BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (13 en slot)

Het was een week voor de 18e verjaardag van Linde. Ze keek terug naar het moment dat ze bij haar moeder voor het eerst de ontmaagding van Linde Stein ter sprake had gebracht alsof dat in de de nacht der nachten plaats zou vinden en de Vlaamse feesten waarbij ze vol enthousiasme en overgave zich in de armen van een Leuvense student geworpen had die als eerste toegang tot haar had gekregen. Dat was het startpunt van het seksueel actieve leven dat ze nu leidde en misschien ook wel het omslagpunt in haar denken. En doen. Inmiddels was ze een ervaren jonge vrouw en beleefde ze meerdere keren per maand een nacht der nachten, omdat ze die zelf maakte of omdat ze er door anderen in meegenomen werd. Ze is gegroeid, ver verwijderd van het romantische idee om tijdens een zomervakantie ingewijd te worden. Ze had zichzelf ingewijd in de liefde, maar anders dan ze ooit had kunnen bedenken.

De werkbank in de enige fietshandel die het Vlaamse dorpje waar ze woonde rijk was maakt in de twee jaar dat zij er met haar naakte billen op zit of ligt overuren omdat fietsenmaker Fons met Linde inmiddels dezelfde routine heeft ontwikkeld als met haar moeder Marie: hij geniet ook samen met Linde na van elders beleefde seks. Bij haar gaat het dan niet om de seks die Fons elders beleefd heeft, maar zij brengt voor hem een nieuwe dimensie in, in haar geval gaat het om de (vele) seks waarmee Lin zijn zinnen prikkelt en zijn lust bevredigt. En zij geniet hoor- en zichtbaar als zij haar eerder genoten liefde met Fons her- en herbeleeft. Linde had inmiddels een reputatie opgebouwd, niet alleen als prijswinnend wielrenster. Als ze weer eens een trainingsronde door de regio fietste hoorde ze regelmatig dat ze niet alleen goed op de fiets reed. Hoe ze daar toch bij kwamen? Bij een van de laatste wielerkoersen zinspeelde de voorzitter van de wielerclub er zelfs op dat het onderhoud van Fons in meerdere opzichten onmisbaar voor Linde was gebleken. Dankzij hem zou ze zich binnenkort wel kunnen meten met Lotte. Niet alleen haar fiets kreeg wekelijks en met precisie de beste doorsmeerbeurt van Vlaanderen, ook over de rijdster op de fiets werd gefluisterd dat zij de beste doorsmeerbeurt van Vlaanderen genoot.

Daarmee zinspeelde hij nadrukkelijk op de keren dat niet alleen haar fiets maar ook zijzelf door Fons in de werkplaats werd afgewerkt. Daarbij zaten overigens niet alleen haar slipje en hemdje, haar billen en haar heupen maar ook haar borsten, haar buik, haar kin en haar wangen geregeld onder de smeerolie. Omdat hij -en zij niet minder!- het meeste geilde als ze weer eens met Eline had gevreeen werd Eline in enkele weken tijden door Linde subtiel en trefzeker toegeleid naar een eerste doorsmeerbeurt in Fons’ werkplaats. Verlegen zocht ze hem die eerste keer op, al had ze voor de zekerheid wel oude kleren aan (en uit!) getrokken en in haar rugzakje nieuwe en schone meegenomen, zodat Fons de eerste keer dat hij haar nam haar letterlijk de kleren van het lijf had kunnen scheuren. Dat hij het oude, kapotgescheurde en besmeurde slipje terug in haar rugzakje had gepropt, met daaraan een briefje voor Patrick, was haar ontgaan omdat zij na de doorsmeerbeurt zich even had gedoucht.

Toen haar rugzak wijd open in de kamer van het jonge stel op tafel stond en Patrick daaruit niet alleen een gescheurd hemdje maar ook een kapotgetrokken slipje zag steken had hij die beide er uit getrokken. Hij zag dat ze voorzien waren van olie- en vetvlekken en eigenlijk had hij toen al geen nadere uitleg meer nodig. Toch had Fons hem in het bijgevoegde briefje keurig gemeld dat zijn Eline aan het elitekorps van de fietsenmaker was toegevoegd en dat hij ook zijn merkteken, een zwarte hand op haar linkerbil, bij haar had achtergelaten, omdat zij was toegetreden tot de harem van de Zwarte Hand. Hij zou die handdruk vanaf nu wellicht vaker kunnen aantreffen, daar of elders op haar lichaam. Toen Patrick Eline ‘s nachts in bed in haar kontje wilde naaien had hij op haar linkerbil inderdaad nog een vage afdruk van een zwarte hand gezien, die door Eline tijdens haar douchebeurt na haar doorsmeerbeurt kennelijk niet afdoende was verwijderd. Zij had sowieso geen weet gehad van de zwarte hand en Patrick hield het voor haar verborgen dat hij het merkteken had gezien. Hij liet zich het genoegen van een anale neukbeurt niet bederven door een of andere vage handtekening.

Fons maakte vervolgens Marie weer blij met de nieuwe prikkels die hij onafhankelijk met haar wellustige dochter en haar nichtje Fenna beleefde. Vanaf het moment dat Linde, samen met Patrick en Eline het echtelijke bedje van het pas getrouwde stel begon te delen, vond Fons het tijd worden dat hij de beide nichtjes ook samen op de werkbank en in het bed van Fenna of van Linde nam. Het zou een kwestie van tijd zijn dat hij ook een trio met Linde en Eline zou beginnen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5742 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie