BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 7

Eenmaal aangekomen in de slaapkamer ging Timmy op zijn buik op het bed liggen Het was Chi die de bovenste helft van zijn lichaam masseerde en Diana de onderste. Diana was al vrij snel boven aan zijn benen en begon met zijn ballen te spelen. Na 20 minuten mocht Timmy zich omdraaien en werd zijn borst, buik en bovenbenen gedaan waarna Diana op zijn kruis ging zitten, zijn pik vastpakte en zich langzaam op hem liet zakken. Ze begon hem heel rustig te neuken om zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Diana zei tegen Chi: wat jammer dat hij jou nog niet mag neuken, maar als je boven zijn gezicht gaat zitten, hij kan ook heel goed beffen en zal er geen bezwaar tegen hebben. Chi ging boven zijn hoofd zitten en Timmy zei: had jij daar vanmorgen nog haar op staan, wat is er gebeurd? Chi wees naar Diana, die op haar beurt zei: ik weet dat je niet van flossen houdt. Chi liet zich zakken en Timmy begon haar kutje te likken.

Elke keer dat Timmy met zijn tong haar clitje raakte veerde ze omhoog. Ze zei: als ik straks klaarkom moet je niet schrikken, dan verlies ik meestal de controle over mijn blaas. Timmy duwde haar wat naar boven en zei: gele nectar, dat is het lekkerste wat er is. Ze antwoordde hem met: ben jij een perverse man of zo? Timmy ging door met likken en Diana begon haar tempo op te voeren. Ze begon te kreunen en riep: ik kom, ik kom OOOOOOOHHHH YEEEES. Timmy was ook bijna zo ver en zei: klaar voor je vulling? En hij begon in haar te pompen, straal na straal diep in haar kut. Ook Chi was nu zo ver en kwam minder luidruchtig klaar, maar klaar kwam ze zeker en ze liet de pis uit haar lopen die Timmy gretig opdronk. Diana klom van Timmy af en liet zich op haar rug vallen. Chi volgde en ging met haar hoofd tussen de benen van Diana en begon haar kut leeg te likken. Timmy ging achter Chi zitten en haalde zijn pik door haar slijmerige kut om zijn eikel goed nat te maken en voor dat Chi er erg in had zat zijn eikel in haar darmen. Nee niet daar riep ze. Ik ben niet schoon. Timmy zei: te laat, dan mag jij straks mijn pik wassen en hij duwde dieper in haar terwijl hij met zijn hand haar clitje bespeelde.

Hij neukte haar voor 20 minuten en spoot toen zijn zaad diep in haar darmen. Toen hij zijn pik uit haar trok kwam er donkerbruin zaad mee naar buiten. Hij zei tegen Diana: het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze zich twee keer per dag spoelt en dat geld ook voor jou. Timmy nam haar mee naar de badkamer waar Chi eerst zijn pik schoon maakte en zelf daarna op de wc ging zitten. Diana kwam ook naar binnen met een anaaldouche en sloot die aan op de doucheslang. Ze zei: even omhoog met dat kontje van je. De anaaldouche werd ingebracht en Chi werd schoongespoeld. Het duurde drie keer voor het water schoon naar buiten kwam. Timmy trok haar van het toilet en zei: nu eerst de vloer schoonmaken en het bed verschonen. Daarna pas krijg jij je straf. Chi haastte zich om zo snel mogelijk haar straf te mogen krijgen. Toen alles zuiver was zei Timmy: en nu over de knie. Diana keek met grote ogen toe hoe Timmy haar strafte. Ze kreeg 25 tikjes op elke bil en werd intussen zowel anaal als vaginaal verwend door zijn vingers en duim. Diana keek hem aan en zei: zo wil ik ook wel gestraft worden. Timmy zei: dan moet je eerst iets fout doen. Diana liep naar de keuken en liet daar een bord vallen. Kapot. Timmy zei: nu verdien jij pas echt straf. Hier over mijn knie.

Diana ging liggen en Timmy deed bij haar wat hij ook bij Chi had gedaan. Timmy keek Chi aan en zei: jij moet dit zo meteen opruimen, dus jij moet haar ook straffen. Chi ging achter Diana staan en begon haar te vingeren, eerst een, toen twee, toen drie vingers in haar kut spreidend om de vierde erbij te laten. En toen ook die erin zat legde ze haar duim in haar hand en begon heel haar hand in de kut van Diana te duwen. Diana riep: nee ik scheur uit en Timmy zei: nee dat doe je niet, als je denkt dat je hiervan uitscheurt, wat denk je dat er gebeurt als je straks mijn kind krijgt? Die zal daar ook door moeten. Diana zei verder niets meer en Chi ging verder met het openen van haar kut. Ze voelde een belemmering en wist dat dit haar baarmoederkanaal was, maar wist met haar manipulerende vingers dit te openen. Het restant van het zaad van Timmy hielp mee voor smering. Plots schoot de hand door het kanaal en zat ze met haar hand in de baarmoeder van Diana. Die zei op haar beurt: ik voel dat je ergens in zit maar ik kan niet vertellen waar. Chi zei: mijn hand zit in je baarmoeder. Voel maar op je buik, dan zal ik even kloppen.

Chi maakte van haar hand een vuist en begon met de vuist te kloppen en Diana voelde het. Chi zei: nu ga ik je met mijn vuistje neuken. Je moet je vooral ontspannen, anders gaat het misschien pijn doen. Ze begon haar vuistje langzaam op en neer door het baarmoeder kanaal te stoten en terwijl ze dit deed begon Timmy haar anus te vingeren. Chi ging met haar andere hand aan de gang met de clit van Diana en ging nu langzaam harder in haar te stoten tot het moment dat Diana haar heftigste orgasme ooit kreeg. Ze brulde het uit en riep: harder, harder. Chi begon nu vol in haar te stoten en Diana bleef klaarkomen. Timmy trok met zijn vrije hand aan de tepels van Diana die zo heftig lag te hijgen dat Timmy dacht dat ze van zichzelf zou gaan. Hij keek Chi aan en zei: dat is genoeg straf voor nu. Chi trok haar hand in een ruk uit de kut en begon deze toen te likken. Toen Diana weer tot rust gekomen was zei Timmy: genoeg gestraft voor vandaag. Laat dit een les voor je zijn. Volgend keer kon wel eens erger worden. Diana zei: ik ga morgen nog wat extra, goedkope borden kopen. Ik wil wel eens vaker gestraft worden. Timmy zei: nu even douchen, dan slapen, en ik wil geen gespeel, ik heb mijn rust nodig voor morgen.

Na het douchen gingen ze naar bed. Timmy in het midden en op elke schouder een vrouw.
De volgende morgen, na het ontbijt werd Timmy door Diana en Chi naar het klooster gebracht en na elk een tongzoen gegeven te hebben zei Timmy: ik bel vanmiddag wel als mijn karwijtjes klaar zijn. Jullie vermaken jezelf wel. Hij liep de hoofdingang van het klooster in en liep naar de ontvangstruimte. Daar werd hij aangesproken door een oudere non. Timmy zei: ik heb een afspraak met moeder-overste. Mijn naam is Timmy. De non zei: volg mij maar, ik ben op de hoogte van jouw afspraak. Ze liepen een gang in en bij de eerste kamer die ze tegen kwamen zei de non: hier mag je jezelf uitkleden en je kleren ophangen. Ze bleef in de kamer staan terwijl Timmy zich uitkleedde. Ze keek hem aan toen hij naakt voor hem stond, sloeg een kruisje en pakte zijn pik vast. Ze zei: hopelijk mag ik binnenkort hier ook van genieten. Ze zei: volg mij maar en ze liepen door een lange gang waar ze diverse nonnen tegen kwamen. Sommigen sloegen een kruisje terwijl anderen met open mond stonden te kijken. De non klopte op een deur en moeder-overste deed open. Ze liet Timmy binnen en zei: zuster Maria, je mag gaan.

Moeder-overste nam Timmy mee naar “zijn kamer” waar Agnes reeds op hem zat te wachten. Het grote dubbele bed was er, de koelkast was er en Agnes was er. Timmy pakte uit zijn tas een JBL-speaker en zijn Galaxy telefoon. Hij zette rustige muziek op. Het was de muziek van Enigma. Hij keek moeder-overste aan en zei: nu krijg jij de keuze. Omdat ik gisteren je kut volgespoten heb, valt deze niet in de keuzelijst. Jouw keuzes zijn: aftrekken of een van jouw andere twee gaatjes vullen. Moeder-overste dacht even na en zei toen: in dat geval mag je mij in mijn kont neuken en dan als je zover bent mag je je zaad over heel mijn lichaam spuiten. Timmy hielp haar uit haar habijt en deed de sluier af. Hij zei: heb je nog een voorkeur wat betreft standjes? Ze antwoordde: begin maar op zijn hondjes, en dan na een paar minuten wil ik op mijn rug met mijn benen over je schouders. Ze nam de houding aan en Timmy haalde zijn pik even door haar schaamlippen waar de vochtparels op stonden. Toen zijn eikel nat genoeg was zette hij zijn pik tegen haar anus en duwde die langzaam bij haar binnen. Ze kon haar kreun niet onderdrukken.

Jezus wat is hij dik zei ze. Timmy duwde zijn pik steeds dieper in haar tot hij uiteindelijk tot aan zijn wortel in haar zat. Moeder-overste zei: ik dacht dat er geen einde aan kwam. Timmy begon haar rustig te neuken. Bij elke stoot kletsten zijn ballen tegen haar clit en binnen vijf minuten was het zover dat ze klaarkwam. Ze zei: en nu op mijn rug. Timmy trok zich uit haar en legde haar op haar rug en met haar benen op zijn schouders en haar anus nog steeds ver geopend stak hij zijn pik in een keer diep in haar. Hij neukte haar en plukte aan haar tepels alsof het rijpe kersen waren. Hij neukte haar nog twintig minuten voor hij tegen haar zei: ogen open, mond open. De non deed dit en Timmy trok zijn pik weer uit haar en hij spoot al zijn zaad over heel haar lichaam. Het zat in haar haren, ogen, mond en over haar tieten tot aan haar buik. Voor de laatste straal stak Timmy zijn pik in haar kut en liet die daar zitten tot er niets meer kwam. Ze keek hem aan en zei: zie ik er nu goed uit? Altijd zei Timmy, je bent nu een echte goddelijke zaadslet.

Toen hij uit haar was en ze opstond dropen er lange draden zaad vanaf haar tieten naar beneden. Ze zei: mag ik me hier even douchen en Timmy zei: dat doe je maar in je eigen kamer. Ze zei: maar dan zitten mijn kleren straks onder het zaad. Timmy zei: niet als je naakt naar je kamer gaat. Hij gaf haar haar habijt en sluier en stuurde haar weg. Voor ze de deur uitsloop zei Timmy: en vergeet niet het spoor dat je achter laat op te ruimen. In de tussentijd had Agnes het bed schoongemaakt en de vloer tot aan de deur. Timmy ging op het bed liggen en Agnes kwam naast hem liggen. Timmy zei: Ga jij zuster Franka vast halen, dan rust ik even bij en dan kunnen jullie mij samen even masseren. Agnes liep de kamer uit en Timmy pakte een energiedrankje. Toen Agnes terugkwam met zuster Franka zei Timmy: je weet waarvoor je hier bent. Jij bent zo meteen aan de beurt om zwanger gemaakt te worden. Maar eerst mogen jullie mij samen even masseren. Agnes klom op het bed en Timmy zei: dames, niet zo. Ik wil ook van jullie kunnen genieten, dus graag de deur op slot en beide jullie kleren uit. Franka keek hem aan en zei: moet dat echt?

Timmy antwoordde als je echt ook wilt genieten van de komende twee uur, dan zou ik dat zeker doen. Agnes had haar habijt al af en deed ook haar sluier af. Haar lange haren hingen over haar schouders en rug en toen Franka ook eenmaal naakt was en beide vrouwen bij hem op het bed kwamen realiseerde Timmy zich pas hoe goed hij het had. Hij ging op zijn buik op het bed liggen en liet de vrouwen hun werk doen. Van tijd tot tijd voelde hij, omdat Agnes aan zijn hoofdeinde zat, dat Franka zijn ballen vast pakte en deze woog. Na een kwartier draaide Timmy zich om en zei hij tegen Franka: als jij nu boven mijn gezicht komt zitten, dan zal ik eerst jouw kutje een een goede likbeurt geven en dan kan Agnes mij intussen pijpen. Franka schrok van het taalgebruik en zei: dus jij wilt eerst mijn vagina likken? Beffen zei Timmy, zo heet dat beffen en aan mijn pik zuigen heet pijpen. Dat zijn de woorden die ik hier gebruik. Franka ging met haar kut boven het gezicht van Timmy zitten en hij trok haar langzaam naar beneden. Met zijn tong begon hij tussen haar vlezige dijen de buitenste schaamlippen te likken. Franka zei: Timmy, stop even dan draai ik me om zodat ik ook kan zien wat Agnes doet.

Ze ging andersom op zijn gezicht zitten en keek vol verwondering toe naar wat Agnes met de pik van Timmy deed. Agnes stopte en trok Franka voorover op de buik van Timmy en zei: probeer het maar eens. Ik zal wel zeggen wat je moet doen. Kus eerst de eikel maar en neem die daarna in je mond en zuig erop alsof het een lolly is. Franka deed dit en terwijl ze dit deed likte Timmy verder. Hij had nu ook de mogelijkheid om haar anus te likken en toen hij dat deed schoot Franka omhoog. Ze liet zijn pik uit haar mond glijden en Agnes nam het weer over. Timmy bleef likken en nam na vijf minuten de clit van Franka in zijn mond. Dit was te veel voor haar en met heel haar lichaam schuddend kwam ze klaar. Ze zei: dat was lekker. Ze stapte van hem af en ging op de rand van het bed zitten. Agnes deed hetzelfde nadat ze het zaad uit Timmy gezogen had, wat haar nog 10 minuten extra tijd koste. Franka zat gefascineerd toe te kijken hoe Agnes hem pijpte en zei naderhand: jij hebt dit vaker gedaan of niet dan? Agnes zei: ik heb een vrij wild leven gehad voor ik het klooster in kwam, en jij?

Franka vertelde dat ze uit een familie kwam waar beide ouders een druk leven hadden. Franka werd naar een internaat gestuurd dat door nonnen geleid werd. Ze was onder de hoede genomen door een van de nonnen en op die manier het klooster in gegaan. Timmy zat met een flesje energiedrank te luisteren en vroeg: heb je dan nog nooit een vriend gehad? Ze antwoordde nee, daarom wil ik je vragen of je heel voorzichtig met me wil zijn, gezien het formaat van je penis. Timmy vroeg: ben je nog maagd dan en Franka antwoordde: ik denk het wel maar weet het niet zeker. Na nog een kwartier te hebben zitten praten zei Timmy: zullen we eens kijken of je nog maagd bent? En ja ik zal heel voorzichtig met je doen. Ga maar op je rug liggen op de rand van het bed en laat je benen maar buiten het bed hangen. Timmy ging tussen haar benen zitten en speelde eerst even met haar clit om zeker te zijn dat ze voldoende nat was. Hierna zette hij zijn eikel tussen haar schaamlippen en duwde deze naar binnen.

Toen wachtte hij tot ze zei dat hij verder mocht gaan. Hij ging wat dieper in haar tot hij een obstakel voelde. Hij zei: je bent nog maagd, weet je zeker dat ik door kan gaan? Ze knikte ja en Timmy trok zijn pik een stukje terug en duwde toen door haar vliesje. Het gezicht van Franka vertrok van de pijn en Timmy stopte meteen. Hij bleef in haar tot ze zei: de pijn is weg, ga maar door. Timmy drukte door tot zijn pik helemaal in haar zat en liet haar toen even wennen aan het gevoel. In de tussentijd speelde hij rustig met haar stijve tepels. Na een paar minuten zei ze: je mag doorgaan als je wil/ Timmy begon haar heel rustig te neuken. Na een aantal minuten sloeg Franka haar benen om de rug van Timmy en zei ze: ik ben niet van porselein, je mag rustig wat harder gaan. Timmy zei: die beslissing ligt bij jou en hij begon harder in haar te stoten. Agnes zat op een stoel toe te kijken hoe Franka steeds sneller geneukt werd. Het duurde 25 minuten en drie orgasmes van Franka voor Timmy zijn zaad diep in haar spoot. Toen hij uitgespoten was zei hij tegen Agnes: maak jij zo meteen even een paar fotos voor moeder-overste.

Agnes nam Timmy’s telefoon en toen Timmy zich uit haar trok en er met bloed vermengd zaad uit de kut van Franka liep maakte Agnes een vijftal fotos. Timmy vroeg Franka hoe ze het ervaren had en Franka zei: Het was een intense ervaring, niet wetende wat er komen ging. Maar het was ook een ervaring die ik niet had willen missen. Ze ging rechtop zitten en gaf Timmy een kus op zijn wang. Ze zei: ik ben blij dat jij deze taak op je genomen hebt en niet die oude pater. Timmy zei: dank je voor het delen van jouw ervaring Franka kreeg een slipje met een stuk maandverband aangereikt en deed dit aan. Haar habijt volgde en tenslotte hielp Agnes haar om haar sluier goed te doen waarna Franka vertrok. Agnes maakte het matras schoon en Timmy zei: zo nu even een Colaatje en dan ga ik jouw tweede gaatje eens vullen. Agnes keek hem een beetje angstig aan en zei: weet je dat zeker? Nou en of zei Timmy. Hij dronk zijn cola leeg en zei tegen Agnes: we gaan dit op zijn hondjes doen. Agnes klom op het bed en ging op handen en knieën zitten en Timmy nam plaats achter haar.

Hij haalde zijn pik tussen haar schaamlippen en drukte die daarna rustig bij Agnes haar ster in. Ze zei: dit doet erg veel pijn. Timmy begreep het en begon haar af te leiden door met haar clit te spelen. Bij elke stoot ging hij een beetje dieper tot hij uiteindelijk na een twintigtal stoten volledig in haar zat. Ze zei: het voelt net alsof ik heel hard nodig moet poepen, zo vol voel ik me. Timmy begon in haar te stoten en speelde om beurten met haar clit en tepels. Agnes kwam na vijf minuten heftig klaar en kort daarna spoot Timmy zijn zaad in haar darmen. Hij trok zich uit haar en het zaad liep uit haar openstaande anus. Agnes zei: ik weet dat jij dit lekker vind, maar als ik moest kiezen wat ik het fijnste vind dan komt dit helemaal onder aan mijn verlanglijstje. Ok zei Timmy, dan is dit de laatste keer geweest dat ik jou daar bezocht heb. Als jij het niet lekker vindt, dan doen we dat niet meer. Doe je slipje maar aan en je habijt dan mag je zuster Ignacia halen. Tien minuten later kwam Agnes binnen met zuster Ignacia.

Timmy stelde zich voor en de non begon meteen: als je maar niet denkt dat ik me door dat ding, wijzend naar zijn pik, laat verkrachten. Ik zal meteen beginnen te gillen dat ik verkracht word. Timmy zei: jij bent hier niet om verkracht te worden. Alleen de vruchtbare nonnen worden zwanger gemaakt. Hij zei tegen Agnes: doe jij mijn kooi maar even om. Dat stelt haar misschien een beetje op haar gemak. Agnes pakte een icepack uit de koelkast en deed dit om de pik van Timmy die direct slonk. Ignacia zat gefascineerd toe te kijken hoe de kooi om de pik van Timmy werd gedaan. Kijk zei Timmy, nu kan ik je niet eens neuken al zou je het zelf willen. Ik ben hier om alle nonnen een gelukkiger leven te geven, en toen ik jou zag werken in de media ruimte zag ik dat jij problemen had met je rug. Ignacia zei: dat heb ik al jaren, dat komt door mijn veel te grote borsten. Timmy zei: mag ik eens naar je rug kijken? Ignacia zei: ik weet niet of dit een goed idee is. Timmy antwoordde en zei: je ziet mij hier toch ook naakt, en ik heb jou ook al naakt gezien toen je in het bad stapte.

Daar schrok Ignacia van. Ze zei: nou als dat het geval is, hoe zie ik er dan uit? Timmy zei: grote borsten die een beetje hangen, grote tepels met nog grotere tepelhoven en voor je het bad in ging schaamhaar tot bijna aan je navel, alhoewel dat nu wel weg zal zijn. Tja zei Ignacia, dan heb je me inderdaad naakt gezien. Ze begon het koord om haar habijt af te doen en trok daarna haar habijt uit. Timmy zei: er is hier geen schaamte, elk lichaam is mooi, doe je slip ook maar uit en je sluier af en kom dan maar eens voor mij staan. Ignacia deed dit en Timmy draaide haar rond voor hem. Hij zei: kom maar eens op het bed liggen, dan zal ik je eens een heerlijke massage geven. Dat zal de spieren in je rug goed doen. Ze keek hem argwanend aan en zei: geen gekke fratsen anders gil ik. Timmy zei: ik begrijp het en daarenboven blijft Agnes erbij. Ignacia ging op het bed liggen en Timmy ging naast haar zitten. Hij begon haar nek te masseren en pakte daarbij ook haar oorlellen en masseerde die zacht.

Ignacia zei: dat kietelt, daar kan ik niet goed tegen. Timmy zei: ok dan ga ik je eerst even de kieteltest geven en hij begon haar onder haar oksels te kietelen. Ignacia begon te lachen en te bewegen om het kietelen te ontwijken. Timmy kietelde haar in haar zij en weer die vrolijke lach en het ontwijkende. Toen hij haar tenslotte onder haar voeten kietelde zei ze: genoeg, ik geef me over. Timmy zei: nu even je buik omhoog zodat ik er twee kussens onder kan leggen. Ignacia deed dit en Timmy legde de kussens onder haar buikje en ging terug en spreidde haar benen net genoeg dat hij er met zijn handen tussen kon. Hij ging op haar bovenrug zitten en begon haar nek en schouders opnieuw te masseren, Ignacia zei: dit voelt zooo goed. Hij ging langzaam naar beneden en deed haar bovenrug. Toen klom hij van haar af en deed beide armen en handen. Hij legde haar hand in zijn schoot boven op de peniskooi. Ze leek niets in de gaten te hebben.

Hij masseerde haar hand en deed daarna hetzelfde bij de andere arm en hand. Hij ging terug naar haar rug en deed kant voor kant, vanaf haar ruggewervel naar buiten werkend en eenmaal bij haar zij aangekomen streelde hij met zijn vingers de zijkanten van haar borst. Ze leek het niet erg te vinden. Hij deed hetzelfde aan de andere kant en wederom leek het haar niets te doen. Timmy begon aan haar onderrug en ze zei zacht: ja daar, dat is de pijnlijke plek en dus spendeerde Timmy daar extra aandacht aan. Toen hij die plek een kwartier gemasseerd had begon hij haar billen te masseren. Terwijl hij een bilhelft masseerde ging hij met zijn middelvinger door haar bilnaad en krabte zacht over haar anus. Ignacia spande haar billen aan en hield zijn vinger gevangen tussen haar billen. Na een tijdje ontspande ze zich en begon Timmy aan haar andere bil en ging, ditmaal met de middelvinger van zijn andere hand weer door haar bilnaad en ook dit keer werd zijn vinger gevangen door het samenknijpen van haar billen.

Toen ze zich weer ontspande duwde Timmy zijn eerste vingerkootje bij haar binnen en hij hoorde een zachte zucht ontsnappen uit de mond van Ignacia. Hij trok zijn vinger uit haar anus en ging nu tussen haar benen zitten en begon deze van onder naar boven te masseren. Toen hij boven tussen haar dijen aangekomen was masseerde hij haar dijen en liet zijn wijsvinger zacht over een van haar schaamlippen gaan. Hij ging hierna naar het andere been en deed hetzelfde bij haar andere dij en ging daarna weer met beide handen haar bilhelften masseren. Na een kleine vijf minuten zette hij zijn middelvinger weer tegen haar anus en drukte deze zacht naar binnen. Dit keer zonder protest. Hij begon haar anus zacht te vingeren en ging met zijn duim tussen haar schaamlippen en streelde deze zacht.

Weer kwam er een zachte kreun uit de mond van Ignacia. Na haar vijf minuten anaal gevingerd te hebben en haar schaamlippen gedurende die tijd gestreeld te hebben zei Timmy: zo, je mag je omdraaien, dan gaan we je daar ook masseren. Ignacia draaide zich op haar rug en beide grote hangende tieten lagen naast haar. Timmy keek haar aan. Ze lag met een voldane glimlach en gesloten ogen op haar rug te wachten. Timmy begon bij haar hals en schouders en zei toen tegen Ignacia: om je borsten te masseren zal ik ze vast moeten houden. Ignacia knikte ja en Timmy pakte de eerste van de twee gigantische tieten en begon ze zacht te kneden. Hij zei: ze voelen lekker zacht aan. Ignacia knikte weer. Timmy bracht een van de tieten naar zijn mond en kuste de tepel en sloot zijn lippen er omheen. Zacht zoog hij eraan. Hij zag dat Ignacia kippenvel kreeg. Hij nam de tepel uit zijn mond en vroeg: vind je het erg dat ik dit doe. Ze zei zacht: nee het voelt erg prettig, je mag doorgaan.

Terwijl hij de tieten bevoelde zoog hij zacht aan haar tepels, eerst de ene en daarna de andere. Na een kwartier met haar tieten gespeeld te hebben nam hij een van haar armen en legde hij haar hand onder zijn ballen. Hij wilde weten hoever ze zou gaan. Hij masseerde haar arm en hij voelde dat ze met haar vingers zijn zak aanraakte en er mee begon te spelen. Terwijl hij haar arm masseerde, masseerde zij zijn zak en ballen. Ze zei zacht: ze zijn zo groot. Volgens mij zitten ze ook vol met zaad. Timmy zei dat dat het geval was en Ignacia zei: dan zal ik je straks helpen om die zak leeg te maken. Maar je komt nog steeds niet in mijn kut. Timmy deed daarna haar andere arm en haar buik en begon toen aan haar dijen. Elke keer dat hij boven in haar dijen kwam raakte hij haar schaamlippen even aan en toen hij beide dijen gedaan had keek hij even naar haar schaamlippen en zag er parels melkachtige vloeistof op zitten. Hij keek Ignacia aan en zei: mag ik even proeven?

Ze knikte ja en hij haalde zijn vinger door haar schaamlippen en likte deze daarna af. Hij zei: lekker kruidig. Mag ik nog wat? Ze knikte weer ja en Timmy ging met zijn hoofd naar haar kut en begon rustig haar schaamlippen schoon te likken. Ignacia kreunde nu harder. Ze pakte het hoofd van Timmy in haar handen en drukte het harder tegen haar kut. Lik me kreunde ze. Timmy likte alsof zijn leven ervan af hing en ging met zijn tong zo diep hij kon in haar kut. Na een tiental minuten nam hij haar clit tussen zijn lippen en zoog die naar binnen en begon er met zijn ruwe tong over te likken. Ignacia klemde zijn hoofd tussen haar dijen en streek over zijn haren. Ga door, ga door zei ze terwijl ze met haar dijen begon te stoten. Ze kwam kreunend klaar en een straal kutvocht liep over de kin van Timmy. OOOOOOOOOHHHHHHH GOD JAAAAAAAHHHHH kreunde ze. Dit ging door voor meer dan een minuut voor ze tot rust kwam. Eenmaal tot rust zei ze: je hebt een vuur aangewakkerd waarvan ik dacht dat het 40 jaar geleden gedoofd was. Ze trok Timmy’s hoofd naar haar en gaf hem een kus op zijn voorhoofd en legde dat toen op een van haar tieten. Rust maar even uit zei ze. En tegen Agnes zei ze: maak jij zijn kooi maar los, die heeft hij niet meer nodig bij mij.

Na een vijftal minuten rust waarbij Timmy een van haar tepels in zijn mond had genomen en er zacht op zoog zei Ignacia: nu mag jij naast het bed gaan staan en ga ik jou zak legen. Je mag kiezen waar je je zaad over mij spuit. Mijn linker of mijn rechter tiet. Timmy vroeg: en de rest? Welke rest vroeg Ignacia. Ze ging met haar benen wijd op de rand van het bed zitten en pakte de pik van Timmy en begon er mee te spelen. Binnen een minuut was hij knetterhard. Ze begon hem langzaam af te trekken. Een hand om zijn pik de andere met zijn zak en ballen spelend. Ze begon het tempo op te voeren en had niet in de gaten dat Agnes de zaak aan het filmen was. Nadat ze hem 10 minuten had afgetrokken zei Timmy: ik ga zo klaarkomen. Laat mij de laatste trekjes geven en ga jij maar achterover zitten. Ignacia zette haar handen achter haar rug en ging een stukje achterover zitten. Timmy trok nog een vijftal keren aan zijn pik voor hij begon te spuiten. De eerste straal trof haar op het voorhoofd en in haar haren, de tweede ging midden op haar gezicht en bedekte haar ogen, de derde en vierde straal gingen op beide tieten en de vijfde er precies tussen in.

De zesde en zevende gingen op haar buik en de laatste spoot hij tegen haar kut. Jezus was alles wat Ignacia kon uitbrengen. Ze veegde haar ogen schoon en bekeek haarzelf. Ze zei: dit is ongelofelijk zoveel zaad. Timmy zei: en ik heb nog wat over voor Agnes straks. Agnes had alles op video staan. Ignacia zei: heb je een doekje om het af te vegen? Timmy antwoordde en zei: ik weet beter, ik neem jou mee de douche in en ik zal je wassen. Ze keek hem ongelooflijk aan en zei: van wat mij verteld was is dat de oude pater de vrouwen gewoon direct na neuken wegstuurde. Timmy zei: maar ik ben de oude pater niet. Nee zei Ignacia, dat heb ik intussen ook wel door. Ze gingen samen de douche in waar Ignacia weer versteld stond omdat dit de enige douche was met warm water. Timmy waste haar zacht met een washandje en streelde haar zacht met zijn andere hand. Hij ging naar beneden en begon Ignacia zacht te vingeren terwijl zijn duim haar clit bespeelde.

Zij op haar beurt speelde nog even met zijn pik tot het moment dat ze bijna door haar knieën zakte terwijl ze nogmaals heftig klaar kwam. Timmy spoelde haar af en pakte een handdoek en droogde haar zacht af en zij deed hetzelfde bij hem. Eenmaal terug in de slaapkamer was het bed en de vloer reeds schoon gemaakt door Agnes. Timmy zei tegen Ignacia: je rug is nog niet helemaal goed. Ik zal het met moeder-overste overleggen of ik jou vrijdag nog een keer kan masseren. Ze keek hem glimlachend aan en zei: ik hoop dat dat lukt, ik kijk er nu al met een brandend gevoel naar uit en ze wees naar haar kut. Ze trok een panty aan en deed haar habijt weer aan en Agnes hielp haar om haar sluier goed te doen voor ze vertrok. Ze zei bij het verlaten van de kamer: mijn rug voelt een stuk beter. Ik zal het woord van jouw massage technieken rond spreiden bij de oudere zusters. Timmy ging terug naar binnen en sloot de deur. Agnes sprong hem om de nek en zei: ben ik nu aan de beurt?

Timmy zei: eerst wat drinken en dan gaan wij de liefde met elkaar bedrijven. Na anderhalf uur seks met elkaar te hebben gehad gedurende welke Timmy twee keer was klaargekomen en Agnes vele malen meer, werd er op de deur geklopt. Timmy stond op en opende de deur. Het was moeder-overste. Ze zei, terwijl ze naar het zaad op de matras keek: volgens mij heb je goed je best gedaan. Agnes pakte het telefoontoestel en liet zien hoe het was afgelopen met Franka. Moeder-overste zei: ik wist niet dat ze nog maagd was. Timmy zei: ze wist het zelf niet eens zeker. Ze zei: en hoe was het met Ignacia gegaan? Zeker een dikke teleurstelling. Agnes liet haar de filmpjes zien en moeder-overste zei: als ik dit niet gezien had, had ik het niet geloofd. Timmy zei: ik wil haar vrijdag nog een massage geven, dan krijgt ze ook een injectie van mij. Moeder-overste zei: daar wil ik bij zijn. Timmy zei: dat mag, maar dan wil ik ook dat zij erbij is als ik jou een injectie geef. Dat mag zei ze. En aan het bed en de druipende kut van Agnes te zien is het jullie ook gelukt. Agnes, vanaf morgen krijg jij een nieuwe taak. Jij gaat bijhouden welke non er ongesteld is, welke vruchtbaar is en welke in een tussenperiode zit. Jij gaat ook de koorden uitdelen en jij zorgt dat er elke vrijdag een selectie van vruchtbare nonnen is voor Timmy. Ik kies de oudere onvruchtbare non voor je. Zo zei ze: en nu gaan jullie even lekker douchen en dan gaat Timmy naar zijn vriendin buiten het klooster. En zo geschiede het. Na het douchen belde Timmy Diana om haar te vertellen dat hij opgehaald kon worden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 1687 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie