kut met je zaadjes.

Timmy deed precies dat, hij spoot acht stralen zaad diep in haar kut. Er liep zaad langs zijn pik uit haar kut en Leontien probeerde het op te vangen en op te likken. Chi en Diana stonden beide te klappen en Leontien keek beschaamd naar de twee. Diana zei: het was vast lang geleden dat jij een goeie beurt gehad hebt. Leontien antwoordde: te lang, maar daar gaat verandering in komen. Diana zei: alleen op afspraak, net als in jouw praktijk. Leontien zei: dan is de eerstvolgende keer aanstaande maandag. Nu ga ik hem helpen om zijn kooi om te doen. En ik wil hem extra vroeg zien. Precies om half zes zodat ik mezelf eerst eens flink laat verwennen.

Om half zes bij mij eerst in mijn slaapkamer en daarna in de praktijk. Timmy zei: ok baas. Hij trok zich uit haar en Leontien liep zonder slipje of bh met alleen haar rok en bloes aan naar haar huis. Diana en Chi namen Timmy bij de hand en liepen naar de badkamer met hem. Hij moest in het bad gaan staan en werd door beide vrouwen gewassen. Diana had extra aandacht voor zijn pik en Chi concentreerde zich op zijn zak, ballen en kont. Nadat ze zich allemaal afgedroogd hadden zei Timmy tegen Diana: ik heb nog een verrassing voor je. Hij keek Chi aan en knikte. Chi deed haar mond iets open en zei zacht: Diana wat ben jij een ontiegelijk geil wijf. Diana’s mond viel open en Timmy zei: ze kan praten, maar omdat ze dit bij haar laatste bazen nooit gedaan had en ik het pas gisteren uitgevonden heb, heb ik tegen Chi gezegd dat wij dit geheim willen houden voor iedereen behalve jij en ik. Diana zei: en dan heb ik alle moeite moeten doen om haar handschrift te ontcijferen.

Chi liep naar haar toe en gaf haar een tongzoen en zei: ik heb speciaal mijn slechtste handschrift gebruikt om te zien hoever ik kon gaan.
Timmy zei: kom laten we nu naar bed gaan en bepalen wie wat met wie gaat doen. Als het aan mij ligt, mogen jullie mij met tweeën masseren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 2065 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie