BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 8 (slot)

Zojuist keken we naar het seksfilmpje dat mijn zusje Marie en ik opnamen als nieuwe content voor allerlei betaalde sekssites. Iedereen in huis ging er van uit het dak en daarna kwam er van alles op gang tussen al die gastjes. Voor Lara en mij is dat de kans er samen tussenuit te knijpen, ze wil vannacht door mij ontmaagd worden en dat kunnen we beter lekker close en romantisch doen in de kamer van Marie en mij.

Lara waagt het erop

Lara is eigenlijk een klein schuw vogeltje dat door haar vader nog net niet verkracht is maar het scheelde niet veel. Haar broer Tim werd helemaal ziek van de toestand thuis, met een agressieve vader en een moeder die wegkeek. Hij wilde weglopen, liefst samen met zijn zusje, maar Lara durfde niet dus ging Tim alleen. Maar al na enkele weken werd de situatie thuis onhoudbaar en liep ook Lara weg. En nu ze hier wat gewend is wil ze graag door mij ontmaagd worden en echt, ik weet niet of ik dat wel zo’n voorrecht vind. Alles aan dat meisje staat op scherp en ik wil echt graag dat ze het fijn vindt, dat ze daarna ook meer zelfvertrouwen heeft.

Ik ga ietsje eerder naar boven, ze begreep al uit mijn seintje dat ze later moet komen. Overal in de kamer zet ik brandende lichtjes en ik heb speciaal op Spotify een lijstje met ontspannende muziek gezocht. Heel zachtjes wordt er op de deur geklopt, dat moet Lara zijn, verlegen als ze is. Ik open de deur, zie een zenuwachtig maar prachtig meisje staan, klein, slank, blond lang haar, gekleed in een soort van nachtjurkje. Ik geef haar heel voorzichtig een welkomstzoentje, laat haar binnen en zie dat ze het sfeertje dat ik wilde maken oppikt, ze glimlacht zó lief…

Ik wil niks overhaasten, laat het aan Lara over wat er gaat gebeuren. Ze neemt me bij mijn hand en trekt me met haar mee het bed op, we gaan lekker close naast en tegen elkaar aan liggen, en dan wordt het stil. ‘Lara?’ vraag ik na een tijdje, ‘wat wil je vanavond dat we hier doen?’ Ik zie dat ze niet durft te zeggen wat ze wil. ‘Lara, zeg ’t maar hoor liefie, alles is oké.’ Na nog wat zwijgen zegt Lara zacht dat ze graag wil gaan ervaren wat seks is en dat ze mij zó vertrouwt dat ze het met mij voor het eerst wil doen. Lief meisje…

Ik trek haar nog dichter tegen me aan en zeg: ‘Héél graag Lara, maar ik wil dat jij de leiding neemt, ik volg je.’ En dan, ik ben echt verbaasd, legt ze na wat aarzelen haar hand vol op mijn pik, nog verscholen in mijn boxershort. ‘Hé Lara, gaat dit wel goed? Doe alleen maar wat je echt zelf wilt hoor.’ ‘Dit is wat ik wil Frans, ik ben het zat om ‘n bleu grietje te zijn. Jij bent zo lief dat ik het bij jou aandurf om te oefenen wie ik wil zijn.’ Ohw, prima, ik ga er alles aan doen om te zorgen dat ze hier heel fijn op terugkijkt.

Dan ga ik op mijn zij liggen en streel haar bovenbenen en langzaam beweeg ik mijn hand over haar lijf naar boven, haar jurkje mee optrekkend. Ik zie dat ze geen broekje aan heeft en leg mijn hand even vol op haar kutje dat mooi gladgeschoren is. Lara heeft zich duidelijk voorbereid. Ze spreidt iets haar benen als ik mijn wijsvinger tussen haar kutlipjes breng en er tussendoor beweeg. Ik breng mijn vinger iedere keer iets verder naar boven tot ik enkele keren haar klitje aanraak. Lara schokt meteen haar bekken tegen mijn hand aan, ze vindt het duidelijk lekker. Dan ga ik verder met mijn inspectietocht en beweeg mijn hand over haar gespannen platte buik, naar boven tot tegen de aanzet van haar tietjes. Rustig beweeg ik ondertussen haar jurkje verder mee omhoog en Lara reageert als ik bij haar tietjes arriveer door overeind te komen en het in één beweging uit te trekken. Dat geeft me vol zicht op mooie stevige borsten, best wel groot voor zo’n klein lijf, mmm. Ik streel ze, masseer ieder tietje wat en knijp zachtjes in de kleine roze tepels die meteen stijf worden. Dan buig ik me verder naar beide tietjes toe en neem een tepel in mijn mond, sabbel er eerst wat op maar zuig hem dan verder naar binnen omdat ik merk dat Lara dat echt lekker vindt.

Lara neemt de leiding

En dan gaat eigenlijk het spel pas goed los, Lara is duidelijk ‘ontwaakt’ en reageert steeds heftiger op wat ik doe. Maar voordat ik verder ga doe ik eerst mijn shirt en boxer uit, trek dat heerlijke blote lijf van Lara volledig tegen me aan en zo genieten we samen een tijdje van het volledige lichamelijke contact. Ik leg Lara daarna op haar rug, spreid haar benen, ga ertussen liggen en lik haar kutje open en toegankelijk, ik wil dat ze daar goed gewend is aan ons contact en lekker smooth is voordat we verder gaan. Lara beweegt na een tijdje met haar bekken steeds heftiger tegen mijn mond en dat vind ik wel het signaal om verder te gaan. Ik ga van haar af en trek Lara op me: ‘nou is de beurt aan jou meisje, ik wil dat jíj bepaalt wat er gebeurt, gebruik mijn pik maar zoals je wilt.’ Eerst wordt ze er wat verlegen van maar dan neemt haar lijf het over als ik zachtjes mijn pik tussen haar benen op en neer beweeg. Ze schuift wat over mijn lijf omlaag tot haar kutje contact maakt met het topje van mijn paal en voorzichtig neemt ze die een stukje in zich op.

Ik merk aan alles dat dit voor Lara spannend is en ik begrijp dat omdat haar vader haar bijna een keer serieus heeft verkracht, ook al bijna in haar ging. Al krabbend en bijtend heeft ze zich toen los gewurmd en sloot ze zich daarna op in een andere kamer. Maar ik ben haar vader niet en ik stimuleer Lara om door te gaan. Beetje bij beetje schuift ze haar intens nauwe kutje over mijn staaf tot ze niet verder kan, oké, er is dus nog een vliesje. ‘Toe maar Lara, doorduwen, je moet er even doorheen’ fluister ik. En dat doet ze tot mijn verrassing ineens met veel flair, ze schuift ietsje omhoog en duwt zich dan weer hard omlaag, ik voel hoe mijn pik door haar vliesje breekt. Lara kreunt zachtjes en blijft dan een tijdje stil op me liggen, heel close en intiem. Na een paar minuten begint ze zachtjes te bewegen en niet lang daarna heeft ze een ritme te pakken dat haar al snel voor de eerste keer laat klaarkomen. Ik voel hoe haar kutje om mijn pik klemt, ze is zo heerlijk nauw, ieder beweginkje daarbinnen wordt precies zo doorgegeven aan mijn pik die daar diep in haar begraven is.

Lara heeft het nu helemaal te pakken en glijdt en steigert over mijn lijf alsof ze nooit anders gedaan heeft, ik merk hoe ze keer op keer klaarkomt. Dat maakt dat er bij mij ook van alles op springen raakt en dat is het moment dat ik het overneem. Ik draai Lara op haar rug, spreid haar benen zo ver mogelijk en schuif mijn pik diep in haar. Lara reageert door haar benen om mijn heupen te vouwen en beweegt haar bekken tegen me aan, steeds weer als ik diep in haar schuif. Fijn, dit meisje hoef ik niks meer te leren en haar trauma lijkt me ook wel verwerkt. Ik voel dat ik nu even helemaal voor mezelf kan gaan en pomp en beuk me steeds dieper in dat nauwe tunneltje, spies haar keer op keer zo diep mogelijk en opnieuw komt Lara klaar. Voor mij voelt het ook heerlijk en na een behoorlijk aantal minuten van dat fijne op en neerschuiven in dit heerlijke meisjeslijf kom ik echt heftig klaar, ik voel hoe mijn zaad straal na straal haar binnenste vult.

En dan vallen we uitgeput stil, nog steeds aan elkaar verankerd, hijgend en allebei glanzend van het zweet. ‘Hoe is het Lara?’ fluister ik na een tijdje. ‘Goed Frans. Héél goed eigenlijk’ zegt ze met een big smile, ‘thanx!’ ‘Mmm, graag gedaan meissie. Je mag altijd aankloppen voor vervolglessen’ grijns ik terug, trek het dekbed over ons heen en zo vallen we in slaap.

Twinspectie

Afgelopen week hebben we nog hard gewerkt om het vierde huis met daarin de studio verder op te knappen. Zo hebben we in de badkamer de kleine kuip vervangen door een groot rond bubbelbad voor filmopnames en hebben we de vroegere woonkamer ook ingericht als een soort appartement, zodat we wat variatie kunnen brengen in achtergronden van filmpjes.

Het is nu zondagmiddag, er is een hele kluit naar de bioscoop vertrokken. Ik zit op mijn kamer op een werkstuk te zweten dat morgen af moet zijn en ik heb geen idee wie er verder nog in huis zijn. Het blijkt al snel dat alleen de tweeling-meisjes en ik er zijn, want op een gegeven loopt Julia binnen om me iets te vragen. ‘Hé Frans, we zijn maar met ons drietjes thuis, mogen Saar en ik jou iets vragen?’ ‘Tuurlijk, maar moesten jullie niet ook mee naar de film?’ reageer ik. ‘’Nee’, zegt Julia, ‘we zijn nog steeds blij dat we de straat niet meer op hoeven, fijn om te relaxen hier.’ Ik snap het, we huggen even en ik loop dan met haar mee naar de huiskamer. Daar zit Saar op de bank en we gaan naast haar zitten. Ik zie dat de meiden een beetje verlegen zijn en vraag ‘nou dames, kom op maar, wat is er?’ En dan komt het hoge woord eruit, Julia vraagt: ‘is het spannend om in een filmpje te spelen? Wij zouden dat namelijk ook wel eens willen.’

Nou, die twee beauties integreren wel snel zeg. Want mooi zíjn ze, de rust en de veiligheid doen ze al echt goed. Ik zie meteen mogelijkheden: ‘natuurlijk kan dat een keer, Saar en Julia, jullie zijn mooie meiden en ook nog eens twins, ik denk dat heel veel mensen daarop geilen. Maar jullie moeten je niet verplicht voelen, willen jullie hier niet eerst nog even wat meer wennen?’ Saar: ‘Wij voelen ons hier al helemaal thuis Frans, heel bijzonder zoals jullie allemaal ons hebben opgenomen.’ ‘En we willen graag ons steentje gaan bijdragen’ voegt Julia toe. ‘Wil jij eens kijken of wij geschikt zijn?’ Huh? ‘Hoe dan?’ vraag ik. ‘Nou, gewoon, eens even naar onze lijven kijken, we hebben ons er altijd een beetje onzeker over gevoeld en volgens ons ben jij wel iemand die eerlijk is over wat je in ons ziet.’ Nou, dit is wel een heel verrassende ontwikkeling, maar natuurlijk, ik wil best wel eens een oogje werpen op deze twee plattelandsschoonheden en zeg dat ook. ‘Fijn, zullen we dat nu meteen dan doen? In de studio?’ vraagt Julia.

Nou nou, tempo erin maar ik voel er wel voor, het huis is nu lekker rustig, we worden niet gestoord en dat werkstuk ben ik spuugzat. Dus zeg ik prima en we gaan op pad naar de studio. Als we daar aankomen moet ik deze twee lieve ‘koetjes’ maar meteen bij de horens pakken en zeg ze zich uit te kleden. Dat doen ze en gaan naast elkaar op het bed liggen. Wat ik dan zie zijn twee prachtige meiden, nog steeds flink afgeslankt maar niet té, mooie en stevige ‘hoog zittende’ ronde tietjes, met daarop kleine en nu stijf opgerichte bruine tepels. Maar het madst van alles is dat ook hun lijven echt identiek zijn, ze hebben dezelfde tietjes, op dezelfde plek op hun buik een vlekje en zelfs het stevige bosje haar tussen hun benen oogt lookalike. Verder kan je goed zien dat ze veel gewerkt hebben in de boerderij, vooral hun benen en platte buiken zien er mooi afgetraind uit.

Ik zie hoe ze me onzeker aankijken en stel ze snel gerust: ‘Whow, jullie zijn echt mooie meiden hoor. Ik denk dat een film met jullie een huge succes wordt!’ De meisjes lachen opgelucht en blij. ‘Maar er is wel één ding waar wat aan moet gebeuren’ zeg ik dan. ‘In dit is huis is haar onder je hoofd not done, dus aan het haar in jullie oksels en rond jullie kutjes moeten we voor die tijd wel wat doen. Gaan jullie zelf aan de slag of zal ik het doen?’ ‘Doe jij het maar Frans’ gniffelt Julia en ook Saar stemt met een geile blik in. Tja, zat er dik in, die hebben met de andere meiden gekletst… ‘Maar dan moet jij ook bloot, anders is het niet eerlijk!’ zegt Saar er achteraan. Ze heeft gelijk, eerlijk is eerlijk, dus ik kleed me ook uit. Maar ja, dan val ik natuurlijk wel meteen al door de mand met mijn stijve pik, afgelopen week was er weinig voor ‘hem’ te doen en nu ruikt hij zijn kans. De meiden zien natuurlijk meteen dat ik geil ben en giechelen erom.

Drie keer een (scheer)beurt

‘Nou dames, aan de slag met die scheerbeurt. Ik haal even de spullen.’ Als ik alles uit de badkamer bij elkaar heb en terugkom in de studio zegt Julia: ‘Hey Frans, jij gaat ons wel scheren maar het viel ons op dat jij dan ook wel een scheerbeurt kan gebruiken. We zagen dat alles op je borst en ook daaronder al behoorlijk lang is hoor.’ Ik grijns en vraag: ‘en wie gaat dat doen?’ ‘Nou, wij toch?’ zegt Saar. Mmm, spannend, ik vind het prima en steek mijn duim op. Ik leg grote handdoeken op het studio bed en zeg: ‘hup meiden, erop en jullie beentjes mogen uit elkaar.’ En dat doen ze, niet te geloven wat een geil aanzicht, twee identieke meiden die hun benen opgetrokken en nogal ver uit elkaar hebben. Ik inspecteer bij beiden even van nabij de nog ‘rustende’ kutjes, ondertussen een vleugje van hun geurtjes ruikend, mmm.

Ik pak het scheerschuim, zeep bij Saar haar oksels in en begin haar voorzichtig te scheren. Dan vraag ik haar haar benen ver op te trekken en masseer haar kutje en kontgaatje in met schuim. Af en toe giechelt ze van de aanraking en het gevoel dat dat oplevert en ondertussen kijkt Julia bijna ademloos toe hoe ik haar zusje behandel. Ik heb dit hier in huis nu al verschillende keren mogen doen en het blijft steeds weer even leuk, zo’n lief meisje dat zich helemaal blootgeeft om dit bij haar te laten doen. Als ik zorgvuldig Saar haar oksels heb geschoren en daarna haar buik en kutlipjes ontdaan heb van schuim en haartjes volgt haar kontgaatje. Nadat ook dat helemaal schoon is was ik de zeep weg en wrijf ik haar in met een massageolie. Dan is het de beurt aan Julia en als ik háár bewerk met het schuim krijgt ze meteen een langdurige giechelbui, ze kronkelt onder mijn aanraking van haar oksels en kan eigenlijk niet goed stilliggen.

‘Wat is er?’ vraag ik onschuldig maar wel met een knipoogje. ‘Moet jij zeggen, dit is geen scheerbeurt maar een kietelbeurt en geile massage tegelijk hoor Frans.’ Ik grijns maar ga dan toch zonder verdere discussie aan de slag met het scheermes. Uit lijfsbehoud blijft Julia nu mooi stilliggen, maar aan haar zenuwachtig bewegende buikspieren zie ik dat ze het er lastig mee heeft. Om haar te plagen kriebel ik als ik aan haar kutje begin een paar keer mijn vinger tussen haar kutlipjes door, tik zachtjes tegen haar klitje en zie tevreden hoe ze met schokjes reageert. ‘Frááans, hou op!’ gilt ze, ‘ik kom zowat klaar.’ Zó, echt niet bleu die meiden…

‘Zijn jullie eigenlijk nog maagd?’ vraag ik terwijl ik na afloop ook Julia relaxed was en inwrijf met olie. ‘Nee joh, ben je gek’ zegt Saar. ‘Op onze boerderij werkten afgelopen zomer een paar jongens als extra knecht en daar waren wij allebei verkikkerd op. Zij waren nog maagd, wij ook en we hebben het allemaal voor het eerst met elkaar gedaan.’ ‘Ja, en later ook nog heel vaak’ giechelt Julia er achteraan. Oké, deze meiden zijn er dus al klaar voor, puik. Als ze allebei mooi kaal zijn geniet ik opnieuw van deze prachtige view, die nu totaal naakte en kale lijven van deze sexy meiden, ohw, dat wordt nog fijn in de toekomst.

‘Nu jij Frans. Bij jou moet het er óveral af, ik zie zelfs wat op je rug. Laten we in bad gaan, kunnen we jou goed behandelen,’ zegt Julia. Goed idee en ook geil, ik werk graag mee. We laten het nieuwe ronde bad vollopen, de meiden gaan ieder aan een kant op hun knieën zitten en ik moet tussen hen in gaan staan. Julia spuit mijn borst, buik en pik helemaal vol schuin, Saar doet dat met mijn rug en billen. Ze wrijven met beide handen alles goed uit naar alle plekjes en plooitjes en weet ik wat allemaal nog meer aan mijn lijf. En natuurlijk geeft Julia mijn pik extra aandacht en bewerkt Saar tegelijk mijn billen en daar tussendoor mijn ballen, ik kan er niks aan doen maar in no time spuit ik spontaan mijn zaad in Julia haar gezicht, die dit totaal niet aan zag komen. ‘Sorry dames, dit zat blijkbaar erg hoog’ grijns ik en laat het verdere gebeuren rustig over me heen komen. Julia veegt het zaad uit haar gezicht, neemt er een likje van, laat ook Saar proeven en als de beide dames mijn kindjesmaakmonstertjes al sabbelend en giechelend hebben gekeurd gaan ze serieus aan de slag.

Zelden zo’n geil iets mee gemaakt als tegelijkertijd aan weerszijden geschoren worden. Ze beginnen allebei aan de bovenzijde van mijn lijf, Saar bij mijn schouders en Julia mijn borst. Omdat ze hoog moeten reiken zitten ze nu rechtop op hun knieën en heb ik vol zicht op het lijf van Julia, terwijl Saar zich achter mij af en toe met haar tietjes tegen me aan drukt, ik voel haar stijve tepels prikken, mmm. Tegelijk zie ik mijn kans schoon en pak ik achterlangs vol haar billen beet, druk haar nog strakker tegen me aan.

Via de scheerbeurt van mijn oksels zakken ze langzaam af naar beneden, ondertussen al het haar op hun tocht meenemend. En dan is het de beurt aan mijn kruis. Julia neemt mijn nu half stijve pik in haar hand, geeft eerst een kusje op het topje en scheert hem dan voorzichtig, terwijl Saar intussen mijn billen bewerkt. Vervolgens zijn mijn ballen aan de beurt en ik merk dat ik dat toch wel wat spannend vind, maar Julia doet het perfect, neemt ze zacht in haar hand terwijl ze het scheermes rondom zijn werk laat doen. Dan moet ik bukken en scheert Saar mijn kontgaatje. Tot slot bewerken de dames mijn benen en als die klaar zijn trekken ze me bij zich in het water, zodat de zeeprestjes oplossen in het water.

Twice a twin

Ik voel me wonderlijk glad, echt, dit is de meest geile behandeling die ik, behalve dat steeds terugkerende en overheerlijke neuken, ooit heb ondergaan. We liggen lekker chilled naast elkaar in het grote bad, ik in het midden en aan weerszijden zo’n mooi twinmeisje. Saar bewerkt relaxed mijn pik en ballen terwijl Julia me streelt en lichtjes masseert over mijn borst en buik. Als Saar mijn pik volledig stijf heeft klimt ze op mij, haar knieën aan weerszijden en brengt mijn pik voor de ingang van haar kutje. Langzaam laat ze zich zakken tot ik zie dat mijn staaf helemaal in haar neukbuisje verdwenen is en als dank bewerk ik ondertussen die prachtige tietjes van haar. Ze zat blijkbaar al op het randje want kort nadat ze me all-over in zich heeft genomen zie ik hoe Saar haar ogen sluit en haar buikspieren beginnen te vibreren. Vervolgens komt er een reeks kreuntjes en gilletjes terwijl ik diep in haar voel hoe ondertussen mijn pik met pulsjes wordt behandeld. Gelukkig ben ik zelf net nog klaargekomen waardoor ik dit nu wel een tijdje kan volhouden.

Maar Julia is niet van plan dit heel lang te laten duren. Als ze ziet dat Saar wel genoeg hoogtepuntjes heeft gehad bitcht ze: ‘Oké Saar, mooi geweest nu, wegwezen, ik heb zo’n zelfde grotje met evenveel jeuk als jij en waar snel wat aan moet worden gedaan.’ Echt, dit had ik never achter deze meiden gezocht, niks boers of verlegen, ze zijn niet alleen mooi maar ook leuk en lief en recht voor zijn raap. Maar het resultaat is wel dat Saar van me afstapt en mijn pik vindt dat echt niet leuk, hij komt superstijf uit haar en petst op mijn buik. Gelukkig neemt Julia het meteen over, zij ‘bestijgt’ mij net als haar zusje en voor ik het weet heeft ze mijn lans diep in haar genomen, ik zie hoe haar kutlipjes zich rond de wortel ervan sluiten en ze dus niet verder kan. Zodra ze me goed in zich heeft begint Julia op me te rijden alsof ze een hinderniswedstrijd te paard moet winnen, tjeetje, wat gaat die meid te keer zeg. Ik voel me alsof ik in het paradijs ben aangeland…

Tot slot…

Het gaat goed met de community van Frans en Marie, ze zijn op een mooie manier bezig met hun toekomst. Vanuit een ontredderde jeugd hebben ze zich weten te omringen met gastjes die willen deugen en die net als zij ook allemaal op zoek waren naar een beter thuis, naar liefde. Het ga ze goed…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8983 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Dakloos 8 (slot)”

    • Hoi Borrborr. Nee, dat was niet zo hoor. Het verhaal was klaar voor me en misschien dat ik dat iets te veel liet zien.
      X. Zara

Plaats een reactie