BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 46

Ik werd wakker door het zachte gekreun van twee vrouwen. Ik keek naar het eenpersoonsbed waar Amika en Lila elkaar lagen te beffen in standje 69. Ik kuste Ines en ze deed haar ogen open en zei zacht: dit is het beste dat ik in jaren geslapen heb. Ik fluisterde: jouw zus volgens mij ook. Ines keek achterom en zag wat er gebeurde en zei: en bevalt het een beetje daar? Amika keek omhoog naar Ines en zei: het bevalt prima, ik wist niet dat vrouwen zo lekker kunnen vrijen. Ik zei tegen Amika: sorry dat ik jullie moet storen, maar het is tijd voor Lila om haar injectie te krijgen. Amika vroeg: heeft ze diabetes dan? Ik zei: nee ze moet een baby injectie hebben. Lila keek me aan en zei: gaan we weer babys maken? Ik zei: dat had ik je toch beloofd.

Lila duwde Amika van haar af en zei: sorry, maar dit heeft de hoogste prioriteit. Ik keek Ines aan en ze zei: je hebt het me gisteren verteld, dus ga je gang. Ik trok mijn pik uit de kut van Ines en liet naar de wastafel om hem te wassen. Daarna ging ik terug naar het bed waar Lila reeds met haar benen gespreid op me lag te wachten. Ik vroeg: wil je voorspel? Ze zei: nee, ik wil naspel met Amika, dus doe je ding. Ik ging met mijn pik zo diep mogelijk in haar en begon te stoten. Na vijf minuten kreeg ik langzaam toegang tot haar baarmoeder en toen ik daarin zat zei ik: ga je gang, melk me maar leeg. Ines lag toe te kijken en zag hoe Lila haar buik en kutspieren gebruikte om mijn pik te melken. Ze deed dit voor bijna tien minuten terwijl ik gewoon stil zat. Na tien minuten vroeg ik: ben je er klaar voor? Lila knikte en bleef me melken. Ik begon haar baarmoeder te vullen en na acht stralen hield het op. Ik zei: je weet de routine? Ze knikte en ik begon mijn pik heel langzaam uit haar te trekken. Ik vroeg Amika voor een paar kussens om onder de kont van Lila te leggen.

Toen die correct lagen trok ik mijn pik langzaam verder uit haar en voelde ik haar baarmoederhals sluiten. Toen dat gebeurd was trok ik mijn pik helemaal uit haar en zei: nu eerst een half uur rusten. Geen naspel tot dat half uur voorbij is. Amika vroeg of ook zij vandaag nog een keer aan de beurt zou komen en ik antwoordde: na je zus, die heeft topprioriteit. Ines vroeg wat Lila met haar buikspieren deed om mij klaar te laten komen en Lila zei: veel oefenen om je buikspieren, en je kutspieren te beheersen. Voor hem is het een groot plezier. Het is net of mijn kut hem aftrekt. Hij voelt hele aparte dingen. Elke ribbel in mijn kut gaat over zijn pik op en neer. Ines zei: hoe moet ik dat doen? Lila zei: begin met leren hoe je je kutspieren moet laten samentrekken, als je dat kan dan pas ga je jezelf concentreren op je buikspieren. Dat doe je door je buikspieren samen te trekken. Ines vroeg of ze nu aan de beurt was. Ik zei: als jij er klaar voor bent, dan ga ik jouw buikje weer vullen. Ze keek me aan en zei: sorry dat ik mijn benen niet om je kan slaan maar ik wil toch proberen of ik net als Lila jou kan melken. Ik ging langzaam in haar en toen ik tegen haar baarmoederhals zat zei ik: nu ga ik daar een opening in maken en ik begon nu harder te stoten.

Het duurde bijna tien minuten voor ik de opening groot genoeg had om mijn pik erdoor te laten. Ik vroeg aan Ines of ze het wilde proberen met haar buik en kutspieren. Het knijpen met haar kutspieren ging goed alleen met haar buikspieren had ze moeite. Lila die naast haar zat vertelde wat ze moest doen om daar verbetering in te krijgen, en warempel lukte haar dat na een aantal minuten proberen. Ze keek naar Lila en zei: het is wel vermoeiend en Lila antwoordde: ik heb ook niet gezegd dat het makkelijk zou zijn. Ik heb maanden met een dildo geoefend voor ik het met een echte pik geprobeerd heb. Amika zei: dan mag je later oefenen met mijn dildo en zal ik je helpen. Ze deed haar uiterste best en kreeg het voor elkaar om mij na 15 minuten haar baarmoeder opnieuw te laten vullen. Ik zei tegen haar: nu mag jij op de plek van Lila gaan liggen en gaan Lila en Amika voor mij poseren. Ik pakte mijn camera en zei: eerst Amika. Ik wil profielfotos van haar bovenlichaam.

Ik nam een kleine 20 fotos en zei toen tegen Lila: ga jij eens achter haar zitten, vast tegen Amika aan en leg je handen op haar tieten en je hoofd op haar schouders. Amika, ik wil dat jij een hand voor je schaamstreek houdt zodat deze niet zichtbaar is. Ik nam weer een aantal fotos en zei toen tegen Amika: spreid je vingers eens een beetje zodat je schaamhaar ertussenuit steekt. Ze deed dit en ik nam weer een aantal fotos, inclusief close-ups. Ik zei tegen Lila: spreid jij nu je vingers ook maar zodat haar tepels tussen je vingers zitten, maar goed zichtbaar zijn. Klik klik klik, weer een flink aantal fotos. Voor we nu verder gaan wil ik eerst dat jij Amika opmaakt zoals jij haar in de perfecte wereld zou willen zien. Lila nam Amika mee en begon haar op te maken en haar haren te fatsoeneren. Toen ze daarmee klaar was zei ik: nu wil ik dat Amika een sexy slipje aandoet en een bloes waarvan bijna alle knoopjes open zijn. Ik wil dat als ik fotos maak, dat haar tieten zichtbaar zijn. Als ik die gemaakt heb wil ik dat jij Lila, Amika gaat beminnen, laat je handen hun gang gaan. Oh en niet vergeten, ook jij met een bloes aan en slipje.

Lila deed haar bloes en slipje aan en liep naar Amika en begon haar zacht te kussen. Ze deed het zodat het duidelijk zichtbaar was dat er tongen bij gebruikt werden. Ook gingen handen bij elkaar de bloezen in en werd er volop gestreeld. Uiteindelijk ging er ook een hand van Lila het slipje van Amika in en begon ze haar te vingeren. Ze deed dit tot Amika haar hoofd achteroversloeg en met een harde kreun klaarkwam. En ik had dit allemaal op foto. Toen Amika weer rustig werd begon Lila haar bloes open te maken en haar tieten te kussen. Ze deed de bloes uit en ging met haar mond naar de navel van Amika en trok met beide handen het slipje van Amika naar beneden en kuste en likte de kut van Amika.

Na een paar minuten kwam ze terug omhoog en kuste ze Amika op de mond en begon Amika Lila uit te kleden, haar hele lichaam kussend, haar tieten, haar nek, haar navel en haar kut. Net zolang tot ook Lila heftig kreunend klaarkwam. Ook dat had ik allemaal op foto.. ik liet de vrouwen verder met elkaar spelen en zette de fotos op mijn laptop en ging ik daarna bij Ines zitten om haar de fotos te laten zien. Ze was erg onder de indruk en vroeg: ga jij mij straks ook zo fotograferen? Ik zei: voor jou heb ik iets anders in gedachten. Ik vroeg: heb jij toevallig nog een foto uit je presentatrice dagen zodat ik kan zien hoe jij eruitzag? Ze zei: op mijn facebook pagina staan er een aantal. Ik liet Ines inloggen en ze zei: ik heb hier in de laatste vijf jaren niets meer mee gedaan. Ik downloadde een paar fotos van haar en zei: ik wil dat Lila jou zo meteen op dezelfde manier opmaakt. Dan gaan wij fotos maken.

Toen lila en Amika uitgespeeld waren vroeg ik aan Lila: denk jij dat je haar zo kan opmaken en haar haren zo kan doen als op deze fotos? Lila zei: makkie, je weet hoe goed ik ben. Ik zei: ga je gang, ik til haar wel even op een stoel. Ik zette Ines op een stoel en liet Lila haar gang gaan terwijl ik met Amika hun fotos bekeek. Ze zei: ik wist niet dat ze zoooo mooi zouden worden. Ze zag de foto waarop ze aan het klaarkomen was en zei: deze is niet voor publicatie. Ik zei: maar het laat juist zien hoe mooi je bent als je klaarkomt. Ze keek me aan en vroeg: meen je dat echt? Ik zei: dit zijn rouwe emoties die naar buiten komen en laten zien dat er niets namaak aan is. Ik zei: ik wed dat als jij deze foto naar je beste vriendin zou sturen dat die stik jaloers op je zou zijn. Maar dit is natuurlijk helemaal aan jou. Ze zei: mijn vriendin mag deze foto zien, maar hij mag niet gepubliceerd worden, maar ik kan niet wachten op haar reactie.

Twintig minuten later was Lila klaar met Ines en ze zag er precies zo uit als op de foto. Ik zei: kan jij voor mij deze bloes aandoen en ik gaf haar een van Lila’s mooiste blouses. Ze vroeg wil je dat ik het aandoe met of zonder bh. Ik zei: vraag Lila maar om een bh-hemd. Ines wist niet wat dat was en Lila pakte er een en gaf het aan haar. Ze deed het aan en zei: wow, dit zit lekker, en zonder die ellendige ijzeren draadjes. Ik zei: nu mag je de bloes erover aandoen en alle knoopjes loslaten zodat de bloes enkel over je hangt. Toen dat gedaan was tilde ik haar op en hielp ik haar om haar slipje aan te doen en een kort rokje volgde. Ik zette haar op een normale stoel en zei: doe nu maar net alsof je op je werk bent, en laat mij en Lila maar fotos maken. Ik maakte een aantal profiel fotos en normale fotos. En gaf daarna de camera aan Lila en zei tegen haar: zorg dat we beide goed in beeld blijven. Ik liep naar Ines toe en ging achter haar staan en kuste haar zacht in haar nek. Ik zei: ontspannen en mij gewoon laten doen waar ik mee bezig ben. Ik ging met mijn mond naar haar oor en beet zacht in haar oorlel. Ines begon nu harder te ademen en te zuchten.

Van haar oorlel ging ik met mijn tong over haar wang en kuste ik haar gesloten ogen en ging ik daarna naar haar mond. Ze zoog mijn tong gretig haar mond in. Lila stond op diverse plaatsen rondom ons fotos te maken. Ik streelde zacht over het bh-hemd en haar tepels werden hard en waren nu goed zichtbaar. Ik trok het hemd uit haar rokje en ging met mijn hand onder het hemd en streelde nu haar tepels. Ines keek me aan en zei: als je zo doorgaat kom ik klaar voor je mijn kutje hebt aangeraakt. Ik zei dat was ook het plan en streelde haar verder terwijl ik haar zacht kuste. Haar ademhaling versnelde en werd onregelmatig en haar kreunen werd harder. Ik nam weer haar oorlel in mijn mond en zoog er deze keer op. Ze kreunde nu hardop en zei: ik ga komen, IK KOM IK KOM AAAAAAHHHHHHH JAAAAHHHH GA DOOR GA DOOR.

Toen ze weer tot rust gekomen was voelde ik even onder haar rokje. Haar slipje was drijfnat. Ik vroeg haar hoe ze het tot nu toe gevonden had en ze zei: geweldig, maar is dat alles? Ik zei: nee, dat is slechts het begin. Ik ging nu voor haar zitten en pakte de bloes vast en begon die uit te doen. Heel langzaam en heel voorzichtig bij haar verbrande arm. Terwijl ik dit deed bleef ik haar kussen en toen de bloes uit was pakte ik de verbrande arm en begon ik die te kussen. Heel zacht zodat ik haar geen pijn deed. Ze streelde mijn haren met haar goede hand. Ik ging steeds hoger met het kussen tot ik weer bij haar nek was en ging toen langs haar andere arm weer naar beneden. Ik tilde haar goede arm omhoog en kuste weer langzaam naar boven tot ik bij haar oksel aankwam. Daar ging ik met mijn tong naar toe en proefde haar zoute zweet. Het smaakte niet eens vies en ik likte onder haar oksel.

Ines zei: dat kietelt, daar kan ik niet goed tegen. Ik pakte met twee handen haar zij vast en begon haar daar te kietelen en ging hiermee door tot de tranen over haar wangen liepen. Ik kuste ze weg en tilde haar bh-hemd op en trok het langzaam over haar hoofd. Ze zat nu half naakt voor me. Ik zei tegen Lila: zorg ervoor dat je ook fotos maakt van haar verbrande arm. Lila zei: die heb ik al, toen jij haar daar kuste. Ik begon Ines nu over haar bovenlichaam te kussen en speelde zacht met haar tieten. Ik nam ze om beurten in mijn mond en zoog op de tepels en kuste haar daarna weer vol passie. Ines zelf begon ook hoe langer hoe meer passievol terug te kussen. Ze trok me naar haar toe en kuste mijn tepels en greep met haar hand naar mijn pik. Ik zei: nee meisje, die is nog lang niet aan de beurt.

Ik ging door met kussen en zag Amika op het bed zitten met een hand in haar slip en de andere hand aan haar tieten. Ik keek haar recht in de ogen en knikte ja. Ze keek me vragend aan en ik zei: je mag klaarkomen als je wil. Ze glimlachte naar mij en ik zag dat haar hand nu sneller in haar slipje op en neer ging tot ze een paar minuten later met een luide kreun klaarkwam. Ik keek naar Ines en zei: dat was je zus die klaarkwam op ons liefdesspel. Ik tilde Ines van de stoel en deed haar rokje en slipje uit en zette haar terug op de stoel en ging nu tussen haar stompen zitten en begon die te kussen. Eerst de uiteinden zodat ze ook haar tenen en knieen zou voelen en ging daarna langzaam omhoog tot aan haar kruis. Hierna deed ik hetzelfde bij haar andere been en toen ik ook daar bij haar kruis aankwam stopte ik. Ze vroeg: wat doe je? Ik tilde haar op van haarstoel en bracht haar naar het bed. Ik deed twee kussens onder haar buik en pakte de fles massageolie en begon haar te masseren.

Ze genoot met volle teugen en ik vroeg aan Amika of ik deze olie op haar verbrande arm mocht gebruiken. Ze zei: dit is olie die door het brandwondencentrum is verstrekt dus ja, je mag deze gebruiken. Nadat ik haar nek, rug en armen gedaan had begon ik haar stompen zacht te masseren en ging ik steeds hoger tot ik bij haar billen aankwam en deze zacht onder handen nam. Ik masseerde ze zacht en liet twee vingers door haar bilnaad gaan. Haar hele lichaam stond onder het kippenvel en ze kreunde zacht. Met een hand ging ik tussen haar stompen door naar haar drijfnatte kut en begon die zacht te masseren terwijl ik met mijn andere hand haar bilnaad bleef bewerken en met mijn vingers zacht met haar anus speelde. Ines stond weer op het punt om klaar te komen en ik drukte drie vingers haar kut in. Dat was precies genoeg om haar orgasme te laten beginnen. Ik streelde haar clit met mijn duim terwijl ze midden in haar orgasme zat en drukte twee vingers haar anus in.

Haar orgasme werd vertienvoudigd wat intensiteit betreft. Ines gilde het uit. OOOOOOOHHHHHHH MIJN GOD WAT DOE JE MET ME, IK BEN ZELDEN ZO HARD KLAARGEKOMEN JAAAAAHHHHH GA DOOR GA DOOR. Ik bleef in beide gaten stoten met mijn vingers terwijl mijn duim haar clit bleef bespelen. Haar orgasme hield vijf minuten aan. Toen het voorbij was zei ik: nu mag je je omdraaien. Ze ging op haar rug liggen en ik legde de kussens onder haar kont. Ik liep naar de douche en waste mijn handen voor ik verder ging. Ze keek mij aan en vroeg: vond je dat niet vies? Ik zei: waarom, het is verbrand voedsel, maar om enige onzekerheid weg te nemen heb ik mijn handen gewassen voor we doorgaan. Bij ons is dit anders. Ik kan met mijn tong bij Lila in haar anus gaan en niets tegenkomen, en andersom ook. Wij spoelen ons elke dag minstens een, maar vaak twee keer. Dan zijn onze darmen leeg en is alles schoon.

Ines keek me aan alsof ze water zag branden en vroeg: dus anaal spel is voor jullie heel gewoon? Lila zei: weet je waar hij zijn pik het liefst laat slapen ’s nachts? In mijn kontje en ik vind dat heerlijk, ook vind ik het lekker om daar geneukt te worden. Ines vroeg: als ik me zou spoelen, zou jij dit dan ook bij mij willen doen? Ik zei: alleen als jij dat ook echt wil. Ze zei: dan wil ik dat jij mij leert hoe ik me moet spoelen. Ik keek Lila aan en die liep naar onze kamer en pakte de anaal douche. Ik tilde Ines van het bed en zette haar op het toilet en sloot de slang aan op de kraan. Ik zei: ik steek deze in je kontje en zet dan de kraan zacht open. Je laat je darmen vollopen tot je niet meer kan hebben en trekt deze dan uit je en je laat jezelf daarna leeglopen. Ik zei: de eerste keer zal je dit vier of vijf keer moeten doen, maar als je dit elke dag doet dan is twee keer spoelen vaak al genoeg. Het duurde vier spoelingen voor er schoon water uit haar kwam. Ik waste haar kont nog even na en tilde haar toen terug het bed op. Amika die had staan kijken vroeg aan Lila of ze haar wilde helpen, omdat ze dit ook wilde meemaken.

Lila hielp haar en ook bij haar was ze na vier spoelingen schoon. Ik had intussen Ines weer op haar rug op het bed gelegd en was begonnen haar voorkant te masseren, weer eerst haar nek en armen en hierna haar buik voor ik haar tieten een voor een onder handen nam en ze zacht kuste en likte. Mijn tong ging van daar naar haar navel en hierna nam ik haar stompen onder handen. Toen ik daarmee klaar was likte ik zacht de kut van Ines tot ze rustig klaarkwam. Ik vroeg haar: denk je dat je klaar bent om anaal genomen te worden? Ze keek me bang aan en vroeg doet het pijn? Ik zei: de eerste keer voelt het vreemd aan en moet je anus wennen aan het formaat wat naar binnen gaat, maar ik zal heel voorzichtig met je zijn en als het teveel is, dan moet je het zeggen en stoppen we direct. Ze keek me aan en vroeg me wat ze moest doen. Ik zei: gewoon rustig blijven, ik moet eerst mijn pik even smeren met je kutsappen. Ik stak mijn pik in haar kut en stootte een paar keer in haar.

Amika en Lila zaten beide aan een kant naast Ines en hielden haar handen vast. Ik zette mijn pik tegen haar anus en begon zacht te stoten, elke keer iets harder. Ines zei: het voelt zo vreemd aan. Bij elke stoot opende haar anus een klein beetje verder tot hij zover geopend was dat mijn eikel naar binnen schoot. Ik zei tegen Ines: dat was het moeilijkste deel. Je hebt het zwaarste achter de rug en ik begon nu langzaam steeds dieper in haar te gaan tot ik uiteindelijk tot mijn schaambeen in haar zat. Hierna was het een kwestie van steeds langere halen in haar tot ik uiteindelijk vol in haar begon te stoten. Ik keek Ines aan en zag dat ze het niet makkelijk vond en besloot even te stoppen. Ze zei: gelukkig, ben je klaargekomen? Ik zei: nee nog niet maar ik laat je even wennen. Amika vroeg: hoe voelt het zus? Ines antwoordde: vreemd, het is net alsof je nummer twee moet doen, alleen gaat het de andere kant op. Maar ik kan me best voorstellen dat er vrouwen zijn die het fijn vinden, maar geef mij die pik maar in mijn kutje.

Ik keek haar aan en zei: dus je wil niet dat ik klaarkom in je kontje? Ze zei: nee, nu we zover zijn wil ik ook voelen hoe dat is. Ik ging door en terwijl ik dit deed keek ik Lila aan en wees naar de kut van Ines. Lila ging direct met haar vingers aan het werk en begon Ines zwaar te kreunen. Ik bleef in haar stoten tot ik voelde dat ik ging klaarkomen en zei toen tegen Ines: hier komt het en ik begon mijn zaad in haar darmen te spuiten. Ze riep: ik voel het, ik voel je warme zaad in mij gaan. Lila was nu op volle snelheid over de clit van Ines aan het gaan en net toen ik begon te spuiten begon Ines klaar te komen. Toen ik uitgespoten was zat Ines nog midden in haar orgasme en zei ze: doorstoten JAAAAHHHHH GADOOR GA DOOR. Ik deed dat tot ze weer bij haar positieven was. Ze zei: eigenlijk was het best prettig, zeker toen ik zelf klaarkwam.

Amika keek mij aan en ik zei: vannacht ben jij bij mij aan de beurt. Dan mag jij je de hele nacht op mij uitleven. Er verscheen een grote glimlach op haar gezicht. Ik vroeg haar hoe laat we zouden vertrekken en ze zei: zo snel jullie klaar zijn met alles inpakken kunnen we vertrekken. Een kleine drie kwartier later liep ik naar de receptie en betaalde beide rekeningen en vertrokken we naar Lissabon. Ines had een busje waar ze met haar rolstoel achterin kon zitten. Er zaten twee opklapstoeltjes achterin en ik nam plaats naast Ines. Haar zus vergrendelde de rolstoel en deed haar gordel om en ging samen met Lila voorin. De reis duurde anderhalf uur waarbij we veel mooie dingen zagen. Lissabon zelf was een vrij drukke stad met smalle straten maar Amika wist deze goed te navigeren.

We kwamen uit bij een bungalow type huis en Amika parkeerde de auto. Ze hielp haar zus uit het busje en we gingen naar de bungalow waar de voordeur werd geopend door een meisje van net 20 jaar oud. Ines zei: dit is mijn jongste zus Cara en dit zijn Lila en Gerrit. Cara keek naar Ines en zei: wat zie jij er blij uit, en je haren, net als vroeger. Ines zei: we hebben een geweldig weekeinde achter de rug en Gerrit en Lila blijven een paar dagen hier slapen en wij gaan hen de stad laten zien. Cara zei: maar waar gaan ze dan slapen? Amika zei: Gerrit bij mij en Lila slaapt vannacht bij Ines. Cara begreep het nog niet helemaal en zei: maar daar staan geen extra bedden. Amika zei: die hebben we ook niet nodig. Bij elkaar in bed, begrijp je wat ik bedoel? Cara keek naar Amika en vroeg: samen in een bed? Wat hebben jullie in Fatima gedaan en Lila zei: wij hebben veel lol gehad daar en hebben elkaar daar vrij intiem leren kennen.

Cara zei: vandaar die blos op haar wangen terwijl ze naar Ines keek. Ines zei: ik heb hen beide leren kennen en Gerrit heeft mij geleerd dat er altijd wel ergens liefde voor mij is. Hij gaat mij zelfs helpen zwanger te worden. Cara zei: dus jij hebt met hem geslapen? Ines zei: ja, en ook met haar en vannacht krijgt Amika hem om mee te doen wat ze wil. Cara zei: dus dan val ik weer buiten de boot? Ik zei hoezo, we blijven meer dan een nacht en als jij ook wat actie wil hebben, van mij mag het en ik heb geen twijfel dat Lila daar ook voor te vinden is. Maar….. we willen wel fotos maken van de actie. Cara keek naar Ines en die zei: je moet zijn fotos eens bekijken. Die twee hebben mij en je zus op de foto gezet. Cara zei: laat zien dan. Ik pakte mijn laptop en opende die en begon met de fotos van Amika. Cara zei: het zijn gewaagde fotos, maar het is geen porno. Dat was tot de foto tevoorschijn kwam waarop Amika klaarkwam met haar hoofd achterovergeslagen. Ik zei: dit is een van de betere fotos. Hierna kwamen we bij de fotos van Ines en Cara zat met open mond te kijken aar de fotos.

Wat zijn die mooi wist ze uit te brengen en toen ze de fotos zag waarop Ines met mij samen in de douche waren zei ze: geen wonder dat ze zo blij kijkt. Amika zei: je moet het verhaal hierover eens horen. Ines begon te vertellen en Cara zat met open mond te luisteren. Ines zei: hij heeft me laten inzien dat het leven nog niet zo slecht is en ik ga mijn energie nu inzetten voor campagnes tegen alcohol in het verkeer, brandwondencentra en revalidatiecentra. Ik ga vanavond mijn Facebook en Instagram weer gebruiken en aan iedereen laten weten dat Ines weer beschikbaar is. Cara zei: geweldig. Toen vroeg ze aan Lila hoe wij in Fatima verzeild geraakt waren en Lila vertelde haar verhaal, inclusief waar we al geweest waren en wat er allemaal gebeurd was. Cara zei: dus als ik het goed begrijp ben jij de vriendin van Gerrit. Lila zei: nee, niet de maar een van zijn vriendinnen. De andere twee zijn beide zwanger. Lila liet de fotos van JJ en Trudie zien en zei: wij wonen op dit moment met vieren in een huis en delen hem, maar we hebben goede hoop dat er nog een vrouw bij komt. Cara zei: en geeft dat geen frictie?

Lila antwoordde: nee alles gaat in goed overleg en vaak slaapt Gerrit met zijn eerste vriendin en nog een van ons samen, maar als we een nacht alleen met hem willen, dan bespreken we dat en is er geen enkel probleem, maar waarom alleen met hem? Met drieen is veel leuker. Cara zei: maar ik heb ook minder goed bericht. Moeder is hier geweest en ze wil het restant van de lening die ze jou vertrekt heeft in een keer terug hebben, zo niet laat ze je wagen wegslepen. Ik vroeg hoe dat kon en Ines zei: ze heeft mij 14000 euro geleend om deze auto te kopen met als voorwaarde dat ik deze in tien termijnen terug kon betalen. Ik heb er vijf terugbetaald en ben elke maand op tijd met mijn betaling, maar sinds Cara bij ons is ingetrokken doet ze alleen maar moeilijk. Ik vroeg: kan je mij laten zien dat je de betalingen hebt gedaan. Ze liet Cara haar laptop halen en liet me de betalingen zien. Ik vroeg haar om een pen en papier en Cara bracht dat.

Ik noteerde het rekeningnummer en de naam van de persoon en ging achter mijn laptop zitten. Per paypal liet ik 7000 euro storten op de rekening van haar moeder. Twintig minuten later had ik bevestiging dat het geld gearriveerd was. Ik zei tegen Ines: ik schiet het je voor maar verlang dat jij mij elke maand een procent terugbetaalt. Dat is 70 euro per maand, op die manier zit je niet aan een wurgcontract vast en heb je wat geld over als het nodig is. Ik geef je mijn rekening wel. Ik schreef dat op en zei: de goedkoopste manier om geld over te boeken is per paypal. Dat kost 3 euro per boeking. Hier ik zal je laten zien hoe het werkt. Ik maakte een account aan voor haar en liet haar erop inloggen. Ik koppelde haar bankrekening voor haar aan dit account en verifieerde het. Een uur later zei ik tegen haar: maak eens 100 euro over naar mij. Ik legde uit hoe ze het moest doen en Amika nam notities.

Toen de 100 euro was overgemaakt liet ik haar zien hoe snel dit ging en twintig minuten later boekte ik 103 euro terug aan haar. Ook dit kwam netjes op tijd binnen. Ik zei: zet bij je overboeking bij om welke betaling het gaat, bijvoorbeeld 1 van 70 enzovoorts, en als je geld over hebt mag je ook een tweede en derde betaling in die maand doen, dan zet je erbij 2,3,4 van 70. Als betaling 70 gedaan is ben je weer helemaal schuldvrij. En bij deze lening krijg je geen negatieve kredietbeoordeling. Ze trok me naar haar toe en zei: dat is een enorme opluchting. Ze gaf me een kus, pakte haar telefoon en belde haar moeder. Ze zei: je lening is nu helemaal afbetaald. Ik wil je vanaf vandaag NOOIT meer hier zien, ook niet om straks je kleinkind te bezoeken. Ik heb het gehad met je en Ines hing op.

Binnen een minuut ging de telefoon en Cara pakte deze aan. Het was de moeder, helemaal in paniek want ze had iets gehoord over een kleinkind. Cara zei: ga jij die 7000 euro maar lekker snel verbrassen met die klaploper die je nu je vriend noemt en laat ons verder met rust. Morgen komt de politie hier en laten we meteen een straatverbod voor jou en hem aanvragen. Veel succes verder met je leven. Doei. Dat was het einde van die relatie. Ik zei: meen je dat nu echt? Ines zei: ze heeft al genoeg van mij gehad, voor we dit huis kochten heeft ze haar huis laten verbouwen met een deel van het verzekeringsgeld en heeft dat ook nooit terugbetaald. Cara zei: en ik heb die nieuwe vriend meermaals betrapt dat hij ’s nachts bij mij in de slaapkamer naar mij stond te kijken. Ik zei dan is dit wellicht beter zo. Maar laat mij deze vent nooit tegenkomen, want dan is hij de mijne.

Twintig minuten later werd er aan de deur geklopt. Het was de moeder. Amika deed open en liet haar de woonkamer inkomen. Ze wilde weten waar het geld vandaan gekomen was. Ik keek haar aan en zei: dat was een geschenk van mij, een totale vreemdeling die niet kan begrijpen dat een moeder zich zo kan gedragen. Ze wilde wat zeggen en ik stond op. Ze werd direct stil en ik zei: je hebt gehoord wat je dochters van je denken en wat Cara van die klaploper van je denkt. Hoe durft een man die in een relatie is ’s nachts bij de dochter van de vrouw met wie hij een relatie heeft in haar slaapkamer te gaan staan kijken naar een jonge vrouw die ligt te slapen. En niet eenmaal, maar volgens Cara meermaals. Dat verzint ze zei de moeder. Ik zei: jij moet je prioriteiten eens bijstellen. Bloed voor kennissen. Of weet je niet wat dat betekent? En nu mag je gaan en hoef je niet meer terug te komen. Er valt hier niets meer voor je te halen en vanaf morgen geld er een straatverbod voor jou en die klaploper. Adios, chiao, tot ziens, bye.

Ik nam haar bij de arm en zette haar buiten en sloot de deur. Voor ik die sloot zei ik: en jouw telefoonnummer wordt geblokkeerd op elke telefoon hier in huis. Cara kwam naar me toe en zei: ik zie hoeveel je voor mijn zus en ons doet, dank je daarvoor. Ik ging op de bank zitten en zat tussen Cara en Amika in, Lila zat op de luie stoel en Ines in haar rolstoel. Ines vroeg: zou jij mij naar de badkamer willen brengen zodat Lila mij kan douchen? Ik antwoordde: natuurlijk schat en ik liep naar haar toe. Tegen Lila zei ze: neem je anaaldouche ook mee wil je? Cara keek haar aan en vroeg: waar is dat voor? Ines zei: dat is zodat je daar ook mooi schoon bent, dan kan je van dat gaatje ook genieten. Ik bracht Ines naar de badkamer en hielp haar uit haar kleding en zette haar eerst op het toilet. Lila kwam binnen en hielp haar met de anaaldouche en toen ze schoon was tilde ik haar op de stoel in de douche. Ik zei: veel plezier dames. Ines keek me geil aan en zei: ik denk dat dat wel gaat lukken. Ik zei: laat maar weten als ik je moet komen halen. Ik liep terug de woonkamer in en ging weer op de bank zitten.

We praten wat over wat onze volgende bestemming zou worden en Cara legde heel onschuldig haar hand op mijn bovenbeen. Ze streelde zacht op en neer terwijl ze met mij sprak. Ik had het in het begin niet echt in de gaten, maar haar hand ging steeds hoger richting mijn kruis. Het duurde ongeveer 10 minuten voor ze daar aankwam en zacht in mijn kruis kneep. Ze keek haar zus aan en zei: is dat echt? Amika antwoordde: oh ja, dat is echt, groot en dik. Cara keek me aan en vroeg: mag ik hem eens zien? Ik zei: dat mag, maar dan wil ik eerst wat van jou zien. Ze vroeg me: wat zou je dan willen zien? Ik zei: doe je shirt en bh uit zodat ik daar eens naar kan kijken en wat ideeen kan opdoen voor mijn fotos. Cara stond op en begon heel sexy haar shirt en bh af te doen. Toen die verdwenen waren zei ik: waarom heb je je haren laten verven. Ze keek me aan en zei: hoe bedoel je? Ik zei: jij bent van nature een roodharige. Ze keek me verbaasd aan en vroeg: hoe weet jij dat? Ik zei: je sproetjes en je opstaande tepelhoven verraden je. Die heb ik alleen nog maar bij roodharige vrouwen gezien. Cara had mooie tietjes, iets meer dan een a cup maar zeker nog geen handvol. Ze vroeg: bevalt het wat je ziet? Ik zei: zeer zeker. Ze zei: dan is de beurt nu aan jou. Ik trok mijn schoenen en sokken uit, mijn broek en boxer volgde en Caras ogen werden groter en er verscheen een geile lach op haar gezicht.

Ik ging weer op de bank zitten en Cara nam plaats tussen mijn benen. Ze nam mijn pik in haar hand en bestudeerde die. Ze bracht mijn eikel naar haar mond en kuste die en begon mijn pik te likken. Ik speelde met haar tepeltjes terwijl ze dit deed. Na een paar minuten nam ze mijn pik in haar mond en begon ze me te pijpen. Ik zei tegen haar: als ik straks klaarkom moet je niet verschieten. Ze knikte slechts en Amika begon al te lachen. Cara wist het tipje van haar tong in mijn pisgaatje te drukken en er in rondte draaien. Ze had talent, of ze was een expert in pijpen. Ze gebruikte haar tong, zoog en speelde met mijn ballen. Na een kleine vijftien minuten zei ik: ik ga zo komen. Ze knikte weer met haar mond vol en binnen een minuut kwam ik klaar. De eerste straal spoot diep in haar keel. Ze verschoot zo dat mijn pik uit haar mond kwam. Amika pakte mijn pik vast en richtte die op het gezicht van Cara. Ze kreeg de volle lading in haar gezicht en haren. De volgende stralen spoot ze op de tietjes van haar zus. Ze duwde haar zus achterover en tilde haar rokje op en liet de laatste twee stralen tegen haar slipje gaan. Cara wist niet wat er gebeurd was. Vanuit de badkamer kwam de vraag of ik Ines kon komen halen. Ik zei tegen Cara: zo blijven liggen en niet bewegen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5851 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 46”

Plaats een reactie