BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (41)

Nelleke en Steffie geilen er op losVanavond komt Steffie thuis, zij had een bericht gestuurd of ik haar samen met Sven wilde ophalen. Op tijd vertrokken en wij stonden al te wachten toen Steffie aankwam. Sven en ik stapten uit toen wij haar in zicht kregen. Toen zij ons zag liet zij haar bagage staan en kwam op ons afgelopen. Zij sprong Sven rond zijn nek en er werd stevig gezoend. Toen Steffie Sven los liet, kwam zij op mij af en ik kreeg kusjes op de wang. Terwijl ze dit deed fluisterde ze “he geile beer, thanks”.

Wij namen de bagage van Steffie en stapelden alles in de koffer van de auto. Toen Sven naar de bestuurderskant wilde gaan, hield Steffie hem tegen en pakte de sleutels uit zijn hand. “Juul is nu chauffeur van dienst” zei Steffie en gaf mij de autosleutels. Zij opende de achterdeur en trok Sven mee op de achterbank. Nou daar zat niks anders op dan dat ik achter het stuur ging zitten. Steffie had blijkbaar andere plannen, want terwijl ik vertrok zag ik haar in de binnenspiegel schrijlings over Sven kruipen en drukte zij haar mond op de zijne voor een intieme tongkus. Ondertussen zag ik dat zij haar onderlichaam over Sven’ s gulp heen wreef. “Ooooh Sven ik ben al geil sinds onze cam sessie” zei Steffie en drukte terug haar mond op die van Sven. Zij ging terug naast Sven zitten en wreef met haar hand over zijn kruis. Daar stond duidelijk een stijve lul afgetekend. Zij ritste zijn gulp open en begon de broek van Sven naar beneden te trekken. Die lifte zijn kont zodanig dat de broek van zijn kont afgleed. Steffie stak haar hand in zijn boxer en begon zijn stijve lul te masseren. “Mmmm lekker stijf ben je Sven” kreunde Steffie “man ik ben zo geil”. Zij trok de lul van Sven uit zijn boxer en begon hem geil af te trekken. Sven kreunde van deze onverwachte geile actie “Uuuuuhhhh ….. Steeeffffff….. Uuuuuuuuhhhh”.

Steffie bukte voorover en ik zag dat zij de lul van Sven in haar mond nam “ooooohhh….. Ooooohhhhh …. Leekkkeeer” kreunde Sven. Steffie zat een beetje omhoog met haar kontje en haar kleedje was een beetje naar boven geschoven ik keek zo tegen haar blote kut aan. Ik moest mijn ogen op de weg houden maar man wat was dat moeilijk met dit geile schouwspel. Een goede km verder was een parking daar moest ik stoppen anders gebeurden er ongelukken. Sven werd ondertussen hard en stevig gepijpt door Steffie. Ik hoorde haar zuchten en smakken rond zijn stijve lul. Toen ik op de parking stil stond, kon ik mij richting het geile paar draaien en beter zien wat er gebeurde. “Mmmmm… lekkkkkeeerre … luuulll” kreunde Steffie. Ik stak mijn hand uit en liet een vinger in haar openstaande kut glijden.

Die werd ontvangen met een stevige kreun en zij duwde haar kut nog verder achteruit om mijn vinger zo diep mogelijk te krijgen. Sven had het moeilijk en kreunde dat hij ging komen. Steffie keek hem aan en zei “kom maar lekker in mijn mondje ik wil je zaad”. Zij bukte en nam de stijve terug in haar mond. Sven keek mij en je zag dat hij gelukkig was met de actie van Steffie. “ooooh… oooohhhh…. Jaaaaaaa … iiiikkkkk…. Kooooooommmmmm” gromde hij. Je zag zijn lul pulseren en Steffie kneep in zijn balzak. Haar mondje werd volgespoten, het was de eerste keer dat zij het zaad van Sven in haar mond kreeg. Zij bleef zuigen tot de laatste druppel in haar mond gleed en trok toen de slapper wordende lul van Sven uit haar mond. Zij kwam omhoog en … neen zal toch niet …. ging met haar mond vol sperma naar de mond van Sven. Oh neen dat had zij gezien van Nelleke eergisteren. Zij drukte haar lippen op die van Sven en liet zijn sperma in zijn mond glijden. Daarna begonnen zij een hevige tongkus en dronken beiden het zaad op. “Ooooh … Sven ik vond dit zo geil toen Nelleke dit bij jou deed. Lekker?” vroeg Steffie.

