BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 18

Om halfzeven ging het alarm af. Ik keek naar JJ en vroeg: wil je dat ik je kontje vul? Ze zei: nee, ik heb je de hele nacht in me gehad, dat is genoeg voor mij. We kleedden ons en gingen naar de keuken waar Lila het ontbijt aan het klaarmaken was. Ik knipoogde naar JJ en liep naar Lila en stak mijn handen onder haar t-shirt. Ze keek achterom, gaf me een snelle kus en zei tegen JJ: wat is het toch met die vent van jou en tieten. Hij kan er niet genoeg van krijgen zei JJ. Lila had gepocheerde eieren met witte bonen in tomatensaus voor mij. Na mijn ontbijt kwam Chi ook de keuken in. Ze gaf me een korte tongzoen, greep me in mijn kruis en zei: hoe is het met mijn schoonzoon? Ik streelde haar tieten door haar shirt en Lila zag het. Ze zei: daar gaat hij weer. Ik keek haar aan en zei: nog een setje te gaan. Ik trok het t-shirt van JJ omhoog, streelde haar tietjes en nam haar tepeltjes in mijn mond. Dit gaf direct commentaar. Waarom zij wel en wij niet? Ik zei: omdat zij mijn meisje is. JJ vlamde er achteraan: en het is maar dat jullie dat weten en begrijpen.

Eenmaal weg van de tafel pakte ik mijn tas en zei ik: vanmiddag ga ik naar Loes. Tegen JJ zei ik: jij komt volgend weekeinde samen met Loes en Liesje naar Waalre en blijft daar tot zondag avond. Ik zie jou vrijdag avond wel verschijnen. Ik gaf haar nog een lange tongzoen en vertrok naar Henk. Daar aangekomen had hij een paar eenvoudige klusjes voor me. Nadat ik die gedaan had vroeg ik of ik ook wat voor mezelf mocht doen. Ik vroeg hem welke laserkop ik moest gebruiken om in hout te graveren. Henk liet me dit zien en hij vroeg wat ik wilde doen. Ik liet hem de lijst met de vijf fotos zien. Ik zei: onder in het midden wil ik de tekst Intimate Friendship plaatsen. Hij keek me aan en vroeg wie de fotos had gemaakt. Ik vertelde hem dat ik dat gedaan had en liet hem ook de foto van JJ zien. Ik zei: deze ga ik beide als limited edition fotos op het internet zetten. Henk vroeg hoeveel ik ervoor wilde vragen. Ik zei: 200 euro voor de enkele foto en 250 voor de set. Henk zei: mag ik ze hier ook te koop aanbieden? Ik zei: waarom niet. Hij zei: ik ga 50 euro bovenop jouw prijs zetten en ik wed dat ik er binnen een week 10 van elk verkoop. Ik zei: je hebt een deal. Ze zijn gelimiteerd tot 100 van elk en gesigneerd door mij. Het enige wat ik er nog op de achterkant bij moet zetten is een copyright en digital right met onze handelsnaam erbij. GJL enterprises. Ik heb nog een aantal fotos, maar moet die eerst nog controleren. Ik zei: we doen uitsluitend zwart wit omdat het mooier en scherper is.

Henk vroeg: mag ik jou een voorstel doen? Ik zei natuurlijk. Hij zei: ik wil een foto uit die reeks nemen en die zonder achtergrond in plexiglas graveren. Ik zei: kan dat? Hij zei: natuurlijk, ik moet alleen de foto even inscannen en bewerken. Ik zei: ga je gang. Henk maakte het frame open en pakte de foto van Liesje en Jasmin waarop ze hand in hand liepen en elkaar aankeken. Hij scande de foto in en liet de achtergrond verdwijnen. Hij nam een stuk plexiglas en zei: ik ga hier drie afdrukken van maken. Een voor beide meiden in deze foto en een voor hier in de winkel. Als de afdrukken gegraveerd zijn snij ik het plexiglas zo dat het een willekeurige vorm heeft met een platte bodem. Die bodem plaats ik in een niet transparante voet met een klein led lampje erin. Je zal versteld staan van het resultaat. Ik ga mijn exemplaar voor 400 euro aanprijzen. Die voor jullie krijg je gratis van mij. Ze zijn echter pas over een week klaar, want ik wil dat het spectaculair wordt. Henk liet mij de lijsten graveren en toen dat gedaan was liet hij me zien hoe ik plexiglas kon snijden met een laser. Hij zei: volgende keer ga ik jou met 3d inleren en iets laten maken. Hij zei: heb je verder nog vragen? Ik vroeg: Henk, voor hoeveel geld heb jij hier aan apparatuur staan? Hij vroeg: waarom wil je dit weten? Ik zei: ik zit eraan te denken om ook zoiets te doen. Henk zei: geef me twee weken, dan vertel ik je wat de totaalprijs is. Ik moet eerst de facturen vinden. Ik zei: ok, ik wil het echt serieus weten. Hij zei: laat me het uitzoeken.

Hij zei tegen mij: als je verder geen vragen hebt, sluit ik de winkel voor een paar uur tot de mensen hun opdrachten komen halen. Jij mag de rest van de dag vrij hebben. Ik zei tegen hem: voor je de fotos verkoopt moet je er nog wel de copyright en digital rights opzetten. GJL enterprises. Henk noteerde het en zei: ik neem contact met je op voor meer copieen. Ik keek Henk lachend aan en zei: verkoop deze eerst maar eens. Ik liet de twee fotoframes achter bij hem en vertrok naar Loes en Liesje. Daar aangekomen belde ik aan en deed Loes open. Ze gaf me in de deur een lange tongzoen en zei: ik heb je gemist. Liesje kwam de trap af en gaf me ook een zoen. Ook zij had me blijkbaar gemist want ze greep me direct in mijn kruis. Ze zei: ik hoop dat je na gisteren nog wat over hebt. Ik vroeg: hoe weet jij van gisteren? Ze zei: jouw vriendin en ik hangen elke dag een paar uur met elkaar aan de telefoon. Loes nam me mee de woonkamer in waar ik op de bank ging zitten. Ik had de tas naast me neergezet. Ik zat nog maar net toen Marijke spiernaakt naar binnen kwam. Ik zei: hallo sletje. Ze keek me aan en zei: hallo meneer. Ik zei: je ziet er lekker uit vandaag, heeft mevrouw of juffrouw al met je gespeeld? Ze antwoordde: nee meneer ze wilden wachten tot u er was. Ik zei: kom eens even hier zodat ik je eerst even kan bevoelen. Ik kneep zacht in haar tepeltjes en streelde haar kutje.

Ze was drijfnat. Ik vroeg hoe dat kwam en ze zei: omdat ik de hele dag al aan uw pik loop te denken. Ik zei: nou, dan pak mijn pik maar eens uit, beter nog kleed mij maar helemaal uit. Ze vroeg: wilt u dat ik dat doe? Ik zei: ja ik wil dat jij het doet. Ik stond op en Marijke ontdeed me van mijn kleding. Ik ging weer op de bank zitten en ze kwam tussen mijn benen zitten en begon met mijn pik te spelen. Ik keek haar streng aan en zei: heb ik je daarvoor toestemming gegeven? Ze zei: nee meneer sorry. Ik zei: dat wordt je eerste straf voor vandaag. Een keer hard in elke tepel knijpen en draaien en tien slagen op elke bil. Ze ging voor me staan en ik greep beide tepels tussen mijn vingers, kneep er hard in en draaide ze terwijl ik eraan trok. De tranen sprongen in haar ogen. Ik zei: geen geluid anders wordt de straf erger. Ik trok haar over mijn knieen en begon haar billen rood te slaan. Een klap op elke bilhelft en daarna even tussen haar benen strelen. Dit herhaalde zich nog negen keer en bij de laatste keer ging ik met twee vinger in haar natte kutje en mijn duim in haar anus. Ze kreunde hard. Ik zei: dat is je straf voor nu.

Loes was naast mij komen zitten en pakte mijn pik in haar hand. Ze zei: het is vanaf gisteren veilig om het sletje te neuken zonder gevaar van zwangerschap. Ik keek Marijke aan en vroeg: is dat waar? Ze zei: ja meneer u mag mij nu gewoon neuken wanneer u maar wilt. Ik zei: ok, maar voor we daaraan gaan beginnen wil ik dat je mevrouw en juffrouw uitkleedt. Ze stond op en ontkleedde Liesje die naast mij op de bank ging zitten. Loes stond op en liet zich ook uitkleden en nam weer plaats naast mij aan de andere kant. Ik zei: sletje, je volgende taak is om mevrouw over haar hele lichaam te likken en te kussen en haar daarna klaar te likken in haar kut. Marijke keek me aan en begon bij de voeten van Loes. Ze likte haar weg naar boven, sloeg haar kruis over en likte haarbovenlichaam en kuste zacht haar tieten. Ze ging verder omhoog en kuste het gezicht van Loes en gaf haar een tongzoen. Hierna ging ze met haar mond terug naar de dijen van Loes en begon die te kussen tot ze bij het kruis kwam. Daar likte ze de kut van Loes tot die zwaar kreunend klaarkwam. Hierna stond Marijke op. Ik zei: kom maar over mijn knieen want je hebt niet goed geluisterd.

Marijke ging over mijn knieen liggen en ik zei: 25 slagen op elke bil. Liesje jij mag het doen. Liesje deed het en de billen van het sletje waren nu vuurrood. Ik zei: wat heb je fout gedaan? Ze keek me aan met tranen in haar ogen en zei: ik weet het niet meneer. Ik zei: haar hele lichaam, je hebt alleen de voorkant gedaan. Ik zei tegen Loes: ga maar op je knieen voor de bank zitten en leg je bovenlichaam maar op mijn schoot. Loes deed dit en ik keek Marijke aan. Ik zei: nu mag je de achterkant doen, vergeet niet haar kontje te likken en haar anus te penetreren met je tong en daarna het kutje nog een beurt te geven. Terwijl Marijke dat deed nam Loes mijn pik in haar mond en begon me te pijpen. Liesje zat zichzelf vingerend toe te kijken hoe haar moeder en ik werden klaargemaakt. Loes kwam als eerste voor de tweede keer klaar. Het sletje likte haar kut terwijl ze haar anus vingerde. Een tiental minuten daarna spoot ik de mond van Loes vol die bijna alles in haar mond wist te houden.

Ze pakte het gezicht van Marijke en kuste haar op de mond en lepelde het zaad in haar mond. Marijke slikte het allemaal weg. Ik keek Liesje aan en zei: nu mag jij bij mij op schoot. Ze nam de plaats van haar moeder in en liet zich op mijn pik zakken. Ik speelde met haar tieten en die voelden, net als die van JJ, een beetje hard aan. Ik vroeg moet jij soms ook ongesteld worden. Ze keek me aan en bloosde. Dat vraag je toch niet aan een vrouw zei Loes. Ik zei: ok sorry. Liesje begon zacht op mijn pikte wippen en deed haar best om het mij zo aangenaam mogelijk te maken. Ze kneep met haar kutspieren en liet mij met haar tietjes spelen ik kuste haar en begon met mijn tong met die van haar te spelen. Ze verbrak de kus en ik vroeg wat er aan de hand was. Ze zei dat ze tandpijn had en dat het niet lekker voelde. Ze bleef doorwippen en kwam uiteindelijk na tien minuten klaar met een diepe zucht. Ik keek haar aan en vroeg haar wat er aan de hand was. Ze zei: ik heb een kutweek gehad op het werk, daardoor ben ik gestrest. Ik zei: met een beetje geluk hoef je daar niet meer zolang te werken.

Ik stootte nog even door tot ik mijn zaad in haar spoot en zei: ik heb nog wat voor je. Ik greep in mijn tas en haalde het fotoframe eruit. Ze zag het en barste in tranen uit. Ik vroeg wat is er aan de hand. Ze zei: dit zijn tranen van blijdschap. Dit is zooo mooi. Ze liet het aan Loes zien en die was het volmondig eens met haar. Ik zei: Henk, de gast van de cadeauwinkel denkt dat hij er in de eerste week al meer dan 10 van kan verkopen. Dat zijn 500 euro voor jou en 500 voor Jasmin. Liesje mompelde binnensmonds iets van: die zal ik wel nodig hebben straks. Ik had geen idee wat ze daarmee bedoelde. Ze nam het frame mee naar haar kamer en zei voor ze vertrok: excuseer mij, maar ik heb kiespijn en voel me niet goed. Ik ga een paar uur liggen. Loes zei: moet Gerrit bij je komen liggen? Ze zei: nee, laat me maar een tijdje alleen. Ik neem zo wel wat paracetamol in en dan ben ik over een paar uur een stuk beter. Ik zei: nou rust lekker uit dan zien wij je straks wel.

Toen Liesje vertrokken was zei Loes: ze is de hele week al in een neerslachtige bui. Ik dacht er verder niet meer over na en zei tegen Loes: dan zullen we nu dit sletje eens onder handen nemen. Ik denk dat ik eerst haar kontje eens ga vullen. Loes, ga jij onder liggen dan kan jij haar en zij jouw kut likken terwijl ik haar kontje vul. Loes ging liggen en Marijke kroop over haar. Ze ging meteen met haar hoofdtussen de benen van Loes en begon haar te likken. Loes trok haar hoofd omhoog en ik gaf haar een kussen om onder haar hoofd te leggen. Ik ging achter Marijke zitten en haalde mijn pik een paar keer door haar natte schaamlippen en zette die toen tegen haar anus en begon er zacht tegen te drukken. Bij elk kort stootje drukte ik iets harder tot haar anus ver genoeg open was om mijn eikel in haar te drukken. Toen die in haar zat drukte Marijke haar kontje achteruit om mij dieper in haar te krijgen. Ik begon haar rustig te neuken. Ik had geen haast en wilde van dit krappe holletje genieten. Marijke voelde dat en begon met haar kringspier te knijpen. Ik sloeg haar hard op haar bil en zei: niet doen, ik wil langer van je genieten. Ze zei: sorry meneer en ging verder met Loes te beffen.

Het duurde vijf minuten voor Loes klaarkwam en het gezicht van Marijke tussen haar dijen klemde. Marijke bleef likken en tijdens het orgasme drukte ze haar tong diep in de kut van Loes. Loes genoot met volle teugen. Haar orgasme duurde vijf minuten. Gedurende die vijf minuten deed ze niets met het kutje van Marijke. Echter daarna ging ze met drie vingers naar binnen bij haar en begon ze stotende bewegingen te maken terwijl ze met haar duim over het clitje wreef. Ook Marijke genoot met volle teugen en toen ik merkte dat ze klaar begon te komen voerde ik het tempo op zodat ik gelijktijdig met haar zou klaarkomen. Dat lukte op het laatste moment en ik spoot mijn zaad diep in haar darmen. Ze keek achterom en zei: dank u meneer, u bent de eerste en enige die daar uw zaad heeft gespoten. Ik keek haar aan en gaf haar een klap op haar billen en zei: niet praten tenzij gevraagd en wat betreft wat jij zei, hou dat zo. Niemand anders komt in jouw kontje of jouw kutje behalve de mensen die wij goedgekeurd hebben. Ik trok mijn pik uit haar kont en zei tegen Loes: ik ga even kijken hoe het met Liesje is. Jullie vermaken elkaar wel.

Ik liep naar boven en ging de slaapkamer van Liesje in. Ze lag op haar bed in een foetus positie te huilen. Ik kroop achter haar en zei: wat er aan de hand is weet ik niet, maar ik zie je niet graag zo. Ze maakte het excuus dat ze zonder baan zou komen zitten. Ik zei: daar hoef je niet om te huilen, werk is er genoeg. Dat zag je wel aan Jasmin. Ze ging verder en zei: ik voel me zo ongelukkig. Ik vroeg haar waarom en ze zei: omdat jij van JJ bent en niet van mij. Ik zei: dat is iets waarmee je zal moeten leren leven. Maar er zijn genoeg andere mannen voor je. Ze zei: er zijn geen mannen die me mooi vinden. Ik antwoordde: dat is bullshit, je bent een prachtmeid en iedere man die daar anders over denkt is gek. Ze keek me aan en vroeg: meen je dat? Ik zei: jazeker, je hebt een prima figuur, een mooi gezicht en het meest belangrijke: je bent lief en aardig. Ze draaide zichzelf naar me toe en gaf me een omhelzing en een lange tongzoen en zei daarna: daarom vind ik het zo jammer dat je bij JJ bent, jij bent veel te goed en te geduldig met iedereen, waar vind ik zo’n man. Ik zei: je moet er niet voor gaan zoeken. Ware liefde vindt jou. Dat is wat er tussen mij en JJ gebeurd is.

Ze keek me in mijn ogen en zei: denk je dit werkelijk? Ik zei: jazeker, jouw tijd komt nog, maak je niet druk. Ik vroeg: kan ik je wat te drinken brengen? Ze keek me aan en zei: kan jij een fles wijn mee naar mijn kamer brengen en twee glazen zodat we een tijdje samen alleen kunnen zijn? Ik zei: het komt eraan. Ik liep terug naar beneden en zag Loes met Marijke samen liggen te kussen. Loes keek op en ik zei: ik ga zo meteen terug naar boven om Liesje een beetje te helpen, dit kan wel een paar uur duren. Vermaken jullie jezelf? Loes zei: ja hoor, opperbest. Ik pakte een fles wijn uit de koeling met twee glazen en liep terug naar boven waar we al snel de eerste paar glazen leeg hadden. Liesje vroeg: kom je lekker dicht tegen mij aan liggen? Ik zei: natuurlijk, wil je dat ik ook in je kom liggen? Ze keek me aan en zei: als je wil mag je in mijn kontje. Ik kroop dicht tegen haar aan en drukte mijn pik in haar anus. Ze vroeg: doe je het rustig aan? Ik zei: hij gaat in je en gaat daar slapen, hij heeft genoeg gedaan bij je. Ze keek me weer droevig aan en zei: ja, dat is waar. Ik vroeg: waarom kijk je zo sip. Ze probeerde te lachen, maar het was niet van harte en zei: kom en ga lekker dicht tegen me liggen, dan voel ik me veilig. Ik deed dat en streelde haar zacht. Ze zei: ik heb nog nooit een man gehad die dit voor me deed. Ik vroeg: wat bedoel je, strelen? Nee suffie, ik bedoel die zo zijn tijd nam om mij op mijn gemak en veilig te laten voelen. Ik zei: sluit je ogen maar en droom maar lekker. Ze deed dit en zei: blijf je hier bij me? Ik zei: ja hoor, maak je niet druk.

Een half uur later ging de slaapkamerdeur zacht open en keek Loes naar binnen. Ik hield mijn vinger op mijn lippen en wees naar de slapende Liesje. Loes keek me aan en gaf een kusgebaar en vertrok. Twee en een half uur later werd Liesje wakker. Ze keek achterom en zei: je bent gebleven. Ik zei: dat had ik beloofd. Je bent een schat zei ze. Ze drukte haar kontje hard tegen me en zei: na deze rust kan ik wel wat actie gebruiken. Ik vroeg wat wil je dat ik doe? Ze zei: ga jij maar op je rug liggen dan kruip ik op je en mag je mijn kontje vullen. Ik trok mijn pik uit haar en ging op mijn rug liggen. Liesje ging over me heen zitten met haar gezicht weg van me en liet zich met haar kontje over mijn pik zakken. Ze begon heel rustig op en neer te wippen en spande haar kringspier met regelmaat. Ik zei: als je dat blijft doen, kom ik snel klaar. Ze zei: dat vind ik niet erg, ik weet dat er meer dan genoeg zaad in je zit. Inderdaad met wat ze met haar kringspier deed maakte het dat ik vijf minuten later haar darmen vulde. Toen ik uitgespoten was liet ze zich achterover op mij vallen en zei ze: je maakt mij zo gelukkig. Ik ben trots dat ik je mijn vriend mag noemen.

Ik streelde haar tietjes zacht en speelde met haar tepeltjes. Ze zei: niet in knijpen of aan trekken, dat doet zeer. Strelen vind ik bovendien veel lekkerder. Ze bleef nog tien minuten op mij liggen en schoof toen naar boven zodat mijn pik uit haar kwam. Ze ging naast mij liggen en vroeg: mag ik er mee spelen? Ik zei: dat weet je toch, jij mag altijd met me spelen. Ik zei: weet je dat ik gisteren een vreselijk geile massage heb gehad? Ze zei: vertel het me eens, wat is er gebeurd? Ik vertelde het en Liesje zei: en je weet nog steeds niet wie wat heeft gedaan? Ik zei de enige van wie ik weet dat ik haar geneukt heb was Chi, de rest blijft een raadsel voor mij. Liesje keek me aan en zei: jij moet ’s nachts toch wel enorm geile dromen hebben. Ik zei: ik kan mijn dromen nooit terug halen. Liesje zei: daar is een oplossing voor. Op het moment dat je wakker wordt hou je je ogen nog tien minuten dicht, dan komen je dromen terug en weet je waarover je gedroomd hebt. Ik sloot mijn ogen en hield ze tien minuten dicht. Liesje vroeg wat ben je aan het doen? Ik opende mijn ogen en zei: ik heb zojuist over een van de mooiste vrouwen gedroomd. Ze vroeg: over JJ? Ik zei: nee, over jou. Ze kneep me zacht in mijn pik en zei: dat is het liefste compliment dat iemand mij ooit gegeven heeft. Ze kuste me zacht op de mond zonder haar tong te gebruiken en zei: dank je daarvoor.

Ze ging van het bed af en zei: kom dan gaan we naar beneden. Ze pakte de wijnfles en de glazen en liep voor me de trap af. Ze liet een zaadspoor achter op de trap. Beneden aangekomen lagen Loes en Marijke in elkaars armen verstrengeld. Ik zei: kom sletje ik heb een werkje voor je. Ik duwde Liesje op de bank en liet haar zover mogelijk onderuit zakken. Ik keek het sletje aan en zei: daar in dat holletje zit een heleboel zaad. Ik hoefde niet meer te zeggen. Marijke dook erop en begon de anus van Liesje uit te likken. Loes vroeg hoe het met haar ging en Liesje zei: een heel stuk beter nadat ik rustig geslapen heb en met Gerrit gepraat heb. Hij is zooo lief geweest voor mij. Loes zei: daar ben ik blij om, en ja hij is een vent uit duizenden. Loes kwam naar me toe en gaf me een lange tongzoen. Ze keek me aan en vroeg: blijf je vannacht hier? Liesje zei: natuurlijk blijft hij hier. Ik vroeg en in wiens bed moet ik slapen? Dat in de logeerkamer? Ik dacht het niet klonk het uit twee monden. Ik zei: dan zal ik een keuze moeten maken. Liesje zei: nee, helemaal niet, jij ligt vannacht tussen mijn moeder en mij en je mag je tijd verdelen tussen ons. Ik weet niet of er geslapen wordt, maar weet wel dat je pik in verschillende gaatjes mag slapen vier uur voor mij en vier uur voor mijn moeder.

Marijke stak haar hand op en ik zei: wat is er sletje? Ze zei: er zit geen zaad meer in. Mag ik nu vragen of u mijn andere gaatje ook wilt vullen. Ik zei dat mag je vragen en zal ik zo meteen voor je doen. Loes zei: als je wat kriebels over je eikel voelt, dat zijn de draadjes van haar spiraaltje, die zijn er om het spiraaltje te verwijderen. En je mag niet in haar baarmoeder met je pik omdat het spiraaltje anders niet werkt. Ik zei: ok ik ging op de grond liggen en zei: komsletje, dan mag jij nu het werk doen. Ze ging over me heen zitten en liet haar strakke doosje tergend langzaam over me heen zakken. Ze kreunde terwijl ze dit deed. Liesje en Loes zaten toe te kijken. Ik zei tegen Loes: ga jij eens achter haar zitten en speel maar met haar tepeltjes en clitje. Liesje vroeg: mag ik dan op jouw gezicht komen zitten? Ik zei: dat hoef je toch niet te vragen? Liesje klom op mijn gezicht en ik begon haar te likken. Loes speelde met het sletje en binnen de kortste keren kwamen er twee van de drie vrouwen klaar. Toen Liesje klaarkwam drukte ik mijn drie vingers in haar anus wat het orgasme versterkte. We bleven twintig minuten bezig en sletje kwam drie keer klaar, Liesje twee keer en ik uiteindelijk een keer. Ik spoot het kutje van het sletje vol. Ze keek me geil aan en zei: dank u meneer, dat was heerlijk.

Ze klom van me af en het zaad liep met dikke draden uit haar kutje. Loes vroeg: heb je nog wat over voor mij? Ik zei: wil je het nu of drinken we eerst nog een glas wijn. Loes zei: laten we dat maar doen. Sletje ging in een stoel zitten en perste zoveel mogelijk zaad uit haar kutje in haar hand en likte het met smaak op. Loes en Liesje kwamen elk aan een kant van me op de bank zitten en we dronken twee glazen wijn voor Loes bij mij op schoot klom en mijn pik in haar natte kut stak. Ze begon rustig op en neer te wippen. Liesje ging van de bank en greep in mijn cameratas en begon fotos te maken van het geheel. Ook maakte ze fotos van Marijke die zichzelf aan het vingeren was terwijl ze naar ons keek. Na een kleine 30 fotos legde ze de camera weg en ging ze achter haar moeder staan en begon ze de tieten van haar moeder te strelen. Loes stond op het punt om klaar te komen en deed dat twee minuten later. Ze ging stil op mijn pik zitten en begon me met haar kutspieren te melken. Liesje keek toe en zei: mam, dat moet je mij ook leren. Loes keek haar aan en zei: ok schat. Ze keek weer naar mij en kuste me met volle tong.

Nadat deze verbroken werd begon ze te knijpen en te wippen en wist ze me binnen vijf minuten klaar te krijgen. Haar kut droop zaad toen ze van me af klom en sletje was er als de kippen bij. Ze begon Loes te likken die daarbij ook nog eens klaarkwam. Ik keek Marijke aan en zei: dat vindt je lekker he, sletje. Je wordt een echte zaadslet. Ze keek even op en stak haar hand op. Ik vroeg wat is er sletje? Ze zei: ik vind dit lekkerder dan een milkshake, lekker dik en stroperig en afhankelijk van wiens en welk gaatje met een andere smaak, heerlijk. Ik wreef haar zacht over haar haren en zei: je bent een goed sletje aan het worden. Ze keek me nogmaals aan met zaad rondom haar mond. Ik zei: maar denk eraan, niets morsen. Ze likte de kut van Loes leeg en veegde daarna het zaad rond haar mond met twee vingers in haar mond. Ze stak haar hand weer op en ik vroeg wat er was. Ze wilde weten of we haar volgend keer konden leren hoe ze goed moest pijpen. Loes zei: dat leren we je binnenkort. We gingen weer bij elkaar op de bank zitten en Loes zei: wat willen jullie eten. Liesje zei: Cambodjaans. Loes zei: dat lustte je nooit. Nu wil ik het zei Liesje.

Loes bestelde het eten en een half uur later werd het bezorgd en aten we vol smaak. Na het eten deden we de vaat en gingen daarna een film op netflix kjiken. Loes en Liesje elk aan een kant en Marijke tussen mijn benen op de grond met een kussen onder haar. Toen de film afgelopen was zei Loes: kom sletje, kleed jezelf maar aan, dan mag je naar huis. Ze stond op en zei: moet dat nu echt? Loes zei: ja, en je gaat direct naar je kamer. Je weet dat je je tepels nog twee uur moet trainen. Marijke zei: oh ja, dat was ik bijna vergeten. Toen ze aangekleed was kwam ze ieder van ons nog een tongzoen geven en vertrok ze naar haar eigen huis. Loes zei: zullen we nog een fles open trekken? Ik zei: nee, laten we eerst even gaan douchen en daarna naar bed gaan. Ik vroeg wie wil er het eerst met mij douchen? Loes zei: laat mij maar eerst, dan verschoon ik jullie beddengoed daarna. We gingen samen in de douche en wasten elkaar. Loes zei zacht: ik weet niet wat je gedaan hebt, maar Liesje lijkt weer haar oude zelf te zijn. Dank je daarvoor. Toen Loes uit de douche stapte en een badlaken om haarzelf sloeg kwam Liesje bij me in de douche. Ook hier wasten we elkaar. Ik ging op mijn knieen voor Liesje zitten en nam haar tepeltjes een voor een in mijn mond en zoog erop. Ze streelde mijn haren terwijl ik dit deed. Ze zei: dit mag je veel vaker bij me doen.

Nog steeds had ik niets in de gaten. Ik waste haar rug, haar billen, benen kutje en buik. Ze drukte mijn handen tegen haar buik en kuste me. Hierna begon ze mij te wassen en toen dat gedaan was klommen we beide uit de douchcabine en droogden we elkaar af. We liepen de slaapkamer van Liesje in waar Loes inmiddels op het bed lag ik ging in het midden liggen en Loes zei: kom eerst maar tegen mij liggen en laat je pik maar lekker slapen. Ik stak mijn pik in haar kont en drukte die diep naar binnen. Ik sloeg een arm om Loes en streelde haar zacht. Liesje was dicht tegen mijn rug komen liggen en had een arm om me heen. Ze kuste mijn rug zacht. We lagen zo tegen elkaar tot we in slaap vielen. Het was rond twee uur dat Liesje me wakker maakte en zei: nu ben ik aan de beurt. Mijn pik ging van het ene gaatje in het gaatje van Liesje en Loes kroop achter tegen me aan. Ik sloeg mijn arm om Liesje en streelde haar tietjes. Ze zei zacht: niet doen anders word ik weer geil.

Ze pakte mijn hand en drukte die op haar buik en zei: hier, houd je hand maar hier, dat vind ik fijn. We sliepen tot half negen en toen we wakker werden was Loes reeds vertrokken. Ze was ontbijt aan het maken. We liepen naakt naar beneden waar Loes ook naakt het ontbijt aan het klaarmaken was. Ik liep naar haar toe, ging achter haar staan en streelde zacht haar tieten en kuste haar op haar wang. Ik zei: goede morgen schoonheid. Ze keek achterom en zei: nu is het echt een goede morgen. Ik liep terug naar Liesje en kuste haar ook. Ze zei: ik dacht dat je me vergeten was. Ik zei: nee hoor, ik heb de halve nacht van je gedroomd. Ze keek me lachend aan en zei: je bent een goede leugenaar, maar ik geef je 10 punten voor het proberen. Ze pakte mijn pik in haar hand en begon me weer te kussen. Na het ontbijt pakte ik mijn spullen in en kleedde ik me en nam ik afscheid. Tranen stonden in de ogen van Liesje. Ze zei: wanneer zie ik je weer? Ik zei voor je het weet. Ik gaf beide vrouwen nog een kus en Loes vroeg: moet ik je naar het station brengen? Ik zei: nee, ik pak de tram en vertrok hierna.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5721 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie