BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (36)

Zwangere VivIn de volgende dagen moest ik nog dikwijls terug denken aan de zwangere Viv, wat een geile meid was dat toch. Spijtig dat haar vriend zo een egotripper is, deze meid verdient beter.
Vandaag ging ik winkelen, Juul bleef thuis want die had nog wel wat werk voor de boeg. Lekker alleen op pad winkel in en winkel uit. Na een tijdje ging ik naar een taverne om iets te drinken en mij zelf te tracteren op een lekker stukje taart. Het was er vrij druk en ik kon niet direct een tafeltje vinden. Toen ik omdraaide om terug naar buiten te gaan hoorde ik iemand mijn naam roepen. Een beetje achteraan stond iemand te wuiven naar mij. “Neen toch Viv?” dacht ik.

En inderdaad toen ik dichterbij kwam zag ik Viv met haar bolle buikje. “Hey Nelleke, wat een toeval, kom er lekker bij zitten”. Viv zat alleen aan een tafeltje voor twee, ik stapte op haar af, gaf haar een knuffel en ging bij haar aan tafel zitten nadat ik mijn jas had uitgedaan. “Hey Viv, ja wat een toeval, ik was net van plan om terug naar buiten te gaan. Maar zo leuk dat ik je hier tref. Hoe is het met je?” vroeg ik. “Nou goed, nog een paar weken aftellen” zei Viv. De ober kwam eraan en bestelde mij een thee en Viv nam nog een water. Ik boog mij naar haar toe en fluisterde in haar oor “ en nog geil geweest de laatste dagen?” “En of en nu ik jou zie… het was zo lekker wat je deed” zie Viv. Ik heb het thuis aan Juul verteld en die heeft mij nog eens lekker geneukt zo geil vond hij het. “Ooooh vertel jij alles aan Juul” vroeg Viv. “Ja alles, als ik iets geils mee maak of hij weten wij dat van elkaar. Soms is hij of ik er zelfs bij als wij neuken met iemand anders.”

“Dat vind ik nu zo lief aan jullie, dat vertrouwen en de mogelijkheden zonder jaloezie, prachtig” zei Viv. “En Stef” vroeg ik. “Wat dacht je, die blijft gewoon zijn eigen gang gaan, die heeft zelfs niet gemerkt dat ik toch vrij lang op het toilet zat vorige week” zegt Viv. “Zeg Viv waar woon jij eigelijk?” vroeg ik. Zij gaf haar adres en zij bleek slechts enkele honderden meters van ons te wonen. “Weet je we drinken ons drinken op en dan gaan wij naar ons appartement? Goed?” vroeg ik. Viv knikte en zei “komt goed uit want ik ben met de bus”. Ik legde mijn hand op haar been en wreef lichtjes over haar bovenbeen. Viv keek mij aan en beet op haar lip. Ik ging korter bij Viv hangen en vroeg “Is Vivke geil?” Viv knikte en zei “voel maar”. Ik schoof mijn hand tussen haar benen en verdorie Viv zat daar zonder slipje en ik voelde met mijn vinger haar natte kut. Viv kneep haar benen bij elkaar en hield mijn vinger tegen haar natte poes. Nadat Viv haar benen opende, trok ik mijn hand terug en stak de natte vinger in mijn mond. “Mmmm lekker sapje Viv” fluisterde ik. Snel dronken wij onze consumptie en vertrokken naar mijn auto.

Op weg naar huis keek Viv mij geil aan en opende haar benen met haar hand ging zij langzaam onder haar rok en ik kon alleen maar vermoeden dat zij haar kutje aan het bewerken was. Ik hoorde haar kut soppen en toen zij haar hand terug trok bood zij mij haar natte vinger aan. Gretig likte ik het geil van haar vinger. Verdomme ik stond zelf ook zo geil als een beer, mijn kut tintelde in mijn slipje. Gelukkig waren wij bijna bij ons appartement. Nadat wij geparkeerd hadden, snel even een bericht sturen naar Juul dat hij uit het zicht moest blijven omdat ik geile Viv bij had. In de lift naar ons appartement kwam Viv voor mij staan en gaf mij een zachte tongkus. Wij stonden beiden te kreunen in de lift. Tijdens onze tongkus streelde ik de geile borsten van Viv, wetende dat zij dat heerlijk vond en nog geiler zou worden. Snel de lift uit en ons appartement binnen. In de living wreven wij onze lichamen tegen elkaar terwijk wij onze tongkus hervatten. “Kom mee naar de slaapkamer geile slet” zei ik tegen Viv.

Zij volgde mij en toen wij in de slaapkamer waren ritste zij haar rokje open en liet het op de grond vallen. Haar shirt was al even snel uit en daar stond die geile meid met haar bolle buikje naakt, geen slip en geen BH. Ik ging naar haar toe en boog voorover om met haar borsten te spelen. Wat een geile tepels, ik likte en zoog aan haar spenen waar al een beetje melk uitkwam. Viv kreunde “ Oooooh…. Pffffff…pffffff….. zzoooooo…… geeeeiiiiilll”. Terwijl ik aan haar borsten bleef zuigen gleed mijn hand tussen haar benen op zoek naar haar geile natte kut. Ik gleed met mijn vinger door haar gleuf en toen ik haar clitje raakte klonk een geile grom uit haar mond “Grrrrrrrrr….. mmmffffhhhhhh…. Mijnnnn….. clit”. Ik daalde af met mijn mond en begon kusjes te geven op haar bolle buikje. Zelf vond ik dat vroeger ook zo lief en werd daar geil van. Blijkbaar werd Viv daar ook geiler van want zij begon nog harder te blazen en te puffen.

Toen ik afdaalde van haar buik naar haar natte kutje ging er een siddering door haar lichaam. Ik stak mijn tong tussen haar natte lipjes en begon haar gulzig uit te likken. “Ohhhhhh…. Oh…oh…. Oh…. Ooohhhhhh” kreunde Viv “jaaaaaaa… Likkkkkkkk miiiijjnnnn kuuuuutt”. Viv schokte met haar kut en duwde haar geile gleuf letterlijk tegen mijn lippen en tong aan. Ik stak mijn tong diep in haar neukgrotje en lebberde met mijn tong in haar kut. Toen ik mijn tong uit haar kut haalde en langzaam naar haar clitje ging kreunde Viv harder en harder “oooohhhhh… veeeerrrrrdddddooooommmmmeeee….. Ooooohhhhhhhhh….. lllleeeekkkkkeeer.” Zij drukte haar kut in een kramp tegen mijn tong aan en kwam heerlijk schuddend klaar. Ik bleef haar rustig likken maar vermeed haar clitje. Langzaam kwam Viv bij haar positieven en kreunde “Oh zo geil zo lekker”.

Ik ging tussen de benen van Viv uit en ging naast haar op het bed liggen. Ik streelde haar gezicht en door haar haren. Zij keek mij liefdevol aan en kuste mij. Een kus die overging in een tongkus, zacht en liefdevol. “Oh Nelleke wat doe je met mij, zo lekker ben ik in tijden niet klaargekomen. Dank je, dank je”. Ik drukte mijn lippen op haar lippen en weer gingen wij over in een sensuele tongkus. Wij bleven rustig tegen elkaar liggen en genoten van dit moment. Ik wilde dat kutje nogmaals likken en kussend van haar hoofd over haar lekkere tieten ging ik terug naar haar kutje. Viv had er weer zin in en opende haar benen zo ver ze kon. Ik likte over haar geile gleuf en bleef zo veel mogelijk aan de buitenkant. Zij probeerde mijn tong tussen haar lipjes te krijgen maar dat lukte haar niet omdat ik mij iedere keer een beetje terug trok. Ik wilde haar zo geil mogelijk maken en uitdagen tot het uiterste.
Op dat ogenblik voelde ik een beweging achter mij aan het bed. Toen ik even omkeek zag ik Juul achter mij staan, hij was naakt en stond daar met een stijve lul naar ons te kijken.

Hij stond langzaam aan zijn stijve lul te trekken. Ik bukte mij opnieuw en begon terug aan die sappige kut te likken. “Oooohhh …..Yeeeesssssss” kreunde Viv. Juul kwam achter mij op het bed zitten en drukte zijn lekkere lul tegen mijn kut aan. “Jaaaaaa…. Juuuuullll….. neuken” kreunde ik van tussen de benen van Viv. Viv voelde dat er iets veranderd was en ging een beetje opzij liggen. Van daaruit kon zij Juul zien die mij aan het neuken was. “Oooooh …. Jullie neuken… geil” kreunde Viv. Ik stopte met het likken van haar kut en ging een beetje rechter zitten om Juul’s lul beter in mijn kut te voelen. Viv ging onder mij uit en kwam naast ons zitten. Zij zag de lul van Juul in en uit mijn kut gaan. Zij beet op haar lip van geilheid en stak haar hand tussen haar benen om te vingeren. “Oooooh….. Lekkkkkeer …. Lul” kreunde Viv. “Viv ook neuken” vroeg ik. Viv keek geil naar ons en knikte terwijl zij twee vingers diep in haar kut stak.

Ik duwde Juul achteruit om naast Viv te gaan liggen. “Vraag het lekker schatje, vraag of Juul je neukt” fluisterde ik in het oor van Viv. Viv keek naar mij en dan naar Juul “Ooooh neuk me, neuk me, ik ben zo geil …. Neuk me” kreunde Viv. Juul zat recht voor haar en zat aan zijn stijve lul te trekken. Viv keek er naar en beet op haar onderlip. Zij trok haar vingers uit haar kutje en hield haar kutje open. Juul kon recht in haar openstaande kut kijken waar het geil uitkwam. “Neuuk meee … Neuuukkkk meeeeee” spoorde ze Juul aan. Juul ging dwars voor liggen en richtte zijn lul op haar geil openstaande kut. Langzaam ging hij met zijn lul naar de ingang van haar kut. Bij de eerste aanraking sidderde Viv. Centimeter voor centimeter ging de lul van Juul in haar grot. “Oooooh …. Yeeeessssss… yesssss … neeuuukkk mmmeeee” kreunde Viv. “Oooh kijk Nelleke ik neuk een zwanger sletje” zei Juul “oooh zo strak”. Nelleke ging naast Viv liggen en fluisterde in haar oor “wil jij mijn kutje likken?” Viv knikte en zei “geiiillll… eerste keer …. Jaaaa…. Likkkkeeen”. Nelleke ging met haar benen aan weerszijden van het gezicht van Viv zitten en duwde haar kutje op de mond van Viv.

Die stak haar tong uit en ging geil door de natte spleet van Nelleke. De dames kreunden luid en geil. Juul ging in en uit de zwangere kut van Viv die genoot van die geile stijve in haar kut. “Oooooh …. Juuuul…. Lekkeeer in miiijjnnnn kuuuuuttttjjjjeee” kreunde Viv. De kut van Viv was heel strak en zij kneep met haar kut rond de lul van Juul. “Oh..Ohhh…. oooh… my …. Goooodddd, dieper …. Neuuukkk …. Diiiieeppper” kreunde Viv. “Mijn forse lul zat tot het uiterste in haar zwoele natte kut. “Ohhhhh…. Oooohhhhh… Ohhhhh…. Miiijjnnnn …. Baarmoooeeeeddddeer” hijgde Viv. Ik voede inderdaad de opening van haar baarmoeder aan de top van mijn lul. Ik beukte verder in haar geile zwanger kut en ondertussen reed Nelleke tegen de tong en mond van Viv aan. Nelleke schokte en kwam met een luide gil klaar. Viv proefde het geil van Nelleke en werd nog geiler. Zij kromde haar rug omhoog en probeerde mijn lul nog dieper te krijgen. Toen ik haar baarmoeder weer raakte gilde zij het uit en spoot vocht uit haar kut, die krampte rond mijn lul en ook ik hield het niet meer. Viv voelde mij trillen en schreeuwde “spuit mijn kut…. Vooooolllllll, spuit mij voooolllllll”. Ik spoot inderdaad al mijn geil in haar kut terwijl zij mij bleef melken met haar kutspieren.

“Even bekomen” zei Viv “man dit is mijn diepste orgasme dat ik ooit gehad heb. Zo geil, verdomme dat lukt Stef nooit”. Nelleke en ik keken elkaar aan en knikten dat ging nooit goed komen bij die twee.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10483 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wat me nu toch overkwam? (36)”

Plaats een reactie