BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 48

Het was rond half vijf toen ik voelde dat er iemand in mijn bilnaad bezig was. Ik keek om en zag dat het Cara was. Ze zei zacht: ik wil dat je haar darmen vult, zodat ik die daarna leeg kan slurpen. Drie vingers verdwenen er in mijn anus en mijn prostaat werd gemasseerd. Ik kwam binnen een minuut klaar in de darmen van Amika en spoot en spoot tot Cara stopte met masseren. Ze zei: dat is mijn ontbijt, lekker romig, net een warme smoothie. Ik trok mijn pik uit de kont van Amika en Cara ging direct te werk. Ik zei zacht: ik ga nu eerst even naar Ines en Cara knikte slechts. Ik pakte de telefoon van Amika en nam die mee naar de kamer van Ines. Die lag lekker in de armen van Lila te slapen. Ik maakte beide wakkeren zei: ik wil even met Ines praten, je mag erbij blijven, maar ik wil geen commentaar van je horen, ok? Lila knikte en bleef op de rand van het bed zitten. Ines schoof zichzelf tegen het hoofdbord van het bed en vroeg: wat is er aan de hand. Ik zei: ken jij Noura? Ines zei: dat is het meisje wat Cara helpt in haar karaokebar. Ze komt hier regelmatig over de vloer. Ik zei tegen Ines: het is een vreemde karaokebar, hier kijk maar eens wat er gisterenavond gebeurd is.

Ik gaf de telefoon aan Ines en die vroeg: wiens telefoon is het? Ik zei: die van Amika. Ze toetste de geboortedag en maand in als pincode en ging de fotos bekijken. Haar eerste woorden waren: wat de fuck!!! Ik zei: misschien dat hierbij gezongen wordt maar dit lijkt me geen karaoke. Ze bladerde verder en zag de foto waarop mijn ballen in mijn anus geduwd werden door Noura. Ze kleurde rood van kwaadheid, maar ging door met bekijken van fotos tot ze de fotos zag waarop ik Noura ontmaagde en neukte. Ze keek me aan en zei: wist jij dat ze net 16 is geworden? Ik zei: op dat moment wist ik het niet van haar leeftijd. Lila vroeg wat er gebeurd was en Ines zei: hij heeft een meisje van 16 ontmaagd en volgespoten. Lila keek me aan en zei zacht: wat ben jij een schoft. Ik keek haar aan en zei: misschien moeten we Cara er even bij halen zodat die tekst en uitleg kan geven. Ines gilde: Cara, kom hiernaartoe. Even later kwam Cara de slaapkamer in en vroeg Ines: wat de fuck heb jij gedaan dat je Gerrit dit meisje hebt laten neuken en wat voor karaokebar is dit. Cara begon: mijn karaokebar is precies dat, echter het achterste deel is een exclusieve club voor mannen die van extreme seks houden. Die betalen een flink bedrag voor een paar uur mishandeling door mijn meisjes. Er werken drie meisjes in de karaokebar en zes in de club erachter. En wat betreft wat er met Noura gebeurd is, dat is gebeurd met toestemming van haar moeder en omdat ze het zelf wilde.

Over 10 maanden zou ze uitgehuwelijkt worden door haar vader aan een man die bijna 50 jaar oud is en een hele gemene vent is. Nu ze geen maagd meer is wil hij haar waarschijnlijk niet meer hebben. Noura zelf en haar moeder hebben gesuggereerd dat als Gerrit haar zwanger zou maken deze vent helemaal niets meer met haar te maken wil hebben en dat hij zijn geld gaat terughalen bij de vader van Noura. Wat Gerrit in feite heeft gedaan is dit meisje van een leven vol ellende gered. Haar moeder was uitgehuwelijkt op haar 14e jaar en werd direct zwanger van Noura en heeft na haar zwangerschap alleen maar slaag en verbale terreur gekregen. Toen ze hoorde dat op haar achtste verjaardag haar vader Noura min of meer verkocht had aan deze man is Fatima met haar dochter vertrokken uit het dorp waar ze leefde en in Lissabon komen wonen. Ik onderhoud beide vrouwen met de inkomsten van mijn club.

Fatima heeft mij gevraagd om een man te vinden die Noura kon ontmaagden en eventueel zwanger zou kunnen maken en dat is wat er gisteren gebeurd is. Hij heeft ook Fatima geneukt en ook zij hoopt zwanger te worden. Lila keek me aan en zei: sorry voor die opmerking, nu ik het hele verhaal ken kijk ik er heel anders tegen aan. Cara zei: ik heb, samen met Gerrit aan Noura beloofd dat ze hier in huis kan komen als huishoudhelp. Gerrit wil niet meer dat ze ook nog maar een voet in de club zet. Ines zei: daar ben ik blij om. Maar waar gaan we haar laten wonen? Cara zei: in eerste instantie, als Gerrit en Lila weg zijn kan ze in de kamer van Amika, want die slaapt dan toch bij jou in jouw kamer. In de tussentijd gaan wij de tweede woning op ons land renoveren en schoonmaken en kan ze dan daarin wonen, samen met haar moeder. Ik wil beide zo snel mogelijk weg hebben waar ze nu wonen en een adres achterlaten van Fatima’s zus in Madrid, waar ze zogezegd naar toe zijn vertrokken in verband met een familiecrisis.

Ines keek haar zus aan en zei: jij hebt hierover nagedacht en Cara zei: ik ben al een aantal maanden bezig om voor een oplossing te zorgen en nu Gerrit hier was dacht ik die gevonden te hebben. En voor alle zekerheid: nee Gerrit wist niet dat ze zo jong was. Hij verschoot er zelf ook van. Amika had zich inmiddels ook laten zien in de slaapkamer en zei: en ik kan dat beamen. Ines zei: dus het is nu van belang dat we haar en haar moeder zo snel mogelijk hiernaartoe krijgen. Ik vroeg aan Ines: waar kan ik hier een busje huren? Ines zei: neem dat van mij en ik zei: nee, ik wil niet dat jouw busje herkend wordt. Amika zei: ik weet wel waar. Laten we ons aankleden en het gaan halen. Een uur later reden we met een gehuurd busje naar het appartement waar Fatima en haar dochter waren. Ik zei: pak alles wat van jullie is in en zet het in het busje. Jullie gaan nu verhuizen. Fatima keek me aan en zei: wij hebben dit appartement volledig gemeubileerd gehuurd, dus enkel onze kleding en mijn scooter moeten mee.

Dat was snel ingepakt en Fatima zei: ik moet nog wel even naar de huisbaas. Die woont beneden. Ik zei: zeg maar dat je voor familieomstandigheden voor onbeperkte tijd naar Madrid gaat, naar je zus. Ze zei: maar mijn huurvoorschot dan? Ik zei: vergeet dat maar, dat betaal ik je wel terug. Ze gaf me een kusje en zei: dank je dat je dit voor ons doet. Ze liep naar de verhuurster en legde uit dat ze met spoed weg moest. De verhuurster liep met haar door het appartement en zei: je hebt het mooi achtergelaten, omdat het een noodsituatie is zal ik je je borg teruggeven. Ik ken mensen die er vandaag nog in willen trekken, dus ik verlies er niets mee. Ze liep terug naar haar woning en gaf Fatima haar geld en zei: succes in Madrid. Amika en ik hadden inmiddels de scooter in het busje gezet en toen iedereen in het busje zat vroeg Fatima: waar gaan we naar toe? Amika zei: jullie komen bij ons wonen en gaan bij ons het huishouden doen. Jullie krijgen een eigen woonruimte zodra we die schoongemaakt hebben. En jij, en ze wees naar Noura: jij gaat helpen om Ines te verzorgen. Jij zet geen voet meer in de club van Cara. Zou je dat toch doen, dan sta je op straat. Ik zei tegen beide: jullie gaan de komende twee dagen twee keer per dag geneukt worden zodat jullie kans op zwangerschap het grootst is.

Jullie krijgen net als Ines twee keer per dag een lading zaad in je gespoten. Noura klom van de achterbank naar de voorbank en kwam op mijn schoot zitten en begon me wild te kussen terwijl ze met haar hand mijn broek open maakte en met haar hand mijn pik vastpakte. Ik zei: stop, anders gebeuren er nog ongelukken. Ze stopte en ging naast me zitten op de voorbank maar hield mijn pik in haar hand. Ze keek me aan en zei: het beste speelgoed dat ik ooit gehad heb. Oh, en als je wil, mag je mij en mijn moeder ook in onze kontjes neuken. Dat zijn wij intussen wel gewend. De dokter die mij maandelijks kwam onderzoeken om te kijken of ik nog maagd was mocht mij in mijn kontje neuken van mijn vader, net als mijn moeder, die na elke mishandeling onderzocht moest worden en daarna ook in haar kont geneukt werd, soms door drie mannen achter elkaar.

Fatima keek me beschaamd aan en ik zei: alleen als jij het zelf wil, anders niet. Ze keek me glimlachend aan en zei: door jou wil ik best anaal genomen worden. Ik weet dat dit heel anders is als wat ik gewend ben. Bij het huis van Ines aangekomen zetten we eerst de scooter op de binnenplaats en namen daarna de koffers mee naar binnen. Fatima en Noura werden verwelkomd als familie en hun koffers werden weggezet. Ik zag dat Lila reeds bezig was om de haren van Cara terug te kleuren en zei: ik heb nog twee klanten voor je die je vanavond mag doen. Amika nam mij, samen met Noura en Fatima mee naar het andere gebouw. Het had voor we iets konden zien eerst een grote schoonmaakbeurt nodig. Fatima pakte een bezem en begon direct eerst de slaapkamers schoon te vegen. Toen die schoon waren zagen we dat daar eigenlijk alleen maar geverfd hoefde te worden. Amika zei: de bedden kopen we over een paar weken. Laten we eerst alles schoonmaken. Ik liep de kleine badkamer in. Er was een betegelde vloer met een turks toilet. Dat is meer een gat in de vloer op een kleine verhoging. Ik zei: die moet vervangen worden door een toilet met een extra kraanaansluiting voor de spoelbak en de handdouche, maar verder is de ruimte functioneel.

De kleine keuken was voldoende voor de twee vrouwen, maar er moest wel een kooktoestel en koelkast geplaatst worden. In de woonkamer stond een oude, maar niet versleten tafel en stoelen en een klein bankstel. Ik zei: ik denk dat jullie, als jullie willen binnen twee weken hier kunnen wonen. Fatima kwam weer naar me toe en zei: je maakt mij een gelukkige moeder. Ik zei: dat wil ik vanavond nog eens van je horen als die mooie weelderige lokken van je weggeknipt zijn. Ze keek me verschrikt aan en zei: waarom? Ik zei: omdat je een nieuw leven begint. En omdat je niet wil dat je herkend wordt. Dus een andere haardracht en westerse kleding. Je zult jezelf vanavond niet meer herkennen. En hetzelfde geld voor Noura. Ik liet de vrouwen achter om door te gaan met het schoonmaken en ging terug naar Ines.

Ze zat in haar rolstoel toe te kijken hoe Cara werd omgetoverd naar een roodharige. Ik liep naar haar toe en zei: tijd om babys te maken. Ze gaf me een geile glimlach en strekte haar armen uit om om mijn nek te slaan. Ik tilde haar uit haarstoel en nam haar mee naar de slaapkamer. Ze keek me aan en vroeg mag ik het nog een keer doen boven op je, net als voorheen. Dat geeft mij een gevoel van controle. Ik zei: jazeker meesteres. Ze keek me aan en zei: oh, gaan we spelletjes spelen? In dat geval beveel ik je mijn kleding uit te trekken, op mijn slipje na. Ik deed als gevraagd en ze zei: zet me nu neer op het bed. Ik ging op het bed liggen en ze kwam op mij liggen en zei: ik wil dat je mijn hele lichaam likt en kust. En vergeet niet mijn tenen en voeten te likken. Ik keek haar aan en streelde haar stompen. Ze zei: nee, niet kietelen, likken en kussen, anders laat ik Noura komen en dan zul je het weten. Ik zei: nee meesteres, alsjeblieft niet Noura en ik begon haar stompen te likken. Ze zei: en nu omhoog, en lik mijn kut door mijn slipje heen en daarna wil ik dat je mijn tieten likt, kust en mijn tepels in je mond neemt, daarna mijn nek kust en dan pas mag je me op mijn lippen kussen. Als je het goed gedaan hebt mag je mijn slipje uitdoen en mag je mij eerst een paar keer laten klaarkomen voor je mijn kutje mag vullen.

Een kwartier later en twee orgasmes later ging ik met mijn pik haar slijmerige en natte kut binnen en begon ik haar te neuken. We waren net bezig toen de deur openging en Noura naar binnen kwam. Ik trok mijn pik uit Ines en ging op mijn rug liggen. Ines klom op me en ik tilde mijn benen zo dat er een rugleuning van gemaakt werd. Ines ging ertegen zitten en liet zich op mijn pik zakken. Noura keek verbaasd toe en zei: ik dacht dat de enige manier was als jij op je rug ging liggen. Ines zei: nee, dit is veel beter, dat mag jij straks ook proberen. Ze keek Noura aan en zei: waarom kom je er niet bij, Gerrit kan heel goed kutje likken. Noura had haar kleren snel uit en klom over mijn gezicht. Ik trok haar naar beneden en begon haar kut te likken en ging zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Ze zei zacht: mijn pretknobbeltje, vergeet dat niet.

Ik trok mijn tong uit haar en zoog haar clitje mijn mond in en begon ermee te spelen met mijn tong. Noura gilde het uit toen ze klaarkwam. OOOOHHHHHH JAAAAAHHHH LEKKERRRRMEEER MEEER JAAAAAHHHHH. Cara en Lila kwamen kijken naar het lawaai en zagen Noura met open mond en gesloten ogen klaarkomen. Ines zei: vlug, maak wat fotos. De telefoon van Amika lag er nog en Cara kon nog net het laatste deel van het orgasme van Noura op foto vastleggen. Haar hoofd achterovergebogen en haar spitse tietjes vooruitstekend kreunde ze: dat was heerlijk, geen pijn, alleen plezier. Ze klom van me af en gaf me een korte tongzoen en ik zei: dat is hoe seks moet zijn, plezier voor beide partijen. Noura zei: dat gebeurt in onze gemeenschap maar zelden, het is de man die plezier heeft terwijl de vrouw er de pijn van heeft. De zus van mijn moeder heeft sigaretten brandmerken over heel haar lichaam. Zo wil ik niet leven. Nu ik weet dat het anders kan, wil ik het ook anders.

Ik zei: maar ook in onze gemeenschap komt dat voor en ze zei: ja, maar bij jullie is het niet de norm. Mijn kind zal het nooit ervaren om te moeten trouwen. Trouwen is iets wat je samen beslist. Ik keek haar aan en zei: ik hoop dat je die gedachte vasthoudt. Ines keek me aan en zei: hallo, blijven we even bij de les? Weet je nog, we waren seks aan het hebben. Ze begon het tempo op te voeren en ik voelde hoe ze met haar kut mijn pik aan het knijpen was. Vijf minuten later vulde ik haar kutje en liet ik Noura twee kussens klaarleggen en rolde ik haar erop. Ik zei: je kent de routine. Een half uur liggen. Ines zei: ja ik weet het. Ik klom van het bed en ging kijken hoe het met Cara stond. Lila was de laatste hand aan het leggen aan het vlechtwerk in haar haren. Het zag er fantastisch uit. Ik vroeg aan Lila: heeft ze zichzelf al gezien? Nee was het antwoord. Noura kwam binnen en zei: Cara, je bent een heel ander mens. Lila pakte een spiegel toen ze de laatste vlechtjes klaar had en Cara bekeek haarzelf en zei: ik wist niet dat dit mogelijk was. Ik vond mijn rode haar verschrikkelijk, maar dit is geweldig. Ik zei: loop eens de kamer in bij Ines en laat haar het resultaat maar eens zien, dan gaan we daarna fotos van je maken. Ines verschoot van het resultaat. Ze zei: ik vond je rode haar altijd al mooi, maar dit is uitzonderlijk.

Ik pakte mijn camera en maakte diverse profiel fotos, fotos van haar hoofd alleen, fotos van haar hele lichaam en ik liet Noura bij haar gaan staan waarbij Noura voorop stond met Cara achter haar en zodat Cara haar handen voor het kutje van Noura hield en Noura trots haar tietjes liet zien. Na een veertigtal fotos legde ik mijn camera aan de kant en nam ik Noura mee naar de slaapkamer van Cara en vroeg ik aan Cara of ze Fatima wilde halen zodat die kon zien wat ik met Noura ging doen. Fatima was binnen twee minuten aanwezig en ging op een stoel naast het bed zitten. Ik vroeg haar: waarom kom je niet gewoon naakt bij ons zitten? Ze keek me aan en zei: mag ik dat? Ik zei: natuurlijk mag je dat, na Noura ben jij aan de beurt. Fatima kleedde zich uit en zag er werkelijk fantastisch uit. Ze keek me aan en kwam op het bed zitten. Ik zei: ik ga eerst je dochter verwennen met mijn mond en tong. Terwijl ik dit doe mag jij rustig met mij spelen.

Fatima keek me geil aan en vroeg: wat mag ik allemaal met je doen? Ik zei: alles waar je zin in hebt. Noura lag op haar rug op het bed en ik vroeg haar: ben je gespoeld? Fatima zei: dat is ons ochtendritueel. We zorgen dat we overal schoon zijn. Ik pakte de benen van Noura en tilde die de hoogte in ik zei tegen Noura: hou je enkels vast zodat je in een beetje een bol ligt. Ze deed wat ik vroeg en haar kutje en kont waren nu mooi zichtbaar en toegankelijk. Ik begon vanaf haar dijen naar haar kut te kussen en te likken en ging langs haar andere dij terug naar beneden. Fatima zei: de enige reden waarom mijn man mij dit zou laten doen was om mij met zijn leren riem te slaan. Ik zei: dan krijg jij straks dezelfde behandeling die je dochter nu krijgt. Ik deed hetzelfde nog een keer, maar deze keer deed ik het met mijn tong en toen ik bij de kut van Noura aankwam klemde ze mijn hoofd tussen haar dijen en zei ze: lik mijn kut, ik ben zo geil. Mijn kut druipt mijn liefdessappen.

Ik likte die op en spreidde haar dijen en ging weer terug naar beneden. Toen ik daar aankwam begroef ik mijn hoofd, specifiek mijn tong in haar bilnaad en begon die op en neer te likken. Fatima was achter mij komen zitten en met een hand aan mijn pik en de andere die mijn ballen masseerde zei ze zacht. Laat haar maar klaarkomen. Ik zei: nee, dat is voor later. Met mijn tong begon ik haar anus te likken en Noura liet harde kreunen uit haar mond komen. Ze zei: laat me komen, alsjeblief laat me klaarkomen. Ik keek haar aan en zei: je moet leren met je gedachten te werken. Ik wil dat je klaarkomt zonder dat ik je kutje aanraak en ik begon haar anus weer te likken. Toen ik daarmee klaar was liet ik Noura haar benen weer gewoon neerleggen en ging ik boven haar zitten en begon ik haar tietjes te plagen. Ik likte haar tepels zacht en beet er zacht in. Haar kreunen werd harder en ik nam de tepels om beurten in mijn mond en zoog erop. Hierna kuste ik mijn weg naar boven, haar nek en nam ik daarna haar oorlel in mijn mond en beet er zacht op.

Ze riep: ga door, het is zoooo lekker. Ik kuste mijn weg terug langs haar arm en nam haar hand vast en nam haar vingers een voor een in mijn mond en zoog erop. Toen ik dat gedaan had likte ik de binnenkant van haar pols en ging ik naar de binnenkant van haar hand en toen ik die likte explodeerde Noura in een heftig orgasme. OOOOOHHHHHHH JAAAAAAHHHHHH WAT LEKKER JAAAHHHH. Haar moeder keek me aan en zei: zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Toen Noura weer bij haar positieven was gaf ik haar haar benen weer en zei ik: hou je enkels maar weer vast want nu gaat het echte werk beginnen. Ik haalde mijn pik door het slijmerige vocht wat uit haar kut liep en zette mijn eikel tegen haar anus en drukte deze zacht naar binnen. Fatima keek weer naar mij en vroeg: waarom zo langzaam? Ik zei: omdat jullie ook moeten genieten van wat ik doe. Ik begon haar langzaam met grote halen in haar kont te neuken en Noura genoot met volle teugen. Zo erg zelfs dat ze voor ik mijn zaad in haar darmen spoot ze zelf een tweede keer klaarkwam zonder dat ik haar kutje aangeraakt had.

Toen mijn zaad diep in haar darmen zat trok ik mijn pik uit haar en ging ik op mijn rug naast haar liggen. Noura keek me aan en vroeg: mag ik nu verder gaan? Ik zei: ja meisje, dat is de bedoeling. Noura kroop over me heen en liet zich over mijn pik zakken en begon rustig op en neer te wippen. Ze had er veel plezier in en boog met regelmaat naar me toe en stak haar lange tong uit die ik zacht mijn mond in zoog. Ze bleef bijna een kwartier rustig op en neer wippen op mijn pik en zei: laat me weten als je klaarkomt. Ik wil tegelijkertijd met jou klaarkomen. Dat duurde nog eens tien minuten en toen ik tegen Noura zei: ik ben er bijna ging ze als een razende met haar vinger over haar clit. Op het moment dat ik haar kut voelde verkrampen begon ik in haar te spuiten. Acht stralen dik warm zaad gingen haar kut in. Haar kut was nog aan het verkrampen toen ik uitgespoten was. Ze liet zich voorover op mij vallen en zei: dit is wat ik bedoel met liefhebben mam, zie je dat het geen pijn hoeft te doen.

Fatima zat met tranen in haar ogen toe te kijken en zei: ik zou willen dat we jou jaren geleden hadden leren kennen. Dan was je nu gelukkig met mij geweest. Ik zei tegen haar: ik ben nu gelukkig met je dochter geweest en zo gauw ik uit haar ben ga ik jou ook gelukkig maken. Ik zei: Fatima leg even een paar kussens klaar zodat ze er met haar kont op kan rollen en de zaadjes direct in de goede richting gaan. Fatima deed dit en terwijl ik met Noura aan het kussen was rolde ik haar op de kussens en trok ik me langzaam uit haar. Ik zei: blijf jij daar maar een half uur liggen. Ik stapte van het bed af en pakte Fatima bij de hand en zei: kom wij gaan samen op het bed bij Ines, zodat die kan zien hoe ik jou behandel. Ze vroeg: weet je zeker dat je dat wil? Ik zei: die wens komt van Ines. Ze wil zien hoe ik seks heb met jou. We liepen samen naar de slaapkamer van Ines. Ze zei: waarom duurde het zolang? Fatima zei: hij heeft mij laten zien dat Noura klaar kan komen zonder aan haar kutje te zitten, dat was zo’n mooi gezicht. Ik hoop dat hij dat bij mij kan doen.

Ines zei: bereid je maar voor op een hele speciale behandeling. Ik keek Ines aan en die zei: Cara is net naar de supermarkt geweest en heeft holle ijsblokjes gevonden. Ik zei: Fatima, bereid je voor op een echte marteling. Ze keek me bang aan en ik zei: nee, deze doet geen pijn maar je zult mij smeken om je langer en vaker zo te laten genieten. Ik riep: Cara, breng eens een aantal ijsblokjes. Cara kwam binnen met een schoteltje vol en zette dat op de rand van het bed. Ze zei: dit wil ik zien. Ik nam eerst twee ijsblokjes in mijn mond en liet mijn tong koud worden en ging toen de blokjes gesmolten waren naar het gezicht van Fatima en begon met haar te tongen. Haar ogen werden groter toen ze de sensatie van mijn koude tong op haar warme tong voelde en toen de zoen beëindigd was zei ze: wat een vreemde ervaring.

Ik pakte twee kussens en legde die onder haar kont en zei: wacht maar, er komt nog veel meer. Ik pakte twee ijsblokjes en zette die op haat tepels die er direct snoeihard in gingen en omdat haar tepels zo hard waren en op bleven staan. Ik nam een derde ijsblokje in mijn hand en ging tussen haar benen zitten en hield het ijsblokje voor haar clit, nadat ik haar schaamlippen had open gevouwen. Ik begon zacht door het ijsblokje te blazen zodat de ijskoude lucht tegen haar clit kwam. Ze wilde haar handen ervoor houden maar ik zei: nee, gewoon laten gebeuren. Ik bleef zacht blazen en Fatima begon te kreunen. Ik hield mijn hand uit voor nog een ijsblokje en toen ik dat in mijn hand had drukte ik dat zacht tegen haar anus tot die open ging en het ijsblokje erin verdween. Fatima begon nu: ik weet niet wat ik allemaal voel maar het is zo LEKKER JAAAAHHH OOOOHHH MIJN GOD IK KOM IK KOM JAAAAAHHHHHG.

Op dat moment liet ik het ijsblokje voor wat het was en ging ik met mijn warme tong over haar ijskoude clit. Fatima gilde het uit. Het ene na het andere orgasme spoelde over haar. Cara keek met grote ogen toe en zei: dit wil ik ook meemaken. Ik zei: jouw beurt komt nog wel. Ik hield mijn hand uit en deed hetzelfde nog een keer en Fatima was nu helemaal in extase. Haar gezicht helemaal vertrokken door haar orgasmes. Ik hield mijn hand uit en Cara gaf me het laatste ijsblokje. Ik tilde de benen van Fatima op en drukte het ijsblokje in haar anus gevolgd door mijn eikel en ik begon haar kont te neuken, langzaam en met diepe halen zodat ze elke ader op mijn pik zou voelen. Ze bleef klaarkomen en ik had inmiddels een stuk of vijf orgasmes geteld. Na een kwartier haar zo verwend te hebben spoot ik haar darmen vol warm zaad. Ik trok mijn pik uit haar kont en ging op haar liggenen begon nu haar ijskoude tepels te likken.

Ik keek naar Ines en die wees naar de ogen van Fatima die helemaal weggedraaid waren in haar kassen. Het was een vreemd gezicht, alleen het wit van haar ogen te zien. Ze hijgde en kreunde en riep: stop, niet meer, mijn lichaam kan dit niet aan. Ik zette mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte deze in een keer vol in haar. OOOOOOOHHHHH MIJN GOD WAAR HEB IK DIT VAAN TE DANKEN OOOOOHHHHHHH. Ze kwam weer klaar en ik begon haar nu heel rustig te neuken terwijl haar kut verkrampte. Toen haar orgasme was weggeëbd keek ze me aan en zei: je had gelijk, dit is een echte foltering. Ik bleef haar rustig neuken en nam af en toe een van haar nog steeds steenharde tepels in mijn mond. Ik neukte haar bijna vijfentwintig minuten gedurende ze nog drie keer klaarkwam voor ik uiteindelijk mijn zaad diep in haar spoot en mezelf op haar liet vallen. Cara en Ines keken naar Fatima en vroegen was dat de moeite waard? Fatima zei: als ik geweten had dat dit mogelijk was, dan had mijn man mij best nog een pak slaag mogen geven. Ik keek haar aan en vroeg: moet ik je nog even langer folteren?

Ze keek me zielig aan en zei: nee alsjeblieft, mijn lichaam, mijn oude versleten lichaam kan dit niet aan. Ik zei tegen haar: als je dat nog een keer durft te zeggen, dan ga je over mijn knie en sla ik je billen rood. Ze keek me aan en zei: sorry, maar zo voelt mijn lichaam nu, ik ben dit niet gewend. Mijn man heeft mij in heel mijn leven met hem slechts twee keer laten klaarkomen. En nu, vandaag, ik ben de tel kwijtgeraakt na zeven keer klaargekomen te zijn. Ik liet haar rustig liggen en zei vragend: vanavond nog een keer? Ze keek me aan en zei: vanavond mag je me nog een keer gewoon neuken, niet zoals dit. Cara keek me aan en zei: wanneer ben ik aan de beurt hiervoor? Ik zei: dat ligt helemaal bij jou. Maar omdat ik vannacht in jou kontje wil blijven stel ik voor dit als laatste te doen. Toen de tijd voor rusten voorbij was deed Fatima wederom een tampon in en zei ze: ik ga verder met schoonmaken. Ze liep naar de kamer waar Noura lag te slapen en liet haar liggen. Ze zei: ze kan wel wat rust gebruiken.

Ze trok haar kleding aan en ging aan het werk. Ik vroeg aan Ines waar we verf en kwasten en dat soort dingen konden kopen en Amika zei: ik weet wel een winkel. Ik liep naar het huisje en deed een schatting hoeveel verf we nodig zouden hebben en we gingen daarna naar de winkel en kochten wat we nodig hadden. Toen we terugkwamen vroeg Ines: welke kleur heb je gekozen? Ik zei: heel licht grijs. Ines zei: dat is makkelijker te onderhouden dan puur wit. Goed gedacht. Ik vroeg aan Ines of zij wist waar een loodgieter beschikbaar was om het toilet te vervangen en de extra waterleidingen te plaatsen. Ines zei: ik vraag wel even op mijn sociale media, er is vast wel iemand die goed is in klussen.

Een half uur later zei ze: ik heb iemand gevonden die het aanstaande zaterdag kan komen doen. Ik zei: mooi, dan zijn we wat dat aan belang klaar. Ik weet alleen niet of het warme water werkt. Amika zei: ik heb de zekering hiervoor aangezet en de boiler werkt. We hebben warm water. Toen Fatima klaar was met het schoonmaken haalde ik de doos met verf en verfspullen uit de auto en zei: het werk mogen jullie zelf doen. Zaterdag komen ze het nieuwe toilet installeren en een extra kraantje zetten voor de handdouche bij het toilet. Als jullie het voor die tijd geschilderd hebben zal ik voor jullie twee bedden bestellen. Ik ging samen met Ines op de site van Ikea kijken en we kozen twee tweepersoonsbedden uit met lades eronder en twee matrassen en lieten die op vrijdag bezorgen. Ik liet de bedden aan Fatima zien en ze vloog me weer om de nek. Ze zei: het is jammer dat je ze niet kan inweiden met ons. Ik zei: denk maar aan mij als je gaat slapen. Ze zei: ik ben er van overtuigd dat we dat heel lang gaan doen, zeker nu je ons zwanger hebt gemaakt. Ik zei: maar, zorg ervoor dat de slaapkamers vrijdag geschilderd en schoon zijn, want ze komen in de loop van vrijdagmorgen de bedden plaatsen. De rest van je meubels komen wel. Je bent vanaf zondag compleet. Er zitten 4 lades onder elk bed waar je je kleding in kwijt kan.

Ik keek Cara aan en zei: shit we hebben geen lakens en dekens besteld. Cara zei: die ga ik zelf wel halen. Wat is de matrasmaat? Ik zei 160 bij 200 centimeter met een dikke matras. Ik zei tegen Amika: als jij ons morgen in de binnenstad afzet, op een plek waar rolstoel toegankelijkheid geen probleem is dan gaan wij morgen even toerist spelen en gaan we morgenavond een gezellige avond thuis maken. Klinkt als een plan zei Ines. Die avond na het eten ging ik met Ines, Fatima en Noura naar de slaapkamer en vulde ik elk kutje nog een keer voor ik na een paar glazen wijn samen met Cara en een bakje ijsklontjes naar haar slaapkamer ging. Het hele huis genoot van de vele malen klaarkomende Cara, die mij bedankte en mijn pik in haar kontje nam om met haar te gaan slapen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3767 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Op vakantie in Antwerpen deel 48”

  1. heb tot nu toe al je verhalen gelezen en ze waren allemaal een beetje over de top. Het is ook maar een verhaal want ik ken geen een man die zoveel keer op een dag klaar kan komen. Maar wil je zeker niet afhouden om verder te schrijven . Je gedachten spinsels en je schrijf wijze vind ik wel heel leuk en geil om te lezen. grt

Plaats een reactie