BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 14

Ik ben door alles wat ik gezien en gehoord heb klaarwakker en voel mijn pik klem zitten in zijn kooi, een sliert voorvocht hang tot op mijn beddengoed. Ik staar een tijd voor me uit, weet me geen raad, de lege plek naast me maakt me bang, onzeker maar ook weer opgewonden, Wat zou er die dag, avond en nacht nog meer gebeurd zijn. Amsterdam? Wat moeten ze daar ineens? En met wie zijn ze daar geweest? Ik kan het natuurlijk wel invullen, maar zou het ook echt zo zijn? En wat is er daar dan allemaal gebeurd? Ook al zouden ze met z’n 3en geweest zijn, zoals Angelien zich de laatste tijd kleed zal ze ook genoeg aandacht krijgen van de mannen als ze daar zijn wezen stappen, iets wat helemaal niet bij Angelien past overigens. En als de mannen wel mee geweest zijn, zouden ze daar dan ook met z’n 6en hebben overnacht, en wie lag dan bij wie in bed? Mijn gedachten sloegen op hol en de meest gekke scenario’s schoten door mij heen.

Zo lig ik een tijd, tot ik weer een berichtje krijg van Manuel. Het 1e bericht is een foto, van Manuel met zijn 2 vrienden en tussen hen in staan Angelien en mijn 2 dochters. De mannen zijn netjes gekleed, een nette zwart pantalon en een strakke witte blouse. Zowel Cecile als Willemein dragen een korte zwarte leren rok, een doorschijnende kanten blouse met daaronder duidelijk zichtbaar een glimmende zwarte bh. Angelien draagt een mouwloos jurkje, kort tot net over haar billen en hoog sluitend om haar hals. Het is gemaakt van een glimmend materiaal, lak of latex. Het zit strak om haar lijf, haar borsten worden duidelijk geaccentueerd en haar met ringen gepiercte tepels zijn hierdoor duidelijk zichtbaar. Onder het jurkje draagt ze hooggehakte laarzen tot net over haar knieën die ook glimmen net als haar jurkje. Ze staan op een rode loper, voor waarschijnlijk een club of discotheek.
De volgende foto is binnen genomen, het hele gezelschap zit op een ronde roodfluwelen bank met in het midden een glazen tafel waar 2 grote emmers gevuld met elk een fles champagne en 6 champagne glazen staan. Op de tafels staan ook allerlei hapjes. Manuel en Angelien zitten in het midden Cecile met 1 van de vrienden links en Willemein met de andere rechts daarvan. Ze zitten knus tegen elkaar en hebben het duidelijk te zien naar hun zin. De mannen hebben hun blouses een paar knopen opengedaan en hun gespierde bovenlijf is goed zichtbaar. Ook van de blouses van de meiden zijn een paar knoopjes open en hun glimmende zwarte bh`s zijn duidelijk zichtbaar.

Ik schrik van wat ik zie. Het filmpje wat ik hiervoor zag ging natuurlijk veel verder dan een paar geopende blouses van mijn dochters en een gewaagde outfit van mijn vrouw, maar dit was in een club, openbaar en anderen konden dit dus ook zien. Ze waren duidelijk niet alleen daar, een ook niet in een normale club want op de achtergrond zag ik meer mensen, vrouwen in sexy kleding, mannen met ontbloot bovenlijf en een podium met een strippaal waar een schaars geklede vrouw inhing.

De volgende foto bevestigde waar ik al bang voor was. Op een podium, die nu vlag voor de tafel stond waar de 3 mannen nu met ontbloot bovenlijf zaten, stonden de 3 meiden te dansen rond een strippaal. Angelien had al haar kleding nog aan, de meiden hadden hun blouse nu geheel uit en stonden in hun rokje en bh te dansen. Op de tafel stonden nu al meerder lege flessen champagne en nog gevulde lagen in de emmers met ijs.

Toen volgde er een filmpje. Te zien was waar ze waren. Een sjieke club met overal ronde zitjes zoals eerder gezien op de foto, met plek voor 6 tot 8 mensen, daarvoor een ronde glazen tafel en daarvoor een klein podium, geschikt voor een paar mensen, met een strippaal in het midden. Op veel van de podia waren vrouwen aan het dansen, sommige geheel gekleed maar ook zeer schaars gekleed maar geen van hen was geheel naakt. Er waren een stuk of 10 van dit soort podia, allemaal gevuld en op de banken allemaal mannen, hoofdzakelijk donkere mannen, slecht een enkele blanke was te zien. Achter een grote ruime bar liepen een paar vrouwen, schaar gekleed in een sexy bh en bijpassende string en op hoge hakken. De muziek was licht opzwepend en het licht gedempt.

Alle vrouwen dansten, voor hun mannen op de bank en leken alleen bezig met hun eigen gezelschap. Zo ook Angelien en mijn meiden, constant zochten ze oogcontact met de 3 op de bank. Die genoten van het uitzicht en dronken champagne. Willemein had nu de paal ontdekt en draaide daar elegant omheen, alsof ze dat al vaker had gedaan. Cecile is inmiddels van het podium afgegaan en staat voor 1 van de mannen te dansen. Die zit onderuitgezakt en heeft alleen nog maar oog voor haar. Als ze iets dichterbij komt legt hij z’n handen, onder haar rokje, op haar billen en trekt haar naar zich toe zodat ze op zijn schoot komt te zitten. Zijn handen blijven een tijdje onder haar rokje en Cecile beweegt haar bovenlijf sensueel op het ritme van de muziek. Dan komt ook Willemein van het podium en gaat meteen op de schoot van de andere man zitten. Ook die legt z’n handen onder haar rokje op haar kont en geniet van het uitzicht wat hij nu heeft. Alleen Angelien staat nu nog op het podium, nog steeds gekleed zoals ze binnenkwam, sensueel te dansen aan de strip paal.

Dan gaat het beeld op zwart om een paar seconden later weer aan te gaan. Wat volgt is het beeld van een hoteldeur, met nummer 310. De deur gaat langzaam open en de camera gaat de kamer binnen. Dan komt Cecile in beeld die samen met haar trainer op een groot bed ligt. Cecile draagt lingerie, een erg sexy en weinig verhullend rood setje met bijpassende kousen, erg sexy, pikant, maar niet ordinair of hoerig, Haar trainer draagt enkel nog een witte slip, waarin duidelijk zichtbaar zijn waarschijnlijk al flink harde paal. Dan gaat het beeld kort weer op zwart om de vervolgens weer aan te gaan met de volgende hotelkamer deur, 311, in beeld. Weer volgt het filmen van de gang om uit te komen bij eenzelfde luxe groot bed met daarop Willemein, in dezelfde sexy outfit als haar zus, met aan haar zijde de andere trainer, eveneens in witte slip met flinke vulling. Dan gaat het beeld weer kort op zwart en volgt deur nr. 312 in beeld. De deur gaat open en even later is er weer een bed in beeld, nu met Angelien en Manuel in beeld.

Angelien ligt geheel naakt, op haar rug en haar benen wij en met haar enkels vastgebonden aan het bed zodat haar bene gespreid blijven. Haar kut staat alweer een stukje open en glinstert van haar kutvocht. Manuel ligt naast haar eveneens naakt en met een enorme stijve pik. Dan zegt Manuel richting de camera:
“Dré, vanavond zullen je dochters verder ingewijd worden in het seks hebben met donkere mannen en een BBC. Ik zal hun de vrije keuze geven daarmee door te gaan, ook Angelien zal ze dat vertellen. Het moet hun keuze zijn, we zullen ze niet beïnvloeden of dwingen, vandaag is alleen een inkijkje voor hen hoe is het is met een donkere man met een enorme pik. Na vandaag zal het initiatief dus bij hun liggen, als ze verder willen moeten ze dat zelf aangeven. Je vrouw heeft die keuze allang gemaakt en ik zal haar vanavond weer heerlijk laten genieten van mijn lekkere grote pik, iets wat nooit hebt gekund.”

Dan draait Manuel zich om richting Angelien, die met gesloten ogen heeft liggen luisteren en nu geil en opgewonden tegen Manuel zegt: “Neuk me alsjeblieft, neuk me in al m’n gaatjes met je lekker grote harde zwarte pik. Al m’n gaatjes zijn voor jou en mag je volspuiten” Die laat zich dat niet nogmaals zeggen, zet z’n glimmende flink gezwollen eikel tussen de glimmende kutlippen van Angelien en ramt z’n pik in 1 keer naar binnen en begint haar in een woest tempo te neuken. Dat had Angelien niet verwacht en kreunt luid, maar is al snel gewend aan het geweld en smeekt om meer, harder dieper. Manuel gaat helemaal los, hij ramt z’n paal met hoge snelheid diep in Angelien die alleen maar kreunt en vraagt of het harder mag. Als Manuel zo een minuut of 5 bezig begint Angelien flink te trillen en komt gillend klaar, juist op dat moment haalt Manuel even z’n pik uit haar kut waar een flinke golf kutsap uit golft. Manuel kantelt ondertussen de heupen van Angelien iets zodat haar kontgaatje iets omhoogkomt en zeiknat is van Angelien haar kutsap. Zonder enige aankondiging zet Manuel z’n gezwollen eikel tegen haar kontgaatje en drukt hem in 1 keer helemaal naar binnen.

Angelien had dit niet verwacht en wil naar voren bewegen maar de boeien om haar enkels verhinderen dit. Als Manuel bemerkt wat haar bedoeling is volgt een forse klap op eerst haar linker en daarna meteen haar rechterbil. “Blijf liggen slet, je kontgat is ruim genoeg voor m’n pik dus gewoon stilliggen” zegt hij streng en begint haar in hoog tempo te neuken. Angelien geeft geen krimp meer, ook omdat Manuel zijn hand voor haar mond gedaan heeft en haar hoofd naar achteren heeft getrokken. Als he even later zijn hand iets verschuift en zo ook haar neus bedekt begint ze na een aantal seconden wild te schudden maar Manuel zijn greep is stevig en houdt haar zo 30 seconden vast. Dan laat hij haar los, en Angelien hapt naar adem en kwijlt daarbij veel. “Dit is je straf als je je van mij onttrekt. De volgende keer duurt het nog langer slet!’’ Angelien knikt gehoorzaam en kijkt Manuel met betraande ogen aan. “Sorry Manuel, neem me diep in m’n kont, ik sta volledig tot je beschikking”

Dan hervat Manuel weer zijn hoge tempo en neukt Angelien minutenlang in haar kont. Angelien kreunt, van genot en misschien ook wel van pijn, maar duidelijk is dat ze ook geniet want een bijna constante stroom kutsap druipt uit haar kut, en onder het kreunen roept ze luid: Neuk me hard, neuk me diep, neem me in m’n kont, neuk m’n kont!” Manuel blijft ondertussen genadeloos hard doorneuken, nu al zo`n 10 minuten achter elkaar. Dan begint Angelien weer oncontroleerbaar te schudden en komt voor de 2e keer klaar, weer golven ladingen kutsap uit haar kut. Manuel laat z’n pik uit haar kont glijden en verplaats zich op het bed richting Angelien haar hoofd. Die begrijpt meteen de bedoeling en neemt de knalharde pik in haar mond en begint gulzig te pijpen. “Het laatste gat voor vanavond spuit ik vol dus leef je uit op m’n pik terwijl je mij blijft aankijken!” Dat is niet tegen dovemans oren gezegd en Angelien gaat helemaal los op Manuel zijn pik. Kokhalzend, kwijlend en luid slurpend pijpt ze Manuel en het duurt dan ook niet lang tot Manuel met een forse brul klaarkomt, en daarbij pakt hij Angelien stevig beet bij haar hoofd en drukt zijn pik tot diep in haar keel terwijl hij zijn zaad loost.

Als hij na een minuut klaar is en haar gezicht loslaat weet Angelien niet hoe snel ze zijn pik uit haar mond moet laten glijden en hapt naar adem terwijl ze onder het kwijl en met betraande ogen Manuel blijft aankijken. Manuel pakt nu Angelien bij haar kin en kijkt haar streng aan. “Goed gedaan sletje, maar nooit meer jezelf onttrekken aan mij als ik je neem. Als dit nog en keer gebeurt zal het meer gevolgen hebben. Ik ga douchen, als ik klaar ben kun jij douchen en trek je aan wat klaarligt in de douche.” Angelien knikt en Manuel maakt haar enkelboeien los en loopt naar de douche. Angelien blijft liggen op bed, ze moet duidelijk even bijkomen van de heftige seks die ze zojuist heeft gehad. 10 minuten later komt Manuel weer uit de badkamer, naakt en met z’n slappe lange lul slingerend tussen z’n benen. Angelien kijkt verlekkerd ernaar en als Manuel dat ziet zegt hij: “Als je lief bent en je na het douchen netjes kleed en mij weet te verleiden mag je misschien vannacht nog een keer genieten van mijn pik.”

Angelien verdwijnt naar de douche en pakt nog snel haar tasje mee die op het nachtkastje staat. Dan hoor ik op de video de douche weer aangaan en gaat de camera kort op zwart om vervolgend weer aan te gaan met zicht op de badkamer. Helaas voor mij is de douchecabine beslagen dus zie ik weinig van Angelien die daar onder staat. Als ze klaar is gaat kort de deur open en pakt ze haar handdoek om zich in de douchecabine af te drogen. Dan stapt ze naar buiten en pakt de kleding die klaarligt op het krukje. Wat ik zie is iets roods, glimmend leer of latex. Helemaal duidelijk wat het is zie ik niet. Angelien legt het weer neer en gaat voor de spiegel staan.

Uit haar tasje neemt ze make up en begint zich op te maken. Haar lippen rood, net zoals de lingerie die achter haar ligt. Haar ogen donker, veel meer dan dat ik van haar gewend ben. In haar oren doet ze zware gouden oorbellen en haar tepels versiert ze met 2 gouden dikke ringen die ik nog niet eerder gezien heb. Even speelt ze met de ringen en meteen worden haar tepels keihard, net als tijdens de lange neuksessie van hiervoor. Dan pakt ze een flinke stalen but plug met aan het einde een glimmende rode steen, neemt de kort even in haar mond en laat hem met gemak in 1 keer in haar kont glijden. Dan doet ze haar netjes en draait zich om naar de kleding. Nu wordt duidelijk wat het is, een latex catsuit, met 2 uitsparingen waar haar borsten doorheen steken en een open kruis zodat haar nog steeds natte en gezwollen kut en haar kont met versiering goed bereikbaar zijn. Het heeft lange mouwen en een hooggesloten hals.

Het duurt wel een half uur voor ze het helemaal netjes aanheeft, de fles siliconen glijmiddel die onder de stapel kleding lag is halfleeg als ze klaar is. Dan bekijkt ze zich nog eens goed in de spiegel en loopt de douche uit en ziet dan pas de camera staan. Alsof ze weet dat ik kijk zegt ze: “He Dré, hoe vindt je me? Lekker geil hé, iets wat jij nooit voor elkaar hebt gekregen bij mij. Denk erom he, kooi om en je netjes gedragen.” Een vuil minachtend lachje verraad dat ze geniet van wat ze zojuist deed. Dan gaat de camera weer uit en volgt een slideshow van foto van Angelien en Manuel, weer wordt Angelien in allerlei standjes en in al haar gaten geneukt door Manuel. Het knalrood van haar kleding steekt mooi af tegen Manuel zijn donkere lijf, en op de laatste foto’s is te zien dat haar kut en kont beide volgespoten zijn, het zaad druipt eruit en slierten zijn zichtbaar op het latex.

Dan schrik ik ineens, hoor geluiden beneden, en meteen ben ik weer terug in de realiteit. Angelien en de meiden zijn weer terug, snel spring ik van het bed en trek snel wat kleren aan en maak in steek snel m’n gezicht even onder de kraan in de badkamer, droog me af en loop naar beneden. Als ik beneden kom word ik enthousiast begroet door m’n dochters, van beide krijg ik een kus op m’n wang. Angelien kijkt me een beetje lachend aan en zegt: “Wat zie jij er geschrokken uit, hebben we je laten schrikken?” Ik weet even niet wat ik moet zeggen, doelt ze op de filmpjes en foto’s die ik net heb bekennen, of op hoe ik er nu uit zie? Dan lacht ze naar me en krijg ik een kus op m’n mond van haar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 6923 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 14”

Plaats een reactie