BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (43)

Na de hevige geile uitspatting met Sven en Steffie was het gelukkig een paar dagen rustig. De twee geilerds hadden hun wereld ontdekt en volgens de naaste buren ging het er soms heftig aan toe. Gelukkig waren zij dichter bij elkaar gekomen door de gebeurtenissen en genot kan je nooit genoeg van hebben.
Misschien moesten wij eens tijd maken om op visite te gaan bij Viv. Wij waren uiteindelijk nog niet op kraambezoek geweest. Snel een bericht sturen naar Viv. Het duurde even voor wij bericht terug kregen en dat was een verontrustend bericht. “Sorry komt niet goed uit, grote problemen. Ik kom later terug op antenne”. Zou de bom gebarsten zijn in hun relatie?

Een paar dagen later kregen wij opnieuw een bericht met de vraag om af te spreken. Zelf had ik geen tijd maar Nelleke sprak af met Viv voor deze namiddag. Nelleke had voorgesteld om in een bistro vlakbij af te spreken maar Viv vroeg of het bij ons kon. Rond de afgesproken tijd ging de bel en Viv stond aan de deur beneden. Nelleke liet haar binnen en aan de deur van ons appartement gaf zij Viv een dikke knuffel. “Sorry voor de last” zei Viv “maar het ligt emotioneel zo gevoelig dat ik het waarschijnlijk niet droog hou. Daarom liever niet in de bistro met mensen om mij heen”. Nelleke pakte Viv nog eens stevig vast en gaf haar drie zoenen op de wang “Jij bent nooit een last voor mij” zei Nelleke. Pfff wat zag die meid er slecht uit. Nochtans zoals jullie in de vorige delen hebben kunnen lezen is Viv een natuurlijke schoonheid, slank, mooi gezicht kortom een leuke verschijning. Maar nu….. heel vermoeid gezicht, wallen onder haar ogen, haar slordig. Neen dit was niet de Viv die ik kende. Nelleke vroeg wat Viv wilde drinken en maakte voor hen beiden een thee klaar. Nelleke legde haar hand op die van Viv. Viv keek dankbaar en er kon toch een klein glimlachje af.

“Meid wat zie je er uit, kom vertel eens wat er allemaal gebeurd is” zei Nelleke. En Viv begon te vertellen zonder ophouden, dat de bom gebarsten was, dat Stef haar nog steeds niet knuffelde, dat hij nog afstandelijker was tegenover haar maar dat hij wel heel liefdevol was tegenover zijn dochter. Toen zij hem de vraag stelde of hij haar nog graag zag, had hij geantwoord dat hij verliefd was op een man. Hij wilde een leven opbouwen met die man en voelde geen aantrekking meer tot een vrouw. Daarom had Viv het huis verlaten samen met haar dochter en was terug bij haar moeder gaan inwonen. Stef was in het huurhuis blijven wonen. “Weet je” zei Viv “dat hij graag een man ziet vind ik niet zo erg, zelf vind ik vrijen met een vrouw ook heerlijk. Maar dat hij zo gay was, daar had ik helemaal geen idee van”. En Viv begon te huilen zonder ophouden, het viel haar blijkbaar zo zwaar dat zij dit gevoel bij Stef nooit had ontdekt. “Ben ik dan zo dom, of zo lelijk en onaantrekkelijk” vroeg Viv. “Toe nou, Viv, niet aan doemdenken doen. Dit heeft niks met jou te maken. Dit sluimert al veel langer bij Stef. Jij bent een leuke, spontane meid en mag ik zeggen een geile meid? Je kunt zo veel mannen en vrouwen het hoofd gek maken” zei Nelleke. Viv keek haar dankbaar aan en legde haar hoofd op Nelleke’s schouder. Langzaam bedaarde Viv en kwam tot rust op de schouder van Nelleke.

“Dank je wel, Nel, bij jou voel ik mij veilig, gewaardeerd en kom ik tot rust. Dank je wel” zei Viv. Nelleke kroelde met haar hand door de haren van Viv en gaf haar een kusje op het voorhoofd. Viv keek omhoog en kwam langzaam met de lippen naar de mond van Nelleke. Zachtjes begon zij kusjes te geven op Nelleke’s mond. Een beetje later waren de twee dames aan het tongzoenen. Toen Viv loskwam zei ze “Nelleke ik wil met je vrijen, je knufffelen. Ik wil bemind worden … geile dingen doen”. “Kom” zei Nelleke en trok Viv mee naar de slaapkamer. Daar plaatste zij Viv voor de spiegel en ging zelf achter Viv staan. Nelleke begon Viv uit te kleden voor de spiegel. Eerst haar blouse, gevolgd oor haar BH, daarna haar rok en slipje. Daar stond Viv naakt voor de spiegel. Nelleke ging tegen de rug van Viv staan en fluisterde in haar oor “kijk wat een mooie dame daar in de spiegel staat, kijk Viv wat ben je mooi”. Viv keek naar haar spiegelbeeld maar gaf geen antwoord. Nelleke begon Viv te strelen, gewoon over haar schouder en armen naar haar heupen. Viv kon het wel waarderen, haar tepels stijfden op en zij begon sneller te ademen. “Een mooie geile dame” zei Nelleke terwijl zij haar handen op de borsten van Viv zette en met haar vingers kleine kneepjes in die lekkere tepels gaf.

Viv kreunde en draaide met haar onderlichaam. Nelleke gaf kusjes in de nek van Viv en likte aan haar oor. Uit haar gezwollen dikke tepels kwam een beetje moedermelk en Viv gaf een zware kreun “Mmmmm Nel Leeekkkkeeerr …… geeeiiiillll”. “Ben je geil Viv” vroeg Nelleke. Viv knikte en beet op haar onderlip. Nelleke zakte met haar rechterhand af naar de venusheuvel van Viv. Langzame draaibewegingen maakte Nel . Zij zakte nog een beetje lager en trok met haar vingers de kutlippen van Viv open. “Kijk naar dat geile kutje, geil en nat” zei Nelleke. “Ooooooohhh…. Mmmyyyy….. gooooodddd” kreunde Viv. In de spiegel zag zij hoe Nelleke met haar vinger in die natte gleuf gleed en zij voelde haar kut tintelen van genot en verlangen. Nelleke ging over het clitje van Viv en die reageerde daarop met een siddering door gans haar lichaam. Ondertussen bleef Nelleke met haar andere hand de tepel van Viv kneden, daar zag je druppeltjes melk uitkomen. “Oooooh…. Nel ….. je maakt mij geil” kreunde Viv. Nelleke stak een vinger in dat geile kutje en daarop nog een tweede en een derde. In de spiegel zag Viv haar kut helemaal open komen, en bovenaan stak haar klitje parmantig naar buiten. Nelleke ging met haar andere hand naar het klitje en bleef Viv ondertussen verder vingeren. “Mmmmm…. Ooooohhh….. Neeeellllll……. Leeekkkkkeeeer” kreunde Viv. Haar diepe kreun werd gevolgd door een geile stroom uit haar kut, de hand van Nelleke werd helemaal nat van het spuitende kutje. “Uuuuuuuhhhhhhhhh” kreunde Viv tijdens haar orgasme . Nelleke moest Viv ondersteunen anders zou zij door haar benen gezakt zijn. Zij nam Viv mee achteruit en liet haar op het bed plaats nemen.

Toen Viv een beetje bij haar positieven kwam, nam zij Nelleke vast en gaf haar een stevige knuffel. “Thanks Nel, dat had ik nodig, de eerste keer in maanden dat ik nog eens klaar kwam. Pfff was intens thanks” zie Viv. Nel kroop op de schoot van Viv en de twee vrouwen begonnen elkaar intens te zoenen. Na de zoen fluisterde Nelleke in het oor van Viv “ik wil je likken, ik heb zin om je geile poesje te likken, al dat geil in mijn mond mmmm lekker”. “Oooooh geile Nel, jaa lik me” zei Viv. Nelleke ging van Viv af en ging op haar rug op het bed liggen. Viv kroop over Nelleke heen en wilde in standje 69 gaan liggen. Nelleke deed teken om te draaien en zei “In cowgirl meid, dan kan je je geile kut weer in de spiegel bewonderen”. Viv draaide zich en kwam met haar natte kut op de mond van Nelleke zitten. Nelleke trok Viv’s kutje open en likte aan die stijve clit. Viv keek in de spiegel en kon goed volgen wat Nelleke deed. “Ooooh…. Ooohhhh wat ….eeeeeennnn….. geeeiiiillll …. Ziiiiicht” kreunde Viv. Nelleke begon te likken door de gleuf van Viv, stak af en toe haar tong in dat geile kutje, ging dan weer over het clitje. Viv vond alles goed en kreunde als de beesten. Plots hoorde Nelleke haar zeggen “Jaaa …. Trek maar aan die lul”. Toen Nelleke haar hoofd een beetje neerwaarts liet gaan kon zij zien dat Juul ondertussen in de deuropening naar hen aan het kijken was, zijn broek op zijn knieën en aan zijn lul aan het sjorren was. “MMmmmmm… leeeekkkkkeerr…….. luuuulll” kreunde Viv. Juul kwam korter bij en Viv pakte zijn lul en trok hem vlak voor haar mond. Zij hapte Juul’s lul naar binnen en begon hem heftig te pijpen. Juul nam haar hoofd vast en bepaalde het tempo en hoe diep hij haar neukte in haar mond. Nelleke likte ondertussen verder en stak haar duim in de pruim van Viv. Die hield het niet meer en kwam grommend en spuitend voor de tweede keer klaar. Haar orgasme was zo fel en hevig dat zij de lul van Juul uit haar mond liet glijden.

Juul ging naast Viv op het bed zitten en begon haar stijve tepels te zuigen. Viv die aan het bekomen was van haar heftig orgasme begon opnieuw geil te kreunen. Juul proefde wat melk dat uit haar geile tieten kwam en slurpte als een klein kind. Viv keek geil uit haar ogen terwijl Nelleke onder haar onderuit kwam. Juul keek haar aan en zei “God meid wat zie je er weer lekker uit, helemaal hersteld van je zwangerschap, wat een mooie vrouw ben je toch”. Viv glunderde en zei “wat zijn jullie toch lieve mensen, bij jullie voel ik mij terug helemaal vrouw”. Zij keek naar Nelleke en zei “ ik wil geneukt worden, mag ik…”. Nelleke knikte en trok Juul achteruit zodat hij op het bed kwam te liggen. Zij dirigeerde Viv over Juul met haar knieën aan weerskanten van Juul’s lichaam, zo kon zij met een reverse cowgirl geneukt worden. Nelleke ging tussen de benen van Viv zitten en begon Juul’s lul te pijpen en vingerde ondertussen Viv haar kut. Toen Juul helemaal op oorlogssterkte stond richtte zij de lul van Juul naar de ingang van die natte kut. Viv voelde de lul van Juul aan haar ingang staan en liet zich zakken over diens lul.

Nelleke ging opzij en zo kon Viv in de spiegel kijken hoe Juul’s lul in haar geile kut verdween. “Oooooh …. Ooooooh” kreunde Viv “Ooooh …. Eersssstteeee keeeerr naaaa…… bevalllinggg….. lekkkkeeeer.” Langzaam ging zij op en neer op de lul van Juul en keek met grote ogen naar haar spiegelbeeld. Nelleke zat naast haar op het bed en trok geil aan haar spenen. “Mmmmm…. Goooddd…. Leekkkkeeeer sssttraaak” kreunde Juul. De kamer vulde zich met het soppende geluid van een neukende kut en het geile kreunen. Juul pakte Viv bij haar heupen en begon het tempo op te drijven. Hevig duwde hij zijn lul in haar kut. Hij voelde zijn lul tegen haar baarmoeder komen. “ Oooooohhhh….. diiiiieeeeeppppp” kreunde Viv. Zij keek in de spiegel en trok haar kut open om nog beter die lekkere lul in haar kut te zien boren. “Ooooooh…… Ooooooohh…. Jaaaa …… Jaaaaa” kreunde Viv. Zij zat dicht tegen haar derde orgasme van de avond aan. Nelleke zette een vinger tegen de clit van Viv aan en begon daar hard op te drukken. Dit was het laatste zetje en Viv kwam klaar “Jaaaaaa….. jaaaaaaa…. Iiiiikkkk …. Kooooommmmm” kreunde Viv “ spuuiiiittt…. Mijn kut vooooollllll”. Juul zat dicht tegen zijn orgasme en het gekreun van Viv werd hem teveel met een laatste stuiptrekking duwde hij zijn lul helemaal in die spastische kut en voelde het zaad uit zijn lul spuiten. Nelleke moest Viv tegenhouden anders zou zij voorover van het bed gevallen zijn.

Toen het orgasme was uitgeraasd zaten zij met drie op het bed en vloekte Viv “Verdommen ik pak nog geen pil…..”. Nelleke stelde haar gerust Juul had zijn zaadleiders laten knippen dus geen probeem. Samen gingen zij naar de badkamer om zich op te frissen en aan te kleden. In het salon dronken zij nog een koffie en Viv bedankte hen nog voor de heerlijke avond “dit had ik echt nodig om mij weer helemaal vrouw te voelen”. “Altijd welkom” zei Nelleke. Viv nam afscheid met een geile tongkus van Nelleke en ook van Juul, waarbij zij Juul in zijn kruis kneep.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5313 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie