BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 52

Eenmaal in de trein namen we onze plaatsen en zei ik: maak je niet te comfortabel want in de komende zes uur moeten we 4keer van trein wisselen. De eerste rit is iets meer dan een uur, dan hebben we vier minuten om van trein te wisselen, daarna bijna drie uur op de trein van Portugal naar Spanje. In Badajoz, Spanje hebben we twee uur dat we kunnen spenderen voor we de volgende trein nemen naar Merida, waar we een klein half uur verblijven, daarna door naar Careres waar we bijna 9 uur moeten wachten op de volgende trein die ons naar Madrid neemt. Daar moeten we binnen 20 minuten van het ene naar het andere station gaan vanwaar we de trein naar Barcelona nemen.

Gedurende de eerste rit zette ik alle fotos van de telefoon van Lila over op mijn laptop. De fotos onder de douche waren fantastisch mooi. Toen ik de fotos overgezet had maakte ik een mail naar Henk en vroeg ik hem een spoedopdracht voor mij te doen. Ik zei: ik wil graag een stukje plexiglas in de vorm van een vlam, daarin de foto die ik je hierbij stuur met daaronder de naam Julia. De voet moet lijken op een kaars waarop de tekst moet komen: Forever In Our Hearts. Het totaal moet een hoogte hebben van een kleine dertig centimeter. De vlam moet vanonder door leds verlicht worden met de mogelijkheid om te kunnen schakelen tussen vaste verlichting en vlamverlichting wat er aan electronica in moet, moet in de voet komen. En er moet een transformator bij om voor de stroom te zorgen. Een en ander moet in een mooie verpakking gestuurd worden naar het volgende adres en ik gaf het adres van Ines. Ik zei: maak er iets moois van want het is voor de ouders van een meisje wat gestorven is na een auto-ongeluk.

Haar ouders hebben veel voor mij en Ines gedaan. Op het doosje graag een naamkaartje met de naam: Mr and Mrs Delacruz. Ik wil dat je, zodra dit klaar is, het per DHL expres verstuurd naar Ines. In de ps van de mail zette ik: ik heb veel, heel veel mooie nieuwe fotos naar JJ gestuurd. Ik zal haar vragen er een aantal af te laten drukken. En ik verzond de mail. Naar Ines stuurde ik een mail waarin ik zei dat ze een pakketje zou ontvangen maar dat dit nog wel een week kon duren. Ik zei: ik stuur je nog wel een email met de tekst die je op een brief moet schrijven en in een envelop bij het doosje moet doen. Ik stuurde haar die email, samen met de fotos van Fatima en Noura en de fotos die Lila onder de douche genomen had.

Toen ik hiermee klaar was kwamen we uit op onze eerste treinwissel. We wisten maar net de wissel te maken en gingen zitten voor de volgende rit. Deze zou bijna drie uur duren en ik vroeg aan Lila of ze even met JJ wilde gaan op facetime. Ze keek me vol enthousiasme aan en zei: ja graag, ik heb zoveel te vertellen. Ik zette de verbinding op op mijn laptop die ik aan mijn telefoon gekoppeld had. Binnen een minuut kregen we antwoord van Lizzy. Ze zei: JJ staat onder de douche, maar ik zal haar roepen. Ik zei: zeg maar tegen haar dat ze geen kleren aan moet doen, ik wil haar graag eens zien zoals ze nu is, ik mis haar enorm. Lizzy trok haar t-shirt omhoog en zei: mis je deze ook en ze liet haar tietjes zien. Ik zei: ja, die mis ik ook. Twee minuten later kregen we JJ te zien met een flinke buik en grotere tieten dan ik ooit bij haar gezien had.

Haar tepelhoven waren groter geworden en donkerder van kleur. Ik zei: laat me je buik ook eens van dichtbij zien. Ze deed dat en hield daarna haar tablet tussen haar benen en zei: ik denk dat je deze ook even wil zien, of niet dan. Ik zei: ik miste die heel erg en kan niet wachten om daar weer eens met mijn pik in te gaan. Ik zei: maar Lila wil jullie allemaal up to date brengen over wat er allemaal gebeurd is in de laatste weken. Voor ik haar geef, kan jij 10 fotos elk van Lila in Parijs afdrukken en naar Henk brengen. Het gaat om de foto waarop ze op het balkon staat naar de Eifel toren te kijken in het donker en die waarin ze op een stoel op het balkon zit naar de Eifel toren te kijken overdag. JJ zei: ik had dit al verwacht en ik heb van elk 10 A3 formaat fotos klaarliggen, ik wacht nog op de lijstjes. Ik moet je trouwens nog even een leuk verhaal vertellen. Liesje is door haar baas gevraagd om bij hem op het kantoor te komen voor een gesprek. Toen ze daar aankwam in het kantoor en rondkeek naar de vele fotos van bekende mensen zag ze ook de serie fotos van haar samen met mijn nichtje.

Haar baas vroeg wie de fotos genomen had en ze zei eerlijk, de man die mij zwanger heeft gemaakt. Hij vroeg haar of er nog meer fotos waren en Liesje zei eerlijk: duizenden. Hij wil graag met jou in contact komen om er een paar honderd in een boek te publiceren. Hij zei: dit zijn fotos van eerste klasse. Naaktheid is geen probleem en zeker niet als het zo mooi is. Liesje heeft hem gezegd dat ik momenteel niet beschikbaar ben, maar dat jij contact met hem opneemt zodra je terug bent. Ik zei: geef liesje maar een van de fotos waarop Lila staat in het donker naar de Eifeltoren te kijken. Die krijgt hij cadeau van mij zodat hij kan zien dat het geen eenmalige mooie foto was maar er veel meer zijn. En vertel hem maar dat ik hem bel zodra ik terug ben. Het aantal mensen aan de kant van JJ was inmiddels gegroeid tot een man of vijftien en ik zei tegen Lila: hier, de rest mag jij vertellen. Toen Lila in beeld kwam was het eerste wat ze te horen kreeg: wij zijn allemaal stik jaloers op je meid, kom maar snel terug zodat iemand anders van ons je trip kan afmaken. Lila zei lachend: dat dacht ik niet. Dit is mijn trip met hem, jullie moeten zelf maar iets verzinnen waardoor hij jullie meeneemt op een trip. Ik heb de beste tijd van mijn leven. Wij zien de mooiste plekjes, komen interessante mensen tegen en doen veel goed.

Ze vertelde wat er gebeurd was met de nieuwe rolstoel en JJ riep: ik ben ZOOOO trots op hem en op jou voor wat jullie allemaal doen. Maar hoe is het nu met je, nu je weer zwanger bent? Lila zei: ik voel me geweldig en kom niets tekort op het gebied van seks. De laatste vier dagen zijn eigenlijk een continue orgie geweest met Ines, haar zussen, Noura en Fatima. Jullie hebben de foto gezien hoe Gerrit behandeld werd onder de douche? JJ zei: ik wel, de rest nog niet. JJ pakte haar telefoon en liet de fotos aan iedereen zien. Chi zei: hij mag zo bij mij ook onder de douche komen staan, dan kan Lizzy hem wassen terwijl ik om zijn nek hang. JJ zei: geen denken aan. Twee van je zussen zijn al zwanger, jij hoeft dat niet te worden!!! Lila vertelde wat er sinds Parijs gebeurd was in geuren en kleuren en moest diverse keren verdere uitleg geven.

JJ kwam tussen het gesprek door en zei: dus dat meisje uit Lourdes wil hier op vakantie komen? Ik zei dat in elk geval, maar misschien zelfs meer. Bovendien heb ik Ines en haar zussen uitgenodigd om over drie maanden een weekje of zo op bezoek te komen hier bij ons in Antwerpen. Slapen is geen probleem, de zussen vinden het prettig om bij anderen in bed te liggen en ik heb Ines beloofd dat ze tussen ons mag komen liggen. JJ zei: wij hebben een lang gesprek met hen gehad en zijn veel van hen te weten gekomen en zij veel over ons. En ik denk dat wij het heel goed samen kunnen vinden, en als ik onze baby heb gehad zijn wij twee uitgenodigd om ook bij hen op vakantie te komen….. mits we Lila meebrengen. Vooral Cara is erg op haar gesteld.

Lila kleurde rood en zei: ze is een lieve, maar ook wilde en speelse meid. Jonger dan mij maar leeftijd is ook maar iets waar iedereen over praat. Ik zou het helemaal niet erg vinden om nog wat extra tijd met haar door te brengen. Het verhaal over wat er in Fatima had gespeeld bracht menigeen in tranen. JJ zei: dat is mijn man, hij ziet overal mogelijkheden om goed te doen. Er werd nog bijna anderhalf uur gepraat voor ik zei: sorry, maar we moeten onderbreken, we zijn bijna op het punt dat we weer van trein moeten wisselen. Waar gaan jullie nu naar toe was de vraag. Ik zei: we zijn op weg naar Barcelona. Anja riep: naar de Sagrada Familia? Lila zei: ook daar gaan we naar toe. En wat er daarna gaat gebeuren, dat horen jullie de volgende keer. We verbraken de verbinding en deden onze spullen terug in de backpacks. Station Badajoz kwam in zicht en we moesten daar twee uur verblijven. Net genoeg tijd om wat te eten en te drinken voor we de volgende rit zouden krijgen.

Na gegeten te hebben moesten we nog twee keer van trein wisselen. In Caceres moesten we 8 uur verblijven, gelukkig was er een hotel bij het station waar we een aantal uren konden liggen. Treinreizen was best vermoeiend als je iedere keer van trein moest veranderen. De volgende morgen gingen we om half zes terug naar het station om de trein van tien over zes naar Madrid te nemen. Daar moesten we met de bus naar een ander station om vandaar de trein naar Barcelona te nemen. We arriveerden net na twee uur in Barcelona. Het eerste wat we deden was naar de informatiebalie gaan van het toeristen bureau. We liepen er binnen en kwamen voor het raam van een mooie spaanse vrouw van voor in de dertig. Haar naamplaatje zei: hallo, ik ben Luz Ramos, kan ik je helpen. Ik zei: hallo Luz, mijn naam is Gerrit en dit is lila. Wij zijn op zoek naar slaapplaatsen, het mag in een hotel, het mag ook prive. Luz zei: je hebt geluk dat we nog off-season zijn en er genoeg plekken beschikbaar zijn, alhoewel er veel verbouwd wordt voor het hoogseizoen. Weet je al waar je wilt verblijven? Ik zei: ergens redelijk centraal, in de buurt van de Ramblas en de Sagrada Familia.

Ze keek ons aan en zei: ik kan je in een duur hotel stoppen, maar ik weet toevallig ook een backpackers pensioen waar je goedkoop en gezellig kan overnachten. Mijn moeder runt het en het is officieel gesloten, maar ik kan haar even bellen of ze twee mensen kan herbergen. Ik zei: dat lijkt me leuker dan een hotel, zo kunnen we meer van de cultuur ontdekken. Luz belde haar moeder en na vijf minuten praten kwam ze terug naar ons en zei ze: het is geregeld. Kom dan loop ik even mee naar de taxistandplaats en roep ik even een taxi. Zo weet ik ook zeker dat je niet bedonderd wordt. Taxichauffeurs hier doen dat nogal eens. Even later zaten we in de taxi die ons naar het pension bracht. Daar aangekomen werden we ontvangen door een vrouw van in de vijftig, iets mollig en met een redelijk groot set tieten. Ik schat een dikke c cup. Ze stelde zich voor als Lydia en nam ons direct mee naar binnen. Ze zei: je hebt de keuze, je kan kiezen uit ruimtes. Er zijn ruimtes buiten het woonhuis, die daaraan de andere kant van de binnenplaats en er zijn ruimtes in ons woonhuis.

Lila zei: doe maar in jullie woonhuis, dan kunnen we later gezellig praten. Dat vind ik leuk zei Lydia. Jullie hebben Luz al ontmoet, die is vanavond rond zes uur ook thuis. Kom dan neem ik jullie mee naar jullie kamer en dan kan je jezelf even opfrissen. We werden naar een kamer gebracht en Lydia zei: de badkamer is daar in de hal, die moeten jullie helaas delen met de andere gasten. Ze lachte om haar eigen grapje en zei: nee, alleen met ons. We zetten onze backpacks weg en namen wat andere kleding hieruit en ik zei: zal ik eerst gaan? Lila zei: doe maar. Ik stapte de badkamer in en kleedde me uit en ging onder de douche. Zoals ik thuis gewend was liet ik de badkamerdeur op een kier staan. Ik stond me lekker te wassen toen de deur openging en Lydia handdoeken kwam brengen. Ze stond mij even te bekijken en ik draaide me om zodat ze ook de voorkant kon zien. Haar ogen werden groter en ze kleurde rood en zei: sorry. Ik keek haar aan en vroeg: sorry voor wat? Ze keek me aan en zei: dat ik hier zo sta te kijken, het gebeurt niet elke dag dat ik zoveel moois te zien krijg.

Ze bleef echter in de deur staan. Ik stapte uit de douche en zei: blijf je staan kijken of wil je me helpen afdrogen? Ze zette een paar stappen naar voren en pakte een van de handdoeken. Ze keek me aan en vroeg: en je vriendin dan? Ik zei: die is dat inmiddels wel gewend. Lydia begon me af te drogen en bestede extra aandacht aan mijn edele delen. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan en ze zei: het is lang geleden dat iemand mij zo bevoeld heeft. Toen ik droog was gaf ik haar een kus op haar wang en zei ik: mag ik jou morgenvroeg ook afdrogen? Ze keek me aan en zei zacht: dat mag, maar we moeten wel zacht doen zodat Luz niets hoort. Ik zei: ok en liep naakt naar mijn kamer. Lila ging de badkamer in en zei tegen Lydia: heb je er van genoten? Je mag mij ook afdrogen als je wil. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes. Ze zei: hoe weet jij dat en Lila zei: je moet de deur niet openlaten als je mijn vriendje aan het afdrogen bent. En ja, ik heb er geen problemen mee als je dat doet, en nee, ik ben niet lesbisch, maar vind de aanraking van een vrouw wel ontzettend lekker.

Lila stapte onder de douche en Lydia bleef staan kijken tot ze klaar was en droogde toen ook Lila af. Lila ging met haar hoofd naast dat van Lydia en zei zacht: wij vinden het allebei prettig om met anderen te spelen en wat mij betreft mag je hem best een beetje opgeilen. Lydia keek geschokt naar Lila. Die pakte het hoofd van de vrouw en kuste haar op haar mond en drukte het tipje van haar tong tussen de lippen van de vrouw. Ze verbrak de zoen en vroeg openlijk: raak je hier een beetje opgewonden van? Ze stak haar hand onder de rok van Lydia en voelde de grote natte plek in haar slip. Lila zei: dit worden een paar spannende dagen. Ze liep terug naar de slaapkamer waar ze zich mooi aankleedde. Toen dat gedaan was liepen we met de camera om de nek van Gerrit naar beneden en vroegen we de veiligste weg naar de Sagrada Familia.

Lydia tekende het uit op een stukje papier met de straatnamen erop. Lila zei: dank je en kuste Lydia weer op de mond. Deze keer waren haar lippen geopend. Nadat Lila klaar was ging ik ook even naar Lydia toe en vroeg ik: hoe laat eten jullie en mag ik meehelpen om het eten klaar te maken. Lydia zei: eten is tussen 8 en 9 en ja je mag meehelpen. Ik zei dank je en gaf haar een volle tongzoen, die ze gretig beantwoordde. We volgden de route naar de Sagrada Familia en eenmaal daar maakten we vele fotos, zowel van buiten als van binnen, we bezochten een van de torens en het koorplatform en gingen ook de kelder in om ook daar fotos te maken. Het was rond half zeven dat we terugliepen naar het pension en daar aangekomen kwam ook Luz net aan. Ze zei: en nog interessante dingen gedaan? Ik zei: we hebben de Sagrada bezocht en op foto gezet. Luz vroeg: mag ik straks jullie fotos bekijken? Ik zei: natuurlijk mag je dat. Maar ik waarschuw je nu vast er zitten ook hele pikante fotos bij van onze tijd in Lissabon. Ik zei: maar dat is voor later, ik heb je moeder beloofd dat ik mee zou helpen met het avondeten. Ze keek me aan en zei: veel succes dan, ze is nogal moeilijk als er vreemden in haar keuken komen. Daarom hebben we een aparte gastenkeuken.

Ik keek even naar de lucht en zei: ik neem aan dat we buiten eten? Luz zei: als jullie dat willen, dan doen we dat. Ik vroeg waar de keuken was en Luz bracht me daarnaartoe. Lydia was al in de keuken. Lydia zei: jij mag beginnen met de groenten te snijden. Ik vroeg hoe groot wil je het hebben. Lydia ging achter me staan, pakte mijn hand met het mes erin en liet me zien hoe ze het wilde hebben. Terwijl ze dit deed drukte ze haar kruis tegen mijn billen. Ze vroeg: snap je he nu? ik zei: ik snap het en drukte mijn kont naar achteren. Luz liep uit de keuken en ging bij Lila zitten en zei: volgens mij hebben we zo meteen grote ruzie in de keuken. In plaats daarvan bleef Lydia achter me staan en liet haar handen de volle loop over mijn kruis gaan. Ze zei: jij snijdt, ik voel. Ik legde het mes even neer en opende mijn broeksknoop en de rits, pakte daarna het mes weer op en ging verder met de groente te snijden.

Lydia had haar hand in mijn broek en in mijn boxer en speelde met mijn pik en ballen. Ze zei zacht: je doet het goed. Toen de groente gesneden was zei ze: nu het vlees nog. Ze liet me zien hoe ze dat gesneden wilde hebben. En ging door met spelen. Ik zei tegen haar: als je zo doorgaat, dan kom ik zo meteen klaar. Ze zei zacht: goed want ik moet room hebben voor de saus. Ik keek achterom en zei: dan pak maar vast een maatbeker, en niet de kleinste. Ze kwam terug met een maatbeker die twee volle koppen kon inhouden. Ze haalde mijn pik nu uit mijn broek en begon me sneller af te trekken. Ik legde het mes aan de kant en zei: hou de beker maar goed vast voor mijn pik. Ik begon te spuiten en toen ik uitgespoten was zei ik: daar, heb je daar genoeg aan? Ze haalde de beker weg en keek met ogen zo groot als schoteltjes naar de inhoud van de beker. Ze dipte haar vinger erin en likte die schoon. Ze zei: nou dat is wat ik noem klaarkomen en nog lekker ook.

Ze trok mijn broek weer goed en zei: knoop hem maar dicht. Ik deed dat en Lydia begon met het bakken van het vlees. Ze zei tegen mij: geen woord over het geheim van de saus. Ik zei: doe je dit vaker dan? Ze zei: nee, maar het is de moeite waard van het proberen. Het vlees was gebakken, de groentes erbij, nog wat andere saus erover en daarna de helft van mijn zaad werd erbij gedaan. De andere helft dronk Lydia zelf op. Ze smakte met haar lippen en zei: het is lang geleden dat ik zo ‘n lekker smoothy gedronken heb. Ze mixte mijn zaad met de rest van de saus en goot die daarna over de groente en het vlees. We liepen samen naar buiten met de schotels en Lydia zei: Luz, pak jij de borden en het bestek?

Luz liep naar binnen en kwam kort daarna weer naar buiten met vier borden en bestek. Het eten werd verdeeld over de vier borden en toen alles verorberd was zei Luz: dat was het lekkerst dat ik deze maaltijd ooit heb gegeten. Lydia zei: dat komt door de geheime ingrediënten. Lila zei ook: de saus, zo romig, heerlijk gewoon. Nadat we alles opgeruimd hadden vroeg Luz: gaan we nu fotos kijken? Ik haalde mijn laptop en zette die op de tafel. Lila ging aan een kant van mij zitten en Lydia aan de andere kant. Luz vroeg: en waar moet ik nu zitten? Ik klopte even op mijn schoot en ze keek naar Lila. Die zei: ga maar lekker op zijn schoot zitten. Toen ze bij mij op schoot zat stond Lydia op en ging een paar flessen wijn halen. Luz wilde gaan verzitten en ik vroeg: zit je niet lekker zo? Ze wiebelde even met haar kont zodat mijn pik in haar bilnaad lag en zei toen: dit zit beter.

Toen de wijn arriveerde en ingeschonken was begon ik met uit te leggen dat ik niet een maar drie vriendinnen had en liet fotos van hen zien. Luz zei over de foto van JJ: wat is ze mooi. Lila zei: hij heeft een paar veel mooiere fotos. Laat die eens zien. Ik pakte de map met de fotos die ik met Emma en Riet had gemaakt. Ik wist gelukkig welke fotos ik moest hebben en opende de foto waarin JJ half naakt stond met haar broek geopend en haar hand erin. WOW klonk het uit de mond van Lydia. Gewaagd en toch ontzettend mooi. Ik opende de foto waarin ze in het meertje stond en haar natte haren over zich sloeg. Fantastisch zei Lydia weer en als laatste zei Lila de ene foto die je nog niet gepubliceerd hebt. Ik opende de foto waarin JJ op de varens zat te plassen. Luz keek me aan en vroeg: heb jij die echt gemaakt? Ik zei: helemaal zelf gedaan. Luz zei: dat is juist de foto die je zou moeten publiceren. Ik zei: nee, deze is prive. Ik liet de foto van Trudie zien en zei beide zijn nu zwanger. Trudie pas een maand en JJ is nu bijna vijf maanden in verwachting van een tweeling. Ik streelde even over de buik van Lila en zei: en Lila is ook net zwanger. Ik liet de foto van JJ zien die ze me gestuurd had en Luz zei: jezus, wat is ze groot geworden.

Ik liet wat fotos zien van de verbouwing van ons huis en de winkel. En ging toen naar de fotos van onze reis. Ik liet de fotos zien die we in Parijs gemaakt hadden. Luz zei: je maakt wel veel fotos waarin je onderwerp naaktheid is, stoort je dat niet? Krijg je daar geen speciale gevoelens bij en terwijl ze dat zei draaide ze wat met haar kont. Ik zei: dat gebeurt inderdaad wel eens, maar meestal is daar wel een oplossing voor. Van daar liet ik de fotos zien uit Lourdes en ook de fotos van Lila en Brigitte. Luz ging even met haar kont omhoog en ik maakte mijn broek los en haalde mijn pik uit mijn broek voor Luz weer ging zitten. Ze zei: best wel opwindend, en heb je ook sex met haar gehad? Ik zei: ik heb seks gehad met het merendeel van mijn modellen, en vaak met een van mijn vriendinnen erbij. Ik sloeg de map van Camino de Santiago over en ging naar de map van Fatima. Ik zei: hier laat ik Lila het commentaar bij doen.

Lila begon te vertellen en Luz zat aandachtig te luisteren en Lydia was helemaal druk aan het luisteren. Luz liet haar ene hand naast haar lichaam vallen en deed net alsof ze haar rug moest krabben. Ze deed dit met de hand aan de kant van Lila. Lila zag het en pakte de hand van Luz en legde die op mijn eikel. Luz keek Lila aan die tijdens haar verhaal ja knikte en Luz een knipoog gaf. Ik had mijn hoofd naast dat van Luz en vroeg: raak je hier een beetje opgewonden van? Ze knikte en toen haar moeder de glazen opnieuw vulde zei ze: ik durf niet op te staan omdat ik een grote natte plek in mijn slip en rok heb. Ik zei: dus je bent net zo geil als je moeder. Lydia zat weer naast me en ik liet een hand onder het toeziende oog van haar dochter onder de rok van Lydia gaan. Lydia trok haar rok verder omhoog en spreidde haar benen. Ze keek haar dochter aan en zei: ik ben ook maar een vrouw maar heb ook mijn verlangens. Jij zit daar lekker op zijn pik en ik durf te wedden dat jouw rok en slipje ook drijfnat zijn.

Lila stond op en sloot de deur naar de binnenplaats. Ze liep hierna naar Lydia toe en ging achter haar staan en begon haar bloes los te knopen en ging met haar handen in de bh van Lydia. Lydia keek geschokt naar Lila maar liet haar haar gang gaan. Ik tilde Luz omhoog en zei: nu is een goede tijd om je rok en je slipje uit te trekken. Ze keek me aan en zei: maar Lila dan? Ik zei die is met je moeder bezig. Ik maakte de rok van Luz los en ze trok die zonder schaamte met haar slipje naar beneden. Ik pakte haar bij haar zij en liet haar langzaam over mijn pik heen zakken. OOOOOHHHHHHH LEKKERRRRR zei ze terwijl ze langzaam over me zakte. Ze stond weer op en zei: ik wil je zien als je met me bezig bent. Ze draaide zich om en liet zich weer op mijn pik zakken en begon rustig op en neer te wippen. Ik maakte haar bloes los en hielp haar eruit waarna haar bh al heel snel volgde. Ze had mooie peervormige tieten en ik nam die om beurten in mijn mond. Na tien keer op en neer wippen kwam Luz klaar.

OOOPOHHHHH MIJN GOD AAAAAHHHHH JAAAAHHHHH kreunde ze terwijl ze klaarkwam. Ze zei na haar eerste orgasme: ik was zo geil van al die fotos en met jouw pik in mijn bilnaad, sorry dat ik zo snel klaarkwam. Ik zei: hoezo sorry, of kan je maar een keer klaarkomen? Ze keek me in mijn ogen en zei: het is nog niet voorbij dan? Ik zei: ik ben nog lang niet zover, leef je uit en geniet. Ze begon me te kussen en zei: ik ben al bijna drie maanden zonder vriend, en nu kom jij? Wat een goddelijk geschenk!!! Ze begon weer te wippen en ik zei: mag ik morgen ook fotos van jou maken? Ze keek me aan en vroeg: wil je dat dan? Ik zei: anders had ik het niet gevraagd. Ik zei tegen haar: hoe vond je je moeders eten vanavond? Ze zei: overheerlijk, waarom? Ik zei wil je weten wat het geheime ingredient in de saus was? Ze keek me aan en zei: nou, vertel op. Ik zei: er zat een goede driekwart kop vers zaad in. Je moeder heeft me afgetrokken in de keuken, heeft driekwart kop zaad in de saus gedaan en de rest opgedronken.

Luz begon met haar ogen te draaien en zei: die vrouw is knettergek met haar ideeen. Ze wipte rustig door tot ze een tweede en derde keer klaarkwam en net daarna vulde ik haar buikje met meer romig zaad. Ik zei tegen haar: als je vanavond nog meer wil, dan kom maar naar onze kamer. Ze klom van me af na me nog een lange tongzoen te hebben gegeven en stond op. Het zaad droop uit haar kut. Ik keek naar Lila en zei: je favoriete toetje staat naast me. Lila liet Lydia gaan en dook tussen de benen van Luz en begon het zaad op te slurpen. Ze drukte Luz op de tafel en likte haar kut helemaal leeg waarna beide vrouwen toekeken hoe ik Lydia als een hondje neukte. Ze gilde en kreunde en kwam klaar, keer op keer. Ik neukte haar bijna een half uur voor ik ook haar kut vulde en Lila ook daarmee aan de gang ging. Luz keek me aan en zei: waar komt al dat zaad vandaan. Ik zei: ik heb geen idee, maar heb nog genoeg om jou, je moeder en Lila allemaal nog een keer te vullen. Maar eerst wil ik jou vanavond nog een aantal keren laten komen zodat je daarna heerlijk van me kan dromen.

Ik zei tegen Lydia: ik wil je dochter vanavond en vannacht bij ons in bed, morgen mag jij. Ze zei: dan kan je beter verhuizen naar haar kamer, daar staat een groot bed in, groot genoeg voor jullie alle drie. Morgen kan je naar mijn kamer komen, daar staat ook een groot bed, maar… zou je het erg vinden als ik bij jullie fotos maak? Dan mag Luz morgen bij mij ook fotos maken. Ik antwoordde: ik heb er geen enkel probleem mee, gebruik de telefoon van Lila maar, dan stuurt zij de fotos we door naar jullie beide. Ik vroeg aan Luz of ze de volgende dag moest werken en ze zei: nee, ik werk maar drie dagen per week, de rest help ik hier mijn moeder met het pension. Ik vroeg: heb je zin om morgen met ons mee te gaan naar park Guell? Dan gaan we daar een aantal fotos maken. Luz zei: de normale openingstijden beginnen pas om om half 10, maar omdat ik voor het toeristenbureau werk kan ik erin vanaf half zeven naar binnen en kost het jullie niets. Ik moet alleen mijn werk pas meenemen en zeggen dat jullie speciale gasten zijn.

Lila zei: in dat geval is het misschien nu de juiste tijd om naar bed te gaan. We liepen met drieen naar de kamer van Luz en nadat ook Lila al haar kleding uit had vroeg Luz: mag ik jullie eerst zien neuken? Lila zei: dat mag je, maar ik wil je wel direct erbij betrekken. Lila liet mij op het midden van het bed liggen en klom over me heen met haar rug naar mijn gezicht. Ze zei: trek je knieen maar omhoog zodat ik daartegen kan steunen. Lila liet zich langzaam over mijn pik zakken. Ze zei: hij mag niet helemaal in mij komen omdat ik zwanger ben en mijn baarmoeder laag zit. Ik wil niet dat zijn pik bij mijn kindje komt. Ze begon rustig op en neer te wippen en zei tegen Luz: kom eens tegenover mij zitten. Luz deed dat en Lila pakte haar hoofd en begon zacht met haar te tongen. Toen de zoen verbroken was zei Luz: het voelt veel anders dan met een man te tongen, zachter en lekkerder en ze ging weer met haar hoofd naar Lila.

Terwijl Lila op en neer wipte op mijn pik was Luz met de tieten van Lila aan het spelen terwijl ze met haar tongde. Lydia stond in de open deur alles op foto vast te leggen. Ze zei zacht: wat is dat mooi met jullie drieen. Ze had haar bloes uitgedaan en haar tieten hingen half over haar buik. Ik keek haar aan en zei: je mag jezelf tussendoor best klaar vingeren, of je mag op mijn gezicht komen zitten zodat ik je klaar lik. Lydia koos voor het laatste en ging met haar natte kut op mijn gezicht zitten. Ik zei tegen haar voor ik haar begon te likken: ik wil dat je kut morgen mooi schoon en haarloos is, begrepen? Ze zei zacht: ja, begrepen. Ik begon haar te likken en terwijl ik dat deed nam ze een paar fotos van Lila die op mijn pik zat te wippen. Al vrij snel na aanvang begon Lydia zwaar te kreunen en kwam ze klaar en bedekte ze mijn gezicht met dik kutslijm ze klom van me af en veegde mijn ogen schoon en zei: sorry daarvoor, maar het is jaren geleden dat ik voor het laatst gelikt ben.

Ik hoorde en voelde Lila klaarkomen en ze klom direct erna van me af. Ze zei tegen Lydia: jij mag hem nu pijpen en in je mond laten klaarkomen. Dat liet Lydia zich geen tweede keer zeggen. Ze dook op mijn pik en pijpte me vol overgave tot ik mijn zaad in haar keel spoot. Het liep langs haar mondhoeken naar buiten. Ze kon het niet allemaal weggeslikt krijgen. Ik keek en zag Luz naar me kijken. Ik zei: nu is het jouw beurt, maar je mag mijn pik nog niet in je hebben. Kom maar over mijn buik zitten en leun maar tegen mijn knieen. Lila, vertel haar wat ze moet doen. Lila legde uit dat ze haar schaamlippen aan weerszijde van mijn pik moest doen en gewoon zacht op en neer moest schuiven. Ze zei: ik kom achter je zitten en help je. Luz begon langzaam te schuiven terwijl Lila met haar tieten speelde. Luz zei: mam dit moet je morgen ook proberen het is ZOOOOOLEKKER AAAAAHHHHH YES YES OOOOOHHHHH en ze kwam de eerste keer heftig klaar.

Ik vroeg haar hoe dat was en ze zei: beter dan neuken, ik voelde elke ribbel op je pik over mijn clitje schuren. Ik zei: dan mag je het nog twee keer doen en als je de laatste keer klaarkomt ga ik in je. Ze begon weer te schuiven en Lydia maakte hele series fotos, ook op het moment dat Luz klaarkwam en haar ogen groter werden en haar mond openviel. Toen ze de derde keer klaarkwam tilde ik haar iets omhoog en liet ik haar op mijn pik zakken. Dat versterkte haar orgasme enorm en ze viel voorover op me naar adem happend. Ik liet haar liggen en begon in haar te stoten. Ze kreunde en kreunde en na twee minuten ging ze rechtop zitten en zei ze zacht: nu bepaal ik het ritme en ze begon tergend langzaam op mijn pik te rijden. Ze gebruikte elke spier in haar buik en kut om zoveel mogelijk contact met mijn pik te houden. Op die manier wist ze nog twee keer klaar te komen voor ik haar buikje vulde. Ze ging weer voorover op mij liggen en begon me te kussen. Na een paar minuten zei ze: jij kust bijna net zo lekker als je vriendin. Ik vroeg haar: wil je dat ze je kutje nog een keer leeg likt? Luz keek me aan en zei: nee, laat het maar langzaam uit me lopen, en wat erin blijft, dat moet er maar in blijven. Ze rolde van me af en vroeg: en nu? Ik zei: nu gaan we slapen.

Lila ging op me zitten, pakte mijn pik en liet die in haar kontje gaan. Toen mijn pik in haar zat ging ze op haar rug op me liggen en draaiden we samen op onze zij. Ze zei tegen Luz: kom jij maar voor mij liggen, dan kunnen wij nog even lekker praten en strelen terwijl hij kan slapen. Luz keek haar aan en zei: en hij blijft de hele nacht in je? Lila zei: dit is zijn favoriete manier van slapen, en ik ben eraan gewend en vind het zelf ook best lekker. Luz vroeg: en die poep dan? Lila zei wij spoelen ons elke dag, meestal twee keer zodat ook dat gaatje mooi schoon is, dus van poep is er geen sprake. De meiden praatten nog een tijdje, kusten nog een tijdje en streelden nog een tijdje terwijl ik mijn slaap ging inhalen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4057 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie