BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Myrthe en mijn meiden deel 3

Ik hoorde wat ze zei, “De meiden wilden daar douchen” iets wat ze nooit deden, ze douchen altijd thuis en nu, nu hadden ze met zijn drieën daar gestaan, ik ken die sportschool van binnen en van buiten maar ik weet dat ze geen apparte douche cabines hebben…De duivels.

“Oke wie wil er wat drinken?, pap jij koffie en Myrthe en Noa zeg maar” stond Esmee vanuit de keuken te roepen, “Doe maar sapje , jij ook Myrthe?” En zo kwam Esmee met een dienblad weer terug lopen,
“Was echt lekker zeg sporten met hun twee, die meiden hebben behoorlijke conditie Den” , “i know lieverd, ze rennen mij op de 10 km ook zoek.”
Mijn schatje zat nog een beetje uit te puffen tegen mij aan, “ik moest alles uit de kast halen om die twee bij te houden met de combat les” hahah je word oud zei ik.
” Ga zo wel terug lieffie, had mijn vriendin nog belooft om langs te gaan”
“Tuurlijk meis, is toch goed, vriendinnen zijn belangerijk, nooit opgeven, voor niemand niet.
Ze dronk haar glas leeg, kusten de twee aan tafel en nog strakke knuffel erachter aan, ik liep mee naar de auto en kuste haar gedag.
“Dennis” “ja schatje” “Nee komt wel, ik vertel het nog wel” ze stapte in en we zwaaide naar elkaar.
Trok de deur achter mij dicht en liep door de gang naar binnen.
Ze zaten al te giegelen met zijn tweeën.

“Oke wie eerst, wat is er gebeurt met dat, we willen hier wel douchen Myrthe”
Grote smiles, “staat echt geil pap, zo’n driehoekje schaamhaar”
“Godsamme meiden, wat is er gebeurt? Myrthe wou net iets zeggen maar deed dat niet.”
“Eh nou misschien is jouw geliefde niet zo hetero als ze aangeeft Den.”
“Nee toch, serieus dames, echt?? Wat the fuck, vertel gewoon.”
“Valt niet veel te vertellen, echt niet maar oke, we gingen dus combat uurtje doen, eerst hadden we op de steps gestaan toen gelopen en hard gelopen.”
“Ja sla de saaie delen even over hé, wat daarna?”
“Rustig Pap, komt vanzelf, wat ik al zei niks heel bijzonders voor ons in ieder geval niet, maar goed hard gelopen en ik zag en voelde haar continue kijken naar mij en Noa, Tuurlijk keken wij ook want ze heeft echt een geil lijf maar ja we stonden te wachten bij de deur van de combat les met zijn drieën, en Myrthe zei uit het niets, meiden wat zijn jullie toch eigenlijk mooi zeg.”
“Oke, boring en toen” wou ik weten.
“Ja nou toen zei Noa, terwijl ze haar hand over Myrthe haar rug heen wreef, dat zij ook echt lekker was”
“Zei je dat zo Noa?” “Hahaha ja dat zei ze en toen keek ze naar mij en weer naar Noa en ja toen kuste Noa haar vol op haar bek”
Ik stond perplex, en wist even niet wat ik moest zeggen.

“Nou Myrthe reageerde net zo als jij nu, Hahaha maar die herpakte zich sneller papa, en toen kreeg ik een kus, nou toen kwam de mood crasher, die beul van de combat les gooide de deur bijna tegen mijn hoofd aan, weg spanning.”
En toen? wou ik weten. “Een uur bikkelen en zweten, dat gebeurde er toen, ja daarna zijn we gaan douchen..pap er was niemand in de kleedkamer, club was sowieso bijna leeg, dus ja, wij kleden ons uit en voelde haar oogjes branden, maar dat was de sport. Zij ook uitkleden en hup naar de douche. We keken een beetje en zij naar ons en toen begon ze over dat kusje, ja big deal zei ik, is toch leuk maar we sloten haar een beetje in tussen ons, gewoon kijken hoever we haar konden krijgen. We hebben enkel gezoend met haar, ja ook haar billen gevoeld en Noa haar tietjes maar ik heb enkel gezoend met haar.”
“Tongen? Of gewoon zoenen? “Wou ik weten
“Tongen Den, we hebben lekker geil staan tongen met jou hetero vriendin ” gierde ze uit.
“Godsamme wat geil wijffies, gewoon met mijn vriendin staan kloten onder de douche, sletjes zijn jullie”
“Nou technisch gezien begon zij..papa, we hadden je gewaarschuwd, half dagje..nou half uurtje was genoeg hahaha, maar goed ze voelde zich beetje schuldig enzo maar wij hebben haar duidelijk gemaakt dat wij niks zouden zeggen tegen jou, en wij genoten hadden van haar mooie lichaam en haar zoenen en als ze wou experimenteren met een vrouw ze ons altijd mocht appen.”
“En Den zoals je net zag, kan ze de schijn goed ophouden, en wij hopen eigenlijk dat wij dat kutje ook eens mogen likken, smaakt ze lekker?”
” Ze smaakt heerlijk No ”

Ik ging met die gedachten zelf even sporten nu, wat een heerlijke gedachten zeg, mijn hoofd maakte er al een goeie scène van, drie vrouwen die elkaar aan het beffen en rimmen waren , scharen en dildos, zag het helemaal voor me maar oke chest day en ik had mijn maatje al gespot dus dit werd zware avond.
Lekker leeg en ontspannen uit de sauna, altijd even na sporten echt lekker. Kwam nog een buurvrouw tegen die heel toevallig een andere vrouw had gezien bij mijn huis, en ik denk dan..vraag gewoon wat je wil weten.
Door naar huis, had mijn spullen in de was gegooid en toen ging de tel, Myrthe.
” He schatje al terug van je vriendin, ik kom net uit de sportschool”
“Ja even over net, ik ik ik ” ” eh ja ik vertel lieffie wat is er?”
“Ik weet niet hoe ik dat moet zeggen Den, ik denk dat ik een fout gemaakt heb vandaag” ik liet haar beetje spartelen, ja ik ga naar de hel.
“In de sportschool heb ik je dochter en Noa gezoend”
“Zo he daar bel je me voor hahaha, dat deed je waar ik bij stond vanavond ook gekkie”
“Nee echt gezoend, ik heb ze getongd, ik weet niet wat mij overkwam, ze maakte me helemaal gek die twee en toen ja sorry lieverd ik ben vreemd gegaan met hun”

“Ten eerste is zoenen geen vreemdgaan voor mij, en we hadden het erover gehad, die twee zijn duivels, als ze wat willen pakken ze het..ze vonden je al leuk vanaf het moment dat ze je zagen, ik zag het in hun ogen, je had geen kans tegen hun”
“En nu Den, wil je van me af?” ” Ben je niet goed ofzo, tuurlijk niet, wat ik al zei je had geen kans, en beetje experimenteren wat kan daar nou fout aan zijn? Moet ik met ze praten? Laten ze je wel met rust voortaan” ( kleine psychologische test)
“Nee lieverd hoeft niet ik praat wel met ze, maar echt zijn wij oke? Wil je mij nog?” “Lieffie er is echt wel meer nodig dan een zoentje met een paar pubers voor ik jou verlaat”
Ik hoorde haar huilen aan de andere kant van de lijn, “ik hou van je Den, zal ik naar je toe komen?”
“Ik kom wel naar jou, ben je al thuis?”
“Sta in de straat bij je, kom eraan” Ach gossie dacht ik, ten prooi gevallen aan een stel geile pubers en nu uithuilen, geil.
Ik stond al bij de deur toen ze uitstapte, “he hou dit maar tussen ons, zeg maar niks tegen hun dat je het eerlijk verteld hebt, praat maar met ze wanneer je daar aan toe bent, doen we alsof ik het niet weet, is voor hun ook makkelijker denk ik” vertelde ik haar.
We zoenden en ze was opgelucht, weer het verhaal dat ze niet wist wat er overkwam en ik dacht he klinkt bekend, dat had ik nou ook toen ze naakt op de bank lagen maar dat zei ik maar niet. Nog niet.

“Kom lekker binnen pakken we even een wijntje” en ik liep achter haar naar binnen.
“He Myrth, alweer terug gaan we weer sporten” hoorde ik Esmee roepen van boven, “eh snel weer dames, we gaan snel weer sporten”

We zaten aan de eettafel met een wijntje en ik genoot van haar gezelschap, ze moest er toch weer over beginnen.
“Wat nou als ik wel bi ben? Ik vind ze echt heel knap namelijk, en ze hebben iets heel stouts over zich”
Ik zei al dat bi heel normaal was en dat je altijd gevoelens kan hebben voor hetzelfde geslacht , maar het is wat je ermee doet.
“Als je een keer een vrouw extra wil uitnodigen samen met ons, ik hou je niet tegen hoor” zei ik met pret ogen.
“Ja hoor hij wil weer twee van alles hebben, boef, maar oke, wie weet ben ik bi”
“Beloof me enkel lieverd, dat als je een keer met een vrouw wat wil of doet , vertel het mij gewoon, sex is sex maar als je inderdaad verliefd word op een vrouw wil ik het wel graag weten, zoals ik al zei als je wil experimenteren prima, maar wees eerlijk ”
Ze kusten mij teder, “waar heb ik jou aan te danken lieverd, ik zal eerlijk zijn als ik wat anders wil dan jouw pik in mij”
“Nu?” Zei ik afwachtend, “echt hoor jullie denken echt alleen aan neuken he, stiekem ik ook maar ik moet de schijn ophouden, maar ik neem nu een raincheck en ga naar huis, zie je morgen lieffie” en ze kusten mij en liep naar haar auto.

Esmee gilde alweer van boven, “wij gaan slapen paps, tot morgen” welterusten zei ik op een normale manier terug.
Donderdag is mijn vaste vrije dag, is echt mijn dag, meiden naar school ik even lekker fietsen op de mountainbike in het bos, boodschappen doen en was draaien, koken en thats it. Zo ook deze donderdag, had een ontbijtje gemaakt voor de dames en brood nemen ze niet mee, want dat halen ze ergens anders en toen kwam Noa met haar tel.
Bleek dat ze avondje geapt hadden met Myrthe, ik las de hele conversatie en dacht, oke.. key woorden waren , (spannend, fijn om gedaan te hebben, misschien wel meer, likken, vingeren, trio.
“Ja Den, denk dat wij haar ook binnenkort gaan proeven.”
Ik had een big smile, en dacht aan het grotere plaatje, hun samen en ik erbij, wat als wat als.
“Dikke kus en tot vanmiddag dames” en weg waren ze. Heb de hele dag aan dat app gesprek gedacht, fuck ik had een meisje nu dat wou experimenteren met 2 geile tieners en dat maakte mij super geil al de hele dag. Tijdens het fietsen was ook elke vrouw die ik zag accuut lekker en ik zag overal sex in, niet goed hoor zo opgefokt boodschappen doen, achter het brood stond ook al zo’n lekker meisje , jaartje of 19 behoorlijke borsten in een strak blousje en ik werd alweer geil van haar, bij het vlees iets oudere dame , jaar of 30 en in gedachte was ze mij al aan het pijpen, gauw naar huis dacht ik even de druk eraf.

Had Myrthe al even geapt hoe haar dag was, en dat ging goed, ze zou vanavond niet komen maar dat was oke voor mij.
Thuis alle shit in de kasten opgeruimd en door naar de was, alles van de vloer uit Esmee haar kamer bij elkaar gezocht, stiekem slipjes geroken wat mij niet minder geil maakte trouwens en weer door naar de wasmachine.
Keek op mijn horloge, Jezus alweer 15 uur waar blijft die tijd, ze komen zo alweer thuis, misschien niet trekken,misschien even wachten.
15:45 kwam ze binnen, tas op een plek waar die niet hoort, ik dacht huh is Esmee alleen, “Waar is Noa ?” Vroeg ik haar. “Oh die moest even naar huis want haar moeder had er al paar dagen niet gezien en bla bla bla,maar ze komt vanavond, hoezo mis je haar ?”
“Niet zo gek, ik zie jullie enkel nog samen, vandaar”
Ze kwam naast mij zitten met een glas water, “zo paps nog wat gedaan vandaag?”
Ik vertelde mijn dag en dat ik al hele dag aan dat appje zat te denken, en dat ik geil was geworden in de supermarkt, daar moest ze wel om lachen.
Ze stond op, ” ben zo terug” oke, en het duurde inderdaad niet lang en zat weer naast me, “pap” en ze legde haar hand op mijn been en schoof hem naar boven zo naar mijn paal, “dus jij was zo geil geworden vandaag en heb je daar al wat aan gedaan?” Ik zei van niet en ik zag dat ook zij in the mood was. “Oh dus ik heb mijn doosje net niet voor niets even opgefrist?”

Ik spoot bijna in mijn broek door die geile smoel van haar, “mag papa even proeven lieverd?” En ze stond al in haar stringetje voor me, zo mooi, die blanke billen dat kamelen teentje in haar broekje. Ik wreef over haar kontje en zo naar haar kutje, de zachte stof voelde nattig aan, “zal ik ook even op de tafel gaan liggen, net als Myrthe deed?” Ik tilde haar op de tafel deed haar string een stukje opzij en likte haar intieme plekje, mijn tong glibberde door haar schaamlipjes heen en ik voelde dat ze al behoorlijk nat was, 2 vingers volgde het spoor van mijn tong en gleden tussen haar lipjes haar warme kutje in, mijn kleine meisje genoot van mijn tong die haar clitje nu beroerde en ze voelde binnenin mijn vingers tegen haar natte wandjes, ze genoot in stilte.

Deed gauw mijn pinkje beetje nat maken en liet deze haar kontje inglippen, op drie plekken werd ze nu gestimuleerd en haar nektar hoorde ik soppende geluidjes maken om mijn vingers, god wat smaakte ze lekker. Driftig met haar kontje neuk bewegingen makend om mijn vingers maar dieper in haar tunneltje te krijgen. Mijn vrije hand streelde haar borsten ze pakte mijn hand en begon hard op mijn wijs en middelvinger te zuigen, ik likte en vingerde haar en zij maakte pijp bewegingen op mijn vingers en ik voelde haar tong driftig bezig.
Momenten later zag ik haar benen verkrampen en voelde ik haar klaarkomen om mijn vingers heen, ritmische schokjes met haar kutje en kontgaatje.
Mijn vingers gleden uit haar mondje en ze lag te hijgen en bij te komen van haar orgasme, ik streelde haar buikje en benen tot ze weer bijgekomen was.

“Wow pap, zalig dat had ik echt nodig nu, wat wil je?” Zal ik even met mijn mondje de druk eraf halen of wil je mijn krappe gaatje even oprekken?”
“Oh lieverd papa staat op springen” ze kwam van de tafel af en zei “oke ga jij maar even zitten” en zo zat ik op de tafel en zij op een stoel tussen mijn benen.
Ze trok wat aan mijn pik en zag al druppels voorvocht verschijnen, “Oh je hebt echt hoge nood zie ik, goed dat ik wel een plekje hebt voor je zaadjes”
Ze hapte mijn eikel haar mondje en likte achter en langs mijn eikel met haar tongetje, ik hoorde enkel haar slurp geluidjes en voelde hoe ze mij aftrok met haar mondje terwijl ze mijn ballen masseerde, “zachtjes met dat handje lieverd, ballen zijn beetje gevoelig “ze zoog me rustig door en wisselde diep met enkel mijn eikel tussen haar lippen af. God wat kon ze dat lekker, en ik liet mezelf achterover zakken op tafel. Haar vingers gleden over mijn balzak en eronder en zo masseerde haar vinger het plekje net boven mijn kontgaatje, zo fijn.

Speeksel liep over mijn pik en hij was zo glad als wat haar handje gleed op en neer contra aan haar mondje. Ik was er bijna het kwam zo snel, ik wou hier nog uren van genieten maar ik hield het niet meer, Ze trok haar hoofd terug tot aan mijn eikel en wachte op de explosie van mijn pik in haar mondje.
Godsamme wat was dat een opluchting om klaar te komen in haar mond. Ze kon het met moeite weg slikken maar ze ging ervoor. Liep wat zaad uit haar mondje over haar wang, dat was helemaal een geil gezicht. “Zoveel papa, ik kreeg het niet allemaal weg,wel lekker je moet vaker boodschappen doen als je geil bent”
“Kom hier geilerd papa zal je wel beetje schoonmaken” en ik veegde haar wang schoon en samen dronken we nog wat. Toen ze opstond van de stoel zag ik nog waar ze gezeten had aan het natte plekje op de zitting.
“Oja voor ik het vergeet, we gaan dit weekend op zaterdag shoppen met Myrthe zij betaald zei ze” jaja dacht ik zij betaald, ja met mijn kaart maar dat had ik zelf voorgesteld.

“Ik ga even een droog slipje aan doen papa, wat eten we eigenlijk? we zijn samen” ” wat wil je eten? Zal ik Sushi bestellen? ” Jaaaa was het direct.
We dachten even lekker samen te eten en naar een filmpje te kijken maar Noa kwam al vroeg binnen vallen. Er stond nog wat sushi op tafel en bleek dat ze ook nog wel wat lusten. Op de vraag hoe het thuis ging kwam niet direct een lekker antwoord, ik was oprecht geïnteresseerd dus ging door. Bleek dat haar vader weer een gesprek kreeg met een sociaal dienstverlener, “weer ruzie thuis meis?” Tranen vertelde het verhaal en haar moeder die ik wel eens zie had haar dan ook maar weg gestuurd aangezien ze hier veilig was voor hem.
“Hier komt hij niet No, echt hier ben je veilig voor je vader en als je moeder weg moet kan ik daar ook nog een kamer voor vrijmaken. “Dank je Dennis, ik ben zo blij dat ik Esmee en jou heb.”

Ze kropen samen in een hoekje op de bank, en de tv fungeerde als een schemerlamp.
Toen ik koffie ging maken had ik al in de gaten dat ze even bijgepraat werd over wat er hier vanmiddag gebeurt was en kreeg daarom ook een stoute blik van Noa toen ik met koffie terug kwam. “Was je zo opgefokt Den van dat appje? Je moest eens weten wat ze nog meer gestuurd heeft..”
“Kappe met mij hoor, wat nou weer?” Oh niks was het, ja ze had een foto gestuurd. Ik dacht direct een naaktfoto, bleek een foto van haar huiskamer te zijn, Oh wat hadden ze een schik samen. “Leuk he zo een oudere man gek maken?” En maar lachen.
Maar wel het feit dat ze zaterdag dus op stap gingen met haar, ze had het mij tussendoor ook al geapt dus daar was ze wel eerlijk over. Die meiden zagen het helemaal zitten en waren het er samen ook over eens dat als ze een move zou maken hun erop in zouden gaan. De gedachte alleen al.
“Zouden we ooit eens een kwartet met haar erbij hebben, wat denken jullie? Vroeg Esmee zich af.
Ik zei dat ik het enkel kon hopen, Noa was er zeker van dat het zou gaan gebeuren.

“Ze moet eerst maar eens beetje van de vrouwen liefde proeven, en ze moet mij eh ik bedoel ons ook proeven uiteraard ” zei Noa” we gaan haar echt pakken Dennis, geloof me ze gaat ons likken”
Fuck hé, geile gedachtes in mijn hoofd.
“En dan nog het volgende, jou verjaardag Noa over 3 weken, zullen we dat hier vieren? Nodig jij uit wie je wil ik regel wel drank en eten, 18 jaar moet gevierd worden.” Ze wist zich geen houding te geven en het feit dat ik A haar verjaardag wist en B dat ik dat wou doen voor haar werd er teveel.
“He niet huilen, bedenk liever een kadoo” zei ik maar snel.
Ze ging er over nadenken maar de eerste namen werden al geopperd door Esmee, zou een pool party worden met BBQ en alleen maar leuke mensen.
“Deal, vertel mij maar hoeveel er komen dan regelen we dat” ik dacht dat word een sodom en Gomorra feest maar ik ben erbij.

De week vorderde lekker vlot en de meiden keken uit naar zaterdag, shop dag met Myrthe, 10:30 stond de schoonmaakster binnen en Myrthe had hier geslapen, de meiden groep ging starten met een ontbijtje ergens en daarvandaan shop until they drop, en ik…helemaal niks vandaag, zon scheen, bedje stond klaar in de tuin ik vermaak me wel met een boek en film.
Kreeg gedurende de dag alle hoogtepunten mee via de app, leuke fotos van hun drieën, lol hadden ze zeker als ik dit zo zag. Mocht wel mijn eigen eten regelen dus lekker vette bek gehaald, en toen maar gewacht op de dames. 21:15 hoorde ik ze aankomen, tassen vol werden naar binnen gesleept. “Zo pap aankomende maand even brood eten vrees ik”
Myrthe zei enkel,”sorry lieverd maar dit was een hele leuke dag” Ach het geld boeit me niet eens, als jullie maar lol gehad hebben samen en zo te zien is dat wel gelukt.

“Wil je alles zien Dennis?” Vroeg Noa
“Mag ik kiezen voor de hoogtepunten…” Ik zag denk wel 30 tasjes.
Daar gingen ze omstebeurt, een leuk zomer jurkje, een paar topjes, zag een spijkerbroek of 3 voorbij komen, blousjes, rokjes, leren broek, armbandjes, ketting, tussen jas wat dat ook mag zijn, laat ik het zo zeggen ik was er klaar mee. “Allemaal mooi lieverds, schandalig veel maar allemaal mooi”
“Mooiste moet nog komen hoor”zei Esmee, toen kwamen de tasjes van Victoria Secret en Marlies Dekkers, “oke jullie hebben mijn aandacht weer” en ik zat al klaar. “Oh hij wordt wakker hoor, kijk hem glunderen” hoorde ik mijn lief zeggen.
“We hebben alledrie een zwart Victoria setje en Noa en ik hebben een Marlies Dekkers setje, nou eigenlijk 2 hihi, wil je ze zien? Zei Esmee.
Ik zei direct, en beejte de schijn ophouden, “gaan jullie ze dan showen?”
Myrthe zei direct, “ja hoor, zullen we dames, gaan we even omkleden boven?” Ik wist niet wat ik hoorde, daar gingen ze met zijn drieën naar boven, wat baalde ik dat ik geen camera boven had.

Duurde mij echt veel te lang, ze waren al zeker 15 min boven en ik dacht, wat zijn ze aan het doen, als ik de trap op zou lopen zouden ze mij horen. Heel voorzichtig luisteren onderaan de trap, was te zacht ik hoorde niks helaas.
Eindelijk daar kwamen ze, Myrthe voorop in een heel geil zwart setje, Noa daar achter en toen Esmee.
Ik zat op het puntje van mijn stoel, en zag ze van de trap afkomen. De natte droom van elke man volgens mij en ik keek alleen maar, 3 geile schitterende vrouwen in zwarte lingerie. Ze draaide rondjes en showde alle drie hun ontzettend lekkere kontjes in die stringetjes, ik werd gek, voelde dat ik mijn benen even over elkaar moest doen.
“En lieffie wat vind ervan, zien we er zo lekker ik bedoel leuk uit?”
Myrthe kan dat ook nog eens geil zeggen.
Geloof dat ik iets brabbelde maar dat waren geen echte woorden. Ik keek alleen maar, zag drie teentjes zitten in die strings, lekkere tietjes, zag 6 donkere tepels door de doorschijnende stof van die bh’tjes en dan die blikken vol zelfvertrouwen.

“Oh gossie Den, is dit teveel voor je?” Zei Noa en ook die toon erbij.
“Wauw, Wauw dames ik weet even niet wat ik kan zeggen om het niet te awkward te maken, maar godsamme wat zien jullie er geil uit”
“Oh mag je zeggen hoor papa, we weten het zelf ook, geen man of vrouw zou nu nee zeggen en daarom dragen we dit ook, om mannen en vrouwen gek te maken”
Myrthe kwam op schoot zitten en zei zachtjes, “we hebben je gek gemaakt voel ik maar ik help je zo wel even hoor” ik kuste haar en zonder er bij na te denken pakte ik een borst beet en kneden die, Myrthe gaf een kreuntje toen ik haar tepel raakte.
Noa en Esmee keken toe en Noa zei, “oke, wij staan ook in de kamer hė, wij hebben ook gevoel”

Ik schrok eigenlijk van haar stem en dacht wat doe ik? Myrthe schrok ook en kreeg een kleur en wou gaan staan maar Esmee duwde haar terug op schoot, “doe maar hoor, ga maar vrijen wij willen wel kijken toch No?” Noa knikte en samen gingen ze op de bank zitten, recht tegenover ons.
Myrthe was duidelijk geschokkeerd en wist even geen houding te geven, ze dook met haar hoofd naast mijn hoofd en zei zachtjes, “wat moeten nu? Ze zitten daar gewoon, help” ik wreef ondertussen over haar blote billen en knipoogde naar de meiden.
“Gaan jullie niet zoenen, moeten wij dat voordoen” zei Noa en zette woord bij daad en zoende Esmee voor onze ogen, we zagen hun tongen wild spelen en ik was al geil maar dit schouwspel maakte het enkel erger. “Den, wat nou?”Myrthe was in Shock,
Ik zei “kijk gewoon naar ze”

“Den ik wordt hier eigenlijk heel opgewonden van” ik pakte haar hoofd en begon haar te zoenen en zo zaten wij te zoenen en de meiden tegenover ons ook, ik zag dat Noa de bh van Esmee al los had en ze keek mij heel geil aan en tikte op haar pols waar geen horloge zat, om te zeggen ,zie je wel half uurtje en we hebben haar al gek.
Myrthe keek om en zag hoe de tepels van Esmee verwend werden door Noa, ze keek gebiologeerd naar die twee en ik had haar bh ook al los en speelde met haar borsten en tepels, ze zat te draaien met haar kontje op mijn schoot, rode wangen van opwinding, ik voelde tussen haar benen en haar nieuwe string was al doorweekt.

Ik vingerde haar nu en ze lag te kreunen tegen mij aan, Noa ging verder en deed het stringetje van Esmee uit en wreef in het zicht van ons over haar kutje, “Oh Noa, lik me clitje terwijl ik naar Myrthe kijk die gevingerd wordt daar. Myrthe haar slipje ging uit, en wijbeens voeten op de stoel liet ze zich vingeren door mij, ze was zeiknat en mega geil. Noa zat ook uitgekleed uitdagend met haar billen naar ons toe.
Myrthe zei hard, “fuck ik wil je likken Noa, mag ik Den mag ik haar likken ik moet het doen, ik wil haar proeven” ik haalde mijn vingers uit haar en ze dook achter Noa en spreiden haar kleine billen. Een kreun tegen het kutje van Esmee toen Myrthe haar tong over Noa haar gaatjes liet gaan, “wow dit smaakt zo geil Noa doe ik het goed?” Noa keek om en zei, “ga zo door, lik mijn gaatjes en maak me klaar”

Myrthe en Noa waren aan het beffen en ik keek en genoot, ondertussen kei hard en ik dacht als ik nu aan me pik zit spuit ik, zo opgewonden was ik. Kwam wat dichterbij om alles te zien en Myrthe likte met passie de gaatjes van Noa, “hoe smaakt ze Myrthe?” Alsof ik dat niet wist. “Kom lieverd als Noa het oke vind mag je proeven, Noa keek op en knikte, ik kroop achter haar en begon haar te beffen, Myrthe zag mij pik en wou mij gaan pijpen, “ik spuit in 5 sec hoor” “geil zei ze” en hapte me pik haar mond in, ik zoog aan het sterretje van Noa en Myrthe voelde echt binnen een paar seconden mijn pik exploderen in haar keeltje.

De meiden zagen mij klaarkomen en zeiden tegen Myrthe, “niet slikken we willen ook proeven” en zo zag ik voor mijn neus, mijn zaad overgetongd worden tussen hun mondjes, al was ik nu dood gegaan was het een hele gelukkige dood geweest. Ze waren mij eigenlijk vergeten en ik hoorde Myrthe tegen Esmee zeggen “ik wil jou echt likken nu”, Esmee zei dat ze maar even moest gaan liggen en dat zij wel op haar mondje zou gaan zitten en zo nam Esmee plaats op de tong van Myrthe, duwde Noa de benen omhoog van myrthe en begon Myrthe te rimmen terwijl Esmee haar kutje gelikt werd en zij Myrthe haar kutje aan het likken was, Myrthe zag ik los gaan op de gaatjes van Esmee en ondertussen zag ik hoe haar beide gaatjes goed gelikt werden. Ik zag vingers in mijn schatje verdwijnen, twee in beide gaatjes en Myrthe lag te draaien met haar reet, “ze gaat zo komen es zuig die clit sneller” zei Noa en het duurde zeker niet lang voordat Myrthe lag te stuipen op de bank..”ja ja ja, tering wat lekker jullie tongetjes” haar orgasme bleef hangen want de meiden bleven haar door neuken met hun vingers en weer kreunde ze boel bij elkaar en weer de bank doorweekt met geil, “goedzo sletje laat je maar gaan” gilde Esmee, Myrthe was buiten adem van al dit geweld in haar neuk holletjes.
Mijn pik begon weer teken van leven te geven en ik wou wel weer meedoen.

“Welk kutje wil een harde pik ?” Vroeg ik in het algemeen om wederom de schijn op te houden.
Noa zei als eerste ja, Myrthe moedige aan, “mag Den, neuk haar maar, ze wil het zelf”
Ik zat achter haar en zoals zovaak gedaan duwde ik mijn paal haar tunneltje in, “Oh den fuck wat ben je groot voorzichtig hoor” kreunde ze, kon mijn lach net inhouden, wat een toneelstuk was dit.
Ik pakte haar reetje en neukte haar ongenadig hard en diep, ze kreunde de hele boel bij elkaar en Esmee zat weer met haar handje op de clit van Noa. Ik kon uren doorgaan nu, maar voelde haar kutje krampen in paar min. Sloeg haar op haar kont en tikte nog even met mijn paal op haar billen.
Esmee keek mij aan, “papa wil je dat ook bij mij doen?” Met die bambi ogen, ik keek over haar heen naar Myrthe. “Ook zij vraagt erom Den, dit houden we gewoon geheim oke?”

Esmee ging op haar rug liggen en gooide haar voeten practisch naast haar hoofd, haar kutje ging er van open staan. “Wel rustig, ik ben niet zoveel gewend” Myrthe ging haar kusjes geven en moed inspreken, die twee zouden de toneel school moeten gaan doen.
Langzaam dreef ik mij paal tussen haar kleine lipjes en toneelspeler 2 deed of het net paste allemaal, het maakte me wel super geil, die bambi blik en “Oh papa zachtjes hoor, niet te diep hoor, Oh rustig het past net ik ben nog zo krap” Myrthe was haar nog aan het kussen en aan het vertellen hoe goed ze het deed en hoe ze dat ze moest ontspannen.

Ik verhoogde mijn tempo en Myrthe keek mij streng aan, “rustig lieverd je moet haar geen pijn doen” ik neukte haar diep en hield me wat in tot Esmee aangaf dat ik wat harder mocht. Myrthe was het clitje van Esmee aan het verwennen met vinger en tong en Noa stond achter mij haar lachen in te houden tijdens dit toneel spel, wat waren ze geil bezig, ik voelde zelfs dat ze tegen mijn kont aan het duwen was om haar esmeetje harder te laten lijden op mijn pik, in mijn oor zachtjes ” neuk dat kreng den, neuk haar beurs de fucking slet dat ze is” “Oh papa ik ga komen door het tongetje van Esmee en jou grote pik in me” Esmee zoog aan haar clit en ik beukte in haar lijfje tot ze verkrampte om mijn paal. Haalde hem eruit en Myrthe ging kusjes geven op haar kutje, ” Ahh heeft papa je kutje zo misbruikt lieverd” ik zei ” deze papa gaat nu jou reetje misbruiken lieverd” ” nee toch schatje je gaat mij toch geen pijn doen” met dat geile stemmetje van haar en ik pakte haar billen liet wat spuug in haar bilspleet lopen wreef over Myrthe haar sterretje, duwde mijn duim gelijk in haar. Ze begon meteen te kreunen dat ze wel wou en ik duwde mijn eikel haar kontgaatje in, Oh zo makkelijk gleed die haar darmpje in en ik voelde haar spiertje knijpen om mijn paal, “Oh Jezus lieverd, neuk mijn strakke kontje maar, spuit mij maar vol” kreunde Myrthe en ik stoote mijn hele pik in haar, voelde mijn ballen tegen haar kutje aan kletsen, ze probeerde nog Esmee te blijven verwennen maar ze had het te druk met mijn paal te ontvangen, ze kreunde om meer en harder. Pakte haar borsten en bleef in haar stoten tot ik het niet meer hield en klaarkwam in haar reetje.

Overal zat geil en zweet , de geur van drie kutjes en 4 lichamen samen was echt te gek, wat een avond.
Na nog een half uurtje over en tegen elkaar aan gelegen te hebben met de nodige zoenen en toch nog even een likje over een kutje nog even een pijpmomentje van Esmee die lag te sabbelen op mijn slappe gevalltje gingen Es en No samen douchen.
Ik lag nog te zoenen met Myrthe en begon over wat er gebeurt was. Zij was duidelijk in haar mening, “dit was het geilste ooit en wat er ook gebeurt in de toekomst, hier mag nooit iemand iets van weten,nooit, ik heb dingen gedaan vandaag waarvan ik nooit gedacht zou hebben ooit te doen, het was zo geil en ik vind hun ook zo geil, en jij en Esmee neuken, niet gek?”
Ik reageerde maar zoals hun ook deden,”ja het idee was gek, mijn eigen dochter maar nu..Jezus wat een geil meisje is dat” “je wil hun vaker neuken zeker?” Vroeg ze met die stoute blik, ik zei enkel, “jij niet zeker?” Ze kusten me en haar ogen zeiden genoeg, en ze liep naar boven en ging mee douchen.
Ik, ik dacht nu aan het feest wat nog moest komen….

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 7416 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Myrthe en mijn meiden deel 3”

  1. Wat zijn jullie toch lekker geil bezig. Mijn lul stond al snel op knappen.
    Heerlijk geil om jullie verhalen te lezen. Het wordt tijd voor een extra lul voor een echte DP met jouw 3 geile sletten.🤪

Plaats een reactie