“Schat met jou vind ik alles lekker, spijtig dat wij dit niet vroeger ontdekt hebben van elkaar” antwoordde Sven. “Gelijk heb je schat in het vervolg moeten wij durven praten.” Sven knikte en keek met liefdevolle blik naar Steffie. Die lachtte en vroeg “ en geile jongen waar heb je nu zin in?” Sven duwde Steffie plat op de zetel, trok haar benen open en keek vol in haar sappige openstaande kut. Hij bewoog zijn hoofd tussen de benen van Steffie. Die keek geil naar Sven “Yes… yes…. Ga je mijn kutje likken, geile beer?” Sven knikte en liet zijn tong een rondje draaien. Steffie keek met geile ogen naar Sven en duwde haar venusheuvel een beetje omhoog. Sven boog verder en ging met zijn mond tegen de kutlippen van Steffie aan. Hij blies zijn adem over de lipjes. Steffie vond het geil en kronkelde met haar onderlichaam. Sven duwde zijn lippen tegen de kut van Steffie en tuitte zijn lippen terwijl hij zijn adem uitblies. Zijn lippen trilden door deze actie en Steffie trilde helemaal “Oooohh… ooooohhhhh….. zoooooooo….. leeekkkkeeer”. Dan zag ik de tong van Sven tussen de lipjes van Steffie gaan en haar geil oplikken.

Hij stak zijn tong in haar neukgrot en draaide cirkels met zijn tong. Steffie was helemaal in een roes en lag met gesloten ogen te genieten. “Oooooooo… je ….. tong ….. gekkk ….. mmmaakkeeeen” kreunde zij. De tong van Sven flitste in en uit de kut van Steffie. Dan ging hij langzaam omhoog naar haar clitje. Toen hij dat aanraakte kwam er een gil uit de mond van Steffie “Gggghhhhhggggg”. Zij zette haar handen op zijn achterhoofd en trok hem helemaal tegen haar geile kut aan. Ik zag de hand van Sven omhoog gaan en hij stak twee vingers in haar sappige kut. Hij pompte zijn vingers in haar kut en bleef maar zuigen en likken aan haar clitje. Wat een geil zicht, Steffie genoot van deze wilde partij. Dan haalde Sven zijn vingers uit haar kutje, die glom van het geile kutsap. Een vinger duwde hij terug in haar geile natte kut en onderwijl duwde hij een vinger tegen haar kontgaatje aan. Steffie voelde deze beweging en kreunde “Jaaaaaa…. Jaaaaa… neeuuukkkk …. Kooooonnntttt”. Zij duwde haar benen nog verder open en maakte een krolbeweging met haar onderlichaam om de vinger van Sven nog beter naar binnen te krijgen. Sven begon haar kut en kont te neuken met zijn vingers. Steffie had het niet meer “UUuuuhhhhhhhhh…uh… uh… uh” was alles wat er nog uit haar keel kwam. Zij duwde haar kut omhoog en het orgasme rolde over haar lichaam. Zij maakte spastische bewegingen en haar kutsap vloeide uit haar kut. Dan na de kramp beweging viel zij roerloos op de zetel en schokte nog een beetje met haar lichaam. Sven kwam tussen haar benen uit, zijn gezicht glom van het geil en van trots.

Ik liet de twee liefjes maar rustig bedaren, startte de auto en reed huiswaarts. Nelleke zou niet weten waar wij bleven en die zat ook op hele kolen. Nog een kwartiertje en wij waren thuis. Nelleke had ons zien aankomen en kwam ons tegemoet in de ondergrondse garage. Een hartelijk welkom voor Steffie met drie kusjes op de wang. Wij brachten de bagage naar het appartement van Steffie en Nelleke vroeg of de duifjes bij ons gezellig iets kwamen drinken. Sven keek naar Steffie en die knikte onmiddellijk ja.

Aangekomen in ons appartement gingen Sven, Steffie en Nelleke in het salon zitten. Ik zorgde voor de drankjes, iedereen wilde witte wijn. Nadat de drankjes uitgeschonken waren en iedereen voorzien was, proostten wij op een goede thuiskomst. “En was het lekker gisteravond Steffie” vroeg Nelleke. “God Nel ik was me zo geil, nadat wij de cam gesloten hebben, heb ik mij nog een keer met de grote dildo klaargestoomd. En net in de auto was ik terug aan het denken en kon ik Sven niet gerust laten” antwoordde Steffie. “Ja, ik heb de auto maar even aan de kant gezet om die twee geilerds te kunnen bekijken” zei Juul “oh Nel dat had je moeten zien, een goed pijpbeurt en nadien een geile befbeurt, ik zat daar met een knoert in mijn broek”. “Ja, geil manneke heb je Steffie” zei Nelleke. Steffie keek Sven liefdevol aan en zei “ik ben blij dat wij beiden onze geile kant hebben laten zien, deze Sven mag blijven”. Sven keek haar aan en zei “en deze Steffie mag ook blijven”. “Maar je kent deze Steffie nog niet helemaal” antwoordde Steffie “ik heb nog meer geile kantjes”. Sven keek met een blik van onbegrip naar Steffie. Die stond recht en trok Nelleke ook uit de zetel. Zij zette Nelleke recht voor Sven en ging zelf achter Nelleke staan.

“Zullen wij eens een geile show geven Nelleke” vroeg Steffie. Nelleke keek over haar schouder en bracht haar lippen naar die van Steffie. Beide vrouwen begonnen elkaar te tongzoenen. De ogen van Sven gingen helemaal open van verbazing. Terwijl de dames aan het tongzoenen waren, zagen wij de handen van Stefie naar de borsten van Nelleke gaan. Toen Steffie in haar borsten kneep begon Nelleke te kreunen. Langzaam gingen de handen van Steffie naar beneden en trokken de blouse van Nelleke uit haar rokje. Steffie maakte de knoopjes los en liet de blouse van Nelleke’s schouders glijden. Nelleke had een zwarte kwartcup aan en haar stijve tepels lagen op de bovenrand van de BH. Steffie stopte met kussen en begon de borsten van Nelleke te strelen. Hierbij trok zij ook hard aan de tepels van Nelleke die een harde kreun liet horen toen haar tepels tot het uiterste werden aangespannen. “Lekker Sven” vroeg Steffie. Sven knikte gretig en ging met zijn hand over zijn kruis.

Ook bij mij ging het spannen en ik knoopte mijn broek los en haalde mijn lul uit mijn boxer. Steffie keek naar mijn kruis en beet op haar onderlip. Haar handen gingen weer naar beneden en maakten het rokje van Nelleke los en duwde die over haar heupen naar beneden. Daar stond mijn Nelleke met haar cup BH, een geil klein doorschijnend stringetje waarin je haar lekkere gleuf zag en geil … haar nylons die werden opgehouden door een jarretel gordeltje. Wat een geil zicht was dit, mijn Nelleke een vrouw om op te vreten. Sven hield het ook niet meer en ritste zijn broek open en haalde zijn stijve lul te voorschijn. Zachtjes begon hij aan zijn stijve leuter te trekken. Steffie ging tussen de benen van Nelleke en wreef over diens venusheuvel. Het vocht van Nelleke’s gleuf maakte het broekje nat. Nelleke zakte wat door haar benen en opende die een beetje. Steffie ging tussen de benen met haar hand en wreef door de gleuf van Nelleke, hierdoor kwam de string in haar gleuf te zitten. Sven en ik kreunden geil van dit ophitsende zicht. Nelleke maakte zich los en ging nu achter Steffie staan en trok de ritssluiting van het jurkje open. Zij liet het jurkje van de schouders glijden. Het jurkje viel op de grond en Steffie stapte uit haar jurk. Nelleke raapte hem op en gooide hem op de zetel samen met haar eigen kleren.

Toen kwam Nelleke terug achter Steffie staan en deed de push-up van Steffie uit. Haar borsten stonden fier vooruit en de tepels stonden stijf naar voor. Nelleke pakte te borsten vaste en rolde met de tepels. “Uh… uhhh… uhhhh” kreunde Steffie. “Kijk eens Steffie onze mannen vinden dit geil” fluisterde Nelleke. Steffie beet geil op haar onderlip en duwde haar benen samen. “Geil eh sletje” zei Nelleke. “Ja … geil” kreunde Steffie. Daarop gingen de handen van Nelleke langs het lichaam van Steffie naar beneden en trok zij het slipje van uit. “Benen open sletje, laat je geil kut zien” zei Nelleke. Steffie gehoorzaamde en wij mannen konden recht in haar sappige openstaande kut kijken. Nelleke zette haar handen rond de kut van Steffie en trok die verder open. “Waauuw geil” kreunde Sven. Steffie ging met haar hoofd achteruit hangen en de dames gaven elkaar weer een tongzoen. Na de tongzoen keken de dames naar ons en vroeg Nelleke “willen de mannen meer zien?” Sven en ik knikten driftig ja en hoopten op een verderzetting van die geile show.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4326 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie